FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Maya-kalenterin yhdeksäs sykli

Kuten varmaan teistä osa jo tietääkin, niin Maya-kalenterin yhdeksäs sykli/aalto alkoi 9.3.2011 Japanin maanjäristyksillä ja Libyan levottomuuksilla. Tällä hetkellä menemme kyseisessä syklissä kuudennetta vaihetta, joka on kolmas yö. Tämän yön kulminaatiopiste, eli keskipiste sijoittuu kesäkuun 15-16 päivän väliin jolloin on myös harvinaislaatuinen täydellinen kuunpimennys. Seuraava vaihe, eli neljäs päivä alkaa 25.6.2011.

Lisää kalenterin yhdeksännestä syklistä kerron alla olevalla videolla.

Aiemmin käsittelimme Maya-kalenteria ja sen syklejä tässä artikkelissa sekä tällä videolla.

Yhdeksännen syklin tarkemmat vaiheet ja päivämäärät näet tästä taulukosta joka näkyi videollakin.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

18 kommenttia aiheeseen: Maya-kalenterin yhdeksäs sykli

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Naamari sanoo:

  Nooh, hold your horses. Kysehän on saros-jaksoista, jotka tapahtuvat, reilun 18 vuoden välein, joten kummoinen oraakkeli ei tarvitse olla ennustaakseen pimennykset pitkälle tulevaisuuteen.

 • Kaaosjumala sanoo:

  Ei tässä nyt kuunpimennyksien ennustamista olekkaan puhuttu, mainittiin vain että tuo pimennys sattuu kolmannen yön keskipisteeseen.

  Jos joku muuten näkee tuon pimennyksen niin ottakaapa kuvia. Täällä päin ei ainakaan näy mitään kun taivas on ollut pilvessä kolme päivää

 • Hexa^^ sanoo:

  Niin turha ottaa maya kalenterista vain kuunpimennystä silmätikuksi ja todeta että mitäs ihmeellistä tuon ennustamisessa on, kun (tuokin)Osuu kalenteriin ja päivät täsmäävät.
  eli maya kalenteria ei todellakaan sovi sivuuttaa tulevaisuutta ja tapahtumaketjujen syitä tutkittaessa.
  todettakoo nyt että mayat olivat henkisesti varmasti paljon viisaampia kuin nyky ihmiset, ja kalenteri pitää sisällään paljon muutakin ihmeellistä ja osin tuntematonta
  joten säilyttäkää tämä tieto sydämmessänne kuin alatte pohtimaan eri mahdollisuuksia
  hällä väliä touhu ei tässä enään auta.

 • weqaz sanoo:

  Jouluvalot bongattu 🙂

 • jurrissa sanoo:

  niin siis kuunpimennys – täällä Suomessa

  tuskin se mitään Mayoille merkitsisi

 • freisier sanoo:

  Semmoset syklit ja aallonharjat että pittää mennä ihan kyyryyn. Eikö nää inkkarit vaan osannut lukee planeettojen liikkeet. Noh tyhmä ei tiedä…

 • Wespa sanoo:

  Kuunpimennys on aika lailla maailmanlaajuinen tapahtuma, ei ole siis pelkästään Suomessa. Ihan koko maassa ei taida näkyä, mutta eteläeuroopassa ja USA:ssa kait ainakin.

 • Gona sanoo:

  Minä en nää koko kuuta, vaikka taivas on pilvetön

 • lownrgy sanoo:

  eee näy kuuta..

 • X7WORLD sanoo:

  näin kuun se oli TODELLA kirkas, en kyllä nähnyt kokonaan, mutta puolet ainakin siiiis todella kirkas

 • Joku sanoo:

  Ensimmäinen kerta ku jaksoin kattoa tälläsen wespan videon loppuun. Eli ihan hyvä ja ajankohtane video kerrankin.

 • Jatu sanoo:

  Kyllä minä pidän ihmeenä pelkästään kalenterin kuun kiertoja, ennustuksia jotka on tehty ennen kiikareita ja kaukoputkia.
  Helppo se on sanoa nyt, ettei siinä ole mitään ihmellistä. Harva jannu tänä päivänäkään osaa sanoa koska on seuraava täysikuu ilman googlea.

 • Kaaosjumala sanoo:

  Mayoilla ei ollut kaukoputkia ja kiikareita mutta kyllä niillä jotain taivaanmittailulaitteistoa ja muuta oli. Mayat oli kuitenkin erittäin kehittyneita tähtitaivaan tutkimisessa ja olihan se erittäin suuri saavutus iha nykypäiväänkin verrattuna, mutta ei siinä kuitenkaan mitään sen ihmeellisempää ole ollut.

 • Hexa^^ sanoo:

  Kaaosjumala:
  on sinä sillä mayat tekivät muitakin asioita joita tulisi muistaa.
  Varsinkin kun puhutaan kalenterin paikkaansa pitävyydestä ja muiden kulttuurien saman tapaisista viitteistä.

 • sellanenjotakiinnostaa sanoo:

  jos v 2012 tulee joku suuri muutos nii minkälainen se ois ?

 • jussee sanoo:

  2012 tapahtuu 2011

 • 765 sanoo:

  Maya kalenteri ei vastaa nykyistä Gregonialaista kalenteri järjestelmää ja voi heittää yli tai ali päivilläkin kenties vuosillakin.

 • Mietintätuokio sanoo:

  Maya kalenteri on minun mielestäni todella tärkeässä roolissa, kun mietitään tulevaisuutta. Esim. nyt 2011 Maya kalenterin 3. päivän 3. vuorokautena minä menin nykyisen seurustelukumppanini kanssa yhteen, ja sehän oli ”The goddess of Love and Childbirth” jumalattaren, tai mikä nyt onkaan aikakautta. Tämä video sai minut seuraamaan ja uskomaan täysin Mayojen kalenteriin. Ja kun miettii miten kehittyneitä Mayat olivat omana aikanaan, ja miten visaita he henkisesti olivat, se saa minut automaattisesti ajattelemaan, että onkohan jonkinlainen ”Maailmanloppu” ollut jopa Mayojen jälkeen ja Mayat ovat kuolleet siihen, tai on minulla tähän toisenlainenkin teoria. Jos Mayat osasivat oikeasti ennustaa ja heillä oli todella hyvää teknologiaa ja he olivat nykyihmiseen verrattuna todella viisaita, niin mitäs jos he peittivät kaikki teknologiset jälkensä, jättivät Maya-kalenterin varoittamaan ihmisiä Maailmanlopusta, ja häipyivät, koska tiesivät miten pahasti ihminen tulee pilaamaan planeettamme. On siinäkin toki oudot puolensa, koska eivät he varmaankaan suoraan pystyneet mitään lentäviä autoja rakentamaan jne, joten heillä pitäisi olla joitakin haittoja luonnon puolella näkyvissä. paitsi jos he todella olivat niin viisaita, kuin heidän matematiikkataitonsa antavat olettaa. : D

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot