FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Kammottavan Slender Manin myytti

Tietoa

Slender Man (suomennos: hintelä mies) on myyttinen olento, joka on usein kuvailtu pitkäksi, laihaksi, mustapukuiseksi hahmoksi jolla on ilmeettömät piirteettömät kasvot. Legendan mukaan Slender Man pystyy venyttämään kehoaan sekä raajojaan niin, että ne pitenevät tai lyhenevä kuin lonkerot. Kerrotaan, että Slender Man vaanii erityisesti lapsia.

Olennon kerrotaan aiheuttavan mm. muistikatkoja, unettomuutta ja paranoijaa. Legendan mukaan olentoa kuvattaessa videokuva saattaa tulla vääristyneeksi ja rakeiseksi. Slender Manin kerrotaan myös pystyvän teleporttaamaan tahtoessaan.

Urbaani legenda on inspiroinut useita ihmisiä tekemään taidetta ja olennon pohjalta on tehty pelikin.

Slender Man - Taiteilijan näkemys

Taitelijan näkemys Slender Manista

Tarinan synty

Slender Manin legendan kerrotaan kehittyneen vuonna 2009 jolloin Something Awful sivuston foorumi aloitti photoshopkilpailun, jossa oli tarkoitus tehdä paranormaaleja kuvia.

Dokumentti Slender Manista

Katso myös dokumentin osa 2 ja osa 3.

Lähteet: theslenderman.wikia.com, knowyourmeme.com/memes/slender-man

Tykkäys ja jakotoiminnot:

27 kommenttia aiheeseen: Kammottavan Slender Manin myytti

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • WM_ sanoo:

  Kannattaa tsekata Marble Hornetin youtube-jännäri, jossa Slender Man esiintyy 😉

 • Ogeli sanoo:

  On tullut seurattua noita let’s play videoita, joissa eri vlogaajat kiljuvat kauhusta kuin pikkutytöt tuota peliä pelatessaa. 😀

 • Jyki sanoo:

  Tässä kyllä mahtava idea jornoelokuvvaan. Osaan jo kuvitella mielessäni Slendermanin sen.

 • jatu sanoo:
 • Vergilius sanoo:

  Itsekin olen seurannut Marble Hornets sarjaa alusta asti. Ihan hauska 🙂

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Ens kuussa tulee taas jatkoa Paranormal Activity trilogiaan. Siinä on kyllä todentuntoinen elokuvasarja, joka saa hetkessä mukaan. Tässä on traileri 4-osasta.

  http://www.youtube.com/watch?v=X5XOG1lXjM4

 • Vergilius sanoo:

  Suosittelen myös tsekkaamaan H+ -sarjan. Minut veti se ainakin mukaansa 🙂

 • Vergilius sanoo:
 • bave sanoo:

  enderman?

 • Huttu sanoo:

  Juu Minecraftin Endermanin inspiraationa on Slenderman. Mutta ihmettelen että miksi täällä on artikkeli populaarikulttuurin hahmosta? Slenderman on täysin fiktiivinen hahmo, eikö olekin? Samantein voisi alkaa kirjoittamaan artikkeleita vaikkapa Marvelin ja DC Comicsin hahmoista koska onhan useilla heistä supervoimia 😉

 • sepe sanoo:

  vai että slenderman.. enpäs ole kuullutkaan..

 • st sanoo:

  Slenderman ei ole yhtään sen fiktiivisempi olento kuin mothman tai kummitukset yleensä.

 • ramukka sanoo:

  ei oo fiktiivinen

  ”Slender Manin legendan kerrotaan kehittyneen vuonna 2009 jolloin Something Awful sivuston foorumi aloitti photoshopkilpailun, jossa oli tarkoitus tehdä paranormaaleja kuvia.”

  mutta mitenkäs noita kuvia sitten on jopa 20 luvulta

 • peetu sanoo:

  joo… tota nyt alako hirvittää ku latasin ton slender man pelin puhelimee ja se on kyllä aika pelottava ku josaki mehtäsä mennää ja ehitää jotain kylttejä ja auton avaimia ja yhtäkkiä saattaa maa ruveta tärisee ja joku just tommonen örkki tulee jostaki puskasta… ja nyt tiiän että semmonen on oikiasti olemassa/keksitty?

 • peetu sanoo:

  ja muute.. kirjottakaas kuva hakuu slenderman… eli niitä tosiaan on 1900-2000 luvulla ollu eli ei oo tullu 1009!
  miks muuten sielä ois niin palio slenderman kuvia 1900 luvulta??

 • kushisama sanoo:

  itsekin on tullut seurattua Marble Hornetin videoita. Youtubessa löytyy aika paljon videoita slendermanstä. Täst oleva dokumentti taitaa olla kolmas dokkari minkä oon nähnyt slendermanistä.

 • keppu sanoo:

  No varmaan pirun vaikeeta liittää se slenderman vanhoihin valokuviin.
  http://forums.somethingawful.com/showthread.php?threadid=3150591&userid=0&perpage=40&pagenumber=3 tossa something awfulin threadi. Ei siinä, hienon jutun on goonssit luoneet.

 • Huttu sanoo:

  Voi teitä.. Kyllä se niin on että Slenderman on ihan keksitty hahmo. Uskotteko Joulupukkiinkin? Hänestähän on myös havaintoja ja legendoja/tarinoita 😀

  Tolla keppun laittamalla foorumilla oli aivan loistava kommentti liittyen asiaan: ”You just know a couple of the good ones are going to eventually make it to paranormal websites and be used as genuine.”

  Jep 😀

 • sepe sanoo:

  sinnekös mun isä menikin :d

 • kushisama sanoo:

  Tietysti slendy on kekstitty hahmo… mut youtubessakin löytyy slenderman sanalla useita videoita, joista videon laittaaja väittää, että se on olemassa ja kiusanut häntä jatkuvasti

 • MASA sanoo:

  Sanotte, että Slender Man -kuvia on jo 1900-luvun alusta… Something Awful -sivuston foorumillahan oli järjestetty kuvanmuokkauskilpailu, joten ihan hyvin joku on voinut liittää Slender Manin vanhaan valokuvaan aikaansaadeen aika creepyn oloisia kuvia…

 • randomguy sanoo:

  Juu aika jännä juttu tosta slenderman hahmosta oon kattonu muutamia videoita youtubesta ja aikas moni väittää videoidensa olevan totta mikä tuntuu kyll aika naurettavalta mutt ite en kyll kyseiseen hahmoon usko ellei se sitt ilmesty mun silmien eteen niin sitt vois ehkä uskoakki 😀

 • Slenderonoikea sanoo:

  OIKEESTI SE ON OLEMASSA!!!!!! MUN ISÄ ON SLENDERMAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • minätässähei sanoo:

  ”Slender manin kerrotaan myös pystyvän teleporttaamaan tahtoessaan.” hymyilin äänekkäästi:D kuullostaa pikemminkin joltain pahikselta suoraan sarjakuvista

 • Aleksi sanoo:

  En haluu tota oikeeseen elämään

 • Aleksi sanoo:

  Toi o pelottava

 • Aleksi sanoo:

  Nään tost painajaisii

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot