FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

IL: ”Japanin katastrofi sai maailmanlopun laskijat liikkeelle”

Iltalehti kertoo tällaista:

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2011031313355039_ul.shtml

World Trade Centerin tornien luhistuminen vuonna 2001 sekä vuoden 2004 tsunami saivat aikoinaan liikkeelle samanlaisia ilmiöitä, nyt nämä suuronnettomuudet viittaavat joidenkin mukaan maya-intiaanien laskelmiin.

Päivämääristä merkkejä etsivät ovat keksineet laskea yhteen vuoden 2001 sekä Japanin katastrofien tapahtumapäivät:

9/11/01 + 3/11/11 = 12/22/12

Tykkäys ja jakotoiminnot:

132 kommenttia aiheeseen: IL: ”Japanin katastrofi sai maailmanlopun laskijat liikkeelle”

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • erieiei sanoo:

  nii in mielekniintoista on ajan kohta kun nämä hommelit on ennusteltu ja jotkin nykyaikana jopa on tulkinnut päivälleen nämä tapahtumat http://vigilantcitizen.com/latestnews/woman-predicted-0311-earthquake-on-0308-video/ ja on muitakin ketä oli ennustanu ettei voi ihan sattumasta puhua ennee. mutta niinhän se on että toiset eivät ala uskommaan ennen kuin on liian myöhästä mutta mä uskon että pikku hiljaa porukkaa alkaa avautuu silmät,toivottavasti vuan vielä kun on aikoo..

 • Sasori sanoo:

  Just hienosti joulun aikaan tulis maailmanloppu -_-

 • Dr.Z sanoo:

  En voi ymmärtää miksi maailmanloppu tulisi ensi vuonna. Japanissakin on noita isoja maanjäristyksiä ollut aina, kuten muuallakin maapallolla. Ja aina voi lukuja pyörittelemällä saada kaikenlaisia päivämääriä aikaiseksi, sitä ovat erilaiset kristinuskon lahkot tehneet satoja vuosia. Koko ihmiskunnan historian ajan on erilaisia maailmanloppuja ennusteltu, ja aina on muka ollut ihan varma juttu. Vaan eipä ole mikään ennustuksista osoittautunut oikeaksi. Jotenkin se, että maya-intiaanien kalenteri loppuu ensi vuonna, ei saa minua ainakaan uskomaan maailmanloppuun. Huvittavaa kun ihmiset uskovat sellaiseen.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Huvittavaa se olisi minustakin, elleivät jotkut ihan tosissaan kuvittelisi, että maya-kalenteria tulkitsemalla kykenisi päättelemään yhtikäs minkään syklin päättymisen ja uuden alkamisen, mutta esimerkiksi Wespan innostus aiheeseen kertoo pikemminkin karua kieltään internetin idioluutiota kiihdyttävästä vaikutuksesta itseään todellisuutta valaistuneempina pitävien peräkammarinpoikien keskuudessa ja totaalisesta kyvyttömyydestä ymmärtää ikkunan takana olevasta maailmasta edes sitä mikä näytölle kulloinkin heijastuu. =)

 • Hexa^^ sanoo:

  Dr.Z:
  tuo on kuules vielä pientä mitä tulemam pitää.
  en myöskään käsitä miksei ihmiet voi tosissaan yrittää muuttua vaan jatkavat itsensä ja muiden tuhoamista ja mikä tärkeintä kauniin planeettamme jota ehkä muut maan ulkopuoliset varjelisivat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Hexa^^ sanoo:

  Höpönpöpö:
  ja taas luulet tietäväsi kyseisistä asioista todellakin paljon mutta et tiedä juuri mitään ja samalla syötät kaiken muiden korviin ja sekoitat päät ennestään puhu asioista oikeissa mittasuhteissa !

 • srt sanoo:

  Japanin järistys oli iso, mutta ihmisiä ei ole laskelmien mukaan menehtynyt lähellekkään niin paljon mitä Haitissa vuosi sitten ja Intian valtameren maanjäristyksessä molemmissa reilu 200.000. Aivan typeriä nämä numerokikkailut, sillä niillä ei ole mitään tekemistä silloisen maya kalenterin kanssa. Odotetaan nyt vaan henkeä pidätellen mitä se wespa taas keksii poloisten pään menoksi.

 • Hexa^^ sanoo:

  srt: turha väittää suoraan kuin ei varmuutta voi antaa

 • Mursu sanoo:

  eihän se tarkottanu suoraan mailmanloppua vaan uuden aikakauden alkua 🙂

 • Höpönpöpö sanoo:

  Kun sulla Hexa sitä ’tietoa’ kertomasi mukaan on rutkasti enemmän kuin niillä, jotka myös tietonsa täällä esittävät, niin mikset toistuvista pyynnöistä – joita on kyllä kuulunut useammaltakin taholta -huolimatta iske faktoja pöytään?

  Ja järkkyykö sun maailmankuvasi jos sitä kyseenalaistetaan vai mikä ihme sun päätäsi sekoittaa kun luet asiallisia havaintoa täällä harjoitettavan keskustelun tasosta? =)

  Turha kai lisätä, muttet taaskaan perustellut mollaamistani mitenkään… Hiukan omituista jos aiemman väitteesi mukaan olet jo täysi-ikäinenkin. Tosin kommenttesi perusteella saatan muistaa tämän yksityiskohdan väärinkin. Jonkinasteisen auttavan luku- ja kirjoitustaidon olet kiuitenkin omaksunut, josta voinemme uhkarohkeasti päätellä, että eskari on jo tullut kolutuksi.

 • Rulof sanoo:

  Tämä uutinen on kyllä niin säälittävän huonoin ikinä. Siis tämän uutisen lähteenä on iltalehti, joka on iltalehden oman toimituksen tekemä! Eli tyyliin: joku iltalehden sensaatiohakuinen toimittaja on käynyt lukemassa jotain paranormaali foorumia ja päättänyt uutisoida tälläistä ROSKAA ja jättänyt vielä lähteet pois.

  ”9/11/01 + 3/11/11 = 12/22/12”

  Wohoo!!! Joku on ollut kyllä luovalla päällä että. Mitenkä laskutoimitus pitäisi oikein hoitaa, jos japanissa kello on 14 tuntia edellä kuin Jenkkien itärannikolla? Osassa yhdysvaltoja vuorokausi on ollut 3/10. Tuleeko maailmanloppu sitten päivän myöhemmin jenkkilään? Toisella merkinnällä tulos heittää 9/11/2001 + 3/11/2011 = 12/22/4012.

  Kyllähän 12/22/12 päivämäärän saa aikaiseksi miljoonilla eri tavalla, jos vain lähtee metsästämään/pelkistämään. Nehän on vain numeroita!

 • Tapio sanoo:

  11.9. = WTC-isku
  11.1. = Haitin maanjäristys
  11.3. = Japanin maanjäristys.
  Kukakohan on se idiootti, joka väittää, että 13 on epäonnenluku?

 • Höpönpöpö sanoo:

  9+1+3=13 mot 😉

 • Rulof sanoo:

  11 + 9 + adolfin valtaan nousupäivä + japanin järistys – toinen maailmansota + antti tuiskun ikä + 3.142 (joka on muuten aika lähellä piin likiarvoa 3.141 = 12/22/12
  Hei aikamoinen sattuma! Tästähän on uutisoitava.

 • Ronsu sanoo:

  Maailmanloppu hörhöt on ihan naurettavaa sakkia.
  Jokainen sähkökatkos ja kuollut elukkakin on jo yhteydessä vuoteen 2012.

  Ja mitäs väliä 2012 maailmanlopulla nyt enään on jos maailma loppuu jo tän vuoden Toukokuussa?

 • Tapio sanoo:

  Niin tai sitten IL tms vastaava tiedotuslähde vois nostattaa älyttömät hypetykset maailman lopusta kun tehdään seuraava lasku

  2012 – 666 = 1346

  Mitä vuonna 1346 tapahtui?

  *1346 – vakava ruttoepidemia alkaa Krimillä

  eli kun nyt vuodesta 1346 vuoteen 2012 mennessä tulee täyteen taas ”pedon luku” niin johan siitä mummot hurrais lakansa märäksi ja alusvaatemallisto menis uusiksi sekä kirkossa käynti varmaan vilkastuis.

  Tai niin… Tässä ois kirkolle vitun hyvä bisnespohja saada kaikki ihmiset takaisin uskoon ja maksamaan kirkolle veroa vielä ku ehtii! 😀

 • Koreeni sanoo:

  NIBURU NIBIRU NUBURU!!11 2012 SUICIDE CULT!11

 • nimimerkki sanoo:

  jälkikätee on turha laskia. etukätee on turha tietää. ihmiset yrittää olla jälkiviisaita koska jälkiviisaus ei oo ”opiksi ottamista” vaa pyrkimistä keinotella jo tapahtuneella tarvitsematta ottaa askeltakaa. kaava 1+1=2 tajuamatta mitä kaksi on ei johda minnekkää mutta ajatuttaa ja pohdituttaa nii että huomaa pask*nnee housuihi ku ei huomannu että oli pask*hätä. lineaarisuus todetaa loogisena mutta ainoastaa ihmiste mieli on lineaarisuutta ku eivät huomaa olevansa vaa ovat jatkumo jostai tuntemattomasta johonki tuntemattomaa joka mysteeri jota prosessina kyetää kuintenki ennustaa koska nii hidas 🙂 voisi todeta että kyllä joku tietää ennemmi ku ihmine koska loogisuus ei ku pahenna tilaa joka on jo ajassa olemassa ja huomattu mutta ei toimittu jota on jatkunu on tovi ja voisi kysyä vieläkö jatkuu 🙂

 • nimimerkki sanoo:

  ”totaalisesta kyvyttömyydestä ymmärtää ikkunan takana olevasta maailmasta edes sitä mikä näytölle kulloinkin heijastuu. =)”

  ennustettavuus ei oo ku harhaoppi jota ihmiset mieltää mieleiseksee. maailma ei heijasta mitää jos on heijastamassa maailmassa. ajoitettavuus on keino millä ennustettavuus on mahdollistettu jota negatiiviset voimat käyttää. vaikka ”Höpönpöpö:” puheet ovat kirjakieltä nii eipä oikee ymmärrettävässä muodossa ku hankalatajuista hidastempoisuutta. ”kamaripojat” ”valaistuneet” viittaavat homoutee tai veljesliittoo.

 • Naamari sanoo:

  Tuon päivämäärän laskeminen on tehty käyttäen sitä järjestystä, jolla Jenkit ilmoittavat päivämäärän, eli kuukausi-päivä-vuosi.
  Jos tuo tehdään vaikka tällaisella kotoisella järjestyksellä päivä-kuukausi-vuosi, saadaan tulokseksi jotain ihan muuta. 😉

 • Rulof sanoo:

  ”Tuon päivämäärän laskeminen on tehty käyttäen sitä järjestystä, jolla Jenkit ilmoittavat päivämäärän, eli kuukausi-päivä-vuosi.”

  Hieno juttu, jos jenkkeihin tulee maailmanloppu ja me muu maailma säilytään. Mielummin näin päin.

 • rtr sanoo:

  ”Jos tuo tehdään vaikka tällaisella kotoisella järjestyksellä päivä-kuukausi-vuosi, saadaan tulokseksi jotain ihan muuta.”

  Jos kääntäminen tapahtuu kotoisella järjestelmällä, on lopputulos sama. 11/9/01 + 11/3/11 = 22/12/12. Voi ressukkaa!

 • nimimerkki sanoo:

  ”Ja järkkyykö sun maailmankuvasi jos sitä kyseenalaistetaan vai mikä ihme sun päätäsi sekoittaa kun luet asiallisia havaintoa täällä harjoitettavan keskustelun tasosta? =)”

  ”Jonkinasteisen auttavan luku- ja kirjoitustaidon olet kiuitenkin omaksunut, josta voinemme uhkarohkeasti päätellä, että eskari on jo tullut kolutuksi.”

  aivopesty piruparka. pitäsikö muide perustella su ittes aiheuttamaa närää. sama meno jatkuu henkilöstä riippumatta. ”Höpönpöpö:” ei kestä kiusata ku nuorempia ja heikompia ja jos ei joku sano että turpa kii nii sama tahti jatkuu.

  mitä kommentoit jos joku kommentoi sua. kommenteistas moni käsittää että oot kiinnostunu mutta ootki kitupiikki joka kyllä äänesävystäs on kuultavissa. kaikki vaa ”luku- ja kirjoitustaitoa ja koulua” kommenttia jotka harhaoppia nii ku kouluje perustaja ja koulukirjoje tekijät.

 • nimimerkki sanoo:

  voisiko joku kertoa onko ”Höpönpöpö:” julkaissu tietoa tai kokemusta tällä blogilla koska ei oo havaintoa vaikka omie kirjotteluje perusteella on tietoa ja kokemusta jo 1970 luvulta ? lähinnä tuo vaikuttaa nenävarttapitki kommentoinnilta jota ego persoonallisuushäiriönä aiheuttaa.

  aivopesty kus*pää tai vapaamuurari tai illuminaatti joka pyrkii paikkaamaa ja tasottamaa kaikkea mikä silmii osuu ja on jässähtäny tasolle mihi on lukinnu ittensä.

 • tässäsäsä sanoo:

  Entiä mutta jonkin sortin ongelmia tuntuu olevan varsinkin tällä höpöpöllä, muitakin tuntuu yhtyvän hänen nimittelyihin ja muiden alentamiseen ja selvästi koettavat korottaa itteään, pönkittävät huonoa omatuntoa tjsp.

  Kyllä mä lähtisin siitä että fiksumpana jättäisi kommentoimasta kokonaan tuommoisten kirjoittelut ja antaa olla mitä onkaan.

 • nimimerkki sanoo:

  tuo on fiksu pointti. nii oon jo ajatellu. internetti todella sallii kaikki ilmiöt ja luonnottomat oikut mutta pitää muistaa että nuo ovat kadulla ellei internettiä olisi tai ellei oo käytössä. eivät toki selviä kadullakaa mutta ongelmia aiheuttavat koska ovat kitupiikkejä. mikäli näytteleminen on mihi turvautuvat keinotteluna nii ei käy sääliksikää. jos on huono omatunto nii pitää olla jo tekosyy elää.

 • nimimerkki sanoo:

  jos kyseessä on rajoittunu henkilö nii paljo henkilö on aiheuttanu rajoitteisuutta. vanha henkilö ei tarkoita sääntönä viisasta henkilöä.

 • Nexeon sanoo:

  Voi luoja näiden ipanoiden kanssa kun eivät osaa edes omaa äidinkieltä kirjoittaa oikein, suomenkielessä ei ole sellaista sanaa kuin ”enään”, se on ENÄÄ!

  Ja toiseksi, ottakaa asioista oikeasti selvää ennen kuin paapoatte omista mielipiteistänne/teorioistanne tänne. Ei se maya kalenterin loppuminen 2012 Joulukuussa tarkoita maailmanloppua, vaan uuden ajanjakson – ts. syklin alkua. Tämähän ei kuitenkaan tarkoita etteikö siihen päivään mennessä olisi tapahtunut maailmaa järisyttäviä asioita, jotka muovaavat meidän tulevaisuuden ja jättävät pysyviä jälkiä.

  Eräs asia jota itse olen tässä jo jonkin aikaa pohdiskellut ja tutkiskellut liittyy näihin ns. maailman eliitteihin. Mitäs jos he vain käyttävät tätä maailmanlopun ideaa hyväkseen peittääkseen tuhoisat jälkensä samalla toteuttaessaan heidän vuosia suunnittelemaansa ja kestänyttä strategiaa?

  Tästä tuli mieleen tämä Japanin järistys, josta olisi tarjolla hieman toisenlainen video:

  http://www.youtube.com/watch?v=YRqcxjdRzGw

  Videolla kerrotaan ja näytetään mitä tapahtui mm. Japanissa pari päivää ennen järistystä sekä hetkiä ennen järistystä…jos itse katsoin videolla olevaa ”videomateriaalia” oikein, väittäisin Japanin taivaalla olleen ”revontulia” n. 30min ennen järistystä.

 • nimimerkki sanoo:

  ”..kalenterin loppuminen 2012 Joulukuussa tarkoita maailmanloppua, vaan uuden aja..”

  totta tuo on uusi alku mutta planeetta muistuttaa lähinnä tunnistamatonta planeetta josta syystä tuo ”uusi alku”. kyllä tuho on nii mittavaa että ei mikää luonnomullistus tähä asti ei edes lähelle.

  ”..Mitäs jos he vain käyttävät tätä maailmanlopun ideaa hyväkseen..”

  kyllä ideana on hyötyä kaaoksesta. nii on ollu ideana hyötyä myös jeesuksesta. ei tuo hyöty idea oo minnekkää kadonnu. hyöty on ihmisestä työntekijänä kokoaja.

 • nimimerkki sanoo:

  2012 ei kuitenkaa oo HAARPilla aikaansaatua. koko aurinkokunta kokee ”uude aja” tai miksi osittaista tai mittavaa tuhoa haluaa sanoa.

 • Naamari sanoo:

  Hui p***le.. minähän puhuin pa**aa. Komento siis takas 8)

 • nimimerkki sanoo:

  tuossa tuo koko haastattelu joka kertoo tuota karua todellisuutta. ainoastaa perspektiivi vaihtuu mutta sanoma on sama.
  http://www.youtube.com/watch?v=OfDLBBqUCx0

  HAARP löytyy http://www.youtube.com/results?search_query=haarp jossa monta perspektiiviä mutta sanoma sama. joitai disinformaatiota tai tietämättömyyttä on seassa.

  joitai silminäkijähaastatteluja löyty ”Conspiracy theory with Jesse Ventura – HAARP”.
  ”Matkapuhelimia ei saisi tuoda metriä lähemmäksi potilasvuodetta tai sairaalalaitteistoa, Hollannissa tehty tutkimus kertoo. Puhelimen signaali voi kytkeä pois päältä tuulettimia, tahdistimia ja muita elintärkeitä laitteita.” jotta entäs mitäs vastaava tutkimus HAARP säteilystä sanoo 🙂

  tuo on jo vanhaa tietoa mutta uutta jokapäivä jos unohtaa. en toki ihmettele jos unohtuu tai päässä humisee tai pää räjähtää 🙂

 • Xplosiw sanoo:

  ”aivopesty kus*pää tai vapaamuurari tai illuminaatti joka pyrkii paikkaamaa ja tasottamaa kaikkea mikä silmii osuu ja on jässähtäny tasolle mihi on lukinnu ittensä.”

  I found this statement very ironic.

 • nimimerkki sanoo:

  täytyy muistaa että myös luonnollista mullistusta tapahtuu kokoaja niiku ”MrAstralwalker” videossa oli junaraide mutkalla pelkästä elecktromagneettisesta muutoksesta joka paikallista muutosta. sama ilmiö on riittävä voimakas tappamaa eläimiä ja ihmisiä ja uudellee muokkaamaa materiaalia mikäli sattuu kohdalle osua.

  tuoho toiste materiaalii en oo ennättäny tutustua video ja kuvamateriaalina mutta mikäli tuo esitetty video ja kuvamateriaali havainnot oli totta tapahtuneena nii voi vahvistaa että tuossa ilmiössä on iha sama mekanismi kui säänmuokkauksessa mutta ilmiönä voimakkaampi.

 • Sneikki sanoo:

  Mielestäni World Trade Centerin ja Japanin tsunamin välillä ei ole melkein mitään yhteistä… World Trade Center oli täysin ihmisen tekosia toisin kuin maanjäristys.

 • Terma sanoo:

  ..voisitteko oikolukea viestinne ensin, ennenkuin postaatte tänne…sissos mitä tekstiä. Ja se foliohattu piähen !

 • Terma sanoo:

  ..ja Japani sijaitsee 3 mannerlaatan liitoskohdassa, joka nostaa maanjäristys/tsunami esiintyvyyden melkeinpä huippuunsa.

 • make sanoo:

  ja mitenhän tuo wtc liittyy luonnonilmiöihin? eikö 21.12.2012 ole vain aikakauden loppu ja 22.12.2012 uusi aukakausi alkaa? mitähän te oikein kokoajan pelkäätteP?

 • nimimerkki sanoo:

  ”..ja Japani sijaitsee 3 mannerlaatan liitoskohdassa, joka nostaa maanjäristys/tsunami esiintyvyyden melkeinpä huippuunsa.”

  nii ei HAARP tee maanjäristyksiä vaa laukaisee korkeintaa vaa mahdollisia maanjäristyksiä alueella jossa maanjäristykset mahdollisia. sama ku tönäisisi korttitaloa joka romahtaa pienestäki tärinästä.

 • nimimerkki sanoo:

  kätevä ohjelma seurata kuinka monta maajäristystä alueella on. jälkijäristyksiä oli melko monta.
  http://www.wolton.net/quake.html

  HAARP on kykenevä laukaisemaa melko varmasti suuria jännitteitä mutta ei synnyttämää tai luomaa maanjäristyksiä jonka tiedä sanoa varmasti. jälkijäristykset olivat melko rasite myös ku ekana päivänä melko monta.

 • Terma sanoo:

  No saisko faktaa siitä, että ko. HAARP on olemassa ?

 • Xplosiw sanoo:
 • Terma sanoo:

  njoo.. 🙂 Mutta mikä olisi motiivi tällaisen laitteen käyttämisestä Japania kohtaan ?

 • nimimerkki sanoo:

  mikäli lukee historiaa törmää hitlerii jonkä mielettömyyttä ei oike ymmärrä jos ajattelee että kykeneekö normaali henkilö toimimaa nii paljo järkeä vastaa ku mitä hitler toimi. mutta löytyy tekstiä että historia olisi ollu ymmärrettävissä ku henkilöt olisi ollu ymmärrettävissä ja tapahtumat olisi ollu ymmärrettävissä jos historia olisi kerrottu nii ku oli.

  ”It is a well documented publicized fact that Hitler often went into trances and spoke to his military commanders. His chair press officer, Dr. Dietrich testified his belief that Hitler was possessed by demons. Hitler told his High Command his belief in the Superman who had ruled the planet in the times of Atlantis and Thule, and after the war of the gods that led to the fall of Atlantis the Superman, who were the Masters of the World, had gone underground.

  Hitler said he took his orders for the Nazi conquest from the Superman who lived inside the Earth.”

  mikäli hitler oli henkilö joka otti käskyjä taholta joka ei ollu tunnettu nii ei ihmettele enää miksi hitler kykeni toteuttamaa nii järjetöntä suunnitelmaa. tuossa on myös motiivi joka kertoo että loogine motiivi ei tarvinnu olla kyseessä vaa epäsuora motiivi kävi.

 • nimimerkki sanoo:

  ”In the late 19th Century and early 20th century the great scientist Nikola Tesla was reportedly contacted by the Pleiadeans and their Venusian based allies, and given the technology that led to his invention of the AC/DC electric current dozens of electronic devices popular today, hundreds of instruments used in aerospace technology and electromagnetics, and hundreds of patents.

  Tesla was arguably the greatest scientist of modern times, based on the number of important popular inventions he initiated that he patented.

  Without the AC/DC Edison’s electricity was worthless to the masses and long distance. He was Edison’s top inventor, and was also one of the two leading radio technology inventors of the century. He publicly credited extraterrestrials with his inventions, which led many people to believe he was a mad scientist.”

  tuo mukaa ihmine ei oo keksiny vaa moni teknoloogine saavutus on ulkopuolista apua. tuo voi olla totta koska eihä ihmine nytkää lennä henkilökohtaista lentävää lautasta vaa ajaa autoa tai polkee polkupyörää tai kävelee että ei olisi osannu lopulta valjastaa teknologiaa vaikka olisi apuna teknologiaa ja mikäli ihmine olisi keksiny oikeesti kaikki teknologia mitä on käytössä olisi teknologiaa järkevämmi sovellettuna käytössä myös yksilötasolla.

 • nimimerkki sanoo:

  tuo tarkentaa myös miksi amerikkalaiset ovat alkaneet kehitellä omia projekteja ja sovelluksia ulkopuolisesta teknologiasta koska ihmine ei oo keksiny nii loogisena ajattelevat että ihmine ei myöskää tarvi mitä ei oo keksiny koska käytännössä ihmise kannalta ”mitä ei oo keksitty ei oo olemassa” koska ei ihmiset oo nähnykkää mikä ei oo ihmise saavutus. tuossa tuo ympyrä sulkeutuu.

  tuo tavallaa on kohta missä aita on matali. ei tarvi selittää eikä kertoa.

 • nimimerkki sanoo:

  ”The Nazis believed that planetary cataclysms before the end of this century would destroy civilization on our planet and the Masters of the World would emerge from inside the Earth to lead the Nazis to rule the world. It was the destiny of Nazis to exterminate the other races from foreign planets that had interfered in their perceived evolution of Earth, so that the original Thule Aryan race remained.

  Hitler regarded the Jews as an inferior race from another planet. (He actually wrote that!)

  Hitler was trained by psychics in Austria and was taught how to hypnotize people and put them into trance so they could be controlled. That is how he mesmerized his generals to follow his orders like robots, even when they were intellectually totally opposed!

  He had a deep gazing hypnotic stare from his evil controlling eyes. He also had an official psychic department, in his government, that was exposed after the war when troops ravaged Berlin. A few highly paid highly secret highly trained psychics reportedly mastered astral projection, or out-of-the-body travel, and used it to spy on the enemy before battles!”

  tuon mukaa amerikka ei oo ainut maanosa joka on pyrkiny nousemaa enne ”maailmaloppua” valtaa että vois hyödyntää sekasortoa mikä enne ”loppua”. sama voima ohjaa ny amerikkaa mikä ohjasi saksaa.

 • nimimerkki sanoo:

  ”After World War ll the top German scientists who gave Hitler his rockets, jets, and superior Air Force became US. citizens and invented the American military rocket program, American jet planes, NASA space program, etc.”

  tuo on ns vaihtoehtohistoriaa joka on kiinnostunu mutta paljo ymmärrettävämpää kui historia joka peruskoulussa kertoo vaa suomalaisista ”merkkihenkilöistä” ja kaikkea merkityksetöntä jolla ei historia laajemmi ja ymmärrettävästi aukene tai josta ei voi olla mitää mieltä ku ei oo koko kuvaa. historia osoittaa tarkasti luettaessa tava jolla hatut manipuloivat seuraukset joista syntyi suomi jotta suomi luotii verellä eikä rauhalla.

 • Terma sanoo:

  Lienikö kuule se Hitler vaan amfetamiinin vaikutuksen alaisena ja siitä johtuva välillinen matonpurenta jokin lieveilmiö.
  Ja kysyin, että miksi U.S käyttäisi HAARPpia Japania kohtaan ? Miksi niin arvaamattomaan tekoon ryhtyisi kukaan ? Paraskaan tiedemies ei osaisi ennustaa tapahtumia ja jälkiseuraamuksia.
  Kyllä ihmisellä teknologiaa piisaa, vaan kun ei ahneuksissaan jaa tietämystään.

 • nimimerkki sanoo:

  ”So what went wrong?

  Hitler’s visions of grandeur and power, under the influence of the LSD he received from the Sandoz labs and the cocaine he regularly partook in, went literally to his head.”

  🙂

  Japani on amerikalle väline teknologian kannalta koska valtava määrä ”huipputeknologiaa” on keskittyny japanii ja jos USA aiheutti tahallisena WTC isku nii mitä muuta USA on valmis uhraamaa. tuoho helppo vastaus voi olla että ”mitä on luonu voi myös uhrata”.

  http://en.wikipedia.org/wiki/September_11_attacks

 • nimimerkki sanoo:

  amerikka voitti japani sodassa. amerikka rahoitti japania toipumaa. tuo on amerikkalaiste ”aiheuta vaiva jonka voit lääkitä nii ei oo merkitystä millane vaiva on” logiikkaa.

  ”Yhdysvaltain ja Euroopan tiedemiehistä koottu ryhmä kehitti ensimmäisen ydinpommin, jonka käyttö Hiroshimassa ja Nagasakissa sai Japanin antautumaan.”

  ”Sodan jälkeen Yhdysvallat ja länsiliittoutuneet miehittivät Länsi-Saksaa ja Japania kunnes uusi hallinto perustettiin.”

  ”Japanilla ei ole mitään äkkinäistä pakkoa vähentää suurta velkaa tai leikata alijäämää.”

  japanilla oli isot velat eikä kiirettä maksaa nii ehkä japanilaiste tarvetta kiihdytettii. nyt japani on jällee amerikkalaiste ja eurooppalaiste armoilla nii avu ku uudellee rakentamise suhtee.

  http://fi.wikipedia.org/wiki/Ydinase

 • nimimerkki sanoo:

  jos amerikkalaiste ja eurooppalaiste talouskasvu on hidastunu ”liikaa” tai mahdollista nostaa talouskasvua ”huomaamatta”. tuo ny vaa on loogista talousajattelua maalla jonka oma tila on huono.

  Obama: USA:lla ei varaa toiseen talouskriisiin:
  http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2010042211526355_ul.shtml

 • Terma sanoo:

  ”- Vapaat markkinat eivät tarkoita sitä, että on lupa ottaa kaiken mitä saat irti millä hyvänsä keinoin, hän näpäytti.” (Obama)-Iltapulu.

 • nimimerkki sanoo:

  ”Paraskaa tiedemies ei osaisi ennustaa..”

  amerikalle mahtimaana talous on yksi helpoite ennustettavia eikä muutoi olisi mahtimaa ellei pelaisi käsiä likaavaa peliä. poliitikko ei valehtele ekaa kertaa ku puhuu.

 • nimimerkki sanoo:

  tuossa obama sano käännettynä että on keinoja millä vapaillamarkkinoilla voi ottaa kaikki irti mitä saa. kieroa puhetta mutta kiinni jäi.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Haa, kiinni jäit!!! Aivan ilmeisesti arvoisa nimimerkki ja arvon Höpönpöpö ovat yksi kja sama henkilö. nimimerkkihän tekee kaiken sen mistä Hexa, HeavenShallBurn ym. valaistuneiden valiojoukko Höpönpöpöä toistuvasti (ja huom. ilman perusteluja tai helposti virheellisiksi todettavin ’perusteluin’) syyttävät!

  Höpönpöpö on varmasti Jumala. Niin, no, sehän on yksi mahdollisuus eli siis mm. Wespan maailmankatsomuksessa aivan järkevä oletus. Kannattaa siis miettiä ketä ryhtyy herjaamaan… ;D

 • Höpönpöpö sanoo:

  Tai sitten nimimerkki ja Höpönpöpö ovat yhden ja saman Jumalan kaksi persoonaa. Hyvä ja paha. Jing ja Jang. Pekka ja susi. Ali Baba ja 40 Baba Lybeckiä. Sattumaako??? Höpönpöpön ollessa täydellisen virheetön, nimimerkki näyttäytyy täydellisen sekamelskan kaaoksena. Tämähän oli yhtä mahdollista kuin mikä muu tahansa? Ettekö te juuri tällaista logiikkaa ole täällä tarjonneet? 😉

 • Ogeli sanoo:

  Ihmisten pitäisi nyt tämän ja seuraavan vuoden aikana tajuta se, että media tulee syötämään maailmanlopun uutisia, se ei siis ole enää pöpien yksinoikeus. Mutta kyseessä ei ole maailmanloppu, vaikka monet mullistukset tulevat pelottamaan ja ihmishenkiä tulee valitettavasti paljon menehtymään. Siirtymisprosessi uudelle aikakaudelle on kuin kivulias synnytys, mutta se mitä siitä syntyy on vain upeaa. Kunpa jokainen pitäisi tämän mielessään kun saattaa olla kovat ajat vielä edessä.

 • nimimerkki sanoo:

  ”Haa, kiinni jäit!!!..syyttävät!”

  kuka ei syytä.. keskustelee vaa.. ihmetelty on.. mutta ymmärretty.. että voidaa olla iha syyttämättä.. vaikka Höpönpöpö: jatkossa kommentoi.

  ”Höpönpöpö on varmasti Jumala.”

  ”jumala” on kuka näkee samaarvoisuude muissa.. ei alempi eikä ylempiarvoine. ”jumala” on järkiolento vioista huolimatta.

  ”Kannattaa siis miettiä ketä ryhtyy herjaamaan… ;D”

  mietitytti jo. ei enää.

  ”Tai sitten nimimerkki ja Höpönpöpö ovat yhden ja saman Jumalan kaksi persoonaa. Hyvä ja paha. Jing ja Jang. Pekka ja susi.”

  en kuitenkaa oo vieraana tai ystävänä. oon vaa.

  ”Höpönpöpön ollessa täydellisen virheetön, nimimerkki näyttäytyy täydellisen sekamelskan kaaoksena.”

  en pidä tasausta mahdollisena mutta sama sisältö voi olla tyyneydellä ja myrskyllä. tyyneys katsoo enneko riehuu ja myrsky katsoo samassa ku riehuu.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Ogeli trollaa… Aika hyvib vieläpä! 😀

 • nimimerkki sanoo:

  ”Ihmisten pitäisi nyt tämän ja seuraavan vuoden aikana tajuta se, että media tulee syötämään maailmanlopun uutisia, se ei siis ole enää pöpien yksinoikeus.”

  jos on varma mistä puhuu nii voi puhua mutta onko media varma mistä puhuu mikäli puhuu ”maailmanlopun uutisia” ? ei heillä oo koettuna tarvittavaa.

 • Höpönpöpö sanoo:

  No nyt alkaa jo pikkasen pelottaa… Eihän ne päästä sua yksin ulos siitä portista siellä? Eihän..?

 • munatuksu sanoo:

  MAKKARA+PERUNA=UFO

 • Ogeli sanoo:

  Höpönpöpö, ettet vaan itse trollaisi? Tai sitten olet luultavasti saanut vaan nimimerkistä itsellesi arvoisesi haastajan.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Ehdottoman eeppistä. Sanattomaks vetää…

 • nimimerkki sanoo:

  ”Eihän ne päästä sua yksin ulos siitä portista siellä? Eihän..?”

  jos ei olisi vaimoa ja lapsia nii varmaa kävelisi yksi ovesta 🙂 kyllä tuossa yli 30 vuotta käveli yksi ovesta.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Ogeli: ”Höpönpöpö, ettet vaan itse trollaisi? Tai sitten olet luultavasti saanut vaan nimimerkistä itsellesi arvoisesi haastajan.”

  No, miten munassa tuo friikki noilla sekavilla monologeillaan ketään haastaisi? 😀

 • pikkujamppa sanoo:

  HILIJAA

 • nimimerkki sanoo:

  ”No, miten munassa tuo friikki noilla sekavilla monologeillaan ketään haastaisi? :D”

  no nasa haastoi ihmiset:
  ”Question (Q): Are there any threats to the Earth in 2012? Many Internet websites say the world will end in December 2012.
  Answer (A): Nothing bad will happen to the Earth in 2012. Our planet has been getting along just fine for more than 4 billion years, and credible scientists worldwide know of no threat associated with 2012.”

  kuulemma mitää ei tapahdu 4 billioonaa vuotee. tuo on jo uskottelua tai rauhottelua tai uskomusta LOL

  lisäksi ”Nothing bad will happen to the Earth in 2012.” ei sano tapahtuuko ihmisille mitää mutta maapallo ei ainakaa räjähdä sanoo NASA.

  http://www.nasa.gov/topics/earth/features/2012.html

  ”miten munassa..” en tiedä..

 • nimimerkki sanoo:

  ku tarkemmi ajatteli miksi ajattelee että maailmaloppu olisi 2012 nii en tiedä miksi koska en maijakalenteria ainakaa ajatellu. tuosta syystä vielä katsoi olisi 2030 vuosi noteerattu internetissä ja löyty että vuosi 2220 oli noteerattu ja tuo voi olla mahdollista että ainakaa 2012 ei pidä luottaa tai odottaa koska ei ainakaa mulla oo tiedossa ainoatakaa seikkaa joka viittaisi vuotee 2012.

  ”Fuis Andreas, a German researcher found that the correspondence of the Western calendar with the Maya is miscalculated. We have always believed that the Mayan calendar begins on 11 August 3114 BC, but after studying the tables showing the position of Venus in the sky finds a mistake of 208 years.”

  ainoastaa voi katsoa ja ymmärtää enemmä ja olla odottamatta. kivat jatkot vaa koska odottava aika voi olla yllätystä täynnä.

 • nimimerkki sanoo:

  kaksi seikkaa jotka kannattaa muistaa:

  – mikäli nostradamus oli vapaamuurari tai illuminaatti nii ei kannata luottaa vuotee 2012 koska mikäli juonessa mukana nii tuo täyttä roskaa tarkoituksena ajoittaa ihmiset vuotee 2012 jostai muusta syystä.

  – mikäli ennustus on tehty nii ennalta tehty ennustus on helppo aiheuttaa tapahtuvaksi kohta kohdalta taholta joka kykenee vaikuttamaa ihmisii niiku vatikaani pyrkii aiheuttaa jeesukse toista tulemista nii ku kirkko on luvannu (niiku oon omi silmi nähny).

  ”I never knew Nostradamus was an alchemist, came from money, married money, and had 6 children with his second wife.”

  ihmine on nii paljo ohjailtu ja manipuloitu maassa että ku kattoo nii näkee pelkkää ”hive” ja ”Collective consciousness” mieltä ympärillä. tuo viittaa että ennustuksie tekijät eivät todella tiedä mitä tekevät mutta kuuntelevat ainoastaa mitä kuulevat.

  no nyt loppu tähä ettei tämä oo kollektiiviajattelua.

 • nimimerkki sanoo:

  ”The government can’t be trusted. The prophecy of 2012 has been know since 1980.”

  ”In 1957, Mayanist and astronomer Maud Worcester Makemson wrote that ”the completion of a Great Period of 13 b’ak’tuns would have been of the utmost significance to the Maya”.”

  ”In 1966, Michael D. Coe more ambitiously asserted in The Maya that ”there is a suggestion … that Armageddon would overtake the degenerate peoples of the world and all creation on the final day of the thirteenth [b’ak’tun]. Thus … our present universe [would] be annihilated [in December 2012] when the Great Cycle of the Long Count reaches completion.””

  mikäli vuosi 2012 perustuu 1950 luvu kirjallisuutee ja vasta 1980 levisi tietona laajemmi nii tuo on aika laiha lohtu. koska aurinkokunta on binäärisysteemi nii negatiivisuude taholta o yritystä ajoittaa ja kusettaa ja manipuloida. kuinka moni tietää mikä on binäärisysteemi tai tuntee binäärisysteemi joka aurinkokunnassa vallitsee ja neki jotka väittää tietävä nii niilläkää ei oo riittävää tietoa ja kapasiteettiä ymmärtää koko systeemiä ?

 • Terma sanoo:

  ”Our planet has been getting along just fine for more than 4 billion years” Planeettamme on pärjännyt 4 miljardia vuotta…

 • Terma sanoo:

  010010010101010010010010010010100100101001001001001010100101111001001011101010111001101010100111100111111010010101010110010010010010100100100100100100100101001010111010011110101010010101001010010101001…..2 se on aika tarkkaan tuossa se totuus.

 • nimimerkki sanoo:

  ”Planeettamme on pärjännyt 4 miljardia vuotta…”

  planeetta ei huolestuta ellei joku tahallisesti löyhää kontrollia. tuossa saattaa olla nii että joku pyrkii uskottelulla tekemää ihmise voimattomaksi vuotee 2012 että voisi ottaa kontrolli ihmisestä samalla ku ihmine odottaa ”maailmaloppua jota ei tuukkaa” joka taannuttaa ihmistä nii voimie kui tahdo suhtee.

  tuo ilmiö voi olla vaa ehdoteltu ihmiselle ja ihmine on nielly tuo ehdotukse. ku elokuvateollisuus on jo hehkuttanu tuolla aiheella niiko kaikilla aiheilla mitä on pystyny repiä nii ny ihmisillä on melko varma käsitys että maya kalenteri ja nostradamus ja elokuva on totta mutta kaikki nuo saattaa olla vaa välineitä aiheuttaa harhaa.

 • nimimerkki sanoo:

  saattaa olla että rahajärjestelmä vuotee 2012 syrjäytyy uskontojärjestelmällä joka taannuttaa ihmise pimeälle keskiajalle. tuo siis mikäli ihminen odottaa liikaa vuotta 2012.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Todella hankala enää bongata mielenkiintoisia kommentteja tämän nimimerkkispämmin seasta… Ei palvele kyllä mitään eikä ketään tuollainen käytös.

 • nimimerkki sanoo:

  ”Ei palvele kyllä mitään eikä ketään tuollainen käytös.”

  neutraali ei palvele ketää eikä mitää. fakta on että en oo tuntenu koskaa minkäälaista mielenkiintoa maijakalenteria kohtaa mutta oon tavannu henkilöitä jotka olivat kiinnostuneita maijakalenterista.

  Michel de Nostredame (latinankielinen nimi Nostradamus; [14. joulukuuta 1503 – 2. heinäkuuta 1566]) ennustukset on helposti käytettävissä eduksi taholla millä binäärijärjestelmä ja ajoitus ja manipulointi tunnetaa koska kaikki ennus mikä ennalta kirjataa on jälkikätee toteutettavissa tapahtumina jotka ajoittettu teksti mukaa. tuo vaa on fakta.

 • nimimerkki sanoo:

  täytyy muistaa että nostradamus melko varmasti kanavoi tapahtumat joka tarkoittaa joku taho tapahtumat kertoi joka saattoi olla negatiivine. tuo tarkoittaa että nostradamus oli liittoutunu eikä eläny omaa elämää.

  nostradamus oli taipuva uskomaa että mitä tiesi oli totta jonka uskoi oleva kohtalo. ihmine oli taipuva uskomaa nostradamusta mutta ku henkilö tarpeeksi uskoo kohtaloo nii henkilö elää kohtalolle.

  ”Eräiden tulkintojen mukaan hän myös ennusti oman kuolemansa: ”Työpöydän ja sängyn läheltä minut löydetään kuolleena.” Eräänä iltana kihtiä sairastava Nostradamus ilmoitti, ettei hän selviytyisi hengissä seuraavasta yöstä, ja seuraavana päivänä hänet tosiaan löydettiin kuolleena makuuhuoneesta kirjoituspöydän läheltä.”

  ku henkilö jää ihmise mielee nii ihmine hakee omaa kohtaloa henkilön kautta. tuo on vaaralline yhdistelmä.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Usko nyt jo nimimerkki, että ne joita kiinnostaa löytää nuo sun horinas ihan ilman tätä järkyttävää suomenkielen raiskaamista, jota viljelet. Jos sulla on jokin pointti niin opettele tiivistämään sanottavasi. Sun juttus on yhtä rakentavia kuin jalkaväkimiina.

 • Terma sanoo:

  ”- mikäli nostradamus oli vapaamuurari tai illuminaatti ..” olikohan moisia järjestöjä tuohon aikaan edes ?
  Ja totta, hankala on käsittää tätä nimimerkin mind flowta…

 • nimimerkki sanoo:

  tiivistettynä tämä kaikki tässä:

  pura rahajärjestelmä ja uskontojärjestelmä ja katso mitä jää. enne kaikkea tee oma elämä.

  mikäli rahajärjestelmä hajoaa nii jäljelle jäävä uskontojärjestelmä vie ihmisiä keskiajalle. tuolla menetelmällä kykenevät kirjoittamaa historiaa uudellee joka ties monesko kerta.

  en suosittele jäämää odottamaa että tuo tapahtuu vaa lepäämää enneko tuo tapahtuu että ette oo vastustuskyvyttömiä.

 • nimimerkki sanoo:

  ”olikohan moisia järjestöjä tuohon aikaan edes ?”

  ”The construction of the Rosslyn Chapel in Scotland (1440–1490) provided the interface between the Knights Templar and Freemasonry. Accordingly, the First Degree and Mark Masonry was introduced by William Sinclair, the alleged first Grand Master and founder of Freemasonry.”

  ”Nostradamus 1503 – 1566”

  tuo järjestäytyny rikollisuus on ollu olemassa tuhansia vuosia. egyptissä vapaamuurarit kuvattii symboleissa koppakuoriaisina (jotka muurasi kui ”shit beetle”).

 • Terma sanoo:

  pläh, ei raha katoo maailmasta eikä uskonnot jos ei jotain tod. mullistavaa tapahdu. Ahneet pitää valtaa ja sillee..rahalla saa ja hevosella pääsee. Odotan levollisin mielin.

 • Wespa sanoo:

  Offtopikki tosiaan hieman ohjaa keskustelua väärään suuntaan siinä mielessä, että se häiritsee käyttäjiä ja itse aiheesta puhumista. Toivoin, että jatkossa pysytään enemmän aiheessa. Jos tulee paljon muuta juttua niin pyydän nimimerkki jatkamaan keskustelua vaikka tällä alueella johon voi heittää yleisemmin juttua.
  http://paranormaaliblogi.net/index.php/paranormaali-blogi-suosittelee/

  Myös hiotumpi kieliasu helpottaa lukemista ja täten viestikin menee paremmin perille. Tämä ihan hyvänä vinkkinä jatkossa, jotta keskustelu edistyisi paremmin. 🙂

 • nimimerkki sanoo:

  ”pläh, ei raha katoo maailmasta eikä uskonnot jos ei jotain tod. mullistavaa tapahdu. Ahneet pitää valtaa ja sillee..rahalla saa ja hevosella pääsee. Odotan levollisin mielin.”

  kysymys kuuluu onko ne ahneita jotka käyttää rahaa vaa ne jotka suojaa itseä rahalla ? raha saattaa olla suojamekanismi koska muutoi ihmiset veisi kaike ahneudessaa mitä irti sais ellei olisi rajattu rahalla.

  tuo sama mekanismi on uskonnossa. pitäisi ensi ymmärtää mikä tarpeellista ja välttämättöntä ja ku järjellä ymmärtää muuta kui vaa raha tai usko nii käyttää järkeä kaikessa mitä tekee.

  jotku ovat pudonnu nii alas että ihmine hajottaisi heidät järjettömyydellä mikäli saisi mahdollisuude. kerroi koettuna rinnakkaisjärjestelmästä jonkä näi omi silmi joka on olemassa vaikka ihmine ei huomaa ja joka turvaa olemassaoloa kertomatta että on olemassa ja rajaamalla ihmise tietoisuutta koska pitää ihmistä riskinä.

  kuinka helposti syyttelette ja huomauttelette kirjoitusvirheistä ja kirjoitusulkoasusta mutta tuosta samasta syystä olette rajoitetut ja tietämättömyyttä koska ootte ymmärtämättömyyttä. minu ei tarvinnu käyttää rahaa eikä maksaa muullakaa tavalla tilanteissa joissa ihmine käytti rahaa (toista viikkoa rinnakkaisjärjestelmässä rahatta ja tuona aikana nii joukkoliikkennevälineet kui tarvittavat elintarvikkeet oli käytössä ja oli jopa rikkomus maksaa rahalla) ja uskoa koska tosissani luovui rahasta ja uskosta ja loogisuudesta (pelosta myöhemmi) joka tarkoittaa että elä tänäpäivänä ainoastaa järjellä parhaani mukaa enkä tavoittele mitä en vättämättä tarvi (en liia vähä enkä liia paljo).

  käyttääkö ihmine rahaa tai uskontoa edellee hankkiaksee liikaa tai liia vähä ? no käyttää mutta mu tarvi käyttää että tuo on järki järkevimmillää. moni haalii myös liikaa tietoa ymmärtääksee koskaa kaikkea hankkimaansa jotta edellee kannattaa ihmetellä mikä on ahneutta. uskolla tavoitellaa liia vähä ja rahalla liia paljo ja luonnollisuus olisi mikä tilana pysyvä.

 • nimimerkki sanoo:

  tuo luonnollisuus tilana on hyvä ymmärtää jonka vastakohtana luonnottomuus oli sivuttuna taannoi vanhalla blogilla juttuna ”Itsesytyntä eli SHC (spontaneous human combustion)”.

  ulottuvuusmatkan tehneenä tiedä sanoa että monta päivää oli fyysisesti kipeä koska tila oli luonnoton jota ei kyenny ylläpitämää. ”Philadelphia Experiment”istä todetaa että moni henkilö paloi fyysisesti kun alus palasi näkyvii ja osa myöhemmi baarissa paloi soihtuna ja häilyi näkyvyyde rajamailla.

  tuota oikeasti tarkoittaa ku henkilö kokee ”itsesyttymistä”. useimmat tapaukset ovat aamulla ku yön aikana fyysine tila on muuttunu luonnottomaksi ja henkilö romahtaa tai taantuu aamulla.

  henkilön tietoisuus muuttaa fyysisyyttä. joskus muutos on liia nopea tai liia suuri.

 • nimimerkki sanoo:

  ajattele suurinta fyysistä kipua mitä oot tuntenu elämäsi aikana. ”itsesyttymine” on vielä suurempi fyysine kipu. ihmine ei iha ymmärrä millä leikkii jos vaa leikkii. tiedä sanoa että vaikka kipu on aina naurattanu nii tuo kipu ei vaa satu vaa tekee keho lähes toimintakyvyttömäksi tai lamauttaa.

 • nimimerkki sanoo:

  ei teille näitä juttuja kertonu kukaa enne eikä kukaa kerro jälestäkää. en oo huomannu että vastaavaa mitä on kokenu ja nähny löytyis youtube videoista ja internetistä suoraa mutta epäsuorana yhtäläisyytenä.

 • nimimerkki sanoo:

  ”itsesyttymine” tai ”itsepalamine” aiheuttaa myös hajua joka melko kuvottavaa ja tuo haju on myös ”kaasuna” tai ”mattona” alueilla jossa negatiivisuus tai ”demonit” joukkona majailee. tuo haju tai ”usva” tai ”kaasu” löytyy mainittuna intialaisista tarustoista tai hindulaisuudessa mainittu.

  ilmestykset on mainittu raamatussa mutta kaikki tekstit on kirjoitettu yhteisöllisyyde perspektiivistä että perspektiivi on väärä mikäli aikoo yksilönä jotai ymmärtää.

 • nimimerkki sanoo:

  että otsikko ”maailmanlopun laskijat” ei unohtuis nii tuossa jonku vaihtoehtotulevaisuutta jota en kommentoi ku ei oo ennättäny katsoa. välttämättä ei oo oma tulevaisuus ehkei myöskää ihmiste tulevaisuus:

  http://cullmanalternative.blogspot.com/

 • nimimerkki sanoo:

  tuo näyttää ulottuva vuode 2012 yli. joskus tuntuu että tulevaisuus on kerrottu koska ei oo yksilön tulevaisuutta vaa yhteisön tulevaisuutta jossa kukaa ei vaikuta.

 • nimimerkki sanoo:

  tulevaisuus saattaa olla pelkkä teoria binäärijärjestelmän kautta jossa yksilövaikutus ei näjy vaa yhteisövaikutus koska kaikki tyytyy olemaa harmaatamassaa. tuossa näyttäisi tapahtumat ulottuva vuotee 2190 asti saattaa tarkoittaa että tuo maijakalenteri olis loppu vasta 2220.

 • nimimerkki sanoo:

  tuo mukaa ”kärsimyste tie” olis melko ”ääretö”. mikäli muutos tapahtuu vasta 2220 eikä 2012 nii mitä jäädä odottamaa 🙂

 • nimimerkki sanoo:

  tuossa on mainittu ”2110 Man-made control of earthquakes and tsunamis” että olisiko HAARP2 🙂 lopulta portaali ihmiste käytössä ”2140 Teleportation of large stationary objects is possible”.

 • Jackie sanoo:

  Mitä me täällä odotetaa?

  Itse odotan seuraavaa mukavaa hetkeä jos jotain odotan, sillä välin koitan jotain kehittävää puuhailla, tai sitten vaan oon. Yleensä kyllä tulee oltua odottamatta mitään tai jos alkaa odottaa ni sit pitää yrittää ymmärtää että se hetki tulee sit kun tulee.

  ”Yhteisön tulevaisuus”, samalta tuntuu musta välillä.

 • nimimerkki sanoo:

  ”Mitä me täällä odotetaa?”

  en ainakaa odota mitää vaa elä ja meen ja en kadu jättää negatiivisuutta. tuo täytyy kattoa mihi menee koska en elä yksi.

  pakko ei oo tehä pakottavasta tunteesta tehä. voi vaa olla kuha elää.

 • nimimerkki sanoo:

  kyllä yhteisöllisyys rakentaa iha omaa tulevaisuutta jolla ei oo tekemistä yksilö tulevaisuude kanssa. ennustettu tulevaisuus johtuu tulevaisuudesta mitä yhteisö rakentaa mutta mitä henkilö ei oo.

  yhteisöllisyyde tulevaisuutta on rakentamassa ainoastaa ne jotka ovat yhteisöllisyydes mukana. yksilö on syrjässä tai muussa yhteisös mikäli neutraali tai positiivine.

  muistaa kuinka moni vanha henkilö raivostui jo pelkästää ku sanoi että ei äänestä. opittua ahdasmielisyyttä.

  kulttuurit ja säännöt ja moraali ei yllä läheskää tasoon mitä mieltää. nuo on niiko sijaisvanhemmat niille joilla ei oo lähtötaustaa tai kiinnekohtaa.

 • nimimerkki sanoo:

  2024 – Gay marriage is legal in every US state
  2031 – Chocolate has become a rare luxury 🙂
  2026-2029 – Europa Jupiter System Mission (EJSM)

  tuossa muisti oli ku oli rasitettu äärirajoille ja tietoisuus karkaili kehosta hallitsemattomasti ja lensi avaruudessa päi jupiteria ja ydintä josta sai isoja sähköshokkeja joita koko fyysinekeho tunsi eikä meinannu herätä unesta ja ku avasi silmät nii keho sätki mutta ei reagoinu. myöhemmi luki kuinka projectina negatiivisuus on pyrkiny tekemää jupiterista toista aurinkoa aurinkokuntaa joka ”Lucifer Project”.

  homoilu ei iha kiinnosta myöskää. suklaata ei pakko syödä mutta saatta olla että suklaa aiheuttaa riippuvuudesta seuraavaa vuonna 2031 🙂

 • nimimerkki sanoo:

  ”Project Lucifer, The Silver Surfer, and The Second Sun”
  http://www.youtube.com/watch?v=h_Vz532wUmM

  kuikas ollakkaa 🙂 hollywood leikkii mielellää tiedossa olevilla seikoilla.

  nuo ”Silver Surfer” filmit on samaa tasoa kui o ”The Men Who Stare At Goats” joka oli enne elokuvaa oikea olemassaoleva projekti.

  http://www.youtube.com/watch?v=LS-jutv-rh0

 • nimimerkki sanoo:

  melko toivottomia negatiivisellä yhteisöllä nuo yritykset tehdä jotai joko että ennustus kävisi totee tai että tekisi jotai nii radikaalia että joku ulkopuolelta juoksis kiireellä ihmiste avuksi. samassa houkutus ja aiheutettu vääryys ja hyödynnettävä kaaos.

  ”1950 — a team is assembled to study how this new technology can be used to create a star. Some of the world’s best scientists work on it secretly. This group is the ”JASON Group” within the ”JASON Society”, a think tank of geniuses that work full time to solve many major science problems.

  1968 – Arthur C. Clarke promotes the ”Lucifer Project” in books”

 • nimimerkki sanoo:

  http://www.nibiruancouncil.com/html/galacticfederation.html

  ”Their first flagship was Pelegai, one of the few ships intact after the war.”

  ”This was a very painful time and the wounds of this war would take many dimensions of time to heal.”

  ”Nibiru is the 4th dimensional flagship of the Milky Way Galaxy’s Galactic Federation. Like Pelegai, many different civilizations have representatives that live aboard it. As well as being a Federation Flagship, Nibiru is also a planet and a battle star. Nibiru is a little over three times the size of earth.

  Nibiru was originally a planet that was thrown out of orbit with the implosion/explosion of Sirius B.”

  kuka nibirua mahtaa odottaa tai aatella. huono nähä paljai silmi ku on ”4th dimensional flagship” 🙂

 • Jackie sanoo:

  Nibirusta ja GF:stä oon kuullu puhuttavan ja siihen se jääkin.

  Ulottuvuus käsite vieras myös.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Eiks tää nimimerkki luvannut jo lopettaa???

 • nimimerkki sanoo:

  seikka mitä en oo pitäny mahdolisna on ollu nibiru tai en oo kiinnittäny huomiota koska en oo tienny tai muistanu että nibiru on ”4th dimensional” alus. varmuutta on vaa että fyysine keho on ainut avaruusalus mikä tietoisuudella on jotta kaikki muu on yhteisöllisyyde hömpötystä.

 • nimimerkki sanoo:

  ”Ulottuvuus käsite vieras myös.”

  ulottuvuus mitä oon nähny on ollu sama silmämääräisesti kui tämä joka kui päällekkäisyys mutta ympäristö äänet on vaihtunu. en tiedä onko ollu 4th ulottuvuus vai 3th sisäine ulottuvuus. faktaa on että äänet vaihtu ja näki materiaalitasoa ylläpitävää tasoa jossa silmi oli nähtävissä electromagnetismi läsnä ja oma vaikutus ympäristöö ja ympärillä pieniä ”hahmoja” joide askeläänet kuulu myös joita ei 3th ulottuvuudessa näe silmi tai kuule korvi.

  vaikka ulottuvuudet o olemassa nii en suosittele. en tiä kuka suosittelee mutta mä en.

 • nimimerkki sanoo:

  ”Eiks tää nimimerkki luvannut jo lopettaa???”

  joo ny loppu teksti.

 • Jackie sanoo:

  hmm, useamman ihmisen kanssa ku virittäytyy kuvailemaasi tilaan ni alkaa todellisen veljeyden näkemään.

  Tää on tätä sisältä kumpuavaa tunnetta, tai vahvistunutta ”energia kehoa”

  666 tai kehomme tai työkalumme kyllä näyttää uusia puolia kun ”ulottuvuuksissa” korkeammalle nousee.

  Fyysistä kestävyyttää tuolta myös voi kanavoida.

  Hyvä että sieltä löytyy muitakin ketkä on ”ulottuvuuksissa” korkeammalle noussu.

  Ympärilläni oon alkanu kuulemaan puhetta saman kaltasista kokemuksista.

  Tätä tietoa oonkin haeskellut.

  Kiitos vaan 😀

  ”Hulluks ne tulee ketkä ei oo henkisesti valmiita”

 • Höpönpöpö sanoo:

  Tekis melkein mieli sanoa mitä mieltä oikeesti on tästäkin p*skasta, mut oon kai liian ’sivistynyt’ avautumaan. Toivottavasti nimimerkki pitää sanansa tällä kertaa ja kirjoittaa vaikka mielummin kirjan ku jatkaa tätä väsyttävää spämmiään…

 • Jackie sanoo:

  Uudet puolet on aluks melko pelottavia.

  Kuvitellaan että maaplaneetalla kenelläkään ei oo historian aikana ollu näkökykyä.

  Sit yks yht äkkiä alkaa näkemään, miten se kuvailee kokemaansa muille? Mite se opettaa muut näkemää?

  Ei auta muuta ku katella yksiksee ja ootta että ympärille alkaa näkökykysiä saapumaan jonka jälkeen voi heidän kanssaa näkemästään jutella.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Ei voi suomi olla noin vaikea kieli, näki tai ei…

 • Terma sanoo:

  nimimerkki takas, kyllä sitä kirjaimia bittiavaruuteen mahtuu !!

 • Terma sanoo:

  ja Arvon Höpönpöpö nyt avautuu vaan..

 • Höpönpöpö sanoo:

  Arvo isolla A:lla on etunimi, kiitosta vaan…

 • nimimerkki sanoo:

  ”nimimerkki takas, kyllä sitä kirjaimia bittiavaruuteen mahtuu !!”

  huomas että blogi on järkyttävä. politiikkaa sisältävät sanat ei mee läpi vaa jää tarkistettavaksi tai ei tulostu ollenkaa. blogi ei toimi riittävästi. en oo aikonu jatkaa…. tietona vaa että toi viestiketju ontuu ku tekstiä ei tulostu.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Ole nyt nimerkki mies ja pidä sanasi.

 • Höpönpöpö sanoo:

  ”politiikkaa sisältävät sanat…” ikeniä vihloo!!!

 • nimimerkki sanoo:

  tiedoksi että koska lopeta nii kaikki ”nimimerkki” kirjottelu ei oo mu kirjottelua enää. lisäksi en aijo tarkistaa tuleeko kaikki teksti näkyvii ylläpido kautta vai ei jotta en tiedä enkä osaa sanoa ontuuko blogi aina mutta kirjottelu loppu jo.

  epäilyttää koko blogi mikäli blogiparseri on erotteleva enemmä ku kirosanoja. en aijo ottaa vastuuta blogi toiminnasta tai toimimattomuudesta. harmi ettei voinu lopettaa nopeammi vaa hävisi tekstiä kahdesti eikä näkyny ilmoitusta. ei iha kiva blogi.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Kivempi ilman sua. Kiitos.

 • Wespa sanoo:

  Varoitin tuosta offtopikin kirjoittelusta aiemmin. Nyt on nimimerkin ip väliaikaisessa bannissa. Offtopikki on jossain määrin sallittavaa, mutta rajansa kaikella. Annoin myös vaihtoehdon missä voisi vapaammin keskustella mistä tahansa aiheesta, esim. tuolla Suosittelemme -osion kommenteissa tai muulla yleisemmällä alueella. Tämä ratkaisu nyt toivottavasti avaa keskustelua siihen suuntaan, että voi keskustella itse aiheesta paremmin. Toivonkin, että jatkossa ei täyty artikkelien kommenttikentät pelkällä offtopikilla jostain muusta aiheesta. 🙂

  Katsotaan muutamien päivien päästä uudestaan tilannetta.

 • nimimerkki sanoo:

  joo huomasi että politiikka mainittuna on liia arka aihe. Höpönpöpö: nii ku nimi kertoo on höpötystä tasoittava henkilö tarkoituksella ja samassa eliitissä kui on ylläpito. politiikkaa sisältävä kommentointi pyyhittii ulkopuoliste pyynnöstä jo koskie useita viestejä. täältä näköjää lentää ulos ku mainittoo politiikasta jotai mikä varmaa totta ku häirittöö.

  Höpönhöpö uskoo joitai virtuaalilupauksia mutta en oo nii tyhmä että tahtoani söisi joidenki virtuualilupailuje takia. kato itteäs peilii ja kerro mitä näkyy.

 • nimimerkki sanoo:

  oon nähny kuinka poliitikko hikoilee suorassa tv lähetyksessä eikä sano sanaakaa monee minuutti eikä koko lähetykse aikana ja kuinka presidentti lukee paperilta miksi on presidentti mutta ei kykene puhumaa omi sanoi. eikö tuo jo ihmetytä millane nukkehallitus ihmisiä pukee ?

 • nimimerkki sanoo:

  tuo henkilö suorassa lähetyksessä oli hiestä märkä kylmää hikeä. heillä oli peli seis ku oli joku joka tiesi.

 • nimimerkki sanoo:

  kannattaa aatella koska ”demokratia” sanaa käyttävät järjestelmässä joka ei demokratiaa mutta käyttävät ”demokratia” sanaa vaa pilataksee demokratiaa käsitteenä keinottelussa jossa kukaa ei ymmärrä oikeaa demokratiaa vaa näkee väärää demokratiaa joka o jotai kapitalismia eikä demokratiaa. ellei tuota ymmärrä nii kokekaa väärä demokratia jatkossaki ja luulkaa oikeasi tai luulkaa että demokratia o paha vaikka tuo o vaa peliä pilata avoi demokratia jota avaruudesta tarjotaa.

 • nimimerkki sanoo:

  poliitikot eikä presidenttikää oo nähny koskaa viisautta eikä viisasta. tuo pelleily on loppu niide osalta jotka tuon tajuaa tai näkee mutta muut vielä nukkuu ja hukkuu ja unelmoi.

 • DOOMI sanoo:

  Maa järisi Suomessa! Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa…

 • Jackie sanoo:

  Henkilöide kanssa ku juttua heitetää ni se on ku kokis toista mailmaa ”kolmannella silmällä”.

  Mielessä on mailma missä ei oo valheita. Tunne kertoo enemmä ku tuhat kuvaa (tilanteesta/aiheesta).

  Totuuden näkemisestä nimimerkki puhunu, 2 henkilöö ku näkee samat totuudet ni on miellyttävää kommunikoida, siitä se meillä lähti. Alettii tiedostamaa/etsimää ympärillä olevia/olevaa ”totuuksia”/”totuutta”.

  Semmosta kommunikaatiota kolmannella silmällä voi heittää jos ei pelästy ja lopeta kuuntelemista tai katteluu tai oikeestaa tuntemista. Jotain tunteide heijjastamista se kolmannelle silmälle on.

  Skitsofreenikoiks aluks luultii tulevamme. Mut se ymmärrettävää ku lukasee kundaliinista.

  ”voi aiheuttaa harjaantumattomassa ja ilman osaavaa opettajaa harjoituksia tekevässä joogissa tiloja, jotka muistuttavat mielisairauksia.”

  http://fi.wikipedia.org/wiki/Kundalini

  Enää ei pelätä skitsofreniaa ku ymmärretää. Tai no eihä me ikinä pelätty, naurettii vaa että v*ttu nyt ollaa hulluja!! 😀

  Urheilua ku lähtee harrastamaa ni keho loppuu enneku energiat loppuu, harmittaa ku joutuu lopettamaa.

  Pahottelen aijjempii epäselvii tekstei nimimerkille. Olin liian innoissaa 😀

 • Jackie sanoo:

  Tännehä se teksti olikii jonottamassa 😀

  Pyydän anteeks Wespalta offtopikkeja.

 • Jackie sanoo:

  Tai ehkä se urheilussa on sitä että ei tuu mieli rajottamaa suoritusta.

  Joka tapauksessa jaksaa painaa nii kaua et raajat ei käskyjä ota vastaa. Voiteluaineet loppuu tästä ihmisruumis ”koneistosta” työkalusta mikskä sitä ikinä haluu kutsua. Tai sit saavuttaa jonku ylikuormitus pistee minkä jälkee ei käskyjä anna kone enää eteepäi.

  Energiaa tai oikeestaa ”intoa” jatkaa eteepäi riittää sen jälkee ku kone ei enää mee.

  Se energiataso tunne iha sama ku aluks mut sit ku lähtee liikkeelle ni ei raajat toimi.

 • Terma sanoo:

  http://paranormaaliblogi.net/irc-chatti.html
  Kaikki tonne höpisemään, mm. nimimerkki, jackie + kaikki

 • Mikevan Lapsi sanoo:

  Onko järkee vai ei

 • Helvetinhurtta sanoo:

  Mie en tiedä uskoisko nyt tuohon mailmanloppu 2012 teoriaan… voihan se ollain, muttamutta, asiaan pitää suhtautua skeptisesti ja minun teoriani on että mailmanloppu tulee kun aurinko sammuu. tässäpä siis oma teoriani, ja tarkoituksenani ei siis ollut tulla mollaamaan tähän mailmanloppu 2012 uskojia, sillä, voihan se todellakin tulla, mutta ken tietää?

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot