FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kummitus kiusaa lasta Jamaikalla

Jamaikalla tapahtuu kummia. Neljä vuotta sitten kuolleen pojan haamun kerrotaan häiritsevän 11-vuotiaan pojan elämää tekemällä kepposia.

Videolle saatiin taltioitua muutamia kummia tapauksia. Näyttää kuin poika tönästäisiin kumoon.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

28 kommenttia aiheeseen: Kummitus kiusaa lasta Jamaikalla

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • SH sanoo:

  Kyllähän tuo aidolta näytti, tosin hieman hämäsi että tuossa tuolikohtauksessa oli takana ovi auki, mutta tuskin sieltä kukaan olisi voinut poikaa nykäistä. Kyllä tuo varrmaan on aito tapaus ja jonkun pitäisikin selvittää, että miksi haamu juuri tuota poikaa kiusaa, eli liittyykö siihen jotain.

 • The Last Temptation of Toxie sanoo:

  Sanoisin että jampalla on vieterit kengänpohjiin piilotettuna.

 • Soulreaper sanoo:

  Tällästä tällä kertaa. Tossa kun toi poika meinaa kaatuu tolla tuolilla niin luulis et se ois ees vähä peloissaan tai yllättyny ton jälkee, mut ei, kakara vaa nauraa.

 • Neme sanoo:

  Empä tiiä, vähän kyllä hämää tuo kun on tuo takana oleva ovi auki. Tulee liikaa semmonen vaikutelma että siellä joku jostakin narusta kiskasee.. Emt. En silti väitä etteikö vois olla myös totta.

 • Winchester sanoo:

  Soulreaper, ehkä poika on jo tottunut tuohon ja pitää tuota lähinnä jo hauskana juttuna että haamu kiusottelee, ja tottakai se haluu näyttää coolilta telkkarista, tuskin säkää haluisit itkeä kameramiesten edessä.

 • naali sanoo:

  Enpä ny tiiä… molemmat ovat sellasia mitkä pystyy huijaamaankin. Sekin juuri että miksi se ovi pitää olla auki tuolin takana, jos minun pitäisi jotain yliluonnollista todistaa tv:ssä niin tuossa tuoli kohtauksessakin pistäisin oven kiinni.

 • Peruna sanoo:

  Todellakin feikki. Katsokaa poikaa tarkkaan. Jännittää lihaksiaan ja jaloilla selvästi itseään töytäisee. Vanhemmat käskenyt näytellä että saataisiin julkisuutta ja rahaa.

  Riisiä Kuppiin.

 • Lady Fortesque sanoo:

  Toimittajahan sanoi, että poika on kuvaillut henkeä hiljattain menehtyneen kaverinsa näköiseksi. Saman näköinen ja ikäinen. Voisi omassakin tapauksessa vaikuttaa rauhallisesti suhtautumaan. Muuten voisi huijaus ollakin, mutta tuo jalasta tempaisu oli kyllä kohtalaisen voimakas, kun jätkä melkein pyörähtää ympäri äitinsä sylissä.

  Ja onko se nyt j***lauta ihme jos jamaikalla kummittelee?

 • Paranormal sanoo:

  Kyllä tuossa jotain tapahtuu… Mikään ei ole sattumaa.

 • Apinateoria sanoo:

  ”Jännittää lihaksiaan ja jaloilla selvästi itseään töytäisee.”

  No ei todellakaan töytäise. Michael Jackson ei olisi vetänyt tuollaista muuvia.

  Kuten analyysissäsi, kuvanlaadussakin olisi kyllä parantamisen varaa. Tämä jää taas uskonasiaksi.

 • vekkuli sanoo:

  sillon kun se nojas siihen muuriin niin ne valot sammu ja meni uuestaan päälle ja sillon se kaatu epäillyttävää.

 • Wespa sanoo:

  Kummitushan voi samaan aikaan aiheuttaa valaistukseen häiriöitä (monesti käytetään dokumentteja., haastatteluja ym. kuvattaessa erillistä lisävalaistusta), tai sitten kyseessä saattaa olla kameran automaattinen kontrastisäätö tai valaistussäätö, joka aiheuttaa tuon efektin (näyttää että hetkellisesti tulisi valoismapaa tai pimeämpää) aika ajoin, yleensä kun aloittaa kuvauksen tai zoomaa lähemmäs tms.

 • Ernest sanoo:

  Aika epäilyttävää,että kumpaankin tapaukseen joissa poikaa vedetään liittyy valojen pimentyminen. Eikö parempaa kameraa sitten löytynyt jos se kamerasta johtui.No köyhä maa Jamaika taitaa kuitenkin olla.Kuten Apinateoria sanoi tämä jää uskonasiaksi ja minä en usko.

 • jouho sanoo:

  kyllä tuommonen omalle kohalle olisi aika ikävää ku ei sais hetken rauhaa, tuo ensimmäinen ”tönäisy” kohtaus jossa poika istuu tuolilla on aika kyseenalainen juuri sen aukinaisen oven takia. Toisaalta tuo viimeinen kohta jossa poika seisoo kadulla ja on kaikkien ihmisten edessä taas näyttäisi aiommalta. ottaa nyt huomioon että kuka nyt alkaisi näyttelemään tuollaista kaikkien ihmisten edessä ja tuo nykäisykin on aika voimakas. tarkemmin ja usiamman kerran katsottuna pojan jalat heiluu ja edestakaisin ilmassa vielä silloinkin kun pojan äiti pitää hänestä kiinni, erikoista jollen sanoisi.

 • Ernest sanoo:

  Kohdassa 1:51 ruudun ollessa pimeänä näkyy jotain outoa liikettä.Ihan niinku toi tekis jotain kädellään tai jotain.

 • Spiritmus sanoo:

  Menkää paikan päälle (oma kustanne hintaan) toteamaan itse onko huijjausta vai todellista 😉

 • sattuma sanoo:

  Aika aidolta tuo minun silmiini näyttää. Tuntuisi ainakin melko mahdottomalta itse pompata nuin ilmaan miten tuota pojan jalkaa videossa vetäistiin ja äitikin näyttää tilanteessa aidosti yllättyneeltä.

 • Herbalisti sanoo:

  Spiritmus:

  Haha, indeed ! Varmasti oikein mielellään järjestävät opastetun kierroksen haamuilupaikaille ja saat vielä kokeilla pahamaineista terassituolia ! Pientä muodollista korvausta vastaan tietenkin jolla katetaan henkisestä kärsimyksestä aiheutuvat kulut ja hankitaan parempi digivideokamera.

 • temeli sanoo:

  njes lapsi nauraa kun se kaatuu -.-

 • Ogeli sanoo:

  Mä luulen, että sen lapsen jalkaan on sidottu jotain narua tai siimaa. Voihan tuo toki olla real deal, mutta naurusta päätellen ei. Kannattaa ottaa huomioon että jamaikalaiset ovat melko taikauskoista väkeä, plus moni haluaa julkisuutta hinnalla millä hinnalla tahansa ja näinhän se käy.

 • jatu sanoo:

  Niin paljon kuin toivoisinkin tuon olevan totta, mutta skeptisyys nostaa hieman päätään.
  Häiritsee tuo avoin ovi siinä takana.
  Toisessa kohtauksessa, häiritsee se reikä seinässä, juuri vasemman jalan takana.
  En tiedä onko näillä mitään yhteyttä tapahtumien kanssa, mutta kaiken maailman yrittäjiä on vaikka kuinka paljon.

 • trexxx sanoo:

  JamaikaLLA ..

 • Jepujee sanoo:

  IN JAMAIKA GHOST HUNTS YOU!

 • tare sanoo:

  On kyllä aika aidon näköistä.. mutta minkä ihmeen takia poika nauraa molempien tapauksien jälkeen? Ettei vaan olis feikki..

 • Kk sanoo:

  se olis aika kiva jos ittelleen käy samallailla kun tolle pojalle

 • Jussi sanoo:

  Tätä ei näkynyt kommenteissa, niin kerronpa sitten: tosiaankin viimeisessä kohtauksessahan poikaa vedetään jalasta, mutta jalka + kädet reagoivat tismalleen samaan aikaan. Pitää muistaa ihmisen reaktioaika, joka on abaut sekuntti. Jos sinua vetäistään jalasta yks kaks, kestäisi siis sekunnin, kunnes älyäisit liikuttaa käsiäsi jalastavedon jälkeen.

  Onnenonkijoita jälleen kerran kuten ennenkin ja yksi todistus lisää ihmisten hyväuskoisuudesta, joka on syy koko yliluonnollisuuteen.

 • ultimate skinner sanoo:

  Jussi, kyllä ainakin minä itse pystyn samaan aikaan käsiä heilauttamaan kun tai jos joku yllättäen kiskaisisi minua tai tönäisisi. Se tulee refleksinomaisesti.

  Ja miksi ihmeessä poika ei voisi nauraa, vaikka häntä joku kummitus kiusaa? Jos se haamu on ollut pojan ystävä ja hän on tottunut jo kummitteluun, miksi poika joka kerta saisi slaagin? Meidänkin talossa kummittelee (täällä kävelee näkymättömät ihmiset, koputtelee oviin, kuuluu puheensorinaa, joku juoksee ullakolla), mutta olen asunut täällä puolet elämästäni, joten en enää hämmästy äänistä, saatika hahmoista ja varjoista joita näen.

  Niin ja minäkin nauran, jos vaikkapa kompastun ja kaadun. En ala kiljumaan pelosta.

 • road warrior animal sanoo:

  haamu voi olla pojan ystävä

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *