FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Bill Wood ja David Wilcock – Project Camelotin haastattelussa

Hieman päälle kolme tuntia kestävässä keskustelussa käydään lävitse mielenkiintoisia asioita. Navy Sealsiin kuulunut Bill Wood kertoo koulutuksestaan ja jakaa salaista tietoa koskien mm. Project Looking Glassia.

Project Looking Glassin kerrotaan olevan Yhdysvaltojen salainen projekti, jonka avulla pyrittiin näkemään tulevaisuuteen ja ennakoimaan tulevia tapahtumia. Tätä varten rakennettiin ihmisen käpyrauhasta toiminnaltaan jäljittelevä laite. Laitteella nähtiin joitain tulevaisuuden tapahtumia, mutta katsottaessa aikaa 2012 vuoden joulukuun jälkeen laite ei toimi normaalisti, tätä ongelmaa kutsuttiin arvoimaan Bill Wood joka on tunnettu intuitiivista taidoistaan armeijan piireissä.

Videolla puhuu myös Project Looking Glassista tietoja saanut David Wilcock.

Bill Wood ei ole ainut whistleblower, joka on tullut ilmi ja kertonut Project Looking Glassista.

Lisätietoa aiheesta löytyy Bill Woodin aikaisemmasta haastattelusta sekä Project Camelotin sivuilta.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

16 kommenttia aiheeseen: Bill Wood ja David Wilcock – Project Camelotin haastattelussa

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • jp sanoo:

  tämän vuoden joulukuun jälkeen ei toimi? vihje numero1 että puhuvat pa….

 • Ogeli sanoo:

  Tuli katsottua tuo suora lähetys, oli muuten fantastista settiä!

 • Silence sanoo:

  Vuodella 2012 tehdään paljon bisnestä, jos joku vetää tarkan rajan jutuissaan vuoteen 2012, niin mitä sitten vuoden 2012 jälkeen? Jos ei juurikaan kukaan huomaa mitään muutosta, kun vuosi 2012 päättyy, niin päättyykö silloin esim. Wilcockin bisnekset tai mistä hän sitten puhuu?

 • attatata sanoo:

  Aina on ollut näitä helpon rahan tavoittelijoita, jotka eivät ole osuneet koskaan oikein! Lailla pitäisi nämä huijarit kieltää.

 • 555+111 sanoo:

  Tähän kun olisi saatu Luukanen-Kilde ja af Grann mukaan niin siinäpä kunnon ”dokumentti”

 • Antero Juhani sanoo:

  Vielä ehtisin julkaista 2012 aiheisen kirjan ja lyödä rahoiksi. Ens vuonna kaikki on niin pettyneitä, ettei mikään myy enää.

 • Ogeli sanoo:

  Uskoisin, että vuoden päästä maailma näyttää kovin erilaiselta.

 • Starfighter sanoo:

  Ogeli: Tuo oli hyvin tiivistetty 🙂

 • Radical sanoo:

  B. Woodin (salanimi) ensimmäinen haastattelu oli mielenkiintoinen, mutta tämä Q & A -haastattelu oli aikamoista piinaa. Kaveri ei selvästikään tiennyt Looking Glass-projektista juuri mitään. Kunhan kierteli ja kaarteli aiheen ympärillä ja veti hihasta mitä arveli muita kiinnostavan ja muut vain myötäili ja paikkasivat tilannetta. Kerry näytti jossain vaiheessa nukahtaneen istualleen, kai tympääntyi itsekin selittelyyn. Oli siis aikamoinen pettymys verrattuna edelliseen haastatteluun.

  Mielestäni parempi haastattelu mm. Looking Glass-projektista löytyy videosta: Project Camelot interviews Dan Burisch – Part 1 (http://www.youtube.com/watch?v=KhK3Os_eE4g&list=PLD75FC694E97130E1&index=21&feature=plpp_video).

  Vähintään yhtä katsomisen arvoinen on haastattelu: PROJECT CAMELOT: AARON McCOLLUM: PROJECT SEAGATE – A Kerry Cassidy Interview (http://www.youtube.com/watch?v=AoB18unO7iA&list=PLD75FC694E97130E1&index=19&feature=plpp_video)

 • Nexeon sanoo:

  samoilla linjoilla Radicalin kanssa…

 • tere sanoo:

  Hyvä että joku tietää pistää parempaa settiä 😀

 • whadefek sanoo:

  Vai että käpyrauhasen toimintaa jäljittelevä laite?? Mitenhän sen pitaisi toimia? Syntetisoiko se melatoniinia? Ja näin katsellaan tulevaisuun tapahtumia??? Daavid Tahtomuna kumppaneineen taas vauhdissa… Uskookohan nämä hömpät toisiaan? Tuskinpa, ovat varmaankin kaikki lyöttäytyneet yhden katon alle (project camelot yms jne w/e) tyhmien ihmisten rahoja keräämään… Yksi muutos tosiaan 2012 jälkeen tullaan varmaankin kokemaan, nimittäin eipä taida enää kolikot tippua näiden huijareiden taskuun.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Voiko joku oikeasti niellä tätä tuubaa…

 • Ogeli sanoo:

  Höppänää ei olekaan taas täällä näkynyt hetkeen, melkein ehtikin jo tulla ikävä. 😀

 • Höpönpöpö sanoo:

  Tää näyttää näin tauon jälkeen entistäkin järkyttävämmältä sivistyksen rappiolta… Ehkä vuosi 2012 on kulminaatiopiste jo pitkään jatkuneessa siirtymässä evoluutiosta idioluutioon mitä H. sapiensin lajihistoriaan tulee. 😉

 • Ogeli sanoo:

  Tai kenties juuri päinvastoin. 🙂

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *