ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Suvaitsematon Suomi – paranormaaleja kokeneita syrjitään! -IS -keskustelut

Aika huiman keskustelun aikaan saanut artikkeli sattui kohdalle:
http://keskustelut.iltasanomat.fi/thread.jspa?threadID=32801

Foorumillakin usein huomaa miten aletaan leimaamaan. Miten on, oletko itse tullut syrjityksi kokemustesi perusteella? Kerro meille.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

28 kommenttia aiheeseen: Suvaitsematon Suomi – paranormaaleja kokeneita syrjitään! -IS -keskustelut

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Rattle sanoo:

    Niinkuin tuossa joku kirjoittikin kommenteissa: ”Johtunee hyvin paljon siitä, että nämä ilmiöt ja kokemukset tapahtuvat yleensä vain niitä kokeneiden ihmisten oman pääkopan sisällä. ”

    Sums it up pretty good..

  • Muffinsi sanoo:

    No, paranormaaleja kokemuksia itselläni ei ole, mutta uskomuksieni takia olen parin kaverini taholta kyllä syrjintää jotunut kokemukaan. Uskon siis vahvasti aaveisiin ja UFOihin, mutta kaverit yleensä naureskelevat, pitävät mua outona, ja yrittävät selittää ettei mitään tuonpuoleista jne. ole olemassakaan. Outoa kyllä, yksi kaverini, joka leimaa haamut ja alienit heti huuhaaksi, uskoo itse vahvasti horoskooppeihin ja enneuniin. Heh.

  • Wespa sanoo:

    “Johtunee hyvin paljon siitä, että nämä ilmiöt ja kokemukset tapahtuvat yleensä vain niitä kokeneiden ihmisten oman pääkopan sisällä. ”

    Tämä on päätelmä siitä, että henkilöä ei uskota ja ei keksitä muuta selitystä hänen kokemalleen kuin pään sisällä tapahtuva hallusinaatio tai sitten valehtelu. Todistaa tälläisitä hallusinaatio ja valehteluväitteitä on hyvin vaikeaa ja väitteiksi ne yleensä jäävätkin. Sen sijaan monilla kokijoilla on todisteita ja muita silminnäkijöitä kokemuksilleen.

    Tietynlainen skeptisyys voi olla hyvästäkin ja monessa tapauksessa onkin, mutta ihmisten pilkkaaminen ja heille nauraminen sen varjolla ei ole.

  • Martti sanoo:

    Saisi nämä puolueitten nokkamiehet ottaa pään pois p***eestä ja tulla sitte neuvomaan…

  • Ogeli sanoo:

    Pelätään sitä mitä ei ymmärretä.

  • Hexa^^ sanoo:

    paranormaali raristisuutta

  • Wespa sanoo:

    Mielestäni ilmapiiri on kokoajan muuttunut onneksi positiivisempaan suuntaan, mitä enemmän näistä aiheista on tullut mainstreamia sitä enemmän niistä uskalletaan puhua. Ufokokemuksia ja muita ihmiset tuntuvat jakavan nykyään mediassakin avoimemmin.

  • Ogeli sanoo:

    Wespa, olet kyllä aivan oikeassa. Uskoisin, että meitä ”heränneitä” alkaa olla entistä enemmän. Ihmiset ovat myös rohkaistuneet enemmän ja uskaltavat puhua asioista, ainakin netin välityksellä. Aiemmin ihmisillä ei ollut vielä mahdollisuutta moiseen kommunikointiin.

  • valvontakomissio sanoo:

    Kyllä se porukka sieltä herää kun vaan kärsivällisesti odottelee, he ovat kiinni siellä pienissä kuplissaan jossa ei ole mitään sen kummempaa kuin työnteko, materia, sohva, televisio (kärjistettynä).

    Eli sitä elämää mitä itsekin olen viettänyt koko ikäni. Mutta jos tämmöinen aikanaan vahvasti tieteeseen ja tähän kaikkeen uskonut heebo pystyy kääntämään takkia näissä asioissa ja muodostamaan oman näkemyksensä maailmasta ja kaikkeudesta – niin siihen pystyy tänäpäivänä kuka tahansa.

    Onko kukaan miettinyt ikinä tarinaa Buddhasta? Tarinan mukaan hän eli 27v elämästään kuninkaallista elämää vailla kärsimystä, kuolemaa ja rumuutta. Lopulta hän heräsi todellisuuteen jossa on kuolemaa, kärsimystä ja rumuutta ja lähti etsimään ratkaisua näistä aiheutuvaan henkiseen päänsärkyyn 🙂

    Sen kummemmitta puheitta itse pointtiin, jos miettii näitä länsimaita kaikkine peruskivineen, niin on se kuin yksi valtava kupla meidän kaikkien ympärillä – estämässä meitä näkemästä juurikaan kuolemaa (ihmiset kuolee sairaaloissa tai muissa paikoissa piilotettuina), kärsimystä (koska täällä on tämä ääliöpositivismi -asenne, niin usein kun kysyy ihmisiltä että miten menee niin huomaa sen suorastaan aivoihin nauhoitetun vastauksen että hyvin tai ihan hyvin jne..kellään ei juuri koskaan mene sanojensa mukaan huonosti), ja mitä tulee rumuuteen niin oli tämä miten kaunis tämä maailma tahansa – niinkuin se onkin juuri tälläisenäänkin – niin usein ihmisen luomukset ovat suorastaan masentavia (oravanpyörä, byrokratia(ok..kerran olen käynyt sossuluukulla), nämä tylsät betonitalot ja asfalttiset tiet jne se kaikki harmaa mikä täällä ympäröi, ainakin kaupungeissa).

    Tästä tullaan siihen että meillä on täällä länsimaissa todella suuri liuta kuplissaan eläviä gautama buddhia, odottamassa heräämistään.

    Ja jos on sattunut näkemään esimerkiksi saippuakuplia elämässään, niin kuka tahansa voi todeta että kuplat poksahtelee aika helposti. Toki kuplia voi myös poksautella, eli jengiä voi herätellä.

    Ja mitä tuohon kiusaamiseen ja uutiseen tulee, niin kyllä, olen huomannut eräänlaista syrjintää joka johtuu siitä että ei ajattele ja kaakattele samoista asioista kuin kaikki muut. Mutta semmoista se on, he nyt elävät siellä kuplissaan ja tulevat sieltä ulos kun sen aika on – mulla ei oo mikään kiire mihinkään suuntaan 🙂

  • Kaaosjumala sanoo:

    Paranormaaleja juttuja kokeneitahan tunnetusti syrjitään ihan ympäri maailmaa, eikä se Suomi nyt niin suvaitseva ole kuin annetaan uskoa.
    Paranormaaliin uskovia tai paranormaaleja asioita kokeneita syrjitään ja haukutaan osittain pelkän ahdasmielisyyden vuoksi, osittain tuntemattoman pelon takia ja osittain tyhmyyden takia.

    Asialle ei oikein voi mitään muuta kuin yrittää saada ihmisiä ajattelemaan asioita laajemmin, mikä puolestaan ei onnistu oikeastaan kuin perustamalla jonkin näköinen suuri yhteisö jonka tarkoituksena on yrittää kertoa ihmisille että on olemassa muutakin kuin sen minkä tunnemme ja tiedämme nyt.

  • Dr.Z sanoo:

    Paranormaaleja kokeineita syrjitään EHKÄ siksi, että näihin kokemuksiin tutkitusti liittyy mielenterveyshäiriöitä ja voimakasta päihteiden käyttöä. Ja jopa psyykkisesti terveetkin voivat joskus nähdä harhoja, monelle käy niin, mutta se johtuu vain aivojen kemiallisesta toiminnasta.

    Ja muutenkin niiden puolesta ei ole juuri todisteita, useimmat ns. ”paranormaali” jutut voidaan kumota tieteen ja tutkimuksen avulla. Kun ihmiset vain ymmärtäisivät, ettei ole mitään paholaisia, demoneita tai haamuja. Ne ovat vain satuja ja ihmisen mielikuvituksen tuotteita. Se mitä enemmän olen lukenut paranormaaleista tapahtumista, sitä skeptisemmäksi olen muuttunut.

  • valvontakomissio sanoo:

    ”Paranormaaleja kokeineita syrjitään EHKÄ siksi, että näihin kokemuksiin tutkitusti liittyy mielenterveyshäiriöitä ja voimakasta päihteiden käyttöä.”

    Mikä on mielenterveyshäiriö ja kenellä on mandaatti sanoa toista hulluksi tässä maailmassa missä jokainen on enempi tai vähempi hullu (jos oikeasti elämä revittäisiin kaikkien tuomittavaksi).

    Muutenkin vaikuttaa että länsimaisen psykologian tehtävä on vain paikkailla sitä kuplaa mistä tuossa aiemmin puhuin yksilötasolla, sillä jos kupla alkaa hallitsemattomasti hajoaamaan yksilöllä x, niin saattaa se tuottaa jonkinasteista paranoidista käytöstä kanssaihmisten silmissä. Maailma kun on melko masentava tälläisenään kun sen tänäpäivänä koemme 🙂

    Entäpä voimakas päihteiden käyttö. Voimakkain psykedeelinen aine mitä maa päällään kantaa on DMT. Kyseistä psykedeeliä syntyy ihmisen käpyrauhasesta (aka. kolmannesta silmästä). Sen on nähty olevan yhteydessä ihmisen uniin ja mm. ufosieppauksiin ja muihin sen semmoisiin ilmiöihin. Myös sen suhdetta ihmisen luovuuteen ja mielikuvituksellisuuteen pitäisi tutkia enempi!

    Eli jos meidän aivot tuottaa meille voimakasta psykedeeliä nimeltä DMT, joka saatetaan päivänä eräänä nähdä esimerkiksi meidän ”uusien” ideoiden taustalla vaikuttavana tekijänä (esim kun insinööri tai tiedemies keksii jotain, saattaa keksintö olla osittain DMT:n ansiota) – niin suhde voimakkaiden päihteiden todellisuuden ja sen mitä kutsut todellisuudeksi hämärtyy entisestään 🙂

    Jokaisen todellisuus on yksilölle itselleen se kaikkein todellisin – mutta yhdenkään yksilön todellisuus ei todellakaan ole täysin väärä 🙂

    Tässä tämmönen avautuminen, elä ota pahalla Dr.Z

  • Pete sanoo:

    Vastoin yleistä käsitystä esim. energiahoitojen toimivuudesta on vahvaa tieteellistä näyttöä(mm. Youtubesta löytyy 10 vuoden tutkimuksen tulokset aiheesta.) Näistä tutkimustuloksista vaan ei yleisesti puhuta juuri sen takia että yleinen mielipide on se että ”ei voi olla totta”.

    Tämä aihepiiri on mielenkiintoinen psykologiselta kannalta koska:

    a: Ihmisillä vaan näkyy olevan hirmuinen psykologinen tarve vakuuttaa muut siitä mihin itse uskoo.

    b: Jos ihminen uskoo yhdellä tavalla niin hän tekee kaikkensa sensuroidakseen sen mitä toinen sanoo jos se on ristiriidassa oman uskomuksen kanssa. Tätä sensuuria olen nähnyt monta kertaa ja joskus ei tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa kun sitä näkee.

    Esimerkki tästä itsesensuurista:

    Mies kertoo ”Näin eilen UFOn, se laskeutui pihalleni ja sieltä tuli 3 pientä miestä ja otti näytteitä pihaltani”

    Kaveri vastaa: ”Joo eilen oli venus horisontissa, se oli varmaan se”

    Ja tämä esimerkki ei ole edes pahasti liioiteltu. Toinen siis kertoo asioita ja yksityiskohtia ja se toinen sensuroi ne pois mielestään ja näkee asian aivan eritavalla tarjoten jotain aivan älytöntä selitystä mikä sopii hänen omaan ajatteluunsa.

    Useimmat ihmiset näyttävät ajattelevan seuraavasti:
    ”Jos et usko kuten minä, olet väärässä.”
    ”Jos et usko kuten suurin osa ihmisistä, olet hullu.”

    Hulluinta on että vaikka se yksi joka uskoo eri tavalla olisi oikeassa niin silti häntä pidetään hulluna! Ja vain siksi että hän on eri mieltä. Ja koska hän on eri mieltä niin hänen asiaansa ei aleta edes tutkia koska ”eihän sitä kannata tutkia kun kaikkihan tietävät että se on huuhaata”

    Tuleeko mieleen joku joka sanoi että maa on pyöreä? Ihan täyskahjohan se oli..

    Eli asiat eivät etene juurikaan kun monilla on tällaiset ajatusrakennelmat ja asioita ei aleta edes tutkia kunnolla. Onneksi on sentään joitakin tiedemiehiä jotka tutkivat asioita joihin ei tahdo löytyä rahoitusta mistään..siitä esimerkkinä tuo energiahoitotutkimus. Heille nostan hattua!

    Mihinkään ei pidä sokeasti uskoa, eli maalaisjärki kunniaan. MUTTA se tarkoittaa myös että olet valmis ajattelemaan itse etkä usko sokeasti laajaan uskontoon nimeltä tiede. On tieteessä paljon perääkin mutta paljon siinä on olettamuksia ja puhtaita teorioita.

    Ja erityisesti jos ajattelet että jos tiede ei jotain osaa selittää niin sitä ei ole olemassa.. huh..silloin olet metsässä ja pahasti ja olet tuon kultin aivopesty jäsen.

    -Pete

  • Gona sanoo:

    En minä usko että kovin paljon syrjitään jos paranormaalin kokemuksen kertoja pystyy olemaan kertomuksessaan tietyllä tavalla vakavasti otettava, ja vaikuttaa muutenkin järkevältä henkilöltä. Valitettavan usein paranormaalin jutun kertoja on ns. ”stereotyyppi hörhö / töhö” jotka ajautuvat sitten siihen että heitä syrjitään, koska he eivät onnistu selittämään asiaansa kovin vakuuttavasti..

    Tämä stereotyyppi hörhö -juttuhan on raakan kuuloinen, mutta tosiasia. Siitä se syrjintä johtuu aika monesti. Jos paranormaalin kertoja panostaisi uskottavuuteen ja olisi henkisesti vahva, häntä ei niin helposti pilkattaisi.

    Itsehän en rupea kiusaamaan ”hörhöjä”, mutta saatan kyllä tehdä arvion että tuo kaveri käy niin eri taajuudella, että luottamus häneen menee kuitenkin.

  • Gona sanoo:

    Täytynee lisätä että monesti tuollainen ensin hörhöltä vaikuttava henkilö onkin ihan fiksu, ehkä sosiaalisesti tyhmä, ei osaa sosiaalisessa tilanteessa edustaa hyvin, mutta pohjimmiltaan on viisas ihminen. Aikanaan pidin paria nykyistä kaveriani hörhönä, nykyään olen nähnyt heidän ”todellisen” luonteensa ja olen heidän ystävänsä 🙂

  • Aatteisti sanoo:

    Minä näkisin paranormaaleja ilmiöitä kokeneiden ihmisten syrjinnälle kaksi pääpainotteista syytä: A. niitä kokevat erittäin harvat ihmiset, ja B. niille ei edelleenkään ole yhtään tieteellisesti vahvistettua todistetta. Jo lukemattomat erilaiset uskonnot todistavat ihmisen herkkäuskoisuuden ja taipumuksen kuvitella asioita, jotka eivät kuulu reaalimaailmaan. En ole itse elämäni aikana kokenut vielä mitään ns. yliluonnollista, mutta en kiistä etteikö olisi olemassa paljon sellaista, mistä tiede ei ole vielä perillä (onhan periaatteessa vielä selvittämättä se, miten ja miksi käytännössä näkymättömät kvarkit muodostavat materian sen huikeassa monimuotoisuudessaan).

    Yliluonnollisten tapahtumien kokemukset ovat edelleen varsin subjektiivisia, ja niitä on lähes mahdoton tutkia. Esimerkiksi aaveita on yritetty jo pitkään havainnoida erilaisilla laitteilla, mutta aina ne pirulaiset onnistuvat piiloutumaan juuri ratkaisevilla hetkillä. Osaavatko ne tietoisesti vältellä kameraa? En ole kuitenkaan henkeen ja vereen tiede-uskovainen, luotan vain järkeen ja kykyyn havainnoida, ja koska tieteen metodit ovat historian saatossa osoittautuneet luotettavimmaksi keinoiksi hankkia faktatietoa, uskon, että tämä pätee edelleen. Toki jos koen jotain selvästi selittämätöntä, olen valmis punnitsemaan ajatteluani uudelleen. Siihen asti pidän henkiä ja demoneita ihmisen vilkkaan mielikuvituksen sekä uskontojen tuotoksina.

  • Aatteisti sanoo:

    Niin, piti vielä lisätä, että ei ole kovin tahdikasta kuitenkaan syyttää ihmistä esim. mielisairaaksi, vaikka tämä väittäisi nähneensä öttiäisiä. Vaikkapa pelkkä voimakas uskonnollinen tausta riittää. Oma äitini väittää lapsena kokeneensa kummittelua eräässä vanhassa talossa, ja on kuulemma nähnyt omin silmin pirunkin kotiovellaan, muistaa vielä millaiset vaatteet sillä oli päällään. Jotenkin en osaa edes epäillä etteikö hän uskoisi näkemäänsä. Kyseisessä hengellisessä herätysliikkeessä on tavallista pelotella lasta jo pienestä pitäen paholaisella ja helvetillä, ja olen itse myös kasvanut saman uskonnollisen vaikutuspiirin keskellä. Itselläni on aina ollut todella vilkas mielikuvitus, ja olen nähnyt lapsena monenlaisia olentoja takapihalla. Pystyn vieläkin vannomaan, että keskellä yötä pikkuveljeni sängyn alta kuului kammottava ääni, joka kutsui minua luokseen. Olin täysin hereillä (muistan sen äänen selvästi vieläkin), ja juoksin itkien vanhempieni luokse. Lapsen mielikuvitus on ihmeellisempi kuin moni meistä vanhemmista muistaakaan.

    En siis ihmettele, jos joku vannoo kokeneensa jotain pelottavaa/kammottavaa/selittämätöntä. Herkkä mieli yhdistettynä eläväiseen mielikuvitukseen voi saada aikaan monenlaisia asioita ilman, että välttämättä sairastaa jotain psyykkistä sairautta. Olen sitä mieltä, että lapsuudessa syötetyt uskomukset vaikuttavat vielä pitkälle aikuisikään varsinkin, jos niillä on kyetty luomaan tuntemattoman, kauhistuttavan pelkoa.

  • Laura sanoo:

    Eihän sitä voi kukaan ymmärtää mitään oikeasti ellei itse ole kokenut samanlaista. Pätee vähän joka asiaan

    Itse en koe että minua olisi varsinaisesti syrjitty kun olen kertoillut tarinoitani. Enemmänkin ihmetelty. Se on sitten ihan miten sen ottaa

    Syrjintä on sitäpaitsi kovin negatiivinen sana jo itsessään.. ;z

    Ompas muuten maaginen olo ollut tänäyönä. kuuun(pimennys)hulluus?…. 😀

  • Hartsa sanoo:

    Tämä on kyllä huomattua. Teknologiaihme, mutta kaikessa jäljessä. Ei uskalleta tehdä mitään jos ei isot pojat tee sitä ensin. Tässä tapauksessa jostain syystä ei näemmä vielä sittenkään.

    Kaippa sitä jotain virallista lausuntoa odotetaan ja sitten takki heilahtaa ympäri valoa nopeammin ja keretän vielä vähän nauramaan takapajuisille, jotka ei vielä hommaa ole tajunneet.

    Ilo se on lyhytkin ilo!

  • Ampuj4 sanoo:

    Juu. Tuo on ihan fakta ja tiedän kyllä omasta kokemuksesta miten siihen suhtaudutaan. Olen nimittäin itsekin kamppailut mielenterveyteni kanssa johon liittyivät paranormaalit asiat ja yleensä työyhteisö on suomessa sellaista salassakyhäilyä ja selän takana p***anpuhumista toisista. En ihmettele yhtään jos ihmisillä ei sitten riitä voimavarata tuollaisen kanssa taistelemiseen. En tiedä sitten mikä olis paras lääke tähän asiaan.

    Ihmisten pitäisi hyväksyä sellaiset näkökannat että jotkun haluat/uskovat ns”yliluonnollisiin asioihin” ja voivat tätä kautta saada myös kokemuksia. Olen enemmän kuitenkin näiden yliluonnollisten asioiden kanssa sitä mieltä että ihmisen oma pääkoppa alkaa ajanmyötä kehittämään näitä asioita konkreettisen vastineen puuttumisen takia tms. EN kuitenkaan väitä etteikö olisi olemassa myös oikeita ”ufo” yms kokemuksia ihmisillä mutta tässäkin asiassa voi olla monta eri puolta. Eli ts.Sairaus/luulo/halu-uskoa ja sitten tämä konkreettinen fakta asiasta. Ongelmaksi näissä konkreettisissa faktoissa muodostuu se että ihmisiltä ei kertakaikkiaan löydy riittävästi ymmärrystä asioiden näkemiseen, vai löytyykö? Siinäpä vasta hyvä kysymys josta voitaisiin väitellä useita tunteja jo sinäänsä…

    Ihmisen tietämys asioista on joka tapauksessa puutteellinen ja mahdollisten paranormaalien kokemusten kanssa kamppailevaa ihmistä pitäisi osata tukea ja ymmärtää oikealla tavalla sen sijaan että aletaan leimaamaan hulluksi ja suljetaan yhteiskunnasta ulos.

    Suomi on todellisuudessa takapajula jossa ei suvaita/osata/ymmärretä/haluta ajatella asioita omaa pientä hiekkalaatikkoa laajemmin. Osa syylliseksi nostaisin tässä vaiheessa kehittymättömän yhteiskunnan jonka kehitystä mielestäni ”henkisellä” tasolla rajoitetaan tietoisesti/tiedostamattomasti länsimaisen kulttuurin toimesta.

    Nyky sukupolvelta onneksi löytyy jo uskallusta parempaa suuntaan mielestäni mutta enemmän tarvitaan että saadaan rikottua jäätä riittävästi. Aika näyttää kuitenkin että mihin suuntaan tässäkin asiassa mennään.

  • wadaap sanoo:

    Mitä muuta pitäisikään odottaa tuolta keskustelupalstalta?

  • Kaffeton sanoo:

    Jos kaikkiihmiset tutkittaisiin, ja diaknoosit tehäisiin samalla tavalla jäisi tänne aika harva ”täysjärkinen” Ei se voi olla peruste sille kokeeko paranormaaleja asioita vai ei. Toki spykoosi yms. sairastavat kehittävät päässään asioita mitä ei oikeasti tapahdu, mutta jos nyt mietitään, niin mikä tälläisten henkilöiden kokemista onkaan vain oman pään tuotosta?

    Omaa kantaa mulla ei sinänsä ole. En tiedä uskonko kuolemnpuoleiseen elämään, en tiedä uskonko jumalaan tai salaliittoihin, ufoihin, en tiedä uskokonko edes itseeni… Mun mielipiteeni om se, että ei voi vetää rahaa tälläisissä asioissa oikean tai väärän välille..

  • Masterpiece sanoo:

    Taas näitä iltalehden provoartikkeleita.
    On mielestäni varsin hupaisaa, miten iltalehden artikkelin kirjoittanut oli ottanut juuri Raamatun esimerkiksi. Raamattuhan on se kaikkein varmin tietolähde myös paranormaaleille tapahtumille. Itselleni on yksi ja sama jos joku saa lohtua tontuista, mutta satuolentoihin uskominen ei paranna tämän ihmiskunnan elämänlaatua millään tavalla.

  • jenna sanoo:

    Joo mä en ole kyllä ymmärtänyt ikinä sitä miten niitä syrjitään joka on kuitenki kokenut jotain niin mieletöntä ! Mutta suurimmassa osassa tätäkin syrjimistä on kyse vain siitä että on itse niin kateellinen kun ei itselle ole tapahtunut mitään sellaista.

  • Ei eka kerta sanoo:

    En tiedä onko tämä paras paikka tiedustella asiaa mutta; Eilen kysyin tekstiviestillä ystävältäni miksei tämä ole soittanut minulle, ja vastaukseksi sain ”en ole ollut yksin…” (klo oli noin 23.15). En vastannut viestiin mitään ja noin 2 min myöhemmin sain saman viestin ystäväni numerosta. Edelleenkään en vastannut mitään. 4 min edellisestä sain TAAS saman viestin. Aioin jo vastata ystävälleni että ”OK selväksi tuli” mutta jätin sen tekemättä. Edelleen noin 15 min edellisestä jälleen sama viesti…tämän viestin saatuani menin nukkumaan. Noin tunnin päästä tuli jälleen sama viesti ja kun luin viestin en enään pystynyt sulkemaan sitä?!? Samaan aikaan tietokoneeni sammui yllättäen (asun yksiössä joten tietokone oli kokoajan näköpiirissäni). käänsin puhelimeni valon konettani päin, mutta mitään kummallista ei näkynyt..kun käänsin valon pois koneesta takaisin itseäni päin kuulin kuinka verho tipahti ikkunan edestä (minulla ei ole verhoja kiinni napsuttimisa joten lasken tämän sattumaksi) Tämän jälkeen nukahdin…noin klo 3.10 heräsin outoon ääneen otin kännykän valon ja tarkistin näkyykö ketään…ei näkynyt mutta olin jälleen saanut saman tekstiviestin. Nukahdin jälleen ja aamulla herätessäni katsoin puhelimeen ja jälleen olinsaanut saman viestin (tämä viimeinen oli saapunut 5.15) noustuani ylös näin pöydälläni pinottuna 3 pizzalaatikkoa?? Kävelin keittiöön ja huomasin roskalaatikkoni olevan auki (roskiksen vieressä minulla oli ollut muutamia pizzalaatikoita) Tänään otin yhteyttä vestin lähettäneeseen kaveriin ja tarkastimme hänen puhelimestaan lähetetyt viestit…havaitsin tutun viestin, mutta se oli lähetetty tasan yhden kerran ja aika täsmäsi ENSIMMÄISEEN viestiin! Voiko kyseessä olla jotain paranormaaliin liittyvää, koska nämä tapahtumat eivät ole ensimmäiset minulle?? ensimmäisen kerran rupesin kokemaan moisia kun noin 2 vuotta sitten pelasin spiritismiä kavereideni kanssa…pari kuukautta siitä eteenpäin sattui ensimmäiset ”yliluonnolliset” jutut. Pitäisikö yrittää ottaa yhteyttä kiusankappaleeseen kamera olalla vai mitä suosittelette/mitä mieltä olette tapahtumien kulusta?? Voiko olla että olen opetellut kävelemään unissani ja pinoamaan samalla pizzalaatikoita…skeptinen saa olla ja mielellään haluaisin järkeen käyvän selityksen asialle tai mitä minun pitäisi tehdä? ps. olen 23v mies, kiitos kaikille jo etukäteen!!

  • cryptzoologist137 sanoo:

    neljä nuorta ameriikalaista ajoi autolla hylättyyn asetehtaaseen kun yhtäkkiä heidän edessään oli 2 metrin pituinen tumma hahmo jonka silmät loistivat punaisina. nuoret lähtivät pakoon ja otus seurasi heitä. kun he pääsivät takaisin kaupunkiin otus katosi. kaupungin nimi oli point pleasant. he kertoivat sheriffille tästä ja ihme kyllä sheriffi uskoi kovasti järkyttyneitä nuoria. miksi jenkeissä ei leimata hulluksi mutta suomessa kyllä. eihän siinä ole mitään järkeä. otuksen nimi oli muuten mothman: koimies.

  • cryptzoologist137 sanoo:

    miksi kaikki pitää aina olla tieteellisesti todistettu? 

  • Ogeli sanoo:

    Koska skeptikot sanovat niin.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto