ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Videoblogi – Tarot-kortit

Tässä Parablogin videoblogauksessa kerron Tarot-korttien historiasta, miten Tarot-kortteja voi käyttää uusien mahdollisuuksien katsomiseen, sekä esittelen hieman Gilded Tarot-pakkaa.

Vastaa oikein videolla esitettävään kysymykseen. Kolme ensimmäistä saa pisteitä (3, 2 ja 1 piste) + nimimerkkinsä seuraavaan videoon. 🙂

Tästä voit ostaa saman Tarot-pakan ja kirjan kuin videossa hintaan 19,95
Suosittelen myös Legacy of the Divine Tarot pakkaa

Lue myös wikipedian artikkeli Tarot-korteista:
http://fi.wikipedia.org/wiki/Tarot-kortit

Katso myös pikainen Tarot-riidi -videoni:
http://www.youtube.com/watch?v=XUz7Vvc7250

Kiitos introsta Aimkillalle ja musiikista Phazonille.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

25 kommenttia aiheeseen: Videoblogi – Tarot-kortit

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Captain_K sanoo:

    SAUVAT MALJAT MIEKAT LANTIT

  • Wespa sanoo:

    Niin ja vastaukset hyväksytään englanniksi tai suomeksi, koska pakkoja on molemmilla kielillä.

  • kiki sanoo:

    miekkoja, sauvoja, maljoja ja kolikoita

  • Hartsa sanoo:

    Vastattakoon samalla kysymykseen kun ei kerran kolmea vastausta ole tullut: maat koostuvat sauvoista, maljoista, miekoista ja kolikoista.

    Ihan mielenkiintoista, ei oikein tarot ole ikinä kiinnostanut, mutta pakka on kyllä komea ja vielä jos kirjakin irtoaa tuohon hintaan.. niin saatanpa tosiaan tilata itselleni, vaikken tiedä tuleeko käyttöä ennustelutarkoituksessa. Ehkä pikemminkin koristeeksi, mutta kuka tietää jos aiheesta enemmänkin kiinnostuu.

    Kiitoksia blogauksesta!

  • Wespa sanoo:

    Kiitos Hartsa kommentistasi. Hyvin sopivat kyllä koriste-esineeksikin jos sille päälle sattuu. Kortteja voi käyttää myös ongelmanratkontaan, eli pohtia niiden avulla ongelmaa esim. kolme korttia nostamalla 1: Ongelma 2: Ratkaisu 3: Lopputulos. Voi tulla mielenkiintoista näkökulmaa. Kortit ovat hyvä työkalu myös alitajuntaan käsiksipääsylle. 🙂

  • Vierailija sanoo:

    Tarot -kortit ennustamisessa kuuluu mielestäni kategoriaan tontut ja maahiset mitä paranormaaleihin asioihin tulee, eli täyttä scheissea. Myös paranormaaleissa asioissa voi / tai pitäisi olla edes jonkinlaista logiikkaa taustalla, mutta tässä ei sitten pätkän vertaa.

    Hienothan nuo kortit ovat.

  • no body sanoo:

    vieralija.

    tonttu om hyvin pahoillaan että sanoit noin.
    hyvin pahoillaan, sniff.

  • Phazon sanoo:

    Vierailija
    ehkä on shaissea ehkä ei, itselle eräs luki minun elämäntilannettani taroteista ilman että edes tunsi tai oli ikinä nähnytkään minua ja kaikki meni oikein, ei ainuttakaan kohtaa joka olisi mennyt pieleen, myöhemmin syksyn jälkeen näkee sitten onko ennustukset oikeassa. 🙂 kjäh kjäh

  • Vierailija sanoo:

    Mitä taikaa on pahvin paloissa? Ei mitään. Sama kun hatusta vetäisisin erilaisia ympäripyöreitä lausahduksia ja sanoisin että näin käy tai on käynyt elämässäsi. Kyllähän ihmiset uskovat iltalehden horoskooppienkin olevan totta ja joillekkin ennustukset pitävät paikkansa varmasti, mutta se ei tee niistä mitään yliluonnollista. Tutustuppa Cold readingiin niin ymmärrät paremmin miten kertoa ihmisen menneisyydestä ja päätellä todennäköisiä tulevaisuuden skenaarioita. Miksi haluaisit edes kuulla pahvilapuilta mitä menneisyydessäsi on tapahtunut? Etkös itse ole ollut pitkälti todistamassa niitä eventtejä.

    Älkää nyt antako kenenkään ennustaa tai ainakaan manipuloida tulevaisuuttanne. Eihän kukaan voi siirtää vastuuta pelikorteille vaan jokainen itse määrittää polkunsa.

  • Axiooma sanoo:

    01:39

    VESPA ON SELEVÄSTI REPTILIJAANI!!!11

  • Vierailija sanoo:

    Mulle tuli vähän mielee salkkareiden eero/aaro.

  • TomppaJr sanoo:

    Tämä oli paras videoista minusta 🙂 Pahus kun en huomannut tätä asoissa 😛

    (sainkos muka siitä yhdestä kaksi pistettä :O)

  • Wespa sanoo:

    Vierailija pointti ei ehkä olekkaan siinä, että onko se taikaa vai pahvinpaloja. Pointti on siinä, että Tarot on hyvä työkalu päästä omaan alitajuntaan käsiksi ja pohtia vaihtoehtoja, sekä mahdollisuuksia joita ei välttämättä muuten olisi tullut mieleen.

    Ei ole siis väliä uskooko hommaan vai ei, mutta silti se toimii jollain tasolla.

    Oma korteista katsomiseni meni ainakin mielestäni hyvin nappiin. Siinä kerrottiin juuri menneisyydestäni (ja mahdollisuuksia mitä siitä voin oppia), nykyisyydestäni (ja mahdollisuuksia mitä siitä voin oppia), sekä mahdollinen tulevaisuus johon voin päästä kun teen asiat oikein. 🙂

    PS. Mielestäni kortit eivät päätä tulevaisuutta vaan ihminen itse omilla valinnoillaan (joita toki voi tehdä korttienkin mukaan). Mielestäni ne voivat olla kuitenkin hyvä väline mahdollisuuksien katsomiseen.
    PPS. Kiinnostaisi tietää oletko itse Tarot-korteista koskaan katsonut, tai onko sinulle katsottu korteista?

  • Wespa sanoo:

    TomppaJr, eka vastaaja saa 3 pistettä, toinen vastaaja 2 pistettä ja kolmas 1 pisteen. Olit vastannut Vampyyrivideossa esitettävään kysymykseen toisena. 🙂

  • WM_ sanoo:

    Videoblogit ovat erittäin mielenkiintoisia ja ansaitsevat minulta erittäin suuren hatun noston! 🙂
    Tarot kortteihin ei olekaan ennen tullut perehdyttyä, mutta nyt tekisi mieli sellaiset hankkia.
    Parhaimmat ideat voivat tulla ulkopuolelta, noilla on hyvä herätellä omia ajatuksiaan 🙂

    Kiitos!

  • Phantom sanoo:

    Broidilla on tollaset kortit ennusti että saan rahaa ja elämä hymyilee tulevaisuudessa. Pieleen meni siinä ja h***etin pahasti broidilla.

  • Dina sanoo:

    Aivan ihanat kortit sulla Wespa. Itselläni on Rider Waiten kortit. Täytyypi ostaa nuo Gildedit kun on ylimääräistä rahaa. 😀 Itse harrastus mielessä käytän joskus tarotteja tulkitsemaan eri tilanteita ja auttamaan mieltäni kaivertavia asioita.

  • Wespa sanoo:

    Kiitos Dina kommentistasi. Millaset nuo Rider Waiten kortit on?

    Niin ja Phantomille sellasta kommenttia, että homma toimii ainakin omasta mielestäni parhaiten kun lukee itse korteista, koska omaan itseensä on henkilökohtainen suhde ja täten pääsee paremmin tulkintaan käsiksi kun on omasta itsestä kyse. 🙂

  • Dina sanoo:

    Raider Waite- kortit näyttävät tältä: http://vandeneynden.biz/blog/wp-content/uploads/2009/06/rider-waite-deck1.jpg

    http://en.wikipedia.org/wiki/Rider-Waite_tarot_deck

    Eivät ole mitenkään kauniin näköisiä kortteja. 😀

  • Ogeli sanoo:

    Hyvä video Wespa!

    Minua on aina kiinnostanut horoskoopit ja sitä kautta kiinnostuin myös tarot-korteista. Olenkin päivittäin katsonut oman korttini netistä: http://www.astro.fi/future/tarot_future

    Mielenkiintoisia vastauksia sieltä aina tulee ja ehkäpä myös tulee tilattua tuo korttipakka!

  • jaysonVH sanoo:

    Aivan loistava vlogi,paljon tietoa ja asiallinen,”ammattimainen” meininki!=)..näitä wespan videoita on aina ilo seurata ja tätä tulikin odotettua noiden ala-arvoisten strutti-vlogien jälkeen;b..jatka samaan malliin,minä ainakin odotan innolla seuraavia vlogeja=)

    erityisesti puhetapasi saa kyllä kiinnostumaan aiheesta ja taustatietoon on selvästi perehdytty,joka onkin ehdottoman tärkeää..

    edelleenkin haluaisin kuulla lisää omia paranormaaleja kokemuksiasi (ja myös muiden) tässä video muodossa..olisiko mahdollista?=)

  • Sumppi sanoo:

    Hieno video! Jatka samaan malliin 😀 Itse en ole koskaan oikein perustanut tarot-korteista mutta videon katsottuani kiinnostus alkoi herätä. Ehkäpä tilaan itsekin pakan ja katson mitä siitä saa irti 😀 Vielä kerran kiitoksia loistavasta videosta ja odotan innolla ja mielenkiinnolla seuraavaa 🙂

  • Korn sanoo:

    Myöhässä tulee vastaus ,mutta tulkoot eli Sauvat, Miekat, Maljat ja Lantit…
    Ja btw, kiitokset tästä videosta! Kortit ovat olleet jo pitkään harkinnan alla ja tämä vilkka auttoi ns. hankinnan nopeutumisessa…:) Kauppaa kohti siis.

  • saanap sanoo:

    Minne se kolmonen tuolta takaa jäi? 😀 ekassa ja tokassa videossa takana oli hyvin keksitty laittaa isolla numero 1 ja 2 paperilapulle takana olevalle seinälle. Kolmonen puuttui. 😀 njaah, pikkujuttuhan tuo on, mutta jotenkin se ekana heti tuli mieleen. Mielenkiintoinen video ja antoi paljon lisätietoa. Kiitos tästä. : )

  • Ghost Girl sanoo:

    Kiitos nyt kun pelästytit mut pahan kerran kun tulit tos alus sitä kameraa päin :–D

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto