FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Voimala – Seikkailu henkimaailmassa

Mielenkiintoista keskustelua henkimaailman kokemisesta ja siitä miten se on koettu ja tulkittu nykymaailmassa.

Keskustelijoina henkimaailmaa kokenut Kaija Juurikkala ja Anuirmeli Sallamo-Lavi sekä toimittaja Heikki Saure ja psykiatrian erikoislääkäri Heikki Nikkilä.

Katso video Ylen Areenasta:
http://areena.yle.fi/video/1670913

Tykkäys ja jakotoiminnot:

3 kommenttia aiheeseen: Voimala – Seikkailu henkimaailmassa

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • WM_ sanoo:

  Erittäin mielenkiintoinen pätkä!
  Psykiatrian erikoislääkärikin tuossa sano, että nämä paranormaalit ilmiöt luetellaan sairauksiksi vasta kun niistä on haittaa ihmiselle joka näitä kokee.
  Hyvä kun on juttelua asiasta julkisesti.

 • NimenionMoguel sanoo:

  ”Psykiatrian erikoislääkärikin tuossa sano, että nämä paranormaalit ilmiöt luetellaan sairauksiksi vasta kun niistä on haittaa ihmiselle joka näitä kokee.”

  Näinhän se on. Haittaa itselle tai ulkopuolisille. Mennä aikoina saatettiin laittaa hoitoon tai jopa mestattiin ne ihmiset, jotka puhuivat uskonnon ulkopuolisesta henkimaailmoista varsinkin länsimaissa. Nykyaikana on paljon helpompi puhua näistä henkimaailman asioista, kuin ennen wanhaan.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Toinen asia onkin, onko näitä ilmiöitä kokeva aina itse kyvykäs päättelemään milloin niistä on hänelle/ympäristölleen haittaa. Ei siis ollenkaan yksinkertaista.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *