FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Kolmion muotoinen UFO

Tällä videolla näkyy kolmion muotoinen UFO, josta näyttää myös tulevan punainen laser maata kohti.

Kuvausajasta, sekä paikasta ei ole tarkempaa tietoa.

Kiitokset vinkistä Berelle, Spiffille ym. videosta vihjanneille.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

43 kommenttia aiheeseen: Kolmion muotoinen UFO

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Cernunnos sanoo:

  Hmm, itselleni tulee mieleen tästä takavuosien Belgian tapaus: http://en.wikipedia.org/wiki/Belgian_UFO_wave

 • Haukka sanoo:

  Ööh, eikö laservalo ole luonteeltaan sellaista, että sitä ei näe ennen kuin se osuu johonkin? Siksi sen huomaa vasta, kun laservalo siroaa ympäriinsä jostakin mihin se on osunut, ts. esim. lasertähtäimen valosta havaitsisit vain punaisen pilkun. Eli videolla näkyvä valonsäde ei taida olla laser. Muutenkin epäilyttävä video, kyseessä voi olla esim. lentokone.

  Laser kirjoitetaan muuten yhdellä a:lla, ei kahdella.

 • Wespa sanoo:

  Kyllä laserin näkee. Taidat nyt ajatella punapistetähtäintä, jossa näkyy pelkästään se piste kohteessa. Toki voi olla erilaisia lasereitakin, mutta ei ole mitenkään mahdotonta nähdä laseria esim. sivusta.

 • Haukka sanoo:

  Vilkaisin äkkiä wikipediaa ja silmään pisti kuvateksti: ”Yhdysvaltain ilmavoimien laser. Tutkijat ovat suojanneet silmänsä suojalasein. Normaalisti näkymätön lasersäde on tässä erikseen saatettu näkyväksi.”

 • Synti sanoo:

  Terve taas,

  ensinnäkin:

  tuon kaltaisia laasereita, hieman heikompia toki, saa periaatteessa jo vaikka Tiimarista. Toisekseen, näytti ihan siltä että toi olis kuvattu maan tasalta tollasilla laasereilla joka tuli ensimmäisessä pointissani selväksi.

  Juu, sori.

 • Nabu sanoo:

  Siis eihän laseria tietenkään näe ellei se törmää johonkin. Samalla tavalla se käyttäytyy kuin tavallinen valo. Mutta eihän tuossa videossa se laser kunnon säteenä näkynyt, vaan selvästi diffraktoitui ilman pölyhiukkasista.

  Aika vakuuttavan oloinen video. Omaan silmään ainakin video näyttäisi olevan ehtaa materiaalia, mutta kohteesta ei tietenkään voi olla varma. Harmi vain kun youtube pakkaus hävittää aina ”näkymättömät” yksityiskohdat, niin ei voi sen kummemmin tarkastella tuota. Olisi tietysti hienoa tietää kuka kuvannut ja mistä. Tiedottomuus hieman heikentää uskottavuutta.

 • JFK sanoo:

  Niih ei sitä Laservaloa näe sen enempää kuin oikeastaan mitään muutakaan valoa ennenkä se osuu johonkin ja heiastuu siitä verkkokalvoille. Sehän voi olla pölyä taikka vain ilman kosteutta mistä se heiastuu.

 • Jonizz sanoo:

  itse laaserin valoa ei näe.
  Vaan ilmassa on pölyhiukkasia/kostea ilma/sade jne josta se valo heijastuu niistä.

 • GHOSTHUNTER sanoo:

  armeijan salainen alus veikkaan

 • juujaa sanoo:

  Nämä kolmionmuotoiset ilmestyivät 80-luvun lopulla taivaille, ja ovat Usan vakoilukoneita mallia TR3B. Tekniikaltaan siviilipuoleen nähden ällistyttäviä.

 • Eric Gein sanoo:

  Kuka oikeasti luulee, että tuo video on kuvattu taivasta kohden?

 • A-E sanoo:

  Muistuttaa jotakin helikopteria, joka käyttää laseria esimerkkiksi paikantamaan, jonku tieton alueen.

  Aika mielenkiintoinen

 • Pja sanoo:

  Voi olla ufo, todennäköisimmin ei. Sääli ettei tosiaan videossa näy mitä vasten on kuvattu, periaatteessa helppo tehdä fake kuvaamalla esim pimeässä metsässä kaveri pitämässä itse tehtyä häkkyrää, johon laitettu valot. Tuo on käynyt itsellänikin mielessä, samoin luin sky lanterneilla (googleen ”sky lantern ufo” josei tiedä mistä kyse) tehdyt ”aidot lentävät kolmiot” 🙂

  No, joku kerta jaksaa tuon toteuttaa ja toivotaan että ufohihhulit savat paljon hyvää kuvaa asiasta *grin*

 • maukka sanoo:

  selvä feikki ,ei näy onko taivaalla ta maassa tuo kohde.kuvaajan kaveri näyttää yhdestä vaneriin tehdystä valoaukosta punaisella laserilla jonka valokeila näkyy pimeässä.näitä laasereitä saa tilattua esim.usasta hintaan 35$ . miksi ufo käyttäisi ”kynälaseria”

 • STEMU/ sanoo:

  eipä tuossa näy ku mustaa ja jotain valoja.
  voipi olla mikä vain.

 • A-E sanoo:

  Todennäköisesti joku armeijan käyttämä vakoilukone, joka käyttää laseria paikantamaan jonku.

 • hannu sanoo:
 • Pena sanoo:

  Ei oo aikaan humanoidien UFO.

 • otuson kovis sanoo:

  suokaasua sanon minä

 • Marie sanoo:

  Hmm… Vähän feikkiyttä kyllä on mutta muuten ihan ok video, jokseenkin en tiiä uskoakko vai eikö (siis tuon videon aitouteen, ufoihin uskon kyllä 100%). Tulispa 14. päivä pian…

 • astro sanoo:

  Ei voi tietää.
  Pakko yhtyä tuohon laser debaattiin.
  Te jotka selitätte siroamisesta ja diffuusoitumisesta niin lukekaa oikeasti laser-tekniikasta.
  Laser säde ei tee samanlaista aaltoa kuin tavallinen valo vaan se kulkee hyvinkin suoraan. Se on mahdollista nähdä se ”beami” kunhan laserissa on tarpeeksi watteja. laserin väri vaikuttaa myös sen näkymiseen. Vihreä beami on hyvinkin helppo havaita menkkääpä kattomaan

 • astro sanoo:
 • Juudas sanoo:

  Veikkaan,että minä tein tuon 3dmaxilla viidessä minuutissa.
  En.Mutta joku muu.

 • ppietu sanoo:

  Ufohan se on, mutta että ulkoavaruudesta tullut ufo ? Tuskin.

 • Nabu sanoo:

  Älkää uskoko tätä astroa. Ei tiedä mistä puhuu. Laser on sähkömagneettista säteilyä, eikä sitä voi nähdä tyhjiössä. Piste.

 • arena sanoo:

  Ikävä kyllä feikki, selviää kun lukee youtuben selityksen, tyyppi muka löysi maasta kameran jossa oli tällainen video. Lisäksi muualla netissä tiedetään kertoa että tätä samaa videota on tarjottu toisessa yhteydessä, muka Etelä-Afrikassa kuvattuna.
  Kolmioufot sinänsä ovat todellisia, misitä sitten ovatkaan peräisin.

 • ahet sanoo:

  Sääpallo.

 • 555+111 sanoo:

  Aivan selvä tiedustelukone TR-3B. Näistä on huhuttu jo 90-luvun puolivälistä.
  On ehkä yksi tarkimmin varjelluista sotilaskoneista, vieläkään ei tahdota myöntää koneen olemassaoloa. Lukuisat havainnot puhuvat puolestaan. Tässä taas yksi syy miksi armeija+eri virastot ovat tyytyväisiä että näitä luullaan ufoiksi.

 • maratzu sanoo:

  Niion aivan niiku TR-3B. Katoin googlen kuvahaun kautta ja sieltä tuli aivan ton näkösia kuvia. Tämäkin juttu selvisi. 😀

 • poju sanoo:

  ettekö te tajua, laser ei näy muutenkun esim, sumussa, savussa tai muussa vastaavassa, se on vaan valoa joka on kohdistettu johonkin, ja se näkyy siinä jossakin, mutta ei viivana

 • Xplosiw sanoo:

  Poju, ihan hyvin tuossa saattaa olla pölyä tai valoa esim. ilmassa.

 • Niko sanoo:

  Ihan on ihmisten tekemä. Käytetty vain muiden sivilisaatioiden avaruusalusten teknologiaa. Näin ainakin Billy Meier sanoo.

 • Nabu sanoo:

  Maukka, et taida ymmärtää miksi se näkyy pimeässä? Koska ilmassa on enemmän tavaraa kuin uskotkaan, ja lasersäde kimpoaa ja diffraktoituu ilmassa olevista hiukkasista. Jos laitat laserin tyhjiöön ja vaikka kuinka laitat huoneen pimeäksi ja laseriin lisää watteja niin ei se säde sieltä maagisesti tule näkyviin. Tutki faktoja ennekuin moitit toisia.

 • calico jack sanoo:

  Hmm.. paha sanoa.. Aika hyvä pätkä vaikken uskokkaan koko hommaan. Tota voisin kutsua jo ufoksi jos on oikea tapaus.

 • JFK sanoo:

  Jokainen joka on katsonut Tähtien sodan tai jonkun muun avaruus seikkailun tietää, että Laser näkyy tyhjiössä ja sanoo ptsiu. Säde jopa liikkuu niin hitaasti, että sitä voi silmällä seurata.

  No eih niinkuin Nabu ja muutama muukin on jo sanonut niin ei sähkömagneettista säteilyä voi silmällä nähdä ellei se osu johonkin eikä läheskään kaikissa tapauksissa silloinkaan. Jos jollain on teistä on sellaiset silmät, että näkee niin olet varmasti ainut maailmassa.

  Sähkömagneettisilla säteillä kun ei ole lepomassaa mitä nähdä. Jos ette usko kysykää fysiikan opettajaltanne tai lukekaa vaikka Wikipediasta.

 • Cernunnos sanoo:

  Huonolaatuiset videot ja kuvat ovat vihoviimeinen asia, joilla UFO-asioita kannattaa yrittää todistella. Kuka tahansa edes hieman 3d-mallinnukseen perehtynyt osaa valmistaa tämän tasoisen pätkän. Valojen, varjojen, pintojen ja kameraheilunnan mallintaminen on nykyään erittäin hyvin automatisoitua eri 3d-mallinnusohjelmissa. hannu:n antamassa linkissä tämä yksittäinen video debunkattiin muutenkin vakuuttavasti, joten mielestäni keskustelun jatkaminen jostain kyseenalaisista ”TR-3B” (jota ei käsittääkseni ole olemassakaan) yhteyksistä on turhaa.

 • 555+111 sanoo:

  F-117 Nighthawk(stealth fighter). 70-luvun puolivälillä ryhdyttii rakentamaan, -81 ensilento. Ilmavoimat kielsivät koko koneen olemassaolon vielä -88 . -92 tuli virallinen ilmoitus ilmavoimilta että kone todellakin on olemassa vaikka sitä oli käytetty jo sotilasoperaatioissa esim. panama, persianlahden sota… KÄSITTÄÄKSENI TÄTÄ KONETTA EI OLLUT OLEMASSA ENNEN VUOTTA 1992.

 • Hot the Pot sanoo:

  Tähän alkuun Star Warsin teema: Paapaapaapaappapaapaappapaa ja sen jälkeen paljastus http://www.abovetopsecret.com/forum/thread399327/pg1

 • Cernunnos sanoo:

  555+111:
  Yhdentekevää, sillä yhtymäkohdat F-117:an ja TR-3B:n välillä jäävätkin siihen, että armeija kieltää/on kieltänyt koneiden olemassaolon. Millään logiikalla tuosta ei seuraa sitä, että TR-3B:kin on olemassa (ufo-harrastajien kuvittelemassa muodossa). F-117 käytettiin avoimesti. TR-3B yhteydet Belgian ”kolmioufotapaukseen” ovat lähinnä joidenkin ufo-harrastajien huonoja arvailuja liittyen oletettuihin samanaikaisiin testilentoihin. Läppäsi ei valitettavasti tällä kertaa onnistunut.

 • 555+111 sanoo:

  mä en tarkoitakaan et täs on kysees mikään ufoteknologialla oleva lentävä vekotin, tää on ihan ihmisten keksimä ja rakentama laite…ja näköjään vielä testivaiheessa, eikä kovin onnistunut.
  Mutta se mitä SÄ et käsitä, ei tarkoita että sitä ei ole olemassa. Käsitätkö mitä ajan takaa.

 • maukkamma sanoo:

  Nabu olet oikeassa.Pitää asioita tutkia,mutta asiallisia kommentteja ei saisi poistaa.

 • pekko sanoo:

  Muistaakseni tuo video on todettu väärennökseksi jo aikoja sitten

 • pekko sanoo:

  Niin tässä linkki huijauksen tekijästä ja dataa siitä

  http://shadowboxent.brinkster.net/HoaxResearchCenter/IrishTriangleUFO.html

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot