ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Tajunta: Uskovatko viranomaiset ufoihin?

http://www.tajunta.net/2011/03/13/uskovatko-viranomaiset-ufoihin/

Ufouskonnollisuudesta väitelleen Jaakko Närvän erinomainen esitelmä viranomaistahojen suhtautumisesta ufoilmiöön, niiden tutkimisesta ja johtopäätelmistä.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

7 kommenttia aiheeseen: Tajunta: Uskovatko viranomaiset ufoihin?

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • nimimerkki sanoo:

    kaksi tavallista esimerkkiä kuinka viranomaiset salaavat ja valehtelevat ja toimivat.

    kerra kuulustelussa poliisi aloitti negatiivisena ”tämä taas tätä p****jauhantaa” ja ku kuulustelu oli ohi marssi ryhmä henkilöitä seinätakaa ja totesi esittelemättä itteä ”ei mikää tyhmä”.

    kerra ku mentii kuulusteluihi nii sanottii että pitää odottaa ku konstaapeli on syömässä. noi tunni päästä konstaapeli sanoi oleva menossa syömää.

    ei siis oo häpeää valehdella ja kieroilla kansalaisille mitä milloki ja kokemuksia on myös viranomaisista jotka vaa näyttävät päältäpäi oleva jotka pelkkää lavastusta että ihmiset tottelis tai olettais pelkästä ulkonäöstä. tuossa tapauksessa uhattii ja osoiteltii lisäksi pistoolilla muuta metri päästä ja yritettii ohjata tie sivuu risukkoo.

    lisäksi on poliisiksi pukeutuneet henkilöt sanonu passista että ”ei tämä passi enää kelpaa” ”tällä passilla ei voi matkustaa enää” mutta samaa 10 vuode passia oon käyttäny monta vuotta tuon jälkee eikä passi oo ollu ongelma. ei muuta voi todeta ku että pitäkää hatusta kii ku hattupäät yrittää kusettaa 🙂

  • nimimerkki sanoo:

    siis koettu oli viranomaistahosta eikä taholta 🙂 myös suomen hallituksesta on sama suuntaista kokemusta.

    jos kuva näkis nii voisi tunnistaa myös henkilö. en oo kuitenkaa kiinnostunu mädännäisyydestä tuossa määri.

  • nimimerkki sanoo:

    ulkomailla näki kuinka viranomaiset ja prostituutio ja mustapukuiset miehet tai ”miehet mustissa” toimi veljesliitossa keskenää tai veljesliittona keskenää. yksi prostioitu hermostui ku luuli että oon kiinnostunu ku kaikki mitä kysyi valtatie vieressä kyttääviltä naisilta oli että olisiko vettä 🙂

    maailma todella on erilaine ku mitä ihmiset kuvittelee tai olettaa tai ajattelee. yks heppu kadulla oli ”hymyä ja kättelyä ja seuraa” kunnes kuuli että mulla on 10€ taskussa jonka olisi iha välttämättä halunnu puheensa mukaa ostaaksee ruokaa paikassa joka ei oo tätä ulottuvuutta eikä koko alueella näkyny muita henkilöitä vaikka oli kaupunki alue.

    pahimmillaa koko maailma on lavastusta. tuo käsitys on jääny koska todella jotku mestat joissa pitäisi olla logiikalla ajateltuna ihmisiä on ihmisistä täysi tyhjiä alueita vaikka kerrostalorakennukset on ja sadat autot odottaa parkissa kadureunassa mutta ketää ei missää ja lisäksi jotku paikat sijaisevat alueella jossa kartamukaa ei kyseisiä paikkoja oo mutta joihi nopeat liikenneyhteydet mahdollistavat pääsy.

    ei kannata luottaa että on taho joho voi luottaa ja taho joka on paikalla ku tarvitaa. mikäli tuollane taho on nii ovat paikalla vasta ku on jo myöhäistä.

  • nimimerkki sanoo:

    tuossa viranomaistaho kusi silmää japanilaisia ku aluksi ei ollu mitää ongelmaa vaikka ihmiset osasi jo odottaa. nuo käy ku luottaa viraomaisii tai olettaa että tietävät joka logiikkaa mutta ei järkeä.
    http://www.bbc.co.uk/news/world-asia-pacific-12733393

  • nimimerkki sanoo:

    negatiivisuus on rakennettu nii että vaikuttaaksee negatiivisee järjestelmää pitäisi olla vieläki suurempi kusipää kui mitä järjestelmä normaalikusipäät. tuosta syystä henkilö joka järjestelmässä vaikuttaa on jo valmiiksi kusipää tai koulutettu kusipää mutta ihmiset eivät tuota tiedä ku ei oo mihi vertaisi ja kusipäisyys on ajateltu itestääselvyytenä.

  • Höpönpöpö sanoo:

    Tää alkaa jo oikeesti hipomaan jotain eeppistä…

  • The Galactic Federation Of Light arrival
    Strange UFO Clouds and Punch Holes in the sky from all the world 1080p Full HD
    http://www.youtube.com/watch?v=LTsCsaC2h1s

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto