FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

2012 lähenee ja WebBot

Vuoden 2011 ensimmäinen kuukausi on noin puolessa välissä ja mullistavia asioita on jo nyt havaittavissa. Magneettinen kenttä on muuttumassa ja aurinko on noussut Grönlannissa kaksi päivää etuajassa.

YouTubessa jsnip4 nimimerkillä esiintyvä käyttäjä on postannut videon aiheeseen liittyen, jossa hän kertoo hieman WebBotin ennustuksista ja muutoksista joita olemme kokeneet lähiaikoina.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

5 kommenttia aiheeseen: 2012 lähenee ja WebBot

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Reiska sanoo:

  ”Thomas Posch, of the Institute for Astronomy of the University of Vienna, said that a local change of the horizon was ’by far the most obvious explanation’.

  He said as the ice sinks, so to does the horizon, creating the illusion that the sun has risen early.

  This theory, based on the gradual decline of Greenland’s ice sheet, is backed by recent climate studies.”

  Mikä mysteeri! Arvasin oikeastaan itsekin saman ennen kuin edes luin koko uutista.

 • jatu sanoo:

  Onhan tuo WebBotti ihan mielenkiintoinen juttu, mutta tuskin siitä sen kummemmin ennustaaman ole muuta kuin mitä ihmiset ajattelee. Pelkän ajatuksen voimalla ei maailmanloppua tule, toivottavasti.
  Muuten se tietenkin pitää paikkansa, sehän perustuu siihen mitä ihmiset googlettelee ja mitä sanoja keskustelupalstoilla käytetään jne.

 • are sanoo:

  Mitähän web botti on sex tai porno sanasta? Ennustaako kenties jotain uutta seksitautia? AIDS leviää?

  vähän joka tuutista tulee mitä erilaisimpia ennustuksia vuodesta 2012. Nyt tää uusin hypetys on, että merenpinta kohoaa äkillisesti monia metrejä.

  top 5 2012 ennustukset:

  1. Saatana tulloo
  2. Uffot tulloo
  3. Nibirus planeetta tulloo
  4. Magneettikenttä muuttuu
  5. Ydinsota syttyy

  onhan näitä…

 • Wespa sanoo:

  Tietääkseni WebBot laskee nousevia trendejä netissä (mikä sana nousee suosituksi tai saa eniten kasvua tms). Sex -sanat ym. kai pysyy suurinpiirtein samalla tasolla kokoajan vaikka ovatkin suosittuja, ei siis ilmeisesti mene noihin trendeihin…

 • Naamari sanoo:

  Grönlannissa, Kiribatilla, Perussa, Suomessa ja planeetan muissa valtioissa aurinko nousee ihan samalla tavalla. Yhdenkään valtion aurinko ei nouse miten sattuu.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot