FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Kontaktihenkilö Asko Nummela NRJ:n haastattelussa

Asko Nummela kertoi ufo-kontakteistaan ja kokemuksistaan NRJ:n mielenkiintoisessa haastattelussa.

Kontaktihenkilö Asko Nummela NRJ:n studiossa

Askon mukaan avaruusolennot vierailevat maassa rauhallisin aikein levittäen mm. rakkauden sanomaa.

Kuuntele haastattelu NRJ:n sivuilta: Osa 1, Osa 2, Osa 3.

Katso myös Askon kotisivut.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

153 kommenttia aiheeseen: Kontaktihenkilö Asko Nummela NRJ:n haastattelussa

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • pikkuporsas sanoo:

  kuka katsoo Jim kanavan ufo dokumenttia tiistaisin klo 21.00? aikas mielenkiintoinen. Ajattelin vaan että mitä ihmeen rakkauden sanomaa ne levittää ku ohjelmas oli ett natsi saksa suunniteli kuoleman sädettä jonka ohjeet ne oli saannut ufoilta yms.. eli joku hervoton donitsin muotoinen asema avaruuteen jonka keskellä on peili joka polttaa jokaisen ku**pään maan kamaralta.

 • Ogeli sanoo:

  Itse en voi varmaksi sanoa, kun ei ole kokemuksia, mutta on kuulemma olemassa hyviä sivilisaatioiden edustajia, ja myös vähemmän hyviä. Kuten Jin ja jang. Valoa ei voi olla ilman pimeyttä.

  Ihan mielenkiintoinen haastattelu kyllä. Tantraseksi-mestari. 😀

 • Wespa sanoo:

  pikkuporsas, laseria voi käyttää sekä hyvään että pahaan… valitettavasti joskus jotkut tahot käyttävät hyvää potentiaalia omaavaa teknologiaa sotatarkoituksiin ja hallintaan jne; mutta onhan meillä kuitenkin DVD-asemat ym. joissa laser on ollut isossa roolissa.

 • Joku sanoo:

  Eli hipit ja jehovat on alieneita vai? Kannattas varmaa käydä lähi-idässä noitten muukalaisten ”levittämässä” rakkausen sanomaa siellä kuulemmaa ei oo hirveesti rakkautta ilmassa.

 • aavekuiskaaja sanoo:

  luulin aina että alieenit ovat pahoja ja haluavat tuhota ihmiskunnan. sitten minulle selvisi, että ne haluavat vaan tutkia niille tuntematonta elämää..

 • Kaaosjumala sanoo:

  Eiköhän alieneista löydy niitä rauhallisia avaruushippejäkin kyllä mutta olisi järjetöntä väittää että kaikki alienit olisivat näitä tyyppejä. Eiköhän se samalla tavalla avaruudessa mene kuin täällä Maassakin, eli löytyy Gandhia ja löytyy Hitleriä

 • aavekuiskaaja sanoo:

  alien hitleriä ei kyllä taida olla 😉

 • Höpönpöpö sanoo:

  Miten nyt oikeesti kukaan peruskoulun selvittänyt voi pitää tällaista dadaa edes kiinnostavana?!? Raamattukin repäistiin kehään jo kättelyssä… En kyllä edes tiedä miksi vaivaudun kommentoimaan. Jos joku tuohon uskoo se on aivan sama kuin myöntäisi suoraan olevansa mistään mitään ymmärtämätön, idioottimaisen sinisilmäinen imbesilli. Sori nyt vaan, mut melkein itkettää kun tietää osan teistäkin saavan äänestää…

 • Höpönpöpö sanoo:

  Haluaisin oikeasti ymmärtää millainen ihminen pystyy uskomaan näihin ja pystyy itse lusikoimaan soppansa?!?

 • aavekuiskaaja sanoo:

  saahan tänne kommentoida et sinä ole mikään ylläpitäjä.. ja: voisit olla vähän humoristisempi niinkuin joskus olit..

 • Höpönpöpö sanoo:

  Ei vaan nyt oikeesti naurata yhtään.

 • aavekuiskaaja sanoo:

  ei sit.. yritin vaan olla ystävällinen..

 • Toveri sanoo:

  Tämä alku 😀 Tämän sivun parasta alkua. Paras esittely ikinä.

 • Toveri sanoo:

  ”onko missään vaiheessa tullut mieleen, että oot vaan seonnut?”

  😀

 • aavekuiskaaja sanoo:

  kuka on seonnut?

 • Höpönpöpö sanoo:

  aavekuiskaaja, sori, ei millään sen pahemmalla eikä henk.koht. sulle. Oli huono yö ja aamu ja sit vielä törmään heti netin avattuani tähän vihaamaani idiotismiin…

  Ja Toveri tais tossa edellä vaan siteerata toista toimittajaa.

 • pikkuporsas sanoo:

  jossain akvaariossa ollaa kuin kultakalat ja yläpuolella joku hämmentää tätä pyöreetä kulhoa. kultakalakin aina suu auki ihmeissään kun välkkyy hehkulamppu pään yläpuolella ja välillä joku alieni kyttää sitä ja ravistaa kuppia.

 • aavekuiskaaja sanoo:

  minulla se huono yö oli heräilin vähän väliä ja ihmeasennoista. ja nyt on vielä kuumetta yli 38 astetta..

 • Nova sanoo:

  Höpönpöpö: ilmeisesti väkipakolla ja ilmeisesti tieten tahtoen laukoo vihaisia epätoivon ja pilkan säestämiä viestejä taas vaihteeksi. moni kuulia jolla vasta universaali monimuotoisuuden ja rakkaudensanoman tärkeyden käsittelyn taito alkaa valjeta, taatusti saattavat sisäisesti ja tahtomattansakkin ottaa Rajun takapakin, pohdiskellen samalla viestin sisäistä olemusta ja vielä ehkä varhaisessa vaiheessa oleva astraalinen kehitys sumenee tai pahimmassa tapauksessa surkastuu kokonaan Järeän’ ivallisen pilkkaviestisi johdosta.

  Joten ne jotka tuntevat sisäistä halua tutkia asiaa ja tietävät että laajalti ottaen näissä asioissa mitä varmemminkin on perää, ei oikeasti kannata ruveta edes Höpönpöpön viestejä sisäistäen Pohtimaan ja muistakaa että
  oivaltaminen ei synny pakottamalla, vaan se vaatii tietynlaista mielentilaa.

  eli ne jotka sisintänsä kuuntelee niin kehottaisin syvällisen meditaation ottamista arkielämään jos vain suinkin kiinnostaa kehittymisen eri mahdollisuudet
  ja loput sitten voivat omastapuolesta jatkaa iki sokeuden sumentamaa höpönpöpön tekopyhyydessä kylpevien tekstien lukemista mikä harmillista on.

 • aavekuiskaaja sanoo:

  no, jos hänkin on kuumeessa. kuumeessa sitä tulee lauottua loukkaavia ja toisia ärsyttäviä viestejä. nova, ota parempi avatar ennen kun on liian myöhäistä! 😉

 • Nova sanoo:

  aavekuiskaaja:
  ehdottomasti, tosin joiltain se olisi kyllä miltein yhteisen hyvyyden nimissä evättävä
  jos ihminen jumalasta lähtien pilkkaa jokaista yliluonnollista seikkaa ja pyrkii vielä skeptismin viitassa kommentoimaan jokaista aihetta taipumatta siinä ja väitellen sokeasti on se miltein ihmisyyden vastaista ja sen nimissä evättävä

 • Nova sanoo:

  vielä voisin lisäyksenä antaa vinkin
  tiukka huomion kiinnittäminen muuttaa aivojen rakennetta. Samaa ei tapahdu huonolla keskittymisellä ja llisäten meditaation alat kehitystä pikkuhiljaa huomata ja joskus sen johdosta vielä suuresti havahdut.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Kerroppa jo Nova mitä huttua tarkoitat tuolla jankuttamallasi tekopyhyydelläni? 🙂 Jos nyt käsitteen määrittely jalostuneelta aivokapasiteetiltasi luonnistuu? Jos se ei aukene minulle, se ei taatusti aukene 99 % tämän sivuston lukijoista…

 • Höpönpöpö sanoo:

  Ja otatko, Nova, todellakin tämänkin tuuban ihan vaan annettuna, ilman ainuttakaan perustetta ja todistetta? Tajuatko edes minkä moinen sinusta ajattelevan ihmisen silmissä tekee..? 😀

 • Nova sanoo:

  kyllä se aukenee, sinun väkevä egosi puolustus ja skeptinen ajattelu yhdessä ilmeisen hauraaseen sisäisten toimintojen oletettuun vajauteen yhdessä ylpeyden kanssa estävän kyseisen toiminnan / sen tärkeähkön kehityksen

 • Höpönpöpö sanoo:

  Vielä kun vastaisit kysymyksiini, ja tällä kertaa suomeksi. Vaan ei taida onnistua.

 • Nova sanoo:

  Höpönpöpö: niin halajaisin sinut oppimisen tielle auttaa,
  sisimpääsi historian aikana vain nähneenä tulisi siitä liian aikaa vievää ja haastavaa, joten parempana vaihtoehtona on korjata virheet mitä muille syötät ja osat heistä ovat niitä heikoimpia jotka korjausta tarvitsevat kehityksen tiellä

 • pikkuporsas sanoo:

  lapset lapset, ei riidellä

 • Höpönpöpö sanoo:

  Eli, Novaseni, et kykene perustelemaan tuubaasi edes itsellesi. Nice.

 • Nova sanoo:

  Höpönpöpö: kerroin olevani lukijoiden puolella en niinkään sinun sokean skeptismisi eriävistä syistä,tämä tarkoittaa samalla sitä etten välttämättä heti alkaisi tätä tekopyhyyteesi johtavien tekojen ja sanojen kokonaisuutta esille kaivamaan jos vain sinä koet tämän tarpeen etkä vieläkään suostu itse sitä näkemään.

  Joten vastasin kyllä kysymykseesi

 • Nova sanoo:

  Ja otatko, Nova, todellakin tämänkin tuuban ihan vaan annettuna, ilman ainuttakaan perustetta ja todistetta? Tajuatko edes minkä moinen sinusta ajattelevan ihmisen silmissä tekee..?

  jatkatko sinä oravanpyörän omaavaa kiipeämistä ylöspäin tietämättäsi että se ei johda mihinkään vaan lopettaisitko jo rutiinin omaisen kaava ajattelun ja ryhtyisin oikeasti kehittymään oivallusten tiellä ja Siten sisäistämään ja avaamaan uudestaan nämä kaikki aiheet hm?

 • Nova sanoo:

  Voih Höpönpöpö kun niin väärässä olet, ironistahan niikuin nimesi ja sitkeä uskomus” antaa sinusta ymmärtää
  No hei Rakkauden viljely saattaa avata tarpeen oppia lisää kokeile kun et helposti näytä uusia keinoja haluavan sisäistää elämän tiellesi

 • Nova sanoo:

  Höpönpöpö jos jo otit neuvosta vaarin niin ethän heti lopeta meditaatio treeniäsi alku on vaikeinta 😉

 • Höpönpöpö sanoo:

  Kovasti tylsää löpinää ja tuttua väistelyä, vaan keskusteluun aiheesta et Nova kykene. Jos luulet vakuuttavasi ketään yli kymmenvuotiasta ilman, että pystyt vastaamaan valideihin kysymyksiin olet yksinkertaisesti pelle. Olen jo elämäni ehtoopuolella ja nämä kysymykset alkoivat askarruttamaan mieltäni ennen kansakouluikää. En keskustele kanssasi enempää ennen kuin vastaat esitettyihin kysymyksiin ja perustele omia loukkauksia jollain älyllisemmällä kuin uusilla loukkauksilla, jotka todellakaan eivät osu lähellekään tarkoittamaasi maalia. Noine hyvinesi olet yksinkertaisesti tietämätön, taitamaton tyhjänraakkuja.

 • Höpönpöpö sanoo:

  aavekuiskaaja, näin meidän kesken äo-tasolleni yltää noin kaksi prosenttia maapallon väestöstä…

 • aavekuiskaaja sanoo:

  jaah.. tiesitkö että olen vanhalta nimeltäni (rumpujen pärinää)turret tusk.. näit kyllä varmaan avatarista..

 • Höpönpöpö sanoo:

  Ja, juu, en itsekään aina ymmärrä miksi vaivaudun. Tämä idiotismi vaan sattuu loukkaamaan älykkyyttäni ja saa häpeämään yhteyttäni Homo Sapienseihin. 😉

 • Höpönpöpö sanoo:

  Siis, nyt oikeesti, yritän olla asiallinen kun tilanne vaatii, mutta jos keskustelu puoleltanne on pelkkää loukkauksien sivaltelua – vaikkakin kovin kehittymätöntä – niin saatte sen takaisin täyslaidalliselta. Mitä muuta kuvittelitte?

 • aavekuiskaaja sanoo:

  joo, olit hauska. muutin vain nimeni aavekuiskaajaksi kun täällä oli muitakin turret tuskia. minulla ei ollut mielenterveys ongelmia edes lokakuussa, kun nimeni oli turret tusk.

 • Höpönpöpö sanoo:

  No, sehän on hieno juttu, aavekuiskaaja. Ja mukavaa, että huumorintajusi on tallella.

 • aavekuiskaaja sanoo:

  on toki..

 • Nova sanoo:

  Höpönpöpö: voeh, ilmeisesti et siis ole sisäistänyt yhtikäs mitään ja mikä pahinta oletat ties mitä kanssa ihmisistä ja oma ego ynm kulkevat paljon sinua korkeemmalla missä sinun itsesi kuuluisi kulkea
  olet edelleen turtunut sekä pahasti väärässä yleiskuvaa ja minua kohtaan.Tulet pysymäänkin sellaisena loppu elämäsi jos et saa itseäsi niskasta kiinni vanha kettu kuten sanoit, entistä haastavampaahan se uutta on oppia.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Havaitseeko kukaan muu tyhjänpäiväistä tautologiaa ilman pienintäkään kyvykkyyttä perustella katteettomia heittoja..? 😉

 • Höpönpöpö sanoo:

  Toki myös kieliasun alkeellisuus ja luokattomat kielioppivirheet paljastavat kirjoittajansa tason. Näin helppoa se on kun on oikeassa. Vielä pari kommenttia lisää, Nova, ja uskottavuutesi on alle nollan. Ole hyvä.

 • aavekuiskaaja sanoo:

  kappas kappas pieni riidanpoikanen alkoi.. 😉

 • Höpönpöpö sanoo:

  En mä nyt, aavekuiskaaja, osaa tätä edes riidaksi nimittää kun toinen osapuoli vaan väistelee ja vänkää kuin kaksivuotias märissä liberoissaan. 😀

 • Nova sanoo:

  niin kukahan se tässä väistelee ja heittelee niitä luokattomia heittojansa?
  se että kieliopista löytyy pikaisen kirjoittelun johdosta virheitä ei todista yhtikäs mitään, se todistaa vain sen että pyrit todistamaan tyhjillä näytöillä oikeaksi väärässä olosi ja myös tämä tekee sinusta epäpyhän, joka se on kieltämättä pahan ihmisen yksi merkeistä.

 • Nova sanoo:

  en pelkää uskottavuuteni puolesta tippaakaan sillä en arkielämässäni sitä joudu kokemaan, riitaahan tämä ei ole siinä olet oikeassa siihenhän tarvitaan aina 2 osapuolta.

  Höpönpöpö: oikeastaan jos tässä jollain uskottavuus heikkenee, niin se olet kyllä valitettavasti’sinä ^^

 • aavekuiskaaja sanoo:

  no rauhotu nyt vähän nova hyvä..

 • Höpönpöpö sanoo:

  Määritteleppä ’epäpyhä’ tarkoittamassasi yhteydessä, jos siis suinkin kykenet. Tiedätkö kummalla osapuolella on ns. ’todistamisen taakka’? Ja, jos oikeasti haluat keskustella, eiköhän edelleen asiallisin strategia olisi vastata vastapuolen esittämiin kysymyksiin? Nyt pyydän kyllä pakostakin sinua määrittelemään myös käyttämäsi käsitteen ’paha ihminen’. Ai, että, kuulkaas, tämähän menee yhä hauskemmaksi… 😉

 • Wespa sanoo:

  Jos nyt palattaisiin aiheeseen toisten kirjoitusasuun tai muihin ominaisuuksiin puuttumatta. Vertaus vähä-älyiseen tai vaippaikäiseen ei ole myöskään suotavaa, vaikka toisella onkin erilainen ajatusmaailma tai toinen näkökulma asiasta. Toivottavasti keskustelu pysyy jatkossa asiallisena, jotta ei tarvitse siihen sen enempää puuttua.

  Palatkaamme siis Askon haastatteluun taistelun sijasta. 😉

 • Nova sanoo:

  mikähän mies tämä aavekuiskaaja mahtanee olla, tuntuu kovin nopeasti höpön kanssa käyvän tuo puolustus yhteen ja miltein sekunnilleen tulee provosointia,
  vai ollaanko tässä legendaarisen heikon puolustuksen esikuvia 2 nickillä loppu ei kysy keinoja heh-

 • Nova sanoo:

  Höpönpöpö: olen sen jo määritellyt ja olisit paljon pitemmällä sokkelosi läpipääsyä jos olisit yrittänyt edes ajatuksenkanssa lukea viestini.
  höpön löpö etten sanoisi,

 • aavekuiskaaja sanoo:

  olen höpönpöpön ystävä.. no eii, mutta puolustamme itseämme sinua vastaan.. niin, wespa puhuu asiaa.. eli pitää siis palata tähän askon haastatteluun, mutta kyllä täällä arjen asioista saa puhua..

 • Nova sanoo:

  onhanse näin, siispä odotamme keskustelun leviämistä itse en taida enään keskustelua jatkaa ja vääryyttä korjata oikeaksi, ennenkuin höpölöpö on muita harhaanjohtamassa ja tätä totuudeksi julistamassa, sitähän en paljon oppineena voi saattaa hyväksyä..

 • aavekuiskaaja sanoo:

  no poistu vaikka parablogista emme me tuommoista tosikkoa tänne kaipaa..

 • Nova sanoo:

  minähän aavekuiskaaja hyvä tuon mahdollisuuksia oppia lisää enkä suinkaan ole viemässä niitä pois niinkuin höpönpöppö saattaa toimia..

  joten viestissäsi ei ole perää ja uskottavuus kärsii mutta mielen rauhaa sinne sinullekkin vain.

 • Nova sanoo:

  lentäen yli^^

 • Toveri sanoo:

  Mielestäni toimittajan kysymys: “onko missään vaiheessa tullut mieleen, että oot vaan seonnut?” kertoo kyllä kaiken tarvittavan…

  Ei näitä ”kontaktihenkilöitä” enää Juhan af Grannin ja Luukanen-kildeen jälkeen voi enää kovin vakavasti ottaa. Jos kaiken kuulemansa vain imaisee taju8ntaan ilman sen kummempia suodattimia niin no… aika absurdissa mailmassa pääsee elämään

  Ja Höpönpöpö, jos huuhaa alkaa ahdistamaan niin ota pieni tauko 😀 Yliannostuksen sattuessa nauti vaikka yksi Tähdet ja avaruus, hengitä syvään ja lukaise paholaisen asianajajaa. Tämä toimii minulla, kun huuhaan huuhaus huuhailee itsensä huuhailevien huuhaiden huuhaaseen.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Jos olet, Nova, jaksanut aavekuiskaajan kommentteja lukea, et toki ole voinut välttyä huomaamasta kuinka hän keskusteluamme seuratessaan on siirtynyt sinun kannastasi kohti omaani, joten arvailusi kertoo lähinnä heikosta päättelykyvystä.

  Wespa, ymmärrän yskäsi, mutta kai voin vastata loukkauksiin kun kuitenkin koko ajan samalla tivaan paluuta nimenomaan keskusteluun ja esitän kysymyksiä, jotka – jos saisivat vastauksia – veisivät keskustelun itse aiheeseen eli Asko Nummelan uskottavuuteen alienina ja yhteyshenkilönä?

  No, myönnän, että typerää omalta taholtani sortua alatyyliin, mutta jossain se raja menee tolkun miehelläkin kun moista paiskotaan… 😉

  Ja sanojahan nämä vain ovat, eikä kukaan näistä niiteistä joudu kärsimään ’in-real-life’ koska nikkeinä täällä turisemme. Mutta todellakin, pyydän, nyt niitä vastauksia.

 • valtias sanoo:

  Ompas täällä paljon Novan kommenteja. JOS avaruus oliot kävisivät täällä en usko että toisivat rakkauden sanomaa vaikka se voi olla mahdollistakin.

 • Nova sanoo:

  Tässähän on kokoajan puhuttu yleisesti ottaen eikä yksilöiden eri artikkkelia, kirjoitelmasi taas antaa tunteen omasta tasapainostasi **

 • Nova sanoo:

  Höpönpöpö: itseasiassa näin ei ole nähtävissä.

 • valtias sanoo:

  Ja Nova älä väitä vastaan Höpönpöpön ja aavekuiskaajan kanssa. Voisitte kyllä kaikki rauhottua vähäsen…

 • Nova sanoo:

  valtias: nyt alkaa kieltämättä huvittamaan siinä määrin että taitaa ulkoilu kutsua.
  ”näin oikeus ja vapaus kaatuu suosion osoitusten kera”

 • Höpönpöpö sanoo:

  Kiitos, Toveri, viisaista sanoistasi. Olen valmis myöntämään, että tämän sortin aivottomuus ja sen idealisointi saattaa hyvinkin herkästi horjuttaa hermojani etenkin kun olen joutunut olemaan hereillä jo yli 30 tuntia. Silti en hyväksy tällaisella julkisella foorumilla mitä tahansa tuubaa ilman perusteluja, jotka jäävät jälleen kerran mitä ilmeisimmistä syistä todentamatta.

 • Nova sanoo:

  ainiinh voisin laittaa tässä Kilon kahisevaa sekä 10 vapaakäyntiä syvällisen meditoinnin oppitunnille vetoa siitä että höpö on sortunut alimmalle tasolle ja hyödyntää multi nick provosointia

 • Höpönpöpö sanoo:

  Niin noloa jo, Nova…

 • Nova sanoo:

  luon vain mahdollisuudet tuoda totuus julki.

 • Nova sanoo:

  voisin siitäkin lyödä vetoa että halveksut meditointia, sekä et suostu sitä syvällisesti tuomaan arkielämääsi tueksi ajatus toiminnan kehittämistä ja paljon muuta.

 • Nova sanoo:

  hieman jopa pelottaa surullinen kaavasi, onko höpöllä jälkikasvua hieman askarruttaa kuinka niitä opetat, tosin tässä mennään hieman jo rajan ylitse, joten ei siitä sitte..

 • Isojalka sanoo:

  Onpas ollut mukava lukea tässä teidän ”pientä kinaa” 😀 , mutta vaikka kuinka koitan pähkäillä niin en varsinaisesti ymmärrä sitä ollenkaan. Mutta on silti kuitenkin mukava lukea sitä.

  Itse aiheesta olen samaa mieltä kuin Toveri. Ei tuommoisia kanavointi/kontakti hommeleita kannata täysin totena ottaa. Kuka vain voi hetken julkisuuden takia ryhtyä sepittämään tarinaa siitä, että joku avaruusolento on ottanut henkilöön yhteyttä jostain kaukaiselta planteetalta, ja kertonut, että avaruusoliot haluavat sitä ja tätä, mutta eivät ketsuppia makkaran päälle.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Jälkikasvuni on jo täysi-ikäistä ja akateemisessa maailmassa oppejaan ammentamassa, joten älä turhaan kanna huolta.

  Jos muuten olit vetosi kanssa tosissasi niin luulenpa ylläpidon voivan osoittaa sinun olevan väärässä senkin suhteen. Se kilo kahisevaa kun mahtuisi mainiosti tililleni. Milloin voit suorittaa tilillepanon?

  Se, että jääräpäisesti kieltäydyt keskustelusta ja yrität vetää lokaan jopa kykyni kasvattajana kertonee sinusta lopunkin oleellisen. Kiitos. 😀

 • Höpönpöpö sanoo:

  Isojalka, ’pienessä kinassamme’ lienee pohjimmiltaan kyse siitä, etten hyväksy perustelemattomia, toinen toistaan tökerömpiä ilkeilyjä kun yritän tivata vastauksia ja pyydän määrittelemään itsestäni käytettyjä täysin aiheettomia termejäkuten ’epäpyhä’ tai ’paha ihminen’. Itse asiasta, eli Asko Nummelan uskottavuudesta ulkoavaruudesta saapuneena kontaktihenkilönä olen tässä pyrkinyt keskustelemaan, tosin – ja mielestäni itsestäni riippumattomista syistä – ilman mainittavaa menestystä.

  Kyse on nyt kuitenkin siitä, ettei ihmislapsi kertakaikkiaan voi eikä saa vuonna 2011 uskoa ihan mitä vaan ilman haluakaan selvittää mitä soopaa hänelle tuputetaan. Moinen loukkaa ihmisyyttäni. Syvästi.

 • Nova sanoo:

  Höpönpöpö:
  1. missään vaiheessa keskustelusta en ole kieltäytynyt päinvastoin.
  2.hieman askarruttaa kuinka niitä opetat- eli alleviivaan hieman askarruttaa sekä tosin tässä mennään hieman jo rajan ylitse ja lisäten kaiken tyhjänpäiväisen sepityksesi jälkeen ja kieltäytymisen yrittää ymmärtää toisenlaista tapaa käsitellä saamaansa tietoa on tilanteessa väkisinkin mielessä kuinkahan jääräpäisesti mahdat jälkikasvua opastaa

  eli ei tässä muuta..

  Se, että jääräpäisesti kieltäydyt keskustelusta ja yrität vetää lokaan jopa kykyni kasvattajana kertonee sinusta lopunkin oleellisen. Kiitos.

 • Nova sanoo:

  ilman haluakaan selvittää mitä soopaa hänelle tuputetaan. Moinen loukkaa ihmisyyttäni. Syvästi.

  juuri näin osuit naulan eli asian ytimeen.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Voi, pyhäsen sylvi… Ei noin pönttö ole oikeesti kukaan.

 • aavekuiskaaja sanoo:

  no nyt on novalla uusi avatari..

 • Toveri sanoo:

  Näin pitkä pätkä internet-draamaa, eikä kukaan ole pelannut natsikorttia?

  Ja Nova, pidätkö siis ihan tosissasi Asko Nummelaa täysin luotettavana? Uskotko, että hän on ulkoavaruudesta?

 • aavekuiskaaja sanoo:

  sieltähän se..

 • Höpönpöpö sanoo:

  Vastaa edes tähän: Milloin talletat tililleni vetoa lyömäsi ’kilon kahisevaa’..? 😉

 • Höpönpöpö sanoo:

  Siis, Wespa, kun Nova vetää lapseni ja kykyni kasvattaa heitä peliin se on ok, mutta kun sanon mielestäni moisen mauttomuuden olevan oksettavaa, se ylittää hyllytysrajasi? No, enpä taaskaan onnittele sinuakaan… Entä mitä mieltä olet itse, Wespa, Asko Nummelan ekstraterraalisesta alkuperästä? Mikä mielestäsi perustelee moisen tuuban tarjoamisen ilmiselvästi heikkopäisellekin yleisöllesi?

 • Nova sanoo:

  Toveri:
  niin siis itsehän en ole puhunut nummelasta sanallakaan xD

 • Höpönpöpö sanoo:

  Nova, mahdoitko ymmärtää, että Toveri esitti sinulle suoran selkokielisen kysymyksen?

 • Höpönpöpö sanoo:

  Entä mahtoiko ylivertainen logiikkasi, Nova, ollenkaan käsittää, että tässä ketjussa on nimenomaan kyse Asko Nummelan uskottavuudesta? Entä tiedätkö mikä on kysymysmerkki (?) ja mikä sen tarkoitus kirjoitusasussa on? Epäilen vahvasti saamiemme näyttöjen perusteella… 😉

 • pikkuporsas sanoo:

  Viettäkää yhessä sauna ilta ja riidelkää kaiken maailman typeryyksistä silloin, pienen viina huikan kera. missä päin pojat asuu, voin tulla pullon kanssa myös väittelemään asioista.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Kiitos tarjouksesta, pikkuporsas, mutta ei liuottimia tähän kehoon saati nuppiin. 😉

 • aavekuiskaaja sanoo:

  savonlinnassa viini maistus!

 • Ogeli sanoo:

  Höpönpöpö on niitä ihmisiä, jotka uskovat että ulkoavaruuden asukkaita vierailee maan päällä vasta sitten kun näkee aluksen takapihallaan, jos silloinkaan. Se ilme olisi kyllä näkemisen arvoinen. 😉

 • Höpönpöpö sanoo:

  Ogeli, se ilme näyttäis tältä 😀

  Voisko moisesta muuta kuin ilahtua? Oishan se aivan käsittämättömän onnekasta. Mutta tietojemme perusteella äärettömän epätodennäköistä, valitettavasti…

 • Höpönpöpö sanoo:

  Entä pidätkö sinä, Ogeli, uskottavana Asko Nummelan ulkoavaruudellista alkuperää ja laajaa toimintaa kontaktihenkilönä? Tähän kysymykseen on ollut oudon vaikeaa saada kysytyiltä vastauksia. Miten on, Ogeli, rohkenetko sinä kertoa vilpittömän mielipiteesi kenties perusteluineen?

 • pikkuporsas sanoo:

  onhan ne mikrobit myös ”muukalaisia avaruudesta” meteori törmäyksien johdosta joita on tutkittu ja todistettu niiden olemassa olo… eli turha enää väittää ettei olisi alieneja!!!

  Naurattaako viellä häh

 • Höpönpöpö sanoo:

  Ole nyt Ogeli mies – toisin kuin näköjään Wespa ja Nova. Wespa kaiketi postasi tämän artikkelin nimenomaan herättääkseen keskustelua Asko Nummelasta ja hänen absurdeista seikkailuistaan. Paljon on puuron ympäri kierretty ja tuubaa puhalleltu, mutta kukaan ei uskalla ottaa kantaa itse asiaan vaikka siitä kiinnostuksensa on jouseampi ilmaissut. Perin outoa…

 • Höpönpöpö sanoo:

  pikkuporsas, näissä yhteyksissä ei yleensä joudu erikseen mainitsemaan, että kyseessä olisi nimenomaan Maan ulkopuolinen älyllinen olento. Vai luuletko, että A. Nummelakin tuossa puhui juuri mikrobeista? Sitten meni kyllä itseltäni jotain ohi…

 • Höpönpöpö sanoo:

  Jos nyt ilman perusteltuja vastauksia jäädään niin eiköhän se ollut taas tämäkin erä skeptikoille 6-0. 😉

  Kiitos kuuluu koko joukkueelle!

 • pikkuporsas sanoo:

  Joo ei voi muuta todeta että älykkyys on mielenkiintoinen ominaisuus, jolla osa tietystä idioottijoukosta yrittää perustella lopuille idiooteille omien mielipiteidensä ylivertaisuuden. 😉

 • Höpönpöpö sanoo:

  No, pikkuporsas, onko itselläsi mielipidettä A. Nummelan uskottavuudesta? Kaikki muu jaskanpauhanta tässä ketjussa on vain juuri sitä itseään.

  Anna kun arvaan… hmm… Ei?

 • aavekuiskaaja sanoo:

  parablogi on muuttunu.. lopetan täällä käymisen kun muuttu näin surkeeks 🙁

 • Nova sanoo:

  Höpönpöpö:
  HHAHAHAAHAHAAHAAHAHA
  kuuntele nyt itseäsi väistelet ja pyrit kaikin keinoin etsimään heikkouden ja muotoilet vastauksesi sen mukaan, siis tämä on vasta pientä olet todellakin tekopyhä ja paha ihminen

 • pikkuporsas sanoo:

  Pakko todeta että mitä ennemmissä määrissä porukka löytää parablogin niin wespalla suurempi työ pidettyä tämä paikka siistinä.

 • Hullunen sanoo:

  Kylläpä kuullostaa vakuuuttavalta nuo asko nummelan höpinät…

 • N3utral-0pponent sanoo:

  Wespa…
  Vissiin jotain häikkää sivustossa?
  ———————————————————————————————-
  Höpönpöpö…
  Jos kerta olet niin ”älykäs” kuin annat ymmärtää täällä bittiavaruudessa, niin miksi jatkat joutavaa väittelyä mistä ei mitään tulosta kuitenkaan synny? Keitäppä vaikka kahvia ja vilkase jokin telkkariohjelma, tai lue vaikka päivän lehti uudelleen.
  ———————————————————————————————-
  Nova…
  Ei ole myöskään suotavaa provosoida toista osapuolta jatkuvasti ja sitten olla loukkaantuneena kun hän jotain sanoo takaisin, ja voisithan käyttää tämänkin ajan huviksesi vaikka meditoimalla.
  ———————————————————————————————-
  jos tähän ketjuun vielä kommentoidaan tästä Asko Nummelasta, niin antakaa jotain faktaa.

  oma kantani on tähän että 21.12.2012 nähdään.. kuiteski tuntuu että kaikki tämmönen ufojuttu kulminoituu siihen päivään. en usko mutta en kielläkkään.

 • Nova sanoo:

  laaja griisi tässä nähdään pian sodat yleistyvät ja maiden välit kärjistyvät entisestään
  surullista mutta näin se taitaa mennä.

 • Savage sanoo:

  Huomioikaa nyt, että Nummela tarkoittaa, että hänen sielun alkuperä on tuolta jostain. Ei hän siis fyysisesti ole tänne siirtynyt, vaan syntynyt tänne jostain tuolta universumista.

 • aavekuiskaaja sanoo:

  eli hän on alieeni..

 • Höpönpöpö sanoo:

  N3utral-0pponent:
  ”Höpönpöpö…
  Jos kerta olet niin “älykäs” kuin annat ymmärtää täällä bittiavaruudessa, niin miksi jatkat joutavaa väittelyä mistä ei mitään tulosta kuitenkaan synny? Keitäppä vaikka kahvia ja vilkase jokin telkkariohjelma, tai lue vaikka päivän lehti uudelleen.”

  Yritin, yritin ja yritin saada vastauksia näiltä Nummelan valheita nieleviltä, jotta he joutuisivat pohtimaan logiikkansa aukkoja ja jotta voisin ymmärtää miksi ihmiset uskovat yhä vielä kaiken maailman soodaan. Jonninjoutavaksi jankkaamiseksi tämä menee yleensä siksi, ettei vastapuoli suostu vastaamaan esitettyihin kysymyksiin, vaan keskittyy esittämään henk.kohtaisuuksiin meneviä loukkauksia kysyjiä vastaan.

  En oikein ymmärrä edelleenkään miksi nämä, jotka loukkaantuvat siitä, ettei joku pidä Nummelaa uskottavana suostu kertomaan omaa kantaansa suoraan.

  Nova: ”Höpönpöpö:
  HHAHAHAAHAHAAHAAHAHA
  kuuntele nyt itseäsi väistelet ja pyrit kaikin keinoin etsimään heikkouden ja muotoilet vastauksesi sen mukaan, siis tämä on vasta pientä olet todellakin tekopyhä ja paha ihminen”

  Nova, pelkkä perustelemattomien väitteiden toisto ei vie keskustelua minnekään. Miten minä mielestäsi väistelen kun kerran olen vastannut esittämisiisi kysymyksiin? Sinultahan tässä vastauksia ei ole saanut. Toistelet myös minun olevan ’tekopyhä’ ja ’paha ihminen’, muttet suostu, halua tai kykene kysyttäessä selittämään mitä ihmettä moisilla syytöksillä tarkoitat.

  Pilkkaat ja ivaat muita keskustelijoita, mutta itse artikkelin aiheeseen, et ota kantaa lainkaan sitä useasti – ja muidenkin kuin minun – pyydettyäkään. Eikö tuollainen ole sitä väistelyä? Miksi et pysyisi aiheessa ja yksinkertaisesti kertoisi uskotko Nummelaa vai et? Mitä pelkäät..?

 • Ogeli sanoo:

  Höpönpöpö, minulla ei blogi näkynyt kunnolla yli päivään.

  Mutta vastaukseni on se, etten tiedä kun en tunne Askoa. Olisi kiva tietää hieman enemmän yksityiskohtaisesti hänen kohtaamisistaan, tuossa haastattelussa silaistiin vain pintaa. En siis välttämättä täysin usko häntä, mutten myöskään pysty tai halua sanoa ilman suurempaa tietämystä että huijaako hän. Mahdollisuudet ovat 50/50. Mottoni on kuitenkin se, että kaikki on mahdollista.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Mainiota, Ogeli! Vilpittömät kiitokset vihdoinkin asiallisesta vastauksesta malliksi muille.

  Mielestäni meillä kuitenkin on tänä päivänä tietoa sen verran, että voimme arvioida Askon kertomuksia ilman henkilökohtaista suhdetta häneen etenkin kuin hän ei esitä mitään sellaista uutta tietoa, joka osoittaisi hänen puhuvan totta.

  Todennäköisyyttä ei kyllä voi mielestäni pitää ihan fifty-fiftynä juuri siksi, että todennettujen alien-vierailujen ja oikeiden kontaktien määrä on edelleen nolla, harmi kyllä.

  Mottosi puolestaan voi mielestäni päteä monessakin yhteydessä, mutta aivan loppuun asti vietyä loogista tarkastelua se ei ehkä kuitenkaan kestä. Parempi lähtökohta se varmasti silti asioiden selvittelyyn on kuin vastakohtansa ’mikään ei ole mahdollista’. 🙂

 • Ogeli sanoo:

  Eipä mitään. Kiitos myös sinulle rehellisestä kritiikistä ilman henkilökohtaisuuksiin menemistä.

 • Hartsa sanoo:

  Aika perussettiä muista kanavointi/kontaktihommeleista.. sinällään niin tuttua kauraa, että paha paljon kommentoida itse Nummelaa. Mutta toisaalta jos asiassa totuuden perää olisi, niin kaipa ne kokemukset kovin vastaavia kyseisillä ihmisillä olisikin.

  Tosin onhan se aina hienoa kun Suomessa näitä asioita edes jotenkin käsitellään, sen verran harvassa tuntuu olevan. Täällä ei tosin oikein juontajat yleensä osaa asiallista edes esittää.

  Höpönpöpö – Nova -taistelu vaikuttaa kyllä kuin saman kolikon eri puolet taistelisi keskenään. Etkös höpö itse tämän perusteettoman haukkumisen aloittanut, niin turha kai siinä on uhria esittää jos provo menee perille ja toimii.. 😉

 • Höpönpöpö sanoo:

  Hartsa: ”Etkös höpö itse tämän perusteettoman haukkumisen aloittanut, niin turha kai siinä on uhria esittää jos provo menee perille ja toimii..”

  Sanoin toki moiseen uskomisen olevan mielestäni idioottimaista, mutta henk.kohtaisuuksia en mielestäni aloittanut, vaikka niihin mukaan hölmöyttäni meninkin. Uhriksi en itseäni ole väittänyt, ihmettelinpä vain tätä ylläpidon tuttua linjaa, eli skeptikoita saa mollata miten tahtoo kun taas oma kommenttini, jossa hämmästelin loukkausten moukkamaisuutta poistettiin.

 • Hartsa sanoo:

  Vaikka kohderyhmä olikin vähän suurempi, niin kyllähän se minusta henkilökohtaista on loukata jonkun uskomuksia. Vai onko sinusta hyväksyttävämpää onnistua loukkaamaan montaa ihmistä yhdellä kommentilla sen sijaan yksitellen kävisi näitä jokaista loukkaamassa samasta asiasta?

  Ylläpidon linjasta en osaa sanoa muuta kuin, että heillä on vapaat kädet pitää sitä linjaa minkä ovat valinneet. En tiedä onko heillä tarkoitus olla neutraaleja ja ovat katsoneet yksittäisenä kommenttisi pahemmaksi kuin muut näkyvillä olevat, koska onhan tuolla läjä sinunkin loukkauksia edelleen julkaistuna.

  Eikä mielestäni olisi väärin ottaa näihin asioihin liittyvällä sivustolla myös hieman puolueellista linjaa, koska näin oletan (en tiedä) olevan myös ainkin joillain ”vastapuolen” sivustoilla.

  Tuskin asioihin yleensäkään tarvitsisi puuttua jos keskustelu pysyisi asiallisena.. mutta toisaalta onhan nämä taistelut koko kansan viihdykettä.

 • Nova sanoo:

  Höpönpöpö: vaihteeksi turhaa skeidahkoa tulee..
  vastauksia olet saanut lisää olisit saanut jos olisit lukenut ajatuksella viestini etkä kommentoinut jonnin joutavaa oman ajatusmaailmasi puolustusta heti perään,

  ja yleisesti ottaen omat viestisi ainakin nämä laajemmat puolustus puheesi eivät täysin vastaa totuutta ja ovat muunneltu muita lukioita ajatellen paremmin sinun ajatustesi tueksi.
  oma näkökantasi asiaan on hyvin kielteinen ja siksi myös mielesi ja viestisi suhtautuu normaalisti negatiivisesti ja miltein suorastaan jo valmiiksi väittää huuhaaksi.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Nova, et ole vielä tässä ketjussa vastannut yhteenkään sinulle esitettyyn kysymykseen. Muutkin kuin minä ovat sellaisia sinulle esittäneet. Voit toki väittää mustaa valkoiseksi, mutta sillä se tuskin siksi muuttuu.

 • Nova sanoo:

  isoin valehtelia mitä tiedän.

 • Höpönpöpö sanoo:

  No, niin, ottihan se Novakin vihdoin kantaa Asko Nummelaan. Hienoa!

 • Nova sanoo:

  niin tarkoitin sinua ja kyllähän se tuostakin kommentista on pääteltävissä kun kerroin tavastasi muotoilla sisältö viestiisi

 • Höpönpöpö sanoo:

  😉

 • Nova sanoo:

  oikeus voitti vihdoin pyh

 • Gona sanoo:

  Kyllä se on niin että jos jotain uutta väittää löytäneensä, pitää se itse aina todistaa todeksi eikä skeptikoiden vääräksi. Näin se menee.

  Jos minä väitän vaikka että koko DNA-systeemi on vain optista harhaa ja DNA on oikeasti randomissa muodostuva foliokudosta, niin en oleta että asia on muiden mielestä fakta kunnes toisin todistetaan vaan se on väitteen esittäjä jonka tarkoitus on todistaa väitteensä.

 • Gona sanoo:

  Eli tämäkin haastateltu kaveri on mielestäni väärässä, ellei onnistu todistamaan väitteitään.

  Henkilökohtaisesti suoraan sanottuna epäilen ko. kaverin olevan jollain tapaa seonnut, tai markkinoivan jotakin oheistuotteita kuten kirjoja.

 • Savage sanoo:

  Gona: ”Kyllä se on niin että jos jotain uutta väittää löytäneensä, pitää se itse aina todistaa todeksi eikä skeptikoiden vääräksi. Näin se menee.”

  Mutta eihän kontaktit ole mitään uutta. Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, ettei kontaktihenkilöillä ole tarkoituskaan todistella mitään, vaan kertoa ainoastaan, mitä ovat kokeneet ja mitä ovat avaruusveljiltämme kuulleet. Tietääkseni Nummela ei ole lähtenytkään sille tielle, että olisi jotain todistelemassa.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Pidätkö, Savage, kuitenkin näitä Nummelan kertomuksia uskottavina? Ymmärrätkö miksi me skeptikot niin hanakasti kyseenalaistamme tämänlaiset väitteet? Ja kyllähän jokaista UFO-kontaktia voi pitää uutena väitteenä koska emme vielä tunne yhtä ainoaa oikeaa alienkontaktia.

 • Savage sanoo:

  Gona: ”Eli tämäkin haastateltu kaveri on mielestäni väärässä, ellei onnistu todistamaan väitteitään.”

  Oliko Kopernikus väärässä esittäessään ensimmäistä kertaa julkisesti, että maapallo on pyöreä, eikä litteä?

 • Savage sanoo:

  Höpöskeptikko: ”Ymmärrätkö miksi me skeptikot niin hanakasti kyseenalaistamme tämänlaiset väitteet?”

  Minä olen skeptikko, joka tutkii ja pohtii eri mahdollisuuksia, eikä heti suoralta kädeltä lyttää, kuten pseudo-skeptikot tekevät. Aito skeptikko epäilee ja tutkii ”ilmiöitä”. Epäaito skeptikko (pseudo) kieltää ja vähättelee. Siinä on se pikku ero.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Maa toki tiedettiin palloksi ennen Kopernikustakin, hän esitti jo antiikin ajoilta peräisin olevan käsityksen siitä, että Maa kiertää Aurinkoa eikä päinvastoin kuten kirkko julisti. Oletuksensa hän kykeni todentamaan laskelmillaan. Se, ettei katolinen kirkko hyväksynyt hänen teoriaansa taas perustui uskoon. Huomaatko yhteneväisyyttä UFO-uskontoon? 😉

 • Höpönpöpö sanoo:

  Nyt kyllä kiinnostaa, että pitääkö ’aito skeptikko’ A. Nummelan höpinöitä uskottavina?

 • aavekuiskaaja sanoo:

  tulisi joku aave juttu.. tää on niin tylsä 🙁

 • Savage sanoo:

  Höpöskeptikko: ”Maa toki tiedettiin palloksi ennen Kopernikustakin, hän esitti jo antiikin ajoilta peräisin olevan käsityksen siitä, että Maa kiertää Aurinkoa eikä päinvastoin kuten kirkko julisti. Oletuksensa hän kykeni todentamaan laskelmillaan.”

  Älä nyt, ihanko totta? En mä tiennytkään. Mistä ihmeestä sä noin paljon tiedät, jestas sentään… 🙂

 • Savage sanoo:

  Höpöskeptikko: ”Nyt kyllä kiinnostaa, että pitääkö ‘aito skeptikko’ A. Nummelan höpinöitä uskottavina?”

  Aito skeptikko pitää aina kaikkea mahdollisena. Pseudo skeptikot ovat ahdasmielisiä ja yleensä kieltävät sohvanpohjalta kaiken.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Savage: ”Skeptikot ovat yrittäneet alusta asti kampittaa häntä, mutta eivät ole siihen pystyneet ja sekös se heitä harmittaa. Kuka tahansa voi kirjoittaa Wikipediaan mitä lystää tai väittää tubessa jotain Hoaxiksi. Skeptikot ympäri maailmaa ovat yrittäneet mustamaalata Meierin kaikin mahdollisin tavoin onnistumatta siinä.

  On nämä skeptikot aika velikultia.”

  ”Skeptikoilla on puoliuskonnollinen missio.”

  Aika skitsofreeninen suhtautuminen esittämääsi maailmankuvaan.

  ”Aito skeptikko pitää aina kaikkea mahdollisena.”

  Jahas, no, tuon määritelmän mukaan en todellakaan ole ’aito skeptikko’. 😀 Kas kun aivan kaikki ei todellakaan ole mahdollista.

  Ihan vain tiedoksesi että huikeat 24-vuotta ’aitoa’ skeptisyyttäsi ei näyttäisi kehittäneen kykyäsi käsitteiden määrittelyyn saati omaksumiseen. Mutta ehkä se siitä…

 • Höpönpöpö sanoo:

  ”Aito skeptikko pitää aina kaikkea mahdollisena.”

  Tuon määritelmän mukaan en siis ole ’aito’ skeptikko. Perusteluni löydät varmasti vaikka tutustumalla lähes mihin tahansa eksaktiin tieteenalaan. 😉

  Savage: ”Skeptikot ovat yrittäneet alusta asti kampittaa häntä, mutta eivät ole siihen pystyneet ja sekös se heitä harmittaa. Skeptikot ympäri maailmaa ovat yrittäneet mustamaalata Meierin kaikin mahdollisin tavoin onnistumatta siinä.

  On nämä skeptikot aika velikultia.”

  ”Skeptikoilla on puoliuskonnollinen missio.”

  Kovin omaperäinen suhtautumistapa muka edustamaasi maailmankuvaan. 24-vuotta ’aitoa’ skeptisyyttä ei näyttäisi kehittäneen käsitteiden määrittelykykyäsi saati niiden omaksumista vielä aivan huippuunsa. No, ehkä se siitä vielä…

  Ja tietosi Kopernikuksesta nyt vain vaikuttivat väitteesi (huom.) perusteella vaativan pientä oikaisua, siksi informaatiopläjäykseni. 😉

 • Soulreaper sanoo:

  ”Aito skeptikko pitää aina kaikkea mahdollisena. Pseudo skeptikot ovat ahdasmielisiä ja yleensä kieltävät sohvanpohjalta kaiken.”

  Aito skeptikko? Tähän en olekkaan vielä törmännyt. Kuulostaa kyllä täysin yhtä huvittavalta kuin aito uskovainen tai troo black metal tms…

 • Savage sanoo:

  Höpöskeptikko: ”Ja tietosi Kopernikuksesta nyt vain vaikuttivat väitteesi (huom.) perusteella vaativan pientä oikaisua, siksi informaatiopläjäykseni.”

  Kolmannen luokan oppikirjastako katoit vai Wikipediasta informaatiopläjäyksesi etsit? Kylläpä oli mullistavaa ja uutta tietoa, huh huh 🙂

 • Savage sanoo:

  Soulreaper: ”Aito skeptikko? Tähän en olekkaan vielä törmännyt.”

  Aito skepsismi viittaa epäilyyn ennemmin kuin kieltämiseen.
  Pseudoskepsismin tunnusmerkit:

  http://fi.wikipedia.org/wiki/Pseudoskeptismi

 • aavekuiskaaja sanoo:

  lopettakaa tämän aiheen kommentoiminen tää on niin tylsä!

 • Höpönpöpö sanoo:

  Savage: ”Kolmannen luokan oppikirjastako katoit vai Wikipediasta informaatiopläjäyksesi etsit? Kylläpä oli mullistavaa ja uutta tietoa, huh huh”

  Anteeksi nyt, mutta satuit pistämään tähän viestiisi ”Gona: “Eli tämäkin haastateltu kaveri on mielestäni väärässä, ellei onnistu todistamaan väitteitään.” Oliko Kopernikus väärässä esittäessään ensimmäistä kertaa julkisesti, että maapallo on pyöreä, eikä litteä?” väärää tietoa vieläpä huonosti asiayhteyteen istuen.

  Koska väittämäsi oli ilmiselvästi virheellinen, katsoin aiheelliseksi oikaista. Jos kerran tiesit esittäväsi väärää tietoa, miksi teit niin? Onko virheellistä tietoa sisältävien argumenttien viljely jonkinlainen ’aitoskeptinen’ väittelystrategia?

  Raakkumisesi alkaa nyt kuitenkin olla sitä luokkaa, että neuvoisin sinua lopettamaan ennen kuin teet itsestäsi yhä vain suuremman klovnin.

 • Savage sanoo:

  Höpöröppö: ”Oliko Kopernikus väärässä esittäessään ensimmäistä kertaa julkisesti, että maapallo on pyöreä, eikä litteä?” väärää tietoa vieläpä huonosti asiayhteyteen istuen.”

  Se että muillakin hänen ajan henkilöillä ja häntä ennen oli samankaltasia ajatuksia, että Maa olisi pyöreä, ei vähennä hänen ansiota tästä keissistä. Kai hän on ensimmäistä kertaa julkisesti asiasta puhunut? Ja toiseksi kaikki on vain perimätietoa, josta ei voida olla täysin varmoja. Erittäin mielenkiintoista, jos sinulla on N. Kopernikuksesta täydellinen ja lopullinen totuus.

  Höpöröppö: ”Raakkumisesi alkaa nyt kuitenkin olla sitä luokkaa, että neuvoisin sinua lopettamaan ennen kuin teet itsestäsi yhä vain suuremman klovnin.”

  Älä nyt höpönpöppö viitsi. 😉

 • Höpönpöpö sanoo:

  Aurinkokeskeisyys oli Kopernikuksen oivallus, jonka hän myös laskelmillaan todensi. Minulla on aivan normaalina pitämäni tietomäärä Kopernikuksesta ja siitä, että hänen aikanaan oli yleisessä tiedossa Maan olevan pyöreä. Vai olisiko vaikka Kolumbus saanut miehistöä laivastolleen idän kautta Intiaan jos näin ei olisi ollut?

 • Höpönpöpö sanoo:

  Hieman pyytäisin tarkkuutta noihin lainauksiin, vaikket tainnut muutenkaan olla se äidinkielen opettajan päivänpelastaja…

 • Savage sanoo:

  Höpöröppö: ”Minulla on aivan normaalina pitämäni tietomäärä Kopernikuksesta ja siitä, että hänen aikanaan oli yleisessä tiedossa Maan olevan pyöreä.”

  Normaalina pitämäni? Miten pidät tietomääräsi Kopernikuksesta normaalina? Kaikki voi yhtä hyvin olla kaunis satukertomus. Ei kannata ottaa aihetta niin vakavasti 😉

 • Höpönpöpö sanoo:

  No, niin, eiköhän tämä ollut tässä… Savage on joko trolli tai vain loputtoman typerä. Tämän väitteeni tieteellisenä todisteena esitän kaikki Savagen tähän sekäBilly Meier -ketjuun kirjoittamat kommentit.

  Kiitokset kaikille osallistujille. =)

 • Höpönpöpö sanoo:

  Pyytäkääs joku Savagelta tieteelliset todisteet väitteelleen ”Kaikki voi yhtä hyvin olla kaunis satukertomus”. En nyt itse enää jaksais kyseenalaistaa… 😉

 • Höpönpöpö sanoo:

  Ai, niin, nyt se neropatti kuvittelee määrittelemällä väitteensä mielipiteiksi taas olevansa oikea logiikan ylipappi…

 • Savage sanoo:

  Kyllä on pahaksi mennyt tuon pojan jutut :9

 • Höpönpöpö sanoo:

  You’re not fun anymore… 🙁

 • Savage sanoo:

  Höpönpöpö: ”Ai, niin, nyt se neropatti kuvittelee määrittelemällä väitteensä mielipiteiksi taas olevansa oikea logiikan ylipappi…”

  Miksi ihmeessä kommentoit täällä toisen keskustelu alueen asioita? Jokainen pystyy lukemaan kommentit jokaisen aihealueen alta ihan itsekin. Eikö sinun olisi syytä siirtyä jonnekin muualle häiritsemään.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Savage: ”Miksi ihmeessä kommentoit täällä toisen keskustelu alueen asioita?”

  Tuodakseni epäloogisuutesi selkeämmin esiin. Eikös tieteelliselle todistusaineistolle ole eduksi mahdollisimman laaja tutkintamateriaali?

  ”Eikö sinun olisi syytä siirtyä jonnekin muualle häiritsemään.”

  Tuskin häiritsen kuin korkeintaan sinua. Ennen kommentin lukemista kannattaa katsos vilkaista kenen tuotosta se on. Ketään ei pakoiteta lukemaan kommentteja nimimerkiltä, joka jostain syystä häntä sattuu häiritsemään.

  Ehdotuksesi edellyttäisi sensuuritoimenpiteitä. Kannatatko mahdollisesti totalitarismia? Oletko auktoriteettihakuinen? 😀

 • Savage sanoo:

  Höpönpöpö: ”Tuodakseni epäloogisuutesi selkeämmin esiin. Eikös tieteelliselle todistusaineistolle ole eduksi mahdollisimman laaja tutkintamateriaali?”

  Vai epäloogisuuteni, ja tekeekö se tutkintamateriaalin laajemmaksi, jos kirjoittelet toisen aihealueen kommentteja toiseen? Eikö sinun olisi jo pikku hiljaa syytä lopettaa tuo häirintä.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Yrityksenä uskottavuutesi pelastamiseksi yllättäen omaksumasi tapa kirjoittaa nimimerkkini oikein taitaa nyt kyllä pikkiriikkisen myöhästyä… Ei pisteitä tälläkään kertaa…

 • Höpönpöpö sanoo:

  Jos joku ihmettelee miksi jatkan tätä leikkiä, niin, juu, mulla on tylsää. 😉

 • Höpönpöpö sanoo:

  Ja kunnon vastapalloon nyt vaan on sikakiva potkaista! 😀

 • Savage sanoo:

  Höpöröppö: ”Ja kunnon vastapalloon nyt vaan on sikakiva potkaista!”

  Se on sitä kun argumentit loppuu. 🙂

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot