ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Askon Ufo-tapaus

Asko Nummela on ufokontaktihenkilö joka on tavannut omien kertomustensa mukaan avaruusolentoja ja saanut erilaista henkistä tietoutta, jota hän on jakanut eteenpäin kokemustensa lisäksi mm. erilaisissa ufo-tapahtumissa.

Tällä videolla Asko kertoo pienestä Ufo-onnettomuudesta, jonka seurauksena hän sai pienen määrän säteilyä

Askoon ja hänen kokemuksiinsa voit tarkemmin tutustua hänen kotisivuillaan.

Kiitos vinkistä Gammalle. 🙂

[ad#tra-1]
Tykkäys ja jakotoiminnot:

34 kommenttia aiheeseen: Askon Ufo-tapaus

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • lownrgy sanoo:

    hyvä asko, respect!!!

  • Timo.S sanoo:

    Askon tarina ei nyt saanut ainakaan itselläni vakuuttumisen tuulta purjeisiinsa.

    Ja hei tää on se Tantralove äijä!

    Elämä kannabiksen parissa saa kummia välillä aikaan eiköstä juu 😀

    Palovammat on hänen partavedestään!

  • jatu sanoo:

    joopa joo ja skeptikot kiittää.

  • Jorgos sanoo:

    Jep jep. 😉

  • Soulreaper sanoo:

    Oikeesti lukaskaapa nuita kaverin kotisivuja. Ihan perus ufohörhö.

  • jatu sanoo:

    EN sanoisi ”ihan perus ufohörhö” Pelkkä hörhö riittää.
    Juuri tuonlaisten ihmisten vuoksi ufo teoriat ja ilmiöt kärsivät.

  • AntiRistus sanoo:

    Onhan Asko kuvannut Ufojakin…
    http://www.youtube.com/watch?v=Mj5cZNLzcU0

  • jatu sanoo:

    Näyttää Askon ufot melkoisen paljon samoilta kuin Turun telakalla valmistuneet kaasusäiliöalukset.
    Varmaan salaisia ufoja kuljetettaisiin avoimilla rekoilla, kun kuskit vetäsee pullakahvit huoltiksella.

  • Höpönpöpö sanoo:

    No, mutta… Miksette usko A. Nummelaa kun paljon löperömpiäkin äijiä pidätte guruina??? Ja avoin kysymys Wespalle: Missä luuraa Maina (vai mikä sen nimi nyt oli)? Eikös tämä sun kontaktisi ollut koko elämäsi mullistanut tapaus? Miksei hänestä kuulu enempää? Tajusitko itsekin, että jossainhan se naurettavuuden ja säälittävyyden raja kulkee..?

  • Fibzu sanoo:

    No moi Asko.

  • makkara sanoo:

    Taitaa askolta puuttua pari ruuvia nyt.

  • kabanossi sanoo:

    huhhuh, viekää takas mistä toittekin. tai onko kenties ite karannut jostakin..

  • Tare sanoo:

    Siis saanut säteilyä. Oliko minkälaista,koska paita
    ei estä esim. ufojen käyttövoimaan liittyvää säteilyn.
    kukaanhan ei varmasti sitä ole todistanut mihin käyttövoimaan ufojen energia liittyy, mutta joissain jutuissa
    varoitetaan menemästä ufojen likelle juuri säteilyn takia.

    Ja tuo video… Erikoiskuljetus jollekkin isolle säiliölle.
    Etuautot ajavat vilkut päällä pimeässä ja varmistavat esteettömän kulun kuljetukselle. Eli ei mitään Ufoa tuossa pätkässä What is this.

  • RP sanoo:

    Oooh! Pieni kosminen tantra-Asko, joka tanssii kosmista tanssia! 😀

  • are sanoo:

    Asko kuuntelee Enyaa ja uskoo mm. enkeleihin. Asko on myös vegetaristi ja kirjoittaa blogia. Asko saa rahaa seksin opettamisesta. Tämä mieshän on mun idoli! tuhannet kristallit loistavat Askon kosmista auraa!

  • Jasser sanoo:

    Ei vissiin kovin tiukkaa henkistä tietoutta oo kaverille jaettu, jos istuu maantien varrella yöt kuvaamassa jotain erikoiskuljetuksia Ufoina. tsiisus sentää…

  • Höpönpöpö sanoo:

    Selittäisitkö Wespa edes mikset suostu sanomaan Mainasta enää mitään tai ota ja videoi uutta yhteyttä? Olit kovin tohkeissasi ’kanavoinnistasi’, vaikutit jopa vakuuttuneelta, että yhteytesi kautta ihmiskunta saattaisi saada uutta tietoa ja ymmärrystä. Nyt et vaikuta enää asiasta kiinnostuneelta. Hämmentävää… Kuitenkin kyseessä oli mielestäni ylivoimaisesti mielenkiintoisin tämän sivuston postauksista. Se herätti keskustelua ja ainakin tuolloin lupailit sen olleen vain alku. Nyt kun olet entisestäsi eheytynyt, valaistunut ja – oman kertomasi mukaan – jopa sitä piparia saanut (en kyllä ymmärrä miksi sitäkään on pitänyt tänne tulla todistelemaan) niin luulisi, että olisit kypsä uusimaan istuntosi. Käsitin, että viimekertainen oli sinulle kohottava tapaus. Missä nyt mättää???

  • jatu sanoo:

    Tuntuu olevan varsin hauska ja monipuolinen kaveri tuo Tantra-Asko.
    Taitaa harrastaa kosmisen tanssin lisäksi ufopornoa?

  • Höpönpöpö sanoo:

    Wespaaaa! Miten on uskottavuutesi laita jos et halua suoraan ja selvään kysymykseen vastaamaan..?

  • Wespa sanoo:

    Selittäisitkö Wespa edes mikset suostu sanomaan Mainasta enää mitään tai ota ja videoi uutta yhteyttä?

    En ole kokenut yhteydenottoa mielenkiintoiseksi tai järkeväksi tässä vaiheessa. Enemmän olen ollut näiden asioiden kanssa hiljempaa ja ottanut yhteyksiä harvemmin. Ehkä joskus jatkan taas kokeilua jahka näen sen tärkeäksi. Minulle kanavointi julkisesti vaatii myös tietynlaista rohkeutta ja tietynlaista henkistä latautumista (rauhallista ja positiivista olotilaa), en ole kokenut olevani tarpeeksi rohkea kanavoimaan kovinkaan suuresti ja elämässäni on ollut paljon muita asioita. Ehkä osasyynä on ollut myös naurunalaiseksi joutumisen -pelko tai kritiinkinpelko.

    Olit kovin tohkeissasi ‘kanavoinnistasi’, vaikutit jopa vakuuttuneelta, että yhteytesi kautta ihmiskunta saattaisi saada uutta tietoa ja ymmärrystä. Nyt et vaikuta enää asiasta kiinnostuneelta. Hämmentävää…

    Etsivä kyllä löytää. Filosofisia pohdintojani, sekä muutamia kanavoituja viestejä löytyy videomuodossa YouTubekanavaltani. Kuten aiemmin mainitsin niin tällä hetkellä olen pitänyt hiljaisempaa vaihdetta päällä. Olen keskittynyt oman itseni kehittämiseen ja itsetutkiskeluun enemmän tässä vaiheessa. Videoistani on kommenttien mukaan ollut useille apuakin ihmisten omassa kehityksessä, ne toimivat joillekkin työkaluna itsetutkiskeluun ja oman voiman löytämiseen. En halua että minua nähdään minkäänlaisena messiaana vaan toivon, että pystyn tarjoamaan työkaluja joilla ihmiset voivat itse kehittyä omana itsenään.

    Kuitenkin kyseessä oli mielestäni ylivoimaisesti mielenkiintoisin tämän sivuston postauksista. Se herätti keskustelua ja ainakin tuolloin lupailit sen olleen vain alku.

    Kiitos paljon. Keskustelun herättäminen on myös yksi motiiveistani.

    Nyt kun olet entisestäsi eheytynyt, valaistunut ja – oman kertomasi mukaan – jopa sitä piparia saanut (en kyllä ymmärrä miksi sitäkään on pitänyt tänne tulla todistelemaan) niin luulisi, että olisit kypsä uusimaan istuntosi. Käsitin, että viimekertainen oli sinulle kohottava tapaus. Missä nyt mättää???

    Eheytynyt olen paljonkin ja oppinut uusia asioita itsestäni, mutta en usko olevani valaistunut tai mitenkään muita ihmisiä parempi. Ehkä valaistuminen kuitenkin tulee jossain vaiheessa, valaistumisella tässä tapauksessa tarkoitan itseni täydellistä löytämistä ja elämisen helppoutta jne. En ole muistaakseni piparinsaannilla täällä mainostellut, korkeintaan saattanut vastata myöntävästi johonkin kysymykseen aiheeseen liittyen. Toki seksuaalisuus ja seksi on osa elämääni ja siten olen siitä keskustellut vlogissani YouTuben puolella (myös naisten pokaamisesta ja itse seksikokemuksista) koska se on yksi puheenaihe siinä missä muutkin. Kanavointikokemus oli toki miellyttävä, mielenkiintoinen ja tietyllä tavalla kohottava niinkuin moni muukin elämäni positiivinen kokemus.

    Ehkä kuitenkin nauhoitan jonkun kanavoinnin taas jossain vaiheessa kun aika ja paikka tuntuu oikealta. 🙂

    Toivottavasti tämä vastasi kysymyksiisi tarpeeksi tarkasti. 🙂

    PS. Jos kanavoidut viestit kiinnostaa, niin voisin suositella vaikkapa Basharia ja Kryonia, ainakin jos tykkää kuunnella audiomuodossa kanavointeja. Kanavointia ja muuta henkistä tietoa käsittelen enemmän myös toisessa blogissani. http://henkimaailma.wordpress.com/ 🙂

  • Höpönpöpö sanoo:

    Wespa hyvä, kontaktisi, joka ’mullisti maailmasi’ ei tässä vaiheessa olekaan mielenkiintoista tai järkevää? Eihän sinun välttämättä täydy ’kanavointiasi’ kuvata, itselleni riittäisi jos kertoisit mitä korkeampaa tietoa kontaktialieniltasi saattaisit saada… Veikkaampa sinun vain huomanneen, ettei feikki mene läpi ellet ensi kerraksi keksi jotain hieman mielenkiintoisempaa viestiä välitettäväksesi.

    ”Videoistani on kommenttien mukaan ollut useille apuakin ihmisten omassa kehityksessä, ne toimivat joillekkin työkaluna itsetutkiskeluun ja oman voiman löytämiseen.”

    En tunne sinua henkilökohtaisesti ja toivonkin, että ymmärrät kritiikkini kohteena olevan nyt tämä julkinen toimintasi, et sinä ihmisenä ja lajitoverinani. En nyt myöskään kiitä erikseen vastauksestasi koska löperyyksiäsi julkisuuteen tyrkyttäessäsi olet mielestäni vastuullinen myös asiallisiin uteluihin reakoimaan kuten nyt vihdoin teitkin. Itse olen myös tutustunut videoidesi muualla saamiin kommentteihin ja käsitykseni mukaan valtaosa niistä, jotka jaksavat julistuksiasi kuunnella ovat lähinnä ällistyneitä siitä energiasta, jonka tuhlaat itsestään selvien latteuksien latelemiseen egoasi korostaen. Tällaisen kuvan ainakin monet palautteen perusteella ovat saaneet.

    Niin sanotut ’pointtisi’ esimerkiksi kovasti pinnalla pitämästäsi seksistä ovat kauttaaltaan niin älyttömiä latteuksia etten usko kenenkään puberteetistään selviytyneen niistä saavan minkäänmoisia rakennuspalikoita omaan kehitykseensä. Jos taas kohderyhmäsi ovat alaikäiset, jotka tietysti helpoimmin jakavat puutteelliset käsityksesi pidän toimintaasi joko ajattelemattomana tai tarkoitushakuisena. Uskoisin useimpien 9-vuotiaiden luennoivan seksuaalisuudesta avarammin ja luontevammin ja taatusti mielenkiintoisemmin kuin sinä.

    ”En halua että minua nähdään minkäänlaisena messiaana vaan toivon, että pystyn tarjoamaan työkaluja joilla ihmiset voivat itse kehittyä omana itsenään.”

    Messiaanisena yrität kuitenkin esiintyä esimerkiksi juuri teeskentelemällä välittäväsi viestejä joltain henkisesti korkeammalla tasolla olevalta mielikuvitusystävältäsi. Jo se, että kuvittelet itsepintaisesti ’pystyväsi tarjoamaan työkaluja’ muiden kehittymiselle on pöyristyttävän omahyväistä. Pointtisi ei mene näiltä kriitikoilta ohi kuten jaksat harmitella; he sattuvat olemaan jo sen verran ’kehittyneitä’, että ymmärtävät ettei löpinöissäsi ole pointin poikastakaan.

    ”En ole muistaakseni piparinsaannilla täällä mainostellut, korkeintaan saattanut vastata myöntävästi johonkin kysymykseen aiheeseen liittyen.”

    ’Täällä’ tarkoitin nettiä ylipäänsä, eikä taida missiotasi seuranneille jäädä omasta aloitteestasi huomaamatta, että kovin mielelläsi haluaisit yrittää antaa itsestäsi kuvan paitsi jonkinlaisena korkeamman tiedon guruna myös seksuaalisuuden ylipappina, joka on jo surkuhupaisaa seurattavaa.

    En ylläty jos jätät näin suoran kritiikin julkaisematta, siihen sinulla lienee oikeutesi, uskoisin sinun myös lukevan mielummin sitä nuoleskelua, jota tietenkin aina kaikki julkisuus tuo mukanaan (jopa johannatukiaisilla on oikeita faneja!), mutta toivoisin sinun vetäytyvän julkisen saarnaamisesi sijasta kehittämään itseäsi ihan rauhassa ennen kuin alat tyrkyttämään ’filosovointiasi’, josta en voi nähdä voivan seurata kenellekään ainakaan mitään hyvää. Monet käsittelemistäsi asioista ovat oikeasti tärkeitä ja vaatisivat todella paljon enemmän ymmärrystä kuin sinulta näyttäisi tässä vaiheessa löytyvän.

  • jatu sanoo:

    Asiallisia vastuksia vähemmän asiallisiin ja hyökkääviin kysymyksiin.Minulla nouseee aina niskakarvat pystyyn, jos joku on niin paljon toista parempi, että keskustelee ”näillä merkeillä”
    Voi perXXle

  • Höpönpöpö sanoo:

    Kertoisitko jatu mikä kysymyksissä ei mielestäsi ollut asiallista?

  • jatu sanoo:

    Hyökkäävä asenteesi

  • Höpönpöpö sanoo:

    Asenteeni saattaa kyllä olla jo hieman hyökkäävä, myönnän. Mutta kun täällä puhutaan niin paljon etenkin ylläpidon toimesta silkkaa potaskaa asioista, jotka oikeasti voivat saada kehittyvän mielen hyvinkin sekaisin on mielestäni aivan kohtuullista penätä moisen pelleilyn motiiveja.

  • Wespa sanoo:

    Ymmärrän näkökulmasi, että jotkut videoideni viesteistä tuntuvat sinusta tai joidenkin mielestä latteuksilta. Toisaalta olisin mielelläni kuullut tarkempaa kritiikkiä. Vlogi ja pohdintavideoillani on monia eri tarkoituksia. Joku saattaa omasta elämästään kertomisen ja kokemusten jakamisen oman itsenä ja omat kasvot nähtävillä ,nähdä egoiluna ja se on ihan ok, heillä on siihen oikeus. Seksistä puhuttaessa en koita opettaa tai valistaa ketään vaan lähinnä mietin asiaa omalta kannaltani (filosofioin siitä mitä itse seksi on) ja muutamilla muilla videoilla kerron omista kokemuksistani asiaan liittyen. Se, että oppiiko niistä joku jotain on toki ihan henkilöstä itsestään kiinni. Sitten erikseen minulla on ns. opetusvideoita joissa jaan vinkkejä ja itselleni toimivia asioita mm. ujoudesta eroon pääsemiseen. Jotkut videoistani on ihan vain pohdintoja mitä itse olen mieltä ja mitä itse olen havainnoinut aiheesta, jotkut ovat silkkaa huumoria ja osassa jaan itselleni toimivia asioita sen takia että niistä voisi joku muukin oppia jotain. 🙂

    Eihän sinun välttämättä täydy ‘kanavointiasi’ kuvata, itselleni riittäisi jos kertoisit mitä korkeampaa tietoa kontaktialieniltasi saattaisit saada… Veikkaampa sinun vain huomanneen, ettei feikki mene läpi ellet ensi kerraksi keksi jotain hieman mielenkiintoisempaa viestiä välitettäväksesi.

    Tuo on sinun näkökulmasi ja kuten ilmaisitkin niin et tunne minua. En väitä, että tieto olisi mitenkään korkeampaa, se on sitä mitä se on. Toivonkin, että henkilö keksittyisi itse tietoon ja sen mahdolliseen apuun omaan elämäänsä, tai mahdollisesti jopa videon herättämiin vastakkaisiin näkökulmiin jos sellaisia tulee. Motiivini videokanavointitaukoon ilmaisinkin jo aikasemmassa viestissäni. Sinulla on toki oikeus olla uskomatta sitä ja muodostaa oma tulkintasi asiasta.

    Itse olen myös tutustunut videoidesi muualla saamiin kommentteihin ja käsitykseni mukaan valtaosa niistä, jotka jaksavat julistuksiasi kuunnella ovat lähinnä ällistyneitä siitä energiasta, jonka tuhlaat itsestään selvien latteuksien latelemiseen egoasi korostaen. Tällaisen kuvan ainakin monet palautteen perusteella ovat saaneet.

    Missä olet tutustunut saamiini kommentteihin? Ymmärrän sen, että videoistani eivät kaikki saa apua, mutta olen iloinen niistä jokaisesta jotka ovat apua saaneet ja jotka tulevat apua saamaan esim. omaan ujouteensa ja omien pelkojensa käsittelyyn. Itseselvä latteus on myös subjektiivinen kuva joka kuvaa täysin kyseisen henkilön omaa tietotasoa. Jotkut oppivat uutta, jotkut kertaavat jo oppimiaan asioita ja jotkut ohittavat kaiken. Se mitä kukin tekee ja mitä kukin ennestään aiheesta tietää ja kuinka mielenkiintoiselta se vaikuttaa on ihan henkilöstä itsestään riippuvaa.

    Messiaanisena yrität kuitenkin esiintyä esimerkiksi juuri teeskentelemällä välittäväsi viestejä joltain henkisesti korkeammalla tasolla olevalta mielikuvitusystävältäsi. Jo se, että kuvittelet itsepintaisesti ‘pystyväsi tarjoamaan työkaluja’ muiden kehittymiselle on pöyristyttävän omahyväistä. Pointtisi ei mene näiltä kriitikoilta ohi kuten jaksat harmitella; he sattuvat olemaan jo sen verran ‘kehittyneitä’, että ymmärtävät ettei löpinöissäsi ole pointin poikastakaan.

    En esiinny messiaana, kyseisellä videolla on kokeiluni kanavoinnista. En myöskään väitä, että mikään mahdollisen yhteyden viesti tulisi mitenkään korkeammalta tasolta vaikka sellaisen kuvan voi saada. En myöskään väitä, että yhteys olisi ollut aito, vaan kyseessä on kokeilu jonka viestin voi ottaa tai jättää, monesti mietin asian aitoutta itsekkin. Lopulta itse viesti on pääasiassa ja sen kautta saatava apu tai ajatukset, ei se miten tai kuka sen toimittaa. Useilla videoillani kerron asioista jotka ovat itselleni toimineet mm. positiivisen ajattelun kehityksessä ja oman itsen kehittämisessä, en väitä että ne toimisivat kaikille, mutta joillekkin toimivat ja se on hyvä asia. Jaan omaa näkökulmaani asioista ja jokainen saa käyttää omaa ajatusmaailmaansa ja poimia itselleen toimivia asioita.

    ‘Täällä’ tarkoitin nettiä ylipäänsä, eikä taida missiotasi seuranneille jäädä omasta aloitteestasi huomaamatta, että kovin mielelläsi haluaisit yrittää antaa itsestäsi kuvan paitsi jonkinlaisena korkeamman tiedon guruna myös seksuaalisuuden ylipappina, joka on jo surkuhupaisaa seurattavaa.

    Oletko saanut tuollaisen kuvan, että esiintyisin jotenkin seksin ylipappina tai jonkinlaisena guruna? Se on sinun muodostamasi kuva minusta. Kerron ihmisenä omia ajatuksiani seksistä, sekä kerron omista kokemuksistani. Se millaisena kukin minut näkee tai kokee on täysin hänen muodostamansa kuva. Voisi myös toki keskittyä itse viestiin ja sen sanomaan, siitä otan mielelläni eri ajatuksia ja kritiikkiä vastaan.

    mutta toivoisin sinun vetäytyvän julkisen saarnaamisesi sijasta kehittämään itseäsi ihan rauhassa ennen kuin alat tyrkyttämään ‘filosovointiasi’, josta en voi nähdä voivan seurata kenellekään ainakaan mitään hyvää. Monet käsittelemistäsi asioista ovat oikeasti tärkeitä ja vaatisivat todella paljon enemmän ymmärrystä kuin sinulta näyttäisi tässä vaiheessa löytyvän.

    Kiitos vinkistäsi. Julkisesta kanavoinnista minulla onkin ollut pitempi tauko. Sinähän pidit sitä tämän sivun mielenkiintoisimpana postauksena. Ehkä jossain vaiheessa jatkan, aika näyttää.

    Minusta on kiva jakaa itsekehityksen kautta oppimiani asioita eteenpäin (tässä en viittaa kanvointivideoon vaan ihan yleensä), sillä jos minä voin kehittyä sillä tiellä niin mahdollisesti siitä on apua muillekkin. Itsekehityksellä en tarkoita mitenkään toisten yläpuolelle nousemista vaan oman itsensä kehittämistä haluamaansa suuntaan mm. niin, että oma elämä on positiivisempaa ja nauttii asioista enemmän. Filosofia on kuitenkin aina filosofiaa, jokaisella on oma maailmankuva ja tulkinta asioista. Videoilla jaan omia näkökulmia ja odotan ihmisten muodostavan omia näkökulmiaan. Itseasiassa mahdollinen näkökulmasi siitä, että korostan egoani ja koitan olla joku ylijumala on täysin sinun muodostamasi kuva, on se sitten täysin omasi tai muilta lainattu. Sinulla on toki oikeus siihen, sinulla on jopa oikeus jakaa sitä eteenpäin vaikka joku voisi nähdä sen latteutena josta ei opi mitään. Jos sinulla on jotain täydennettävää videoihini, niin toivon toki kommenttia tai videota aiheen teemoilta. Videoresponset ja laajempi keskustelu on aina toivottavaa ja hyvästä.

    Minusta ei tarvise tykätä, persoonastani ei tarvitse tykätä, videoitteni sisällöstä ei tarvitse tykätä, videoitteni sisällöstä ei tarvitse oppia. Kaikki on ihan ok. En ole koskaan olettanutkaan, että videoni olisi kaikille. Silti arvostan niitä jotka oppivat, niitä jotka tykkäävät. Pyrin arvostamaan jokaista ihmistä, oli hän sitten millä tiellä tahansa. Jokainen on oma yksilönsä ja jokainen on omalla tiellään oman psyykkeen ja oman tietoisuuden matkalla. En arvottele tai kategorioi mitään sen paremmaksi tai huonommaksi, ne on lopulta vaan erilaisia kokemuksia ja ajatusmaailmoja joihin jokaisella on oikeus. Silti olen ihminen siinä missä muutkin, ajattelen vain muutamista asioita eri tavalla. 🙂

    PS. Olen vain ihminen ja en väitä, että videoitteni filosofia ja viesti olisivat mitenkään täydellisiä tai kaiken kattavia. Opin itsekkin uutta lisää ja odotan innolla myös kattavempia videoita niistä aiheista joita olen jo käsitellyt. Tulen jatkosakkin jakamaan oppimiani asioita jotka ovat auttaneet minua itseäni ja tulen myös pohtimaan ihan pohtimisen ilosta ilman sen kummempaa motiivia. En halua minkään gurun tai ylijumalan roolia, jaan vain omia pohdintojani ja itselleni toimineita asioita, jokainen saa muodostaa millaisen kuvan itse haluaa.

    PPS. Kiitos viestistäsi. Olisi mukava jatkaa keskustelua kanssasi vaikka Skypessä jossa voisi saada ihan mielenkiintoisenkin keskustelun aikaan. Tänne tämä keskustelu ei sinäänsä kuulu, ehkä youtuben puolelle paremmin, mutta Skype voisi olla hyvä. 🙂

  • Höpönpöpö sanoo:

    Juu, keskustelu olisi mukavaa, mutta kun oon tämmönen patu etten edes tiedä mikä on Skype. =) Kiva, ettet ottanut pahemmin itseesi avautumistani, olin ehkä sanavalinnoissani astetta jyrkempi kuin piti, mutta arvostan sitä, että täällä saa myös tämmöinen ’ääriskeptikko’ paukuttaa päätään.

  • sami sanoo:
  • jatu sanoo:

    Höpönpöpö: Ajattelin vielä asiaa vähän syvällisemmin. Olet siinä ihan oikeassa, että kritiikkiä voi ja pitää antaa kun siltä tuntuu. Ehkä juuri sen takia tämä on hyvä foorumi, että täällä voi sanoa aika suoraan jos siltä tuntuu.
    Verratuna vaikka paranormaali.commiim jossa kaikki tuntuu olevan samaa mieltä, ja sieltä olisi saanut jo bannit.

  • Brianna Vastamaa sanoo:

    Tämä on niin juuri tätä! Tämä on paranormaaliblogi, jonne listataan kaikkia paranormaaleita juttuja ja ilmiöitä, oli se sitten huonoa tai ei! Turhaa tulla arvostelemaan, jos ei kelpaa niin älkää lukeko. Plus, kaikki aina sanoo, joo feikki, joo feikki, jos on joku hyvälaatuinen kuva, tai edes vähän todisteita. Sittenkun ei ole ollenkaan, ja kuva huono niin sekin on feikki? Miksi te edes pyöritte täällä jos ette usko mihinkään yliluonnolliseen?

  • Brianna Vastamaa sanoo:

    Minun itseni mielestä, video oli hyvä, ja sai vähän miettimään tuota tapausta. Olisihan se hauskaa, jos ne ”muukalaiset” voisivat vähän kertoa teknologiastaan ja voisimme käydä vierailemassa siellä yms. Kiitos, Kiitos oikein paljon runsaasta, maan ulkopuoliseen elämään liittyvästä sisällöstä! 🙂

  • jatu sanoo:

    Mielestäni kannattaa pitää mieli avoimena, ei kuitenkaan niin avoimena, että aivot tippuu!

  • Kimi sanoo:

    No se on juurikin jatu näin!

  • Brianna sanoo:

    Mitä te jatu ja Kimi tarkotatte tolla? =) Sori, en ymmärtäny

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto