ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Ufotutkija Tapani Koivula kertoo avaruusolennoista ja henkisyydestä

Suomalaisen ufo- ja kontaktitutkimuksen pioneeri Tapani Koivula kertoo RTV:n videolla ufoista, kontaktikokemuksista, humanoidi-ihmis-hybrideistä ja mm. henkisyydestä.

Mielenkiintoinen haastattelu on osa RTV:n luentosarjaa.

Katso video suoraan alta.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

2 kommenttia aiheeseen: Ufotutkija Tapani Koivula kertoo avaruusolennoista ja henkisyydestä

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Andro sanoo:

    Tuttua Tapania vuosien takaa. Tuosta vapaudesta täällä Suomessa, siis sananvapaudesta, niin sitä on kyllä kiristetty melkoisesti 2-3 viime vuoden aikana. Se kohdistuu tiettyyn ryhmään jotka kirjoittavat valtavirrasta poikkeavia uutisia, jotka valtavirtamedia tarkoituksella jättää pois omassa uutisoinnissaan. Nythän on esim. Ylelle juttuja kirjoittava toimittaja Petri Burtsov kirjoittanut twitterissä painokelvotonta tekstiä jo useampaan eri otteeseen. Hän on kirjoitellut Trumpille hyvin alatyyliin siellä twitterissä. Katsotaan miten tuo Ylessä tullaan noteeraamaan, ylittääkö se Ylen uutiskynnyksen ja saammeko katsoa esim. Potkuista Ylen uutisissa.

  • Arska sanoo:

    Samaa mieltä Andron kanssa, eli tuttua Tapania vuosien takaa.

    Tapani Koivulan kirjasta Ufojen Kosminen Viesti on laaja läpileikkaus ufoihin. Mielestäni kirjan parasta antia 80 luvun lopussa olivat juuri ne suuri määrä lähes puolet kirjasta avaruus viestit, sekä kontaktitapaukset, jotka avarsivat maailmankuvaani ufojen ja avaruusolentojen suhteen aivan eri sfääreihin kuin mitä se oli lapsen kengissä aikaisemmin ollut. Luettuani silloin 80 luvun lopussa tuon kirjan oma kiinostukseni ufot aiheeseen heräsi lopullisesti kirjan myötä.

    Annan tunnustusta hyvin tehdystä työstä Koivulalle, joka on erittäin merkittävä, syvällinen, sekä laaja-alainen Ufotutkimuksen historiaa aiheeseen paneutunut Ufokirjailija ja Ufotutkija Suomessa. Unohtamatta myöskään jo edesmenneitä erittäin merkittäviä Ufokirjailijoita ja Ufotutkijoita Tapani Kuningasta, sekä Rauni-Leena Luukanen-Kildeä Suomesta.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto