FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Ratkeaako ufojen arvoitus? – Keskustelupaneeli

4.9.2009 Rajatiedon keskuksessa pidettiin keskustelupaneeli otsikolla ”Ratkeaako ufojen arvoitus?” Mukana keskustelupaneelissa olivat Tapani Koivula, Atso Haapanen, Ilpo V. Salmi, Jaakko Närvä ja Jorma Elovaara. Paneelin puheenjohtajana toimi Jani Lassila.

Tapani Koivula on harrastanut ufotutkimusta jo 40 vuotta ja erikoistunut erityisesti ufokontakteihin. Häneltä on ilmestynyt kaksi ufoaiheista kirjaa, joista parhaiten tunnetaan teos ”Ufojen kosminen viesti”. Viime vuosina Koivula on johtanut Suomen ufotutkijoiden toimintaa.

Atso Haapanen on useita teoksia julkaissut sotahistorioitsija, jonka uusin kirja käsittelee sota-arkistosta löytyneitä ufotapauksia. Nyt syksyllä ilmestyvä julkaisu on erityisen ajankohtainen, koska monet maat ovat viime aikoina ufotapauksia jo julkaisseet – onko nyt Suomen vuoro?

Ilpo V. Salmi on eläkkeellä oleva vararehtori ja Skepsiksen entinen puheenjohtaja, joka toimii Tieteellisen seurain valtuuskunnassa aktiivisena kansanvalistajana. Hän on perehtynyt tähtitieteeseen ja havaintopsykologiaan, jotka ovat keskeisiä tieteenaloja kysyttäessä onko ufoja ylipäätään olemassa ainakaan missään kiinnostavassa merkityksessä.

Jaakko Närvä on ufoista väitellyt uskontotieteilijä ja entinen Suomen ufotutkijoiden varapuheenjohtaja. Hänen asiantuntemuksensa ulottuu ufouskovaisuudesta uskonnollisuuden vaikutukseen ufotutkimuksessa.

Jorma Elovaara on entinen kirjakustantaja ja legendaarinen radiotoimittaja, jonka monet tuntevat New age aatteen pioneereina Suomessa.

Katso video keskustelusta Tajunta-blogin mediasfääristä.

Kiitos Qlippoth.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

10 kommenttia aiheeseen: Ratkeaako ufojen arvoitus? – Keskustelupaneeli

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • FDR sanoo:

  On siinä alan asiantuntijoita koolla. Pitää lukea tuo Atso Haapalan uus kirja, X-fileet avautuvat hiljallen.

 • Wespa sanoo:

  Poistin tästä äskön vahingossa kommentin. Taisi olla Höpöhöpön tai muun kirjottama. Viestin voi kirjoittaa uudestaan, sillä kyseessä oli oma mokani. Pahoittelen häiriötä.

 • Button sanoo:

  Tapani Kuningas on kyllä aikamme legenda ja ikoni

 • recon sanoo:

  On niillä muukalaisilla kyllä melkoista teknologiaa!!? Saapuvat tänne valovuosien päästä sotaa käymään ja koneet hajoo tutka-aaltoihin. Ei ihme että menestystä ei tullut. Voi hyvää päivää… 😉

 • Tunhhu sanoo:

  recon, pitää myös ottaa noissa sun kaltaisissa kommenteissa huomioon, että vaikka nämä sivilisaatiot olis meitä kuinka paljon eellä, niin ne ei välttämättä tajua jonkun tuollaisen vaikutusta omiin vehkeisiin. Mikä meistä taas tuntuu hyvin typerältä.. siis ihan noin niinku yleisesti ottaen 😀

 • Alxi sanoo:

  Tapani Koivula on kyllä fiksu mies. Valitettavaa, että jätti suomen ufotutkijoiden puheenjohtajuuden. Uusi johto kun kohtelee jäseniä ja ulkopuolisiakin todella ala-arvoisesti. Suomen ufotutkijoiden linja on alkanut muuttua rahastukseksi.

 • Kiitos Wespa linkkauksesta. Blip.tv tarjoo myös embeddaus-koodin, mutta sitä ei tähän näköjään pysty pasteamaan.. löytyy tuolta: http://blip.tv/dashboard/episode/2786153

 • Gamma sanoo:

  Atso Haapasen kirjasta löytyy lisätietoa täältä: http://www.ufofinland.org/index.php?id=3&pid=500

 • recon sanoo:

  Tunhhu, Ei kun sitä minä tässä vaan, että alus joka tulee avaruudesta jossa on verrattain paljon erilaisia sähkömagneettisia säteilyjä, putoaa, kun se lentää kahden tutkan väliin. Ihme että kesti tänne asti.

 • matkailija sanoo:

  juu, on se kun hömppä ja tiede sekottuuuu.täytyy vaan todeta et ufo se maakin kaukaa katottuna.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *