FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Telepatiaa – Tuijotettavana olemisen tunne

Monille ihmisille tuijotettavana olemisen tunne on yleinen. Monesti tämä osoittautuukin oikeaksi. Asia on viety jopa niin pitkälle, että joitain vartioita opetetaan tuijottamaan varasta, nähdessään hänet valvontaruudusta, koska tämä saa heidän mukaansa varkaan epäröimään.

Tätä telepatian muotoa, eli tunnetta siitä, että meitä tarkkailaan on tutkittu myös empiirisissä tutkimuksissa. Lisää aiheesta alla olevalla videolla.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

19 kommenttia aiheeseen: Telepatiaa – Tuijotettavana olemisen tunne

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Tuputhy sanoo:

  Tuota tuli kokeiltua koulussa: Jos istuttiin takapenkissä, niin kaverin kans päätettiin tuijottaa jonkun edemmässä istuvan niskaa. Aina se käänsi päätään jonkun ajan kuluttua!!

 • Naamari sanoo:

  Monesti isossa väkijoukossa saattaa tapahtua tämä ilmiö. Ihmisten silmät reagoivat liikkeeseen ja varsinkin äkisti liikkuviin kohteisiin.

  Selitys saattaa löytyä siitä, että jollain saattaa tulla tuo tietty tunne, että minua tarkkaillaan ja samalla kääntää päätään esim. taakseen ja jokin takana olevista rekisteröi liikkeen ja kääntää silmänsä liikkeen tekijään. Syntyy tunne, että katsoja on katsonut pitkään vaikka on vain reagoinut vaistomaisesti liikkeeseen. Tuskinpa mitään yliluonnollista tässäkään on.

 • Tuputhy sanoo:

  Naamarille: Jos et hoksannut, niin TAKARIVISSÄ istuen! Siinä ei kyllä muiden päänkäännöt pitäs vaikuttaa.. Suosittelen kokeilemaan joskus sopivan tilanteen tullen 😉 Toimii se, vaikka en tiedäkään, miks 🙂

 • Ogeli sanoo:

  Tuijottamista on todellakin tutkittu ja olen itse sitä moneen otteeseen ns. ”testannut”. Aina se on toiminut ja taatusti ei ole voinut olla enää sattumaa.

 • Askapää sanoo:

  Tän tunteen voi myös hoitaa Leijoilla ja ledivaloilla. Jyrängön Esson baarissa oli aikoinaan leija ja ssihen oli viritetty ledivaloja. Asiakasmäärät ja myymälä varkaudet putosi 0% aika kumma homma etten sanoisi.

 • Eric sanoo:

  Aivot prosessoivat ympäriltä tulevaa informaatiota massiivisella vauhdilla tiedostamattasi > aivot saavat ärsykettä tuijottavasta henkilöstä > TELEPATIAA!!!!!11

 • RP sanoo:

  valontakamera… oikolukuun

 • Wespa sanoo:

  Kiitos huomiosta. Korjattu. 🙂

 • Jumijami sanoo:

  Hmm kukahan mua tarkkailee koska pikku jumissa aina tuntuu että joku katselee 😉 ”taivaan väki”

 • jimsonweed sanoo:

  taas näitä nyt saksassa ja vielä mielenkiintoinen päivämäärä 🙂

  http://www.youtube.com/watch?v=DV5iymwHQYs&feature=player_embedded

  onko noille selitystä? suomesta on kuvattu parikin tuollaista videota..

 • JambaB sanoo:

  80 luvullla tuli hyvää musaa ainakin

 • Eric sanoo:

  ”jimsonweed:
  helmikuu 12, 2011 23:12

  taas näitä nyt saksassa ja vielä mielenkiintoinen päivämäärä 🙂

  http://www.youtube.com/watch?v=DV5iymwHQYs&feature=player_embedded

  onko noille selitystä? suomesta on kuvattu parikin tuollaista videota..”

  Kyllä ja kyllä, selityksiä on ja erittäin päteviä sellaisia. Kenties vuosi tai kaksi sitten tuollainen oli nähtävissä Suomenkin taivaalla ja kyseessä oli jonkimoinen meteoriparvi. Muuten itse kutsuisin tuota avaruusromuksi, mutta tuollaisessa valossa on vaikea lähteä sanomaan mitää tarkemmin. Kyllä etsivä löytää informaatiota tuollaisista tapauksista mikäli kiinnostusta on… ja ei, ei yliluonnollisuuksia tai ulkoavaruuden teknologiaa.

 • UFO-Patu sanoo:

  Olen joskus kuullut, että selitykseksi tähän tuijotuksen aistimiseen on esitetty sitä, että aivot huomaavat tiedostamatta pieniä vihjeitä tuijottajasta (esim. heijastus ikkunasta) ja tämä saa aikaan epämukavan tunteen. En tiedä, onko tuota täysin 100% tieteellisesti todistettu, mutta tämmöistä selitystä on kuitenkin joskus tullut vastaan.

  jimsonweed helmikuu 12, 2011 23:12: Lue videon kommentit. Siellä ehdotetaan selitykseksi valon heijastumista tietyllä lailla matkustajakoneen pakokaasuista, mikä aiheuttaa niiden ”värjäytymisen”.

 • UFO-Patu sanoo:

  Kommenttien editointi ei muuten näytä toimivan…

 • ghostdog sanoo:

  itel o kyseinen skillssi havainnoitsemaan poliisit 🙂

 • Mukke sanoo:

  Tota, miksi ei enää vaihdu tuo sivun ulkoasu? Painan mitä tahansa, on se se default skin. Tahdon mun firebugin!!!!! Ja joo, olen koittanu tyhjentää sivumuisteja ym.

 • Wespa sanoo:

  Mukke, sivun ulkoasun vaihto tökkii hieman johtuen sivun raskautta vähentävästä pluginista.

  Se kuitenkin toimii kun valitset siitä teeman, niin sen jälkeen vaihda sivua painamalla esim. Ylläpito tai muuta kohtaa yläpalkista. Tämän jälkeen teema pitäisi vaihtua/näkyä. Parhaiten teemoista toimii kuitenkin tämä vihreä Parablogi2 -teema.

 • just.. sanoo:

  Kyllä se varas tajuaa että kaupoissa on valvontakamerat ja että niitä seurataan, siitä se epäröinti johtuueikä telepatiasta 😀

 • Jeps sanoo:

  Tässä tapauksessa on kyllä erikoistapaus, jos EI kykene tuntemaan toisen katsetta (ilman tietoa siitä) jos tarpeeksi tuijotetaan.. Toki jos keskityt johonkin muuhun niin voi jäädä huomaamatta mutta varsinkin kun olet oikein ”hereillä”. Armeijassa joskus loppusodassa vartiossa tunsin että nyt kyllä on takana jotain, käännyin ympäri ja sieltä oli 2 kaveria tulossa ”puukottamaan” minua ja ottamaan vangiksi. Laskin niiden läpi sarjan tämän tunteen ansiosta ja tämä ei varmasti ollut sattumaa. Kaverit oli reilun 5-7 metrin päässä hiippailemassa kohti.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *