FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Onko maapallo kallistunut 90 astetta?

Maapallo kokee tällä hetkellä paljon muutoksia. Aikaisemmin kerroimme maapallon magneettikentän muutoksista sekä siitä kuinka aurinko oli noussut Grönlannissa kaksi päivää aikaisemmin kuin edellisinä vuosina.

Kuuta katsottessa sen naama näyttäisi olevan kääntynyt oikealle päin aika reilusti noin 90 asteen verran.

Asiaa ihmetellään mm. YouTubessa harrastelijoiden kuvaamilla videoilla joissa ilmiö näkyy. Videot on kuvattu muutama kuukausi sitten.

Onko maapallo kallistunut 90 astetta, vai onko kuu tehnyt pienen kallistuksen maahan nähden, vai onko kyseessä jokin muu ilmiö?

EDIT: Kyseessä on normaali ilmiö joka johtuu maapallon luontaisesta vaappumisesta ja kiertoradasta.

Videot bongasin tästä blogista, jossa on myös hieman muuta lisätietoa asiasta.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

19 kommenttia aiheeseen: Onko maapallo kallistunut 90 astetta?

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Huttu sanoo:

  No hyvä että oli sit vaan ihan luontainen ilmiö.

 • blaa sanoo:

  joo-oh. nää maapallon liikeradat ja akselin kallistumiset opetellaan muistaakseni jo yläasteella. ja kerrataan tarkemmin lukiossa. olisiko kertauskurssin aika?

 • Huttu sanoo:

  Nonsense! Muutenhan monelta 2012-teorialta menisi kokonaan ”todellisuuspohja” jos alettaisiin tosiasioita kertaamaan 😉

 • Jopelius sanoo:

  Aivan, kun akseli kallistuu, vaikuttaa siltä että magneettikenttä siirtyy, vaikka todelisuudessa maantieteelliset navat vain liikkuu alta pois.

  Selittäisi myös ilmastonmuutokset yms.

  Ehkä kallistumisen aiheuttaa mannerlaattojen ja muiden Maan sisempien osien liikehdinnät?

 • Askapää sanoo:

  JeEEE Maailmaloppu tulee 1 vuoden etuajassa. Hieno homma alkaa jo tympimäänkin tää vuokran maksu ja muu k*s*tus mitä median ja valtioiden tahoilta harrastetaan.

 • Askapää sanoo:

  Työntekoki on sellasta raha-orjan hommaa.

 • heihaloo sanoo:

  äääh. hajoo pää lukiessa näitä. Maailmassa on jo miljoona ristiriitaista salaliittoteoriaa ja kaiken lisäksi myös tämäkin!
  Mihin tässä voi enää vetää rajaa mihin jengi ei enää sokeasti uskoisi?!

 • lownrgy sanoo:

  jumala pieras pröööt, universumi kallisti nokkaa hyi yäk

 • Askapää sanoo:

  heihaloo: Jengi tuntuu uskovan siihen mitä Tv kertoo joten go whit the flow. Ei huolet paina ei rasitu polla. offtopic sorry

 • Jopelius sanoo:

  Ajattelin asiaa tässä tieteelliseltä kantilta, jos olisi totta.

  Ihan vaan väärinymmärrysten varalta… 😀

 • jussee sanoo:

  Kylläpä muuten oli tuo kuu kummallisessa paikassa horisontissa.

 • Naamari sanoo:

  Kuu on ihan siellä missä pitääkin ja niin on aurinko sekä maan akseli. Maan magneettikenttä on liikkeessä koko ajan, eikä siinä ole mitään ihmeellistä.

  Magneettisten napojen tiedetään vaihtaneen paikkaa, mutta elämälle siitä ei ole haittaa ollut ennenkään, koska vaihto kestää tuhansia vuosia.

  Minkään valtion aurinko ei nouse eikä laske miten huvittaa. Kaikissa valtioissa aurinko ”liikkuu” niin, kuin pitääkin.
  Itse eilen illalla katsoessani taivasta putken läpi, niin tutuilla paikoilla näytti olevan Messierit, IC- ja NGC-kohteet, eli kallistusta ei ole tapahtunut ainakaan nyt tässä lähiaikoina, eikä tapahdu.

  Ai niin.. mitään linjausta ei tapahdu planettojen suhteen 2012. Kömpelöissä tieteiselokuvissa ehkä, mutta ei tosielämässä. Aurinko nousee 2012 suoraan galaksin linjan keskeltä -väite pitää paikkansa. Siinä nyt ei tietty ole mitään ihmeellistä, koska se tekee sen joka vuosi.

 • Masterpiece sanoo:

  Joka vuosi? Ei pidä paikkaansa.

 • Naamari sanoo:

  Kyllä pitää. Katos tosta: http://www.youtube.com/watch?v=dHGaZMC8E0U

 • Naamari sanoo:

  Tottakai unohdin, että kun on NASA:n ilkeä illuminatikaveri selittämässä, niin ettehän te tietenkään usko. Noh, voitte tietty ladata netistä ilmaiseksi Stellariumin ja tarkistaa asian itse. http://www.stellarium.org/fi/

  T. Amatööriastronomi

 • Sanniwiuh sanoo:

  Astrologia, se mielenkiintoinen asia minkä mukaan voidaan ennustaa ja saada tietoa.
  pps, vaikka maailmanloppu tulisi, niin mitä se haittaa ? kaikkihan me kuoltaisiin.

 • jeah sanoo:

  Joopa joo. Jos vaikka ymmärtäisitte asiaa.

  http://www.youtube.com/watch?v=Jju9UeREeNI&feature=related

 • tsukkapum sanoo:

  we live in legendary times

 • nimimerkki sanoo:

  ”No hyvä että oli sit vaan ihan luontainen ilmiö.”
  ”..jo yläasteella.. tarkemmi lukiossa.. olisiko kertauskurssin aika..”

  iha vaa ajatteli mainita että mikäli vertaa nasa 2006 animaatiota ja ”mitää ei oo vialla” tai ”mitää ei tapahtunu oikeesti” 2010 videota nii huomaa että videoide mukaa kuun huojunta on lisääntyny tai joulukuussa 2010 oli huomattava. kyllä tuo huojunta jo silmillä näkyy ja helmpolla oudoksuu.

  jos ei katso kuuta ollenkaa nii ei huomaa muutoksia huojunna määrrässä. tuo huojunna määrä ei oo itestää selvää tai sääntönä sama koko aja.

  ennemmi ei niinkää että kyllä harrastelijatki ovat oikeassa huomionsa suhtee. itellä on valokuva kuusta viimme vuode lopulta ja tuollo kuu vaikutti iha normaalilta koska oli puolessa välissä voimmistunutta huojuntaa.

  naurettavaa kuinka jotku jaksaa hokea ihmisille päi naamaa ”olis aika kerrata kouluoppia” ”ei mitää oo tapahtunu” ”toi on iha normaalia” ”tuossa mitää kummallista oo” ”voi teitä ressukkoja ku että te osaa” ”ettäkö te oo kouluja käyny”.

  tällä kertaa amatoori oli oikeassa ja oppinu oli hiljaa tapahtuneesta tai ei kiireiltää ennättäny edes havainnoida vaa tietokoneet vaa havainnoi. kyllä täydet pisteet henkilölle kuka ihmetteli oikeasti tapahtumaa eikä niille jotka tapahtuma ohitti vaa olakohautus kommenteilla edes tarkastamatta tarkemmi mitä tapahtu tai mitä nähtii tapahtuva koska havainto videoitii. havainto meni siis kaikilta ohi ? ku olisi ollu edes havainno tarkistus mutta ku ei.

  http://www.youtube.com/watch?v=etlPGbk_UL0
  http://www.youtube.com/watch?v=FCKmZXhVvkQ

  on vaa niitä jotka uskoo liia helpolla ja liia kevyesti ja niitä jotka nii varmoja lukemastaa ettei edes viitsi tarkistaa tai päivittää tietoja vaa sanoo että muide pitää päivittää tietonsa koska ihmisie havaintokykyy ei oo luottamista ? no mikä oot jos et ihmine itekki ?

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot