ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Outoilua avaruudessa

Maapallon ulkopuolinen elämä on taas tapetilla ja uutisia aiheesta on alkanut tulemaan entistä enemmän. Viimeksihän kerroimme mm. maan kaltaisen planeetan löytymisestä.

Nyt tutkijat ovat ihmeissään avaruudessa liikkuvasta objektista.

Tällä videolla mm. uutislähetyksiä joissa kerrotaan oudosta kohteesta, joka ei ole meteoriitti, komeetta tai muu normaalisti tunnistettava asia avaruudessa.

http://www.youtube.com/watch?v=ACUP92o5dQ8

[ad#tra-1]
Tykkäys ja jakotoiminnot:

34 kommenttia aiheeseen: Outoilua avaruudessa

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • nibiru sanoo:

    Sattaapi olla Nibiru jonka olemassaolosta Nasa tietää, mutta asia yritetään pitää toistaiseksi pimennossa.

  • baranorm sanoo:

    Jos nyt puhutaan samasta kohteesta, niin kyseessähän on melko vaatimaton möhkäle luokkaa 30m halkaisijaltaan, ei siis mikään planeetta tällä kertaa.
    Nibiru tulee vasta vuonna 2012;-)
    Hienoa joka tapauksessa se että nyt tuntuu olevan vipinää näiden asioiden suhteen kovasti…jotain suurta on varmasti tekeillä.

  • WM_ sanoo:

    Oli mikä oli, mieltä lämmittää, että avaruuteen päin ollaan korvat ja silmät auki 🙂

  • Huttu sanoo:

    Mun mielestä noi kaikki klipit mitä tohon on lyntätty yhteen niin on jo useita kuukausia vanhoja juttuja.

    Ja esim. tossa alussakin kun herra Kaku kertoi jostain objektista niin eikö sitten lopulta paljastunut ihan vaan asteroidiksi? Tuokin uutinen jo monta kuukatta vanha..

  • Finshady sanoo:

    Alla koko video kyseisestä Kakun haastattelusta liittyen tuohon mystiseen futiskentän kokoseen objektiin avaruudessa.
    http://www.youtube.com/watch?v=48YYKb7CSN0

    Eivät ole 100% varmoja mikä se on, mutta tällä hetkellä heidän paras arvaus olisi että tuossa on kaksi asteroidia jotka ovat törmänneet joskus toisiinsa mikä selittää oudon repaleisen muodon ja pöylyvanan.

  • Xul sanoo:

    Jättäkää nyt jo ne Nibiruhihhuloinnit

  • jäppinen sanoo:

    Jotkut ihmiset on vaan niin ahdasmielisiä että ne todella luulee että me ollaan ainuita universumissa. Koko idea siitä että ollaan ainoita tuntuu aivan naurettavalta. Ottakaa nyt helVtissä se järki käteen ruvetkaa pikkuhiljaa ajattelemaan. Vatikaania ja kirkkoa moinen ufojen löytyminen ottaa päähän, koska se kyseenalaistaisi luomis kertomuksen. Se on jännä että osa ei usko ufoihin mutta uskoo että tuolla ylhäällä on joku ukko mikä tuomitsee eläviä ja kuolleita.

  • adramelek sanoo:

    ”Vatikaania ja kirkkoa moinen ufojen löytyminen ottaa päähän” Ufo= unidentified flying object. Miten moiseen voi ”uskoa.” Kyseessä on vain termi, joka tarkoittaa tunnistamatonta lentävää esinettä. Käsitteet haltuun, ennen kuin käyt meuhkaamaan avaruusolennoista.

  • jäppinen sanoo:

    Uskoa niiden olemassaoloon älä jaksa ruveta Nssimaan pilkkua

  • Finshady sanoo:

    Kyllä minä ainakin uskon UFOihin.

    Siis tunnistamattomiin lentäviin esineisiin. UFO = unidentified flying object (jotkin mieltävät virheellisesti tämän termin merkitsevän myös itse isopäisiä kuu-ukkoja).

    On toki luonnollista että kaikkea mitä taivaalla kiitää ei voida tunnistaa.

    Se mitä nämä sitten ovat ja onko niiden kyydissä isopäisiä humanoideja valovuosien takaa, vaiko Antarktikselle toisen maailman sodan jälkeen paenneita natseja, suurvaltojen salaisien projektejen pilotteja vai tämän planeetan ihmisiä tulevaisuudesta onkin se todellinen kysymys.

  • tomi sanoo:
  • Näsis sanoo:

    Noi pilkun viilaukset vois tästä genrestä jättää pois, varsinkin UFO kirjainlyhenteen kohdalla. Jokaikinen varmasti tietää mistä sanat UFO tulee. On huomattavasti helpompi puhua/kirjoittaa UFOista kuin pienistävihreistämiehistämarsintuoltapuolen.

  • Wespa sanoo:

    UFO -sana on populärisoitunut tarkoittamaan myös avaruusolentoja. Asiayhteydestä muutenkin pitäisi ymmärtää mistä puhutaan ja varsinkin jos ymmärtää, niin mielestäni pilkun viilaus on aivan turhaa. Jatkossa tulen vastaavanlaiset turhat pilkunviilaukset poistamaan, varsinkin kun UFO sanan merkityksestä täällä on käyty jo useita keskusteluja. 🙂

    Pidetään keskustelu asiallisena jatkossakin. 🙂

  • eniten tässä häiritsee se että heidän olemassa olo kyllä tiedetään mutta se että ne eivät tule tänne julkisesti vaan hilluvat pitkin poikin ja näkyvät harvoille valituille (itseni mukaan luettuna \o/)

  • baranorm sanoo:

    Täytyy totuuden nimessä muistaa että tuollainen globaali paljastus tulee aiheuttamaan valtaisan myrskyn ainakin ensialkuun tiedemaailmassa, jossa skeptikoille tulee tosi kuumat oltavat. Ei siis mikään ihme jos asiaa pantataan vielä kovasti.
    Mulle henkilökohtaisesti tällainen paljastus olisi vain lähinnä kuittaus sille että oikeassa ollaan;-))
    Mutta eipäs nyt hosuta, mielestäni on parempi niin, että ensin koko alien-asia paljastetaan hallitusten yms kautta ja vasta sitten nämä uffot voivat tulla esiin oikein näyttävästi. Tämä olisi hyvä ratkaisu. Jäädään odottamaan tapahtumien edistymistä!

  • Symphony sanoo:

    Onkohan tää taas niitä missä ensin hehkutetaan ties mitä päivämääriä (linkki siis) suuresta tulemisesta, valosta ja ymmärtämisen ajasta sekä ties mistä. Kun päivämäärät taas purjehtii ohi, eikä mitään tapahdu, rukataan päivämäärää vähän eteenpäin. Tätä tehdään tovi ja kun mitään ei taaskaan tapahdu, homma unohdetaan ja kuopataan siihen asti kun joku saa asiasta taas uutta tietoa. Sitten alkaa sama rumba uudestaan hieman tuunattuna versiona.

    Kyllä alkaa olla todella pienet odotukset sen suhteen että edes hallitukset tietävät mistään mitään. Voishan tuota sokeasti uskoa vaikka Mikki Hiiren mutta ei oikeen jaksa

  • miettikää sanoo:

    se on aivan selvää , ettei täällä yksin olla..Luultavasti jo meidän galaksissa on paljonkin eriasteista elämää..do the math

  • Kalevi sanoo:

    uskomatontahan tuo on että ihminen ei vieläkään uskalla myöntää muun elämän olemassaoloa, sehän on jopa röyhkeää ajatella että ihminen on ainut _ÄLYKÄS_ olento maailmankaikkeudessa.. ei pysty ymmärtämään ihmisten motiiveja salailla asioita, ja tehdä asioita omaan napaan tuijottamalla O_O

  • shrax sanoo:

    Jäppinen, se ei kyllä mitenkään uhkais kirkkoa vaikka löytyiski ulkopuolista elämää. luomis kertomusta ei pidä ottaa ihan niin kirjaimellisesti, se on metafora, niinku koko raamattu yleensäki. vois joo tosiaan niitä aivoja joskus käyttää…

  • shrax sanoo:

    ja tosiaankin uskon että elämää löytyy muualtakin kuin maasta, ja vielä todennäköisesti kehittyneempää, ottaen huomioon maapallon nuoren iän verratuna moniin muihin elinkelpoisiin planeettoihin.

  • katselija sanoo:

    Kiletämättä vaikea uskoa ufoihin kun joka ilta taivasta katsoessa joudun toteamaan ”ei näy ei kuulu. . . ei yhtään mitään. . . ”

    Melko hiljaista ainakin täällä suomen uforintamalla.

  • Symphony sanoo:

    En kiistänyt elämää avaruudessa, vaan tarkoitin etten usko maan hallitusten peittelevän mitään sen suurempaa invaasiota tai maailmanloppua. Ihminen kapinoi auktoriteettejä vastaan luonnostaan ja se on omiaan luomaan näitä salaliittoteorioita hallitusten Ufo-politiikasta ja ties mistä peittelyistä.

    Voin olla väärässäkin, tiedäpä häntä. Jokatapauksessa en ole vielä kuitenkaan nähnyt yhtään kunnon todistetta hallitusten Ufo-salailuista tai mistään muustakaan vastaavasta. Huhupuheita ja olettamuksia vaan.

    Ufot itsessään nyt sitten ovat asia erikseen

  • Thebel sanoo:

    Oon nähny tuon kuvan jossain, ja siellä puhuttiin siitä, että kyseessä saattaa olla kahden komeetan törmäyksen jäänteet. Ja tämä saattaa olla aika varmma juttu. Kuva on kuitenkin aito, eikä mikään feikki, lisäksi tämä Kaku on yksi arvostetuimmista tiedemiehistä.

    Tosiaan, kyseessä saattaa olla törmäyksen jälkeen jäljelle jäänyt osa, tuossa kuvassa näkyy, kuinka kierteinen tuon kappaleen pyrsö on, joka johtuu siitä, että kappale pyörii nopeasti.

    Joten olen samaa mieltä kuin Finshady

  • theMoonMan sanoo:

    Obama murhataan ennen kuin ehtii paljastaa mitään hallituksen salaamia UFO-dokumenttejä, koska muu USA:n johtava eliitti on sitä vastaan. Ja samalla ne asioita salailleet päättäjät joutuisivat syytteisiin. Obamallehan se sopisi sillä salaliittolaiset ovat enimmäkseen republikaaneja ja esimerkiksi presidentti Bushin neuvonantajia. Mutta heillä on yhä liikaa valtaa, eikä Obama voi paljastaa näitä salaisuuksia(jos ylipäätään niistä mitään tietää)

  • osku sanoo:

    samaa mieltä baranormin kanssa.

  • baranorm sanoo:

    Sen verran vielä että JOS asiat ovat todella jo näin pitkällä
    kuin oheinen video antaa ymmärtää, niin tuskinpa tällaisia asioita tullaan paljastamaan koko maailmalle:
    http://video.google.com/videoplay?docid=2812084192530401757#

    Huh huh! Aika kammottavaa jo pelkkä ajatus siitä että näin on.

    ” Obama murhataan ennen kuin ehtii paljastaa mitään…..”
    Ugh, toi oli paha…noinhan siinä voi käydä!

  • baranorm sanoo:

    PS
    Tässä vielä hyvin mielenkiintoista tietoa e.m. videon taustoista; siellä mm. arvellaan Dean Radinin ollen paikalla
    haastattelua tehtäessä. Radin on varsin merkittävä persoona
    paratutkimuksen alueella!
    http://www.ufodigest.com/news/0607/alien-interview.html

  • Apua sanoo:

    Alkaa jo vähän pelottamaan. Jo pitkän aikaa on ollut sellainen olo, että jotain tapahtuu.

  • Sally sanoo:

    Ohhoh! aika kiinnostava video =) Pidän todellakin näistä, ja minua kiinnostaa tälläiset todella paljon. Uskon, että on ulkopuolista elämää, ja että he ovat jo käyneet täällä, tietävät lähes kaiken meistä ja maastamme. Niinkuin muinaiset astronautitkin. Muinaisilla ajoilla, he ovat käyneet täällä. Heillä on ollut silloinkin korkeaa teknologiaa. He ovat kertoneet ihmisille teknologiastaan ja muista heidän asioistaan. Kuinka muuten siihen hieroglyfiinkiin olisi piirretty niitä lentäviä laitteita? Ärsyttää myös, kun NASA kiistää heidän olemassaolon. He kai pelkäävät että ihmiset menevät shokkiin.. no, se ei olekaan hyvä asia. Toivottavasti he ovat jo ottaneet heihin yhteyttä. Heiltä voisi saada paljon hyvää teknologiaa ja muutra hyödyllistä, ja otan heidät ilomielin vastaan! =) Toivottavasti, he tulevat, ja kertovat maastaan ja itsestään vielä minunkin elinaikanani. =) Tulipas taas pitkä pätkä tekstiä.. No odottellaan innolla mitä tapahtuu!

  • osku sanoo:

    samaa mieltä Sallyn kanssa.Uskon juuri itse tuohon teoriaan. ja uskon myös siihen että ”alienit” on auttanu egyptiläisiä ja mayoja rakentamaan ne pyramidit.

  • Sally sanoo:

    Niin. Pyramidit, aika outoa että silloin on sellasia pystytty rakentamaan. Uskon Oskun tuohon juttuun että varmasti ne ”alienit” on auttanu niitä ainakin jossain niissä. Ja tuo outo esine, se voi olla ihan mikä vaan, vaikka avaruusromua. Mutta uskon että avaruusromukin tunnistetaan. Voi hyvinkin olla, että vieraita on tulossa 😛 Toivon ainakin niin.

  • Michelle sanoo:

    Obama murhataan ennen kuin ehtii paljastaa mitään hallituksen salaamia UFO-dokumenttejä, koska muu USA:n johtava eliitti on sitä vastaan. Ja samalla ne asioita salailleet päättäjät joutuisivat syytteisiin. Obamallehan se sopisi sillä salaliittolaiset ovat enimmäkseen republikaaneja ja esimerkiksi presidentti Bushin neuvonantajia. Mutta heillä on yhä liikaa valtaa, eikä Obama voi paljastaa näitä salaisuuksia(jos ylipäätään niistä mitään tietää)

  • K-k sanoo:

    Mielestäni lauseenpoikanen ”confirmed UFO” on kaikkein naurettavin ikinä. ”Olen varma että se on TUNNISTAMATON” 😐 Jees poks, että näin tänään

  • rukoilemme puolesta Jumalan sanoo:

    Olisi kohdata Jumala. Ei minulla enempää aikaa. Kohdata Jumala. Jumala sanoo voivansa tehdä sen mitä Jumala haluaa tehdä, sen Hän tekee?

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto