ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Maanjäristysase

”Yhdysvallat testasi Haitissa uutta ”tektonista asettaan” ja aiheutti tahallaan tuhoisan maanjäristyksen, syyttää Venezuelan johtaja Hugo Chavez.” Näin kertoo iltalehti.

Tätä asetta kutsutaan nimellä HAARP. ’Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä’ -blogi ehdottaa: ”Äskeinen haitissa tapahtunut 7.1 ricterin maanjäristys oli hyvin todennäköisesti luotu/aiheutettu Alaskassa sijaitsevasta HAARP-keskuksesta. Se on virallisesti USA:n armeijan omistama sääntutkimusasema jonne pääsy kaikilta ulkopuolisilta on kielletty.” Blogin artikkelit aiheesta:

Haitin maanjäristys ja HAARP yhteys

Chavez – USA aiheutti Haitin maanjäristyksen HAARP:lla

Sivusto on saanut paljon negatiivista kritiikkiä, mutta mitä kritisoimista on siinä ilmoituksessa että Venezuelan JOHTAJA syyttää USAa näin vakavalla asialla?

HAARP

Tämänkaltaisen laitteen Nikola Tesla kehitti eläessään ja sen pohjalta luotiin myös H.A.A.R.P.

Alaskassa ja Norjassa on samanlainen keskus

Alaskassa ja Norjassa on samanlainen keskus

Youtubessakin aiheesta:

http://www.youtube.com/watch?v=SWkwxnpJjLQ

2008 vuonna tapahtunutta järistystä edeltävä ilmiö: (Punssille kiitos selvennyksestä, kyseessä onkin (vain) harvinainen valoilmiö, josta lisää Wikissä 🙂  )

Tykkäys ja jakotoiminnot:

41 kommenttia aiheeseen: Maanjäristysase

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • WM_ sanoo:

    Huilailkaa hetki tämän parissa, lisää artikkelia on taas päässä muhimassa 🙂

  • jetbox sanoo:

    Tää on sinällää aika hyvä 🙂 Ja ku tuolta NWO havainnoista tän luin, niin ajattelin että okei okei, aika tälläne ”perusväitös” tältä suunnalta, mutta se oli outoa sit että pari päivää ton NWO blogin julkasun jälkeen että chavez menee tollasta sanomaan 🙂 Mutta miksipäs ei olis mahdollista. Tuskin kukaa ”suurmies” turhasta tollaista ehkä repisi?

  • jetbox sanoo:

    Tai sit repis 😀

  • punssi sanoo:

    nuo revontulen kaltaiset valot ovat maanjäristys valoja, jotka on havaittavissa välillä ennen/jälkeen voimakkaan maanjäristyksen. Ilmiö on harvinainen,mutta tunnettu pitkään.Syntymekanismi kuitenkin tuntematon.

    http://fi.wikipedia.org/wiki/Maanjäristysvalot

  • WM_ sanoo:

    Punssi, kiitos, muokkaan sen artikkeliin 🙂
    Jetbox, sama sivusto väittää USAn harjoittelevan tulevaa sisällissotaa varten, mutta sitä en menisi allekirjoittamaan

  • shakaali sanoo:

    en hugo-sedän puheisiin kyllä luottaisi. kova uhoamaan, eikä muutenkaan taida jenkeistä tykätä.

  • Make sanoo:

    No jo on kummaa touhua.. Ei olis ihme vaikka NWO oisikin aiheuttanut tämän. Sitähän on syytetty vaikka mistä. Lie NWO itse tiedä että pikkuhiljaa koko maailma tietää että ne vain huijaavat meitä.

    .. Jos nyt näin vaan on, mutta tuskin kaikki netissä on turhaa.

    Tuo sikainfluenssa ja sen rokote – aivan turhaa p**kaa imo.

  • Palmira sanoo:

    Jostain syystä tämä video ei sitten kiinnosta
    http://www.youtube.com/watch?v=f0RzX3uqAls
    Filmattu Haitissa järistystä edellisenä yönä jolloin kuu ei ollut näkyvissä..

  • Huttu sanoo:

    Ihmiset on unohtanu miten maanjäristykset syntyy..?

    Miten joku vempele mikä vaikuttaa johonkin ilmakehän ilmiöihin voi vaikuttaa maankuoren muutoksiin niin että se muka laukaisisi maanjäristyksen? Murtaako ne ”säteet” mannerlaatat ja vapauttaa sen jännityksen järistyksenä?

    Vähän kaukaa haettu juttu mielestäni.

  • Phoenixie sanoo:

    VIHDOIN on keksitty keino harventaa ihmiskantaa! wohoo, olen odottanut tätä päivää kuin marsu salaattia! \o/
    ..krhm..siis niin. aika jäntskää jos tuo järistys olisi oikeasti tällä ihme koneella aiheutettu.

  • cryptochrome sanoo:

    Eli palmira tuo on mahdollisesti satelliittiohjattujen laaserien
    yhdistetty pää jolla varauksellinen ionossfääri ohjataan kohteeeensa. Ja revontuliilmiö voisi olla juuri haarpilla ladattu ionosfääri mahdollisesti luonnollina esiintyvä mutta
    mahdollisesti ei.
    Olen kyllä aika paljon tuon haarpin kannalla, koska enemmän puhuu en puolesta kuin sitä vastaan.
    Salainen ” sään ” tutkimus asema, armeijan iiihan sattumalta haiti harjoitukset ja myöskin osaltaan se että bush ja clinton iiihan hyvää hyvyyttään perustivat clinton bush
    ”avustusjärjestön ” heti maanjäritysen jälkeen poseeraten taas ” pelastajina” yhdessä osama bin la… siis obaman kanssa.:) ..

  • Dsgs sanoo:

    ”Olen kyllä aika paljon tuon haarpin kannalla, koska enemmän puhuu en puolesta kuin sitä vastaan.”

    Miten niin? Eihän tässä mikään puhu ’haarp’:n puolesta – todisteiden valossa.

    Ja missä on lähde sille että Tesla kehitti ko. laitteen?

  • Masterpiece sanoo:

    That’s just stupid…

  • seppo sanoo:

    vihdoinkin haarpista juttua!!

    Vieläkun MK ultrasta tekaisette artikkelin, nimittäin mielenhallinta ohjelma minkä on hallitusmyöntäny tehneesä, project camelotissa on 3 MK ultran ”uhrien” haastattelua
    mielenhallinta on aihe mistä kans olisi hyvä tehdä.
    http://www.projectcamelot.org
    http://fi.wikipedia.org/wiki/MK_ULTRA
    http://hubpages.com/hub/Clinton_apologized_on_behalf_of_Gov_for_forced_MK_Ultra_Mind_Control_Experiments_on_Children

    mutta loistava artikkeli tämä!

  • cryptochrome sanoo:

    dsgs ilmaisin asian heikosti. selvemmin sanottuna monet yksityiskohdat puhuvat sen puolesta että haarpia olisi tässä tapauksessa käytetty. mm: usan haitia varten suunniteltu ”hurriaanioperaatio” ennen järistystä, revontulet taivaalla ( ionofäärin varaaminen haarpilla,) päivää ennen oleva punainen valopallo ” jonkinlainen aaltojen kohdistuksessa käytetty laser mekanismi ? kahden hyvin epäilyttävän poliitikon yhteenliittyminen heti tapuksen jälkeen ”clintonbush” plus että haarp on ”sääntutkimus” laitos jolla kenelläään ei kuitenkaan ole asiaa. Nämä seikat mielestäni puoltavat maanjäristysaseen käyttöä. Mulla itsellä ei kuitenkaan riitä mieleniintoa tämän enenpää selvittää vaikka riippumattomien säätoimistojen tilatoista varmaan selviäisin onko haitin maanjäristysen aikana ollut havaittavissa ionosphäärin normaalista poikkeavaa varautuneisuutta. ( jostain luin että myöskin venäjän tiedutelupalvelu olisi myöskin raportoinut maajäristyaseen käytöstä mutten jaksa tähän etsiä nyt linkkiä.

  • Mechatherion sanoo:

    Tuo on ihan mielenkiintoinen teoria vaikka en kovin vakuuttunut vielä olekaan. Onhan kuitenkin suomessakin EISCAT tutkajärjestelmä joka on osa Norjalaista isompaa asemaa. En olisi niin yllättynyt vaikka aseteollisuudella olisi näppinsä pelissä tässäkin.

  • KentsuJohn sanoo:

    ”Ja missä on lähde sille että Tesla kehitti ko. laitteen?”
    tuosta löytyy patenttikirjaukset, oli viimeisiä Teslan keksintöjä/ teorioita.

    Oikea taajuudella voi hajottaa vaikka koko maapallon, sanoi sama mies.

    Miten sitten HAARP voisi aiheuttaa maanjäristyksen, yhtä hyvin voidaan kysyä miksi ei voisi. Riittävä varauskenttä alueen yläpuolella resonanssitaajuudella on sangen selkeä vastaus, jos asian haluaa ymmärtää.

    Kirkas plasmapallo, liekä lasereilla aiheutettu vai muuten, synnyttää riittävän voimakaan peilikentän jonka kautta maahan on helppo kohdistaa voimakas sähkömagneettinen taajuus joka laukaisee murroslinjan jännitykset.

    Olisiko yksi toinen hyvä syy aiheuttaa järistys tuonne siinä, että näin murroslinjan jännitys laukesi muualla kuin jenkkilässä itsessään. Kalifornian suuri järistys siirtyi taas ja ihmiset voivat siellä huokaista helpotuksesta.

  • Aqua vitae sanoo:

    Radioaalloilla maanjäristys? Eahahahahahah.

  • Juu sanoo:

    Määritelkää ionosfääri? Motiivi tuhota köyhä kehitysmaa? Miten Karibian laatta ja San Andreasin siirros ovat toisiinsa linkittyneet? Kannattaa maanjäristysten suhteen ihan eka tutustua LAATTATEKTONIIKKATEORIAAN! On kyllä käsittmätöntä juttua.

  • WM_ sanoo:

    Aqua, jos aalloilla voidaan lämmittää ruokaa, miksei myös mittavampia hankkeita? Ei nyt sillä että nielisin tuon että USA sen teki, mutta miksei olisi mahdollista? 😉

  • jäppinen sanoo:

    Aqua Laatikko missä on pyörät ja kulkee 180km/h ehehheehe…v.1850. Luuletko että kaikkki keksitty teknologia kerrotaan välittömästi taviksille niinku kuin esim. sinulle/minulle/muille .

  • KP sanoo:

    Epäilen että kyseessä olisi minkään sortin ase….normaali maanjäristys siinä missä muutkin.

  • WM_ sanoo:
  • pelle_peelo sanoo:

    http://geofon.gfz-potsdam.de/geofon//seismon/globmon.html

    http://fi.wikipedia.org/wiki/Mannerliikunnot

    http://blogit.helsinki.fi/ksnurmio/laatat.gif

    Josko noista olisi apua käsittämään, miten toisen laatan jännite voi helpottaa, kun toinen liikkuu. Meinaan ihan voi palapelillä testata.

    Miksi tuhota ennemmin köyhä kehitysmaa kuin oman supervallan asutuinta aluetta.. On siinä kysymyksiä joihin ei tarvitse edes vastata.

  • Wespa sanoo:

    Radioaalloilla maanjäristys? Eahahahahahah.

    Tuskin kyse on kuitenkaan radioaalloista. Musiikintunnilla opettaja näytti kuinka kitaralla saa tiettyä taajuutta soittamalla rumpukalvon värisemään. Oikealla värähtelytaajuudella saa siis lähes mitä tärisemään.

    Motiivi tuhota köyhä kehitysmaa?

    Testi isompia hankkeita varten. Populan vähennys?

  • WM_ sanoo:
  • A-E sanoo:

    Radioaalloilla maanjäristys? 😀 😀 Ei sellainen ole todellista.

  • WM_ sanoo:

    A-E, todista

  • tomppa sanoo:

    No spekuloda voi vaika sillä että 8 jalkanen kirahvi Anromedan galaksilta soitti säkkipilliä tietyllä taajuudella joka värähteli caribian mannerlaattaan,mistä näitä satuja aina kertyy,molemmissa sama todistusvoima,vm todista sinä se haarpin käyttö,eikä yks ilmakuva alaskan sääasemasta ole todiste…

  • Huttu sanoo:

    WM_….

    Eikös nyt teidän pitäs enemmänkin todistaa että tuo olisi mahdollista. Meette taas vähän sillä oletuksella että tuo olisi totta.

    Radioaalloilla tai millään muullakaan aalloilla ei voi vaikuttaa mannerlaattojen toimintaan, saatikka aiheuttaa maanjäristyksiä.

    Ja miten noi voi sanoa että on todennäköisesti aiheutettu HAARPilla? Missä on niiden todisteet? Hugo Chavez lässyttää aina propagandaa yhdysvaltoja vastaan ja nyttenki hän on sanonut saaneensa tiedot Venäjänjoltain pohjoiselta laivastolta.. Tämä pohjoinen laivasto on kieltänyt asian, ja jos heillä olisi todisteita miksi antaa ne Hugolle sen sijaan että antaisi datan Venäjän johdolle joka puolestaan vetäisi usan pohjamutiin?

    Mutta hei tietty tälläinen menee nyt aina läpi koska USAhan on niin maar paha illuminaattien kotimaa tai muuta vastaavaa… Voi vitsit teidän kanssanne joskus..

  • jäppinen sanoo:

    Huttu kylmäsota on ohi Venäjä ei vetäisi Usa mihkään. Vaan pitäisi turpansa visusti kiinni.

  • Huttu sanoo:

    Voi olla, jotkut sanoo että kylmä sota ei koskaan loppunut ja jatkuu vielä pimennossa.

    Sinänsä totta kyllä että Venäjä ei varmaan paljoa hiiskuisi siitä mitä he tietävät Yhdysvaltojen puuhista, mutta on vaikea kuvitella että Venäjä olisi hiljaa jos tietäisivät todellakin että Yhdysvallat olisi vastuussa noin sadan tuhannen ihmisen murhasta..?

  • WM_ sanoo:

    Itse pidän hyvinkin mahdollisena, enkä mene sanomaan ettei joku ole todellista vain koska en tiedä siitä!
    Aaltoja voi nähdä (valo), aaltoja voi kuulla(ääniaallot), aalloilla voi aiheuttaa liikettä(mm. magneettiset aallot). Aalloilla voi aiheuttaa lämpöä(mikro). Myös haitallista säteilyä (UV ja kaikenmaailman radioaktiiviset..)
    Ihmisen ihon ja lihan läpi näkee röntgensäteilyllä..

    Maanjäristysten yhteydessä syntyy aaltoja, miksei siis voisi olla toisinpäin?
    Kuten Wespa sanoi, rumpukalvo värisee oikealla taajuudella soittaessa kitaraa. Miksei voisi maankuorta saada tärisemään?

    Aallot kuljettavat energiaa.

  • eremenko sanoo:

    ”Tällä HAARP (lyhenne sanoista High Frequency Active Auroral Research Program) saadaan luotua maanjäristys minne tahansa maailman kolkkaan tahansa hyvin helposti ja se käy lähettämällä useiden miljoonien gigawattien teholla ELF/VLF radio-aaltoja ionosfääriin, jotka saadaan sitten satelliittien avulla kohdistettua minne tahansa maanjäristys tai hirmumyrsky halutaan luoda.”

    Huomatkaa tuo useiden miljoonien gigawattien lähetysteho 🙂 Ja vielä kun otetaan huomioon antennien hyötysuhde, joka on ehkä 70%-luokkaa, voi vain ihmetetllä mistä moiset energiat saadaan. Maailman kaikkien ydinvoimaloiden yhteenlaskettu teho jää varmasti muutamaaan sataan gigavattiin. Ja haluaisinpa vielä nähdä sellaiset satelliitit, jotka pystyvät heijastamaan edes murto-osan noin tehokkaista radioaalloista takaisin maahan. Mahtaa siinä pinnat olla melkosen kuumina.

    Tuonkokoinen asema on saanut lähetellä aaltojaan varmasti aikojen alusta asti, jotta saadaan varastoitua energiaa mannerlaattoihin (mikä ei kyllä varmasti onnistu resonoimalla) edes jonkinlaien mitattavissaolevan järistyksen tarpeisiin.

    Tämäkin väite on salaliittohypettäjien keksimää naurettavaa saibaa, turha huolestua. 🙂 Ikävä vaan huomata että näinkin moneen menee tuollainen naurettava väite lähes täydestä

  • tesla sanoo:

    Nikolalla on tosta patentti ja kun se äijä kaatu niin hallitus otti sen paperit ja suunnitelmat. Katoin tästä dokumentin: [History Channel] Modern Marvels, Nikola Tesla, Mad Electricity. Tuossa kerrotaan kun se oli melkein sortanu kerrostalon maanjäristyslaitteella ja vaikka mitä ihmeellistä. Ja vielä se että Chavez kertoo että USAlla on tällanen laite niin en ihmettele yhtään. Huh huh. Aika rankka uutinen. Dokumentin katottuani mietinkin että millon tuollasta käytetään tai onko jo käytetty. Nyt Chavez sen sano ääneen. Aika rankaa. Kattokaa tuo dokumentti:
    http://www.youtube.com/watch?v=iRnZNq_6ijI&feature=PlayList&p=CD6C0DDD3405B661&index=0&playnext=1

  • metele sanoo:

    ”mutta on vaikea kuvitella että Venäjä olisi hiljaa jos tietäisivät todellakin että Yhdysvallat olisi vastuussa noin sadan tuhannen ihmisen murhasta..?”

    no eikös se silloin juuri tarkoittaisi sitä että kauhun tasapaino vaikuttais edelleen? eli koska venäläiset on hiljaa, niin on niilläkin jotain salattavaa 😉

  • samppa sanoo:

    tapahtuikohan kyseinen asia myös nyt chilessä?? eilen illalla nähtiin eukon kans 2 sinistä välähdystä taivaalla ja sit nyt on kaiken näköisiä maanjäristyksiä ja tsunameja.. hmm epäilyttävää..

  • Mercury sanoo:

    Laitoin tonne Geometria Osa 2 yhden tsekattavan jutun. Kirjoitukseni tosin jäi ilmeisesti linkkien takia odottamaan julkaisua. Jos kiinnostaa, niin IRIS Seismic Monitor Googlella hakuun ja sitten vaikka tsekkaamaan tuosta Geometria Osa 1 Ley linjoja. Kaikkea sitä tulee pienessä maistissa huomattua…

  • Panskuboy sanoo:

    Chilen voimakasta järistystä edelsi myös valoilmiö..
    http://www.youtube.com/watch?v=4_iK1kG4TCo

  • Isohatsi sanoo:

    Harmikseni en muista mitenkää mistä sivulta luin tuosta HAARP-:sta haitissa ja ilmeni että haitista oli tarkoitus siirtää suuria raha määriä jonnekkin ttoisee valtioon.mut järistys katkaisi datakaapelt täten estäen tämän tapahtumisen ja vielä oli samassa väitä tämän liittyneen zetohin.

    Haarp ei tehny sellasta tuhoa jota sen olisi pitänyt tehdä vaan lataus jäi ikäänkuin vajaaksi,ehkä inhimillinen erehdys haarp:in käsittelyssä tai se että maailmamme on siinä tilassa että minkään ei anneta vaarantaa itse sadonkorjuuta.Eli näin ollen zetat tai muut olisivat saaneet aikaan tuon vajaan latingin.

    No paljon tapahtuu asioita hurriganit pyörii jenkkilässi tuhka pilvi tulossa taas eu ilmoihin leijumaa(tästäkin sanottiin sen olevan niin pieni ettei haittaa ihmisten elämää)mut tunti tunnilta näyttää vaa pahenevan.

    Oletko muuten wespa planeetta x/nibirun liikkeitä seurannu tai ettiny?

  • turret tusk sanoo:

    just aiheutetaan maanjäristyksiä tahallaan..

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto