ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Tule koehenkilöksi ajattelutyylien ja havaitsemisen välistä yhteyttä käsittelevään tutkimukseen!

Haluatko tietää jotain omista ajattelutavoistasi ja samalla osallistua tieteelliseen tutkimukseen? Tule koehenkilöksemme!

Tutkimme ajattelutyylien, uskomusten ja havaitsemisen välistä yhteyttä. Tutkimukseen kuuluu tehtävien tekemistä tietokoneella ja kyselylomakkeen täyttäminen. Yhteensä aikaa kuluu valmisteluineen noin 1-1,5 tuntia. Kokeet tehdään tammi-helmikuussa 2011 Helsingin yliopiston käyttäytymistieteellisen laitoksen laboratoriossa Kruununhaassa, Siltavuorenpenger 1A, Helsinki.

Voit osallistua tutkimukseen, jos olet

–          18 – 40 -vuotias

–          perusterve

–          suomenkielinen

–          sinulla on normaali tai normaaliksi korjattu näkö (esim. silmälasit)

–          suhtaudut myönteisesti yliluonnollisena pidettyihin asioihin ja/tai uskot, että on olemassa näkymätön henkinen maailma

Osallistujat saavat kiitokseksi henkilökohtaisen palautteen tiedonkäsittelytavoistaan eli ajattelutyylistään. Jos haluat osallistua, otathan yhteyttä allekirjoittaneeseen ajan sopimiseksi sähköpostitse, soittamalla tai varaamalla suoraan aika linkin kautta:

https://elias.it.helsinki.fi/PSYKO/Research/tr1.nsf/k/ajatustyylikoe?OpenDocument

Marja Aleneff

Tutkimusassistentti

marja.aleneff@helsinki.fi

Tule koehenkilöksi ajattelutyylien ja havaitsemisen välistä yhteyttä käsittelevään tutkimukseen!Haluatko tietää jotain omista ajattelutavoistasi ja samalla osallistua tieteelliseen tutkimukseen? Tule koehenkilöksemme!

Tuli tälläinen sähköpostissa. Menisin itsekin toki jos asuisin lähempänä.   -WM_

Tykkäys ja jakotoiminnot:

19 kommenttia aiheeseen: Tule koehenkilöksi ajattelutyylien ja havaitsemisen välistä yhteyttä käsittelevään tutkimukseen!

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • jatu sanoo:

    Miksiköhön tuossa on ikähaarukka? Ennen ja jälkeen ei ymmärrä mitään?

  • Niin sanoo:

    Miksihän näkökin pitää olla normaali tai korjattu normaaliksi?

  • tepeh sanoo:

    Hö. Ei ikä riitä

  • jatu sanoo:

    Saako viisaudenhampaat olla paikoillaa? Entä jos on voimakas ylipurenta? Toinen jalka puuttu tjms.?

  • Reiska sanoo:

    Tuleeko teille aina negatiivinen tunnereaktio kun mainitaan sanat ”tieteellinen tutkimus” vai minkä takia heti alkoi kunnon nillitys?

  • WM_ sanoo:

    Niin, näköä vaaditaan luultavasti siksi, että jos täytyy lukea jotain vaikka joltain taululta niin kuinkas onnistuisi jos ei olisi korjattu?
    Ikähaarukallakin on varmasti jokin tarkoitus.

  • jatu sanoo:

    Ei minulle ainakaan tule negatiivinen fiilis, päinvastoin. Hyvähän se on, että näitä tutkitaan.
    Negatiivinen olo tulee rajauksesta, olisi kiva tietää mihin rajaukset perustuu? Mitä esim. Íkä vaikuttaa tutkimukseen?

    Onhan todettu, että juuri teinit ovat herkimmillään ottamaan vastaan ja aiheuttamaan paranormaaleja ilmiöitä? Entä yli 40vuotiaat? Eikö heillä muka ole mahdollisia elämänviisauksia ja mahdollisia omakohtaisia kokemuksia, läheisen kuolemasta ja sitä kautta ko ilmiöistä?

  • 1234 sanoo:

    Ei ollut tarpeeksi tietoa heidän tarkoitus peristään,muuten kyllä mielenkiintoinen tutkimus varmasti mutta kiinnostaisipa tietää mihin tutkimuksen tuloksia käytetään ja myös kuka niitä käyttää,onko ne vapaassa seurannassa vai jokin tietty ryhmä-rämä tutkojoita.
    Tällaisia tutkimuksia voi käyttää myös vääriin tarkoituksiin kuten monia muitakin tutkimuksia,en suosittele osallistumaan ennen kuin saadaan parempaa tietoa tarkoituksista ja ylipäätään tutkimuksen sisällöstä,tutkijoista jne.

  • DoubleM sanoo:

    Hemmetti kun tekisi mieli osallistua, mutta testipäivät ei satu kohalleen! 🙁 Vähän jäin miettimään myös tuota näkö-juttua, mitenköhän se tähän testiin liittyy.

  • Hartsa sanoo:

    Eiköhän alaikäraja ole ihan sen takia, että kyseessä on aikuinen jolla on oikeus päättää asioistaan, niin ei tule sitten kitinää vanhempien suunnalta tai vastaavaa.

    Yläikärajasta nyt en tiedä, mutta ehkä vaan haluaavat sen rajan johonkin vetää kun hyväkuntosia koeyksilöitä hakeevat.

  • Kirvistelijä sanoo:

    En todellakaan osallistu tuollaiseen tutkimukseen ja suosittelen muitakin pysymään erossa. Tieteellinen tuossa merkityksessä on yhtä kuin kaupallinen, todennäköisesti tämäkin on vain joku GSK:n ja kumppaneiden yritys hyötyä meistä vielä lisää. Ihan kuin koko nuoruuden kestäneet seurannat eivät riittäisi, puhumattakaan muista kokeista jota mm. SAintin varjossa täällä Suomessa nämä monikansalliset jutkuroistot tekevät.
    Näyttöä en ajatellut antaa sanoilleni, sen kuuluisan skepoluodin pelossa….

  • kabanossi sanoo:

    heheh, noilla sivuilla sanotaan että jos ei usko muuhun kuin mit viidellä aistilla voi tuntea, niin ”olemme pahoillamme mutta paikat ovatkin juuri täyttyneet” 😀 no, itsehän en siis voi osallistua vaikka mieli tekisi, koska mörköjä ei ole olemassa. ettekö oppineet sitä jo lapsena?

  • Hexa^ sanoo:

    kabanossi: opin” lapsena myös monta muuta asiaa jotka ovat paljastuneet sonnaksi joten ilman vilpittömyyden uljasta aistia et asioihin löydä vastauksia ikinä

  • jatu sanoo:

    Lapsena peloteltiin Joulupukilla. Aikuisena Jeesuksella.
    Kumpaankaan en enää usko, mutta silti uskon jotain olevan kun meistä aika jättää. Taivas ja helvetti on heikkoja ja pelkureita varten.

  • Eric sanoo:

    Luultavasti nämä heittävät teidät vain lukkojen taakse minne kuuluttekin… tai sitten vain koulun penkille.

  • Laku sanoo:

    Kävin osallistumassa ja oli melko mielenkiintoinen kokemus. Tutkimus keskittyi ehdotukseen, että monet yliluonnollisina pidettyihin asioihin myönteisesti suuntautuvat ihmiset näkevät kasvojen piirteitä jokapäiväisissä esineissä ja asioissa. Tutkimuksessa näytettiin lukemattomia kuvia joista oli tarkoitus löytää kasvojen kaltaisia piirteitä. Huomasin löytäväni niitä lukemattomista kuvista! Tutkimuksen lopuksi totesimme järjestäjän kanssa että ihmiset jotka ovat usein intuitiivisiä ja ympäristölleen avoimia (mm. taiteilijat) kokevat yliluonnollisia pidettyjä asioita enemmän kuin muut. Lopuksi täytettiin myös asteikolla 1-5 täysin eri mieltä-täysin samaa mieltä-kysely perinteisistä alan asioista kuten: Loch Nessin hirviö on olemassa, minä uskon Jumalaan jne. Järjestäjä oli ymmärtääkseni yliopiston opiskelija psykologian saralla ja kertoi olevansa itse skeptikko yliluonnollisen suhteen, mutta vaikutti olevansa aidosti kiinnostunut ihmisten motiiveista uskoa yliluonnollisina pidettyjä asioita kohtaan.

  • nimimerkki sanoo:

    kuinka koeläin voisi olla koeläin LOL sairasta 🙂

    autossa on katalysaattori.. miksi yliopisto pyrkii myös luokittelemaa ihmistä. eikö pellehommia oo tarpeeksi ?

  • nimimerkki sanoo:

    ei oo kumma jos ei ihmiset tiedä mitä ajatella tai mite ajattelevat ku eivät oo peruskoulua kummemmi elämää nähny. valtio pesee aivot kaksi kertaa ? tai antaa lääkettä omaa myrkkyy ?

    ku vanhemmilta kysytää ensi allekirjoitusta paperii että lapset voisi rokottaa sikainfluenssarokotteella nii sitte sanomalehtien kautta ilmoitetaa kuinka vanhemmat oli antanu luvat tietämättömänä rokotteen vaarasta ja kuinka lapset sairastuu testaamattomalla rokotteella nii että idiotismi ja vastuuttomuus on arkea mutta yllätys yllätys nii on aina ollu järjestelmässä.

  • nimimerkki sanoo:

    järjestelmä yrittää olla kiero mutta on ******* typerä ollakseen edes riittävä kiero. tuo typeryys näkyy ja kuuluu ja ei tarvi olla osa elämäämme.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto