ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Web Bot ja 2012 ennustus

Web Bot on ohjelma, joka käyttää crawlereita, eli tietynlaisia botteja, jotka tutkivat nettisivustojen sanoja tulkiten tunnetiloja ja näiden pohjalta tulee ennustus. Web Bot on onnistunut ennustamaan muutamia suurimpia tapauksia, joihin kuuluu mm. Katrina ja 911. Tällä videolla kerrotaan Web Botin uusimmat ennustukset, joihin kuuluu mm. 2012 ennustus uuden ajan alulle.

http://www.youtube.com/watch?v=tRZC8m5lIO0

Tykkäys ja jakotoiminnot:

56 kommenttia aiheeseen: Web Bot ja 2012 ennustus

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Zeus sanoo:

    Jos web bot kerran kerää näitä sanoja netistä, niin eikö ole mahdollista että se tekee väärän ennustuksen koska netissä on muutenkin aivan valtavasti tieto vuodesta 2012 ja maailmanlopusta?

    Oli vähän vaikea sielittää…

  • Zeus sanoo:

    Ja laittakaa muistiin ihmiset: 26. tammikuuta

  • JumalKari sanoo:

    2012 jutut on läppää! ei sitä maailman loppuu voi ennustaa. se tulee kyllä aikanaan! 😉

  • shakaali sanoo:

    luulen että tässä uuden ajan/maailmanlopun ennustuksessa on kyse lähinnä ihmisten toiveista ja vanhojen ennustusten tulkinnasta sitä ajatellen. melkein sama kun 14.10 (vai mikä päivä se oli), vaikkakin hitusen uskottavampi.

  • Ogeli sanoo:

    Jepjep… Noita ennustuksia tuntuu vain löytyvän kaikkialta, ja sitten muka joku ohjelma pystyy ennustamaan tulevia tapahtumia? En jaksa uskoa.

  • Ogeli sanoo:

    Ja tietyt kalenterit päättyvät vuoden 2012 päivään 21.12, näinollen povaten maailmanloppua. Mutta miksi sen pitäisi olla loppu? Ehkä se on vain uuden ajan alku. Mutta sittenhän nähdään, mitä tapahtuu. Mitä mieltä Wespa on asiasta?

  • Wespa sanoo:

    Sen mitä olen itse seurannut, niin monikaan ei ennusta maailmanloppua, vaan uuden ajan alkua (mayat, hopit, Web Bot jne.). Monissa tapauksissa (mm. siinä 2012 elokuvassa) on popularisoitu maailmanloppua ja apokalyptisiä tunnelmia. Niin tai näin, mutta turha sitä on kuitenkaan pelätä. Pelko ei auta asiaan mitenkään. Lets see what happens.

    Muistakaa myös, että uuden ajan alku on eri kuin maailmanloppu.

  • Totuus sanoo:

    En usko että mitenkään tässä ajassa ehtisi maailma tuhoutua, jos maailma olisi tuhoutumassa siintä olisi jo merkkejä pitkälti luulisin. En usko yhtään tähän maailman loppuun. Ja jos se Web Bot kerta sanoo että maailmanloppu tulee niin kertooko se miten se tapahtuu?

  • lizard sanoo:

    Nibiru saapuu….

  • tässä 2012-jutussa on mielestäni semmonen mielenkiintoinen piirre, että sitä ei useissakaan ennustuksissa ja arvailluissa liitetä mihinkään konkreettiseen tapahtumaan mikä triggeröisi maailmanlopun, vaan niinkuin wespa sanoi, se symboloi uuden ajan alkua. maailmanloppu on siis loppu enemmänkin metafyysisessä merkityksessä, eikä se vaadi mitään ulkopuolista vaikuttajaa kuten vaikka ulkoavaruuden olentoja niin kuin esim. 14.10 vai mikä se oli (tuo liike on muuten sittemmin muuttunu aika vastenmieliseksi ja väkivaltaiseksi). ja vaikka vesimiehen ajan alkua on manailtu esiin jo vuosikymmeniä, on 22.12.2012 ensimmäinen varsinainen asiaan liitetty päivämäärä, ellen aivan väärin arvaile. koko ajan enenevissä määrin tulee vastaan ”herääviä” ihmisiä, ja se on yhä enemmän pinnalla kaikin puolin (mikä voi tietty olla myös oman huomion suuntaamisesta syntynyt harha), joten tuolle päivälle tulee aikamoinen painoarvo. ainakin jos käsitys todellisuudesta sisältää jonkun kollektiivisen alitajunnan mallin, niin en epäile etteikö tuota päivää voisi nähdä merkittävänä ja ihmiskuntaan vahvastikin tavalla vaikuttavana hetkenä, tapahtui sitten jotain ”konkreettista” tai ei. ihmismieli on kuitenkin melko hauras ja vaikutteille altis rakennelma, ja minä ainakin olen kollektiivisen valaistumisen kannalla ihan täysin. eli jos maailma ei muuten lopu niin pannaan se loppumaan.

    mitäs meinasitte tehdä hetkellä kun maailma loppuu?

  • jup jup sanoo:

    Jos se loppuu ennen joulua niin sanoisin avaisin kaikki saatavilla olevat lahjat etukäteen;D mutta tuskin loppuu vaan ehkä joku uusi aika alkaa tai sit kaikki vaan jatkaa porskuttamista ihan normaaliin malliin. en kerenny kattoo videoo mut kuinka kauan ennen se web botti oli ennustanu ne katrinan ja sen hätä numeron? 911? mut turhaa kai maailman loppua on miettiä ku elää vaan joka päivä täysillä.

  • Kristiina sanoo:

    Vai tarkoittaiskohan tuo 911 9. syyskuuta… näin järjellä ajatellen..

  • Kristiina sanoo:

    siis 11 syyskuuta 🙂

  • Tiizu sanoo:

    Mul meni vähä ohi toi juttu mut iho nous kananlihalle ku tuli puhe 2012 vuodest..

    Mitä sillo 26.tammikuuta tapahtuu??

  • ... sanoo:

    joku päivä sitä vuotta Suomen presidentti vaihtuu. Olkoon se sen vuoden merkittävin tapahtuma.

  • Hyrre sanoo:

    En usko että tulee tapahtumaan muuta kuin että tuhannet ihmiset hokevat ”väärä päivä… kyllä kohta jotain tapahtuu…”. Jos jotain tapahtuisi niin olen myös tämän ”uuden ajan” alun kannalla, eli jotain tälläistä valaistumis hommaa meinaan. Mutta eniten kannatan sitä että ihminen jatkaa itsensä ja ympäristön tuhoamista ihan omin neuvoin. Mitä tuohon web-bottiin tulee niin onhan se hauska ja mielenkiintoinen vekotin, mutta kun miettii että se hakee kokoajan tietoa netistä niin luulisi että siinä tapauksessa esim. 9/11 on vain vuotanut nettiin ennen kuin se tapahtui, sama koskee kaikkia muitakin sen ennustuksia. Turha tässä on alkaa uskoa että jokin netti ohjelma osaa ”ennustaa”, kyllä ne tiedot löytää kun jaksaa etsiä. Toivoisin kyllä että ihminen löytäisi tai keksisi jotain mikä veisi teknologiamme huomattavasti eteenpäin (a’la Mass Effect :D).

  • Ogeli sanoo:

    Heh, ehkä ihmiset löytävät joskus Marsista muinaisen kulttuurin teknologiaa 😀

  • Jofuli sanoo:

    Täytyy sanoa, että tuo 21.12.2012 on siitä mielenkiintoinen päivä, että planeetat ovat suorassa linjassa galaksin keskikohtaan nähden. Jotkuthan ennustivat tuona päivänä maan + ja – napojen paikkojen vaihtumisen, joka itsessään vaikuttaisi jo suurina maanjäristyksinä sekä hyökyaaltoina ympäri maailman. (Tämähän on todistetusti tapahtunut ennenkin..)

  • shakaali sanoo:

    en ole koskaan käsittänyt miten planettojen paikat muka vaikuttavat napojen vaihtumiseen tai mihinkään muuhunkaan.

  • Ewana sanoo:

    Joku täällä mainitsi Nibirun…Jostain luin, että moinen ”planeetta” on huuhaata.
    Eli Nibirua ei ole?
    Ja eikös tämä Web Botti keksitty joskus 1990-luvulla siihen tarkotukseen, että voitas ennustaa jotai pörssi juttuja?
    Katsoin vaan tuossa sunnuntaina jimiltä dokumentin maailmanlopusta jossa selitettiin tästä web botista jne.
    http://www.jimtv.fi/nettitv/default.asp?videoID=4070&currentPage=0&liftCategory=1&liftType=0 tuossa on linkki siihen dokumenttiin jos jotakuta kiinnostaa 🙂

  • shakaali sanoo:

    ei ole nibirua. se on tosiaan huuhaata. mainittu mm. tähdet ja avaruus lehdessä. muuallakin tosin muistan nähneeni.

  • Tartar sanoo:

    ihme höyrypää tuo mies. en tiedä onko kukaan muu kiinnittänyt huomiota, mut erityisesti amerikkalaisilla tämmösistä asioista ”luennoitsijoilla” on tapana suurennella ja vääristää, sekä kertoa ainakin välillä ihan puutaheinää. tuokin mies sanoi mm. että ”juu ei meillä täällä amerikassa ole nälänhätää, mutta muissa maissa on, kuten intiassa ja kiinassa”. siis anteeksi intia ja kiinako ne pahimmat nälänhätäiset maat on? no ehkä amerikkalaisen näkökulmasta, joka ei tiedä mistään usa:n ulkopuolisesta mitään hyvää.
    ja tuossa lopussa ärsyttää, että pitää vielä tehdä tästä asiasta poliittinen. ”kirjotin demokraateille ja ne ei tehnyt asialle muuta kuin lähettivät ivallisen kirjeen takaisin”, fiksu luennoitsija ei olis sekottanut hommaan politiikkaa.
    meni uskottavuus tuon kymmenen minuutin aikana.

  • askelman sanoo:

    menkääpähän Suomalaiselle Kryon foorumille ja etsikää sieltä vastaus 2012 ajasta:

    http://www.rosedalebooks.fi/kryon/doc.php?id=53&tila=c

    aika mennä uudelle aikakaudelle ja siihen on hyvä meidän kaikkien valmistautua:)

  • jup jup sanoo:

    Kristiina, kyllä tiesin sen et se oli päivämäärä. se oli läppä. joka ei ollu hyvä eikä muutakaan mut tulipahan laitettua..

  • höpön sanoo:

    pöpönpöppöö

  • asdf sanoo:

    Onko mitään linkkiä tuohon ohjelmaan? voiko sitä edes kokeilla?

  • kyl sanoo:

    Yksi kysymys: Miten joku tietokone-ohjelma voi ennustaa yhtään mitään? Internethän on ihmisten luoma, neh? Ihmiset kirjoittavat vaikka mitä potaskaa tänne, ja tuossahan etsitään umpimähkään sanoja, joista punotaan ”ennustuksia”, että saadaan rahaa. Tälläiset amerikkalaisten pelottelut ovat tapa yrittää pitää kansa ruodussa. En usko tuota ukkoa, senhän näkee jo naamasta että juoksee rahan perässä.

    Mutta joo. Itse en usko, että 2012 tapahtuu mitään uutta tai mullistavaa. Ainut jännä juttu on galaksin linja ja sitä rataa. Uusi aikahan voi tarkoittaa että meidän dna muuttuu ja meistä tuleekin jotain mutantteja 😀

  • jeje sanoo:

    jofuli:”Täytyy sanoa, että tuo 21.12.2012 on siitä mielenkiintoinen päivä, että planeetat ovat suorassa linjassa galaksin keskikohtaan nähden. Jotkuthan ennustivat tuona päivänä maan + ja – napojen paikkojen vaihtumisen, joka itsessään vaikuttaisi jo suurina maanjäristyksinä sekä hyökyaaltoina ympäri maailman. (Tämähän on todistetusti tapahtunut ennenkin..)”

    Siis ei herran pieksut. En näe millään tavalla loogisena että maapallon navat vaihtaisivat paikkaa. Ja maapallo ei ole koskaan kierähtänyt ympäri. Ellei sitten lasketa Mannerlaattojen liikkeitä jotka eivät ihan päivässä tapahdukkaan.

    ”crawlereita, jotka tutkivat nettisivustojen sanoja tulkiten tunnetiloja ja näiden pohjalta tulee ennustus.”

    Anteeksi nyt vain, mutta mitä v##”ua. Mitenkähän se oikein niitä tunnetiloja tarkkailee. Vai onko minulla piilokamera pistorasiassa?

    ”Web Bot on onnistunut ennustamaan muutamia suurimpia tapauksia, joihin kuuluu mm. Katrina ja 911.”

    Kertokaapa nyt joku että kuinkahan internetistä ennustetaan luonnonilmiöitä?
    Joku järki käteen hei. Se on tarpeeksi vaikeaa muutenkin.

    humans,guns,War, many day, big explosions, shit happens. Siinä teille ennustus.

  • Wespa sanoo:

    ”Anteeksi nyt vain, mutta mitä v##”ua. Mitenkähän se oikein niitä tunnetiloja tarkkailee. Vai onko minulla piilokamera pistorasiassa?”

    Tunnetiloja mitataan avainsanoilla jotka kuvaavat vahvoja tunteita, esim. ”murha”, ”rakkaus”, ”viha” jne.

  • meitsi sanoo:

    eli jos oikein käsitin, niin tämä botti etsii nettisivuilta erilaisia sanoja, ja yhdistää niitä ennustukseksi..? jos siis oikein käsitin..

    tietokoneet sylkevät ainoastaan sitä tietoa ulos, jota sinne on kirjoitettu. ja kirjoittajat ovat maailman ihmiset, sinä ja minä ja muut.

    heh, samanlaisen botin voisi vaikka kyhätä kirjoittelemaan tarinoita, tai keksimään hauskoja nimiä, se toimisi täsmälleen samalla tavalla kuin tämä ennustajabotti (jos nyt oikein käsitin tämän toiminnan). koodataan botti ottamaan tiettyjä sanoja eri sivustoilta, niin saadaan hauska uusi kutsumanimi tai vaikkapa tarina 😀

    maailmassa tapahtuu kaikenlaista, ja botti voi ennustaa sinulle lähes mitä vaan, joten kyse on todennäköisyyksitä, toteutuuko tämä ennustus…

  • Tartar sanoo:

    niille, jotka ihmettelevät kuinka tuommonen ennustajabotti voi toimia, koska internetin sisältö on ihmisen kirjoittamaa, tässä hieman selvitystä. ymmärtääkseni sen botin periaate perustuu siihen luottamukseen, että ihmisen ajatuksilla on merkitystä. ohjelma etsii netistä useimmiten toistuvia sanoja ja teemoja, jotka myös on omiaan osoittamaan mistä keskustellaan, mitä ajatellaan ja mitä on siis tulossa. tosiasiassa ajatuksen voima on todennäköisesti huomattavasti merkittävämpi mitä me uskalletaan tunnustaa. ajatuksesta on lyhyt matka puheisiin ja puheista lyhyt matka toimintaan.

  • ’jeje’ voisi tarkistaa faktat ennenkuin väittää asioita. maapallon napaisuus on vaihtunut satoja kertoja historian saatossa. tästä todistuksena on tiettyina aikoina tiettyyn asentoon asettuneet magneettiset mineraalit kallioperässä.

  • jeje sanoo:

    Von Qlippoth:”‘jeje’ voisi tarkistaa faktat ennenkuin väittää asioita. maapallon napaisuus on vaihtunut satoja kertoja historian saatossa. tästä todistuksena on tiettyina aikoina tiettyyn asentoon asettuneet magneettiset mineraalit kallioperässä.

    Oho ajattelin koko ajan että tarkoitettiin sitä nopeaa maapallon pyörähdystä

    http://www.fmi.fi/kysymyksia/index_8.html
    Napaisuuden vaihtuminen on tuhansia vuosia kestävä prosessi. Viimeisin on tapahtunut 750 000 vuotta sitten. Ja lähteessä lukee että haittoja syntyy lähinnä siitä että magneettikompassit ovat toimimattomia.

  • VotanGalagtinenAgentti sanoo:

    Toi 2012 on vain suurinpiirtein se aika kun astrologisesti siirrytään kalojen ajsta vesimiehen aikaan. Eli periaatteessa se kuuluisi tonne horoskooppiosastolle koko 2012-läppä. Mut kaikkea omituistakin on ruvennu tapahtuu..

  • Janne sanoo:

    Vallankumous?
    Pitänee hommata rynnäkkökivääri.

  • Venla Virtanen sanoo:

    Kehäpäätelmiä. Jos kerran markkinat romahtaa, ihmisillä on nälkä, mutta paljon aikaa. Niinpä aika muutetaan työksi -> viljellään itse oma ruoka.

    Ehkä olisi aika laajentaa kasvimaata, niin ja citykanit saadaan käyttöön.

  • venus007 sanoo:

    VotanGalagtinenAgentti: Muistan Zeitgeistista nähneeni, että vesimiehen ajalle siirrytään vasta about vuonna 2150..? Elämme jännittäviä aikoja ystävät!

  • Votan sanoo:

    Juu maa luulen, et sullon luvut sekasin, ainakin jos Mayojen mukaan näitä tutkitaan: siis tuo yksi baktum (siis yksi jakso, kuten kalojen aika) kestää 3150 vuotta. Mayojen ”tähtitieteen” mukaan nykyinen kalojen aikakausi olisi siis alkanut vajaat 3146 vuotta sitten ja päättyy siis tasan 21.12.2012., jolloin alkaa vesimiehen aikakausi. Siitä liittyykö tuohon vesimiehen aikakauteen sitten jotain ihmeellistä en osaa sanoa. Mutta sen voin sanoa, että oma pääni ainakin on ollut välillä sekoamispisteessä näitä juttuja ”tutkiessani”. Toi informaation tulva on ihan valtava, ja varsinkin paskainformaation, jonka levittäjänä esim. You Tube toimii. Noniin tämä oli vain minun mielipiteeni. Se eräs heppuhan – kun siltä kysyttiin mitä tekisit jos huomenna tulisi maailmanloppu – sanoi, että istuttaisin puun. Joten pidetään kaikki toisiamme kädestä kiinni nyt ja vastaisuudessakin huolimatta mistään. Ja muistakaa yksinäisiä!

  • rezaR sanoo:

    ”Miten joku tietokone-ohjelma voi ennustaa yhtään mitään? Internethän on ihmisten luoma, neh?” Tietokone ei ole ennustanut, ei ennusta, eikä ikinä tule ennustamaan…
    Ainoastaan mitä tietokone tekee ”ennustamiseen” on todennäköisyyksien laskeminen.
    Silkkaa 1 ja 0 se tietokonekki on.

  • Bytes sanoo:

    Itse en usko että mitään varsinaista ”maailmanloppua” tulee tuona päivänä tai
    vuonna, mutta jotain varmasti tapahtuu. Webbotin toiminta perustuu tietoon
    jota se hakee internetistä. Kerättyä tietoa käsitellään erinäisillä matemaattisilla
    algoritmeilla ja funktioilla joilla erotellaan asioita ja tietoa. Eli kyseinen ennustus
    on matemaattinen tulos käsitellystä tiedosta.

    Internetissä on paljon huuhaata, mutta myös todella paljon oikeata tietoa. Tuota
    tietoa voidaan käsitellä matemaattisesti monellakin eri tavalla ja sitä kautta
    saada tuloksia. Tuo ennustaminen perustuu puhtaasti matemaattisiin tuloksiin ja
    siitä tehtyihin ”arvioihin”.

    Otetaan esimerkki auringonpilkkujaksoista jolloin jakson alkaessa maapallolla
    esiintyy magneettisia häiriöitä. Tällöin sähkölaitteissa, tietojärjestelmissä yms
    saattaa esiintyä todella voimaikkaita häiriöitä. Esimerkiksi vuonna 1996 alkanut
    auringonpilkkujakso oli pisin 150 vuoteen. Nyt seuraava alkava jakso ajoittuu
    yllätys yllätys vuoden 2011-2012 tietämille.

    Nyt robottimme on kerännyt tietoa mm. näistä jaksoista ja historiaa löytyy
    internetistä aina 1600 -luvulle asti sekä tietoa tapahtumista kyseisten jaksojen
    aikana.

    Robottimme on kerännyt myös tietoa erinäisistä asioista joita ajoittuu vuodelle
    2012 esim. uuden ydinvoimalan avaaminen, biologisen kokeen valmistumisen
    /aloituksen yms. mitä ikinä se onkin, vain tietokone pystyy käsittelemään tuon
    tieto määrän yksittäisinä muuttujina.

    Vertailemalla esim. tuota auringonpilkkujaksojen historiaa tuleviin tapahtumiin,
    mahdollisiin vaikutuksiin ja todennäköisyyksiin saadaan tietokonepohjaisia
    arvioita jotka saattavat olla hyvinkin paikkaansapitäviä.

    En käsittele tässä matemaattisia algoritmeja tai funktioita, niitä voi jokainen itse
    etsiä netistä ja kokeilla todennäköisyyslaskentaa yms.

    En usko mihinkään uskonnolliseen ”mullistukseen” vuonna 2012.

    Uskon siihen että mikäli tuo tuleva auringonpilkkujakso osuu vuodelle 2012
    ja tuo mukanaan ennennäkemättömän voimakkaat sähkömagneettiset häiriöt.
    Jos nuo häiriöt aiheuttavat esim. pahan ydinvoimalaonnettomuuden tai jonkun
    tieteellisen/kemiallisen/biologisen kokeen epäonnistumisen tai muun
    katastrofin, saattaa se aiheuttaa tuon ”uuden aikakauden” alkamisen. Onhan
    nuo jaksot aiheuttaneet mm. Jenkeissä ja Kanadassa pahoja
    sähkönjakeluhäiriöitä yms. Mutta nähtäväksi jää mitä tulee ja milloin tulee jos
    tulee.

  • kyl sanoo:

    No mut jos se ettii ihmisten kirjoittamia sanoja, miten ihmiset voi tietää että se maailmanloppu tulee?

  • JariK. sanoo:

    Tällaisiin juttuihin jos alkaa uskomaan, täytynee ottaa myös tarinat menninkäisistä vakavasti. Tuo roska joidenkin tunnetilojen vaikutuksista ja netistä kerätyistä tiedoista, on niin suurta huttua, että ei tosikaan. Jos noita päivämääriä, jos noita alkaa keräämään ylös, niin äkkiä olisi tietosanakirjan verran tallessa. Kuka milloinkin keksii uusia ”taivas tipahtaa niskaamme” juttuja.

    PS. Minulla on vanha rakennusliiton kalenteri, josta on päivät loppunut jo 10 vuotta sitten. Vielä silti täällä kidutaan, liekkö joku rinnakkaistodellisuus…

  • nakkipallo sanoo:

    hauskoja noi ”ennustukset”.. sanotaan jotai asioita ja sit jälkeenpäin, kun tapahtuman aika on ollu ni sit etitään siihen sopiva juttu maailmalta ^^ hihi 🙂 ja niitä sanotaan ennustukseksi ^^. Ja jokaikinen ns ennustus on tollalailla.

  • eba sanoo:

    En pelkää mitään maailmanloppua, koska en yksinkertaisesti usko siihen, mutta saattaahan olla, että ihmiset jotka uskovat, sekoavat ja alkavat tehdä kaikkea vähemmän järkevää.

  • Ongelma sanoo:

    Tässä on vain yksi ongelma: Jo Heisenbergin epätarkuusperiaate osoittaa, että jos maailmanloppua ennustetaan päivälleen, ottaen huomioon, jo edellä olleiden päivien määrä (niitä on miljoonia ja taas miljoonia), niin metsään mennään. Kukaan, eikä mikään (netti) voi osoittaa päivää, kuukautta, eikä edes vuotta, milloin maailmanloppu tulee – se vain on mahdotonta. Voitaisiinkin ehkä puhua maailman hiipumisesta, taantumisesta tai häviämisestä. Eli maailma tulee ”loppumaan” hiljalleen, haihtuen, häviten ajan tuuleen. Ei maailmanloppu ole jokin yhtäkkinen ydinräjähdys, tai jotain muuta sellaista. Aina jää eloon jääneitä; eihän maailma heille ole loppunut. Niin yhtä kaikki: eletään iloiten ja onnellisina jatkossakin ja jätetään tällaiset hössötykset pois 🙂

  • Uusi aika sanoo:

    Ihmiset jaksavat odotella ja ennustella jotain maailmanloppua. Eäisivät ennemminkin tätä päivää siihen saakksa kunnes kuolevat. Koska se tapahtuu meille kaikille tuli maailmanloppu tai ei. Jokaisen ihmisen kuolema on maailmanloppu niille jotka kuolevat ja niille kuolleen läheisille jotka jäävät suremaan.

    Kävin just katsomassa Lars von Trierin uskomattoman hienon Melancholian. Jos maailmanloppu tulee meidän elinaikanamme, mitä en usko, niin haluaisin vastaanottaa sen samalla tavalla. Jos uusi maailma laskeutuu tuolla tavalla että planeetta törmää meihin, niin sitten törmää. Oli kyllä fantastisella tavalla toteutettu.

    Vai laskeutuuko se uusi aika jo olemassa olevaan maailmaamme niin ettei mitään katastrofia synny, vaan ihmiset muuttuvat erilaisiksi kuin nykyään eli oikeasti rahan ja pahan maailma hälvenee tai katoaa ja tärkeämmät asiat tulevat olemaan maailmassamme tärkeämmällä sijalla kuin koskaan aikaisemmin.

    Tämäntyyppisiä teorioita on ja uskon enemmänkin tällaiseen teoriaan kuin mihinkään sen suurempiin katastrofeihin. Sellaisessa maailmassa ainakin minä haluaisin asua mielummin kuin nykyisessä missä kaikella pinnallisella on liian suuri merkitys ja missä tämä raha ja muu pinnallinen aiheuttaa ihmisille loppujen lopuksi enemmän pahaa oloa kuin hyvää oloa.

  • melancholia sanoo:

    Uusi aika:
    syyskuu 9, 2011 00:27

    Ihmiset jaksavat odotella ja ennustella jotain maailmanloppua. Eäisivät ennemminkin tätä päivää siihen saakksa kunnes kuolevat. Koska se tapahtuu meille kaikille tuli maailmanloppu tai ei. Jokaisen ihmisen kuolema on maailmanloppu niille jotka kuolevat ja niille kuolleen läheisille jotka jäävät suremaan.

    Kävin just katsomassa Lars von Trierin uskomattoman hienon Melancholian. Jos maailmanloppu tulee meidän elinaikanamme, mitä en usko, niin haluaisin vastaanottaa sen samalla tavalla. Jos uusi maailma laskeutuu tuolla tavalla että planeetta törmää meihin, niin sitten törmää. Oli kyllä fantastisella tavalla toteutettu.

    Vai laskeutuuko se uusi aika jo olemassa olevaan maailmaamme niin ettei mitään katastrofia synny, vaan ihmiset muuttuvat erilaisiksi kuin nykyään eli oikeasti rahan ja pahan maailma hälvenee tai katoaa ja tärkeämmät asiat tulevat olemaan maailmassamme tärkeämmällä sijalla kuin koskaan aikaisemmin.

    Tämäntyyppisiä teorioita on ja uskon enemmänkin tällaiseen teoriaan kuin mihinkään sen suurempiin katastrofeihin. Sellaisessa maailmassa ainakin minä haluaisin asua mielummin kuin nykyisessä missä kaikella pinnallisella on liian suuri merkitys ja missä tämä raha ja muu pinnallinen aiheuttaa ihmisille loppujen lopuksi enemmän pahaa oloa kuin hyvää oloa.

    ihan kuin minun sormistani sanottuna, AGREED

  • miten te voitte uskoo että maailmaloppu 21.12.2012 ,sitä sanottiin myös 2009 että maailmaloppu silloin,aika paljon ihmisiä kuoli sen takia koska ne luuli että oikeisti oli tulossa maailmaloppu.mutta me olla vielä elossa,tää maailmaloppu ei ainaki tulee vielä,älkä uskokaa kaikki mitä luette.sillä paljon ihmisiä tekee itsemurhia/tai ne tappaa oma perheensa.mayojen kalenteri mukaa 21.12.2012 voi olla uus alku eikä mitä maailmaloppu.

  • Joonas sanoo:

    Todella mielenkiintoisia väitteitä tuosta maailmanlopusta. Kuka uskoo johonkin ulkoavaruuden olioiden interventioon ja kuka sitten meteoriin, magneettisten napojen kääntymiseen tai muihin isoihin luonnonkatastrofeihin. Kyllä minä ainakin odotan, että 14. baktun jatkuu tuon päivän jälkeen… Mutta uusi aika alkaa, jotain suurta tapahtuu – oli se sitten ihmisen tekemää (self-proclaiming prophecy) tai luonnon aikaansaamaa.

  • Puhina sanoo:

    Aatelkaas tota Web Botin ”ennustusta” Miksi EI mitään tapahtumia 21.12-2012-31.5.2013 välillä???
    USAn kohdalla Aurinkomrskyn paikkako??
    Kone on USAssa ja sen alueen pimentääpi tuo,
    Vai????

  • make sanoo:

    ohhoh ja nyt se gangnamstyle on yks ennustus maailmanlopusta! ootteko jo kuullu? sitku saa 1,000,000,000 katsojaa niin se tulee :S saas nähä mitä tapahtuu.. täytyy taskumatti ottaa varuilta töihin jos sattuu et rupee jotain ihmeellistä tapahtumaan ^^

  • prkele sanoo:

    Mitenkäs se loppuis yhtäkkiä nyt ku se on päälle 4 miljardia vuotta pyöriny ihan tavalliseen mallii 😀 Ootteko tyhymiä vai trollaatteko?

  • bimbo el tironos lobos sanoo:

    Juu en oikein JAKSA uskoa mihinkään maailmanloppuun. PIKEMMINKIN uudenajanlaskun alkuun USKON.
    Se että kalenteri päättyy ei OLE maailmanloppu, se on vain UUSI ALKU hyvät ihmiset.
    Älkää suotta pelätkö kaikki menee hyvin.

  • El Jefe sanoo:

    V***u että pelottaa… epäilen että kuolemme , sitten ei päästä saamaa huome totarei :/

  • Enään 45min sanoo:

    Jos jotain tapahtuu niin se tapahtuu 44minuutin päästä! Ehkä uusikausi alkaa, mutta ei mitään ihmeellistä… Koulussakin on puhuttu, että mitä kaikkea haluisi tehdä ennen ”maailmanloppua” ja mitä ei halua… Facekin on ihan täynnä ” Ääk me kuollaan!” viestejä! Ootan innolla nämä 44minuuttia! ;))

  • Vajaaata sanoo:

    Miettikääpä tätä:Se uusi aikakausi josta on puhuttu ja myös sähköverkon sekoaminen saatttaa liittyä toisiinsa,siten että kun sähköt sekoaa,sen jäälkeen alkaa uusi aikakausi jolloin ihmiset aloittavat elämisen ilman sähköjä,ja loppujen lopuksi olemme juosseet kerran ympäri oravanpyörässä siten että,Elimme ilman sähköjä,sodan aikaan ja ennen sitä,sitten tuli sähköt,puhelimet,tietokoneet jnejne, ja muka tietokoneella ennustetaan tapahtumia….ja paskanmarjat…

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto