FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Näkyykö tällä videolla avaruusolento?

Austraalialainen mies oli kuvaamassa kissaansa. Vähän ajan päästä hänen takapihallaan kuitenkin näkyi jotain outoa. Videolla näkyy jonkinlainen olento tutkimassa ympäristöä.

Olento näkyy videolla kohdasta 0:50 eteenpäin.

Mitä mieltä sinä olet? Onko kyseessä aito avaruusolento vai jonkinlainen pila?

Videota käsitteli myös findance.com.

Kiitos vinkistä Kimmolle. 🙂

Tykkäys ja jakotoiminnot:

45 kommenttia aiheeseen: Näkyykö tällä videolla avaruusolento?

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • jatu sanoo:

  Pirun suttuinen video, se voi olla vaikka Asko taskari kädessä?

 • Nexeon sanoo:

  Joku kaveri se siellä laserilla osoittelee, suunniteltu juttu 🙂
  Lisäksi kuvaajan toiminta vaikutti hieman teennäiseltä…

 • jomppe sanoo:

  Taas on rapakontakana Media/filmi koulun 3b luakka teheny päättötyän 🙂

 • Kyyrme sanoo:

  Mjoo, jotenkin tehdyltä vähän vaikuttaa.

 • mmh sanoo:

  Säväyttävä video muuten mutta kameramiehen reaktiot eivät tuntuneet aidoilta mutta toisaalta jokainen reagoi omalla tavalla kaikkeen, joten mie sanoisin että 50/60 aito kohtaaminen tuntemattoman kanssa, sitten on taas toinen asia oliko tämä tuntematon ihminen vaiko ns.alien mutta itsellä ei ole mitään interestiä vakuuttaa puoleen tai toiseen, koska kykenen käsittelemään molemilta osilta asian laitaa mahdollisemman neutraalisesti, enkä ole riippuvainen osoittamaan olevani oikeassa tai väärässä.

  Respectit rohkeasta videoista, se jo kertoo paljon että laittaa tälläisen videon yleiseen käsittelyyn, tietenkin jotkin voivat käyttää tälläistä tapaa hyväkseen monestakin syystä mutta eipä siinä mitään, mielestäni me kaikki kykenemme käsittelemään asioita monesta perspektiivistä,..

 • UFO-Patu sanoo:

  No videon otsikkokin kyllä antoi semmosen vaikutelman, että tää on feikki. Videon katsottuani muutuin vieläkin skeptisemmäksi, ja vaikka olenkin yleensä melko sinisilmäinen näissä asioissa, en kyllä usko tätä videota oikeaksi… Toivoisin kyllä jonkinlaista suodatusta näihin alieeni-pöö-videoihin.

 • tarjuccia sanoo:

  Öiset videot on helposti suttusia, joten en syytä kuvanlaatua lainkaan. Kannattaa kokeilla vaikka joskus videokameralla kuvata tähteä taivaalta, ei oo helppoo tarkentaa.

  Mutta muuten videon aitoudesta tai epäaitoudesta en sano suuntaan tai toiseen.

 • Lilli sanoo:

  Hyvin voisi olla joku kaveri taskulampun kanssa tuolla 🙂 Mutta eniten pistää kyllä korvaa tuo yltiöpäinen f**k sanan vaaliminen. Se rupeaa jo ärsyttämäänkin. Jos siellä nyt olisi joku näkynyt niin itse ainakin olisin ollut hiljaa kun menee katsomaan tai sitten hokenut jotain vastaavaa kuiskaten enkä rääkynyt sitä niin että koko metsä (vai mikä tuo on) raikaa. Tietenkin ihmiset reagoivat eri tavalla asioihin. Mutta pistää se silti korvaan.

  -Lilli-

 • Huttu sanoo:

  Kiva kun se seisoo jossain 30 metrin päässä ja toi äijä ei saa fokusoitua siihen ton kameransa kanssa? Siin olis ollu niin selvää kuvamateriaali tiedossa mutta ei..

 • kabanossi sanoo:

  feikki. ei tätä tarvii ees tänne pb sivuille hyväksyä, youtube täynnä tätä feikkausta.

  toi on selvästi alle 20v sälli joka frendinsä kanssa keksi huonon pilan ja toteuttivat sen vielä huonommin.

  kuvittele, jos itse näkisit jonkun ”olion” pihalla, huutaisitko vain naisten sukupuolielintä ja käskisitkö sen painua peräaukkoon?
  tuskin. sellaisessa tilanteessa heität katin oman onnensa nojaa, juokset sisälle, suljet kameran ja lukitset ovet ja olet shokissa (jos tosiaan näit enemmänkin kuin vain ”ehkä”).
  sisällä ottaisit ehkä kameran taas käteesi ja yrittäisit ikkunasta löytää sen.

 • jatu sanoo:

  Jep, saattaisi siinä tulla kerralla koko suoli tyhjäksi, jos ufo hiippailisi pihapiirissä.

 • Crystal sanoo:

  Aika fekiltä vaikutti! Just toi sen reaktio ja miten se kissan päästettya ulos tiesi yhtäkkiä kuvata pellolle päin ja siellä, hupsis olkin alieni,hmm??!!En usko tähän yhtään. Itse olisin mennyt ottamaan kissani äkkiä takaisin sisälle,lukitsisin ovet ja ikkunat ja aijattelisin että siellä on joku hullu sarja murhaaja tai jos tosiaan alieni niin vielä enemmän kuset housussa ja soittaisin hysteerisesti miehelleni. ja ehkä poliisille ja sanosin että meillä hiipppaa joku outo ukko ulkona ja pelottelee. Eli en käyttäytyis tuolla tavalla. Jokainen tietty reagoi omalla tavallaan mut jotenk oli teennäistä…

 • P_S sanoo:

  olis edes yrittäny pitää kameran paikoillaan ja zoomata mahdollisimman lähelle, mutta kun ei.. sekin jo herättää epäilyä, että kuvataan elukkaa joka ei edes tee mitään erikoista tai ole edes pentu ja sitten yhtäkkiä onkin muka alieni pihalla. eli sanotaanko, että sovittu homma ja kaverilla naamari päässä. toki voihan tuo olla jokin pila. on kai sitä itekin kävelly joskus pentuna scream-naamari päässä naapurin takapihalla.. 😀

 • lololo sanoo:

  Alieni trollaa laserkynäl :DDDD

 • Esteban sanoo:

  Mistähän kanavalta moinen on tullut?
  Selkeästi televisiosta kuvattu, äänet kaikuvat televisiomaisesti ja kuvassa näkyy pystyjuovia.

  Onko tätä videota missään ilman noita tekijöitä?

 • TheZork sanoo:

  Jos täälläpäin kävis noin, niin vois olla että alien löytyis kilon palasina ympäri pihaa… Tai ainakin sais mustan silmän ja pikalähdön takasin alukselleen!

 • AntiRistus sanoo:

  Kuvaaja selittää YouTube sivulla oudon akustiikan:
  ”..the camera that i filmed it on records on to a small mini disk, and i had no idea of how to get that off the mini disk and on the the computer. So instead i filmed it off the computer on another camera and then put it on youtube.”

 • jeah sanoo:

  Joku ufo naamari päässä laaserilla osoittelemassa. Weak

 • Aapinen sanoo:

  Fake`n Gay 🙂 Pitääkö sitä kameraa pyöritellä niin …keleesti aina ettei mistää saa mitää selvää?

 • kabanossi sanoo:

  laitan nyt tähän, vaikka ei ihan kuulu tähän.
  ihan vain siitä syystä, että vaikka vinkkaisin wespalle uutisesta, sitä ei ikinä julkaistais eikä tule ikinä sähköpostiakaan takaisin. 🙂 ehkei wespan sposti toimi. pitänee avaa oma blogi, joka päivittyy nopeammin.

  anyway.

  tuli tässä vain uutinen vastaan, missä väitetään wikileaksin saanneen käsiinsä ufodokumentin jenkkien puolustusministeriöltä.
  lähde on tietenkin allnewsweb, joka on väittänyt obaman ja muidenkin presidenttien ilmoittavan ufojen olemassaolon. kuten obaman pitäisi julkaistaa tieto ihan lähipäivinä (mukamas). siinä, testatkaa englanninkielentaitoanne:

  http://www.allnewsweb.com/page1199999467.php

 • Wespa sanoo:

  Kyseisestä uutisesta olen saanut vinkkiä, mutta en ole nähnyt sitä niin luotettavana tai tärkeänä, että olisin siitä vielä blogissa raportoinut. Sähköposti tulee kyllä perille, mutta kaikkia juttuja emme blogissa erinäisistä syistä julkaise. Tosin on täällä muutamia sinunkin kabanossi vinkkaamia juttuja julkistettu. 🙂

  PS. Lähetettyihin vinkkeihin en kerkeä takaisin vastailemaan niiden suuren määrän takia. Erinäisiin kysymyksiin taasen pyrin kaikkiin vastaamaan.

 • kabanossi sanoo:

  ymmärrän kyllä, wespa, mutta kyseenalaistan tämänkin linkin youtubesta ”luotettavana” tai ”tärkeänä”. tietenkin mielipiteitä on monia, mutta kommenteista päätellen tämä video ei selvästikään purrut yleisöön.

  respektit siitä, että pidät sivustoa yllä ja suuret kiitokset siitä 🙂 aina on kiva parin päivän välein tulla kurkkaamaan, onko mitään uutta.

  mielestäni olisi tietenkin toivottavaa, että välillä vinkkaajia muistettaisiin ja se varmasti motivoisi sivun käyttäjiä auttamaan sinua pitämään blogia pystyssä vinkkailemalla erilaisia uutisia. varmasti kun IL tai IS tarttuu ufoaiheisiin, hukut vinkkipostiin. en tiedä onko suuri vaiva vastailla että ”ei tällä kertaa” (ehkä saat viestit eri kansioihin ja sieltä toisesta kansiosta täytyy sitten etsiä uusi vastaanottaja yms ja sehän on ärsyttävää, tiedän itsekin), mutta siitähän voisi ilmoittaa yhteyssivulla.
  ja kenties voisit avata pienen osion johon tulisi ”epäluotettavia” ja vähän huonompia artikkeleja, jotka ei ehkä ole etusivukamaa.

  mutta kuten tämä videokin toimii hyvänä esimerkkinä, välillä on julkaistava vähän huonompaa matskua, kun joka päivä ei putoile ufoja taivaalta tai heräile zombeja eloon. 🙂

 • are sanoo:

  Joskus 90-luvun lopulla kaverin kanssa sain kuningas idean kännissä ja vastaavanlaisesti pelottelin kaverin pikkuveljeä ufo naamarilla ja fosfori tikuilla metsässä. Ajoitus osui kohdalleen, sillä kaverin veli oli yksin koti pihalla pimeän aikaan. Kaveri veli meni ihan paniikkiin ja taisi vielä muutaman itkunkin vuodattaa vaikka oli jo teini iässä. Aika tehokkaita kyllä nuo maskit on, vaikka ei uskoisikaan alieneihin, niin kyllä ne pimeällä saattaa yllättää.

 • Wespa sanoo:

  Aina muistaessasni laitan vinkkaajille kiitoksen artikkelin/videon loppuun, valitettavasti vinkkejä tulee niin montaa kautta että aina en pysty jokaista kiittämään erikseen esim. sähköpostilla. Sähköpostin kautta laittamalla saa varmiten kuitenkin kiitokset artikkelin loppuun. Hieman vaivalloista olisi myös vastailla heti jokaiseen viestiin, että ilmestyykö sivustolle vai ei koska joskus tuo päätös saattaa siirtyä päiviäkin, eikä tiedä tuleeko tulevaisuudessa kuitenkin aihetta käsitelleeksi. Tuo Wikileaksin ufojuttukin on vähän sellainen, että rauhallisempana päivänä jolloin ei oikein muuta kiinnostavaa löydy niin sen voisi ottaa käsittelyyn. 🙂

  Videon viihdearvon näin tarpeeksi suurena ja sen takia sen postasin. Laiska kun olen ja artikkeleiden kirjoittamisen viedessä enemmän aikaa joskus jää mielestäni vähemmän mielenkiintoisia juttuja lisäämättä.

  Tuo uuden osion perustaminen vinkeille on hyvä idea. Pitänee väsäillä vinkkejä varten joku erillinen osio johon sitten päivittelee kaikki tulevat vinkit linkkeinä… Vaikuttaa hyvältä idealta. 🙂

 • :) sanoo:

  JOs minä kuvaisin jotain vastaavaa.. En lähtisi leikkimään zoomilla, jotta kuva ei sumenisi.. Eli tuossa oli jotain salattavaa.

 • ihanku tuol yhes kohtaa tol alienilla näkyis käsi joku pila ihan varmasti

 • Temez sanoo:

  Joo kylläpäs oli taas mahtava video. Reaktiot oli niin aitoja että vois päästä suoraan Spielpergin tai Nolanin leffoihin. Ei voinut vahingossakaan zoomata sitä kameraa kun se leikki sen valonsa kanssa sitä kohdetta päin, ja sitten ku se zoomas jossain kohassa, nii E.T katosi silmän räpäyksessä. Itsekkin olisin noukkinut nopeesti kissan pihalta, ja juossu sisään kuumotuksen ja pelon vallassa, ja alkanut kuvata ikkunasta ja jos ei näy enään, niin ehkä jonkun puukon, taskulampun, puhelimen ja kameran kerä vähä maastoo kattelee, mutta ei. Äijä vaan seisoo terasilla, kiroilee ja ei ole melkee moksiskaa, sitten lähtee skutsii kävelee zoomi päällä, ja siinä se olikin, E.T katosi…

 • Temez sanoo:

  Lisättäköön nyt vielä että 1:32 maassa näkyy varjo että kuvaajalla on jotain kättä pidempää mukana, mutta tiedä sitten onko kulissina. Vähän vaikutti että ois ollu vaa joku ukko alienmaski päässä ja laserkynällä sohinut. Sen verran yhtäkkiä se alko muutenkin noita maisemia kuvaileen.

 • Sanniwiuh sanoo:

  lapsi taskulampun kanssa ?

 • Usko? sanoo:

  Kyllähän tuo erittäin aidolta mielestäni vaikuttaa, mieti itsesi miten reagoisit kyseisessä tilanteessa, meneehän siinä varmasti aika löysäksi, itse kyllä avoimin mielin nuita pätkiä katsellen, mielestäni tässä ei tosiaan ns. ” väkisin väännettyä” meininkiä ole lainkaan, toki kauneus on katsojan silmässä. Jos ei uskalla uskoa niin todennäköisesti vaikka törmäisi ” another dimensional being ” ei myönnä sitä itselleen. Mikäs siinä, erilaisuus kunniaan!

 • Usko? sanoo:

  Temez:
  tammikuu 19, 2011 21:26
  ”Ei voinut vahingossakaan zoomata sitä kameraa kun se leikki sen valonsa kanssa sitä kohdetta päin, ja sitten ku se zoomas jossain kohassa, nii E.T katosi silmän räpäyksessä” aika kauan tuota saisi treenailla jos kaverin kanssa haluaisi tuollaisen pätkän duunailla, niinkun sanottua, yöllä kameran tarkentaminen on jotain helvetillistä, tyhmähän se on joka ei selkeistä todisteista huolimatta usko mihinkään, skeptisyys on aina hyvästä mutta hyvänen aika joskus pitää päästää irti

 • kabanossi sanoo:

  vielä yksi kysymys?
  kuinka moni teistä menee yöllä kuvailemaan kissaa pihalle?

  joku varmaan vastaa, että kenties kissaihmiset. itse en ole sellainen.
  entä miksi kuvata yöllä? miksi ei päivällä, koska sillon kuvan laatu olisi kohdallaan ja ei olisi niin vaikeeta zoomailla yms.

  ja jos blogilla pyörii kissaihmisiä, niin menettekö yöllä kuvailemaan kissaa? ei keskitytä vain siihen kuinka huono video tämä on, vaan muistetaan kuin paljon huonompi ”sivujuoni” on.

  i rest my case.

 • Huttu sanoo:

  Ei se yöllä zoomaminen ja fokusointi ole yhtään sen vaikeampaa kuin päivälläkään, ihan hyvinhä se onnistui.. Tosin hän zoomaili sillon kun ”alieni” ei ollut enää näkökentässä.

 • osku sanoo:

  Muut käyttäjän videot todistavat tämän olevan feikki

 • Matti sanoo:

  Joku tyypin kavereista mustassa viitassa ja alien naamarissa siellä laserin ja taskulampunkanssa on häärinyt.
  Toi kielenkäyttö on ollut selvää näyttelemistä ja yritys saada erikoistehosteita aikaan. 99% feikki kamaa.

  Alienia ei sitten kannata yrittä mankeloida kilon paloiksi, jos sattuu oikea niin sinulle käy huonosti ja homma ei onnistu. Mutta jos feikki niin todennäköisesti käy vielä huonommin, mitä nyt 6-15 vuotta istumista.

  Tämähän on se haulikkojen luvattumaa, jos alienit laskeutuu niin it-tulta tulee lintupaukuilla persaukseen.

 • aera sanoo:

  ”mieti itsesi miten reagoisit kyseisessä tilanteessa, meneehän siinä varmasti aika löysäksi, ”

  haha joku on uponnut liikaa salaisiin kansioihin. Itse olisin luultavasti mennyt piiloon ja yrittänyt säikäyttää kyseistä tyyppiä. jostain pusikon takaa.

 • aera sanoo:

  Kyseistä tyyppiä on alienit riivanneet useamman kerran. Tyypin youtube kanavalta löytyy aika monta alien filmiä, jossa punainen laser, pimeä yö, huono kamera kuvaus ja kova kiroilu näyttäis olevan suuressa roolissa uskottavan videon aikaan saamisessa. Myös tämän herran ystävät ovat kovia ufo kuvaajia. Vähän taustatutkimusta tänne foorumille, ennenkuin postataan jotain amatööri videoita.

 • tirmiina sanoo:

  jos tollanen naama ilmestys illalla pihaan, ottasin kissan kainaloon ja juoksisin sisälle piiloon, vaikka nyt varmaan pelkkä vappunaamari onkin. Ei se mikään ihmellinen sattuma ole että kissaansa kuvaa pimeällä, kissa on yö-eläin ja night-vision kameralla on varmasti kiva seurata mitä lemmikin salaperäiseen yöelämään kuuluu, josko vaikka nappaisi saalista : ) Itse kuvaan paljon koirieni ja kissojeni puuhia, mutta samalla voinen sanoa että eläimet todennäköisesti vastoisivat/pelkäisivät jotakin outoa olevan meneillä jos humanoidi hilluu muutaman metrin päässä! Tuossa videolla kissa ei näyttänyt kovin epäluuloiselta, joten ”ufomies” oli varmaan joku tuttu?!

 • goottitytto 95 sanoo:

  Joku äijä vaan loikkii pusikossa… Sillä näyttäisi olevan lippis päässä…

 • IFO sanoo:

  Jos se olisi alieni, niin luulis tuon talon lähellä toikkaroimisen olevan jotenkin kehittyneempää kuin HEILUTELLA taskulamppua kuin heikkopäinen.
  Kamera suunnattiin metsään kun kissa sinne ENSIN katsoi, sikäli ymmärrettävää. Ja JOS tarkennus on automaattinen, niin ei ymmärrettävästi yöllä erota niin selkeästi kaukana olevia kohteita. Ja kiroilukin vielä menee, jos tyyppillä ei piuhat ole aivan diplomi-inssin tasolla. Tosin onhan se hiukka ylireagointia.
  Lähinnä tuo alussa mainittu ei oikein sovi joukkoon.

 • Jehkimä sanoo:

  Näyttää olevan lavastetu juttu,kuinka joku olisi osannut seisoa ikkunan edessä odottamassa että sinne ilmestyy alien?

 • JambaB sanoo:

  Makee laaserkynä, ton täyttyy olla alien ku on nii hieno

 • Acoi sanoo:

  En usko että avaruusolennoilla joilla on teknologiaa matkustaa maahan on enää tarvetta taskulampuille.

 • Theodor sanoo:

  Mielestäni video vaikuttaa feikiltä. Kuvaajan säheltäminen ja edestaas pyöriminen tuo sellaisen tunnelman että koko juttu olisi suunniteltu. Laaserkynät, taskulamput on kyl iha hyvii pilailujuttui.. täytyy sanoa. xD
  Jos kyseessä olisi OIKEA alien, olisi kuvaaja varmaan juossut sisään ja laskenut alleen.

 • tahvo sanoo:

  No mitä, sehän oli ihan selvästi muovinen luuranko. Oottekste ihan sokeita kaikki? 😮

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot