ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

X-Konferenssi – Parhaat UFO ja ET-todisteet

Jaime Maussan esittelee X-Konferenssissa parhaita todisteita maan ulkopuolisista vierailijoista.

Videoilla näkyy mm. lentokonetta seuraavia valopalloja jollainen saatiin kuvattua mm. Google Earthissa, valopalloista kerroimme lisää myös tässä artikkelissa.

[ad#tra-1]
Tykkäys ja jakotoiminnot:

26 kommenttia aiheeseen: X-Konferenssi – Parhaat UFO ja ET-todisteet

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Wespa sanoo:

    Taitaapi olla ainakin osittain reposti. Sisältää ainakin samaa materiaalia kuin aikaisemmassa konferenssissa.

  • jatu sanoo:

    Hyvä video.

  • jatu sanoo:

    Eikö se nyt jumaliste ala olemaan jo kaikille selvää, ettei me olla täällä yksin!

  • Dr.Z sanoo:

    Kerrankin edes vähän vakavastiotettavampi ufo-video. En kyllä edelleenkään usko 100%, että alienit ovat täällä, mutta kieltämättä kiinnostavia ufoja.

  • Xjazz sanoo:

    Aikas mielenkiintoinen hmm eipä tolle selitystä juuri löydy

  • Nexeon sanoo:

    Oli siellä muutamia uusia videoita joihin en ole aiemmin vielä törmännyt. Hyvä video kaikenkaikkiaan. Uskon, että saamme vahvistuksen lähivuosien aikana alieneden vierailulle. Kuten tuossa videon lopussa todettiin, toivon myös itsekin toivekkaana, että saadaan joskus vahvistettua yhteydenpito vieraan planeetan asukkien kanssa. Jännää 🙂

  • xD sanoo:

    Eikö maapallon elämä riitä todisteeks sittä että avaruudessa on elämää?

    Välillä tekis miel ampua itteeni päähä ku seuraa tätä maapallon valaistunutta väkeä…

    Ei toisia rotuja vois vähempää kiinnostaa ihmisten jutut.

    Hyvä jos ees ihmiset tajuaa että niide sisällä menee sontaa.

    Ollaa nii viisaita ettei piereskely oo luonnollista tuolla meidän ”piireissä”

  • joopajooo sanoo:

    Jokainen alieneiden olemassa oloon uskova voi miettiä mihin uskonsa perustaa sillä matemaattisesti ajatellen on mahdotonta että ihminen on yksin.

  • joopajooo sanoo:

    Tai siis piti kirjoittaa että jos ei usko alieneiden olemassa oloon niin mihin usko perustuu.. Kommentin editointi ei näytä toimivan..

  • Nexeon sanoo:

    Jep, jo pelkästään se että me ihmiset ollaan olemassa pitäisi riittää todisteeksi että elämä muualla on välttämätöntä. Tätäkin tullut joskus jankutettua eri ihmisille ei niin hyvin seurauksin 😀

  • Isojalka sanoo:

    Avaruus on niin laaja paikka että olisi ihme jos olisimme täällä yksin. Mutta olisi kiva saada vakuuttava todiste tästä ulkopuolisesta elämästä. Siis en tarkoita että nykyiset todisteet ovat feikkejä, vaan että olisi joku todella vakuuttava todiste joka varmistaisi ulkopuolisen elämän

  • Höpönpöpö sanoo:

    Nexeon: ”Jep, jo pelkästään se että me ihmiset ollaan olemassa pitäisi riittää todisteeksi että elämä muualla on välttämätöntä.”

    Enpä nyt ota kantaa kuin harrastamaanne logiikkaan ja todisteluittenne päättömyyteen… Siis miten ihmeessä ihmisten olemassa olo riittää todisteeksi elämän välttämättömyydestä muualla?!?

  • Nexeon sanoo:

    Mun mielestä ajatus siitä, että elämä maapallolla on poikkeus jota ei tapahdu missään muualla, ei edes muilla galakseilla, on todella itsekäs, sulkeutunut ja sokeutunut ajatus. Tuolla on avaruudessa on elämää, se kuhisee elämää joka puolella, me vaan ei olla vielä löydetty sitä (ainakaan julkisesti). Syntyihän elämä maapallollekin, miksi se ei voisi syntyä muuallekin, jopa semmoisille planeetoille joissa ihminen ei selviäisi. Elämä löytää aina keinon, jopa mahdottomissakin olosuhteissa. Me ihmiset ollaan vielä lasten kengissä kun on kyse tietämyksestä galakseista, planeetoista ja yleensäkin avaruudesta. Emme edes tunne omaa galaksia saatika omaa aurinkokuntaa, joten on aivan turha väittää että me ollaan yksin, me ollaan poikkeus, me ollaan ainoita!

  • Höpönpöpö sanoo:

    Juu, itsekin ounastelisin muuallakin olevan elämää, tätä en ole missään vaiheessa kiistänyt. Kysymykseni kuuluikin miten ihmeessä ihmisten olemassa olo riittää todisteeksi elämän välttämättömyydestä muualla? Asia kun on niin, että se että uskomme tai kuvittelemme jotain ei todista yhtikäs mitään.

  • Nexeon sanoo:

    Jossain vaiheessa oli se aika, kun ihmiset uskoivat, että oli vain tämä meidän aurinkokunta, ei muita planeettoja. Sit tajuttiin, että me pyöritään yhdessä todella isossa galaksissa jossa on mahdollisesti muitakin planeettoja kuin nämä meidän aurinkokunnan planeetat. Nyt tiedetään, että tuolla on biljoonia galakseja ja yhdessä galaksissa voi olla miljoonia ellei biljoonia planeettoja. Tällä hetkellä ollaan löydetty useita satoja mahdollisesti maan kaltaisia planeettoja, ns. exo planeettoja.

    Olishan se kieltämättä todella hienoa saada jonkinlainen kunnon todiste asiasta, mutta usko on kuitenkin jotain sellaista joka ei aina kaipaa todisteita. Kuvitteleminen on taas ihan eri asia. Tässä aiheessa mä en kuvittele, mä uskon koska mun mielestä se on aivan järjetön ajatus, että me ollaan yksin, tietäen kuinka laaja universumi on, se on mun mielestä mahdotonta, että me oltaisiin yksin tässä tyhjiössä nimeltä avaruus, joka on muuten ihan helv***n iso paikka. Joku matemaattisesti lahjakaskin voisi laskea ja kertoa, että se on todellä epätodennäköistä, että tuolla ei olisi elämää. Jos elämä syntyi maahan, sen on pakko olla syntynyt muuallakin…tämänkin voi matemaattisesti laskea ja todentaa. Eikä planeetan tarvitse olla välttämättä edes maan kaltainen, tiedämmehän maapallollakin olevan elämää sellaisissa paikoissa, joissa vielä muutama vuosi takaperin kuviteltiin elämän ei edes olevan mahdollista.

  • Höpönpöpö sanoo:

    Nexeon: ”Jos elämä syntyi maahan, sen on pakko olla syntynyt muuallakin…tämänkin voi matemaattisesti laskea ja todentaa.”

    Varmuuden vuoksi selvennän ettei tarkoitukseni ole saivarrella, mutta kyllä tälläkin saitilla keskustellessa olisi mahtavaa jos pitäydyttäisiin väitteitä esitettäessä edes jonkinlaisessa totuudessa.

    Ensinnäkin, vaikka elämää on Telluksella sitä ei ole ”pakko olla” muualla. Melko todennäköisenä Maan ulkopuolista elämää voidaan pitää, juurikin siitä syystä, että täälläkin sitä on. Todennäköisyyttä moiseen ei kuitenkaan voida laskea koska pelkän arvauksen varassa olevia muuttujia on liikaa.

    Toisekseen, jos elämän olemassa olo muualla voitaisiin ”matemaattisesti laskea ja todentaa” se olisi jo tehty.

  • joojps sanoo:

    Voi hyvänen aika sentään. Siis mitä nämä isosilmäiset laihat ukko kuvat todistaa maan ulkopuolisesta älystä? Miksi ET ukkojen ulkonäkö on aina niin stereotyyppistä? Eihän nämä todista kuin sen, että tälläisiä hahmoja löytyy kun tarpeeksi etsii kuvista. Yhtä suurella todennäköisyydellä voit löytää kuvista paholaisen kasvot ja väittää sitä itse luciferiksi. Miksei banaaninmuotoinen kohde, jossa keskellä aukko voisi olla maan ulkopuolistä älyä? Millä perusteella, nämä isosilmäiset hahmot ovat maan ulkopuolelta? Todella naurettavaa!

  • Höpönpöpö sanoo:

    Kaksi sanaa: Jaime Maussan. Kaveri on täysi huijari, viimeistään se ketunraudoista tms. löytynyt ’alienin poikanen’ osoitti Maussanin luotettavuuden tason niin räikeästi ettei voi kuin ihmetellä tyypin yhä kelpaavan lähteeksi edes tänne.

  • Wespa sanoo:

    Jaime Maussan on journalisti joka on uutisoinut eri tapauksista, osa on todettu myöhemmin huijauksiksi. Itse henkilö esittelemässä materiaalia ei muuta materiaalia sen aidommaksi tai epäaidommaksi, oli esittelijänä sitten kuka tahansa. Jokainen tapaus pitää ottaa tapauskohtaisesti ollakseen realistinen ja objektiivinen.

  • Höpönpöpö sanoo:

    Jaime Maussan on joku aivan uskomattoman typerä (tähän vaihtoehtoon en itse usko) tai häikäilemätön huijari. Ellet tätä muuten tajua niin katsopa Jaimen juttu siitä alienin poikasesta jonkun sellaisen henkilön seurassa, jolla on alkeellisintakaan kokemusta näytteiden tutkimisesta.

  • Wespa sanoo:

    Jaime sitä Jaime tätä… Minua ainakin kiinnostaa tällä videolla käsitellyt ja näytetyt asiat, ei niinkään Jaime… Toki krittiikki ja skeptisyys on aina hyvästä, mutta mielestäni sen ei saa antaa sokaista myöskään, varsinkin kun rupeaa jo dokumentteja ja videoita personoimaan sen mukaan kuka siinä on puhujana tai esittelijänä. Kuten mainitsin, niin Jaime on journalisti, ei videoiden kuvaaja tai tekijä, hän vain kokoaa videoita ym. yhteen ja ihmisenä tekee joskus tulkintavirheitä. Mistä johtuu, että monesti keskustelu ohjautuu henkilöihin itse ilmiöiden ja materiaalin sijaan?

  • Höpönpöpö sanoo:

    Totta kai sillä kuka materiaalin esittää on valtava painoarvo! Materiaalia kun näistä ilmiöistä on pilvin pimein – ja suurin osa silkkaa paljain silmin havaittavaa humppaa – korostuu lähteiden uskottavuus. Nämä Parablogin ’asiantuntijat’ ovat toinen toistaan uskomattomampia foliohattuja tai vaihtoehtoisesti tällä soodalla leipänsä ansaitsevia ammattihuijareita. Jaime on osoittautunut henkilöksi, joka vähät välittää totuudesta oli juttu miten älytön tahansa kunhan katsojia riittää ja raha siis liikkuu.

    Mitä taas ko. videon materiaaliin tulee se on vuosia vanhaa eikä vakuuta ketään täyspäistä. Ja vaikka joukkoon olisi eksynyt joku mielenkiintoisempi pätkä, vie siltä pohjan se, että tämä huiputusmaakari sen esittelee. Lopuksi vielä äijä paiskaa kuulijoidensa naamalle niin tökeröitä ’valokuvia’ alieneista etten kyllä millään voi uskoa edes sinun, Wespa, hetkeäkään kuvittelevan etteikö tämä herra Maussan olisi kiusallisen tietoinen kuvien olevan silkkaa sittiäisen sontaa.

  • Ampuj4 sanoo:

    Omasta mielestä tätä koko ihmiskunnan yksin olevaa kysymystä sumuttaa nykyaikana turhan paljon nykyaikana kaikki hoaxit sun muut. Ihmiset jotka siis hakee mainetta kyseisen asian varjollla. Tämä on mielestäni väärin. Mutta kaiken tämän sonnan sisältä mitä asiasta voi löytää niin uskosin ite ainakin että ihan takuu varmasti löytyy oikeitakin todisteita. Kyseisessä dokumentissa on koottuna melkeinpä parhaita näistä todisteista. Tietenkin muutakin on olemassa. Yhteiskunnan virallinen kanta on edelleen se että ”olemme yksin”. Jos yhteiskunnankanta=Poliitikkojen/Viranomaisten kanta. Todellisuus vaikuttaisi valitettavasti olevan jotain muuta. Myöntääköhän Viranomaiset tätä asiaa koskaan todeksi Sitä en tiedä. Uskosin että yhteiskuntahyväksyy tämän faktan vasta siinä vaiheessa kun joukossamme kävelee jotain muulta planeetalta tulleita olentoja. Moni scifi-aiheinen materiaalihan juuri käsittelee tätä kysymystä millaista on ihmisten elämä mikäli tämä suuri näkymätön este on poistettu.

    Ite olen sitä mieltä että ihmiskunnan tietoisuus ulkopuolellamme olevasta elämästä kasvaa jossain mittakaavassa tulevina vuosina. Eli mtn kovin superiooria on mielestäni turha odottaa tänä ”2012” mainostettuna ajankohtana. Enemmänkin jotain pientä ehkä mutta sitäkin merkityksellisempää. Vähän niinkun lapsi ottamassa ensimmäisiä kontaktejaan tai askeliaan synnyttyään elämään maapallolla. Keep in peace tms 😀

  • ari teräväinen sanoo:

    Vasta kun ihminen matkustaa toisiin aurinkokuntiin: Jos tähtiportti on totta sen on kähmineet ne joilla on valtaa ja teknologiaa hallita massoja ja se on se totuus jota itse jo se sarja hyödyntää? Ja antamalla kuvan Yhdysvallat on jotenkin niin hieno juttu?

    Netissä pyörivät jutut on kun on ne 1950 ja 1960 luvun tieteisfilmit: Ja parhaimmissakin kuvissa ne on kuin siintä otettuja kiekkoja joita jo natsit yritti rakentaa voittaakseen sen sodan?

    Ne vehkeet on kehitetty siintä mihin ihminen pystyy ?

    On totta maapallolla on kadonneita kulttureja ja arvoituksia tutkimattomia paikkoja?

    Onko se niin se tässä kummittelee meille: Ja se on saanut aina lisää näyttöä niitä täällä riittää omasta takaa?

    Menneisyys vaiko tulevaisuus on läsnä nyt ja tässä asiassa: Ja olemmeko me sitä nyt ajatelleet näin koskaan on kyse suuresta ja typerästä huijauksesta?
    Joku on teknologisesti 20 – 30 vuotta meitä muita edellä korkeintaan nyt noin 100 vuotta?

    Avaruussukula joutuu madonreikään tupsahtaa palneetalle jolla eletään 1800 luvulla ja ne on ihmisiä kuten me olemme …

  • ari teräväinen sanoo:

    Salailu ja vallanhimo : Ajaa siihen kehittynein ahnein osapuoli kähmii sen itselleen?

    Alus on ehjä se jää valtion huomaan johtaa moniin muihin syhin salailla asioita seuraavat 100 vuotta: Ja jona alus tutkitaan moneen kertaan aina vain uudelleen osaosalta kootaan siintä uusia välineitä jopa rakentaa sen avulla täysin uusia keksintöjä?

    Tieto välittyy: Ja kun se on nyt niin ei sen syy mikä on sen tiedon todellinen ja alkuperäinen lähde?

    Edistää kehitystä: Asteettain tietoa sirotellaan sinne ja tänne jotta muut ei kysele liikoja mistä se tulee ja kuka sitä ylläpitää?

    Lentäjät pysyy karateenissa elämänsä ajan:Kootaan tietoa ja tiedostoja vieras planeetta ja kaikki otetaan esille vähitellen tähtikarttoja ja sijainti tietoja myöten?

    Yhden valtion tiede ja teknologia edistää seuraavat sata vuotta muuta maailmaa ja antaa valtaa ja asemia hallita muita?

    Valhe joskus tulee julki mutta kuka sitä uskoo?

  • ari teräväinen sanoo:

    Yhteistyö maailmojen välillä on ja jatkuu: Ja kun on keino ylläpitää sitä yhteyttä edelleenkin?

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto