ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Paranormaali Blogin VideoChannel on avattu!

Avasimme juuri vähän aikaa sitten Paranormaali Blogin oman VideoChannelin!

Parablogin VideoChannel on paranormaaleista asioista kiinnostuneille ihmisille suunnattu onlinevideopalvelu, jonka avulla voit katsella paranormaaleja luentoja oman tietokonetuolisi tai kotisohvasi mukavuusalueelta. Kanavalle tullaan lisäämään suomalaisten luennoitsijoiden, ufokontaktihenkilöiden, kanavoijien ja muiden mielenkiintoisten ihmisten luentoja.

Ideana palvelu on Suomessa täysin uusi ja vihdoinkin saamme suomalaisten ufokontaktihenkilöiden ja paranormaaleista luennoitsevien ihmisten luentoja nettiin katseltaviksi!

Onlinevideopalvelumme aloittaa Suomen tunnetuimman ufokontaktihenkilön, kirjailija, lääkäri Rauni-Leena Luukanen-Kilden 1h 15min kestävällä luennolla. Jos et ollut alkuvuodesta kuuntelemassa Oulun luentoa, niin nyt sinulla on madollisuus katsoa koko luento tietokoneeltasi. Sisältää myös kysymys -ja vastausosion, sekä bonusclipin Jyväskylän luennolta. Videon 90 päivän katseluoikeus maksaa 9,60 €.

Rauni-Leena on tunnettu mm. ruumiistairtautumiskokemuksistaan sekä toiminnastaan rokotteita vastaan. Hän on tehnyt pioneerityötä myös mikrosiruinformaation jakamisen saralla.

Tässä otteita videolta:

Koko luentovideon voit katsella VideoChanneliltamme. Siellä on myös lisätietoa videolla käsiteltävistä aiheista.

Parablogin VideoChannel löytyy helposti yläpalkista tai klikkaamalla tätä linkkiä.

Palveluun lisätään lisää videoita lähitulevaisuudessa. Ole siis kuulolla!

Tykkäys ja jakotoiminnot:

26 kommenttia aiheeseen: Paranormaali Blogin VideoChannel on avattu!

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Arska sanoo:

    Mukavaa. Pitää käydä kattoos…

  • Ogeli sanoo:

    Vaikuttaa hienolta palvelulta. Harmi vaan, että juuri nyt ei tietenkään ole noin paljoa rahaa tilillä. Jos olisi puolet halvempi, niin olisi varaa.

  • Akvinolainen sanoo:

    Tätä se on. Rajatiedon kenttä on newage:n ja vaihtoehtohoitojen myötä vahvasti kaupallistunut noin filosofisessa mielessä. Vanha kunnon teosofinen epäkaupallinen ajattelu on jo unohdettu skeptikkojen riemuksi.

    Kohta kaikki mielenkiintoinen on maksullisten hanojen takana.

  • Jackie sanoo:

    Oon tässä viikon varrella nähny Wespan samassa yhteydessä internetin avulla tehdystä rahasta.
    Oon meinannu kysyä viime päivinä kuinka ison porkkanan noista youtube kanavan ja paranormaaliblogin pitämisestä saa.

    Hieno homma, hieno homma… toivottavasti saat mahollisimman ison porkkanan 😉

  • Jackie sanoo:

    Kello on kylläkin 15:13

  • jampe sanoo:

    wespako siä on euron kuvat silmissä vai mikä tää juttu nyt on ettei ralee pääse kattoon ilman jotain kymppiä?? oi voi wespa ookkonä unohtanu etteihän tätä rahan takia pitäsi tehdä, vaan rakkauden : D pakko mennä ulvoon kuuta tai jotai,

  • jampe sanoo:

    kello on kylläkin 17:01, ettei ihan vielä parane mennä ulvoon

  • Sandora sanoo:

    Minä ainakin huudan aina välillä laskuilleni, että eikö teillä ole yhtään rakkautta! 🙂

  • Jeesus sanoo:

    Toi 9,60€ on pikkasen liikaa tuollaisesta palvelusta. Menekki ois varmasti suurempaa kun hinta olisi noin 3-5€ välillä. Esim. Loui CK myy stand up shownsa (live at the Beacon Theater) 5$:lla kenelle tahansa. Kaveri on netonnut ainakin miljoonan tähän mennessä.
    Ottaen huomioon vielä, että luennon hinta on katettu todennäköisesti jo live-esiintymisillä ja videointi tuskin on maksanut kovinkaan paljoa extraa.
    Miten paljon lie ottaa tuo vuokrapalvelu välistä?

  • 2012 sanoo:

    … naurettavaa, Ihmisen sielu/silmät/tietoisuus pitäisi avata, mutta, siihen Wespakin tyssäsi, myy Sielunsa, Rahalle!, sitten, kun Universaalinen tietoisuus/laki, alkaa toimimaan, Wespakin herää, &, tajuaa!, …

    … raha on vain mineraalia …

    … Wespa, jos, oikeasti haluat Auttaa, niin, älä ajattele rahaa/bisneksiä, niistä et saa mitään, mikä johtaisi mihinkään!, …

  • Wespa sanoo:

    Valitettavasti tämäkin ruumis tarvitsee vielä ruokaa josta pitää maksaa. Mielelläni maksan asioista jotka muut ovat tuottaneet, tehneet leivän yms. Ilman omaa rahallista panostamme Raunin luentoakaan ei olisi missään nähtävänä. Pääsivun materiaali on edelleenkin ilmaista ja VideoChanneli toimii vain maksullisena extrana. Se on tavallaan maksullista bonusta. 😉 Jokainen saa omalla kohdallaan miettiä onko valmis maksamaan mielenkiintoisesta suomeksi tuotetusta 1h 15min luennosta, vai skippaako sen ja tutustuu muuhun ilmaiseen sivustoltamme löytyvään materiaaliin.

    Uskon, että herra tai rouva 2012:kin joutuu vielä tässä vaiheessa maksamaan ruoastaan ja asumisestaan. Tällä hetkellä yhteiskunnan ollessa vielä rahaa tarvitseva, jotta saa elätettyä itsensä ja ostettua tarpeellisia asioita, niin pitää mennä sen mukana (tekee sen sitten miten tahansa). Olen kuitenkin omalta osaltani valmis myös tulevaan muutokseen, jahka ja kun sellainen on tulossa. Mielelläni odotan sellaista aikaa jolloin kaikki on ilmaista… 🙂

  • 2012 sanoo:

    … Anteeksi Wespa!, …

    … oli jotenkin älyttömän tyhmästi kirjoitettu, se, mitä pyrin kirjoituksella tuomaan esille!, …

    … hyvää uuttavuotta, &, ajan tulevaa henkistä vapautta, &, uutta aikaa!, …

    … 50% mies, &, 50% nainen …

  • Ampuja sanoo:

    Näin se rahastus sitten alkoi. No ei se välttämättä nyt ihan huonokaan asia ole.

  • Gona sanoo:

    Se joka maksaa moisesta hölynpölystä joutaakin tulla kynityksi joka kerta, joutaisi pahemmin tulla kynityksi. Jos ne haluais jotain hyvää tehdä ja levittää ”oikeaa tietoa”, ne antais tietonsa kyllä ihan ilmaiseksi. Aivan naurettavaa että maksaa tuosta ja uskoo heitä.

  • Wespa sanoo:

    Gona, samalla logiikalla esim. tiedemies, tutkija, tiedoitusvälineyhtiö kuten esim. Helsingin-Sanomat (lehdet) tai kuka tahansa ihminen joka myy kirjojaan tai muuten elättää itsensä jakamalla tietoa on väärässä ja pitäisi tehdä ilmaiseksi?

  • Kelmu sanoo:

    Keitä ovat ne Gona, jotka haluaa jotain hyvää ja levittää ”oikeaa tietoa” ihan ilmaiseksi?

  • Ogeli sanoo:

    Ilman rahan kahleita kaikki voisikin olla ilmaista.

  • Gona sanoo:

    No esim paranormaaliblogi levittää tietoaan ilmaiseksi toistaiseksi, samaten helsingin sanomien ja ties kuinka monen muut nettisivut. Samoiten kaikenlaiset wikit ja muut paikat.

  • Malja sanoo:

    Mitäääh? Miks kaikella pitää rahastaa :<

  • Silence sanoo:

    Muotoillaan nyt näin.

    Raha hallitsee maailmaa vielä, ilman sitä ei vain pärjää, systeemi pohjautuu rahaan.

    Jos haluaa pärjätä ilman rahaa, niin täytyy vetäytyä autiolle saarelle ja elättää siellä itse itsensä.

    Raha on siis negatiivinen juttu, mutta ”valotyöntekijöidenkin” täytyy turvautua vielä rahaan, koska elämme mammonasysteemissä.

    Jos Wespa ei ottaisi rahaa mistään, niin homma tyssäisi äkkiä siihen, että muut vaativat Wespalta rahaa. Eli, jos joku haluaisi päästä rahasta irti kokonaan, niin se ei onnistu ennen kuin kaikki luopuu rahasta.

    ”valotyöntekijä” voi/saa/täytyy ottaa jostakin maksu, jotta voi olla rahasysteemissä mukana ja levittää sanomaansa. Homma menee sitten vasta negatiiviseksi, jos rahastetaan liikaa, ajatellaan vain rahaa.

    Ilman rahaa ei monikaan pärjää järkevästi, jostain täytyy saada rahaa elämiseen. Tosin enpä tunne Wespaa =) onko hän töissä, työtön vai opiskelija jne. Onko tämä hänen ainoa bisnes.

  • Jumppe sanoo:

    Wespa on nykyisin yrittäjä, jonka alla Paranormaaliblogi toimii.

  • samppa86 sanoo:

    joo voin mä alkaa maksaa jos sinne tulee ufo yms dokkareita suomennettuna!!

  • jatu sanoo:

    Mikäli mielenkiintoisia dokkareita tulee Suomenettuna niin ei tuo vajaa kymppi ole liikaa. Tarkoittaako maksu kertaluenteista maksua, vai tuleeko joka dokkarille oma hintansa?

  • tere sanoo:

    Tulisikin joo!! mutta mutta lukekaa ”Kanavalle tullaan lisäämään suomalaisten luennoitsijoiden, ufokontaktihenkilöiden, kanavoijien ja muiden mielenkiintoisten ihmisten luentoja.”

  • 2010 sanoo:

    Heti alkoi tekopyhä valitus kun sivuston ylläpitäjät järjestivät Luukasen pitämään luentoja ja halusivat saada siitä edes pienen korvauksen. 🙂

    Kun joku valtavirran asiantuntija pitää luennon ja pyytää siitä maksun, kukaan näistä marisijoista ei valita mitään mutta annas olla jos joku paranormaaleista asioista puhuva velottaa euronkin niin mölyä riittää.

    Käyttäisin mielummin kympin nähdäkseni Luukasen luennon kokonaan kuin tuhlaisin sen siihen mihin nämä marisijat rahansa laittavat.

  • Höpönpöpö sanoo:

    Yrittäkää nyt ymmärtää, että kyseessä on hyvin harhainen ihminen.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto