FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

U.F.O DISCLOSURE PROJECT MEETING

Arvostettavat henkilöt, joiden joukossa mm. pilotteja kertovat omista aidoista UFO-havainnoistaan.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

6 kommenttia aiheeseen: U.F.O DISCLOSURE PROJECT MEETING

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Wespa sanoo:

  Hyvä löytö Firenzen. Paljon kiinnostavaa asiaa. 🙂

 • Kanankoipi sanoo:

  katoin kuin pitkä se on.. juu en aio kattoo 😀

  It is okay to stay out from the truth. 😉

 • Kerttu Uimonen sanoo:

  Mie oon aina tient, ett ufoloit on.

 • s3nsi sanoo:

  Kanankoipi kato vaan ja avaa silmäs. Oon aina epäillyt että UFO:ja on mutta tuon videon jälkeen ei jää epäilykselle sijaa. Voi prkl että ottaa päähän kun valtamedia pitää kansaa tästä(kin) asiasta täysin pimennossa. Jos sitä menee sitten joillekkin horisemaan jostain UFO:ista niin ne pitää melkeinpä hulluna kun ite eivät voi yhtään muuttaa sulkeutunutta maailmankuvaansa.

 • Penispumppu sanoo:

  Tuottavatkohan muut kosmiset sivilisaatiot yhtä paljon pornografiaa kuin me

 • doubt sanoo:

  Penispumppu, kyllä saattavat, saattavat olla jopa enemmän kiinnostuneita kyseisestä mediasta ja se saattaa olla enemmän pinnalla.

  Tai sitten he pitävät sitä saastaisena roskana eivätkä edes yhdy vaan tekevät kaikki jälkeläiset koeputkissa 😉

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot