ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

NASA bongasi taas Ufon – Tällä kertaa Marsissa

NASA:n mönkijän hiljattain ottamassa kuvassa näkyy ufo. Oudon tapauksesta tekee se, että kyseinen kuva on otettu Marsissa, eikä Marsin taivaalla pitäisi lentää mitään objekteja.

Ufo Marsissa

Näkyykö Marsin taivaalla avaruusalus?

Roska linsissä? Tätä teoriaa ei näytä tukevan ainakaan se, että mönkijän seuraavaksi ottamassa kuvassa ei näy kyseistä kohdetta ollenkaan.

Kuvaa tutkaillaan tarkemmin tällä videolla.

NASA:n alkuperäinen kuva täällä.

Aikaisemmin olemme kertoneet mm. siitä miten tutkijoiden tulosten mukaan Marsissa olisi elämää, myös muutama kuva Marsin pinnalta on hämmästyttänyt aikaisemminkin, tällöin kyseessä oli mm. olennotoja muistuttavia hahmoja.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

40 kommenttia aiheeseen: NASA bongasi taas Ufon – Tällä kertaa Marsissa

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Ogeli sanoo:

    Marsissahan on kuulemma ihmisten tukikohtia, joten mistä sitä tietää. Enemmän minua kiinnostaa, että miksi avaruusmatkailun PR-osasto nimeltä NASA haluaa meidän kiinnittävän huomiomme vain pelkästään johonkin mönkijään.

  • Silence sanoo:

    Ihan selvä U.S.S. Enterprise =)

  • Tumppi sanoo:

    Nasan alkuperäistä kuvaa zoomaalla näkyy kuvan vasemmassa laidassa taivaalla muitakin tummia pisteitä. Ja kyllä tossa seuraavaksi otetussa kuvassa (video) näkyy suunnilleen ton ufoksi epäillyn kohdalla montakin tummaa pistettä (Marsin pinnalla). Vertailu tosin vähän hankalaa kun kuvasuhde eri. Taitaa olla pölyä linssissä.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Selvästi finnairin kone 😀

  • Begesory sanoo:

    Puusilmät kameran kennossa on kuolleita pikseleitä. Verratkaa lokaatiota tuon videon toiseen kuvaan. Samassa kohtaa kuvaa kuolleita pikseleitä. Lol

  • Likainen linssi…olisivat asentaneet pyyhkijät (ja ehkä se kunnollinen kamerakin olis ollu kova sana)

  • Grazyeye sanoo:

    se on lintu

  • Pölölölö sanoo:

    Pölyä linssissä.

    1) Kuvassa on muitakin samanlaisia pisteitä pyörän kohdalla.

    2) Kaukana olevan kohteen kontrasti ei voisi olla noin jyrkkä. Nyt se on lähes musta, mutta taustalla olevat kukkulat ovat ruskeita.

    Pölölölö

  • Höpönpöpö sanoo:

    Ogeli: ”Marsissahan on kuulemma ihmisten tukikohtia”…

    Ja tämä tieto on peräisin mistä? Rauni-Leenalta..? 🙂

  • Ogeli sanoo:

    Höpönpöpö, ei vaan mm. Project Camelotilta:

    http://projectcamelot.org/dan_burisch.html
    http://projectcamelot.org/richard_hoagland.html

    Huom. En itse sano, että 100 % varmasti uskon tuohon, mutta siihen kyllä uskon, että avaruustiede on merkittävästi edistyneempää kuin meidän annetaan ymmärtää.

  • aapo sanoo:

    Musta toi koko video/kuvat näyttää ihan tietokoneella kyhätyiltä 😀

  • KM sanoo:

    Kohteen tarkkuus kertoo jo siitä että kyseessä ei ole mikään taivaalla oleva asia. Ihan pelkästään tuo maasto mönkijästä poispäin alkaa sumenemaan tasaisesti, eli häipyy tarkennusalueelta tai häipyy pölyyn. Ihan jo tuota maaston tarkkuutta katsomalla voitte huomata miten kaukana tämä tarkkarajainen kohde on. Eli joku putoava murunen osunut kuvaan tai roska kennolla tai linssissä. Tosin roska ei ole noin tarkkarajainen. Kohteen muoto muistuttaa vaan niin kovasti lintua, että kyseessä saattaa olla nasan jekku.

  • jatu sanoo:

    Miksi aina joku valopallo tai pistettä pienempi jossain kaukana horisontissa??
    Voisi se ufo olla sen verran mies, että laittaisi nenän kiinni kameraan, ei jäisi epäselväksi kerta toisensa jälkeen. Kyllä tällekkin joku luonnollinen selitys saadaan aikaiseksi.

  • Nexeon sanoo:

    …ja se luonnollinen selitys on, että kyseessä on lika kameran linssissä

  • Jarppi sanoo:

    Aika huvittavaa on, että pitää sinne marsiin asti mennä kuvaamaan kyseisen mönkijän renkaita 😀 Luulisi että voisivat julkista oikein kunnon kuvia, kun kerran sinne asti ovat päässeet noinkin tarkkoja kuvia ottamaan. Mahtaako mönkijä edes olla marsissa vai jossain maan aavikolla, kun ei uskalleta muuta kuvaa näyttää kuin noita renkaita tai sitten on kuvattu hiekkaa lähietäisyydeltä. Mitä ihmettä tästäkö jenkit ovat niin ylpeitä aikamoinen vitsi koko homma joko mönkijä on marsissa ja siellä on todellakin jotain salattavaa tai sitten mönkijä on jossain maapallon aavikolla tai nasan omassa studiossa. Luulisi näin merkittävän tapahtuman ihmiskunnalle olevan niin merkittävä että haluttaisiin oikein juhlistaa asiaa julkaisemalla ennennäkemätöntä HD materiaalia.
    Mutta asiaan jos oletetaan, että masiina on marsissa niin siihen kameran linssiin tai sitä suojaavaan mitä materiaalia sitten onkin ei voi siis missään nimessä tarttua mikään ja lähteä pois hetken päästä mahdoton yhtälöhän se on. Itse en ole vakuuttunut koko nasan photoshop pelleilyistä luulisi niillä budjeteilla pystyvän edes kunnon videokameran liittämään mönkijäänsä eikähän ne videotiedostot sieltä yhtä hyvin löydä perille kuin kuvatkin.

  • Joku sanoo:

    Parapblogin hypetystä ”roska se ei ole ainakaan koska roska ei voi irrota linssistä. Samaan tapaan kuin roska auton tuulilasistakaan ei voi irrota joten 110% varmasti UFO” säälittävää. Ei varmaa oo nasalla tekniikkaa suurennella kuvaa? Jännä homma vaan että saman rikostutkijoilla on tekniikka millä voi noita sioita tutkia

  • Joku sanoo:

    Saman maan

  • Man sanoo:

    Tuossa alemmassa kuvassa on juurikin saman näköinen piste.Mitatkaa vaikka viivoittimella antamani sentit niin löydätte kohdan.Oikeasta reunasta 7,5cm ja ylhäältä 1,8cm.Pistäkää sitten video pyöriin niin näette että muoto on sama kuin ylemmässä kuvassa kun se zoomaa lähemmäs sitä.Ylemmässä kuvassa mitat olivat 2cm ylhäältä ja 6,6cm oikealta.Mutta ei ole saman kokoisia kuvat.Mutta siitä sen pisteen muodosta huomaa että kyseessä on sama kuvio eli roska linssissä.

  • samppa sanoo:

    Wespa:
    tää koko saitti on menny ihan skeidaksi. Mitä järkeä tälläistä postata kun tuo ihan selvästi on EI YHTÄÄN MITÄÄN paranormaalia ainakaan. Ihan jokaista pistettä horisontissa ei tänne tarvi laittaa vaikka aiheet olisivatkin vähissä niin jotain kritiikkiä näitä ja lähteitäsi kohtaan voisi olla, kun kerran päätoimittaja tavallaan olet.

    Myöskin kaikki kummitusjutut jostain Slendermaneista sun muista ihmisten keksimistä jutuista eivät ole millää muotoa paranormaalia vaan lähinnä satuja. Tykkään käydä lukemassa näitä mutta, kun postaukset melkeimpä viimeisen vuoden ajan olleet niin pässejä ettei mitään järkeä. Karsi oikeesti niistä ehdotuksista mitä laittaa tänne ne selvästi p***immat pois niin saisi jotain tasoa tänne. Kaikki jutut joissa mainitaan ”maapallon tietoisuus” tai jonkun jätkän teoriat, että kiinalaista kalenteria tai maya-kalenteria tulkitsemalla tapahtuu sitä sun tätä on niin puuduttavaa p***aa. Jos postattaisiin jotain merkittävää noilta tiimoilta vasta sillon kun joku näistä ”ennustuksista” osuu oikeaan enkä tarkoita mitään maanjäristyksiä joita on päivittäin vaan jotain merkittävämpää.

    Sitten nämä postaukset esim. Hitler ei tehnytkään itsemurhaa ovat todella mielenkiintoisia mutta ei suinkaan mitenkään paranormaaleja. Vaikka tuokin ko. dokkari ja aihe on arvuuttelua ja bullshittiä, on se silti ihan mielenkiintoinen niin avaisit vaikkapa jonkun sivuportaalin samalle sivulle joissa voitaisiin käsitellä kaikenmaailman salaliitttoteorioita ja peiteoperaatioita, kun niitä on mielenkiintoisempi lukea, kun juttua pikselistä taivaalla . Tuokin häkkyrä matkannut aika matkan sinne Marsiin niin jos ei pölyä tai likaa linssissä ole niin voi olettaa, että kamerassa on kuolleita pikseleitä. Salaliittoteoria-palsta jossa voitaisiin käsitellä ajankohtaisia aiheita ja vaihtoehtoisia uutisia länsimedialle olisi hyvä ja siellä olevat esim. avaruusolioiden olemassa oloa peittelevät valtion salaliitotot voisi myös sitten linkata tänne normaalille etusivulle. Sielläkin voisi filtteröidä suoraan, että jos postaa jotain maapallon henkisestä kasvusta tai kollektiivisesta tajunnusta niin viesti ei ilmesty. Tuollaiset jutut ovat minun ja varmast aika monen muun lukijan mielestä pelkkää p***aa.

    Vielä kun saisi kolmannen sivun missä sitten olisi nämä kummitusjutut, henkimaailman höpötykset ja jutut henkisestä kasvusta, auroista, chi ha chang höpötykset ja kummittelevat pizzeriat niin ei tarvitsisi vilkaistakaan niitä.
    Olen seurannut sivustoa monta vuotta ja surullista katsoa, että silkastaan sen takia, että ei ole juttuja postataan jotain isojalka-uutisia että ei varmasti vaikuta sivusto kuolleelta. Määrä ei korvaa laatua.
    Kommentit olisivat parasta antia mutta, kun uutiset ovat luokkaa ufo olympialaisissa ja heiluva video jostain todella epämääräisestä niin ei kommenteiltakaan voi silloin odottaa muuta, kun paskoja läppiä ja suoran täystyrmäyksen v***uilun kera.

    Olet postannut ennenkin ns, Uudesta maailmanjärjestykestä ja siihen liittyvistä aiheista vaika eivät paranormaaleja asioita olekaan niin oma etusivu sellaisille olisi varmasti todella suosittu ja varmasti löytäisit vapaaehtoisia laatimaan juttuja näistä aiheista ja muista salaliitoista ja cover-upeista. Vaikka niistäkin suurinosa voi olla p***aa on se ainakin mielenkiintoista pa***aa joka usein pakottaa miettimään asioita toisesta perspektiivistä ja sillä tapaa herättää keskustelua ja villitsee mielikuvitusta toisin kuin pikseli taivaalla tai peltokuvio jossa on alienin pää. Hienoja peltokuviotkin ovat mutta tarviiko niitä selvästi ihmistn tekemiä tänne laittaaa vain sivuston täytteeksi.
    eli Wespa pliis laita saitti kuntoon, on pitänyt jo kauan kirjottaa sulle tästä yleisestä tasosta täällä ja, että tekisit henkiselle kasvulle ja muille new age-p***oille oman etusivun ja myös ns. salaliittoteorioille joka voisi olla jotain NWO-havaintojablogin tapauksia ilman niitä övereitä ylilyöntejä joitten takia ne kullanhippuset hukkuvat pelkkään p***aan jota suuriosa siellä on.
    ps. Vastaa jotain koska haluaisin todella, että sivulle tulisi järkevää sisältöä(tai vähemmän p***aa) ja palattaisiin parin vuoden takaiseen tasoon vai onko aika jo ehtinyt kullata muistot?

  • Man sanoo:

    Tietenki tuo kuvasuhde vaihtelee mutta ymmärsitte varmaan idean.Mutta kävin katsomassa alkuperäisen kuvankin mitä ei ole liitetty tuohon videoon niin se piste siinä alemmassa kuvassa oli tummempi mitä muu ympäristö ja oli siis yhtä tumma kuin tuossa ylemmässä kuvassa.

  • Man sanoo:

    ja vielä tarkennusta että se piste on tuossa alemmassa kuvassa siis sen jonku putken vasemmalla puolella ihan vieressä.

  • Man sanoo:

    sitäkään en ymmärä et miksi tuossa sanotaan että se piste olisi hävinnyt toisessa kuvassa eli ei voinut olla roska linssissä ja sit siinä videolla zoomataan sinne taivaalle ja vasempaan reunaan vaikka piste on ylemmässä kuvassa oikeassa yläreunassa niin eiköhän se pitäisi alemmassakin kuvassa katsoo sitä samaa kohtaa mitä ylemmässäkin kuvassa että saadaan roskan mahdollisuus pois ja nyt siitä samasta kohtaa löytyy se roska joten vähän tarkempia kannattais olla.

  • pietari sanoo:

    joo onhan kuvassa niitä mustia pisteitä pitkin poikin,juuri tommonen selkeä ja massiivinen vaan osunu hyvälle hollille!!

  • Mikkelson sanoo:

    no en nyt alkaisi sanomaan että tuollainen pieni lentävä roska tai tahra olisi ufo ja kuvassa näkyy muitakin pisteitä

  • Sanaubia sanoo:

    sama

    roska tai kuollu pixel

  • napalmi sanoo:
  • Akvinolainen sanoo:

    Mielestäni ko. piste ei todista yhtään mitään suuntaan eikä toiseen.

  • WeAreNotAlone sanoo:
  • Man sanoo:

    ”wearenotalone” näyttää sille että tuo on tosiaankin yhdysvaltain ohjuskoe eikä mitään ihmeempää.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Joo kylmä sen tiiän, mutta näytti vähän hassulta ohjustestiltä, en oo koskaan nähnyt vastaavaa 😀

  • Ulululululululullulu sanoo:

    😀

  • Kikko sanoo:

    Selvä kotka, joka liitää taivaalla! Oikeasti Marssiin ei olekaan lähetetty luotainta, vaan kaikki laukaisut onkin lavastettu ja Uteliaisuuden kuvat on napattu Nevadan autiomaassa :-O NASA gonna hustle 😀

  • Hohhoijaaa sanoo:

    Se sama pölyhiukkanen näkyy myös noissa muissa kuvissa. Vasen alalaita ja siellähän se loistaa täysin.

  • Pauli sanoo:

    No ei ole ainakaan kuollut pikseli, se on ihan varma! Tai sitten siinä samassa sumpussa on noin kaksikymmentä muutakin kuollutta pikseliä…

  • tontox sanoo:

    Samoilla linjoilla Kikkon kanssa, eli ei sinne marssiin ole mitään ikinä lähetetty ja kaikki on kuvattu maassa. Ihan niin kuin kuvat kuusta, nekin kuvattu jossain islannissa vai missä se oli jossa on paljo sitä tulivuorten pölyä. 😀 no joo ei nyt vaineskaa

  • Vergilius sanoo:

    ”Marsissahan on kuulemma ihmisten tukikohtia, joten mistä sitä tietää. Enemmän minua kiinnostaa, että miksi avaruusmatkailun PR-osasto nimeltä NASA haluaa meidän kiinnittävän huomiomme vain pelkästään johonkin mönkijään”

    Ignorance is a choice? Tässä tiivistyy hienosti tämän blogin yleinen tiedevastaisuus. ”Kuulemma” on ihan hyvä syy muodostaa mielipiteitä, kyllä. Kuulemma liskomiehet oikeasti hallitsevat maailmaa, joten mistä sitä tietää 🙂 Kuulemma myös Nibiru iskeytyy Maata vasten tänä vuonna.

  • Entity sanoo:

    Tieteellinen maailmankuva on siitä mälsä, että se ei tarjoa muuttumatonta julistusta ja selitystä kaikelle, vaan elää ja tarkentuu havaintojen ja niistä tehtyjen tutkimusten mukaan.

  • Ogeli sanoo:

    Vergilius, eikö olekin hienoa, että voimme valita sen mihimme haluamme uskoa? Sinä haluat uskoa tieteellisiin ”faktoihin” ja hyvä niin.

  • J.F.Byers sanoo:

    Ettekö te huomaa, että se on avaruushamsteri. Selkeästi näkyy lähempää tarkasteltaessa 2 käpälää ja hamsterimainen pää. Kosmisen jyrsijän profiili on taltioitunut kuvaan hieman etuviistosta kulmasta.

  • Entity sanoo:

    Curiosity otti kuvia itsestään, koska silmämääräistä tarkastusta sen kunnosta ei voi tehdä huoltomies paikan päällä. Mönkijä on sen verran kallis aparaatti, että ennen kuin tutkimus alkaa, sen järjestelmät testataan.

    Ei pidä liikaa Wespaa moittia, materiaali on mitä on. Paranormaalifoorumien luonnollinen kehitys tuntuu kulkevan kohti noita new age uskomuksia, salaliittoteorioita ja ties mitä. Toisaalta niitä muutamia vakavia tutkimuksia, joita on olemassa, ei julkaista youtubessa.

    Slender man oli minusta hauskaa vaihtelua. On kiva lukea välillä sellaisia juttuja, jotka valaisevat jonkin myytin syntyä ja taustoja. Niistä saa vertailupohjaa siihen millä tavalla muut myytit ovat voineet syntyä. Esimerkiksi nykyään kritiikittömästi totuutena pidetty myytti talvisodan hengestä ja suomalaisten sotilaiden uroteoista, luotiin aikanaan tietoisesti sotaponnituksia tukevaksi propagandaksi. Onhan siinä totuutta varmaan rahtunen, mutta luultavasti omia tappioita vähäteltiin ja voittoja paisuteltiin (ainakin sillä tavalla homma toimii nykyään).

    Kaiken tiedon ominaisuus tuntuu olevan, ainakin minusta, että mitä lähemmäs tiedon lähteitä mennään, sitä epävarmempaa kaikki on. Sotahistoria tuli minulle siitä mieleen, että aloitin pienimuotoisen sukututkimuksen tekemisen ja sota-ajan tapahtumissa on selvitettävää, ehkä jopa sen verran että pelkään osan tiedosta kadonneen iäksi. Lisäksi minun on kai pakko opetella jonkin verran venäjää päästäkseni kiinni rajantakaisiin tapahtumiin.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto