ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Bulgarian tiedeakatemia: Avaruusolennot ovat jo Maapallolla

Bulgarian tiedeakatemian johtajan mukaan avaruusoliot ovat jo maapallolla, mutta pitävät ihmiskunnan moraalittomuutta uhkana mm. luonnolle.

Sinäänsä tämä ei ole uutta tietoa, kun kontaktitapausten ja historian mukaan maapallolla on vierailtu jo kauan aikaa. Ilmeisesti tämä moraalittomuus muiden syiden lisäksi on kuitenkin vielä julkisen suuremman luokan kontaktin esteenä.

Tiedeakatemian avaruustutkimuusinstituutti on tutkinut mm. viljapeltokuvioita ja selvittää niiden sanomaa.

– Avaruusoliot ovat nytkin kaikkialla ympärillämme, ja ne tarkkailevat meitä. Ne eivät ole meille vihamielisiä, vaan ne haluavat auttaa meitä. Emme ole kuitenkaan vielä valmiita kontaktiin niiden kanssa. Ne ovat valmiita auttamaan meitä, mutta me emme tiedä, mitä niiltä pitäisi pyytää, avaruustutkimusinstituutin varajohtaja Lachezar Filipov kertoo.

Filipovi kertoo myös, että alienit ottavat ihmisiin suuremman luokan telepaattisen yhteyden 10-15 vuoden päästä.

Lähde: iltalehti.fi

Kiitos Calemranille vinkistä. 🙂

Tykkäys ja jakotoiminnot:

19 kommenttia aiheeseen: Bulgarian tiedeakatemia: Avaruusolennot ovat jo Maapallolla

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • WM_ sanoo:

    Mielenkiintoinen väite noinkin suurelta mieheltä ja vielä julkisesti 🙂

  • WM_ sanoo:

    http://nwohavaintoja.blogspot.com/2009/11/ufo-disclosure-julkistaminen-27112009.html

    Laitan linkkiä ihan taas vaan, jotta voisimme olla aikaamme edellä 😉
    David Wilcok itse on ennustanut huomiselle

  • WM_ sanoo:

    Bulgaria: ”Olemme ottaneet yhteyttä avaruusolentoihin!”

    http://www.aamulehti.fi/uutiset/ulkomaat/162834.shtml

  • Hexa- sanoo:

    ookei, no siis mitä tähän voi enään sanoa. unelmien täytytmyshän tämä paljastus olisi, jos käyn niin ettei mitään kuulu tiedän tuon silti tulevan muutamien vuosien sisällä, todisteet puhuvat jo puolestaan 😛 ^^

  • mörkö sanoo:

    wau 🙂 hieno homma. vihdoinkin joku varteenotettava taho myöntää tämän!

  • Mikin sanoo:

    No ihmiset ovat itsepäisiä olentoja… harmittaa vaan luonto… se tuhoutuu pikku hiljalleen… nyyh… . On se niin kiva kun he ovat vihdoin tulleet tänne. 🙂

  • mörkö sanoo:

    no niin harmittaa. mutta yleensä asiat opitaan viimeistään kantapään kautta.. ehkä se tässäkin on pointtina, eihän siinä mitään ymmärrä syy-seuraus -suhteista jos kaikki tehdään puolesta.

  • mörkö sanoo:

    en kuitenkaan usko että tämä riittää edes murto-osalle ihmisiä todisteeksi, vaikka asiasta raportoivat useat lehdet ja lähdekin on luotettava ( uutistoimisto ja bulgarian hallinto). kävin muutamalla keskusteluforumilla vilkaisemassa, niin tätä uutista pidetään tällä hetkellä sensaationhakuisena, ja näitä tiedemiehiä pidetään idiootteina, koska ovat bulgarialaisia. Olisi varmaan vakuuttavampaa massoille, että joku suurempi maa (kuten vaikka USA) paljastaisi vastaavaa. Monet eivät edes tiedä missä bulgaria on, joten ei voi odottaa tämän uutisen vielä vakuuttavan kovin montaa. Minut se kyllä vakuutti ja humanoidien läsnäoloon olen uskonutkin aina.

  • warlock sanoo:

    joo o ois se siistii kun humanterit tulis täänne siis joku vahava rotu joka pistäis tän poltsin ja ihmiset järjestykseen siis no eihän tää niikun sillein voi tapahatuu koska ihmisten pitäisi parantaa luonetaan paljon viisautaan ja suurin este varmaan on uhimisten ja toisten vihaaminen ja oppi ymärtämään toisiaan kaikessamitta kaavassa ja huolehtimaan elin ypäristöstään missä ovat siis ihmisten pitäisi toimii yhdessä kaiken hyväksi olla niikuin tiimi vois olla että sen jälkeen vois tulla kotaktii muitenkin rotujen kans )))) miun mielipiteeni on tämä

  • DEA sanoo:

    Missäs kaikki skeptikot on? 😉

  • Captain_K sanoo:

    mörkö: Bulgarian hallinto antanut tiedon, missä?

    DEA: Tähän ei oo porukka vaivautunut edes kommentoimaan, kun tämä tiedeakatemia ei ole esittänyt mitään todisteita tukeakseen väitteitään. Koko ”uutinen” perustuu myöskin siihen, että on viljapeltokuvioita tutkittu… Kai se sun mielestä sitten on universaali fakta nyt. Järki käteen.

  • Hexa- sanoo:

    pitäkää se järki päässä vaan 😛 ei kannata mitenkään väheksyä viljapeltokuvioita ja niiden ehkä jokseenkin summittaista aitoutta, mutta itsekkin oletan että ehkä tämä on tällähetkellä hyväksi katsottu keino kertoa meille asioita 🙂

  • Huttu sanoo:

    No tässä ainakin yksi skeptikko ilmoittautuu palvelukseen.

    Tosiaan nuo tiedemiehet ovat vain sanoneet että avaruusolennot ovat täällä, ja sitten aamulehti uutisoi että nämä tiedemiehet olisivat mukamas jo saaneet yhteyden näihin avaruusolentoihin?

    He eivät kuitenkaan kerro tai todista yhtään enempää väitteitään. Miksi minun pitäisi uskoa tämä todeksi? Miten juuri he ovat onnistuneet saamaan yhteyden?

    Muutenkin kuulostaa hivenen tökeröltä yritykseltä kun sanotaan että meihin otetaan yhteyttä sitten joskus 10-15 vuoden päästä kun olemme oppineet olemaan nätisti ja emme enää tuhoa luontoa?

  • lollo sanoo:

    No helv… ei ne mitään tänään paljasta, p***aa puhuu kaikki lehdet. Tietysti sittenhän se nähdään jos uutisissa olis jotai siitä. Tuskin on.

  • Ranttali sanoo:

    Mörkölle, jos tieto olisi tullut USA:sta, uskoisin siihen vielä vähemmän! Tiedämme kyllä millaisia ”sensaatiouutisia” varsinkin siltä suunnalta tulee. Eikä tuo nyt mikään uskonasia, kai jokainen älykäs loogisesti ajatteleva olento tajuaa, että rajattomassa maailmankaikkeudessa ja ajassa mikä tahansa mahdollista.

  • lohikäärme sanoo:

    pysyis jo ufot pois täältä ellei ne tapa 😀 🙂

  • lohikäärme sanoo:

    ALIENIT OVAT ERIKOISIA MUTTA UPEITA OLIOITA 😛 😛 🙂

  • SecretUchiha sanoo:

    no itse olen täysin moraaliton ja minua ei voi varmaan auttaa edes hypnoosi 😀

  • SCANDINAVIA ON JUMALA HYVÄ JUMALA ON sanoo:

    voisiko olla eräs psykologinen tapaus ”…………………………………………………………………………………………………………………………….” kiinnostavaa on todella koetella henget, ”ikivanha viisaus” selvitin valohiukkasen lentoradan ja perusteet, sehän oli … hahaaah aahah hahhah aaaaah haaaaaaaaaaaa …. no niin, on Jumala ainakin riippumatta mitä eri mailman kehitteillä kehityksin olemassa olevalla kielellä, en selvitellyt viestiä, mediaa, ilmoitusta, ohjausta ”minä vien sinut …..” en muista täsmennystä huomioiden mitä se oli ”Israeliin” ”Is real” ”is real in” ”Isreal in” siinäkin oli jotain muta kuin minä itse, missä yhteydessä ihmeellisyydet menneisyys ikuisuus vaihtaa alaa (olemassaoloa). Kiitos osallistumisestanne.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto