ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Outo olento on nyt tutkittu

Aikaisemmin postasimmekin videon oudosta olennosta.

Tämä alienvauvaksikin kutsuttu olento on nyt tutkittu ja sille tehtyjen tutkimusten mukaan se ei ole tiettävästi kotoisin maasta. Alienvauvan ominaisuudet näyttäisivät muistuttavan mm. liskoja ja ihmisiä. Tällä Meksikosta löydetyllä otuksella on myös hyvin isot aivot, jotka viittaisivat siihen, että se olisi hyvinkin älykäs.

Daily Telegraphin jutun mukaan olennon löytöalueella on myös raportoitu mm. viljapeltokuvioista. Onkin päätelty, että olennolla olisi jotain tekemistä näiden kanssa. Mahdollisesti jäänyt jälkeen alukselta?

Viime vuoden lopulla Marao Lopez antoi olennon ruumiin tutkittavaksi yliopiston tutkijoille, jotka tekivät mm. DNA-kokeita. Olennon alkuperä on tuntematon.

Tässä vielä video aiheesta

http://www.youtube.com/watch?v=2WQrGwzLm1E

EDIT: Lisätietoa

History Channelin dokumentin mukaan tunnistettavissa olevaa geneettistä materiaalia ei löydetty.

Perinnöllisyystutkija Elena Abarca kertoo, että näytepalat otettiin, mutta ei löydetty mitään. Voi siis olla, että joko tällä olennolla ei ole DNA-rakennetta tai sitten toisena mahdollisuutena voisi olla, että kone ei tunnistanut DNA:ta ollenkaan sen ollessa sen verran erilainen.

Tässä vielä video aiheesta, jossa kerrotaan paljon lisätietoa

http://www.youtube.com/watch?v=Wx2xjHEcCjI

Lähde: Daily Telegraph

Kiitos vinkistä Blue Lotukselle.

 

Tykkäys ja jakotoiminnot:

79 kommenttia aiheeseen: Outo olento on nyt tutkittu

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Korn sanoo:

    Heh, jospa avaruuden kaverit ovat lempanneet kesäkissansa matkasta kun ovat käyneet lomailemassa maapallolla ^^

  • Skauris sanoo:

    Tai jälkiabortti ulkomaan malliin?

  • Aqua vitae sanoo:

    Jepjep. Ensin sanotaan, että olento löytyi loukusta ja sitten kun päästään julkisuuteen vaihdetaan hukuttamiseen.

    On hyvin kriittistä, että pitää sepustukset yhtenäisinä, kun tekee tällaista puijausta, arvaatte varmaankin.

    Että ei huh.

  • Hirmu sanoo:

    Miten nämä ”aidot” avaruusolennot ovat aina juuri sellaisia, millaisia ne ovat ihmisten keksimissä elokuvissa?

  • Tonza sanoo:

    ”Miten nämä “aidot” avaruusolennot ovat aina juuri sellaisia, millaisia ne ovat ihmisten keksimissä elokuvissa?”
    Koska ne ovat ”aitoja”, ja näillä ”löytäjillä” on aina huono mielikuvitus.

  • Israfel sanoo:

    Yhdyn edelliseen. Ja ne ovat aina nuo farmarit amerikassa, jotka löytää tuollaisia ja kohtaavat ufoja ja raportoivat viljapeltokuvioistaan. Huh mitä juttua taas.

  • Shadowjin sanoo:

    EHKÄ On todennäköistä että juuri farmarit löytävät näitä koska ne tekee niit viljapeltokuvioita niiden peltoihin:D ja ehkäpä ne kuviot tulee pelloille ku ne näkyy aika huonosti jos ne hangataan liidulla johonki senaatin torin keskelle? Ja miks vitus jotku maajussit pilais peltosa et saa vähä kuuluisuutta ja enpä usko et kukaa maajussi osais tehä tommosta oliota jolt löytyy kaikki luut,aivot yms. Katsokaapa ku ne tutkii noil röntgen jutuillaki tota. Ehkä ne sanos heti et feikki jos se ois? Tai sitten tää on ns. nasan salajuoni et tehää aidon näköne feikki et voitas ikäänku saaha kaikki uskomaan ettei alieneita ole? Itse ainakin uskon näihin ns. eivopesuteoirioihin että meidät yritetään saada uskomaan että olisimme ainoa kehittynyt rotu avaruudessa.. MIETTIKÄÄ VÄHÄSEN. Eikä niit alienei kannata pelätä ja sen takia ei uskoa niihin.. Ehkäpä ne ois posauttanu maapallon tuusan nuuskaks heti ku eka apina löi toista kivel päähä et sais sen kookospähkinän jos ne ois halunnu niin tehdä. He yrittävät ottaa yhteyttä, mutta ei se oikee onnistu jos kukaan ei usko.

  • Shadowjin sanoo:

    Saapa nähä millo tulee eka älynväläys yrittämään kumota näit väitteit.

  • Israfel sanoo:

    Olen avoin todisteille maan ulkopuolisest älystä, ja jos kerta tämä ”olio” on ”aito” niin odotan innokkaasti milloin vakavasti otettava globaali tiedemiesyhteisö julkaisee tämän sensaatiomaisen löydön ja todisteen maailmalle. Taitaa farmaria odottaa Nobel.

    ps. Farmarit kyllä ovat toisinaan sotkeneet peltonsa kuvioilla, ja juuri median huomion vuoksi 🙂

    http://en.wikipedia.org/wiki/Crop_circle

  • Hulupattaja sanoo:

    Jos oikeasti löydettäisiin täysin tuntematon olio metsästä , niin ei sitä nyt hyvänen aika tuommoseen mätänemis pisteeseen päästetä, jos se on kerran kiinni saatu noin loistavassa kondiksessa, kuin ensimmäinen kuva osoittaa. Miten ihmeessä se on tuommonen muumioitunut korppu, kun vammautuneet sikiötkin saadaan lasipurkissa säilymään, mutta tällainen puuttuvalenkki luonnossa, päästetään lahoamaan käsiin????

  • Shadowjin sanoo:

    Hienoa ensimmäinen vastaväite, jatkakaa vaa samaan mallii…

  • Shadowjin sanoo:

    http://www.subversiveelement.com/Dulce_Index.html Tossa on vähä infoa ja uskonpa että KUKAAN ei olisi osannut keksiä noita kaikkia asioita. lukekaa noi dulce informant speaks out jutut kokonaan.

  • Hulupattaja sanoo:

    Shadowjin:
    Syyskuu 3, 2009 22:03
    Hienoa ensimmäinen vastaväite, jatkakaa vaa samaan mallii…

    En väittänyt yhtään mitään ,mutta kerro toki sinä, miten yliopiston tutkijat eivät saa ”alienin” raatoa säilymään, että silmätkin homeessa, mutta kaikenlaisia elimiä säilötään purkeissa kymmeniä vuosia, lääketieteellisiä tutkimuksia varten, menettämättä kudosta lainkaan?

  • Israfel sanoo:

    ”Kukaan ei olisi osannut keksiä noita kaikkia asioita” – Mistähän kirjailijat keksivät sitten fiktiivisiin tarinoihinsa satoja sivuja asioita? Ehkä he kirjoittavatkin totuutta naamioiden sitä fiktioon.
    Dulce on ihan kiva urbaani legenda, ja esim. Area 51 novelleissa sitä hyödynnetään.

  • Wespa sanoo:

    Jepjep. Ensin sanotaan, että olento löytyi loukusta ja sitten kun päästään julkisuuteen vaihdetaan hukuttamiseen.

    En tiedä mistä tuo lähteen artikkeli on saanut osan tiedoistaan. Sen takia jätin osan siitä kirjoittamatta. Loukustahan se se siis löytyi, eikä mitään hukuttamista ollut tehty (tai mistä sitä tietää jos heittänyt loukun veteen jos olento on vielä elänyt). Enemmän kuitenkin luotan Meksikolaiseen uutisjuttuun, jossa on faktat kunnossa. Löytäjän haastattelu olisi kiva vielä katsoa jotta saisi tarkempaa lisäinfoa.

  • ’…ja enpä usko et kukaa maajussi osais tehä tommosta oliota jolt löytyy kaikki luut,aivot yms.’

    Luuletko ihan tosissasi, että kaikki taiteellisesti lahjakkaat elättävät itsensä taiteilijoina? Kyllä heitä löytyy aivan joka ammattikunnasta ja täysin riippumatta siitä asuuuko maaseudulla, metsän keskellä, suurkaupungissa tai vaikka autiolla saarella.

    ’He yrittävät ottaa yhteyttä, mutta ei se oikee onnistu jos kukaan ei usko.’

    Eivätkä ole vuosituhansien saatossa keksineet yhtään järkevää tapaa niin arkipäiväiseen ongelmaan kuin yhteydenotto?!? Nämä huippuälykkäät humanoidit?!? Eikö omaan mieleesi juolahda ensimmäistäkään tapaa itsensä tykö tekemiseen ja epäilijöiden käännyttämiseen?!?!?!?!

    Jopas oli taas horinat…

  • ’Katsokaapa ku ne tutkii noil röntgen jutuillaki tota. Ehkä ne sanos heti et feikki jos se ois?’

    Tässä videossa kyllä kieltämättä oli kuvattu yksityiskohtaisesti ja maallikollekin helppotajuisesti monimutkaisten tutkimusten mieltä kiihdyttävät vaiheet. Hei, ei kun eipäs muuten ollutkaan!

    No, mutta ainakin tiedemiesryhmän kokoonpano arvovaltaisuudessaan herättää paatuneimmankin skeptikon kunnioituksen. Eikäku, hei, ketäs nämä ’tutkijat’ olivatkaan..?

    ’Itse ainakin uskon näihin ns. eivopesuteoirioihin että meidät yritetään saada uskomaan että olisimme ainoa kehittynyt rotu avaruudessa.. MIETTIKÄÄ VÄHÄSEN.’

    No, mietitäänpä vähäsen. Hei, minkä ihmeen takia kukaan viitsisi nähdä vaivaa aivopestä meitä moista uskomaan? Enkä itse ainakaan usko meidän olevan ainoa kehittynyt laji avaruudessa. Onko aivopesu kenties epäonnistunut?!?

  • Shadowjin sanoo:

    Eivätkä ole vuosituhansien saatossa keksineet yhtään järkevää tapaa niin arkipäiväiseen ongelmaan kuin yhteydenotto?!? Nämä huippuälykkäät humanoidit?!? Eikö omaan mieleesi juolahda ensimmäistäkään tapaa itsensä tykö tekemiseen ja epäilijöiden käännyttämiseen?!?!?!?! Mietitäänpä, Joukku alieneita joilla on magnetismilla toimivia laitteitta yms.. Ei taija magneetilla saaha yhteyttä perus nokialaiseen puhelimeen et voi soittaa et hei tääl me ollaan? Ja mikä olisi eka reaktio jos senaatintori täyttys ufoist ja ne huutelis maailmanrauhaa yms? Massapaniikki.

  • Korn sanoo:

    Jos minä olisin vieraalta ja mahdollisesti kehittyneemmältä planeetalta, pysyisin kaukana täältä…Raha, kateus ja väkivalta pyörittää tätä palloa. Kuka tänne haluaisi tulla…?

  • Ogeli sanoo:

    Olenko ainoa, jonka mielestä tuo ruumis näytti kuuluvan jollekin pienelle apinalle?

  • Tower sanoo:

    Aqua V., saattoihan se löytyä ansansta elävänä, eihän siinä mitään ihmeellistä ole, ja sitten kun löytäjä päätti olennon päivät päättää, kiikutti hän sen jonnekkin jossa pystyi sen homman siististi hoitamaan.

  • Xul sanoo:

    Shadowjin, ensinnäkin, korjaisitkohan tekstiäsi että joku edes viitsisi sitä lukea, on erittäin tuskallista saada siitä jotakin selvää.
    Turha olettaa mitään alieneista saatika näiden teknologiastaan, kun on erittäin epävarmaa onko kyseisiä edes olemassa. Vaikka jossakin olisi älyllistä elämää, et voi mitenkään tietää tai olettaa heidän kehityksen tasoaan, teknologiaansa, ulkonäköään,
    kommunikointimenetelmiään kuten itse mainitsit, tai muuta vastaavaa.
    Katsoin History Channelin videon aiheesta, missä taas sanottiin ettei DNA:ta saatu testeissä.
    (linkki: http://www.youtube.com/watch?v=_ni6Q5XKa2I)
    Itse näen asian erittäin ristiriitaisena enkä järin uskottavana.
    Jos ufoja lentelisi joka päivä ympäri maailmaa ja näitä alieneita viearailisi Maassa niin usein, niin eiköhän siitä jo tiedettäisi.
    Näitä hämäriä ufoja taivaalla on jo nähty monet kerrat. Vaikka kuvaaja ei olisikaan järjestänyt asiaa, niin mielestäni asia on jo aika kiistanalainen jos mietitään kaikkea mitä se voisi olla, minkä tiedämme olevan olemassa, sillä avaruusalusten olemassaolohan ei tosiaan ole selvää.

  • Jejj sanoo:

    Mielenkiintoista… :33

  • ’Mietitäänpä, Joukku alieneita joilla on magnetismilla toimivia laitteitta yms.. Ei taija magneetilla saaha yhteyttä perus nokialaiseen puhelimeen et voi soittaa et hei tääl me ollaan? Ja mikä olisi eka reaktio jos senaatintori täyttys ufoist ja ne huutelis maailmanrauhaa yms? Massapaniikki.’

    …ja tässä kaikki Shadowjin keksimät tavat ottaa yhteyttä? Voipi tulla hiukan tuskaista kun pääset siihen ikään, että alkaa tytöt kiinnostamaan. Ja jos nyt vaikka ei todellakaan oleteltaisi ihan mitä tahansa…

  • Kurkoa sanoo:

    Hei come on, jos tällainen ’olento’ olisi ollut, kai se olisi päässyt uutiskynnyksen ylitse maailman laajuisesti? 😀

  • Just noin yksinkertaista se vaan on. Ja säästäkää meidät salaliittoteorioilta…

  • pera sanoo:

    jos noi ”alienit” on älykkäitä niin miks niillä ei ole mitään kuteita päällä…

  • Tryll sanoo:

    Mua vaan nyt jäi säälittäään toi otus kun oli jääny loukkuun kiinni, voi pientä 🙁

    Ja kyllä…olen tosissani xD

  • antropoloogi sanoo:

    Itseasiassa kyseessä ei ole avaruusolento, vaan MAAHINEN!

    Nimittäin mayat ja muut intiaanit kertoivat tarinoita ”pikkuväestä”, joka hyökkäili ihmisten kimppuun. Mahdollisesti kyseessä on tällainen. Mielenkiintoista on, että myös Suomessa on ollut samankaltaisia kertomuksia.

    http://en.wikipedia.org/wiki/Maricoxi

  • no body sanoo:

    Joo. vaikuttaa ihan uskottavalta. Mutta en kyllä usko että tässä tapauksessa kyseessä on maanulkopuolinen humanoidi vaan mahdollissti joku maan sisällä asuva olentojoukko joka on omaksi erehdyksekseen tullut maan pinnalle ja saanut huomata miksi ylipäänsä alunperin muutti maan alle 🙂
    Ei vaattetita eikä mitään koristeita viittasi kuitenkin elintapaan jossa ei ole teknisiä apuvälineitä.
    luultavasti olento johon EI haluais lähemmin tutustua jos tapais.Ja vielä antropologin artikkeliin viitaten , niin aasiassa eli todistetusti pygmi kansa joka tuli vuorilta ja
    tappo ja seivästi kaikki asukkaat ja oli ymmärrävästi hyvin epäsuosiossa paikallisten keskuudessa. tuntematon luola olento rajusti muuntuneilla geeneillä. veikkaan sellaista.

  • Mistäs satukirjasta tämä aasialainen pygmikansa, joka tulee tappaa on peräisin?!? Olisi kiinnostavaa lukea moisesta lisää.

  • antropoloogi sanoo:

    Aasiassa eli ainakin tämä kääpiömäinen dropa-heimo, jonka väitetään polveutuneen avaruusolennoista:

    http://www.crystalinks.com/dropa.html
    http://mis-enigmas-favoritos.blogspot.com/2007/10/platillos-de-piedra-reviven-el-enigma.html

  • No, eipä yllättäen järin vakuuttavaa…

  • no body sanoo:

    katsoin muutama vuosi sitten prismasta tai ajankohtasestakakkosesta tai jostain vastaavasta omasta mielestäni ihan tarpeeksi laadukkaasta tiedeohjelmasta juttua tästä kansasta.homman nimi oli se että tämä pygmi kansa eli pienellä indonesian saarella ja oli tämän vuoksi muuntunut ihan miniksi aikojen saatossa. Ja koska olivat sodassa paikallisten kanssa asuivat saaren luolan kätköissä ja tulivat sieltä listimään paikallisia. Miksei sinänsä jos luolista löytyy
    kaloja jolla ei ole silmiä , niin miksei sieltä voisi hyvin löytyä esim valoahehkuvia sienirihmastoja joilla nähdä ja syödä ja niin tälläinen primitiivinen kansa jonka uskomuksena on että ulkona on vaarallista voi elää luolassa tänäkin päivänä. viitaten varsinaiseen aiheeseen. Elihän klonkkukin vuosia märissä maanalaisissa luolissa kalaa mutustellen. 🙂
    ( dropa kansasta en ole ennen kuullutkaan )

  • Mänttinaama sanoo:

    ”Ehkäpä ne ois posauttanu maapallon tuusan nuuskaks heti ku eka apina löi toista kivel päähä et sais sen kookospähkinän jos ne ois halunnu niin tehdä. He yrittävät ottaa yhteyttä, mutta ei se oikee onnistu jos kukaan ei usko.”

    Sinäpä sen sanoitkin. Se näyttää ihan apinalta. Hämmästys!

    Jos ”he” aluavat ottaa yhteyttä, minkä takia ”he” eivät tee olemassaoloaan selväksi? Laskeutuminen pilvirajan alapuolelle koko sillä armadalla mikä ”heillä” kaikkien näiden huuhaajuttujen perusteella on, olis varmasti aika selkeä tapa ilmoittaa läsnäolostaan. Sen jälkeen voisi sitten ruveta etsimään yhteistä kommunikointimenetelmää.

    Sen allekirjoitan, että on todella epätodennäköistä että Maa olisi ainoa eletty planeetta, mutten näe minkä vuoksi joltain toiselta planeetalta haluttaisiin tulla tänne salamyhkäisesti ja ilmoittaa läsnäolosta pelkästään teille siunatuille, jotka ymmärrätte etteivät kuviot viljapellossa olekaan mitään maatilamatkailun kohennusta, vaan kommunikointia. Voi minua sokeaa. 🙁

  • WM_ sanoo:

    Peran kommenttiin:
    ”jos noi “alienit” on älykkäitä niin miks niillä ei ole mitään kuteita päällä…”

    Jos on älykäs, ei pidä vaatteita muuta kuin säätiloja ja olosuhteita varten; miksi piilotella itseään ja hävetä omaa ulkokuortaan? Miksi egoilla kellä hienoimmat vaatteet?

  • no body sanoo:

    syy voi hyvin olla se että historiansa aikana ihmiset on toivottanut tervetulleeksi ohjuksin ja tt-tykeillä.
    tai kuten tässä tapauksessa loukulla. ei kovin vieraanvaraista 🙂

  • Jani sanoo:

    Tämä alieni on siis vain yksi monista kymmenistä, jotka ovat nimeomaan luotu ”orjiksi” älykkäimmille. Nämä pienet alienit toimivat ensisijaisesti ryhmässä, mutta kykenevät tarvittaessa myös itsenäiseen työskentelyyn. Näillä pienillä alieneilla ei kuitenkaan ole ns. vapaata tahtoa, eli eivät pärjää omillaan. Näillä aileneilla on isot aivot nimenomaan jotta ne kykenevät suorittamaan niille annettuja monimutkaisia tehtäviä, älykkäiden palveleminen on näiden pienten olentojen olemassaolon ainoa tarkoitus.

  • juhis sanoo:

    Joidenkin ”lähteiden” mukaan väitetään, että olennon löytäjä olisi hukuttanut olennon ja hukuttamiseen oli tarvittu 3 yritystä. Myöhemmin tämä olennon löytäjä (Marao Lopez) sitten kuoli epämääräisissä olosuhteissa autoonsa (paloi). Että semmosta… 🙂 http://www.digitaljournal.com/article/278626 .

  • KP sanoo:

    Isot aivothan eivät tarkoita että olento olisi välttämättä viisas ollut edes. En usko lisäksi koko olennon olevan totta, tarina kun tuntuu vaihtuvan että mistä tuo otus olisi löytynyt

  • ”Tämä alieni on siis vain yksi monista kymmenistä, jotka ovat nimeomaan luotu ”orjiksi” älykkäimmille. Nämä pienet alienit toimivat ensisijaisesti ryhmässä, mutta kykenevät tarvittaessa myös itsenäiseen työskentelyyn. Näillä pienillä alieneilla ei kuitenkaan ole ns. vapaata tahtoa, eli eivät pärjää omillaan. Näillä aileneilla on isot aivot nimenomaan jotta ne kykenevät suorittamaan niille annettuja monimutkaisia tehtäviä, älykkäiden palveleminen on näiden pienten olentojen olemassaolon ainoa tarkoitus.”

    Siis nyt oikeesti. Mistä nämä ’faktat’ on revitty?!?

  • Xul sanoo:

    Siis… Ihmiset, jooko että tehdään niin että rakennetaan ne väitteet vielä ihan rationaaliselle pohjalle ettei päästetä sitä mielikuvitusta valloilleen, koska sitten on hankala esittää asiat vakavina.
    Toki, olen myös kuullut useimmista kansasta jossain päin etelämpää jotka asuivat luolassa sotien takia, ja olivat vieläpä jääneet lyhytkasvuisiksi, ravinteiden puutteen takia.
    Nuo pygmit olisi ollut erittäin hauska veto sarkastisesta näkökulmasta. Mutta nyt hei ihan oikeesti..

  • Testing… Testing… Ainakaan tuolla ’Rinnakkaistodellisuuksissa’ ei tekstini näyttänyt menneen läpi, mitenköhän täällä?

    Näyttäis toimivan… Joku bugi ehkä? Tsekkaattekos, ylläpito, ehtiessänne? =)

  • DEA sanoo:

    Kertokaa, että miksi isoaivoinen ”viisas” öhkö menisi noin alkeelliseen ansaa?…taisi palaa tämä ”ufo-kaveri” samassa autossa? 😉

  • Xul sanoo:

    Niin ja Wespa, jos katsastaisit tuon aiemmin laittamani linkin. Se on siis osa tästä History Channelin videosta, minkä itse katsoisin huomattavasti luotettavampana lähteenä.
    Mitä kautta olisin sen kannalla että lisäisit artikkeliin ettei DNA:ta löytynyt.

  • Wespa sanoo:

    Joo siinä sanottiin, että tunnistettavissa olevaa geneettistä materiaalia ei löydetty.

    Quote videosta:
    No indentifiable genetic material was found and the results can not be explained.”

    Myös henkilö videolla selittää, että näytepalat otettiin, mutta ei löydetty mitään. Voi siis olla, että joko tällä olennolla ei ole DNA-rakennetta tai sitten toisena mahdollisuutena voisi olla, että kone ei tunnistanut DNA:ta ollenkaan sen ollessa sen verran erilainen.

    Tein lisäyksen artikkeliin. Kiitos korjauksista. 🙂

  • ”Voi siis olla, että joko tällä olennolla ei ole DNA-rakennetta tai sitten toisena mahdollisuutena voisi olla, että kone ei tunnistanut DNA:ta ollenkaan sen ollessa sen verran erilainen.”

    Toki muitakin vaihtoehtoja on. Ehkä tämä ei ole olento ensinkään. Ehkä tutkijat ovat tumpeloita. Ehkä meitä yritetään huijata. Nämä nyt tulivat mieleen näin kylmiltään…

  • Wespa sanoo:

    Tuokin on toki yksi varteenotettava mahdollisuus, mutta itse uskon, että tutkijat ovat mahdollisesti tutkineet kaikki mahdollisuudet ja katsoneet mikroskoopilla ym. olennon osia. Luulen, että saisi aika helpostikkin selville huijauksen kun mikroskoopilla vaikkapa katsoo koostumusta, josta sitten selviäisi, että onko se muovia vai jotain aitoa kudosta jne.

    Uskotko, että kyseessä on tutkijoiden ammattitaidottomuus tai moka?

  • Lähinnä mieleen hiipii mahdollisuus, että nämä ’tutkijat’ saattaisivat olla juonessa mukana. Omasta mielestäni tuo videon otus näyttää näin sohvalta käsinkin niin selvältä feikiltä, että on vaikea uskoa keneltäkään vakavasti otettavalta tutkijalta irtoavan aikaa moiseen.

  • Rändi sanoo:

    Voiko olla mahdollista, että vieraalla planeetalla evoluutio on luonut olennoista ihan samantapaisia kuin meidänkin planeetallamme ? Kuten tämäkin vieras muistuttaa liskoa ja ihmistä ? Elokuvissakin alieneiden ulkomuoto on rajoittunut ihmisen mielikuvitukseen, siihen, millä ihmiset saadaan pelkäämään. Ötököiden, liskojen ja ihmisten variaatioita. Onko mahdollista, että täysin erilaisten olosuhteiden vallitessa selkärankaisia, aivollisia, kädet, jalat, polvet, silmät, suun omaavia otuksia syntyy ?
    Kysyn siis tätä aiheeseen enemmän perehtyneiltä henkilöiltä.
    Kuvat noista löydetyistä alienin käppyröistä ovat pelottavia, olisi mielenkiintoista nähdä videomateriaalia elävästä kappaleesta.

  • Wespa sanoo:

    ”vaikea uskoa keneltäkään vakavasti otettavalta tutkijalta irtoavan aikaa moiseen”

    Oikeita tutkijoita ei kiinnosta uusi eläinlaji tai maan ulkopuolisen otuksen tutkiminen tai vaikkapa feikin tunnistaminen?
    Itse olen mieltä, että todellakin kiinnostaa. Mielestäni tällaisille syytöksille olisi hyvä antaa jotain todisteita. Miksi kyseessä on mielestäsi epäaidot tutkijat jos näin on? Mikä data viittaa siihen? Oma mielipiteesi?

  • mörkö sanoo:

    mediakriittisyys on kaiken a ja o, hyvässä ja pahassa. ja mitä biologeihin ja muihin tutkijoihin tulee, kyllä kaikki kiinnostavat kohteet tutkitaan ja todetaan ovatko ne ensinnäkin kumiukkoja vai biologisia luomuksia, peräisin maapallolta vai alkuperältään tuntemattomia. se on sitten eri asia, mitä lausuntoja julkisuuteen päästetään tai mitä ohjeistusta tutkijat työpaikaltaan saavat tässä asiassa. joten mahdollista on että olento on alkuperältään tuntematon, mutta se ei välttämättä tarkoita sitä, että kyseessä olisi maan ulkopuolinen laji. kyseessä voi olla myös laji, jota ei vain yksinkertaisesti ole aiemmin löydetty.

    ja hmm jos asiaa peitellään, totuutta emme saa tietää oli asia miten oikeasti on, aika harva tavallinen pulliainen pääsee käsiksi ”maailman eliittiin”.

    eiköhän se ”maailman eliitti” ole aika tyhmää, jos se päästää näinkin helposti asioita vuotamaan tavallisten ihmisten korviin. ja jos jostain tällaisesta marsilais -asiasta kerrotaan julkisesti, suurin osa yleisöstä kuitenkin epäilee, koska aihe kuulostaa niin absurdilta.

    tämä on sitten vaan ajatuksenjuoksua, mutta haluan samalla takoa järkeä sekä näihin itseään skeptikoiksi kutsuviin sekä höpönassuihin jotka uskovat kaikesta kaiken. kiinnostava tapaus tosin, voipi olla totta taikka ei!

  • ”Oikeita tutkijoita ei kiinnosta uusi eläinlaji tai maan ulkopuolisen otuksen tutkiminen tai vaikkapa feikin tunnistaminen?
    Itse olen mieltä, että todellakin kiinnostaa. Mielestäni tällaisille syytöksille olisi hyvä antaa jotain todisteita. Miksi kyseessä on mielestäsi epäaidot tutkijat jos näin on? Mikä data viittaa siihen? Oma mielipiteesi?”

    Vääristelet nyt kohtuullisen törkeästi sanomisiani. Nimen omaan kiinnostaa. Ja silloin aiheesta olisi juttuja jopa täysipäisessä mediassa, tiedejulkaisuissa yms. Mutta tuo videon otus nyt näyttää suoralta kädeltä niin tehdyltä kuin joku nyt vaan voi näyttää. Ja missä on se arvovaltainen tiedejulkaisu, joka on aiheesta yhtään mitään kertonut? Olen jo edellä sanonut tällaisen kädellisten lahkoon kuuluvan uuden nisäkäslajin löytymisen olevan valtava uutinen. Miten ihmeessä tästä kuulee ekana Paranormaaliblogista?!?

    Keitä nämä videolla esiintyvät ’tutkijat’ ovat? Ei selvinnyt minulle tuosta clipistä…

  • Wespa sanoo:

    History Channelin videossa kerrottiin hieman lisää ja siinä oli tutkijoiden nimiä joita myös haastateltiin. Näihin kuului mm. perinnöllisyystutkija Elena Abarca. Pitää huomioida, että tarkemman tieteellisen julkaisun tekoon menee aikaa, joten toivottavasti sellainen myöhemmin julkaistaan. Virallisia lähteitä on mielestäni kuitenkin monia mm. Meksikon TV-kanavasta lähtien uutisoinut juttua ja pidän myös History Channelia vähintäänkin kohtuullisen luotettavana lähteenä. Ei muutakun tiedejulkaisua ja median suurempaa juttua odotellessa, sittenhän se vasta skeptikoille kelpaa ja ehkä hyvä näinkin.

    PS. En vääristellyt omasta mielestäni sanomisiasi. Ainoastaan lainasin virkettäsi ja esitin kysymyksen.

  • Lainaus tuo ei ollut, enkä missään aikaisemmassa kommentissani ole suinkaan väittänyt etteikö uusi eläinlaji kiinnostaisi tiedeyhteisöä, kuten annoit ymmärtää.

  • Wespa sanoo:

    Se oli mielestäni suora lainaus osasta viestiäsi siis tämä (“vaikea uskoa keneltäkään vakavasti otettavalta tutkijalta irtoavan aikaa moiseen”) josta halusinkin tarkentaa kantaasi. Voit lukea viestisi ylempää kohdasta Syyskuu 10, 2009 07:00. Enkä missään vaiheessa väittänyt, että sinä olisit moista väittänyt, huomaa oletuksen lopussa oleva kysymysmerkki jolla oli tarkotus kysyä kantaasi tarkemmin. Nyt kun asia tuli selväksi, niin voimme jatkaa normaalia keskustelua jahka se sinua kiinnostaa.

  • Wespa sanoo:

    Lisäsin aiheeseen videon, jossa kerrotaan lisää tutkimuksista.

  • Juu, oma mokani, Wespa. Pahoittelen. =) Huomasin heti kommentoituani, mutta editointi ei jostain syystä onnistunut.

  • Xul sanoo:

    Jos DNAta ei olisi saatu sen vuoksi, että se on niin erilainen, niin arvelisin sen kyllä tulevan huomatuksi, mikä sinänsä olisi paljon suurempi mullistus, jos löytyisi aivan ”uudenlaista” DNAta tai muuta tunnistetta, joten en usko tämän olevan varsin todenmukaista.
    Ja aivan kuten aikaisemmin sanottiinkin, itse uskoisin asian nousevan hyvinkin esille, jos se nyt olisi näinkin tuntematon eläin tai avaruuden olio. Varsinkin jos sitä on näin avoimesti esitetty. Ja kyllä se mielestänikin näin tästä silmällä katsoen vaikuttaisi pitkälti väärennökseltä.

  • kyl sanoo:

    Pakko sanoa, että jotekin en vain usko että toi ois ’aito’ alienvaavi. Ensiksikkin mietin, miten se on tänne joutunut? Tippunut taivaalta? Sitten mietin, että jos se on jossain metässä homehtunut niin ihme ettei mikään eläin ole raadellut sitä ruoan toivossa pahemman näköiseksi. Jos se on ’aito’, niin luulisi että se olisi uutiskynnyksen yli päässyt, on niitä turhempiakin uutisia. Keksin varmaan vielä lisää näitä skeptikkopohdintoja..

  • Minttuli sanoo:

    Aivojen koko ei kerro älykkyydestä. Nykyihmisen aivot ovat pienemmät kuin joidenkin menneiden lajien, mutta niiden muotoilussa on tapahtunut muutoksia.. Minunkin silmiin tuo näyttää joltain kuivuneelta simpassilta.

  • Asdf sanoo:

    Sehän on nimenomaan tieteellisesti todistettu, että aivojen koko ei viittaa älykkyyden määrään. Ehkä silloin jos vertaa kuivuneen herneen kokoisia aivoja vesimelonin kokoisiin aivoihin. Onhan norsuillakin isot aivot, tekeekö se niistä jotenkin superälykkäitä? Ei.

    Muuten kyllä kiinnostava artikkeli, tuo vain pisti silmään..

  • WM_ sanoo:

    Einsteinin aivotkin esim olivat pienemmät kuin keskivertoiset miehen aivot.

  • teenage sanoo:

    On se ihme ku ei muovistakaan löydy dna:t!
    btw: eiks einsteinil ollut normaalia isommat aivot?

  • WM_ sanoo:

    Hassua, useasta paikasta olen lukenut että olivat pienemmät mutta Wiki-setä sanoo että olivat normaalin kokoiset. Tosin eihän se painoa kerro…

  • Mie vaan.... sanoo:

    Miust toi pikku öhkiäinen näyttää aikas lailla apinalta, ilmeisesti yö elukkainen, silmistä päätellen…

    Onhan se kumma, ku ei ne tiedemiehet löydä DNA:ta lainkaan :/ Kumma juttu… pistää mietiskeleen…

    Wespa:Laita lisää infoo, heti ku saat 😉 Mie haluun kuulla lisää!!

  • WM_ sanoo:

    DNA:ta kun aina jossai rikosraporteissakin löytyy niin mistä millonki ja nyt on koko elukka käsien ulottuvilla eikä löydy? 😀

  • Ettei nyt ois kuttaperkaa koko otus. Taikka vaikka plastiikkia. Eihän tuo otuksen käsittely kovin tieteelliseltä näin maallikon silmään näytä…

  • Daisy sanoo:

    Nyt on ihan pakko tiedustella että eikö täällä ole yhtään terveysalan/lääketieeteen alan ihmisiä, itseni lisäksi? Ne, joilla on edes jonkin verran pohjaa kyseisillä aloilla tajuavat miten oikeasti absurdia on se, ettei NOIN HYVÄKUNTOISESTA ja tuoreesta näytemateriaalista löydy DNA:ta. Ne jotka tietävät mistä puhun, olkaa hyvä ja kommentoikaa myös, koska tuollainen väite (”mitäs, jos oliossa ei olekaan edes DNA:ta?!) on älykkyyttä loukkaava. Jos tuo olento ei ole synteettinen, niin minä olen. Ja ”olennon” käsittely on aika teatteria.

  • Wespa sanoo:

    Kommentin poistin koska näin sen loukkaukseksi mitata käyttäjien ikää esim. mielipiteen mukaan päätelemällä, että jos on eri mieltä, niin on 12-vuotias (tai lähinnä sen ilmaisu). Täällä liikkuu nuoriakin, mutta niin myös vanhojakin. Silti on mielestäni käyttäjien aliarvoimista heittää tuollaista kommenttia jonka voi nähdä loukkauksena. Siinä syy kommentin poistoon… Tuo oli nyt vähän sillä rajalla, mutta sanamuotoilusta sai negatiivisen kuvan joten blogin henkeä nostaakseni näin parhaakseni poistaa kyseisen kommentin.

    Jatkossa yhteyttä voi ottaa vaikka yhteyslomakkeella jos viestin poisto ihmetyttää, sillä repostaamista ei nähdä hyvällä… Tämä ystävällisenä muistutuksena.
    Aika rajoilla täällä on liikkunut muutama muukin kommentti/kommentoija… Jos joku asia/kommentti loukkaa, niin siitäkin voi ilmoittaa joka auttaa myös arvioinnissa.

  • Kas niin, poistin kommentoijien ikää arvelleen lauseen, joten tässä lopussa ei liene mitään sensuroitavaa? Tosin se yksikin lause oli täysin yleistävä, kenenkään henkilöön en puuttunut. En myöskään esittänyt asiaa niin, että eri mieltä oleminen aiheuttaisi epäilyn alhaisesta iästä. Kyse oli analyyttisyyden puutteesta, minkä mielestäni toin julki. Mutta yritän jatkossa olla tässä suhteessa korrektimpi. Tässä siis aiemmin poistettu kommenttini sensuroituna:

    Huh, Daisy, ja kiitos! Itsekin ihmettelin eikö täällä ole ketään joka pystyisi kertomaan ettei mitään näytettä tuolla lailla käsitellä… Itselläni ei ole kokemusta kuin ‘näytteenä’ olosta ja arvelin saavani niskaani ‘oletko muka joku lääketieteen tohtori’ -ryöpyn, joten odotin tuota kommenttia! Varaudu kuitenkin itsekin tuohon sekä ‘mitäpä jos sen UFO-DNA on niin erilaista’ -luokan viisauksiin.

  • laiska sanoo:

    En lukenut läpi enkä ksttonut videoita mutta saanko kysyä mikä todistaa että olio ei ole maasta kotoisin?

  • Herra sanoo:

    Siis oikeet alienithan on wookien ja ewokien näkösiä.. tiiätteks. karvasia ja huutaa Yarr!!

    Siis eihän näistä tiiä mitkä on feikkejä ja mitkä aitoja kun ei ole mitään vakuuttavia todisteita missään… mistään. Ja ei o muka dna_ta, tai kone ei osaa lukee :DD yeah right. jos koneet saa dna:n otettua 124151215151 vuotta vanhoista bakteereistaki nii ei j***lauta sanon minä. Olipas taas makoisat iltasadut. Savukkeelle bongaa ufoja ;D ->

  • Israfel sanoo:

    ”En lukenut läpi enkä ksttonut videoita mutta saanko kysyä mikä todistaa että olio ei ole maasta kotoisin?”

    Jos olet lukenut filosofiaa, niin varmaan ymmärrät miten paljon tuota sinun kirjoittamaasi lausetta voidaan alkaa käymään läpi ja käääntämään/vääntämään? Kuka haluaa aloittaa? 🙂
    Ja mikäli välillä tuntuu(kuten itsestänikin toisinaan), ettei jaksa tai kiinnosta oikein miettiä, miten on jokin mystisen, selvyyttä vaativan asian laita, niin käyttää vain Occamin partaveistä ja korkean sivistyksemme mukana tuomaa tietopohjaa ja logiikkaa. Kyllä ne asiat selkenee vielä.

  • Hea-Ateist sanoo:

    mielenkiintoinen… mutta miten moisen voi olettaa olevan maan ulkopuolelta kun se näyttääkin yöeläimeltä/sikiöltä ja sillä on luita, pääkallo ja silmäkuopat kuten muillakin maassa elävillä eläimillä?

    pikkasen lisä infoa ois hyvä tähän juttuun, esim. mistä sen luut koostuu? onko solukkoa löydetty ja mistä se koostuu? ja jos 2-3 vuotta sitten joku hukuttanut tämän elukan (joka ilmeisesti hengittää happea joka viittaa vielä vahvemmin maassa elävään otukseen) niin miten ihmeessä se on saanut vuodessa (tuskin kauempaa odotti ennekuin tutkijoille ilmoitti) ruumiin noin huonoon kuntoon?

  • Hea-Ateist sanoo:

    –Voiko olla mahdollista, että vieraalla planeetalla evoluutio on luonut olennoista ihan samantapaisia kuin meidänkin planeetallamme ? Kuten tämäkin vieras muistuttaa liskoa ja ihmistä ? Elokuvissakin alieneiden ulkomuoto on rajoittunut ihmisen mielikuvitukseen, siihen, millä ihmiset saadaan pelkäämään. Ötököiden, liskojen ja ihmisten variaatioita. Onko mahdollista, että täysin erilaisten olosuhteiden vallitessa selkärankaisia, aivollisia, kädet, jalat, polvet, silmät, suun omaavia otuksia syntyy ?–
    quoted från Rändi

    1. Jos planeetalla on samanlaise olosuhteet ja samanlainen maantieteellinen historia (lajiutuminen) mikä on melko epärodennäköistä.
    2. Jep, pelottavien olentojen kuvittelu rajoittuu tietysti mielikuvitukseen. En kyllä tajua miten tuo liskoa muistuttaa…
    3. TÄYSIN erilaisten olosuhteiden vallitessä? Ei, taino, jossei oleteta silmien, suun, selkärangan ja aivojen koostuvat samoista aineista ja toimivan samalla tavalla kuin täällä, niin se on mahdollista mutta epätodennäköistä.
    –Kysyn siis tätä aiheeseen enemmän perehtyneiltä henkilöiltä.–Rändi

    En ole asiaan tarpeeksi perehtynyt, mutta tarpeeksi tajuan vastatakseni kysymyksiin.

  • Hea-Ateist sanoo:

    Hei, mikä mättää? kirjotin pitän viestin olennosta eikä se näy tänne vaikka panoin kommentoi nappia ja sivukin uudelleenlataantui sen seurauksena?

  • maurilappi sanoo:

    _________________________________

    Arto Lauri 118. Chemitrail 6

    https://www.youtube.com/watch?v=dRFh7rjEZy8
    ————-

    Arto Lauri 117. Cabling

    https://www.youtube.com/watch?v=icWuAdi0NmE
    ———

    Nano-hiukkaset ovat liian pieniä
    läpi läpi läpi läpi läpi

    Valtaosa Ilmanpuhdistimista nykyään käyttää mesh suodattimia, jotka sitovat ilmasta hiukkaset. Mutta tällaisessa satunnaisessa sihdeissä on perustavanlaatuinen rajoitus. Suurempia hiukkasia tehokkaasti loukuttavat taas päästää pienemmät hiukkaset helposti läpi. Tehokkuuden mittaamiseen kuluttajien ilmansuodattimiin, standardina kehitettiin nimeltään HEPA. Vastatakseen HEPA erittelyyn, suodattimen on poistettava 99.97% kaikista hiukkasista, jotka ovat suurempia kuin 0,3 mikronia.

    Normaalioloissa, HEPA-suodatin olisi hyvä suodatin kotona, mutta kun on kyse kemikaalivanoista, tämän tyyppinen suodatin on tehoton. Super-pieni nano-kokoinen chemtrail hiukkaset kulkevat läpi HEPA-suodattimen. Tämä seikka yksin tekee suurimman osan nykyaikaisen kodin Ilmanpuhdistimista hyödyttömiä kemikaalivanoja vastaan. Tämä on yksi niistä syistä, miksi chemitrail kemikaalivanat on valmistettu tarkoituksella nanohiukkasista.
    ——-

  • Tiia Videoi sanoo:

    Oikeesti mä luulin et toi olis ollut feikki mut ei sit näköjää.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto