FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Elämme suurten muutosten aikoja – 2012 lähenee

Paranormaali Blogia ja muita medioita seuratessanne olette varmaan huomanneetkin, että suuria muutoksia tapahtuu ympärillämme jatkuvasti. Varsinkin viime ja tänä vuonna kasvu on ollut valtavaa.

Tuntuu siltä kuin muutokset ja mullistukset olisivat jo niin päivittäisiä, että perässä ei meinaa pysyä. Kasvu, kehitys ja evoluutio ovat huomattavia ja näkyvät monella eri alalla. Lääketieteessä, ympäristössä (tulivuorenpurkaukset, maanjäristykset ym. mullistukset), teknologiassa, pelialalla, ufohavaintojen yleistymisessä, paranormaalien aiheiden lisääntyneessä käsittelyssä mediassa, sosiaalisten piirien muutoksissa, yhteiskunnallisissa muutoksissa jne. Jopa eduskunnan vilttikohu herättää tunteita.

Tässä muutamia esimerkkejä lähiaikojen muutoksista.

Tiesitkö, että / Shift happens

REALIST NEWS – Part of the Web Bot Tipping Point 2010?

Muutokset ylettyvät jopa politiikkaan asti.

Ron Paulin puhe

Markku Uusipaavalniemen haastattelu Osa1

Osa 2, Osa 3

Suuria muutoksia käsitellään myös Journey Toward Enlightenment -blogissa:
Lopunaikojen nopeutuminen
Talousrintamalla tuulee – Joku yrittänyt ostaa Iso-Britannian
Ydinohjuskohusta vaihtoehtoinen näkemys
Kuu kääntyi 90 astetta WTF?

Elämme jännittäviä aikoja. Onko tämä kaikki yhteydessä vuoteen 2012?

Terence McKenna kertoo Timewave Zero teoriassaan, että lähestyessämme vuotta 2012 kehitys kiihtyy kiihtymistään, joka näkyy mm. ajan nopeutumisena ja muutoksina (novelty).
http://en.wikipedia.org/wiki/2012_phenomenon (lue kohta Timewave zero and the I Ching)

David Wilcock ja monet muut henkilöt pitävät vuotta 2012 kuitenkin vain vanhojen aikojen loppumisena ja täten uuden paremman ajan alkuna, ei niinkään tuhoisana maailmanloppuna joka on Hollywood-elokuvissa hehkutettu näkökulma. Hopit puhuvat puhdistusajasta joka edeltää vuotta 2012. Elämmekö nyt tämän puhdistusajan hetkiä, joka näkyy muutoksina eri osa-alueilla?

Kuten joku joskus sanoi: 2012 ei ole tapahtuma vaan se on prosessi joka on jo käynnissä.

Oli mielipide muutoksiin mikä tahansa, joka tapauksessa näitä muutoksia on mielenkiintoista seurata. Ehkä muutokset saavat aikaan lumipalloefektin joka johtaa vielä perustuslaatuisempaan kehitykseen. Teknologian saralla odotetaan innokkaasti mm. vallitsevan öljyenergian siirtymistä taka-alalle, ehkä tuo aika koittaa piakkoin. 🙂

Pysykää kuulolla, pidän teidät ajantasalla aika ajoin. Sillä välin voit katsastaa aikaisemmat artikkelimme koskien vuotta 2012.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

38 kommenttia aiheeseen: Elämme suurten muutosten aikoja – 2012 lähenee

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Wespa sanoo:

  Artikkelissa käsittelin vaih hyvin pientä osaa lähiaikoina tapahtuneista asioista. Käsittelemättä jäi paljon ja itseasiassa artikkelin valmistuttua törmästin tällaiseenkin uutiseen.

  Mullistaako tämä planeetta tähtitieteen käsitykset?
  http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/2010/11/1227476/mullistaako-tama-planeetta-tahtitieteen-kasitykset

 • Huttu sanoo:

  Ainut muutos minkä olen huomannut on se että tämä blogi on muuttunut hyvästä, todella surkeaksi.

 • Sebastian sanoo:

  Kovin tämä niin sanottu surkea blogi vetää Huttua puoleensa. Eikä tietenkään mitään perusteluja. Jos Hutulla olisi jonkinlainen perustelu väitteelleen, niin blogia voisi parantaa. Nyt se jää vain surkeaksi. Voi voi.

 • Ogeli sanoo:

  Kyllä, elämme muutoksen aikoja. Olen itse pistänyt korvani taakse nämä kaikenlaiset ”tapahtumat”, jotka kertovat jostain suuremmasta. Voi olla, että aluksi tulee olemaan hämmennystä muttei kuitenkaan tarvitse pelätä.

 • SH sanoo:

  Itsekin kyllä uskon että jotain muutoksia on käynnissä. Sen voi huomata myös arkielämän pienissä asioissa.

  Yksi asia on tietysti se, että paranormaalien ilmiöiden olemassaolo aletaan tiedostaa myös skeptisissä piireissä. Tähän on tietenkin ehkä vielä hieman matkaa, mutta pikku hiljaa se tapahtumassa väistämättä ja merkkejä senkin osalta on nähtävissä…

 • Xplosiw sanoo:

  (Hutun kommentin inspiroimana)
  Itse tykkään tästä blogista aivan kuten ennenkin. Nyt on vain saavuttu sellaiseen tilanteeseen, että lähes kaikki vanhat, tajunnan räjäyttävät uutiset, ollaan jo käsitelty. Itse en ainakaan keksi ihan ykkösellä mitään asiaa, mitä täällä blogissa ei olisi jo ollut.

  Blogin alkuaikoina oli se etulyöntiasema, että menneisyydessä on ollut hyvin paljon ratkaisemattomia mysteerejä. Kun niitä ollaan jo mietitty, pitää palata nykyhetkeen, tämän päivän tapahtumiin. Jokapäivä ei kuitenkaan tapahdu Roswellin tyyppisiä tapahtumia, tai ainakin ne pidetään salassa niin taitavasti, ettei siitä saada selville. Ja vaikka saataisiin, se ei tapahtuisi mainstream-median kautta, vaan vähän ”epäluotettavammista” lähteistä. Ja niitä kohtaan monilla on jo valmiiksi epäilyt.

 • Eric sanoo:

  Olen tullut kaukaa, kymmenien vuosien takaa. Ajalta jolloin kaikki olivat erilaista, aika milloin ihmisetkin olivat erilaisia, aika milloin tietoyhteiskunta oli hitaampi ja sosiaalisuus oli enemmän arvostettua. Tulin sieltä kertomaan, että vuonna 2012 ei tule tapahtumaan mitää mullistavaa! BEHOLD!

  Muistakaa kertomani ja palvokaa minua jumalana, kun sanani käyvät toteen.

 • Cire sanoo:

  Elic, I also come from plety of yers a go. You are my King and I obey you my master! 🙂

 • Huttu sanoo:

  Siis kaipaat perustelua omalle mielipiteelleni Sebastian? No okei, täällä nyt vaan on yhä enemmän ja enemmän tullut tälläisiä new age- sekä henkimaailmaartikkeleita jotka eivät siis itseäni kiinnosta.

  Käyn täällä ehkä kerran viikossa katsomassa jos olis jotain mielenkiintoisia uutisia.

 • Wespa sanoo:

  Kiitos mielipiteestäsi. 2012-asiat ovat osa blogia, mutta kyllä sitä muutakin sisältöä tulee. Minkälainen sisältö Huttua eniten kiinnostaa? 🙂

 • jatu sanoo:

  Henkimaailman asioita voi käydä tutustumassa vaikka täältä:
  http://alienufoparanormalcasebook.blogspot.com/2009/09/gh-ghi-ga-and-ps-video-morgue_23.html

  Siellä on hyviä videoita.

 • lownrgy sanoo:

  no tota noinnii.. eka klipistä pakko sanoa, kaikki on niin väliaikaista ku olla ja voi noitten sosiaalisten nettipalvelujen kanssa. jos tänä vuonna joka kolmas mummo käyttää facebookkia nii miten se liittyy niinku mitenkään millään tavalla?

  markku = muutos

 • Huttu sanoo:

  ”Kiitos mielipiteestäsi. 2012-asiat ovat osa blogia, mutta kyllä sitä muutakin sisältöä tulee. Minkälainen sisältö Huttua eniten kiinnostaa? :)”

  Mua kiinnostaisi enemmän lukea juttuja esim. mahdollisista löydöistä avaruudessa, UFO/avaruusolentohavainnoista, tulevasta teknologiasta joka voi vielä vaikuttaa meidän näkökulmasta scifiltä tai paranormaalilta (esim. niin sanottu ruokaprintteri), Mars ja sieltä löytyvät kohteet ovat myös kiinnostavia.

  Onhan noita juttuja ollutkin ja ne ovat olleet mielenkiintoisia, niitä saisi vaan tulla lisää 🙂

 • ........ sanoo:

  mulla kyllä on melkonen muutosprosessi tässä käynnissä.. joka on kestänyt nyt kiihtymisensä jälkeen n. vuoden.. kaikenlaista ”yliluonnollista”, tai ainakin minulle yliluonnollisen tuntuista, asiaa tapahtunut. ja koen tulleeni älykkäämmäksi kuin vaikka pari vuotta sitten. siihen varmaan ympäristön ja ihmisten vaihtuminen ja oma pohdiskelu vaikuttanut.. luulisin.

 • Kysymys Wespalle ja muille sanoo:

  Paranormaaliblogin juttuja kun lukee, tulee sellainen tunne, kuin aivan tosissasi uskoisit vuonna 2012 tapahtuvan jotain erityistä. Todennäköisesti Maailmanlopun profeetat vauhkoavat juttujaan/houreitaan kaduilla mutta uskotko sinä todella jotain tapahtuvan?
  Sitä ei ketään ihminen tiedä koska se viimeinen päivä koittaa.
  Se on monesti jo ennustettu mutta aina on oltu väärässä, miksei myös nyt?
  Älä odota Wespa liikoja vuodesta 2012. Älä odota, että tuona päivänä jotkut harvat valitaan johonkin ”x” juttuun.
  Todennäköisesti 2012 on täysin normaali vuosi muiden joukossa vaikka se on Mayakalenterin viimeien päivä. Heidän ajan lasku nyt sattui olemaan pitempi, kuin meidän.
  Äly hoi hyvät ihmiset! Älkää antautuko kaikenmailman höppä juttujen vitäviksi ja uskoko kaikkea soopaa. Tarkoitukseni ei ole loukata ketään tai sinua Wespa. Juttusi ovat mielenkiintoisi mutta välillä vähän liian…outoja.
  Jokainen saa uskoa mitä haluaa mutta pitäkää järki pelissä.
  Älkää uskoko liikaa lupauksiin ja ennustuksiin, koska todennäköisesti tulette pettymään.
  älä ota tätä Wespa haukkuna vaan perus kritiikkinä.

  Kiitos!

 • jatu sanoo:

  mielenkiintoinen aihe. Onneksi materiaalia on yllin kyllin tarjottavana.
  Voihan 2012 nitoutua ufoihinkin. Ihminen on kovaa vauhtia tuhoamassa omaa maapalloaan. Sen tuhoutuminen voi vaikuttaa koko universumiin. Ehkä ufot tulee lopettamaan tämän touhun?

 • Wompatti sanoo:

  Itse olen tutkinut niin paljon materiaalia niin eri aiheista kuin mahdollista. Käynyt myös hyvin rajut skeptiset kamat david wilcockista, gregg bradenista, david ickesta läpi jne.
  http://conspiracyclothes.com/nowheretorun/videos/

  En odota 2012 vuodelta mitään uskomatonta, mutta en väitä, etteikö mitään voisi tapahtua. Vähintään uskon, että 2012 ei ole täysin normaali vuosi. Tänäkin vuonna tapahtunut todella paljon asioita, jos on ollut vähänkin tarkkaavainen…

  ps. Suosittelen katsoa Ancient Aliens Series. Sekä perehtyä vaikka Freemason historiaa, täynnä paranormaalia jne. Crop Circlet jne.

  Väsynyt tähän keijupölyjuttuun.

 • jatu sanoo:

  Vastaus omalta kohdaltani ”Kysymys Wespalle ja muille:”

  Itse toivon ja jaksan uskoa muutokseen. Ei 2012 omalta kohdaltani tarkoita maailman loppua. Päin vastoin, uuden ajan alkua.
  Toivon, että ihminen ajattelee toista ihmistä, turha väkivalta ja sodat saataisiin loppumaan. Suuria odotuksia, mutta ehkä suuria muutoksiakin on tulossa. Tarvitaan vain se jokin jostakin, joka ottaa ohjat käsiinsä ja antaa meille uuden suunnan.

 • Wespa sanoo:

  Paljon on ennustuksia ja mielipiteitä vuodesta 2012 tai sen talvipäivänseisauksesta. Kuitenkin kukaan ei voi tietää tarkkaan mitä silloin tulee tapahtumaan, silti odotan tapahtumaa innolla, vaikkakin asenteella ”sen näkee sitten”.

  Älä odota, että tuona päivänä jotkut harvat valitaan johonkin “x” juttuun.

  Tällaiseen en itse usko ollenkaan. En usko, että se olisi vain tiettyjen valittujen päivä jotka sitten nostettaisiin johonkin avaruusalukseen tai toiselle tasolle, en myöskään usko että maapallo lakkaisi silloin olemasta tai, että suuri massa ihmisiä kuolisi. Toki nuokin saattavat olla jollain tasolla mahdollisia, mutta en itse niitä pidä paljoakaan mahdollisina. Itse näen, että 2012 on prosessi joka on jo alkanut ja sen voi huomata lähivuosien (menneiden ja tulevien) suurista muutoksista. Uskon, että vuosi 2011 tulee olemaan entistä suurempi muutosten tasolta, uusia juttuja on paljon odotettavissa. Mahdollisesti 2012 on jonkinlainen positiivinen kulminaatiopiste näiden muutosten tuomissa kehityksissä, mutta päivä/vuosi se on siinä missä muutkin ja elämä tulee jatkumaan. Ehkä jotain spessua voi olla silti luvassa ja onhan se monelle tärkeä henkinen päivä joka näkyy ihmisten asenteissa ja käyttäytymisessä. Ehkä juuri asenteet tuohon päivään tai vuoteen tuovat mukanaan suuria muutoksia ihmisten taholta kun uskalletaan tulla ilmi ja uskalletaan tehdä uusia asioita kun on joku hyvä kollektiivinen syy. 🙂

  Lets see what happens. 🙂

  PS. Lähivuosina on tullut kehityttyä ihmisenäkin rutkasti ja paljon ollut uusia kokemuksia. Voisi melkein sanoa, että kolmen viime vuoden aikana olen kehittynyt enemmän ihmisenä kuin kymmenen sitä edeltävän vuoden aikana ja henkinen kehitys, sekä itsetutkiskelu jatkuu.

 • Naamari sanoo:

  Monissa ennustuksissa, kuten tässäkin, on matkalla tapahtunut muutoksia. Nykyään ei enää puhuta Nibirusta vaan jostain muutoksesta. Nyt on uusi aika tulossa ja ihmiset kokevat jotain ihmeellistä itsessään.

  Kollektiivinen tieto, korjaan harha tästä ilmiöstä saa ihmiset julkaisemaan kaiken näköisiä tapahtumia olettaen, että ne olisivat jokin merkki jostain muutoksesta.

  Nibiru on jäänyt ennustuksista pois, koska se olisi havaittu aurinkokunnassa jo 70-luvulla. Planeettojen linjautuminen on todistettu vääräksi ja samalla jopa mahdottomaksi. Aurinko nousee joka vuosi maasta katsottuna linnunradan linjassa, eikä auringon purkausten huippukaan ole vuonna 2012 vaan 2013, joka sekin tulee olemaan normaalia heikompi.

  Todisteiden murskatessa Nibirut yms. jäljelle siis jää vain pelkkä tuleva ”muutos” jonka jokainen voi ilmeisesti kokea haluamallaan tavalla, kuten käsitetaiteen. Voikin kysyä, että mitä sitten tässä hehkuttaa koko asialla, jos kerta mitään erikoista ei tule tapahtumaan.

  Mikään tästä muutoksesta ei ole ”todisteena” kuin maya-kalenteri. Senkin kalenterin ovat laatineet tyypit, jotka ovat asuneet luolissa ja risumajoissa. Sen aikaiset kaverit ovat olleet TODELLA taikauskoisia. Toistan TODELLA.

  Tietty hyvä jos porukka tajuaa alkaa vaikka kierrättämään ja kiinnittämään yhteiskunnallisiin epäkohtiin enempi huomiota. Siihen kuitenkin taitaa vaikuttaa enempi nämä netissä levinneet höpötykset jostain tulevasta muutoksesta, kuin jokin kivinen päivyri Mexikon viidakossa.

 • Thebel sanoo:

  Aurinko ei tosiaan nouse aina samasta kohdasta linnunrataa, oletko kuullut että maapallo ”vaappuu”.

  Aurinko nousee linnunradan ”keskeltä” joka 26 000 vuosi, ja tämä tapahtuu seuraavan kerran 2012. Tällöin aurinko nousee linnunradan keskelle maasta katsoen ja suoraan galaksimme keskustassa olevan mustan aukon eteen. Mayat tunsivat tämän suurena pimennyksenä.

  http://www.bibliotecapleyades.net/esp_2012_03.htm

  Jotkut väittävät että maapallon magneettikenttä heikkenee erittäin voimakkaasti 2012 ja todennäköisesti navat vaihtavat paikkaa tällä vuosikymmenellä. Tämä on tapahtunut ennenkin, mutta silloin emme olleet näin riippuvaisia teknologiasta ja tämmöinen napojen vaihtuminen saattaa aiheuttaa ongelmia mm. sähkönjakelussa. Aurngon aktiivisuuden huippu on 2013 keväällä, mutta se ei sulje pois sitä, ettei voimakasta purkausta tapahtuisi sitä ennen. Kuvitelkaa voimakas aurinkopurkaus juuri silloin, kun magneettikenttä on heikoimmillaan. Ihmisille siitä ei todennäköisesti olisi vaaraa, mutta siitä voisi aiheutua maailmanlaajuinen sähkökatko, joka kestäisi kauan. Useat sähkölaitteet menisivät lopullisesti epäkuntoon (piirit kärähtäisivät). On myös teorioita siitä, että aurinkomyrskyt aiheuttaisivat maanjäristyksiä.

  Timewave Zero ennusti suurta putousta 15.11.10, mutta ainakaan minä en ole vielä mitään havainnut. Putous kestää pitkälle ensi vuoteen.

  http://www.fractal-timewave.com/2010/2010.htm

 • Wompatti sanoo:

  Naamari, sun teksti on just sitä perus settiä.

  ”En ole perehtynyt kunnolla, oletan ettei mitään tapahdu, koska tiedän jotain, joka ei kuitenkaan saa minua vakuuttumaan. Joten tämän on pakko olla ns. p***apuhetta. Heitän kuitenkin hyvin auktoriteettisen skeptisen kirjoituksen, vaikka minulla itselläkään ei ole mitään todisteita kieltää tätä muutosta”

  Nojoo heh! 🙁
  Mut pointtina se. Et ihmiset kyl helposti heittää sitä HUUHAA-korttia. Mut HARVEMMIN kuulen heidän todistavan oman kantansa uskottavuuden… -.-’

  http://conspiracyclothes.com/nowheretorun/videos/ <– Tämäkin kaveri puhuu paljon, mutta siinä se sitten onkin…

 • Naamarille sanoo:

  Mayoilla oli korkea kulttuuri ja olivat huomattavasti kehittyneempiä kuin jotku neanderilaiset joihin heitä ilmeisesti vertaat.

  http://fi.wikipedia.org/wiki/Mayojen_korkeakulttuuri

  Nibiru on olemassa ja on matkalla, vaikka esim. Nasa salaa sen olemassa olon, vaikka tietää täysin siitä. Nibirun rata on monimutkainen ja sitä on vaikea havaita koska se ei loista kirkkaana vaan on sankan pölyn peitossa ja vain joskus saatamme nähdä siitä himmeän kajastuksen auringon vieressä silloin kun auringonvalo siihen sopivasti taittaa. Kovinkaan kauaa ei tarvi odotella sen lähestymistä ja näkymistä paljain silmin jokaiselle maapallolla asuvalle sillä se tulee ja varmasti pian. Mutta en usko, että napasiirtymä liittyy 2012 vuoteen sillä mayojen kalenteri ei ole aivan tarkka ja Nibirun aiheuttama napasiirtymä saattaa tulla ennen vuotta 2012 tai vähän sen jälkeenkin.

  http://poleshift.ning.com/

 • Reiska sanoo:

  Syön hatullisen p***aa jos vuonna 2012 tapahtuu jotain muista vuosista poikkeavaa. Uskoisinkin, että kun mitään ei tapahdukaan, alkavat kaikki 2012-uskovaiset yhtäkkiä olla sitä mieltä, että mayakalenteria ja muita suuria merkkejä on luettu väärin. Näin on käynyt kaikille suurille ennustuksille.

  Sen sijaan, että uskoisitte muutoksen tulevan jumalalta/avaruusolennoilta/universumilta/yms. neuvoisin teitä itseänne toimimaan sen haluamanne muutoksen puolesta. ”We need to be the change we wish to see in the world” sanoi Gandhikin.

 • Entity sanoo:

  Sen kummemmin johtopäätöksiä vetämättä, maailma on tosiaan muuttunut ja hyvin lyhyessä ajassa. Oman äitini lapsuudenkodin suurin tekninen mullistus oli sähkö. Juoksevaa vettä siinä, nyt jo osittain hylätyssä, mökissä ei ole vieläkään. Isäni on viimeisiä työhevosella aikanaan peltotöitä tehneitä miehiä. Heidän aikanaan maailma muuttui monilla tavoilla, tuli sähkö, viemäröinti, jääkaapit, traktorit jne. Kun omassa lapsuudessani meillekin hankittiin televisio ja lankapuhelin ja nuoruudessani alettiin elää tietotekniikan ”vallankumousta” ei osattu varmaankaan edes arvata mihin kehitys johtaisi. Eikä osata vieläkään.

  Selitys on kuitenkin maallinen. Tietotekniikan kehitys rakentuu tietotekniikan kehitykselle. Kun laskentateho kasvaa myös uusien tehokkaampien laitteiden suunnittelu nopeutuu ja uusien tehokkaampien laitteiden avulla nopeutuu myös kaiken muun informaation keräämistä ja käsittelyä vaativan kehitys. Robotiikka, biotekniikka ja nanoteknologia ovat hyppäämässä tietotekniikan kehityksen kyytiin. Ihminen on irrottanut itsensä luonnonoloista ja alkaa sulautua yhteen teknologiansa kanssa.

  Yhä edelleen moni ajattelee asioista suoraviivaisesti, kuvitellen että menneisyyden perusteella voi ennustaa tulevaa. Emme vain tiedosta sitä, että emme elä suoraviivaisessa maailmassa, vaan muutokset tapahtuvat kiihtyvään tahtiin. Asioita on helppo ymmärtää uskonotojen käsitteillä, koska ne selittävät kätevästi kaiken epävarmuuden pois maailmankuvasta. Tosiasia on, että emme tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Mahdollisuudet ovat rajattomat, mutta meillä on pian ensi kertaa olemassaolomme aikana käsissämmemme kyky tuhota suurin osa elinympäristöstämme ja kenties myös itsemme siinä sivussa.

  Vuosi 2012 on vain vuosi muiden joukossa. Silti jotain ihmiskunnan kannalta merkittvää voi tapahtua lähivuosina ja se on täysin omaa ansiotamme.

 • jep jep sanoo:

  Itse odotan vuotta 2012 innolla siksi, koska sen jälkeen on luvassa suunnaton kasa koottuja selityksiä sille, miksi mitään merkittävää ei tapahtunutkaan. Kai siitä edes naurut saa, jos ei mitään muuta.

 • Entity sanoo:

  Mieleen tulee jostain amerikkalaisesta jesse-kultista tehty dokkari, he näet odottivat että Jeesukseksi itseään väittävä kulttijohtaja saa uuden ruumiin vuonna 2000 ja lahko temmataan paratiisiin muun maailman joutuessa helvettiin. Kameraryhmä seurasi hihhuleiden soihtukulkuetta vuodenvaihteessa ja yleistä hurmoksellista iloitsemista lukuunottamatta mitään ei tapahtunut. Lahkon johtaja vetosi, että raamatussakin sanotaan, ettei edes pojalle paljasteta isän koko suunnitelmaa ja laski uuden ajan ruumiilliselle ”ylösnousemukselleen”. Myöhemmin hänet tuomittiin vankeuteen pedofiliasta.

  Tapaus ei liity vuoden 2012 ennustuksiin, mutta on aika kaikenkertovaa ettei millenium-ennustuksia enää edes muista kukaan, vaan tuho ja mahdollisuudet häämöttävät edelleen lähitulevaisuudessa. Emme välttämättä siis näe edes selityksiä, luulenpa että koko homma vaan unohdetaan.

 • partapatu sanoo:

  Onko tuolle kuun 90 asteen kääntymiselle mitään fakta pohjaa? Kuin myös nibirulle? Olisi oikeasti varsinkin mukava tietää tuosta nibirusta. Voisiko sitä nähdä omalla kaukoputkella, vai pitääkö odottaa vielä vuosi? Olen ihan tosissani 😀

  Wikipedia ei ole luotettava lähde.

 • Ogeli sanoo:

  ”Huhujen” mukaan tuo Nibiru olisi näkyvissä jo ensi vuonna. Itse en täysin koko juttuun edes usko, pidän Nibirua enemmänkin nettimyyttinä, vaikka voihan se tottakin olla.

 • asam sanoo:

  itse en osaa sanoa vuojesta 2012 mitään,mutta mikään ei ole mahdotonta tässä maailmassa,vaikka tiede pyrkii selittämään kaiken, mutta mitä jos tiede pystyisi selittämään paranormaalin paranormaalina? meidät on opetettu, tai ollaan opittu ajattelemaan ”järkevästi” mutta mikä määrittää järkevän ja ”ei järkevän” sen takia kumoamme kaiken suoralta kädeltä ja uskomme siihen mitä tiedämme olemassa olevilta pohjilta, toisin sanoen ihminen ei tiedä mistään mitään kun pohtii kaikkea maailman kaikkeudesta itse olemassa oloon. kun ihminen ei tiedä kaiken alkua edes tieteelliseltä kannalta kunnolla, bigbangikään ei kerro kaikkea esimerkiksi mitä sitä ennen on tapahtunut, ja jos jotain on tapahtunut, niin mitä sitä ennen on tapahtunut tai ollut.
  mitä tapahtuu lopussa?

 • Entity sanoo:

  Asam, tässä maailmassa on asioita, jotka ovat mahdottomia ja jotka tiedetään mahdottomiksi. Yksi niistä mahdottomista asioista on uusien planeettojen ilmestyminen tyhjästä. Edustan ajatteluni kanssa sitä kovin epämuodikasta koulukuntaa, jonka mukaan on olemassa jokin todellinen maailma, josta voidaan saada paikkansapitävää tietoa. Uskon myös se maailma, joka on ympärillämme, ei ole sama asia kuin yksilön sisäinen kokemus maailmasta. Todellisessa maailmassa on havaittavissa samanlaisina toistuvia ilmiöitä, joiden perustana on tapa jolla energia ja materia järjestäytyvät neljässä ulottuvuudessa. Näitä toistuvia ilmiöitä tutkimalla on päädytty muotoilemaan periaatteita, joita yleisesti kutsutaan luonnonlaeiksi.

  Tiede pyrkii selittämään kaiken, mutta toisin kuin uskonnot, tiede pyrkii selittämään asiat siten kun ne todellisuudessa ovat. Ei varmaankaan ole yhtäkään tiedemiestä, joka kuvittelee, että nykyinen tietämys olisi missään nimessä lopullista. Kuvittele pallo, jonka sisällä ovat ne asiat, jotka tiedetään ja pallon ulkopuolelle jäävät asiat, joita ei tiedetä. Riippumatta siitä miten paljon tavaraa tungetaan pallon sisäpuolelle, sen ulkopuoli on ja pysyy suurempana. Jokaista vastausta kohtaan on aina moninkertainen määrä uusi kysymyksiä.

  Tieteen tekemisessä on se huono puoli, että nykyään myös tiede on alistettu taloudelle ja se tutkii enimmäkseen niitä asioita, joilla on mahdollista tehdä rahaa. Tämä osittain siksi, että rahoitus on siirtynyt yksityiselle sektorille ja ylevät aatteet ihmiskunnan tulevaisuudesta on enimmäkseen unohdettu.
  Big bang on vain yksi teoria, jotain sen tapaista on havaintojen ja kokeiden mukaan tapahtunut. Se ettemme saa tietoa sitä edeltäneistä oloista on yksinkertaisesti seurausta siitä, että olemme osa tutkimaamme ilmiötä.

 • Naamari sanoo:

  ”Mayoilla oli korkea kulttuuri ja olivat huomattavasti kehittyneempiä kuin jotku neanderilaiset joihin heitä ilmeisesti vertaat.”

  En vertaa!!! Tuon sekoittamisen neandertaaleihin otan loukkauksena. Yleistietoni taso on niin kova, ettei neandertaalit helposti lipsahda vääriin yhteyksiin.

  Mayat todellakin asuivat primitiivisesti. Mayat olivat kulttuuristaan huolimatta hyvinkin primitiivinen kulttuuri. He eivät mm. käyttäneet pyörää tai käyttäneet metallisia työkaluja. Mm. saman aikakauden roomalaiset olivat paljon kehittyneempia, kuin Mayat.

  Kommenttini oli vain karrikoiva siitä syystä, että kansalaiset täällä ymmärtäisivät heidän teknisen tasonsa. He ovat eläneet käytännössä kivikauden ihmisten tasolla.

  Ja sitten tuo Nibiru.. voi hyvä luoja! Nibiru ei voi millään pysyä piilossa edes amatööriastronomeilta. Himmeät kohteet, kuten jopa pluto näkyy riittävän isolla harrastajaputkella.

  Kunnon amatöörit puhumattakaan tutkijoista bongailevat tuon tuostakin esim. komeettoja, joiden kirkkaus on helposti päälle 25 magnitudin, joten puhumme todella himmeistä kohteista.

  Nasa ei näin voi edes salailla mitään. Kaikki tähän liittyvät myytit ovat todellakin vain myyttejä. Hyvä tässä kohtaa nostaa esiin sekin väite, että Nasa salailee kuun oikeaa väriä. Ottakaas vaikka edes kiikarit kouraan ja katsokaa itse!

 • Naamari sanoo:

  Lisätään vielä, että Nibiru pitäisi näkyä paljaalla silmällä ja pitäisi olla taivaan kirkkain kohde. Joku puhui siitä, että se on niin himmeä ja muutenkin pölyn peitossa.

  Esim. Jupiter ja Venus ovat myös kaasun yms. peitossa, mutta ovat taivaan kirkkaimpia kohteita. Myöskään ruskea kääpiö-selitykset eivät kelpaa, koska niitä voidaan havaita valovuosien päästä vaikka se haastavaa onkin.

  Vaikka ruskeat kääpiöt ovat himmeitä, niin ne kuitenkin lähettävät valoa. Kääpiöluokittelu viittaa tähtien kokoluokkaan, mutta ruskean kääpiön massa on paljon esim. Jupiterin massaa isompi.

  Ruskean kääpiön ollessa aurinkokunnassa, se olisi havaittu aika päiviä sitten. Nibirun nopeuskin pitäisi olla jotain käsittämätöntä ja ennen kuulumatonta. Nopeimmilla luotaimillakin kestää vuosia päästä esim. Saturnuksen liepeille.

  Nibirun pitäisi olla koko universumin nopein kohde. Nopeimmat taivaan kohteet taitavat olla HVS-kohteita(Hyper Velocity Star), joiden nopeus taisi olla joitain satoja kilometrejä tunnissa.

  Tästä Nibirun ilmestymisestä puhuttiin jo 2000-luvun alussa ja sen piti ilmestyä taivaalle jo 2003, mutta mitään ei ole näkynyt eikä tule näkymään. Puhdasta nettifantasiaa, ei muuta.

  Jos astronomit eivät ole havainnut Nibirua, niin mistä te sitten voitte tietää sen olemassaolosta?

 • Naamarille sanoo:

  Hyviä havaintoja joihin on todella vaikea vastata sellaisen joka ei ole astronomi tms. Mutta nuo esittämäsi kysymykset voisit englanniksi esittää tällä sivulla http://poleshift.ning.com/ kunhan ensin olet rekisteröitynyt sinne. Uskon, että sieltä saat tarvitsemasi vastaukset. Kyseisellä sivulla näkyy mm. sohon satelliittikuvia joissa on havaintoja harva se päivä Nibirusta ihan kuvina.

  Nibirun piäisi havaita kaukoputkella auringon suunnassa ja näin pohjoiselta pallonpuoliskolta katsottuna kello 4:jässä mieluiten auringon nousun ja laskun yhteydessä voi nähdä.

  Nasa tietää siitä, mutta vihjettäkään siitä ei anneta. Mitä tulee noihin amatöörien kaukoputkella katseluun, siihen on vaikea antaa vastausta kun en itsekkään ole sitä vielä nähnyt.

  Vuonna 2003 Nibiru saapui oikeasti aurinkokuntamme sisäosiin. Paljastui silti, että moni odotti näkevänsä sen tai ainakin vähintään napasiirtymää odoteltiin tämä osoittautui ”valkoiseksi valheeksi” http://poleshift.ning.com/profiles/blogs/in-2003-planet-x-zoomed-into näin haluttiin hämätä eräitä valtaa pitäviä ja saada selville näiden aikeet.

 • Jepujee sanoo:

  http://www.youtube.com/watch?v=ZHvz8ceN6iA

  TRANFORMERSIT TULEE MAAHAN 2012! xD

 • joopajoo sanoo:

  haahha joopajoo ompa taas oikee hakemalla haettu tekstiä tähän ja kommentteihin..

  Entity:

  ”Sen kummemmin johtopäätöksiä vetämättä, maailma on tosiaan muuttunut ja hyvin lyhyessä ajassa. Äitini lapsuuskodissa ei ollut sähköä nyt on blaablaablaa”

  ihanko totta?? kaikenlaisen kehityksen suunta tässä maailmassa tuppaa nyt yleensäkkin olemaan aina kaakkoa kohti eli ylöspäin? Huomaahan tästä nyt että ihminen on ”heikko” tämänlaisille ”uutisille” tulevasta 2012 muutoksesta. Tietenkin myönnän myös itsekkin ajattelevan useasti tätä asiaa, mutta oon tullut lopputulokseen että minkäänlaisia 100% todisteista mistään nibiruista sun muista ei oo tullut joten eiköhän se oo päivä/vuosi muidenkin joukossa, paitsi jos toisin todistetaan

 • 4ace sanoo:

  Olis vähän hienoo jos 2012 tulis totaali auringon pimennys pariks tuntii ja jengi olis niiku:
  -Tää oli tässä pojat, me ollaan mennyttä!!!
  Ou mai gaaaaad!!! Kaikki sekoilis oikeen kunnol pari tuntii.
  Aurinko alkais loistaa taas ja kaikki olis nolona ”Kyl mä tiesin kato tän,anteeks muuten kun poltin sun bemarin!”. Kunnon joukko hysteria.

 • tomm1 sanoo:

  EI tule silloinkaan maailmanloppua koska mikään avaruudessa ei lennä maapalloa päin 😉 eli ymmärtäkään jo että sitä ei tule vuosituhansiin 😀

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot