FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Telepatiaa – Tuijotettavana olemisen tunne

Monille ihmisille tuijotettavana olemisen tunne on yleinen. Monesti tämä osoittautuukin oikeaksi. Asia on viety jopa niin pitkälle, että joitain vartioita opetetaan tuijottamaan varasta, nähdessään hänet valvontaruudusta, koska tämä saa heidän mukaansa varkaan epäröimään.

Tätä telepatian muotoa, eli tunnetta siitä, että meitä tarkkailaan on tutkittu myös empiirisissä tutkimuksissa. Lisää aiheesta alla olevalla videolla.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

19 kommenttia aiheeseen: Telepatiaa – Tuijotettavana olemisen tunne

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Tuputhy sanoo:

  Tuota tuli kokeiltua koulussa: Jos istuttiin takapenkissä, niin kaverin kans päätettiin tuijottaa jonkun edemmässä istuvan niskaa. Aina se käänsi päätään jonkun ajan kuluttua!!

 • Naamari sanoo:

  Monesti isossa väkijoukossa saattaa tapahtua tämä ilmiö. Ihmisten silmät reagoivat liikkeeseen ja varsinkin äkisti liikkuviin kohteisiin.

  Selitys saattaa löytyä siitä, että jollain saattaa tulla tuo tietty tunne, että minua tarkkaillaan ja samalla kääntää päätään esim. taakseen ja jokin takana olevista rekisteröi liikkeen ja kääntää silmänsä liikkeen tekijään. Syntyy tunne, että katsoja on katsonut pitkään vaikka on vain reagoinut vaistomaisesti liikkeeseen. Tuskinpa mitään yliluonnollista tässäkään on.

 • Tuputhy sanoo:

  Naamarille: Jos et hoksannut, niin TAKARIVISSÄ istuen! Siinä ei kyllä muiden päänkäännöt pitäs vaikuttaa.. Suosittelen kokeilemaan joskus sopivan tilanteen tullen 😉 Toimii se, vaikka en tiedäkään, miks 🙂

 • Ogeli sanoo:

  Tuijottamista on todellakin tutkittu ja olen itse sitä moneen otteeseen ns. ”testannut”. Aina se on toiminut ja taatusti ei ole voinut olla enää sattumaa.

 • Askapää sanoo:

  Tän tunteen voi myös hoitaa Leijoilla ja ledivaloilla. Jyrängön Esson baarissa oli aikoinaan leija ja ssihen oli viritetty ledivaloja. Asiakasmäärät ja myymälä varkaudet putosi 0% aika kumma homma etten sanoisi.

 • Eric sanoo:

  Aivot prosessoivat ympäriltä tulevaa informaatiota massiivisella vauhdilla tiedostamattasi > aivot saavat ärsykettä tuijottavasta henkilöstä > TELEPATIAA!!!!!11

 • RP sanoo:

  valontakamera… oikolukuun

 • Wespa sanoo:

  Kiitos huomiosta. Korjattu. 🙂

 • Jumijami sanoo:

  Hmm kukahan mua tarkkailee koska pikku jumissa aina tuntuu että joku katselee 😉 ”taivaan väki”

 • jimsonweed sanoo:

  taas näitä nyt saksassa ja vielä mielenkiintoinen päivämäärä 🙂

  http://www.youtube.com/watch?v=DV5iymwHQYs&feature=player_embedded

  onko noille selitystä? suomesta on kuvattu parikin tuollaista videota..

 • JambaB sanoo:

  80 luvullla tuli hyvää musaa ainakin

 • Eric sanoo:

  ”jimsonweed:
  helmikuu 12, 2011 23:12

  taas näitä nyt saksassa ja vielä mielenkiintoinen päivämäärä 🙂

  http://www.youtube.com/watch?v=DV5iymwHQYs&feature=player_embedded

  onko noille selitystä? suomesta on kuvattu parikin tuollaista videota..”

  Kyllä ja kyllä, selityksiä on ja erittäin päteviä sellaisia. Kenties vuosi tai kaksi sitten tuollainen oli nähtävissä Suomenkin taivaalla ja kyseessä oli jonkimoinen meteoriparvi. Muuten itse kutsuisin tuota avaruusromuksi, mutta tuollaisessa valossa on vaikea lähteä sanomaan mitää tarkemmin. Kyllä etsivä löytää informaatiota tuollaisista tapauksista mikäli kiinnostusta on… ja ei, ei yliluonnollisuuksia tai ulkoavaruuden teknologiaa.

 • UFO-Patu sanoo:

  Olen joskus kuullut, että selitykseksi tähän tuijotuksen aistimiseen on esitetty sitä, että aivot huomaavat tiedostamatta pieniä vihjeitä tuijottajasta (esim. heijastus ikkunasta) ja tämä saa aikaan epämukavan tunteen. En tiedä, onko tuota täysin 100% tieteellisesti todistettu, mutta tämmöistä selitystä on kuitenkin joskus tullut vastaan.

  jimsonweed helmikuu 12, 2011 23:12: Lue videon kommentit. Siellä ehdotetaan selitykseksi valon heijastumista tietyllä lailla matkustajakoneen pakokaasuista, mikä aiheuttaa niiden ”värjäytymisen”.

 • UFO-Patu sanoo:

  Kommenttien editointi ei muuten näytä toimivan…

 • ghostdog sanoo:

  itel o kyseinen skillssi havainnoitsemaan poliisit 🙂

 • Mukke sanoo:

  Tota, miksi ei enää vaihdu tuo sivun ulkoasu? Painan mitä tahansa, on se se default skin. Tahdon mun firebugin!!!!! Ja joo, olen koittanu tyhjentää sivumuisteja ym.

 • Wespa sanoo:

  Mukke, sivun ulkoasun vaihto tökkii hieman johtuen sivun raskautta vähentävästä pluginista.

  Se kuitenkin toimii kun valitset siitä teeman, niin sen jälkeen vaihda sivua painamalla esim. Ylläpito tai muuta kohtaa yläpalkista. Tämän jälkeen teema pitäisi vaihtua/näkyä. Parhaiten teemoista toimii kuitenkin tämä vihreä Parablogi2 -teema.

 • just.. sanoo:

  Kyllä se varas tajuaa että kaupoissa on valvontakamerat ja että niitä seurataan, siitä se epäröinti johtuueikä telepatiasta 😀

 • Jeps sanoo:

  Tässä tapauksessa on kyllä erikoistapaus, jos EI kykene tuntemaan toisen katsetta (ilman tietoa siitä) jos tarpeeksi tuijotetaan.. Toki jos keskityt johonkin muuhun niin voi jäädä huomaamatta mutta varsinkin kun olet oikein ”hereillä”. Armeijassa joskus loppusodassa vartiossa tunsin että nyt kyllä on takana jotain, käännyin ympäri ja sieltä oli 2 kaveria tulossa ”puukottamaan” minua ja ottamaan vangiksi. Laskin niiden läpi sarjan tämän tunteen ansiosta ja tämä ei varmasti ollut sattumaa. Kaverit oli reilun 5-7 metrin päässä hiippailemassa kohti.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot