ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Vatikaani tutkii maan ulkopuolisen elämän mahdollisuutta

Vatikaani on kertonut julkisesti, että pitää maan ulkopuolista elämää mahdollisena. Tämä on yksi askel eteenpäin avaruusolentoasioita puhumisessa, kun kristinuskovaisillekkin annetaan selkeä viesti asioiden laidasta.

Lisää aiheesta tällä videolla

Tiesitkö muuten, että Vatikaani hallitsee maailman isoimpia teleskooppeja?

Löysin videon tästä mielenkiintoisesta blogista:
http://zale81.blogspot.com/

Tykkäys ja jakotoiminnot:

17 kommenttia aiheeseen: Vatikaani tutkii maan ulkopuolisen elämän mahdollisuutta

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Korn sanoo:

    Where’s your God now…?

  • 555+111 sanoo:

    Se on pikku pakko vatikaanilla ruveta tekeen jotain, tää UFO-homma rupee lähenteleen jo oma uskontoaan. Parempi olla myöntyvinään josko sillä sais porukkaa pysyyn kirkossa. Vaarana on että liiallisella kieltämisellä rupee surakunnista ”sielut” häviään…

  • Eppu sanoo:

    Mutta eikös se vatikaaneilla ja monilla muillakin joskus ollut niin että kun raha kirstuun kilahtaa sielu taivaaseen vilahtaa, että siinäkin on mennyt muutamia tarkoittamiasi sieluja 😉 ja Kom, kommenttisi oli huvittava mutta aivan kohdalleen osuva.

  • Huttu sanoo:

    Joo ne oli niitä aneita. Silloisen Paavin rahakirstun pohja alkoi ikävästi näkymään joten peijakkaat saivat mahti-idean ja alkoivat myymään taivaspaikkoja kansalaisille.

    Ja tietenkään silloiset hartaasti uskovaiset ihmiset eivät vain voineet kieltäytyä tuollaisesta tarjouksesta 🙂

  • NWOfighter sanoo:

    Mutta kun Raamattu juuri varoittaa meitä avaruusolennoista!

    Ef. 6:12″Sillä meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan, pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa.”

    Ef. 2:2″Ennen te elitte niiden vallassa tämän maailman menon mukaan, totellen avaruuden henkivaltojen hallitsijaa, sitä henkeä, joka yhä vaikuttaa tottelemattomissa ihmisissä.”

    Tuo avaruuden henkivaltojen hallitsija ei ole kukaan muu kuin itse Lusifer! Ufot ovatkin Saatanan eräs suosikkitemppu ihmisten eksyttämiseksi.

    Lähitulevaisuudessa tullaan käymään sota avaruusolentoja vastaan niin kuin Ilmestyskirja ennustaa:
    ”Ja syttyi sota taivaassa: Miikael ja hänen enkelinsä sotivat lohikäärmettä vastaan; ja lohikäärme ja hänen enkelinsä sotivat, mutta eivät voittaneet, eikä heillä enää ollut sijaa taivaassa. Ja suuri lohikäärme, se vanha käärme, jota perkeleeksi ja saatanaksi kutsutaan, koko maanpiirin villitsijä, heitettiin maan päälle, ja hänen enkelinsä heitettiin hänen kanssansa.”

  • Ranttali sanoo:

    Vatikaani on kylläkin aina tiennyt elämästä ulkoavaruudessa. Ja vaikka Vatikaani onkin eräänlainen ”virallinen” Raamatun tulkitsija, se ei tarkoita, että he kieltäisivät humanoidien olemassaolon, koska ei Raamattukaan sitä missään kohden kiellä. Vatikaanissa kun korkeammalla kirkon palveluksessa yleensäkin ovat yhdet maailman koulutetuimmista ihmisistä. Lisäksi Raamatussa mainitaan monilla tavoin kiertoteitse – jo halutaan niin tulkita – elämän muuallakin olemassaolo.

  • Maybe sanoo:

    ”Where’s your God now…?”

    Tyypillinen alkeellinen käsitys maailmankaikkeudesta. Ufot ja Jumala eivät kumoa toisiaan. Jos ufoihin joskus saadaan kaiken kansan kattava kontakti, ensimmäinen asia jonka ne todentavat on ehkä juuri Jumalan (tai Alkulähteen) olemassaolo.

  • WM_ sanoo:

    Melkein yhtä harhaanjohtava kuin foorumin aihe ”luojamme: ufot vai Jumala?”
    Siis kertokaas miksi asiat pitää tehdä vaikeimman kautta? 😀

  • recon sanoo:

    Joo, vatikaanihan päästi Kopernikuksen pannasta jo reilun 400 vuoden jälkeen, niin edistyneitä siellä ollaan oltu…

  • Mercury sanoo:

    Moniko on lukenut Raamattua? Yleensäkin näitä tekstejä voi tulkita monella tapaa, mutta jo luomiskertomuksesta löytyy mielenkiintoinen pätkä, joka tosin riippuu täysin alkuperäisen tekstin käännöstulkinnasta:

    Ensimmäinen Mooseksen kirja 6:2

    1 Kun ihmiset alkoivat lisääntyä maan päällä ja heille syntyi tyttäriä, 2 jumalien pojat huomasivat, että ihmisten tyttäret olivat kauniita, ja he ottivat näistä vaimoikseen keitä halusivat. 3 Herra sanoi: ”Minä en anna elämän hengen asua ihmisessä miten kauan tahansa. Ihminen on lihaa, heikko ja katoavainen. Olkoon siis hänen elinikänsä enintään satakaksikymmentä vuotta.” 4 Siihen aikaan ja myöhemminkin oli maan päällä jättiläisiä, kun jumalien pojat yhtyivät ihmisten tyttäriin ja nämä synnyttivät heille lapsia. Juuri näitä olivat muinaisajan kuuluisat sankarit.

    Miettikää tuota 😀

  • Mercury sanoo:

    Sen verran meni edellinen postaus metsään, että kyseessähän on ’Pahuus yltyy maan päällä’ kohta

    http://ftp.funet.fi/index/bible/fi/1992/1Moos.6.html#o9

  • 555+111 sanoo:

    Minä en anna elämän hengen asua ihmisessä miten kauan tahansa. Ihminen on lihaa, heikko ja katoavainen. Olkoon siis hänen elinikänsä enintään satakaksikymmentä vuotta.”

    Ja kevyttä ristiriitaa: aika paljon porukkaa eli vedenpaisumuksen jälkeenkin yli reilusti yli 200 vuotiaiksi. Joku joka ei tee virheitä eikä erehdy, tais mokata vähän….

  • WM_ sanoo:

    Vedenpaisumuksen jälkeen Raamatun mukaan?

    Onko vedenpaisumusta saatu mitenkään ajoitettua/paikannettua muuten tieteellisesti minnekkään? 😀

  • 555+111 sanoo:

    Pistin ton vedenpaisumuksen tuohon siksi että, raamatun mukaan se oli uusi alku, olihan kaikki elollinen hävitetty maan pinnalta. Ennen vedenpaisumusta ihmiset tuppasivat elämään jopa 900 vuotiaiksi.

    Tarkoitus oli alunperi kritisoida Mercuryn otetta suuresta satukirjasta 😉
    Ps. Raamattu on luettu, viihdyttävä seikkailukirja. Suosittelen kaikille fantasiakirjallisuudesta pitäville.

  • Mercury sanoo:

    On siinä kirjassa ehkä vähän jotain moraalin siementäkin mukana.

    Vedenpaisumus on siitä erikoinen asia, että vedenpaisumuksesta on kerrottu eri kulttuureissa ympäri maailman. Raamatun tapahtumat sijoittuu lähi-itään, mutta Australian aboriginaalien ja Etelä-Amerikan Maya-intiaanien kerrontaperintöön kuuluu myös vedenpaisumus. Kalevalassahan tarina alkaa myös vedestä, mutta se lienee lainattua varhaisemmista kertomuksista, kun kyseessä ei ole niin vanha saaga.

  • Mercury sanoo:

    WM_ – vedenpaisumuksesta lähi-idässä on olemassa jotain aineistoa ts. kyseessähän oli vehreä / hedelmällinen jokilaakso (Eden?), jossa oli asutusta, kunnes sitten jostain syystä tuo laakso tulvi niin, että kaikki hedelmällinen maaperä huuhtoutui virran mukana. En nyt muista paikannimiä tarkemmin, mutta tuolla jossain nykyisen Iranin suunnalla tämä tapahtui.

  • WM_ sanoo:

    Useat luomisteoriat sisältävät elementin vesi sielä alussa 🙂
    Ja kuten sanoitkin, Kalevalassa on ensin VAIN vettä 🙂

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto