ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Australiassa satoi kalaa

Lajamanu nimisessä Australialaiskaupungissa on satanut vaaleita pieniä kaloja kahden päivän ajan.

Poikkeuksellisen ilmiön uskotaan johtuvan ukkosmyrskystä, jonka aikana mahdollisesti kalat olisi imaistu ilmaan ja sitten heitetty maahan.

Kaloja on satanut aikaisemmin myös vuosina 1974 ja 2004.

Itse pidän myrskyselitystä jokseenkin outona. Jos myrskyn aikana olisi ilmaan imaistu tavaraa, niin miksi satoi vain kaloja. Myöskin tuntuu oudolta, että ilmasta tippuessa kaloja sataisi kahtena päivänä putkeen!

Outojen sateiden aikana on satanut myös aikasemmin mm. matoja ja rahaa.

Lähde: uusisuomi.fi

Tykkäys ja jakotoiminnot:

42 kommenttia aiheeseen: Australiassa satoi kalaa

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • baranorm sanoo:

    Vai että oikein kaloja satanu taivaalta..kyllä se on nyt maailmanloppu lähellä! Mutta tommoseen rahasateeseen olis kyl kiva päästä, pitäis olla vaan iso säkki ja harava mukana..eikä sitten muuta kuin euroja (satasen seteleitä) tai ameerikan taaloja. 😉

  • zuu sanoo:

    Periaatteessa aivan mahdollista. Viime kesänä mökillä satoi aivan helvetisti läpi yön ja seuraavana aamuna isäni huomasi pihamaalla kaloja n.50kpl.

    Selitys lienee siinä että kalat olivat olleen aivan pinnassa (kalat vesisateella tulevat veden pinnalle, koska se on happirikasta) trombin iskiessä ja se oli sitten imaissut fisut yläilmoihin.

  • TeleMakkara sanoo:

    ”Itse pidän myrskyselitystä jokseenkin outona. Jos myrskyn aikana olisi ilmaan imaistu tavaraa, niin miksi satoi vain kaloja. Myöskin tuntuu oudolta, että ilmasta tippuessa kaloja satoisi kahtena päivänä putkeen!”

    Totta kai kalojen ja muun ryönän sataminen on aina outoa, mutta mielestäni myrsky on ehdottomasti todennäköisin selitys. Vai löytääkö Wespa yhtään vähemmän outoa selitystä tapahtuneelle?

  • aikatrippi sanoo:

    Hmmm..jospas tässä onkin takana eri ”ulottuvuuksien” kohtaamisesta. Eli,joskus harvoin nämä ulottuvuudet/maailmat kohtaavat ja sieltä saattaa tulla jotain meidän puolelle. Toinen ulottuvuus on hyvin samankaltainen kuin omammekin. Tämä toinen ulottuvuus voi aktivoitua jotenkin myrskystä ja tulee ns. häiriöitä kenttään,jolloin sieltä pääsee vuotamaan ”juttuja” meidän ulottuvuuteen…hieman vaikea selittää kuitenkin. :/

  • Hyvää päivää taasen… Jäi itseänikin kiinnostamaan löytyykö Wespalta vähemmän outo selitys tälle ilmiölle? Mitäs muuten Mainalle kuuluu?

    Aikatripille vois sanoa, et juu, oikein mielenkiintoista. Tais olla Albert Einstein, joka sanoi, että tieteellinen teoria, jota ei pysty selittämään ymmärrettävästi 12-vuotiaalle on arvoton.

  • Wespa sanoo:

    Telemakkara ja Höpönpöpö en tiedä vähemmän outoa selitystä vielä, mutta mielestäni ei ole selvää olemassa olevaa normaalia keinoa miten myrsky pystyisi imaisemaan kalat ilmaan ja sitten kahden päivän aikana tiputtelisi niitä. Eikös kalojen pitäisi heti tippua maahan? Ja miksi samalla ei tullut muita kalalajeja tai muita veden eliöitä?

    Omaa spekulointiahan tuo vain oli. Miksi pitäisi olla toista selitystä olemassa jos pitää jotain ei niin todennäköisenä? Jos voin kumota jonkun väitteen tai kertoa, että se on mielestäni epätodennäköinen, niin miksi minun pitäisi tarjota jotain muuta tilalle? Totesin vain, että mielestäni myrsky ei ole todennäköinen selitys, vaikkakin se voi sekin olla kyseessä. Olen valmis muuttamaan mielipidettäni kunhan saan varmempaa tietoa tai näkökulmaa siitä miten myrsky on voinut pitää kaloja ilmassa kahen päivän ajan ja väliajoin tiputellut niitä.

    PS. Höpönpöpö sanomasi kuvaa hyvin tilannetta. ”Tais olla Albert Einstein, joka sanoi, että tieteellinen teoria, jota ei pysty selittämään ymmärrettävästi 12-vuotiaalle on arvoton.” Myrskyteoria on Albertin mielestä siis arvoton, koska sitä ei ole selitetty ymmärrettävästi.

  • Prisoner sanoo:

    http://www.metro.co.uk/weird/815504-weird-weather-the-strangest-things-to-fall-from-the-sky

    Aika erikoista. Tuo sammakoiden sataminen elokuvassa Magnolia oli muuten aika hyvin toteutettu. Saattais olla aika hämärä fiilis, jos sattuis oikeassa elämässä kohdalle.

  • TeleMakkara sanoo:

    ”Jos voin kumota jonkun väitteen tai kertoa, että se on mielestäni epätodennäköinen, niin miksi minun pitäisi tarjota jotain muuta tilalle?”

    Ei tietenkään ole pakko, eikä tietääkseni kukaan ole näin väittänytkään. Mutta ymmärrät varmaan että kommenttisi jätti hyvin vahvan kuvan että sinulla on oma mielipide tapahtumien kulusta, joka herätti mielenkiintomme.

    ”Ja miksi samalla ei tullut muita kalalajeja tai muita veden eliöitä?”

    Alkuperäisen artikkelin pikaisen läpiluvun jälkeen en löytänyt mitään mainintaa siitä, että taivaalta olisi satanut yksinomaan kaloja. Myrsky on saattanut imaista mukaansa enimmäkseen suurissa parvissa liikkuvia kaloja, jotka satoivat suhteellisen paikallisesti alueelle jossa haastateltavat sattuivat olemaan. Pari muuta elukkaa tuskin olivat mainitsemisen arvoisia.
    Lisäksi artikkelissa kalojen mainitaan olevan yleisiä kyseisellä alueella, sekä sääolojen täydellisiä tällaisen tornadon muodostumiselle. Myrsky saattoi myös riehua parin päivän ajan riepotellen kalaa satunnaisesti kun vain parvi sattui osumaan tornadon kohdalle. Kalat siis tuskin leijuivat pilvissä parin päivän ajan.

    Osa epäjohdonmukaisuuksista saattaa ratketa yksinkertaisesti myös haastateltavien liioittelulla ym. epätarkkuuksilla.

  • IFO sanoo:

    Tuo kalateoria nimenomaan EI ole outo. Ja se taitaa ongelmassa olla ongelmana. Ottaen huomioon blogin aihepiirin, olisihan uutinen kieltämättä kiehtovampi, jos vaikka UFOt olisivat käyneet ripottelemassa kyseisiä kaloja… 🙂

    Toisaalta moni täältä löytyvä uutinen kiehtoo juuri niiden selittämättömyyden takia. ’Selitys’ siis sekin.

  • billym sanoo:

    Kaikkein loogisin selitys tälle on se, että UFO-miehet on käyneet kalassa, mutta huomanneet aluksessaan kalojen olevan alamittaisia. Intergalaktinen kalastusvirasto mätkäisee isot sakot alamittaisista, joten on ollut parempi dumpata kalat ulos UFOsta.

    Vai muka myrsky 🙂

  • Huttu sanoo:

    Wespa tämän teorian voi hyvinkin ymmärrettävästi selittää 12-vuotiaalle.. Jotenkin sä et nyt vaan tunnu tajuavan tätä teoriaa ja kaikesta tarttee vääntää aina melkein pakolla jotain mysteeristä.

    Spekuloinnin sijaan voisit ottaa yhteyttä sähköpostitse vaikka johonkin ilmatieteenlaitoksella työskentelevään henkilöön ja kysyä ammattilaisen mielipidettä siitä että miten kalat imaistaan ilmaan myrskyn aikana? Varmasti osaavat vastata, vai oliko se niin että ammattilaisen mielipide on suoraan jostain nwo-ohjekirjasta ja sitä pitää pitää valheena 😛

  • jimmy sanoo:

    mutta missä on kuvat tai video tästä ilmiöstä. luulisi että joku olisi kuvannut tämmöisen:D

  • Horhe sanoo:

    UFOilla liikkuneet ”Valontuojat” ovat päättäneet auttaa nälänhädässä, mutta erehtyneet tiputtamaan kalat väärän paikkaan? Toinen myös järkevä selitys on se, että NWO salaliitto on sekaantunut myös tähän. WTC:n toisen tornin kalakaupan tuotteet ovat singahtaneet myrskyn aikana vahingossa väärälle ulottuvuudelle. Mitähän mieltä Einstein olisi tästä? Tai sitten yksinkertaisesti maailmanloppu tulee 2012.

  • ninni sanoo:

    eikös poltergeist-ilmiöihin liitetä joskus outojen asioiden ja esineiden sataminen ???

  • pietari sanoo:

    jostain olen lukenut,en ny muista mistä että suomessa olisi jossahin kaupungissa satanut luutia joskus keski ajalla, ja asia olisi useita merkintöjä ajan kirjoiruksissa..kyllä poltergeist ilmiössä voi olla outoja sateita itse olen uskokaa tai älkää kokenut rahasateen sisätiloissa.(vanhoja pennin kolikoita noin 8kpl)

  • Horhe sanoo:

    Kyllä. Räyhähenget ovat suutuspäissään saaneet aikaan kala-sateen, koska kyläläiset eivät ole uhranneet sikiötä Siriuslaisille. Tämä käy myös järkeen…mitä vielä? 😉

  • Horhe sanoo:

    …ja se, että ”pietarin” isä on suutuspäissään nakannut alati kiukuttelevaa muksuaan pennin kolikoilla on myös järkyttävän paranormaalia!!!

  • Wespa sanoo:

    Huttu:
    Wespa tämän teorian voi hyvinkin ymmärrettävästi selittää 12-vuotiaalle.. Jotenkin sä et nyt vaan tunnu tajuavan tätä teoriaa ja kaikesta tarttee vääntää aina melkein pakolla jotain mysteeristä.

    Mysteeristä on niin kauan kunnes tulee järkevästi selitettyjä tai perusteltuja vaihtoehtoja. Mutta sitä ei oltu uutisessa tehty, oli maininta myrskystä, mutta siihen se jäikin. Mielestäni asioita ei voi ymmärtää kunnes saa vastauksen epäselviksi jääneille asioille (eikö näin?). Toki voi hyväksyä myrskyselityksen kyselemättä vaikka se tuntuu oudolta, mutta miksi sitä ei saisi kritisoida tai kysyä asioista jotka eivät mielestään matchaa? Kritiikkiähän tekin esitätte epäselville asioille ja katselette niitä näkökulmista joista etsitään virheitä. Mielestäni se on ihan perusteltua pyrkiä kumoamaan asioita ja pyrkiä etsimään selityksiä, se on sitä totuuden etsimistä.

    Telemakkara:
    Myrsky saattoi myös riehua parin päivän ajan riepotellen kalaa satunnaisesti kun vain parvi sattui osumaan tornadon kohdalle. Kalat siis tuskin leijuivat pilvissä parin päivän ajan.
    Osa epäjohdonmukaisuuksista saattaa ratketa yksinkertaisesti myös haastateltavien liioittelulla ym. epätarkkuuksilla.

    Noniin nyt tuli jo järkevästi selitettyä asia. Kiitos tarkennuksesta. 🙂

  • papu sanoo:

    Selityshän tälle voi olla vaikka mikä: tornado, poltergeist, ufo, toiset ulottuvuudet tms., koska minä ainakaan en ole löytänyt virallista tutkimustulosta asiasta. Eikä sekään välttämättä kerro totuutta. Intiassa on muuten satanut verta, varmaan täälläkin ollu juttua siitä.

  • Napo sanoo:

    @Wespa
    ”Miksi pelkästään kaloja?!
    Tuossahan joku mainitsikin jo, että kalat tulevat pintaan sateella, koska pintavesi on silloin happirikasta.

    Ja, jos joutuisin kirjoittamaan lehteen artikkelin kyseisestä sateesta, en alkaisi luettelemaan mitä sieltä on satanut. Meressä on niin paljon erilaisia eliöitä. Eikä täällä toisella puolella Tellusta voi tietää muuta, kuin mitä on sieltä suunnalta ilmoitettu.
    Jospa puhelinlaskut ovat niin suuret, etteivät Australialaiset voineet luetella kaikkia mahdollisia mereneläviä.

  • Aivan, on paljon todennäköisempää, että paikallinen trombi nappaa mukaansa yksittäisen pintaan noussen parven kuin rohmuaisi pohjamutia myöden kaikennäköistä härpäkettä ilmojen vietäväksi…

  • Skauris sanoo:

    Sataisipa täälläkin kalaa.
    On meinaan tuo kalan kilohinta nykyisin niin helevetin suolainen :/

  • IFO sanoo:

    Tietääkseni tuollaisia ilmiöitä on sattunut aikaisemminkin. Ilmiö ei tietenkään ilman kaloja mikään erikoinen ole. Tietynkokoiset kalat vain sattuvat olemaan tiettyyn aikaan tietyssä paikassa, ja poikkeuksellinen lopputulos on valmis. Alalla (meteorologit) tunnetaan niin tapauksia, kuin se, että ne ovat mahdollisia: poikkeuksellinen matalapaine ja/tai yhdessä esiintyvä myrsky voi nostaa vedestä asioita, joiden ei sieltä pitäisi nousta.

    Taas kerran: ihmeidentekijä ei tässä ollut kyläläiset, luonto, eikä UFOt – vaan lehdistö.

  • Masterpiece sanoo:

    Taidan jopa muistaa kun biologian opettaja puhui kerran tuosta ilmiöstä, ja sanoi tosiaan sen johtuvan myrskystä. Outoahan tuo on, mutta mitään mystistä siinä ei ole.

  • Skauris sanoo:

    Muistelen vain tosin yhtä tarinaa, jonka mukaan eräässä kylässä (olisiko ollut 1600-1700 luvulla?) satoi puuristejä.
    Jossain päin maailmaa satoi myös sammakoita.

    Täällä sitä rahasadetta odotellen….

  • sussusssuus sanoo:

    Ehkä ufot on kattonut Austraalian huippumalli haussa ja päättäny viskata kaloja, kun on niin nälkiintyneen näköösiä 😉 heeh

    Noh, joo… onhan tuo outoa muttei varmaan tavatonta..

  • Ogeli sanoo:

    Wespa, tästä ilmiöstä on muuten ollut juttua siinä Mysteerien Maailma-kirjassa.

  • Wespa sanoo:

    Cool. Mulla on se kirja, mutta en oo siitä vielä kehittäny juttuja PB:hen. Ehkä pitäis vilkuilla sitä tarkemmin ja heittää jotain mielenkiintosia juttuja tänne blogin puolelle.

  • Napo sanoo:

    Wespa. Voisitko auttaa vähäsen?
    Tämä ei varsinaisesti liity asiaan, mutta eräällä ystävälläni on/oli kirja, jossa oli kaikenlaisia paranormaaleja tarinoita/kokemuksia.
    Yhdessä niistä kerrottiin jostakin kävelykepistä tai vastaavasta, joka olisi leijunut sängynpäädyssä tms.
    Onko sinulla tietoa tästä?

  • Fölögölöö sanoo:

    Napo, muistaakseni tuo mainitsemasi kävelykeppi-juttu taitaa olla ”Noitien käsikirja”:sta.

  • dididiii sanoo:

    Onkos kukaan muu huomannu että tän paikan laatu laskee entisestää ? Tässä huomasin että iltasanomiin ja iltalehteenki tulee paaaaaaaaljon useammin uusia paranormaaleja sydeemejä! 0.o

  • matruska sanoo:

    joo jotain shaisse videoita joita ei kehtaa edes avata, tosiaan ei tartte kuin vilkasta sivua ja siirtyy pois

  • Napo sanoo:

    Kiitos, Fölögölöö 🙂

  • Mercury sanoo:

    Joskus vuonna miekka ja kilpi – taisi olla kyllä 1980-luvulla – taivas oli punertava täällä pohjolassakin auringon laskun aikaan useiden päivien ajan ja kun lopulta satoi lunta, se oli väriltään paikoin ruosteen punaista. Silloinen järkevältä tuntunut (ja ilmeisesti myös tutkitusti todistettu) selitys oli, että maahan satoi hienoa pölyä, mikä oli noussut kunnon myrskyssä Saharan autiomaan hiekasta yläilmoihin.

  • ninni sanoo:

    on se kyllä typerää ettei voi omia näkemyksiään ja mielipiteitään tuoda esille ilman että eräät niille heti nauravat ja ilkkuvat. Uskomattoman omahyväistä ajatella että ”minun mielipiteeni ja ajatukseni on ainoat oikeat, muut ovat poikkeuksetta väärässä”…..

  • Mercs sanoo:

    Eihän tässä nyt ole mitään omituista. Hienoahan tollanenkin olisi kokea, mutta mitään ekstraordinaryä tähän ei kuulu. Trombit imevät itseensä vaikka mitä, Uudessa-Seelannissa näin ampiaisia täynnä olevan minihurrikaanin.

  • Amy sanoo:

    Joskus vuonna miekka ja kilpi – taisi olla kyllä 1980-luvulla – taivas oli punertava täällä pohjolassakin auringon laskun aikaan useiden päivien ajan ja kun lopulta satoi lunta, se oli väriltään paikoin ruosteen punaista. Silloinen järkevältä tuntunut (ja ilmeisesti myös tutkitusti todistettu) selitys oli, että maahan satoi hienoa pölyä, mikä oli noussut kunnon myrskyssä Saharan autiomaan hiekasta yläilmoihin.

  • Yoshimitsu sanoo:

    Kuvia, tai sitä ei tapahtunut 🙂

    Joo, mie saatan uskoa vaikka mihin mutta sataviin kaloihin en usko ellei niitä pudotettu lentokoneesta.

  • K-k sanoo:

    Ei mitään mysteeristä ainakaan australian suunnalla. Trooppiset myrskyt tykkäävät napata erilaisia esineitä ylös, ja sitten viskaavat ne alas ”vähän” kauempana. Ainoa ”mysteerinen” tässä on se, että on kuulemma joskus tapahtunut britannian saarilla.

  • nuuskamuiqqunen sanoo:

    Taitaa wespa ajatella että iso merihirviö kellä oli kfc:n tarra nenässä ja iso 100 metrinen makkaratikku kädessä tiputteli niitä kaloja taivaalta. Samaisella merihirviöllä oli myös toinen jalka amputoitu. Ja se pelkäs vettä. Ja lauloi agentsia.

  • Wespa sanoo:

    Juuri noin ajattelen. Mistä arvasit? 😀

  • Ghost Girl sanoo:

    Wattaa o__0 Raha sade houkuttaa…Säkki mukaan ja harava niinkuin joku sanoikin

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto