ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Elivätkö ihmiset ja dinosaurukset samaan aikaan?

Netistä löytyy paljon teorioita siitä miten ihmiset sekä dinosaurukset ovat saattaneet elää samaan aikaan. Ehkä osa dinosauruslajeista onkin elänyt pitempään mitä olemme luulleet.

Tätä asiaa pohtii myös nimimerkki KriittinenKriitikko YouTube-videollaan. Videolla näytetään mm. kuvia muinaisista kivistä joihin on kaiverrettu ihmisiä taistelemassa dinosaurusten kanssa tai ratsastamassa niillä.

http://www.youtube.com/watch?v=60Dx2-G7wpg

Aiheeseen liittyen:
Katso myös aikaisempi artikkelini jossa pohdin mahdollisuutta siitä, että tarinat ja kertomukset myyttisistä lohikäärmeistä voisivat olla kertomuksia sen aikaisista todellisista eläinlajeista (dinosauruksista?).

Mitä mieltä sinä olet, olisiko mahdollista, että osa dinosauruksista olisi elänyt vielä esim. muutama tuhat vuotta sitten?

Tykkäys ja jakotoiminnot:

38 kommenttia aiheeseen: Elivätkö ihmiset ja dinosaurukset samaan aikaan?

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Belgor sanoo:

    Itselläni on(vaikea määrittää montako)mut satoja ellei tuhansia fossiileita kokoelmassani 550milj.vuotta-25000vuotta väliseltä ajalta.Pelkästään kokoelmani perusteella näkee evoluution kehityksen vaiheittain.
    Mutta niitä lukemattomia lajeja joista ei tulla koskaan löytämään yhtään mitään vinkkejä ei ole ollut koskaan edes olemassa meille…

    Lähi vuosi satoinakin on kuollut lukemattomia eläinlajeja sukupuuttoon ilman että niistä tullaan koskaan löytämään jäänteitä. Joistain on todisteina se mitä me ihmiset olemme jättäneet jälkeemme näytteinä, piirroksina, kirjoituksina ja valokuvina.
    Mutta uskotaanko niitäkään tulevaisuudessa oikeiksi.
    Munki ystävät&sukulaiset kyselevät kivettyneet fossiilit käsissään ”mistä tiedät et nää on aitoja”.Ei edes jääkauden ajoilta olevat normaalit luut&hampaat vakuuta ihmisiä niide aitoudest!!

    Mut,elikkä…miksi ei olisi joitain lajeja selvinny ku ottaa huomioon krokotiilit..hait ja ym…
    Linnutkin ovat dinosauruksien jälkeläisiä suurella varmuudella,joten dinojen keskellähän me eletään muutenki,jopa syödään niitä 🙂

    Ja nyt voisin yrittää katsoa ton dokkarinki asiasta kunha tää hidas nettini on ladannu sen 😀

  • Belgor sanoo:

    Nyt oon kattonu ton ja kiinnostus heräs. Alan perehtymään tuohon asiaan puolueettomasti kuten elämänkatsomukseeni kuuluu.
    Hyvä pointti dinojen apuna käyttö muinaisten rakennelmien rakentamisessa 🙂
    Ite sanonu vuosia et ”ennen tiedettii asioita jotka on myöhemmin todettu luuloksi” 😉

  • Kaaosjumala sanoo:

    En usko että dinoja parituhatta vuotta sitten oli. Ihminen nyt kuitenkin on vähän vanhempi kuin parituhatta vuotta, mutta kyllä niitä on voinut vielä vähän elellä joskus ihmisen alkuaikoina

  • Isojalka sanoo:

    No niinhän se on, että linnut ovat dinosaurusten suoria jälkeläisiä ainakin nykytietämyksen mukaan. On jopa arveltu että linnut ovat vain erilaisikisi muuntuneita dinosauruksia.
    Jossain vaiheessa televisiosta tuli joku dokumentti dinosauruksista ja siinä myös käsiteltiin tätä dinosaurus-lintu hommaa. Siinä saatiin selville, että jos linnulta muuttaa aivan pikkuriikkisen verran geenejä, niin saadaan linnulle hampaat, häntä ja siivistä dinosaurusraajat. Tutkijat tekivät siinä testejä kananalkiolle ja niissä näkyi geenienmuuntelun jälkeen näitä piirteitä. Siinä myös tuumailtiin ajatusta, että esim. kasuaarista voisi luoda geenimuuntelulla dinosauruksenkaltaisen otuksen.

    No kyllähän edelleenkin väitetään että dinoja elää Afrikan sademetsissä ja Perun aavikolla. Kyseiset oliot kuuluvat kryptideihin niin kuin Isojalka, Lumimies ja myös videolla mainittu Loch Ness:in hirviö.

  • john sanoo:

    ihan sika hyvä video !!dinojen käyttö muinaisten munumenttien/rakennuksien rakentamisessa on aivan uusi näkökulma minulle ja todella kiinnostava ja se selittäisi monta asiaa…

  • mustamies sanoo:

    vanha juttu tämähän on tullut selville ajat sitten!

  • dino sanoo:

    Ehkä joillekin uusi juttu, mutta itse olen tuohon perehtynyt jo vuosia sitten ja kyllä uskon dinosaurusten eläneen samaan aikaan ihmisten kanssa tuhansia vuosia sitten. Todennäköisesti ennen suurta tulvaa jolloin monet vedessä elävät lajit kuten krokotiilit säilyivät hengissä.

  • sellanenjotakiinnostaa sanoo:

    mites lohikäärmeet ?

  • mustamies sanoo:

    ei lohikäärmeitä ole/ollut olemassa..

  • avv sanoo:

    Ica kivet: Wikipedian mukaan kyseessä on todennäköisesti Perulaisen viljelijän tekemä väärennös, joita hän tehtaili rahan vuoksi. Ajan myötä muutkin väärentäjät ryhtyivät tekemään niitä, koska se oli helppoa.

    Lähde: http://en.wikipedia.org/wiki/Ica_stones

  • angist sanoo:

    Tämäkin aika mielenkiintoinen. Lähellä Uutta seelantia Japanilainen troolari nosti vuonna 1977 merestä esihistoriallisen hirviön joka oli todennäköisesti Plesiosaurian ruho. Väittivät sen olleen hain ruho, mutta uskoo ken tahtoo.

    http://paleo.cc/paluxy/plesios.htm

  • M:I:B sanoo:

    The Flintstones:Based on the true story 🙂

  • Boomshakalaka sanoo:

    No voi hemmetti mikä väite.

  • Suussan sanoo:

    Uskoo ken tahtoo. Eiköhän meille pian valkene kaikki nämä vastaukset niihin kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin 🙂

  • dfidfpjg sanoo:

    Mihin ne dinosaurukset olisivat sitten kadonneet? Ovatko ihmiset metsästäneet kaikki dinosaurukset sukupuuttoon? Olisi aika mahdoton tehtävä sen ajan alkeellisilla ja tehottomilla aseilla.

  • Höpönpöpö sanoo:

    Hoh-hoijaa… Tämmösiä taisin itekin pohdiskella viimeks siinä 6-vuotiaana…

  • Wespa sanoo:

    Tässä vähän aiheeseen liittyen mahdollisten lohikäärmeiden olemassaolosta:
    http://paranormaaliblogi.net/index.php/2009/05/10/lohikaarmeet-osa-historiaamme/

  • tutkija sanoo:

    En usko että ihminen eli dinosaurusten aikaan. JOS ihmiset olisivat eläneet silloin uskoisin meidän olevan kehittyneitä koska olisimme olleet tällä planeetalla kauemmin kuin nyt.

  • Wespa sanoo:

    Niin asian voi miettiä noinkin päin, mutta entä jos osa dinosauruksista elikin ihmisten aikaan. 😉

  • tempu sanoo:

    Osa dinoista elää vielä tänä päivänäkin. Loch Nessin hirviö yksi todiste ja vastaavia on kaikkialla maailman merissä.

  • Akvinolainen sanoo:

    Se ettei ainuttakaan dinosauruksen luuta ole löytynyt, ainoastaan miljoonia vuosia vanhoja kivettyneitä fossiileja, puhuu valitettavasti tuota dokumenttia vastaan. Jos yksikin luu löytyisi niin tilanne muuttuisi aika lailla. Evidenssiä kaivataan, pelkät piirrokset ei riitä.

  • Myers sanoo:

    Okei, skeptisyys ei aina ole hyvä, joskus sitä tarvitaan. Ei tällasia juttuja enempää.

  • t k sanoo:

    Dinot on elänyt samaan aikaan ihmisten kanssa:

    http://www.helsinki.fi/~pjojala/Dinoglyfs.htm

  • Wespa sanoo:

    Täällä myös mielenkiintoista juttua:
    http://www.helsinki.fi/~pjojala/Dinosauruslegendat.htm

  • Höpönpöpö sanoo:

    Miksi ihmeessä tämäkin asia olisi pimitetty..? Ei nyt oikein vakuuta perustelu ettei virhettä haluta myöntää kun tiedehän periaatteessa on jatkuva prosessi, jossa nimenomaan etsitään niitä virheitä vanhoista teorioista. Mutta virheet pitää myös todistaa. Mielikuvitus on mahtava juttu, muttei sen varaan voi rakentaa kuin fiktiota. Kertoo taas todella paljon sivistyksen rappiosta kun kaikki mahdollinen diibadaaba menee läpi.

  • Renkku sanoo:

    Eikös ”lohikäärme” ole ollut eläin muiden joukossa vielä muutama sata vuotta takaperin, ainakin jos tuon ajan lajeista kirjoitettuihin kirjoihin on uskominen?

  • Olen itse kreationisti mutta halusin tehdä videon nojaten arkeologisiin todisteisiin ja mainita teoriani dinosaurusten käytöstä suurten kivisten monumenttien rakentamisessa. Suuri tulva mikä tosiaan on tapahtunut ja tieteellisestikin ilmeisesti todistettu, on sama kuin vanhassa testamentissa mainittu vedenpaisumus tappoi melko varmasti dinosauruksista suurimmat koska niitä ei yksinkertaisesti saatu laivaan/laivoihin. Sen sijaan vedessä elävät dinosauruslajit kukoistivat varmaan vedenpaisumuksen jälkeen jonkin aikaa… tarinat merihirviöistä lakkasivat samoihin aikoihin kun ihmiset alkoivat toden teolla saastuttamaan meriä, onko se sattumaa..? Ja luin myös artikkeleita Ica kivistä joista näytin kuvia, kyllä niitä ymmärtääkseni on todellakin löydetty, mutta väärennöksiä myydään aitoina valtavia määriä. Näytin videon alussa myös kuvan muistaakseni Perulaisen temppelin kivisestä seinästä johon oli kaiverrettu Stegosaurus ja kuva ei ole väärennös: youtubesta löytyy monia turistien kuvaamia videoita tuosta todella kauniista temppelistä jonka viidakko on valloittanut sitten ne näyttää niitä seiniä lähempää ja yhtä äkkiä onkin stegosaurus siinä hyvin selvästi kuvattuna. Mulla on jotenkin semmonen aavistus että se ei ois ollu Perussa vaan jossain etelä-aasiassa..

  • Höpönpöpö sanoo:

    ”Olen itse kreationisti…” Siitä sivistyksen rappiosta jo jotain mainitsinkin. Ja juu, jokainen saa uskoa ihan mitä huvittaa, mutta ei pidä närkästyä jos se sattuu huvittamaan muitakin. 😉

  • KirjolohiKäärme sanoo:

    Er.. eikö lohikäärme olekaan yksi dinosauruksista, ja niiden olemassa olo ”lähi” vuosisatoina tarua?

    On se niin dinosauruksen näköinen, että olen automaattisesti niin luullut.

  • flcn sanoo:

    LOL kiitos hyvistä nauruista. Miksi aina laitetaan kaikki ’vakuuttavimmat’ henkilöt esittelemään uudelaisia teorioita?
    Jees. ancient_aliens_fin s01e01.

  • Haddock sanoo:

    No niin Kreationistit taas vauhdissa.
    On se hauskaa miten helposti voidaan heittää tieteelliset todisteet romukoppaan ja perustaa elämänkatsomuksensa täysin tarkoituksella haettuihin mukatodisteisiin.
    Eikö olisi parempi pitää uskonto uskontona kuin lähtä sitä tieteellisesti todistelemaan. Tulette nimittäin sen painin häviämään.

  • wau, kyllä ne aikoo kloonata mammutin kai :O http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2011120514886148_ul.shtml

  • sori jos kreationisti oli liian vahva sana enkä yritt’nyt todistella missään vaiheessa uskonasioita..(?) mun mielestä vaan sattuu olemaan täysin järkevää että dinosaurukset on eläny nykyihmisten kanssa samaan aikaan. Ei tuossa videossa. puhuttu uskonnoista vaan siitä. Usko on jokasen henkilökohtanen asia en mä välitä pahemmin muitten hengellisestä elämästä vaikka ehkä pitäskin…

  • paranormaaliHULLU sanoo:

    en tajua ! mite ihmees ihmiset ja dinosaurukset voi elää samaan aikaan ? ihmiet olis koullu niiden kaa…siis mitä ihmet !? en tod tajua…

  • Tuo video on demostroitavasti täyttä puppua: http://www.youtube.com/watch?v=8CddUAdC-bM

  • mustamies sanoo:

    tämä on vanha juttu..

  • Masterpiece sanoo:

    Raamatussa puhutaan myös yksisarvisista. Uskotko myös yksisarvisiin?

    Voisitko pistää linkkiä näihin dinosaurusten ja ihmisten jalanjälkiin, josta puhuit kohdassa 0:25. Haluaisin nähdä onko tämä nyt se sama argumentti, jota olen kuullut niin monelta kreationistilta ja Jehovan todistajalta. Tosiasia on, että näitä jälkiä ei ole todistettu olevan peräisin ihmiseltä ja dinosaurukselta.

    Ja voisitko pistää myös lähdettä tuolle ”verinäyte” -jutulle. Olisi mielenkiintoista tutkia asiaa tarkemmin kuin vain huhupuheen perusteella. Ilmeisesti viittaat nyt tähän T-rexin luista löydettyyn hemoglobiiniin ja punasoluihin, mutta varmistaisin vielä.

    ”Miten ne ois osannu piirtää ne jos ne ei ois nähny niitä itte?”, kohta 1:48.
    – Väärennöksiä. Tunnustettuja väärennöksiä. Laita linkki, jos tiedät jonkin piirroksen, joka ei mielestäsi ole väärennös.

    Lähteitä myös väitteelle ”vierekkäiset ihmisen ja dinosauruksen fossiilit on ajoitettu samalle aikakaudelle”, ki-tooos. Kuullostaa kovasti Answers in Genesis -jutuilta…

  • Hemuli sanoo:

    Mistä sitä tietää vaikka olisivatki yhtäaikaa eläneet, onhan täsä viimevuosina muuttunut moni muukin kauan uskottu historisn asia, esim. ihmislajin oletettu olemassaoloaikakin on pidempi kuin on luultu, uusia kaupunkia löytyy meristä jotka ovat ajalta kun ihmisten on oletettu asuneen luolissa jne…Historian kirjojahan täsä pitäs alkaa pikkuhiljaa uusimaan, hieman totuudenmukaisempaan suuntaan uusien tietojen mukaisesti…

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto