FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Maya-kalenterin sykleistä

Tällä videolla keskustelen hieman tarkemmin Carl Callemanin Maya-kalenteria koskevista tulkinnoista ja kalenterin yhdeksästä syklistä.

Yhdeksäs ja viimeinen sykli alkaa Callemanin laskentojen mukaan 9.3.2011 ja loppuu 28.10.2011.

Katso myös aiempi artikkelimme aiheen teemoilta (artikkelissa myös isompi kuva siitä jota videolla käsittelin):
Maya-kalenteri ja sen syklit

Tässä myös Ian Lex Lungoldin video jossa kerrotaan tarkemmin syklien eri vaiheista ja tarkotuksista:
Osa 1, Osa 2, Osa 3

Tykkäys ja jakotoiminnot:

15 kommenttia aiheeseen: Maya-kalenterin sykleistä

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Ogeli sanoo:

  Mielenkiintoista pohdiskelua 🙂

 • Naamari sanoo:
 • MiuMau sanoo:

  Tsekatkaas kaikki paranormaalista kiinnostuneet blogini http://paranormalornormal.blogspot.com siellä omakohtaisia havaintoja ym. 🙂

 • Hexa^ sanoo:

  MiuMau:
  tuota menoe vain karkoitat käviät…

 • Tike sanoo:

  Mielenkiintoinen teoria. Itse mietin sitä, että jos portaita/syklejä tulisikin vielä lisää 28.10.2011 jälkeen, niin mihin päivänmäärään viimeinen sykli loppuisi tai supistuisi.

  Kuvitellun 10. syklin ollessa 20 kertaa aikaisempaa nopeampi, sen pituus olisi 11,7 päivää. Eli 10.11 päättyisi 10. sykli. 11. sykli on enää vain 0,9 päivää pitkä ja 12. 0,045 päivää jne…

  Tarkkaan laskien syklit supistuu kellonaikaan 15:32 (1+5+3+2=11) ja numerologisesti hyvinkin mielenkiintoiseen päivänmäärään. Nimittäin 11.11.2011, joka voidaan ilmoittaa numerologisesti 11/11/11/11. Kaiken lisäksi vielä 11. sykli käytännössä määrää 11.11.11 päivänmäärän ja kellonajastakin saadaan 11.

  Numero 11 (tarkoittaa uuden ajan alkamista) tuntuu siis ilmestyvän joka paikasta. Jos laskuissani ei ole virheitä niin melkoinen sattuma on kyseessä tai sitten ihan suunniteltu. Tuosta pyramidikuvastakin näyttää puuttuvan pari porrasta, että ois kokonainen 🙂

 • Tike sanoo:

  Tuli näköjään pieni laskuvirhe. 11. sykli olisi siis 0,585 päivää ja 12. sykli 0,02925. Tämä muuttaa kellonajaksi 07:34. Päivänmäärä edelleen 11.11.11.

 • venus007 sanoo:

  Mm mielenkiintoista kyllä, että yhdeksäs, eli universaali sykli alkoi toissapäivänä, jolloin Japanissa annettiin varoitus maanjäristyksestä. Ja tänään sitten tapahtui Japanin suurin järistys! No, varmaan sattumaa…

 • asdloool sanoo:

  venus007: Itelle tuli iha sama mielee :p Sattumaako? :O

 • Tike sanoo:

  Pätkä Simone Butlerin kanavoinnista 28.2.2011. Itse aika skeptisesti suhtaudun kanavointeihin, mutta mielestäni tässä kanavoinnissa paljon yhtymäkohtia tsunamiin. Huomatkaa 9. aalto = tsunami?

  ”Maaliskuun 9. päivä astumme Maya-kalenterin yhdeksänteen (ja viimeiseen) aaltoon. Maya-tutkija Carl Callemanin mukaan tämä käynnistää yhtenäistietoisuuden jakson, missä meillä kaikilla on tilaisuus astua korkeimpaan rooliimme Jumalan suunnitelman palvelemisessa. Tässä epävakaassa käännekodassa, vanhojen järjestelmien romahtaessa ja Kalojen usvan pyöriessä ympärillämme, voimme päättää joko mennä virran mukana tai meillä on riskinä taipua pelon ja hämmennyksen edessä. Muistakaa, että kriisi edeltää uutta syntymää – ja jatkakaa hengittämistä!

  Vauhti lisääntyy, kun Uranus karauttaa Oinaaseen 11.3. ja katalysoi dynaamisen seitsemän vuoden jakson, joka voimistaa kollektiivista vapaudentarvettamme. Tämä vallankumouksellinen jakso työntää sisään upeita teknologisia edistysaskelia, tietoisuusläpimurtoja, lisääntyneitä humanitaarisia ponnistuksia ja nopeaa vanhentuneiden järjestelmien tuhoutumista – erityisesti Uranuksen tehdessä neliötä Pluton kanssa ensi kesästä vuoteen 2012 (lisää tästä myöhemmin). Pysykää keskittyneenä sydämeenne tänä kiihtyneenä aikaa, älkääkä antako mielenne kiepsahtaa ulos kontrollista. Antakaa tämä raikkaan ja jännittävän Uranus/Oinas-energian polttaa pois menneisyys ja kantaa teidät tulevaisuuteen.”

 • Jussi sanoo:

  Itseasiassa lähteet näille ois sellasta mitä itse diggaisin – en löytäny mitään kun tutkin Callemanin luentoja – missään kohtaa se ei mainitse et mistä tieto on tullut.. En siis tuomitse (Callemania etc.), mut kuitenkin ois hieno tietää backgroundi sille et mistä nää oikeen on.

 • Jussi sanoo:

  Äh, siis Ian ei kerro lähteitä – mut ei tainnu Callemanikaan..

 • Wespa sanoo:

  Carl Calleman on tutkija ja yksi henkilöistä jotka osaavat Maya-kieltä käntää ja tulkita englanniksi. Hänellä ei siis ole lähteitä vaan kaikki on hänen omista tutkimuksistaan ja tulkinnoistaan, vähän samalla tavalla kun joidenkin hieroglyfejä tuntevien tutkijoiden tiedot Egytin historiasta jne.

  Jos tarkoitit minun lähteitäni mistä olen videon tiedot saanut, niin ne löytyvät täältä:
  http://paranormaaliblogi.net/index.php/2011/02/16/maya-kalenteri-ja-sen-syklit/

  Sekä tietenkin Ian Lex Lungoldin videoissa lisätietoa.

 • Jussi sanoo:

  Joop, itseasiassa ne lähteet mistä Callemani on noi saanut, ois just sitä mikä kiinnostais..

 • Wespa sanoo:

  Calleman on kääntänyt Mayojen kirjoituksia ja seinäkaiverruksia yms. Kantsii hakea vaikka youtubesta Callemanin haastatteluja, niin oppii hänen työstään lisää. Näitä kääntäjiähän on muitakin olemassa ja yhdessä videossa hän vertailee omia tulkintojaan toisen kääntäjän kanssa jne. Eli haluat lähteet siihen mitä kaiverruksia ja tabletteja hän on kääntänyt?

 • Jussi sanoo:

  Juu, kyllä.. Tarvinnee tsekata, meinaan aikanaan katsoin vaan kaikki Ian:in luennot, mut Callemanista en oo varma.. Siihen meni yks viikko sillon, niin saattoi jäädä tsekkaamatta tuon miehen mahdolliset lähteet. Kiitos Wespa vinkistä, otetaanpa työn alle..

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot