FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Oliko Japanin maanjäristys HAARP:n aiheuttama?

Benjamin Fulford kertoo että USA:n eliitti tai muun salainen taho olisi uhkaillut Japania maanjäristyksellä.

Kun HAARP-säänmuokkauslaitetta käytetään, niin alueelle ilmestyy myös revontulilta muistuttava valoilmiö. Laitteen avulla voidaan muokata säätä ja aiheuttaa mm. maanjäristyksiä.

Fulfordin mukaan on aivan liian suuri sattuma, että maanjäristyksen keskipisteenä oli juuri Japanin ydinreaktori varsinkin kun hän oli kertonut epäilyksestään, että kohteena tulee olemaan Niigata -niminen kaupunki ja siellä sijaitseva ydinreaktori.

Videolla näkyy myös vuoden 2008 järistystä edeltänyt ilmiö Kiinassa.

Lisätietoa HAARP:sta voit lukea artikkelistamme, joka käsittelee kyseistä laitosta sekä Hugo Chavezin väitettä, että Haitin maanjäristys oli HAARP:n aiheuttama.

Kiitos vinkistä Nexeonille.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

81 kommenttia aiheeseen: Oliko Japanin maanjäristys HAARP:n aiheuttama?

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • höpönläski sanoo:

  todisteet siitä ilmiöstä? kukaan kuvannu sitä ennen maanjäristystä?

  helppohan noita on heitellä ilmaan kuin nallekarkkeja, mutta ne todisteet?

 • Ronsu sanoo:

  No ei.

 • Kalel sanoo:

  No ei kai nyt sentään 😀 Kyllä tuo taitaa olla vaa ihan luonnon omia.

 • Koreeni sanoo:

  Todisteet? Pistää vihaksi tollaset todellisuudesta vieraantuneet kiihkoilijat, jotka ei osaa ajatella tippaakaan rationaalisesti vaan aina katastrofien taustalla on jokin suuri salaliitto…

 • JR sanoo:

  Mitä he***tiä? Se järistyksen keskipiste oli kyllä käsittääkseni ihan merellä.

 • No huhhuh sanoo:

  Aika varmasti oli HAARP asialla ja yhtä paljon on todisteita siitä teoriasta kuin muistakin vaihtoehdoista. Turha on urputtaa mitään rationaalisesta ajattelutavasta sillä kaikki on tietoon sidonnaista ja jos ihminen ei tiiä mitään muuta kuin mitä sille on koulussa opetettu niin tottakai logiikka jää sille tasolle. Mua pistää vihaksi tollaset tietämättömät ihmiset jotka eivät osaa ajatella laatikon ulkopuolelta ja vielä enemmän sellaiset jotka eivät viiti ottaa asioista selvää ennen kuin rupeaa kommenttejä kirjoittaan. Ei se teidän totuus ole aina se ”todellisuus”.. ajattelu omilla aivoilla on toki sallittua ja tietoa löytyy jos sitä jaksaa kaivaa suuntaan kuin toiseenkin.

 • ettähuhhuhvaan sanoo:

  Kertomaa, miksi se olisi muka HAARPin suorittama tuo maanjäristys?

  ”Mua pistää vihaksi tollaset tietämättömät ihmiset jotka eivät osaa ajatella laatikon ulkopuolelta ja vielä enemmän sellaiset jotka eivät viiti ottaa asioista selvää ennen kuin rupeaa kommenttejä kirjoittaan.”

  Mistä sinä otit selvää, että se oli ”aika varmasti” HAARP, joka sen järistyksen aiheutti?

  Tiesitkö muuten, että japanissa on maanjäristyksiä ollut aina ennenkin?

 • nimimerkki sanoo:

  negatiivisuus ajattelee kierosti ja mielellää imee negatiivisuutta ku mahdollista. negatiivisuus haluaa tuhota ittensä periaatteella ”joka ei tapa nii vahvistaa” pakottamalla ittensä tilanteesee jossa konflikti.

  tuossa on riittävästi miksi negatiivisuus toimii järjettömästi. negatiivisuus ei miellä itteä persoonana vaa yhteisönä tai kollektiivisuutena jollo ei myöskää tunne tekevänsä pahaa vaa syyllä tavoittelee päämäärää.

  http://paranormaaliblogi.net/index.php/2011/03/13/il-japanin-katastrofi-sai-maailmanlopun-laskijat-liikkeelle/

 • Askapää sanoo:

  USA lost many lives on 9/11/01 & now Japan lost even more lives on 3/10/11. Add the 2 dates 2gthr & u get 12/21/12. Coincidence?

 • nimimerkki sanoo:

  kyllä numeroilla pelataa ku aurinkokunta on binäärijärjestelmä joka ei tarkoita että koko galaksi olisi binäärijärjestelmä vaa aurinkokunta on pyritty pitämää binäärijärjetelmänä runsaide päällekkäisyyksie takia.

  seikkoja pystytää kyllä ajoittamaa ajoituksella mutta tuo on lähinnä negatiivine muoto käsittää elämää.

  binäärijärjestelmä mahdollistaa todennäköisyyde laskemise mikäli henkilö tai yhteisö on kontrolloitu jota helpottaa yleistetyt tavat ja kulttuurit ja laki.

  tuo tarkoittaa myös helppoa manipulointia.

 • nimimerkki sanoo:

  syy minkä takia pidä että HAARP on tosi on että oon nähny luonnossa ja livenä perusperiaattee mikä on toimintamekanismi myös HAARPilla. oon nähny että henkilö kykenee vaikuttamaa myös paikallisee säähä ja ilmavirtauksii jos henkilö on ”kykenevä”.

  muista myös lapsena ku mielessä kävi että onkoha ”sadetanssi” totta ja pääti koettaa ja heti alko sataa ku suoritti ”sadetanssia” 🙂 tekniste laitteide vaikutus on aiheutettu henkilöide kautta jotka eivät iha ymmärrä mitä tekevät koska eivät oo muuta kui laitteide käyttäjiä. ”keksijät” tavallisesti tahtovat laitteita muuhu käyttöö ku negatiiviste tahoje. historia tuntee muutamat ”keksijät”.

 • Xplosiw sanoo:

  Siis mulla heittää ihan yli nää nimimerkin jutut, mikään ei oikein liity mihinkään, viesteistä ei saa mitään selkoa, eikä ajatuksenkulkukaan tunnu etenevän loogisesti. Mikä negatiivisuus? Siis mitä ihmettä? Voisit vähän edes selittää jotakin meille ulkopuolisille, että edes tajuaisimme mistä puhut. Ihan näin vinkkinä jatkoa varten. 😀

 • nimimerkki sanoo:

  ”Mikä negatiivisuus?”

  jos henkilö ei oo tavannu negatiivisuutta ei tiedä mikä on negatiivisuutta. negatiivisuutta löytyy nii maasta ku maan ulkopuolelta nii läsnäolevana älynä ku maan ulkopuolisena älynä. jotku ovat neutraaleja ja jotku positiivisia mutta koska maa on negatiivine paikka näkee ihmine negatiivisuutta joka päivä jonka mieltää normaaliksi.

  tuossa on yksi video seikoista mitkä on negatiivisuutta. koska haastateltava ymmärtää jotai vakavasti nii tuo käy esimerkistä.
  http://www.youtube.com/watch?v=f2ubrA3X7rM

  toki helppo laittaa linkki katottavaksi mutta tuo ”hölypöly” on lähimpänä totta mitä oon kokenu ja nähny ja ymmärtäny vaikka oon vaa tavannu hybridejä jotka näyttävät päällisi puoli normaaleilta mutta ovat negatiivisuude aiheuttamia.

  jos käyttää sanaa huono tai paha nii ei oo riittävä sana kuvaamaa negatiivisuutta joka kykenee olemaa syyllä tai syystä vääristävä ja manipuloiva ja tuhoava jota ei pidä sekoittaa piittaamattomuutee joka on neutraali piirre. toiminta missä ei oo mitää järkeä ja tekijällä ei oo järkeä tai muistikuvaa teosta on negatiivisuude aiheuttamaa jota ihmise on vaikea tajuta.

  tuo on juttu jonka tuntee ja aistii ja jonka äärimmäine muoto on kuvottava. negatiivisuus on kui tunne ku oksentaa mutta 10x tai 100x voimmakkaampi tunne mutta tosi.

  mikäli henkilö on tahdoton tai hypnoositilassa nii negatiivisuutta on vaikea tuntea ja tunnistaa ja henkilö on negatiivisuude vietävissä tai manipuloitavissa. mikäli jalkasi taipuu luonnottomasti tuntemattomasta syystä ja kipu on valtava ja et tiedä mitä tapahtuu ja miksi nii tuo on negatiivisuutta ja tuo kuvailu lähimpänä totta.

 • Huttu sanoo:

  Eimilläänpahalla nimimerkkiä kohtaan mutta skippaan hänen viestit koska niistä ei juurikaan saa mitään tolkkua, luulen ettähän ottaa nuo höpinät jostain tekstigeneraattorista ja trollaa meitä niin maan pirusti.

  Aiheeseen, Japanihan sijaitsee erittäin vulkaanisella alueella ja siellä rytisee lievästi lähes päivittäin. Onko Japani siis jatkuvan HAARPpi pommituksen alaisena?

  No ei ole..

  Ja muutenkin jotenkin halveksuttavaa että jotkut salaliittohörhöt saa kikseja tälläisistä asioista, ei voi muuta sanoa kuin että palatkaapa tähän todellisuuteen.

  Ja on muuten pitkään jo havaittu että maanjäristyksissä esiintyy taivaalla valoilmiöitä, mekanismia ei ihan tarkkaan vielä tunneta mutta se liittyy jotenkin mannerlaattojen kehittämään staattiseen sähköön tai jotain.

 • No huhhuh sanoo:

  ”Kertomaa, miksi se olisi muka HAARPin suorittama tuo maanjäristys?

  Mistä sinä otit selvää, että se oli “aika varmasti” HAARP, joka sen järistyksen aiheutti?

  Tiesitkö muuten, että japanissa on maanjäristyksiä ollut aina ennenkin?”

  Eli se on yhtä varmasti HAARP kuin luonnollinen maanjärjestys.. tai jopa kuun aiheuttama maanjärjestys. Nämä kaikki on samalla viivalla sillä meillä kenelläkään ei ole todisteita mistään, niin pointti on se että on aika suoraan sanottuna tyhmää väittää että sun mielipide on mun mielipidettä vääreempi. Mikään ei ole musta valkoista.

 • nimimerkki sanoo:

  ”mekanismia ei ihan tarkkaan vielä tunneta mutta se liittyy jotenkin mannerlaattojen kehittämään staattiseen sähköön”

  eikös HAARP nimeomaa vaikuta sähkövarauksii ja mitäs jos tuo prosessi voi olla vuorovaikutteine. sanot että ”valoilmiötä” näkyy ensi että maassa kehittyisi aluksi varautuvaa ”staattista sähköä” joka syntyvästä siirtymästä mutta entäs jos aikaansaadaa ilmakehää varattua ”staattista sähköä” ja tuo vaikuttaisi maassa valmiina olevaa ”jännitteesee” ja laukaisisi olemassaoleva jännittee.

  ei tarvi olla HAARP mutta samalla periaatteella millä HAARP toimii on mahdollista synnyttää painetta joka kohdistuu maaperää. oletko kuunnellu millaisia juttuja silminäkijät jotka asuvat HAARPi lähellä ovat kertoneet ?

  noi niiku sanottakoo että elle olisi nähny mitä oon nähny ja kokenu mitä oon kokenu en pitäisi HAARP ilmiötä olemassaolevana alkuunkaa enkä olisi välttämättä kuullukkaa koko laitteesta. kiksit löytyy omasta elämästä.

  cemtrail käsite on tuntemato. mutta leikki kemikaaleilla on tiedossa.

 • nimimerkki sanoo:

  tuossa on paikalliste haastatteluja jotka asuvat alueella. käyttävät jopa samaa kuppilaa missä HAARP työntekijät käyvät.
  http://www.youtube.com/watch?v=2eoUQ3ylLsk

  mielenhallinta ja aivopesu on myös tuttua koettuna. henkilöltä kyetää lukitsemaa mieli täysi radioaalloilla tai electromagnetismi kautta kumpiki käytännössä sama.

 • nimimerkki sanoo:

  ku tuossa oli mainittu negatiivisuus nii tuossa mikä voisi olla positiivisuutta mutta joka ihmisen mielestä tuntuu neutraalilta koska ulkopuoline äly ei auta tavalla nii kui ihmine avu ymmärtää. tuo sama teema toistuu joka paikas ”ihmistä ei auteta vaa ihmise pitää auttaa itteä muutoi ei kehity” tai ”ihmisellä on oma vastuu omasta kehityksestä” tai ”tieto ei oo kehitystä mutta ymmärrys on” joka kuulostaa ettei apua oo tulossakaa mutta joitai viimmehetke operaatioita hitaimmille saattaa olla joihi ei pidä nojata tai joita ei pidä odottaa koska henkilökohtainen kehitys olisi tapahduttava jo ennemmi.

  http://www.youtube.com/watch?v=4fIICJQnE9I

 • Muutamalla telkkari antennilla (HAARP), ei tehdä maanjäristyksiä toisella puolella maapalloa, eikä missään muuallakaan! HAARP ei siihen kykene! Teoriassa olisi mahdollista aiheuttaa maanjäristyksiä asettamalla ydinpommeja epävakaisimpiin siirrosten saumakohtiin ja tuskin sekään vielä toimisi.Tarkoitan siis kunnon 9magn. järistyksiä. Paikallisia pieniä maan tärähtelyjä ihminen saa helpostikin aikaiseksi. On se kumma jos jenkeillä on muutama antenni jossain, niin heti siitä tehdään joku aivan käsittämätön tuomiopäivän kapistus!Maapallo se vain elää omaa elämäänsä, ei sen kummempaa!!

 • giekkru sanoo:

  Tottakai oli…NWO ja muut ”pahat voimat” jylläävät ja mannerlaatat siirtyy, aivan kuten tuhansia vuosia ovat jo tehneet. Aikaisemmin asialla tosin olivat poppamiehet ja noidat. 😉 Älkää nyt vaan tosissanne uskoko kaikenmaailman tuomiopäivän-pastoreita ja muita negaatio-hörhöjä. Aihe on oikea, todella valitettava ja vakava LUONNONILMIÖ joka koskettaa ainakin välillisesti koko maapallon väestöä! 🙁

 • Höpönpöpö sanoo:

  Onpas virkistävää lukea ihan täyspäistäkin tekstiä tältä palstalta! Toki unohtamatta Huttua, Soulreaperiä ja muutamia muita, jotka jaksavat kyseenalaistaa kaikki nämä varmat tiedot, jotka tälle ’näitä asioita ymmärtämään kykenevien’ joukolle on niin itsestään selvää, ettei sitä tyhmemmille tarvitse perustella kuin korkeintaan röyhkeästi intelligenssiä loukkaavilla huterilla kehäpäätelmiä, joiden aukkojen esittäminen perusteluineenkin on häiriköintiä, pelkoa 😀 , pilkunviilaamista ja jankkaamista sekä tietenkin sonnanjauhantaa.

 • penalty sanoo:

  Huttu: Tarkoitat ilmeisesti pietsosähkoisiä ilmiöitä, niiden syntymekanismi tunnetaan kohtalaisen hyvin.

  http://fi.wikipedia.org/wiki/Pietsos%C3%A4hk%C3%B6inen_ilmi%C3%B6

  HAARP-teoriat taas ovat perinteistä salaliittohörhöilyä. Joidenkin on näköjään vaikea uskoa että pahoja asioita tapahtuu ilman että niiden taustalla olisi pahantahtoisten ihmisten salaseura.

 • Masterpiece sanoo:

  Aika v***n hörhö saa olla jos uskoo, että tuo maanjäristys oli jonkun HAARP:n tekeleitä. Oikeasti, voi luoja. Edes minä en ole niin tyhmä.

 • senDE sanoo:

  no mistä vitysta te tiiätte ettei se oo se HAARP hä? tai että ei oo. nyt valitatte ettei kellään oo ees faktoja lyyä pöytään, ja ei saa näköjään mielipiteitä ilman varmaa tietoa ilmasta, joten ollaan sitte kaikki hiljaa.

 • gasdgasdf sanoo:

  Näistä ”revontulista” maanjäristystä edeltävistä hetkistä on raportoitu vuosisatoja, joten ne on ihan luonnollinen ilmiö, eikä johdu mistään HAARPista.

 • nimimerkki sanoo:

  ”Muutamalla telkkari antennilla (HAARP), ei tehdä maanjäristyksiä toisella puolella maapalloa, eikä missään muuallakaan! HAARP ei siihen kykene!”

  mihi ”telkkariantennit” pystyy on laukaista jo olemassaolevia jännitteitä joka tarkoittaa että maanjäristykset saattaa olla mahdollista laukaista HAARPilla. maanjäristys on jo valmiina olemassa siirroksissa joissa on jännitettä eikä tarvi kui laukaista mekanismi josta syntyy maanjäristys.

 • nimimerkki sanoo:

  ”todella valitettava ja vakava LUONNONILMIÖ joka koskettaa ainakin välillisesti koko maapallon väestöä! :(”

  kyllä luonnoilmiö maanjäristys on. mekaniikkaa tunteva on varovaine sanomaa että ei oo mahdollista vaikuttaa mekanismii koska on mahdollista siirtää ilmamassoja joka jo yksinää on liikaa ymmärtää joka ei mekaniikkaa tunne.

 • nimimerkki sanoo:

  ”jotka jaksavat kyseenalaistaa kaikki nämä varmat tiedot, jotka tälle ‘näitä asioita ymmärtämään kykenevien’ joukolle on niin itsestään selvää”

  tuo on totta iha nii ku kirjoitettu. kyseealaistaa pitää mutta on tyhmää väittää. kaikkea ei voi ymmärtää heti mutta kyseealaistamine takaa myös ketjureaktion mikäli joku seikka minkä kyseealaistaa osoittautuu jollai tavalla todeksi mutta ei kuulu tuntemaansa maailmakuvaa nii joutuu kyseealaistamaa kaikki mitä tietää joka on ketjureaktio ja pahimmassa tapauksessa kaikki mitä tietää ei pidä paikkaansa. kaikki ei myöskää riitä vaa jatkossa kaikkea josta syntyy iha oma järki.

 • nimimerkki sanoo:

  ”pahoja asioita tapahtuu ilman että niiden taustalla olisi pahantahtoisten ihmisten salaseura.”

  tuo on totta yllätävä monesti ku henkilö ”työskentelee eliitille” tai ”tekee vaa työnsä käskettynä” tietämättä mitkä ovat seuraukset. hirvittävä juttu tuossa on että iha ”normaalit kansalaiset” tekevät palveluina asioista joista heitä ei voi syyttää vaa koska eivät tiedä jonka tulos on negatiivisuutta.

  tiedossa jonka määrä on jo koko kuva on piirre joka aiheuttaa millä tahansa logiikalla tai uskolla tila jossa tiedo haltija on syytteessä tai alkaa syyttää itteä koska tieto on alkujaa negatiivisuude piilottamaa nii että ihmiset eivät saa edes tilaisuutta ymmärtää koko tietoa enneko on ymmärtäny jo osa tiedo. negatiivisuude perspektiivistä katsottuna koska ihmine ei oo tietoine että on seuraukset nii ihmisellä on mahdollisimma vähä tietoa jota ymmärtää koska muutoi ihmine olisi negatiivisuude tiellä tai edessä.

 • giekkru sanoo:

  Arvoisa ”nimimerkki”. En saa mitään selvää / tolkkua sinun kirjoituksistasi. Ilmeisesti eivät kovin monet muutkaan. Johtuisikohan se osittain myös siitä, että useista kirjoittamistasi sanoista puuttuu lopusta n-kirjain? Mitä esim. tarkoittaa ”kaikki ei myöskää riitä vaa jatkossa kaikkea josta syntyy iha oma järki.”??? Hirveetä sian-saksaa, jossa ei ole päätä, ei häntää. Voisitko ystävällisesti kirjoittaa oikein ja johdonmukaisemmin niin tällainen ”maallikkokin” ymmärtäisi ajatuksenjuoksuasi edes hieman paremmin? 🙂

 • nimimerkki sanoo:

  ”no mistä vitysta te tiiätte ettei se oo se HAARP hä?”
  tuo on totta myös 🙂

  ”Näistä “revontulista” maanjäristystä edeltävistä hetkistä on raportoitu vuosisatoja, joten ne on ihan luonnollinen ilmiö, eikä johdu mistään HAARPista.”
  HAARP ei oo ollu olemassa vuosisatoja mutta vastaavaa teknologiaa on ollu olemassa pidempi aika. myös mekanismi jossa vuorovaikutuksena havaittavat ”revontulet” enne maanjäristyksiä.

 • giekkru sanoo:
 • nimimerkki sanoo:

  ”Mitä esim. tarkoittaa “kaikki ei myöskää riitä vaa jatkossa kaikkea josta syntyy iha oma järki.”???”

  kyseenalaistaa kaikki tieto ja tietämänsä ei iha riitä vaa jatkossa pitää kyseenalaistaa myös kaikkea mikäli kyseenalaistamisen tielle lähtee. kaikki tieto = jo tietämänsä, kaikkea = realiaikaisesti missä vaa mitä vaa eikä merkitystä unessa tai valveilla tai internetiääressä vai ei.

  mikäli henkilö ei oo aiemmi osannu kyseealaistaa nii ei myöskää välttämättä osaa. tuo on jatkuva prosessi ja alussa vaikeaa mutta lopussa helpotta ku lopulta ymmärtää oikeet faktat eikä vaa kerrotut faktat ja myös näkee mihi suuntaa kulkee oikeesti josta seuraa että osaa myös tarvittaessa pysähtyä ja vaihtaa suuntaa ja alkaa elää oikeeta elämää.

 • nimimerkki sanoo:

  nyt elät vaa mitä sulle on kerrottu ja mitä tiedät tutkimatta tai kyseenalaistamatta ja mihi oot jo tottunu. vihjailujesi kautta et ehkä muuhu pystykkää.

 • Entity sanoo:

  Voi helladuudelis sentään, ihanko tosissaan täällä joku on laattatektoniikkaa kumoamassa uskonasiana? Seismisesta aktiivisuudesta Japanin vieressä kulkevassa siirroslinjassa on todisteita jo pitkältä ajalta. Asumme elävällä planeetalla, jonka kaikki prosessit eivät vaadi ihmisenapua toimiakseen.

  HAARP on olemassa ja jenkeillä käytössä. Siksi Amerikan Yhdysvaltoihin eivät iske hurrikaanit, eikä vaikkapa koko Kaliforniaa tarvitse kastella ja jäähdyttää ympäri vuoden.

  Tietoa on maailmassa tarjolla enemmän kuin koskaan. Hitto, menneen maailman kuninkailla ei ollut näin paljon tietoa asioista käytettävissään ja silti suurin osa ihmisistä tyytyy toistelemaan papukaijalaumana täysin paikkansapitämätöntä hölynpölyä.
  En edes pyydä harmiani anteeksi, sillä tämä on asia, joka aiheuttaa minulle ihan aitoa ahdistusta.

 • giekkru sanoo:

  Arvoisa ”nimimerkki” tiedän kuinka ihmeellinen maailma voikaan murrosiässä olla. Olen itse sen ohittanut yli 20 vuotta sitten. Sinäkin tulet vielä aikuistuessa huomaamaan ja oppimaan monia asioita elämästä ja maailmasta. Sitä kautta myös oma elämäsi tulee rikastumaan, jolloin lopulta löydät oma identiteettisi ja minäkuvan. Onnea sille matkalle! 🙂

 • nimimerkki sanoo:

  ”Siksi Amerikan Yhdysvaltoihin eivät iske hurrikaanit,”

  USA hurrikaanilista:
  * GALVESTON 1900
  * ATLANTIC-GULF 1919
  * MIAMI 1926
  * SAN FELIPE-OKEECHOBEE 1928
  * FLORIDA KEYS LABOR DAY 1935
  * NEW ENGLAND 1938
  * GREAT ATLANTIC 1944
  * CAROL AND EDNA 1954
  * HAZEL 1954
  * CONNIE AND DIANE 1955
  * AUDREY 1957
  * DONNA 1960
  * CAMILLE 1969
  * AGNES 1972
  * TROPICAL STORM CLAUDETTE 1979
  * ALICIA 1983
  * GILBERT 1988
  * HUGO 1989
  * ANDREW 1992
  * TROPICAL STORM ALBERTO 1994
  * OPAL 1995
  * MITCH 1998
  * FLOYD 1999
  * KEITH 2000
  * TROPICAL STORM ALLISON 2001
  * IRIS 2001
  * ISABEL 2003
  * CHARLEY 2004
  * FRANCES 2004
  * IVAN 2004
  * JEANNE 2004
  * DENNIS 2005
  * KATRINA 2005
  * RITA 2005
  * WILMA 2005
  * IKE 2008

  http://www.paneandov.com/ sivuilta löyty:

  ”This is the voice of Vrillon, a representative of the Ashtar Galactic Command, speaking to you. For many years you have seen us as lights in the skies. We speak to you now in peace and wisdom as we have done to your brothers and sisters all over this, your planet Earth.

  We come to warn you of the destiny of your race and your world so that you may communicate to your fellow beings the course you must take to avoid the disaster which threatens your world, and the beings on our worlds around you. This is in order that you may share in the great awakening, as the planet passes into the New Age of Aquarius. The New Age can be a time of great peace and evolution for your race, but only if your rulers are made aware of the evil forces that can overshadow their judgments.

  Be still now and listen, for your chance may not come again.

  All your weapons of evil must be removed. The time for conflict is now past and the race of which you are a part may proceed to the higher stages of its evolution if you show yourselves worthy to do this. You have but a short time to learn to live together in peace and goodwill.

  Small groups all over the planet are learning this, and exist to pass on the light of the dawning New Age to you all. You are free to accept or reject their teachings, but only those who learn to live in peace will pass to the higher realms of spiritual evolution.

  Hear now the voice of Vrillon, a representative of the Ashtar Galactic Command, speaking to you. Be aware also that there are many false prophets and guides operating in your world. They will suck your energy from you – the energy you call money and will put it to evil ends and give you worthless dross in return.

  Your inner divine self will protect you from this. You must learn to be sensitive to the voice within that can tell you what is truth, and what is confusion, chaos and untruth. Learn to listen to the voice of truth which is within you and you will lead yourselves onto the path of evolution.

  This is our message to our dear friends. We have watched you growing for many years as you too have watched our lights in your skies. You know now that we are here, and that there are more beings on and around your Earth than your scientists admit.

  We are deeply concerned about you and your path towards the light and will do all we can to help you. Have no fear, seek only to know yourselves, and live in harmony with the ways of your planet Earth. We of the Ashtar Galactic Command thank you for your attention. We are now leaving the plane of your existence. May you be blessed by the supreme love and truth of the cosmos.”

  muutamasta huomiosta tuo teksti. ensinnäki koko ikäni oon nähny valoja taivaalla mutta tähtitiedettä harrastaneena myös erottanu tähdet ja muut taivaankappaleet liikkuvista kohteista. kuvailemani liikkuvat valopallot ovat kuvattu videossa:
  http://www.youtube.com/watch?v=apRH9rK_8ZU

  toinen huomio on että ensi ihmiste täytyy tunnistaa negatiivisuus ennekö voitte negatiivisuutta välttää. helpommi sanottu ku tehty.

  kolmas huomio on sama ku ennemmi että tuo muutostyö pitää tehdä ite varovaisuutta noudattaen. en usko minäkää muuta kui että vaa kouralline henkilöitä on tekemässä ilmoitustyötä tai muutostyötä.

  neljäs huomio on tekstissä mainittu ”Be still now and listen, for your chance may not come again.” joka tarkoittaa että ihminen on ”katoava luonnovara” koska tietoisuus ei oo ikuista muodossa joka on saavutettu vaa katoava tai pilkkoutuva ellei kasvava. tarkoittaa käytännössä että uutta tilaisuutta säilyttää tähä asti saavutettu tietoisuus ei tuu eikä oo vaa tapahtumat ovat hajottavia.

  tuo kaikki vaatii parasta mahdollista ymmärtämistä. tuo ei vaadi pelkoa eikä muita negatiivisiä haittoja. tuo voi vaatia jopa dna puhdistamista. vähintää tuo vaatii negatiivisuude tunnistamista.

 • nimimerkki sanoo:

  luulisi että 40 vuotiaana jo on löytyny jos on etsiny eikä odottanu kohtaloa 🙂 saatto olla että 20 vuotta takaperi olisi ohittunu jotai tärkeää ellei olisi tehny päätöstä jo enne 20 vuode ikää. ikävä kyllä oon lähempänä 40 vuotta kui 20 vuotiasta.

  harmi että ihmiset eivät odota ku jeesusta kädet ristissä. Onnea sille matkalle vaikka se matka ei oo edes matka mutta matka jonka oot ehkä vaihtoehdoista valinnu ja joho omaa vaihtoehtohoitoa etsit ja jossa oma lokerosi tiedät 🙂

 • nimimerkki sanoo:

  ”En edes pyydä harmiani anteeksi, sillä tämä on asia, joka aiheuttaa minulle ihan aitoa ahdistusta.”

  miksi luet jos aiheuttaa ahdistusta. pakkoluku aiheuttaa monelaista ahdistusta.

  ei amerikkaa hurrikaanit väistä tuon listan mukaa:
  http://www.nhc.noaa.gov/HAW2/english/history.shtml

  teksti jäi tarkistettavaksi nii että tässä tuo hurrikaani seikka jonka mukaa hurrikaanit väistelisi HAARPi suojelemaa amerikkaa.

 • nimimerkki sanoo:

  ”menneen maailman kuninkailla ei ollut näin paljon tietoa asioista käytettävissään”

  tuosta syystä maailma jäi polkemaa paikallaa ja kiertämää kehää jonka huomaat jos historiaa luet.

  ”Asumme elävällä planeetalla, jonka kaikki prosessit eivät vaadi ihmisenapua toimiakseen.”

  eivät vaadi mutta prosessit muuttuvat ihmisen toimesta.

 • weqaz sanoo:

  Täytyy sanoa että Nimimerkki on loistava piriste tälle foorumille, melkein tuntuu että ensimmäinen yhteys maan ulkopuoliseen elämään olisi luotu 😀

 • nimimerkki sanoo:

  huvittava piirre jos uskoo että ”asuu elävällä planeetalla” nii miksi ette tunne olevanne vaikuttavia tekijöitä vaa että kaikki muu on elävää ? onko itsesuojeluvaisto päällä vai ?

 • nimimerkki sanoo:

  kaupunkien lämpövaikutus:
  http://en.wikipedia.org/wiki/Urban_heat_island

  pitkää kiusannu ilmatieteelline ilmiö:
  http://www.bom.gov.au/images/uv/uv-legend.png

  valmistetut roskat jotka ympäristössä.
  http://fi.wikipedia.org/wiki/Tyynenmeren_j%C3%A4tepy%C3%B6rre

  valmistetut laitokset jotka aiheuttaa myrkkypäästöjä.
  http://fi.wikipedia.org/wiki/T%C5%A1ernobylin_ydinvoimalaonnettomuus

  tuossako ei oo yhtää ainutta seikkaa joka ihmise vaikutusta ? tietoa on saatavissa ja internetti on ollu käytössä vuodesta 1990 ja kokoaja internetii tietoa lisätää. mikäli jo luit internetistä kaiken tiedo vuonna 1990 nii nyt tietoa on jo hurjasti enemmä 🙂 joka on tietty harmi.

 • nimimerkki sanoo:

  pitää kuitenki huomioida että moni amerikkalaine projekti 40 luvulta oli fakta jo kaua enneko internetti oli keksitty jotta ei oo ollu mahdollistakaa ku kirjoittaa kirjoja tai pitää esitelmiä tai kokea:
  http://en.wikipedia.org/wiki/Philadelphia_Experiment
  http://en.wikipedia.org/wiki/Montauk_Project

  moni innovatiivine keksintö oli jo enne 40 lukua josta alkoi alamäki ja kehitys taantua ja kuihtua:
  http://www.waterpoweredcar.com/teslascar.html

  ne jotka lukivat tietävät että oon matkustanu autolla jossa ”teslamoottori” tai vastaava koska ei merkitystä minkä nimine henkilö teknologia toi julki. kaikki nuo tunnuspiirteet täyttyvät mitä ”teslamoottori” sisältää.

  en kuitenkaa usko että ihmine käyttöönsä tuota teknologiaa valjastaa koska tuo teknologia on vieläki osa mielenhallintaohjelmaa joka pyörii sivussa. harmi koska toisaalta helpottaisi valtavasti.

 • nimimerkki sanoo:

  ettei vaa ”giekkru:” ja ”Höpönpöpö:” oo sama henkilö koska ”Arvoisa” ja ”Arvon” toistuu kirjoituksissa. tai kumpiki on käyny samaa koulua….

 • nimimerkki sanoo:

  tuollane “Arvoisa” ja “Arvon” on helveti typerää tekstissä jonka sisältö on negatiivisella äänensävyllä kirjoitettua. nii on varmaa koulu mitä kävitte koska ei tuota opettanu….

 • jooh sanoo:

  Kaikille jotka eivät ymmärrä noita nimimerkin juttuja, suosittelen googlaamaan yhden laista. Itsekin mietin pitkään että mitä hän mahtaa höpistä, kunnes luin Yhden laista ja tajuan että hän puhuu siitä ja siihen liittyvistä asioista.

 • giekkru sanoo:

  Arvon ”nimimerkki”, emme ola sama henkilö. Onneksi täällä on myös muitakin ”negatiivisia” henkilöitä jotka EIVÄT ole noin hurahtaneita idiootteja kuin sinä. ”Yhdenlaista” vaan sullekkin! 😉

 • giekkru sanoo:

  …ja ”Tähtiportti” MY A55! 😉

 • 555+111 sanoo:

  No tulihan tää HAARP tännekkin… Voi hyvää päivää!!

  Niin, mistä tiedätte että se oli jenkkien HAARP. Nitähän on Norjassa ja Venäjälläkin plus useilla muilla—

 • siiil sanoo:

  http://www.stara.fi/2011/03/13/outo-netti-ilmio-japanin-maanjaristys-oli-kosto-pearl-harborista/

  Monet ovat todenneet karman iskeneen viimein takaisin Japanille.

  haha.

 • siiil sanoo:

  jenkit ovat niin idiootteja.

 • Xplosiw sanoo:

  ”Kaikille jotka eivät ymmärrä noita nimimerkin juttuja, suosittelen googlaamaan yhden laista. Itsekin mietin pitkään että mitä hän mahtaa höpistä, kunnes luin Yhden laista ja tajuan että hän puhuu siitä ja siihen liittyvistä asioista.”

  Olen lukenut, tuttu saitti. Luin myös sieltä löytyvän e-bookin. Erinomaista kamaa. Mutten tajua hölkäsen pöläystä mistä ”nimimerkki” pölisee.

 • nimimerkki sanoo:

  en ihmettele että ette ymmärrä koska ny näyttää oleva tarkistukses tai poistettu monta tekstiä. en määkää tuota jäljellä olevaa ymmärtäisi. unohtakaa koko juttu ja että oli kirjoittamassa koska helpompi teille ja ei mun oo pakko kirjoittaa. ajatus oli että teidä olisi hyvä tietää mutta blogi toimintaperiaate ja jatkuvat epäselvyydet kertovat karua kieltä jota ehkä te ymmärrätte täysi ja mä en ymmärtäisi ollenkaa.

  tuon ”yksi laki” käsittee otti esii Tapio: enkä mä. kaikki mitä kirjotti ”vaihtoehtohistoriasta” on kadonnu tai ei oo ilmestyny. en lopulta tiedä tulostuko kaikki kirjoitettu vai osa vaa. kaikki teksti 14:01 jälkee on kadonnu joka kertoo kuinka pellejä ylläpitäjät oikeesti on ja kuinka valmiita oikeesti keskustelemaa.

 • nimimerkki sanoo:

  osa vanhemmista teksteistä ilmesty ny odottamaa hyväksyntää mutta edellee puuttuu osa. jossaki heillä on ongelma mutta ei teknine ongelma 🙂 bye bye

 • nimimerkki sanoo:

  koska tuosta puuttuu paljo tekstiä nii ylläpito voisi poistaa kaikki nimimerkillä kirjoitettu teksti nii eipähä ihmetytä teksti keskeeräisyys. huomasi myös että ei puuttunu ainoastaa kirjoittamaani tekstiä.

 • nimimerkki sanoo:

  tarkoitus ei toki ollu jättää kirjoittamatta mitä tarkoitti kirjoittaa. teksti ja keskustelu on arvotonta jollei kaikki kirjoitettu teksti näjy ja oo paikalla nii ku oli kirjoitettu.

  huomasi että teksti puuttumine aiheutti monta pikkukommenttia jotka koski epäselvyyksiä. anti olla sattumatta tai poistaa kaikki teksti mu puolesta. ehkä löytyy parempi paikka julkaista. ehkä ei.

 • nimimerkki sanoo:

  oma moka ja hitlr kommentit oli epähuomiossa laittanu tuonne:
  http://paranormaaliblogi.net/index.php/2011/03/13/il-japanin-katastrofi-sai-maailmanlopun-laskijat-liikkeelle/ 🙂

  tää on tätä ku käyttää kännyä vessassa ja tietokonetta makuuhuoneessa 🙂 vaaralline yhdistelmä LOL

 • nimimerkki sanoo:

  lopulta tulostu tuo ”maaliskuu 15, 2011 12:34” kommentti 🙂

  kommentit:
  maaliskuu 15, 2011 18:10
  maaliskuu 15, 2011 18:13
  maaliskuu 15, 2011 18:44
  maaliskuu 15, 2011 18:51
  voi poistaa koska oli oma moka.

  ”…ja “Tähtiportti” MY A55! ;)”

  portaalijuttuja löytyy youtubessa sanoilla:
  The Real Stargate – Project Looking Glass
  AARON McCOLLUM: PROJECT SEAGATE

  tuoki on totta että portaali tai wormhole on olemassa. tuo ei kuitenkaa oo ”aikamatkailua” vaa oikotie paikasta A paikkaa B.

 • nimimerkki sanoo:

  ”jenkit ovat niin idiootteja.”

  koska raha liikuttaa ihmisiä ja ihmiset ovat voimavara. nii lyhi tie negatiivisuudelle on raha. talousmahti tekee iha mitä vaa pysyäksee talousmahtina.

 • Höpönpöpö sanoo:

  No, juu, nythän sun pointtis varmasti kirkastui paatuneimmallekin skeptikkoparalle. Voi, kiitos! Miten koskaan olisimme ymmärtäneet ilman tätä uskomattoman teräväpiirteisesti, etten sanoisi veitsenterävästi ja täysin vastaansanomattomasti älysi ylivertaisuuden osoittavaa loisteliaan ytimekästä kiteytystäsi.

 • Ogeli sanoo:

  Ei ole ihmisten aikaansaannos, vaan kyse on kosmisista ilmiöistä jotka johtavat vuoden 2012 loppuun.

  En tiedä johtuuko tämä ”superkuusta”, tuskin. Salaisesta Planeetta X/Nibirusta? En tiedä, pidän sitä vain villinä huhuna. Mutta itse uskoisin, että kaikki on kytköksissä aurinkoon ja sen outoon käyttäytymiseen. Tarkkailkaa auringonkäyttäytymistä ja auringonpilkkuja, netistä löytyy useita sivuja joilla voi tsekata ns. ”avaruussään”. Mutta nämä tapahtumat mitä ovat tapahtuneet ja tulevat tapahtuneet eivät ole sattumaa enää nähneetkään. Tosin harva asia elämssä on oikeastaan ”sattumaa”, vaikka niitä me sellaisiksi väitämmekin.

  Mutta yksi asia on varmaa vaikka mikään muu ei olisi, elämme nimittäin äärimmäisen jännittäviä aikoja. En haluaisi jäädä pois kelkasta mistään hinnasta 🙂

 • nimimerkki sanoo:

  ”varmasti.. teräväpiirteisesti.. veitsenterävästi.. vastaansanomattomasti”

  hyvä että pandoralipas aukesi 🙂 ei oo aikomus salata laatikkoa.. ei tieto oo tiedo väärtti.. tieto kumoutuu ymmärrettäessä….

  ”Ei ole ihmisten aikaansaannos, vaan kyse on kosmisista ilmiöistä jotka johtavat vuoden 2012 loppuun.”

  syynä on elektromagneettine pulssi galaksi keskustasta joka on jo matkalla. pulssi on lähtöisi samalaisesta ilmiöstä kui aurinko mutta isommasta. pulssi myös aiheuttaa auringossa muutosta. aurinko sammuu ja syttyy uudestaa ja uusi aurinko loistaa niiku enne. auringossa on tapahtumahorisontti jonka materia pyyhkiytyy avaruutee väliaikaisesti ja ku materiaali korvaantuu nii aurinko syttyy uudestaa. muutokset ovat rajuja koko aurinkokunnassa.

 • nimimerkki sanoo:

  ”Mutta yksi asia on varmaa vaikka mikään muu ei olisi, elämme nimittäin äärimmäisen jännittäviä aikoja. En haluaisi jäädä pois kelkasta mistään hinnasta :)”

  näi joskus une jossa seiso taivasalla ku valtava mustaaukko peitti koko tähtitaivaa suunnasta joho katsoi mutta pelkoa en tuntenu. tapahtuma on siis valtava mutta ei negatiivine mutta vakava koska mikä tapahtuu tapahtuu peruuttamattomasti. toista mahdollisuutta ei saa eikä tuu. tapahtuma aiheuttaa enemmä muutosta kui ihmine osaa arvata koska ei ihmine täysi ymmärrä electromagneetista kenttää koska ei oo nähny.

 • nimimerkki sanoo:

  ihmine ei käsitä että musta aukko ei tarvi tiettyä määrää massaa että on musta aukko. musta aukko on painonsa menettänyttä materiaalia ja vetää puoleensa materiaalia jolla on painoa.

  tuo koettu ku käveli ku jalat alko painua maaha ku henkilöstä tuli musta aukko jota suurempi musta aukko veti puolee. maan keskustassa on aurinko. ihmise pitäisi ymmärtää aurinko mustana aukkona. mustalla aukolla on tapahtumahorisontti jossa vapautuu valtava määrä energiaa. tuo prosessi tapahtuu myös ku atomi halkaistaa jollo syntyy musta aukko ja tapahtumahorisontista vapautuu valtava määrä energiaa.

  joitain kuvia on joissa auringon takana olevat tähdet näkyvät läpi. tuo koska musta aukko on sisäänpäi kääntyny horisontti joka ulottuvuuksissa. aurinko näyttää tapahtumahorisonttinsa vuoksi pyöreältä joka suunnasta katsottuna. tapahtumahorisontti on auringon pinta.

  ku tapahtumahorisontti pyyhkiytyy avaruutee hetkellisesti nii näkyy ainoastaa musta aukko. unessa tapahtuma näytti lähestyvältä mustalta aukolta näytti tuolta:
  http://2.bp.blogspot.com/_h8a_Wt4LEkE/TNROUL0w5FI/AAAAAAAAAQ4/jl5kRO4GlCo/s1600/12415_BlackHoleSun-250×250.jpg

 • giekkru sanoo:

  ”aurinko sammuu ja syttyy uudestaa ja uusi aurinko loistaa niiku enne.”…no huh huh, hyvä! Mä jo ehdin säikähtää että auringolle käy niin kuin vanhoille hehkulampuille, särkyessään eivät enää sytykkään vaikka kuinka katkaisinta räpsyttää. Mutta mitäs se musta-aukko sitten tekee? Eiks ne ime kaiken energian kuten mm. valon? Sammuuko se aurinko sittekin? Kerro pian! 🙂

 • Höpönpöpö sanoo:

  Hmmm… kryptistä; ’…niin kuin ennen’ vai ’ niin kuin enne’. Saammekohan me matoset koskaan tietää..?

 • nimimerkki sanoo:

  ”In principle, a black hole can have any mass above the Planck mass. To make a black hole, one must concentrate mass or energy sufficiently that the escape velocity from the region in which it is concentrated exceeds the speed of light.”
  http://en.wikipedia.org/wiki/Black_hole
  http://en.wikipedia.org/wiki/Micro_black_hole

  valo ei karkaa ulottuuvuudesta ja ulottuvuus saavutta valonopeude ja tuota musta aukko on tapahtumahorisonti sisältä. musta aukko ei oo pinta avaruudessa ja ulottuvuus ei oo tässä ulottuvuudessa vaa tässä on jatkuva siirtymä.

 • nimimerkki sanoo:

  ”Mä jo ehdin säikähtää että auringolle käy niin kuin vanhoille hehkulampuille,”

  ei ulottuvuus siirry vaa tapahtumahorisontista materiaalia pyyhkiytyy avaruutee joka pintana levittäytynyttä materiaalia.

  nii kaua ku ulottuvuus ei siirry nii kertyy materiaali vaa takas tapahtumahorisonttii jossa reaktio jatkuu.

  riippuu kuinka voimakas electromagneettine aalto on että kuinka paljo tapahtumahorisontista materiaalia pyyhkiytyy avaruutee ja kuinka kaua kestää tarpahtumahorisontti normalisoitua ja rauhoittua.

  kyllä kynttilä osittai sammuu ellei täysi. reaktiivine materiaali jostai syystä pysyy horisontissa ja ilmeisesti koska on rajussa liikkeessä ja planeetat pysyvät liikkeensä ansiosta myös poissa kidasta.

 • nimimerkki sanoo:

  tapahtuma aikana auringosta irtoava kuori on uhka maalle. jotku sanoo että ihmiset kykenisivät suojaamaa valtameriä höyrystymiseltä jos tahtovat mutta en kommentoi tuota koska ne jotka eivät kykene nii rauha on parasta elämää.

  samaa aikaa maassa reippaasti richteriasteikko ylittyy. ylämailla ei oo turvassa ja alamaista syntyy ylämaita ja vesi saattaa peittää lähes kaikki paikat.

 • nimimerkki sanoo:

  mistä tiedä kertoa nii sama on tapahtunu jo muutamaa kertaa. tuo ei oo salaista tietoa.

  erelliskerralla on ollu nii että tapahtumahetkellä pelastuyrityksiä on ollu mutta vaa pieni määrä on saatu pelastettua. käsitys on että maata pystytää suojaamaa mikäli ihmiset sallii.

  tuossa hyvä esimerkki mitä suojaamine käytännössä tarkoittaa:
  http://www.youtube.com/watch?v=Fk-XRN-IwbQ

  mutta koska negatiivisuus on vahvasti läsnä ei mikää oo varmaa. ihmine myös osaltaa negatiivisuutta palvelevana saattaa estää suojaamista.

 • nimimerkki sanoo:

  tällä hetkellä olisi jo maailmalopu meininki mikäli maata ei olis suojattu asteroideilta jota on tapahtunu. tapahtuu enemmä mikäli ihmiset sallii.

 • nimimerkki sanoo:

  joku totes:
  ”we control the psychic grid of the planet. they will help, but we must allow our yang energy, creative energy, to flow.”

  tuossa raketit aiheuttavat tyypiltää lähes samaa kuviota:
  http://notufos.myphotoalbum.com/view_album.php?set_albumName=album27

 • nimimerkki sanoo:
 • nimimerkki sanoo:

  todettua oli että ”reaktiivine materiaali jostai syystä pysyy horisontissa ja ilmeisesti koska on rajussa liikkeessä ja planeetat pysyvät liikkeensä ansiosta myös poissa kidasta.”

  todettua oli että ”musta aukko on painonsa menettänyttä materiaalia ja vetää puoleensa materiaalia jolla on painoa.”

  nikola tesla totes 1937 (New York Sun–July 12, 1937, pg. 6.) :

  ”The kinetic and potential energy of a body is the result of motion and determined by the product of its mass and the square of its velocity. Let the mass be reduced, the energy is reduced by the same proportion. If it be reduced to zero, the energy is likewise zero for any finite velocity.”

  joka alkaa:

  ”Kineettinen ja ruumiin potentiaalienergia ovat seuraus liikkeestä”

  jotta: ”reaktiivine materiaali pysyy tapahtumahorisontissa koska on rajussa liikkeessä joka estää materiaalia katoamasta ulottuvuushorisonttii.”

  joka jatkuu:

  ”Jos painoa pakottaa nollaantumaa, energia on samoin olematon mitä tahansa äärellistä nopeutta varten.”

  jotta: ”musta aukko on painonsa menettäneenä materiaalina vetää puoleensa materiaalia jolla painoa tapahtumahorisonttii mutta imee ulottuvuushorisonttii materiaalia jolla ei painoa jotta myös pienempiä mustia aukkoja. tapahtumahorisontti kuolettaa tai polttaa materiaalia ulottuvuushorisonttii.”

  tuo ei oo sattuma että nuo kommetit on lähellä samaa. kaksi tekstiä jotka samasta havainnosta.

 • Projekt H.A.A.R.P Projekt

  Strange UFO Clouds and Punch Holes in the sky from all the world 1080p Full HD

  http://www.youtube.com/watch?v=LTsCsaC2h1s

 • kapteeni alakähmä sanoo:

  http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-//EP//TEXT+REPORT+A4-1999-0005+0+DOC+XML+V0//FI#_part7_def22

  11. Pitää Alaskassa toimivaa, ionosfääriä manipuloivaa amerikkalaista HAARP-järjestelmää, joka on vain osa elektromagneettisen aseistuksen kehittämistä ja käyttöä sekä sisäisessä että ulkoisessa turvallisuuskäytössä, esimerkkinä kaikkein vakavimmasta nousevasta sotilaallisesta uhasta, joka kohdistuu maailman ympäristöön ja ihmisten terveyteen, koska sillä pyritään sotilaallisessa tarkoituksessa puuttumaan erittäin herkän ja tärkeän biosfäärin kerroksen toimintaan, vaikka kaikki sen seuraukset eivät ole selvillä, ja kehottaa komissiota, neuvostoa ja jäsenvaltioita painostamaan Yhdysvaltojen hallitusta, Venäjää ja kaikkia muita edellä mainittuun toimintaan osallistuvia valtioita lopettamaan hankkeensa ja laatimaan kansainvälisen sopimuksen, jolla tällaisten aseiden käyttö kielletään;

  Huppistakeikkaa, ameritiikan immeisillä on harppu aseena.

  Jotkut väittää että sitä ei ole olemassa. Kuitenkin puuhataan lakeja sen käyttöä vastaan ja on sovittu ettei sitä käytetä sodissa toisia vastaan..

  Sama kuin pyyhkisi pyllyä vaikka ei ole asioinut toiletissa.

  Outoa, sangen outoa.

 • kapteeni alakähmä sanoo:

  Mikä muuten tappaa satamäärin mikrobiologeja ympäri maailmaa?

  http://www.youtube.com/watch?v=idjtGlvub0U&feature=related

 • freisier sanoo:

  opelkaa kirjotamaan parmmin, ni jaksaa lukia

 • nimimerkki sanoo:

  ”outoja” pilviä taivaalla on mutta ei kaikki oo HAARPpilviä. HAARP on totta ja jo tesla totesi että ”pystyy muokkaamaa säätä” ja ”muodostamaa suojakilve” kaupungi ylle ja oon ollu mukana kulkuvälineessä joka muodosti suojakilve ajoneuvon ympäri.

 • Entity sanoo:

  Tesla oli mieleltään järkkynyt elämänsä ehtoopuolella. Hänen aktiivisen keksijänuransa kiistämätön nerokkuus ei tee hänen myöhemmistä houreistaan yhtään paikkansapitävempiä.

  Tietoa on olemassa käsittämättömän paljon. Sellaista mikä ennen oli salattua on noussut esiin ja se on kenen tahansa hankittavissa, joka jaksaa nähdä vaivaa sen saavuttamisen eteen. Esimerkiksi Teslan laitteita voi tutkia kuka vain, joka ymmärtää fysiikkaa ja matematiikkaa.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot