FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Taivaalta satoi sinistä hyytelömäistä ainetta

Steve Hornsby koki yllätyksen Briteissä, löytäessään takapihaltaan outoa sinistä hyytelömäistä ainetta.

Outo hyytelömäinen sininen pallo

Hyytelömäinen aine tuli taivaalta viime torstaina marmorikuulien kokoisissa, pallomaisissa möykyissä, raekuuron aikana.

Steve kommentoi tapausta seuraavanlaisesti:

Ne näyttivät rikotulta lasilta ja eivät varmastikkaan olleet siellä ennen myrskyä

Niitä on noin 20 kokonaista palloa

Steve kertoo videolla tapauksesta:

Se mitä pallot ovat on vielä mysteeri. Syyksi on tarjottu kuitenkin mm. merieliöiden munia, jotka olisivat kulkeutuneet paikalle linnun jaloissa.

Asiasta kertoi myös mtv3.fi.

EDIT:
Nyt outojen pallojen syyn kerrotaan selvinneen. Ilta-Sanomat kertoo, että kyseessä on natriumpolyakrylaattia, joka on hyvin imukykyistä polymeeriä. Sitä käytetään mm.puutarhanhoidossa pitämään maaperä kosteana.

Lähde: dailymai.co.uk (lähteessä lisää kuvia)

Kiitos vinkistä Ogelille ja videolinkistä kiitos Pirjolle. 🙂

Tykkäys ja jakotoiminnot:

30 kommenttia aiheeseen: Taivaalta satoi sinistä hyytelömäistä ainetta

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Zetor sanoo:

  Alienien välittämää ektoplasmaa? Ehkä näin uuden ja henkisemmän aikakauden alussa halutaan antaa ihmisille hieman mietittävää. Nimittäin nyt on kuultu ympäri maailmaa myös outoja ääniä taivaalta.

 • Miffy sanoo:

  Project Camelot -ihmisten mukaan ne oudot äänet ovat eliitin yritys aiheuttaa pelkoa (tosin taitaa aiheuttaa lähinnä intoa ja uteliaisuutta). Ehkä tämäkin on sellaista, mene ja tiedä…

 • Zetor sanoo:

  En oikein tiedä mitä pitäisi uskoa. Tuota samaa Rauni-Leena sanoi Jyväskylässä. Itse ajattelin ensin, että nuo äänet saattaisi olla avaruusaluksista lähetettyä kosmista kieltä tai jonkinlaista herätystä ihmiskunnalle näin uuden aikakauden kynnyksellä.

 • Nipletius sanoo:

  Ihan perus ”vesigeeliä” mitä myydään eläin-ja kasvikaupoissa?

 • Korn sanoo:

  Tuohan on tota ”kukkamultaa”, sitä ihme raetta mikä laitetaan veteen ja se paisuu tuollaisiksi löllöklimpeiksi. Joko tyypit yrittävät huijata tai sitten joku on viskellyt rakeita nurtsille ja vesisade on saanut ne turpoamaan…

 • Wc Veera sanoo:

  Toiha on sitä lentokoeitte vessan ainetta…. 🙂

 • Wc Veera sanoo:

  I’m ANTI CRISTUS

 • Wc Veera sanoo:

  Olen anti cristus

 • paranormaaliHULLU sanoo:

  ööö…uskon ehdottmasti tieteelliseen tieoriaan! eli ”kala,lentokone,pelottelu” jne.!!!!

 • näyttää timantilta. voi myös olla lintujen tuomia kalanpoikasia.

 • Kimi sanoo:

  ”…uuden ja henkisemmän aikakauden alussa halutaan antaa ihmisille hieman mietittävää”

  Ööö joo 20 pientä palloa tiputetaan jonkun takapihalle ihmetystä herättämään. Eliitti kaiken lisäks pelottelee ihmisiä omituisilla äänillä…nyt pitää sanoo että haloo kaverit.

 • tere sanoo:

  Noi on sitten meduusoja. Tai mitä niistä on jäljellä.

 • ROFLCOPTER sanoo:

  ”Syyksi on tarjottu kuitenkin mm. merieliöiden munia, jotka olisivat kulkeutuneet paikalle linnun jaloissa.”

  Voi lol.

  Kas kunnei kissojen salaliittoa ne tietty toivat karvoissaan kiinasta geishakuulia ihmisten nurtseille jeah 😀

  Kyseessä on tietenkin alienvaahtopallot jotka on tehty marsissa.Niitä kylvetään britteinsaaret täyteen ja odotellaan että ne itää.niistä kuoriutuu kohmelontti nimisiä mursunakkeja jotka soluttautuvat kaikkeen elolliseen ja menevät vesijohtoveden kautta asentamaan ihmisiin piraijan näköisiä mielenhallintaviiruksia joka saa kaikki laulamaan purple rainia.

  uliuliuliuulululuululuulu raikaa vaan brittein saarilta seuraavat 50v kunnes piraijaviirus puolittuu ja katoaa.

 • aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. sanoo:

  jaa jännän näköistä ainetta toi on… Voiko tota ainetta syödä?

 • Alien sanoo:

  En usko että tota ainetta voi syödä. Ehkä noi on alieneiden munia!!

 • ulululululululullululululu sanoo:

  The Great Cthulhu is sending his children out to the world!!!! Iä iä!

 • Ystävä maan päältä sanoo:

  Zetor on oikeassa, kysessä on ulkoavaruuden ystävien maapallon tietoisuuden korkeamman viritystason projektin sivutuote. Heidän käyttämänsä teknologia tuottaa tuollaista jätettä viritysprosessin aikana. Ei huolta, heidän mukaansa se on täysin biohajoavaa (ja itseasiassa jopa nostaa kasvien tietoisuustasoa).

  Tuota tulee satamaan maan päälle enemmänkin 21.12 tätä vuotta.

 • Zeerios sanoo:

  jotenki näyttää ja kuulostaa tutulta. Taitaa olla lentokoneiden jäätymisen esto-ainetta.

 • pilot sanoo:

  Minun mielestä Tämä on selvä juttu:Kyseinen mönjä on satanut taivaalta lentokoneesta tai joku on heittäny ne sinne

 • jep sanoo:

  pienten sinisten miesten kakkaa

 • Naali sanoo:

  noista saa hienot koristeet puutarhaan 😛

 • Akvinolainen sanoo:

  Vc Veera: ”I’m ANTI CRISTUS”

  Never mind bollocks.

 • libero sanoo:

  Lasten vaipoissa käytetään samaa ainetta nesteen sitomiseen kuin avaruusaluksissa, tämä hyytelömäinen aine näyttää aivan samalta rakenteeltaan kuin vaipansisältö ja nythän on pariinkin otteeseen avaruusromua tippunut taivaalta. Veikkaisin, että vastaus on tässä.

 • jassoo sanoo:

  Toivottovasti tämä arvailu loppuis ja saataisiin jotain tutkimustietoa hyytelön koostumuksesta. Tutkikaa, tutkikaa, jumankeka! Raporttia parablogiin ja vähän äkkiä.

 • BG sanoo:

  Nimimerkki Korn han sen sanoi:

  ”Tuohan on tota “kukkamultaa”, sitä ihme raetta mikä laitetaan veteen ja se paisuu tuollaisiksi löllöklimpeiksi. Joko tyypit yrittävät huijata tai sitten joku on viskellyt rakeita nurtsille ja vesisade on saanut ne turpoamaan…”

 • Eric sanoo:

  ”Syyksi on tarjottu kuitenkin mm. merieliöiden munia, jotka olisivat kulkeutuneet paikalle linnun jaloissa”.
  Taitaa olla tasoa ”se huonoin mahdollinen selitys”. Tosin näitä kommentteja lukiessa nämä aivokuolleet väitteet eivät tule yllätyksenä.

 • nova sanoo:

  Niinh,
  kyllähän totuuden saa tietoon jos vain viitsisi, joten eiköhän pian tutkijat tuon selvitä tosin jos kyseessä olisi ulkoavaruuden tai jonkin muun ihmiselle tuiki tuntematon asia. on siinä hyvin suuri riski muokata tietoa mika julki annetaan. Tämä on tosi uskokaa tai älkää mutta näin yhteiskunta pyörii.

 • Reiska sanoo:

  ”Tiedotusvälineissä alkoi arvuuttelu, mistä oli kyse. Ne osoittautuivat natriumpolyakrylaatiksi, jotka ovat hyvin imukykyisiä polymeerejä eli suurimolekyylisiä yhdisteitä. Niitä käytetään mm. vaipoissa ja puutarhanhoidossa pitämään maaperä kosteana.”

  http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/taivaalta-sataneiden-sinisten-pallojen-mysteeri-ratkesi/art-1288447000120.html?ref=hs-tf-promo7

 • Hullunen sanoo:

  aika laiskasti tänne nykyää tulee uutisia.

 • jennnnyy sanoo:

  mut miten musta tuntuu et nään tossa kuvassa jonkun tossa sisällä? ö__ö joku ihme.. toukan muotonen juttu?

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot