ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Onko Atlantis löytynyt?

Mahdollinen Atlantis on bongattu Google Earth -ohjelman avulla. Alue löytyy, kun käyttää Google Earthin laajennusta nimeltään Google Ocean. Leveysaste 31°13’59.35″P ja pituusaste 24°22’48.32″L.

atlantisko-ge

Tässä on kuva joka voi näyttää Atlantiksen sijainnin.

Kuvassa näkyy neliönmuotoinen laaja alue meren pohjassa, jonka keskellä mene suoria viivoja. Alue vaikuttaa liian tiheältä, suoralta ja organisoidulta ollakseen luonnon luonnollinen muodostelma kertoo The Sun.

Alue sijaitsee noin 1000 kilometriä Afrikan länsirannikolta. Tämän sijainnin suurinpiirtein ilmoitti myös aikoinaan filosofi nimeltään Platon. Hän uskoi, että sivilisaatio upposi maanjäristyksen, sekä tulvien voimasta 9700 vuotta ennen kristusta, eli lähes 12000 vuotta sitten.

New Yorkin yliopiston arkeologian kuraattori Dr Charles Orser kutsuu löytöä kiehtovaksi.

Lähde: The Sun

Iltalehti uutisoi, että Google Earthin löytämä Atlantis onkin kuvausvirhe.

Lisää tietoa Atlantiksesta voit lukea vaikkapa wikipediasta.

Kiitos vinkistä Kapalolle ja Rietulle. 🙂

Tykkäys ja jakotoiminnot:

44 kommenttia aiheeseen: Onko Atlantis löytynyt?

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Gamma sanoo:

    Kyse ei olekaan todistetusti luonnon muodostelmasta. Ilmeisesti vuonna 1987 on tehty tuo merenpohjan kartoitus, joka nyt löytyy Google Earthista. Kartoitus ei ollut jostain syystä aivan täydellinen, sillä laivojen kulkureiteille jäi tuollaisia artefakteja. Saattaa olla, että vastaavia artefakteja löytyy muualtakin. Kuviot ovat siis ihmisen aikaansaamia, mutta eivät sijaitse merenpohjassa vaan ainoastaan tuossa kartassa.

    Eikö The Sunin uutisointiin voisi jo ottaa sellaisen linjan, että odottaa ensin päivän ja katsoo mitä muut tahot asiasta kertovat?

    Linkki: http://www.dailymail.co.uk/news/worldnews/article-1150846/Hopes-dashed-Google-Ocean-image-lost-city-Atlantis-proves-sort.html

  • shakaali sanoo:

    ”1000 metriä”

    kilometri afrikan rannasta 🙂

  • Wespa sanoo:

    Joo huomasin tuon juuri itsekkin. Kyseessä oli siis kirjoitusvirhe, oikea matka on 1000 kilometriä. 🙂

  • Yuna sanoo:

    Uskon, että juttu on ihan ihmisen aikaan saannosta, mutta, mistä sitä koskaan tietää… en nyt kutekaan heti menisi atlantikseksi sanomaan -.-’

  • Eternity sanoo:

    Kyseiset koordinaatit osoittavat afrikan rannikolla olevaan pisteeseen..

  • Haukka sanoo:

    Edelleenkin, Atlantis on pelkkä myytti joka on karannut käsistä. Ainut ja vanhin maininta Atlantiksesta on juuri Platonin tuotannossa, kaikki muut tarinat ovat jälkeenpäin tavalla tai toisella perustuneent tähän Platonin kertomukseen. Platon on ihan hyvin voinut keksiä koko paikan moraalikertomuksensa tapahtumapaikaksi. Tarina voi kyllä löyhästi perustua esim. minolaisiin ja Santorinin purkaukseen mutta tarinan yksityiskohtia on muutettu, mm. sijoittamalla Atlantis 10 kertaa kauemmas menneisyyteen.

    http://www.skepsis.fi/ihmeellinen/atlantis.html

    Minulle Atlantis on yhtä todellinen kuin Keski-Maa tai Narnia. On aika huvittavaa nähdä ihmisten uskovan niin sokeasti muinaiseen fiktioon, joka perustuu yhteen lähteeseen, joka ei sekään ole kovin hyvä.

  • Ufomies sanoo:

    Platon on suomeksi ihan ”Platon”. En haluaisi harrastaa sukupuoliyhteyttä välimerkkien kanssa, mutta minua raivostuttaa jo muutenkin se miten englanninkieliset raiskaavat klassiset nimet…

  • werttinen sanoo:

    Mahdollisesti voi olla ihmisen tekemä hökellys, joka on uponnut mutten usko että atlantis.

  • jussee sanoo:

    Noin 1000 kilometrin päässä Kanariansaarilta havaittujen viivojen luultiin ensin esittävän jonkin ikivanhan rakennuksen raunioita.

    Googlen antaman tiedotteen mukaan linjat olivat kuitenkin syntyneet, kun merenpohjaa oli kuvattu kaikuluotauksen avulla. Linjat kuvasivatkin siis vain kuvauslaivojen reittiä.

    Historiantutkijat ehtivät jo innostua salaperäisistä linjoista, sillä antiikin filosofi Platon uskoi Atlantiksen löytyvän suunnilleen samasta paikasta Afrikan rannikon läheisyydestä.

    lähde: http://www.iltalehti.fi

  • Thebel sanoo:

    On siinä historiantutkijoita, alue oli siis Walesin kokoinen, aika mahtava kaupunki olisi pitänyt olla. Google earthin mittaustyökalulla sain alueen leveydeksi yli 200 km. Ei sen kokoista kaupunkia voi olla.
    Ja kuka luulee että Google Earthiin laitetaan kaikki kuvat suoraan, ilman tarkistusta. Turha Google Earthilla on etsiä mitää löytämättömiä raunioita.

  • Korvapuikko sanoo:

    Joo tämä on kans aika nopeasti puitu tämäkin teoria, mikään ihmisten tekemä rakennelma, edes kiinan muuri, ei näy avaruuteen, mahdolliset ”rakennukset” jotka olisivat 5km syvyydessä merenpohjassa ei todellakaan näy satelliiteilla vaikka siellä sellaisia olisikin. Päätelmä: tämä muodostelma ei ole ihmisten aikaansaannosta.

  • MIE OON MAICK sanoo:

    joo.. millonkoha löytyy Narnia tai tylypahka ku koko viiko selailee google earthia. Joo totta että millää sateliitillä näy noin syvälle. Oliko se niin että sitä aluetta ei voi tutkia, koska se on niin syvällä? Joo, varmaan tahallaan Platon pistänyt ”Atlantiksen” sinne, että sitä ei voi tutkia. Narnia ois kiva löytää, ja huispauski olis jännää.

  • wildchild sanoo:

    eiks tää ollu joku kuvausvirhe??

  • Hexaa sanoo:

    juu kyse oli ilmeisesti kuvaus virheest’
    taikka sitten eivät halua päästää julkisuuteen tapahtunutta?

  • Ada sanoo:

    onko toi pieni vai iso?

  • ipfh sanoo:

    Se on korkealta kuvattu.

  • Hande sanoo:

    Google-earthiin on kerätty dataa monesta lähteestä. Jotkut tutkijat ovat lisänneet sinne nimikirjaimia, merenalaisia luolia tms. Ei pidä uskoa kaikkea mitä siellä siis näkee.

    Tuolla alueella oli tehty erään raportin mukaan tutkimuksia ydin tms. jätteen sijoituksesta. Nuo viivat kuvaa tutkimusaluksien reittejä siis kai.

  • XD Mixeri sanoo:

    Ei se Atlantis oo. Se on ihan selema bunkkeri, johon kaikki porvarit pakataan kun tulvat tulloo =D

  • Wespa sanoo:

    Joo tämä on kans aika nopeasti puitu tämäkin teoria, mikään ihmisten tekemä rakennelma, edes kiinan muuri, ei näy avaruuteen, mahdolliset “rakennukset” jotka olisivat 5km syvyydessä merenpohjassa ei todellakaan näy satelliiteilla vaikka siellä sellaisia olisikin.

    Tietääkseni Kiinan muuri näkyy satelliitilla, sekä avaruuteen (johtuu toki mistä kattoo, mitä kauempaa sen pienempänä se näkyy). Toiseksikin tuo meridata ei ole satelliitilla kerättyä vaan laivoilla tms. jotka mittaavat pinnan muotoja. Mutta kuten artikkelissa on mainittu, niin kyseessä on todennäköisesti kuvausvirhe.

  • Dälsd sanoo:

    http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200902209123512_ul.shtml
    Kuvausvirhe.

    Ps. Tieteen Kuvalehdessä oli kysytty näkyykö Kiinan muuri avaruuten ja vastaus oli, että ei näy.

  • RockHill sanoo:

    Jeps ei ole mitää atlantista tämäkin oli vain kuvausvirhe the end ja wanha juttu btw..

  • Eternity sanoo:

    Missä muodossa syötätte kyseiset koordinaatit Google Earth ohjelmaan? olen yrittänyt niitä muuttaa ja sellaisenaan käyttää. Joka kerta osoittaa jonnekin afrikan sisämaahan kauaksi merestä.

  • ManualTheGreat sanoo:

    No tämäpä kariutui äkkiä 😀

  • Wespa sanoo:

    Joo tuo iltalehden linkki on jo mainittu artikkelissa itsessään, mutta silti ihmiset jaksavat sitä linkittää… 😛

  • joda74 sanoo:

    Höpö höpö……

  • Tzundax sanoo:

    ne haluu vaan peitellä asioita.. 😀

    nyt vaan rakentaa sukellusvenettä..

  • A-E sanoo:

    Kiinanmuuri näkyy avaruuteen. Eikö Google Earth kuvaa meriä kaikuluotaimella, ei sateliitillä.

  • Ogeli sanoo:

    Wespa, näitä uutisia on tullut aika paljon viime aikoina, mutta moni niistä on ollut aika mitäänsanomaton. Ei se määrä, vaan se laatu.

  • Dälsd sanoo:

    ”Kiinanmuuri näkyy avaruuteen.”

    No ei se kyllä näy. Tämä on vanha legenda, mutta ei pidä paikkaansa. Miettikää nyt kuinka kapea se on avaruudesta katsottuna.

    http://www.tieteenkuvalehti.com/Crosslink.jsp?d=195&a=1219&id=7781_6

  • woranA sanoo:

    Jaahas.. se siitä sitten. 🙂

  • Wespa sanoo:

    Nos nyt ihan pilkkua viilataan, niin kiinanmuuri kyllä näkyy avaruuteen. Johtuu tosin millä ja mistä katsotaan. Vaikka se näkyisi alle 0.1 mm paksuisena, niin silti se näkyy. Mutta pilkkuahan tässä vain aamutuimaan viilailen. 😛

  • Lareman sanoo:

    Miksei kukaan ikinä ajattele niitä raunioita, jotka löydettiin 12km Intian rannikosta?
    Mikseivät ne voisi olla Atlantis? Platonhan saattoi kuulla jutun Intialaisilta, ja Atlantis siirtyi sitten kertojien myötä lännemmäs. Onhan liikkunut juttua, että tsunami olisi aiheuttanut valtavan vedenpinnan nousun ja haudannut alleen osan Intiaa joskus kauan sitten.

  • shakaali sanoo:

    tsunami aiheuttaa vesimassojen liikkumista. ei mitään vedenpinnan pysyvää nousua.

  • Jormis sanoo:

    Atlantis sijaitsi aikoinaan tulivuoren muodostaman saaren päällä.. Tulivuori purkautui, samalla tuhoten kaiken tunnistamattomaksi ja vajoten merenpinnan alapuolelle, jossa virtaukset ovat loputkin mahdolliset ”jäänteet” huuhtoneet pois.

  • Apinateoria8 sanoo:

    Jengi voisi lukea ensin kommentit ja sitten kirjoitella arvailujaan. Ymmärrän jos ei jaksa lukea jotain sikapitkää ketjua, mutta jo ensimmäisestä kommentista olisi selvinnyt että siellä pohjassa ei ole mitään kaupunkia.

    Ja tiedän ettei tämä auta mitään, sillä en tavoita kirjoittamalla niitä ihmisiä joille tämä on suunnattu.

  • JuhaO sanoo:

    Samankaltainen alue löytyy Irlannin länsipuolelta. Alueella on samankaltaisia symmetrisiä viivoja. Löytyy Google Earthin avulla kuten kuviteltu ”Atlantis”.

  • Totuus sanoo:

    Ei ole Atlantis. Jostain näin juttua että ei ollutkaan. Joten vähän epäilen.

  • Hexaa sanoo:

    juu tosiaan
    kiinanmuuri hädintuskin näkyy lentokoneeseen
    tiedän koska olen lentänyt muurin yli joskus taannoin.

  • kärmes sanoo:

    kadonneita maailmoita on joka paikassa….

  • jepa sanoo:

    mutta voihan kyseessä taas olla salailua ettei haluta että ihmiset tietävät missä atlantis on, siksi heti on tullu ”kuvausvirhe” juttua.

  • shakaali sanoo:

    jepa: toivottavasti tuo oli vitsi (täällä on vaikea sanoa).

  • nalle puh sanoo:

    onhan se mukavaa että taas on atlantiksesta todisteita, mutta selvempiä jälkiä olisi myös kivaa nähä.

    .p.s. sanokaa nalle puh on oikeassa jos ootte samaa mieltä 🙂

  • LUKEKAA!! sanoo:

    kuulkaas kaikki katoin ihan läpällä että mihinkäs titanic upposi ja sitte katoin google earthista se oli uponnu juuri tuohon ”atlantiksen” kohdalle

  • Skuperman sanoo:

    Oon löytäny ton!
    I have google earth 5.0!!!

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto