FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Muukalaiset ottivat miehen mukaan kotoaan

Steve Jones kertoo miten hän kohtasi ihmismäisiä avaruusolentoja. He tulivat hakemaan häntä yöllä kun Steve nukkui. Myöhemmin hänen naapurinsa kertoi nähneensä ulkona Steven talon yläpuolella mustalta helikopterilta näyttävän ison kohteen. Steve sekä hänen naapurinsa havannoivat myös miten tapauksen aikana katuvalot sammuivat sekä mm. autojen hälytyslaitteet alkoivat piippaamaan.

Keskiviikkona kuudes marraskuuta koin avaruusolentokontaktin, minut vietiin kotoani vaimoni nenän edestä. Tapaus sammutti kaikki katumme valot kolmeksi minuutiksi, sai kotihälytykset soimaan ja myös lähellä olevien autojen hälyttimet alkoivat piippaamaan. Muukalaiset olivat ihmismäisiä ja minulle tehtiin jonkinlainen toimenpide, jossa ”laite” asetettiin päähäni, kertoo Steve YouTubessa.

Katso koko kertomus Steven videolta

Tällä videolla Steve kertoo naapurinsa näkökulman kokemusyöltä

Stevellä ja hänen vaimollaan on myös UV-valo outojen tapausten varalta. Kontaktikokemuksen jälkeen hänen vaimonsa otti UV-valon esille ja tarkisti näkyikö Stevessä mitään outoa. Videolla näkyy miten UV-valon alla Steve Jonesin päässä näkyy outoja jälkiä, jotka täsmäävät hänen kertomukseensa kontaktikokemuksesta, kokemuksen aikana hänen päähänsä laitettiin jonkinlainen laite. Ovatko UV-valon alla näkyvät pisteet jälkiä ihmismäisten muukalaisten laitteesta?

Edit: Kyseinen UV-valo -video ei ole enää nähtävissä koska se on poistettu YouTubesta.

Steve Jonesilla on ollut myös muita outoja kontaktikokemuksia, mutta kaikki ovat olleet hänen mukaansa miellyttäviä. Mitä mieltä sinä olet Steven kertomasta kokemuksesta?

Lähde: YouTube / Steve Jones

Tykkäys ja jakotoiminnot:

30 kommenttia aiheeseen: Muukalaiset ottivat miehen mukaan kotoaan

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Ogeli sanoo:

  Hassun oloinen veikkonen tuo Steve.

 • Juippiiiii sanoo:

  lol luin eka ”Steve Job”

 • Juippiiiii sanoo:

  STEVE JOBS 🙂

 • Rockhill sanoo:

  appleh***ja täys tämä blogi, mutta asiaan…. hahahah Steve koijaa apinaa

 • jatu sanoo:

  Epäilys herää silloin kun asioihin on varauduttu.
  Aika harvalla kaverilla on uv valot kotona, vain sitä varten jos ufot tulee? Mene ja tiedä? Saataa olla tottakin.
  Varsinkin kun naapurit oli havainnut jotakin, silti ihmetyttää kun he luulivat ufoa helikopteriksi, heko pitää sellaista ääntä, ettei siitä voi erehtyä?

 • Wespa sanoo:

  jatu, kyseisellä henkilöllä on jonkin verran aikaisempia kokemuksia, joista kertoo myös videollaan. Tämän takia on osattu varautua, eikä kyse ole vain sattumasta…

  Naapuri näki helikopterilta näyttävän kohteen, joka oli kuitenkin ollut äänetön. Oliko kyseessä sitten avaruusalusta seuraamaan tullut armeijan uutta teknologiaa oleva äänetön helikopteri, vaiko avaruusalus joka oli naamioitunut helikopteriksi, jotta ei aiheuttaisi liikaa pelkoa tai huomiota… who knows…

 • outoa sanoo:

  outoa että 2 videota on jo poistettu…

 • Höpönpöpö sanoo:

  Feikki koska Steve Jones oli Sex Pistolsin kitaristi. Eihän toi jäbä näytä likikään Steve Jonesilta.

 • Höpönpöpö sanoo:

  P.S. Luin eka et Ilkka Lipsanen.

 • Wespa sanoo:

  Outoa kyllä, että tuo video jossa näkyy noita jälkiä on taas hävinnyt/poistettu. Oli aikaisemmin koittanut uppia sitä muutamaankin otteeseen ja aina jossain vaiheessa oli kadonnut. Itseltäni löytyy tuo kovalevyltä kun tajusin ottaa talteen ennen kuin poistuu.

 • jatu sanoo:

  Telkkarista tuli juuri tuosta iheesta, siinä sanotiin kyseessä voi olla unihalvaus.
  Kaikkia se ei siltikään selitä, mutta varmaan osa menee tuohon piikkiin.

  Kyllä minä uskon vahvasti, että ufoja on, niitä on meidänkin joukossa ollut ja varmaan on tälläkin hetkellä.

  Pieni skeptikko nousee itsestänikin, koska niin paljon valhellista dataa on liikkeellä.

 • jatu sanoo:

  Jatkoa vielä. Onhan ihmisiltä joita on siepattu löydetty jotain esiteitä kehosta, minkä materiaalia ei olla tunnistettu.

 • Pow sanoo:

  Näinpä ja aina löytyy Höpönpöpö:n kaltaisia ”iki-kriitikoita”, joilta valuu keskikastiin kuuluvien ufo todisteiden sisältö miltein täysin hukkaan johon kyseinen video kuuluu.
  Ylä luokka on taas jotain aivan muuta

 • mustamies sanoo:

  olen joskus katsonut jimin ufotutkinnoista että alienit tiputtaa ufosta ihmisen täyttä maahan..

 • Höpönpöpö sanoo:

  Kaikki ei näköjään tunnistais Steve Jonesia vaikka semmonen istuis kasvoilla…

 • Naali sanoo:

  ”olen joskus katsonut jimin ufotutkinnoista että alienit tiputtaa ufosta ihmisen täyttä maahan..”

  Heh, kovakouraista väkeä… olen kyllä nähnyt yhden dokkarin missä sitten taas nää, kuulemma, siepatuiksi tulleet sanoo muistaneensa että alienit henkilökohtaisesti asettelivat tyypit täsmälleen niihin asentoihin missä olivat ennen sieppausta, jotenkin hauska mielikuva tuli siitä xD

 • mustamies sanoo:

  just.. tarkkaa väkeä.

 • miko sanoo:

  jatu:sitten kun hommaat tyttö ystävän niin sen jälkeen löytyy luoltasi uv valot

 • miko sanoo:

  Wespa:voisiko sitä videoo nähdä missään ennen kuin se häviää sinultakin?

 • jatu sanoo:

  Miko: Kiitti vaan, mutta olen ollut naimisissa jo 27vuotta 🙂 Enää ei kiinosta uv valo siinä mielessä. jos vaan jollekkin kelpaa niin siitä vaan 🙂

 • mustamies sanoo:

  minä en ole naimisissa, mutta minulla on koira.. koira on kuin poika minulle..

 • muchwa sanoo:

  No Wau, entä sitten jos on totta? Eri asia tietenkin jos vois todistaa absoluuttisena faktana että hänen kertomus on täysin totta niin silloin se saattaisi jotain muutosta tehdäkkin mutta kun todisteet puuttuvat niin nämä on taas osan mielestä täyttä pashaa ja ”tyhmien” vedätystä esim tuokin tyyppi on tehnyt ja ilmeisesti tekemässä lisää kirjoja, että ei koskaan tiijä mihin kaikkeen ihmiset ryhtyy rahan perässä.

  Mutta mahdollisuus on aina että kyseessä on tosi-tapahtuma, joka pitäisi ottaa myös sellaisenaan niin kauan kuin sen voi todistaa huijaukseks, näin myös pikku hiljaa häviäis tai ainakin vähentyis huijareitten yritykset kun täläiset tapaukset tutkittais perusteellisesti aina niin ei jäisi bisnes rakojakaan.

 • Hullunen sanoo:

  Tää on taas tätä scifi elokuvista väännettyä potaskaa.

 • Kimi sanoo:

  Työkaverini kerran meinas joutua käymään lääkärin juttusilla, kun ei meinannut päästä näkemästään ”unesta” yli. Uni oli ollut kuin tosi voimakasta selkounta, tai hänen sanojensa mukaan, uni ei tuntunut unelta. Unessa uffomiehet olivat vieneet hänet yöllä kotoaansa. Tehnyt jostain testejä ja jutelleen kaverilleni telepaattisesti. Myös kaverini oli siis kuullut uffomiesten ajatuksia. Lopuksi kaveri kuuli kun offomiehet olivat ajatelleen toisilleen, että nyt tyhjennetään ukkelin lähimuisti ja palautetaan kotia. Kaverini muisti että oli pyytänyt, ettei uffomiehet poistaisivat kokonaan muistia, että haluaisi jotain muistaa tästä ko. tapahtumasta.

  Jännää sinäänsä, kaverini on perus äijä, eikä tosiaan mikään foliohattu. Hän ei ite usko sieppausta oikeaksi, vaan oikeasti mietti onko hänestä tulossa hullu ja suunitteli lääkärillä käyntiä.

  Sairasta

 • tohtori sanoo:

  Sanoisin että tällä miehellä on paranoidinen skitsofrenia… kun kuvittelee että ”laitteita” asennettu päähän jne. sama varmasti vaivasi nimimerkki Kimin kaveria 😀

 • omenaporkkana sanoo:

  en löytäny mitää videoo mis naapuri kertois mitää, ja heti ensteks tietysti ne perusasiat, eli onko tolla joku psyko/lääkitys tausta, myykö se videoita,kirjoja,luentoja tms. Eli ihan normi setti toi on, joku vaan kertoo jotain ei muuta.

 • Jufda sanoo:

  Äänettömiä helikoptereita on monilla mailla käytössään nykyään. Mielestäni tuossa tapauksessa ei oikein mikään viittaa maan ulkopuoliseen vierailijaan. Katuvalot esimerkiksi voidaan sammuttaa EMP:llä ja varashälyttimien laukaiseminenkaan ei tuota ongelmia nykytekniikalla. Sitä en tiedä, miksi näin paljon on nähty vaivaa (väärän?) tiedon levittämiseen.

  Sen verran stereotyyppinen abduktiotapaus, ettei herätä mielenkiintoa.

  Wespa: Voisitko kokeeksi ladata sen videon johonkin ja linkittää tänne?

 • herrahuu sanoo:

  Nykypäivän trendi näyttäis olevan fantasian keksiminen ja sen esittäminen todellisuutena… Ennen sentään fantasia kirjotettiin fantasiana… huoh.

  Mut raha on rahaa…

  Tässä hyvää esimerkkiä nykypäivän fantasia kirjallisuudesta.
  http://netti.nic.fi/~otaina/ZTsuomennosta.htm

  Siis niiku nii sci-fi juttua… En voi uskoa että noi kirjotetaan ”totena”. 2003 piti jo nibirun saapua noiden kanavointien perusteella… Siitä voi sitten samalla arvioida nykypäivän kanavoijjien todellisuus perän.

  Siellä on piirretty uudet mailmankartat kaikenlisäks, linkissä siis 😀 ihan kun lukis jotain vanhaa fantasia kirjaa mihin on piirretty fantasia mailman kartta.

  Keep it real! Go to library, rent sci-fi or fantasy… much more fun.

 • KAPPAS sanoo:

  oisko sulla wespa aikaa upata sitä videota joka sulla _on_ ?

 • tridium sanoo:

  Kytät ajaa TST:llä me lennetään LSD:llä!

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *