ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Muinainen Atlantis löydettiin?

HS: Tutkijat: Tsunami upotti muinaisen Atlantiksen Etelä-Espanjassa

Hesarin nettisivut kertovat tästä kuin Ankkalinnan joka vuotisista kananmunan maalauskilpailuista, vaikka mielestäni tämä ansaitsisi suuremman huomion.

Amerikkalaisten tutkijoiden johtama kansainvälinen ryhmä uskoo paikallistaneensa lukuisten legendojen kadonneen Atlantiksen. Kadonnut kaupunki on tutkijoiden mukaan löytynyt eteläisestä Espanjasta.

Tutkimusryhmä käytti apunaan satelliittikuvia merestä Cadizin kaupungin pohjoispuolelta. Arkeologien ja geologien ryhmä tutki yli kahden vuoden ajan aluetta muun muassa tutkilla ja vedenalaisella teknologialla.

Tutkimustulokset eivät todista aukottomasti, että liejuun hautautunut raunio on juuri Atlantis. Samankaltaisiksi rakennetut muistokaupungit sisämaassa ovat vahvistaneet kuitenkin tutkijoiden uskoa siihen, että nyt löytyneessä merenalaisessa kehämäisessä rakennelmassa on kyseessä juuri tarunomainen Atlantis.

Tässä oli osa jutusta, lue koko juttu Hesarin sivuilta.

Tulipa mieleeni ettei blogillamme ole enempi juttua Atlantiksesta, joten voisin alkaa kaivaa matskua aiheesta artikkelia varten. 🙂

Tykkäys ja jakotoiminnot:

13 kommenttia aiheeseen: Muinainen Atlantis löydettiin?

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • matkis sanoo:

    Tähän on pakko heittää tämä. Juuri viime viikolla luin Berlizin kirjaa atlantiksesta. Siinä mainittiin amerikkalainen mies, en äkkiseltään nyt muista nimeä, joka vuonna 1945 (muistaakseni) ennusteli atlantikseenkin liittyen. Miehen muista ennustuksista on aika moni kuulemma käynyt toteen, mm. Bahamasaarilta löytynyt temppeli vedeb alta, jota mies siis ennustuksessaan sanoi atlantislaiseksi. Hän myös ennusti että atlantis nousee taas esiin luonnonmullistuksen yhteydessä, joka upottaa osia japanista ja ameriikasta. Voin sanoa että meinasi maidot purskahtaa suusta kun hesarissa oli samaan aikaan juttua japanin tsunamista ja atlantiksen löytymisestä. Sattumaa? Ehkä on mutta ajatuksia herättävää.

  • Wespa sanoo:

    Hyvä huomio matkis! Kyseessä taisi olla Edgar Cayce joka taitaa olla kuuluisin kanvoija ja häenn ennustuksiaan ja ”luentojaan” (luki ihmisten sairauksia yms.) pidetään kaikista luotettavimpina.

  • Höpönpöpö sanoo:

    Näin äkkiseltään Kreetan varhaisminolaisen kulttuurin tuhonnut maanjäristys ja/tai tsunami vaikuttaisi mielestäni edelleen uskottavimmalta Atlantis-teorialta. Mutta Atlantis tai ei, jos sieltä jotain löytyy niin mahtava homma – hohtava mamma.

  • Hexa^^ sanoo:

    onse vain mukavaa seurailla miten aavistukset osuvat oikeaan
    ja skeptikot astuvat omana hautaansa

  • atlandedis sanoo:

    yksi uponnut kaupunki on löytynyt irlannista eteläänpäin, ja toinen on japanin länsipuolella. videokuvaa löytyy paljonkin youtubesta kun sukeltajat videoi.japanilaiset eivät itsekään tiedä mikä rakennelma on, eli ilmeisesti t o d e l l a vanha mesta.

  • kysyjäsetä sanoo:

    ”Hän myös ennusti että atlantis nousee taas esiin luonnonmullistuksen yhteydessä, joka upottaa osia japanista ja ameriikasta.”

    On sukua japanissapäin. voitko kertoa tarkalleen mitkä osat uppoaa mereen?

  • Xplosiw sanoo:

    Tuskin sun tarvii heistä huolehtia. Maailma kyllä hoitaa sen homman.

  • Kimi sanoo:

    Jaha, lisää tutkia monien joukossa…viikko sitten tuli tämä uutinen.

    http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2011030213289046_ul.shtml

  • 555+111 sanoo:

    Kyllä tuo oli HAARPin aikaansaannoksia

  • Höpönpöpö sanoo:

    Juupas eli eipäs, kuten täällä päin oon nähny sanottavan.

  • nimimerkki sanoo:

    ”Aarre upposi kaupungin mukana Itä-Guatemalassa sijaitsevan Izabal-järven uumeniin. Rittsteig kuitenkin väittää, että hän on löytänyt kadonneen kaupungin alueella otettujen tutkakuvien perusteella. Hän arvioi aarteen arvoksi noin 211 miljoonaa euroa.”

    entä tietoarvo 🙂 en toki maijakalenteria pidä korvaamattoma arvokkaana koska en arvosta heidä kulttuuria. tiedo puolesta kyllä moni tietää 2012 koittava ”kaude loppu” tai ”uude alku” nii ettei olisi tarvinnu maijakalenteria ollenkaa koska ei tuo yksi tuossa kalenterissa oo mainittu tai tiedetty.

    ”Koodeksin viimeisessä kappaleessa kuvaillaan joulukuun 12. vuonna 2012 koittava maailmanloppu.”

    myöskää käsitystä tapahtumista on hankala ymmärtää maijakalenterilla. niiko raamattutyylii vaa varoittaa mutta ei kerro koska pelkkästää jo mainittuna ”järkyttää”.

  • hasun kaveri sanoo:

    Michael Tsarionilla on paljon mielenkiintoista matskua
    atlantiksesta

  • Rez sanoo:

    Jännä juttu, että Project Venuksen kaupunki utopia muistuttaa todella paljon rakenteeltaan tätä Atlantiksen kuviteltua rakennetta; eri toiminnot ympyräkehillä jne.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto