ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Loch Nessin hirviö Google Earthissa?

Tietokoneella bongattiin jotain outoa, joka näyttäisi olevan kuuluisa Loch Nessin hirviö.

Kyseessä on Google Earth -ohjelma, joka näyttää satelliittikuvaa. Havainnon teki brittiläinen Jason Cooke, joka bongasi jotain joka näyttää uivalta olennolta skotlantilaisessa Loch Nessin järvessä.

– En ollut uskoa sitä. Se näytti aivan Nessieltä, Cooke kertoo The Sunille.

Adam Shine joka tutki havaintoa innostui Cooken tekemästä havainnosta.

– Tämä on hyvin kiintoisaa. Asiaa on tutkittava tarkemmin, Shine mainitsi.

Loch Nessin hirviöstä on tehty useita havaintoja jo 500-luvulta saakka. Olentoa on koitettu etsiä järvestä muun muassa kaikuluotaimella ilman tuloksia.

Katso kuva olennosta The Sunin artikkelista.

Lähde: The Sun

Kiitos vinkistä Jugemonille, Jepicelle ja 666+111:lle.

Mainos: Suunnittele oma T-Paitasi – Take A Shirt

Tykkäys ja jakotoiminnot:

40 kommenttia aiheeseen: Loch Nessin hirviö Google Earthissa?

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Mietiskelijä sanoo:

    Näyttää musta valaalta joka liikkuessaan vain aiheuttaa pieniä ”aaltoja” veteen.

  • Israfel sanoo:

    Ei siellä järvessä mitään ole. Se on jo niin monta kertaa tutkittu. The Sun kyllä jaksaa julkaista kaikkea tuollaista. Maailman luetuin roskalehti. Sinänsä aika hämmästyttävää miten suuri sen levikki on.

  • Zodium sanoo:

    Miks kummassa mä en näe yhtikäs mitään tossa kuvassa =D?

  • Vierailija sanoo:

    Huoh.. Mikä saa ihmiset luulemaan satuja todeksi?

  • Hexa- sanoo:

    sitäpaitsi tuo näyttää ufolta siis usolta enemmänkuin hirviöltä 😀

  • warlock sanoo:

    no hehehe surkein mikä oon nähnyt :d

  • Ogeli sanoo:

    Näkyy kyllä, vaan mitä? Tuohan voi olla ihan mitä tahansa taivaa ja maan väliltä. Ja uskon, että Loch Nessin hirviö on vain urbaani myytti. En toki kiellä mahdollisuutta, mutta silti.

  • Axiooma sanoo:

    CTHULHU FHTANG!!1

  • Napo sanoo:

    Jos siinä näkyis viel sen kaula…

  • Jugemon sanoo:

    Monta kertaa on tutkittu mutta lopullista selvyyttä ei lie saatu. Jotain otuksia siellä toki liikkuu. Oudon piilossa ne ovat kuitenkin pysytelleet. Tuokin kuva valitettavasti on vain kovin epäselvä. Valaita ei toki järvissä elä 😀 Missähän joutsenliskoilla on tapana ollut asustaa?

  • NeitiPerkele sanoo:

    En usko että tuo kuva olisi Nessie, voi olla mitä tahansa… Vaikka olenkin Nessieen uskonut ihan pienestä asti ja väitän vieläkin että se on/on ollut olemassa 🙂 Ei aina kaikkea voi, tai edes tarvitse, löytää.

  • wexxxxu sanoo:

    Oikean puoleinen selvästi laiva ja sen luomat aallot. Vasemman puolen taas luultavasti heijastuma veden pinnasta. No Nessie, for sure 🙂

  • Naali sanoo:

    EIköhän tuolle muukin selitys löydy kuin Nessie…? Outoa kun tutkiat eivät Nessietä ole löytäny kun näyttää olevan albiino…

  • Nadiel sanoo:

    In my opinion, the picture shows something, but not lake monster after all.
    The Sun-mag is a bit like your seven day-mag.

    Scatty-mag isn’t good source. 🙂

  • Morpheus sanoo:

    Se on vene josta erottaa jopa tasaisen perälaudan. ”
    ”Ulokkeet” ovat peräaaltoja.
    Voi tsiisus jätkät, jotain tasoa näihin juttuihin nyt!

  • So sanoo:

    Just joo
    Mitkä muka koordinaatitkin sitten on?
    Aika ruma he lol

  • niio sanoo:

    siis toi o iha selvä vene -.- ku kattoo tarkemmin ja zoomaa siihe ni se perä o tasanen ja sit ne ”raajt” tai evät mitkänyt onka o aaltoi -.-”””””’ FAIL……

  • Jani sanoo:

    USO tuli kuvasta ensimmäiseksi mieleen jos joku, mikä lie ei nyt
    niinkään elävä olento.

  • spookynen sanoo:

    Axiooma hei, jos mä en just olis lukenut yhtä kirjaa niin en olis kyllä tiennyt mistä puhut! Mut Cthulu se on joo.
    Theheh.

  • Cafi sanoo:

    Minusta tuo on kyllä vaan joku laiva/valas ja tuo toinen joku kalaparvi? Menee taas vähän yli ymmäryksen nää thesunin artikkelit..

  • Otavainen sanoo:

    Kun tänne uudistettuun blogiin ollaan tultu, ei ole enää ollut aikoihin kiinnostavia juttuja mistään..vain huuhaata ja joitakin mokomia itte tehtyjä videoita. En tykkää :/

    Tasoa nyt juttuihin kaverit!

  • Wespa sanoo:

    Kiitos mielipiteestäsi. Mitä olisivat nämä mielenkiintoiset jutut Otavainen? Vinkkiä saa mielellään antaa. Uusia uutisia ei ole oikeen mielenkiintosia ainakaan tullut/osunut omiin silmiini.

  • Phantom sanoo:

    57°12’52.13″N, Longitude 4°34’14.16″W Ensinnäkään itse pääsin noilla koordinaateilla johonkin ranskan metsään…täyttä ****** koko juttu.

  • kyl sanoo:

    Pööh, en usko että toi on Nessie, en mie oikeen usko siihen muutenkaan.

  • Calemran sanoo:

    Valas se ei todellakaan ole, koska Loch Nessin järvessä ei sattumoisin valaita ole, reps. Kyseessä on luultavimmin silti vene. Ja kun nyt yksi heitti kommenttia siitä, että minkälaisissa paikoissa Joutsenlisko on elellyt, niin eiköhän se meressä ole elänyt ja koska Loch Ness on ennen ollut osa merta, niin ei olisi ollut mahdottomuus, että joskus 500-luvulla sielä tosiaan olisi nähty jokin merenelävä, joka olisi jäänyt sinne loukkuun.

    Tuskin 500-luvulla tuollaisia tarinoita keksittiin turismin lisäämiseksi. Se kuitenkin olisi mahdottomuus, että tuosta oliosta tehtäisiin vielä tänäkin päivänä havaintoja, koska se olisi jo satoja vuosia sitten kuollut, enkä usko teoriaan, että se olisi kyennyt lisääntymään eli kyseessä olisi useampi saman lajin edustaja.

    Eli lyhyesti sanottuna: on sielä kauan sitten voinut jotain olla, mutta ei sielä nyt nykypäivänä tukkia kummempaa ole uiskennellut.

  • SUPERNATURAL sanoo:

    Calemranin kommentissa on kyl jotain perää, ja tuo kuvaki näyttää jotenki nii onnettomalta. Jos tuolta järvestä löytyy joku vähä isomman näköne asia/esine, nii hankitaanpa lehdelle lukijoita, ja isolla etusivulle ”LOCH NESSIN HIRVIÖ HAVAITTU, VAIN THESUN -LEHDESSÄ”. Bullsh*t sanon minä.

  • Jejj sanoo:

    Kuule vene se on, jos minulta kysytään. Ihan siltä se näyttääkin.

  • Miley sanoo:

    Mun mielestä toi näyttää ihan joltain monsterilta… ei kuitenkaan pahalla. Mutta onhan toi kyllä aika mielenkiintoinen kuva. Mutta enpä tiedä oikein tarkkaan muiden käviöiden mielipiteitä. Mä oon aina selaillut kaikenlaista täällä sivuilla ja mä oon löytänyt kaikenlaisia mielenkiintoisia asioita täällä. Olen kiinnostunut paranormaaleihin ilmiöihin ja olen seurannut sellaisia jo melko monta vuotta. Olen sitä mieltä, että toi on hirviö, mutta ei sitä voi kaikki varmaan erottaa, mutta mä ainakin erotan ja tuo on hyvin mielenkiintoinen kuva hirviöstä. Olen juuri nähnyt tuon kuvan ja mä huomasin, ettei toi ole mikään normaali eläin. Varmaan pidätte mua hulluna, mutta sanon vain mielipiteeni.

  • Seppo sanoo:

    VIERAILIJA:
    ”Huoh.. Mikä saa ihmiset luulemaan satuja todeksi?”

    Se että niin oikeesti tapahtuu ja siitä tehdään satua esim. samajuttu kun joku veti 60-luvulla lsd:tä satummoisin kaksi ihmistä hyppäs ikkunasta alas kun ei kestänyt totuutta ja siitä leimattiin vaarallinen huume. Onneksi noita huumelakeja tuodaan jo paremmin esille mitkä ovat vaarallisia ja mitkä ei!

  • Kami sanoo:

    Näyttää lähinnä joltakin mustekalalta tuo yksi…

  • killokki sanoo:

    Vene/mustekala.

    Taikka saattaahan se olla myös semmonen lisäys ku titanic xD

  • Gurbba sanoo:

    Oikeastaan koko järvi pitäisi tutkia kerralla(kaikuluotaushan ei yllä koko järveä luotaamaan samaan aikaan), eihän mikään eläin tai muu olio pysy samassa kohdassa liikkumatta koko aikaa. Musta täysin mahdollinen että se on olemassa.

  • Curry sanoo:

    Älkää ny tuomitko, mun mielestä toi näyttää kyl siltä monsterilta, vaikkakin kaula on jossain muualla, mutta eihän se välttämättä näykään ilmakuvasta jos se kaula on ylhäältä katsottuna samalla tasolla vartalon kanssa?
    Itse ainakin uskon tohon Nessieen, ja maailman meristä tiedetään vasta muutama prosentti, joten jos Loch ness -järvi sit on ollu ennen merta, niin miksipä ei? Oon myös kuullut juttua, että tämä Loch nessin hirviön luuranko olisi löydetty sieltä järven pohjasta, mutta tottahan se on, että mikään eliö ei tuskin voi mitään montaa sataa vuotta elellä. Mikään valas tai mustekala tuo ei ainakaan ole. -__-

  • Mikko sanoo:

    Ei tuo kyllä Nessiekään ole.

  • Tinuviel sanoo:

    Todella hämmentävää. Joku on onnistunut saamaan veneen kuvaan -.- uskomatonta roskaa. Tosta ei saa hirvötä tekemälläkään

  • skotti sanoo:

    tuohan näyttää ihan mustekalalta tai joltakin muulta mutta ei tuo kyllä ainakaan loch nessin hirviö ole,luulin että se loch nessin hirviö olisi isompi ja näyttäisi dinosaurukselta tai joltakin, mutta kyllä se loch nessin horviö jotenkin minua kiehtoo. mutta tuo näyttää ihan selvältä mykyajan muste kalalta tai meduusalta!!

  • dawlish sanoo:

    Ihan mahdollista mun mielestä, vaikka tästä kuvasta en kyllä osaa sanoa et mikä siel menee. Mut olihan ne joskus haravoinu järveä viikon 24 laivan voimin. Tuloksena kolme kaikuluotainhavaintoa, 60 metrin syvyydessä oli liikkunut ”jotain suurta nopeasti”.. ja järvi kuitenkin 260m syvä et kyl siihen monenmoista mönkijää mahtuisi.

  • what? sanoo:

    I saw in that photo big octobus.

  • aavekuiskaaja sanoo:

    vai että loch nessin hirviö? eihän sellaista ole olemassa!

  • ankat lammessa sanoo:

    tuo on mustekala! ei tuosta saa hirviötä vaikka voissa paistaa!

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto