FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Pikkuisen avaruusolennon tutkimustulokset julki ensi maanantaina

Steven Greerin tuleva Sirius -dokumenttielokuva tulee käsittelemään HC-kaliiberilla avaruusolentoja, sekä sitä millaista teknologiaa heillä on käytössään. Dokkarissa julkaistaan myös pienen avaruusolennon ruumiin tutkimustulokset.

Chilestä löydetty pieni avaruusolennon ruumis

Oudon näköisellä olennolla kerrotaan olevan kymmenen kylkiluuparia (ihmisellä näitä on 12) ja pituutta 15 cm. Se löydettiin Chilestä 10 vuotta sitten.

22 huhtikuuta julkaistavassa Sirius -dokkarissa tullaan julkaisemaan olennon tarkemmat tutkimustulokset, joista selvinnee onko olento maan ulkopuolista alkuperää vai ei.

Alla olevalla videolla lisää kuvia olennosta.

Tästä vielä lisätietoa.

Lähde: huffingtonpost.com

Tykkäys ja jakotoiminnot:

69 kommenttia aiheeseen: Pikkuisen avaruusolennon tutkimustulokset julki ensi maanantaina

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • jatu sanoo:

  Mielenkiinnolla odotellaan mitä tuleman pitää?
  Sattuu aika hyvin tuon The Citizen Hearing on Disclosure -konferenssin kanssa.

 • Karhu IV sanoo:

  Millähän lihaksilla lyödään nuo hirviöt jos yrittäävät vallata maapallon..

 • HExa sanoo:

  uskon että heillä on kyky muuntautua tai käytännössä siirtää tärkeät aistit pienempään muotoon jostais eri syistä,
  saattaahan tuo olla että kyseessä on pieni mallisten rotu mutta uskon että kyse voi olla ennemminkin ihmisenkin tajuntaa läheellä olevasta geeni muuntelusta ja toimintojen siirtämisestä esimerkiksi roboottiin mitä ihminen ei vielä täysin osaa tehdä mutta huomattavia visioita asiasta on. joten uskon että tämä on mahdollista, tuo pieni kokohan saattaa tuoda useitakin hyviä etuja.

 • theWonderer sanoo:

  On kyllä aika iso juttu jos tuo on todellakin oikea maapallon ulkopuolisen elämän edustaja… Odotan kyllä mielenkiinnolla tutkimustuloksia!

 • Ogeli sanoo:

  Ihmisillä ei ole hajuakaan, että minkälaisia rotuja tätäkin planeettaa asutta…

 • Pertti sanoo:

  Miksi DNA;ta ei ole tutkittu? Sehän kertoisi tasan tarkkaan, mistä on kysymys.

  Todennäköisesti kyseessä on apina,käsitelty apina tai sitten kokonaan tekaistu nukke. Eihän tämä ole edes mikään uusi tapaus, kun löyty on tehty jo 2003. Eli 10 vuotta olisi ollut aikaa tutkia, mutta nyt vasta aletaan repostella.

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Ai tämäkin asia tullaa julkaisemaan Sirius-dokkarissa. Mitä kaikkea siinä dokkarissa nyt oikein julkaistaan/paljastetaan? En pysy enää kärryillä. Mielenkiinnolla odotan, että onko tämä huijaus vai ei.

 • 99,naintinan sanoo:

  DNA on tutkittu ja tulokset saatu, maapallolta ei olla löydetty mitään vastaavaa. Urospuoleinen, iältään se oli kai 6-8 vuotisas.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Voisko joku laborantin auktoriteetin omaava tulla kertomaan ettei näytteitä (etenkään näin harvinaisia) missään tapauksessa käsitellä kuten ylemmän videon alussa toimitaan. Tuskin se täällä pyörivien uskovaisten silmiä silti tälläkään kertaa aukaisisi.

 • Karhu IV sanoo:

  Aivan täyttä potkaskaahan tuo on. 3D printterillä teen vaikka kuin tarkkoja tuollaisia sarjatuotannolla

 • Karhu IV sanoo:

  Ja niitä ”tutkimustuloksia” tuottaa normi printterilläkin vaikka miten monta sivua minuutissa.. Eikä näillä niihin uskovilla ole mitään kritiikkiä sellaista kohtaan, jos joku sanoo että se on ufo ja tässä tutkimus niin olette aivan myytyjä, sääliksi käy vaikka mukavaahan teillä toki sentään on uskoa niihin, joten sikäli ei kai pitäisi.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Hommahan tosiaan toimii täällä niin, että jos joku on jotain sanonut saati jopa kirjoittanut niin se on riittävä todiste. Vielä kun pakkaan lisätään vaikka miten epämääräistä kuvamateriaalia niin vain ja ainoastaan alemmilla kehitysasteilla olevat eivät päivän selvää asiaa usko. Ja jos asialla vieläpä on tohtori (vaikka sitten näinkin ilmeisen uhvomiesuskovainen kuin tämä Greer) niin jutussa ei kerta kaikkiaan voi olla mitään hämärää. 😀

 • Wespa sanoo:

  Karhu IV, kaikki olentoa tutkivat ovat tulleet tulokseen, että kyseessä on biologinen olento. Toki voidaan tässä olettaa kyseessä olevan salaliiton ja kaikki tutkijat voidaan leimata huijareiksi. Tai voidaan olettaa, että Greer on vain keksinyt kyseiset tutkijat. Vaikuttaa kuitenkin siltä, että et ole edes tutkinut ketkä kaikki ovat olentoa tutkineet. Aina on helppo selvittää lisätietoja esim. että onko kyseisiä tutkijoita olemassa jne; tuskin kukaan tutkija vaarantaisi työpaikkaansa valehtelemalla, että on tutkinut kyseistä olentoa. Osa tutkijoista on tullut tulokseen, että kyseessä saattaisi olla keskenkasvuinen vauva, mutta kylkiparien määrä ei taida sopia tähän kuvaan. Tarkempia tutkimustuloksia kuitenkin odotellaan ja dokumentti tulee varmasti asiaa valaisemaan lisää.

  Huijausta voi toki pitää aina mahdollisena, mutta pelkkä epäily ei riitä todisteeksi.

 • Wespa sanoo:

  Miksi DNA;ta ei ole tutkittu?

  Pertti, käsittääkseni jonkinlainen DNA-analyysi on tehty ja tulokset julkaistaan dokkarissa, mutta pitää vielä varmentaa asia dokkarista. 🙂

 • HExa sanoo:

  Höpönpöpö nyt on vain sokea ainaiselle sairaudelleensa eikä mitään normaalista poikkeavaa tule koskaan sisäistämään ja sairaaloisen pataa tästä tekee se että hän sekoittaa muiden vielä alati alkeellista palapelin kokoamista. maata ympäröivästä maailmankuvasta.

 • Höpönpöpö sanoo:

  ”Osa tutkijoista on tullut tulokseen, että kyseessä saattaisi olla keskenkasvuinen vauva…”

  Heh-heh, vaikuttaa todella pätevältä tutkimukselta. 😀

 • Höpönpöpö sanoo:

  Kertoisko joku mikseivät näiden olioiden tutkijat, jotka siis ovat löytäneet näitä mullistavia löytöjä, jotka sataprosenttisen varmasti ovat todistaneet extraterraaleiksi, esittele tutkimustuloksiaan minkään varteenotettavan tieteellisen (siis sellaisen niinku ihan oikean) julkaisun sivuilla?

  Voisiko koko muu tiedeyhteisö olla salaliitossa näitä hämmästyttäviä ja todennäköisesti historiamme täysin uusiksi laittavia löytöjä vastaan? Vai olisiko niin, etteivät tällaiset ’tutkimukset’ kerta kaikkiaan ole vakavasti otettavia? 😀

 • Wespa sanoo:

  Kai tulokset aikanaan tullaan julkaisemaan tieteellisessä julkaisussa, turha niitä on kuitenkaan olettaa vielä silloin kun tutkimukset ovat kesken… 🙂
  Valitettavasti tutkimukset saattavat viedä jopa vuosia, varsinkin jos aiotaan olla järjestelmällisiä ja tarkkoja, sekä julkaista varteenotettavia tuloksia.

 • Korn sanoo:

  Ihmetyttää miksi tuossa kuvassa (ja ensimmäisellä videolla) tyyppi pitelee olentoa kuin mitä tahansa päivänkakkaraa paljain käsin. Jos tuo olisi tosiaan noin merkittävä löytö, luulisi että sitä käsiteltäisiin kirjaimellisesti silkkihansikkain eikä heiluteltaisi kuin makkaraa kepin nokassa…

 • HExa sanoo:

  Korn: oikeastaan voi hyvinkin pitää paikkaansa, sillä tuossa kuvassa tuo on varmaankin löydetty hiljakkoin ja se luultavasti on ihan normaali ensireaktioksi kuvauttaa se käessä ja ihmetellä tovi.

 • Wespa sanoo:

  Näyttäisi vielä siltä, kuin ekan videon ekassa kuvassa olisi kokonaan eri olento, mahdollisesti editoijan moka ja sekoittanut kaksi eri tapausta, tai sitten ruumis on vaihtanut väriä ajan myötä tms… Kuvassa taas olento on chileläisen löytäjän käsissä, hän ei ole lääkäri ja hänellä tuskin oli kumihansikkaita mukana kun löydön teki.

  Kaikissa muissa kuvissa (myös ekan videon jälkimmäisissä kuvissa) olentoa käsitellään kumihansikkain varovasti.

 • 99,naintinain sanoo:
 • TheWonderer sanoo:

  Luulen itse että tutkimustulosten viipyminen johtuu ainakin osaksi siitä että harva tutkija on ollut halukas lähtemään mukaan. Kun ei mahdollisten avaruusolentojen ruumiiden tutkiminen taida olla kovin suosittua tiedeyhteisössä. Ja onhan asiasta ollut niin monta huijaustakin.

  Käsittääkseni UFO-ilmiöitä tutkivat tiedemiehet saavat aika paljon halveksuntaa osakseen ja monet tutkijat jopa salaavat kiinnostustaan aiheeseen, eivätkä kerro siitä julkisesti. Ikävä kyllä valtavirran tiedemaailmalla on yhä siis vahvoja ennakkoluuloja asiaan liittyen. Kaipa ufotutkijoita pidetään yhä ”hörhöinä” joista muut tutkijat haluavat pysytellä erossa.

 • Entity sanoo:

  Se että tiedeyhteisön ponnistukset suuntautuvat sellaisiin asioihin, joita kulttuurimme pitää merkittävinä, on tuskin mikään yllätys. On myös tutkijoita, jotka tutkivat paranormaaleja ilmiöitä vakavissaan ilman tavallista suurempia mielenhäiriöitä.

  Höpönpöpön pointti on ihan asiallinen, jos olisi tarkoitus tutkia vaikka sitä DNA:ta, ei näytteitä saa silloin missään tapauksessa kontaminoida vaikkapa tutkijan omalla DNA:lla.

  Odotan mielenkiinnolla millaista tietoa on tulossa. Ei se vuosien vitkuttelu tulosten julkaisemisessa välttämättä kerro siitä että tutkimusta tehdään perusteellisesti, vaan todennäköisemmin siitä ettei mitään vakuuttavaa ja kiistatonta ole löytynyt, mutta sen sijaan herkkäuskoisia kynittäviä riittää vielä eikä pidä suotta karkottaa heitä niin kauan kun kassavirta on voimakas.

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Onkohan vielä pienempii heppui olemassa 🙂

 • Karhu IV sanoo:

  Tuo että tutkimus on niin ”neutraali” kuin jonkun realufosin julkaisema on jo vitsi sinänsä.. Kyllä varmaan kokaiinistakin löytää ”realistista puoltoa” jostain legalizecocaine.comista.

 • Karhu IV sanoo:

  Jos jotain alieneita olisi niin se olisi helpointa todistaa tuomalla heidät elävänä esille kuten muutkin eläinlajit.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Jep. Ja jos tiedeyhteisöllä olisi pienintäkään epäilystä, että kyseessä olisi aito alien (tai edes uusi maapallolla elävä kädellislaji) niin tunku sitä tutkimaan olisi takuulla melkoinen. Eikä nykytieteellä taatusti kestäisi paria kuukautta kauempaa varmistaa onko otus extraterraalinen. Ja kyllä keskeneräisistäkin tutkimuksista tiedotetaan harva se päivä.

  Lisäksi Wespan julkituoma tieto, että osa tutkimusryhmästä pitää tätä ihmislapsena osoittaa sen tason, jolla tutkimuksia tehdään. Tuota tekelettä ei yliopistokoulutuksen suorittanut tutkija voi sekoittaa mihinkään ihmisen kehitysvaiheeseen! Tuskin Wespa tätäkään pointti olisi julkaissut ellei se pidä paikkaansa? 😉

 • Höpönpöpö sanoo:

  Karhu IV:lle ystävällisesti huomauttaisin, että kyllä vaikkapa Kannabisyhdistyksen sivuilta saa runsaasti myös puolueetonta tietoa ja linkkejä aiheesta. Jopa suuntaan ja toiseenkin.

 • Höpönpöpö sanoo:

  P.S. Painotan, ettei kenenkään alle 22-vuotiaan tulisi käyttää tai edes kokeilla mitään keskushermostoon vaikuttavia aineita jos haluaa aivokapasiteettinsa jatkossa käyttöönsä parhaalla mahdollisella teholla.

 • ale sanoo:

  Kyllä on pienois pienoismalli ihmisestä,erittäin mielenkiintoinen tapaus,odotellaan varmistusta,joskus olen hmm.. morkannut wespaa esim.kehottanut öljynvaihtoon,nyt öölit taitaa olla vaihdettu,hyvää kommenttia heittää jne.joten wespa rules ok.

 • Alien sanoo:

  En kyllä osaa sanoa mitään tuosta pikkuisesta ”avaruusoliosta”. Ylimmässä kuvassa se näyttää ihan joltain lelulta 🙂

 • Piki Mustonen sanoo:

  Vaikka kuinka tätäkin dokkaria odotan, pelkäämpä että mitään ihmeellistä sieltä ei paljastu. Ainut mikä OIKEASTI auttaisi on että tuonne peltikaton päälle laskeutuisi joku yö sellainen km X km lautanen. Silloin loppuisi p***anjauhaminen.
  Aurinkoista kevään jatkoa kaikille kanssauskoville 🙂

 • Otavainen sanoo:

  Mitä lyödään vetoa että tuo on joko apina – tai ihmisvauva.

 • Entity sanoo:

  Luultavasti ei kumpikaan. Oma veikkaus on että tuo on peräisin jonkun taiteilijan pajalta. Greerin dokumentissa se on ufonoidi.

 • rokuli sanoo:

  WESPA! Totuus tästä ’avaruusolennosta’ on tullut julki jo vuonna 2007. Linkitän tähän sivun, josta on löydettävissä olemassaolevan patologin ym. oikeiden lääkäreiden ja tutkijoiden kommentit sikiöstä.

  Kyseessä siis todellakin on ihmisen sikiö. Sivu on espanjaksi, mutta google translate kääntää sen näppärästi englanniksi.

  Tässä pari lainausta sivulta: ”This is the mummified body with all the human characteristics typical of a fetus. The body has a length of 14 inches and has all normal anatomical structures and connections in head and limbs. Throughout the body surface showing the skin integument consolidating the soft tissue structures and bones.”

  ”Clavicles length is about 15 millimeters and the femurs of approximately 20 millimeters. Thus the total length of the body as by the lengths of these bones can be estimated that this is a fetus with a gestational age of 15 weeks next.”

  ”Conclusions

  1. – This is a mummified fetus of about 15 weeks gestation.

  Two. – With the level of analysis is not possible for us to establish whether this mummified fetus is a result of miscarriage or abortion.

  Three. – With the level of analysis is not possible for us to specify the dates from the same although we believe it is more likely that his chronology is recent and contemporary.”

  Eli kyseessä on muumioitunut sikiö.

  Case closed. Voitte jättää popcornit ostamatta.

 • rokuli sanoo:

  WESPA ja muut! tässä siis se sivu joka jäi äsken linkittämättä. KYSEESSÄ ON MUUMIOITUNUT IHMISSIKIÖ!!

  http://blogs.elcorreo.com/magonia/2013/04/10/el-forense-vasco-francisco-etxeberria-dictamino-en-2007-que-el-extraterrestre-de-atacama-es-un-feto-humano/

 • Wespa sanoo:

  Rokuli, tuo on yhden tutkijan tarkastelun kautta tullut päätelmä, johon viittasinkin täällä jo keskusteluissa. Muistaakseni tutkija itsekin kommentoi, että lisätutkimuksia tarvitaan. Vasta DNA-tulokset varmistavat, että onko tuo päätelmä oikea vai ei, mm. kylkiluuparien määrä ei viittaa ihmiseen, vaikkakin olento on ihmismäisen oloinen. Odotan kuitenkin varmistusta tuolle, menee sitten suuntaan tai toiseen. Kokonaiskuvan luomiseen, varsinkin jos haluaa kattavan kuvan, tarvitaan useamman eri tutkijan päätelmä.

  Samankaltaisuuksia toki löytyy, kuten mm. tästä muumioituneen ihmissikiön kuvasta on havaittavissa:
  http://ars.els-cdn.com/content/image/1-s2.0-S187517410900007X-gr1.jpg

  Kuitenkin kun kahta kuvaa vertailee, niin on tuossa paljon eroavaisuuksiakin verrattuna tämän artikkelin tapaukseen. Kyseessä voi olla vaikka apinan sikiökin, tämän takia asia pitää varmistaa tarkemmilla DNA-tutkimuksilla.

 • Wespa sanoo:

  Tässä pätkässä valotetaan vähän tarkemmin DNA-tutkimuksen tärkeyttä:
  http://www.youtube.com/watch?v=YEY7jQDJ9ww

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Mitä se testi nyt loppupeleissä todistaisi, että kyseessä olisi muumioitunut ihmisen sikiö vain. Koska varmasti on avaruudessa rotuja, joilla on samanlainen DNA kuin ihmisilläkin, ja näyttää ihmisiltä. Lukeehan Raamatussakin ihmisten luomisesta, että meidän luotiin heidän kuvakseen, ja että joidenkin tutkijoiden mukaan saimme heiltä DNA:an. Sama esimerkki löytyy Prometheus-leffastakin.

 • Rimpula sanoo:

  Rokuli: Tuo juttu minkä linkkasit puhuu tosiaankin 14 inch (35cm) alien/ihmis sikiöstä.. Kun taas tässä Sirius dokumentissä on toinen ”alien / ET /sikiö / mikälie” mutta sen on kerrottu olevan ~6inch (~15cm). Huomaatko eron? Jos se tosiaan on sama kuin tuo 14inch niin haluan tavata tämän herran kenen kämmen on lumilapion kokoinen 🙂

 • Samppa sanoo:

  En nyt sano että tää faktaa on, mutta leikkikää ajatuksella. Who knows!

  http://www.thenewearth.org/Roswell.pdf

  Jos taipuu lontoo ja on lukutoukan vikaa, tää ottaa mukaansa ku italian interrail.

 • Entity sanoo:

  Näköjään ”ilmainen” dokkari, jolle on lahjoitettu jo 300 000 dollaria kaipaa vielä lisärahoitusta että sen voi katsoa.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Tuo kirkasotsainen sinnikkyys on tässä itsepetoksessa kyllä äärimmäisen hankalasti ymmärrettävä piirre…

  Odotatteko te taas – ties monennenko sadannen tai tuhannennen kerran – jotain konkreettista esitettävän? Kerta toisensa jälkeen käteenne jää vain sitä ihtiään, mutta päinvastoin kuin voisi olettaa intonne seuraavaasta ’paljastuksesta’ on entistäkin optimistisempaa.

 • rokuli sanoo:

  kuolemantuoja ”Mitä se testi nyt loppupeleissä todistaisi, että kyseessä olisi muumioitunut ihmisen sikiö vain. Koska varmasti on avaruudessa rotuja, joilla on samanlainen DNA kuin ihmisilläkin, ja näyttää ihmisiltä. Lukeehan Raamatussakin ihmisten luomisesta, että meidän luotiin heidän kuvakseen, ja että joidenkin tutkijoiden mukaan saimme heiltä DNA:an. Sama esimerkki löytyy Prometheus-leffastakin.”

  Tuo lause oli kyllä kerrassaan hienosti rakennettu, ja huomaan että olet todella pohtinut syvällisesti elämän syvintä olemusta kaikkeudessamme. Niin, olen aivan samaa mieltä. Kaikkein todennäköisin vaihtoehto tietenkin on, että kyseinen sikiö on alienin sikiö. Se on lähes varmaa. MItäs tässä etsimään mitään DNA:ta mistään, kun alienit sitä ja tätä ja plaaplaaplaa…

  jotain itsekritiikkiä nyt kehiin, kiitos.

  Ja wespa! Minkä takia et hyväksy virallisen tahon ruumiinavausraporttia, tarviiko sen ruuminavauksen suorittajat olla jotain ’i want to believe’ -ufohihhuleita? Googletteleppa noi sivulta löytyvät lekureitten nimet, ovat olemassaolevia henkilöitä, eikä mitään ufologeja.

  Mihin kysymyksiin espanjankielinen raportti ei antanut vastauksia?

  Mikä tässä nyt on vielä sellaista, joka menee yli ymmärryksen? nasa piilottelee totuutta? olion taustalla on salaliitto ja todellista dna:ta ei paljasteta julkisuuteen? harmaat ovat keskuudessamme?

  yllättäkää välillä ja olkaa kerrankin järkeviä.

  Rokuli: ”Tuo juttu minkä linkkasit puhuu tosiaankin 14 inch (35cm) alien/ihmis sikiöstä.. Kun taas tässä Sirius dokumentissä on toinen ”alien / ET /sikiö / mikälie” mutta sen on kerrottu olevan ~6inch (~15cm). Huomaatko eron? Jos se tosiaan on sama kuin tuo 14inch niin haluan tavata tämän herran kenen kämmen on lumilapion kokoinen”

  Jep, mutta näet kuvasta että kyseessä on sama muumio ja löydät artikkelista vastaavat tapahtumapaikat.

  Todellisuudessa kyseinen muumio löytyi vanhalta hautausmaalta käärittynä vaaleaan liinaan. Se, että muumio olisi löytynyt aavikolta on täysin ufohihhulien mielikuvituksen kehitelmää. eikä virallisia (jo 2007 julkistettuja) dna-testien tuloksia hyväksytä ufohihhulien toimesta, vaan kaikelle on pakko löytää ’i want to believe’ ja ’there must be’ -selitys.

  Huoh..

 • Entity sanoo:

  Olisi kyllä aivan äärettömän epätodennäköistä, että jollakin toisella planeetalla kehittyneellä olennolla olisi meidänkaltaisemme DNA. Tällä pallollammekin elävien olentojen DNA poikkeaa omastamme merkittävästi ja me olemme sentään kaikki sukua toisillemme. Ehkä huomautus oli huumoria?

 • Jaahas sanoo:

  ”Olisi kyllä aivan äärettömän epätodennäköistä, että jollakin toisella planeetalla kehittyneellä olennolla olisi meidänkaltaisemme DNA.”

  Mistä meidän DNA on kotoisin?

 • Karhu IV sanoo:

  ”Mihin kysymyksiin espanjankielinen raportti ei antanut vastauksia?”

  Ei mihinkään, jos ei ymmärrä espanjaa. Mutta mitäpä sitä tärkeitä asioita julkaisemaan maailmankielellä.

 • TheWonderer sanoo:

  No mitkä oli ne tulokset? Onko kyseessä ET?

 • Samppa sanoo:

  Muhaha. Sen tiedon mukaan kyseessä oli 6 – 8 vuotias ihminen jonka DNA:ssa oli paljon kummallista roskaa joka ei oikein istu mihinkään fiksuun paikkaan. Tulos ei kyllä yllättänyt. Tuon ”kanelitangon” ulkoinen habituskin sanoo ettei DNA niin kauheasti eroa ihmisen DNA:sta. Muutat DNA:sta 5% puff ja sä olet sika. Ihmisen ja vehnän DNA on 35 % identtistä. Sanoman ydin on se että tottakai me TIEDETÄÄN että maan ulkopuolella on elämää mutta minkä takia se yritetään niin hankasti salata? Meiltä salataan saasteetonta energia teknologiaa jolla oltaisiin oltu jo vuosikauden riippumattomia kaasusta, öljystä ja hiilestä, mutta ahneet ja suuret monikansalliset yhtiöt ajaa jopa hallituksien yli ja pitää meitä imemässä sitä öljy nänniä. Kaninkolo on todella syvä ja sitä on monissa dokumenteissa hyvin hoonattu. Myös tuo aiemmin postaama Roswell teksti antaa ajattelemisen aihetta tähän kaikkeen.

 • Entity sanoo:

  Jaahas, en tiedä mistä DNA:mme on peräisin, etkä muuten tiedä sinäkään. Todennäköisintä on, että se on peräisin tältä planeetalta. Pieni mahdollisuus on, että elämän alkuperä on jossain muualla, mutta niin kauan kun ensimmäistäkään maapallon ulkopuolella elävää mikrobia, joka on meille sukua, on löydetty panspermiaa ei olla todistettu. Orgaanisten molekyylien rakennusaineita on löydetty toki maapallon ulkopuoleltakin, eli mahdollisuus on ihan todellinen.
  DNA on kerännyt informaatiota tällä pallolla miljardeja vuosia, olemme tosiaan päivänkakkaroidenkin sukua, mutta ei DNA ole välttämättä ainut tapa jolla perimäaines siirtyy eikä tapa jolla se tällä planeetalla tapaa koodautua ole välttämättä ainut tapa jolla molekyyli voi varastoida tietoa. Saattavathan kehittyneet muukalaiset olla vaikka synteettisiä.

 • Samppa sanoo:

  Nooh. Kun me emme tiedä loppujen lopuksi muutenkaan oikein yhtään mistään yhtään mitään, voin vaan asettaa uskoni lepäämään johonkin. Nyt laitan sen vaikka tohon http://www.thenewearth.org/Roswell.pdf ilman sen parempaa tietoa yhtään keneltäkään tai mistään. Mä ainakin olen jäävi väittämään kenellekään että joku on ihan Bee Ässää. Ain’t life a bitch…

 • Miffy sanoo:

  Tuleeko siitä sirius-pätkästä jotain arvostelua tänne? Ei huvita maksaa kymmentä euroa siasta säkissä, jos tämäkin on sitä samaa ”paljastamme — kaikki omat arvailumme”-tason höttöä kuten suurin osa tähän astisista ”paljastus”dokkareista 😛

 • Entity sanoo:

  Luulisi että kerätyillä sadoilla tuhansilla dollareilla oltaisiin voitu ilmainen levitys kattaa, ilmeisesti tarve julkistaa tietoa joka aloittaa uuden maailmanajan ei ollutkaan niin kauhean polttava loppujen lopuksi. En haluaisi sanoa ”mitäs minä sanoin”, mutta…

 • rokuli sanoo:

  http://swallowingthecamel.wordpress.com/2013/04/10/wednesday-weirdness-roundup-steven-greers-alien-lots-of-other-fake-dead-aliens/

  Steven Greer on aiemminkin lupaillut ja vakuutellut kaikennäköistä, mutta mitään ei ole tapahtunut.

  Jotenkin luotan enemmän todistettavasti olemassaolevien oikeuslääkäreiden raporttiin, kuin odottelen Steven Greerin lisävakuutteluja, varsinkaan kun mies ei suostu edes kertomaan hänen IHMISSIKIÖTÄ tutkineen ’asiantuntijaryhmänsä’ jäsenten nimiä.

 • theWonderer sanoo:

  Olisi kyllä kiintoisa tietää että mitä Greer ja tämän ”tutkimuryhmä” todellisuudessa kertoi? Kellään mitää tietoa mistä voisi juttua lukea?

 • theWonderer sanoo:

  Tässä nyt jotain juttua siitä alienistä Greerin taholta:

  http://siriusdisclosure.com/wp-content/uploads/2013/04/SMG-report-4-22-2013-FINAL-COMPLETE.pdf

  Ei siis varmuutta että mikä se olento on…

 • Mazahito sanoo:
 • keppu sanoo:

  Vau, kymmenen minuutin jälkeen aletaan heittää ancient anliens läppää. Vaikuttaa aika laadukkaalta dokkarilta!

 • Wtsaplego sanoo:

  Luin muutamii arvosteluita jotka jo kattoneet ton Sirius.. ei kuulema ole ufoista juuri mitään ja on kuulema huonoin ufo dokumentti mitä koskaan tehty ^^

 • Wespa sanoo:

  Katselin juuri Sirius -dokumentin. Postailen tänne jossain vaiheessa pientä esikatselua/arvostelua aiheesta. Aika hyvin siinä tuli mielenkiintoisia pointteja ufoasioiden salailusta, sekä disclosure -liikkeestä, vaikkakin suurelta osin käsiteltiin myös Greerin elämänmatkaa, vapaata energiaa sekä mm. olennon DNA-tutkimuksia, joista saakin mielenkiintoista juttua kirjoitettua Parablogiin. Pikaisesti käsiteltiin myös yksiä kuuluisimmista ufotapauksista ja haastattelussa oli useita tiedemiehiä sekä alan tutkijoita. Olkaa kuulolla. 😉

 • uliuli sanoo:

  Mas ne todisteet? 🙁
  Taas apinaa koijataan 🙁

 • uliuli sanoo:
 • Entity sanoo:

  mind = blown!

  Leikki leikkinä, oli se jännä dokkarinpläjäys, mutta ei mitään uutta ja mullistavaa tarjonnut. Ilmeisesti koko homma oli jo trailereissa paljastettu eikä varsinaiseen dokumenttiin ollut jäänyt enää mitään lisättävää.

 • Kuolemantuoja sanoo:
 • noonuers sanoo:

  aika läppä uutinen taas…Miksiköhän tälläisiä ”tutkimustuloksia” ei julkaista korkeatasoisissa tiedejulkaisuissa? Kusetusta!

 • Wespa sanoo:

  Millainen on korkeatasoinen tiedejulkaisu? Tietääkseni tutkimustuloksia ollaan julkaistu/julkaisemassa.

 • Suvetar sanoo:

  Minun mielestäni on ihmiseltä todella itsekästä kuvitella, että ufot olisivat ihmisen kaltaisia. Maailma on ääretön, eikä meidä planeetta ole edes hiekanmurun suuruinen osa hiekkarantaa. Olemme mikroskooppisen pieni yhdyskunta, ja oletamme että jos ja kun maailmankaikkeudessa on muutakin elämää, se on automaattisesti meidän kaltaistamme.

  Totta kai ulkoavaruudessa on muutakin elämää. Sehän on päivän selvää. Mutta en usko että se on ihmisen kaltaista.

 • JambaB sanoo:

  Sairauteen kuolleeksi ihmiseksi tuo osoittautuikin dna testeissä

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *