FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Outo ”Klonkku” huuhtoutui rantaan

Etelä-Amerikassa rantaan on huuhtoutunut outo olento. Olento muistuttaa Taru Sormusten Herrasta -elokuvan Klonkkua.

Klonkku

Lasten kertomuksen mukaan he kohtasivat olennon, joka käveli heitä vastaan kuin hyökätäkseen. Puolustaakseen itseään pojat kivittivät olennon hengiltä ja heittivät sen järveen.

Aikuiset eivät uskoneet tarinaa ja menivät epäuskoisina järvelle tarkistamaan asiaa. Heidän hämmästyksekseen he löysivätkin lasten kuvaileman olennon.

Tiedemiehet eivät ole vielä aloittaneet olennon tai kuvien tutkimista.

Panaman paikallisen uutiskanavan mukaan olento onkin saanut jo lempinimen Klonkku, Taru Sormusten Herrasta -elokuvan mukaan.

EDIT:

Olento on mahdollisesti karvaton laiskiainen.

Lähde: The Sun

Kiitos vinkistä Gammalle.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

45 kommenttia aiheeseen: Outo ”Klonkku” huuhtoutui rantaan

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Wespa sanoo:

  Naamasta tulee ainakin mieleen karvaton lehmä, ainakin tuosta kielestä. Luultavasti joku kasvissyöjä voisi olla. Olisi ollut kiva tosin nähdä kokokuva olennosta, niin voisi tarkemmin analysoida. Lehmäksi en kuitenkaan väittäisi vaikka kielestä se tulikin mieleen. 🙂

 • kurkoa sanoo:

  onko tuolla siis samankaltainen iho kuin ihmisellä? on niin pieni kuva ettei meinaa erottua.

 • Karvalakki sanoo:

  Kalju laiskiainen

 • pantti sanoo:

  aika jännä jos se on kävelly ihan kahdella jalalla niinku ihmiset.. mietin vielä että miten isoilla kivillä lapset on sitä heitelly? eihän miltää eläimeltä luulisi ihan helposti kivillä henki lähtevä

 • Infrequentia sanoo:

  Pitäis kätösten muotoa nähdä vähän paremmin! Onko sormet, sorkat vai mitkä lie räpylät. 😛 Mielenkiintosen näkönen mutta ei tuosta osaa sanoa vielä mitään. Tutkimustuloksia odotellessa..

 • Huttu sanoo:

  Niinpä, ellei se sitten ole tosi pieni otus. Paha tosta sanoa kun ei oikein pysty mihinkään vertailemaan sitä kokoa.

  Ties vaikka ois ollu meidän ensi kontakti maan ulkopuoliseen olentoon ja se oli tulossa tervehtimään 😀 ”AAAH KILL IT!”

 • mikunee sanoo:
 • mikunee sanoo:
 • Thti sanoo:

  En kyllä tosta saa klonkkua tekemälläkään? 😀 Näyttää vaa joltain karvattomalta laiskiaiselta tai apinalta. Tai sitten se o ET

 • Jani sanoo:

  Kertomus vaikuttaa oudolta. Vaikea ymmärtää miten tuollainen rauhallinen eläin kuin laiskiainen, on voinut säkäyttää ne nuoret niin että se on täytynyt kivittää hengiltä. Ensinnäkään laiskiaiset eivät pahemmin kävele kahdella jalalla, ( Korjatkaa jos olen väärässä ) saati että ihmisen kohdatessaan käyttäytyisivät agressiivisesti.

 • Infrequentia sanoo:

  Njaa no kyllä tuo laiskiaiselta lähinnä näyttää ku miettii. 🙂 Ja tuo kivityshän voi olla pelkkää sepitettyä tarinaa että on saatu vähän median valokeilaa käännettyä? Huomasin just että ekassa pikkukuvassa näkyy selvästi laiskiaisen kynnet.

 • Israfel sanoo:

  Katsokaan Mikuneen linkkiä, näyttää kieltämättä melkoisesti karvattomalta laiskiaiselta. Ja kun katsoo noista neljästä pienestä kuvasta ylimmäisintä oikealla, näkyy siinä ”olennon” oikeassa yläraajassa hyvin paljon laiskiaisen kynttä muistuttava ”uloke”.

 • Wespa sanoo:

  Joo Laiskiainen vaikuttaa hyvältä selitykseltä. 🙂

 • Stuge sanoo:

  ” Hei täällä on joku uusi tuntematon eläinlajin edustaja, mitä tehdään Hugo”
  ” Kivitetään se p**ka hengiltä”

  Näin minäkin tekisin, Eric Cartman meiniki päälle vaan, jos joskus tapaan humanoidin niin aivan varmasti lyön sitä halolla päähän.

 • Fifii sanoo:

  Kyseessä ei takuulla ole laiskiainen.
  Olennon kuono on liian turpea ollakseen laiskiaisen, silmät liian kaukana toisistaan sekä pään ja muun vartalon rakenne täysin eri.

 • Stuge sanoo:

  Miks se piti kivittää…Jos joskus kohtaan humanoidin niin lyön sitä halolla päähän…Eric Cartmanit vaan kaikelle tuntemattomalle.

 • Nipletius sanoo:

  Kyllä tuo mielestäni on jonkun aikaa vedessä lillunut laiskiainen.

 • Joo laiskianen se o!!
  Kyseessä ei takuulla ole laiskiainen.
  Olennon kuono on liian turpea ollakseen laiskiaisen, silmät liian kaukana toisistaan sekä pään ja muun vartalon rakenne täysin eri.
  Käy kasastaa näkös 😀

 • fluffy sanoo:

  en haluis kävellä niitä poikia vastaan kadulla ku nähtävästi kokee vastaankävelemisen uhkana… mitäs jos toi olis avaruusolio joka oli menos tervehtii ja sit se kivitettii hengilt D:…

 • Calico Jack sanoo:

  Näyttäis joltain sorkkaeläimen ruholta – karvattomalta sellaiselta.

 • Goglo sanoo:

  Laiskiaiset harvemmin maassa kipittävät, ja vielä harvemmin kahdella jalalla. Ne ”raahaavat” itseään eteenpäin.

 • Nipletius sanoo:

  Voisin lyödä vetoa että tuo on laiskiainen joka on muutaman viikon vedessä lillunut ja sen takia turvonnut sekä ”alaston”. Käsien (tai oikeastaan käden) kynnet ovat aivan samanlaiset kuin laiskiaisella ja nenän, silmien sekä korvien muoto viittaa laiskiaiseen.

  Pistäkääpä mielessänne ton elukan päälle karvat ja verratkaa sitä vaikka tuohon kuvaan: http://www.geocities.com/Hollywood/set/1478/sloth20051small.jpg

 • Korn sanoo:

  ”Kyseessä ei takuulla ole laiskiainen.
  Olennon kuono on liian turpea ollakseen laiskiaisen, silmät liian kaukana toisistaan sekä pään ja muun vartalon rakenne täysin eri.”

  Vesihän turvottaa…? En tiedä kuinka kauan kyseinen elukka lillui vedessä ennekuin se ”kömpi” ylös. Ja miksei ruhossa ole kivityksen jälkiä? Jos tuo otus oli elossa ja pojat kivittivät sen kuoliaaksi, luulisi siinä olevan pahoja jälkiä. En usko että parilla kivellä saa mitään elävää hengiltä. Oma teoriani on että tuo on karvaton laiskiainen joka on mahdollisesti jo lillunut aikojaan vedessä. Vesi on hieman turvottanut sitä ja se on ajautunut rantaan josta pojat ovat sen löytäneet. Aikansa sitä ihmeteltyään ovat sitten keksineet hurjan tarinan hirviöstä jonka he urheina tappoivat -.-
  Kun katsoo elävän laiskiasen ja tuon muotoja ovat ne minusta hyvinkin samanlaiset. Vertaappa tuon ekan kuvan jalan ”kynttä” laiskiaisen kynsiin. Muoto ja mittasuhteet täsmäävät.
  Ja tuo että silmät ovat liian kaukana toisistaan. Miten sen näet kunnei toista silmää edes näy tuolla otuksella :D? Ruhon pää on siinä asennossa ettei toista silmää edes näkyisi.

 • mikunee sanoo:

  ”If you read our posts on the previous page, you will see that we alreay established that it is a sloth.
  The skull was the confusing part, it differs from most species of 2 and 3 toed sloth.
  Turns out it is a narrow chested sloth. It’s skull differs greatly from all other species. ”

  Myös lisää kuvia: http://www.wisn.com/slideshow/slideshow/20987783/detail.html

  ja video http://www.wisn.com/video/20980555/index.html

  ”Actually, I see no difference. In fact it’s even more clear from the picture of it after it’s been sitting out a couple of days that it’s just a sloth. The reason it was so pristine before is because it was in the water. Animal tissue decomposes more slowly in the water than it does when exposed to air because of lessened exposure to oxygen. The sloth probably died, fell out of a tree into the water, floated downstream for several days losing its hair in the process. Then it was dragged out of the water onto some rocks by these kids, and voila: after only a couple more days of exposure to air and small scavengers, it resembles the disgusting carcass in the later picture.

  Just look at the claws, the articulation and relative length of the limbs, the angle of the ribs and pelvis, and in fact, the size of the head (sloths have very small heads). As I said before, and I realize this doesn’t exactly amount to forensic analysis, I am very familiar with sloth anatomy as I have spent hours doing drawing studies of sloths. There is no mystery here. The only thing mysterious was the kids’ description of the incident, and that is by deductive reasoning an obvious lie.

 • Ummikko sanoo:

  Kornin ja Nipletiuksen kanssa samaa mieltä. Tuo näyttää tosiaan laiskiaiselta joka on lillunut vedessä kuolleena jo kauemmin ja ajautunut rantaan ja esim veden mineraalit on voineet liuottaa karvat pois. Ja pojat tosiaan keksineet hurjan tarinan vesihirviöstä.

 • Voi eläin parkaa :(((
  Mitä lapset ovatkaan sille tehneet :((((

 • SirkkuPeekele sanoo:

  miten isoksi isoin laiskiainen voi kasvaa..Ä?

 • Infrequentia sanoo:

  Siinä 50-60 sentin paikkeilla yleensä ovat. 🙂 Ellei oteta huomioon sukupuuttoon kuollutta jättiläislaiskiaista joka oli 6-metrinen kahdella jalalla seistessään. 😀

 • Napo sanoo:

  Vaikee sanoo… ”kuono” näyttää aika pitkältä

 • wildchild sanoo:

  täst tulee väkisi mielee se pesukarhu juttu, mutta kyllä itekki sanoisin että toi on laiskiainen.

 • Ogeli sanoo:

  Toivon mukaan eläinparka olisi tosiaan kuollut ennen noidien poikien kohtaamista. Koska se taas kerran todistaisi ihmisen tyhmyyttä, välinpitämättömyyttä sekä julmuutta kaikkea uutta ja tuntematonta kohtaan. Ei olla kovin pitkälle edetty niistä luola-ajoista…

 • hahbds sanoo:

  Ilmiselvä ET 😀

 • Shadowjin sanoo:

  Kieltämättä näyttää melko vetistyneeltä. Ja iso maha viittaisi että otus lillunut kauan vedessä ja kaasut alkaneet turvottaa mahaa. Mut toi pää on kyllä aika oudon malline. Pitäs nähä haastattelu niilt kahelt pojalt nii ehk osais päätellä et onko toi mönkiny kahel jalal vai lilluko vedes raatona. Mut ruumiinavauksessaha se vissii selviää et mikä on.

 • SuoMursu sanoo:

  No ei ainakaan kauneudella pilattu…

 • ! sanoo:

  nice

 • Carkki sanoo:

  wildchild, mikä pesukarhu juttu..?

  Joo, kyllä se varmaan laiskiainen on, mut mietin sitä karvattomuutta… Voiks oikeesti vesi aiheuttaa et se olis täysin karvaton? Mietin vaan mitä sille ois voitu tehä ennenku se on joutunu veteen… Oletaan, et se tippu veteen, hukku, huuhtoutu rantaan ja lapset löysi sen ku laskuvesi laski ja meni selittää et ”hei, me tapettiin avaruusolio, me pelastettiin maapallo!”

  Mua edelleenkin hämää toi karvattomuus, vaik se onkin selkeesti tuo vedes lillunu jo hetken aikaa…

 • joopajoo sanoo:

  Hienoa toimintaa pojilta. Kivitetään vaan kaikki outo hengiltä. Hävettäis jos olis omat lapset..

 • wildchild sanoo:

  kirjota carkki vaa tuubii ”montauk monster” nii kyl pitäs löytyy…

 • von qlip sanoo:

  Antaa kieltämättä taas aika lohduttoman kuvan ihmiskunnan tulevaisuudesta: joku omituinen tyyppi ryömii vastaan, mitä tehdään, tietenkin tapetaan samantien.

 • Zeerios sanoo:

  Laiskiaisen karvaton ruumis. karvat palanu pois tai sitten vaan jotenki lähteny. kynsistä tunnisti viimestää laiskiaiseks. http://www.youtube.com/watch?v=NAMGrhxeyr8

 • napalmi sanoo:

  ”Children of Earth! I come in peac… hey, what’s wrong? Ouh… hey dudes can’t we settle this?… arghhhh” *drops dead*

 • Voi raukkaa jos poikien tarina on totta! Entä jos se olisikin ( tuskin! ) oikeasti UFO joka oli kilteillä asioilla ja sitten tuleeki poikia ja aattelee vaan että ” mikä tuo on? ” ” en mä tiiä ” ” hei, kivitetään toi otus vaan koska ei tiietä mikä se on!!!”
  Miltähän noista pojista tuntuis jos ne joutuis avaruusolioiden planeetalle ja sielä ne käppäileee vaan kunnes jotku UFO:sta hoksaa ne ja kivittää ne hengiltä vaan koska ei tiiä mitä ne on!!

 • MangaFani sanoo:

  Ihmettelijä, rauhotu ny vähä… O_O’

 • terve 🙂 haluaisin tietää laiskiaisesta, kertokaa linkkinä

 • turret tusk sanoo:

  niin no laiskiaiselta näyttää, mutta laiskiaiset ei liiku kahella jalalla jos satuitte tietämään.. alienvauva..

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *