ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Valkoinen talo: Ei todisteita maan ulkopuolisesta elämästä

Yhdysvaltain hallitukselta on pyydetty tietoja avaruusolentojen olemassaoloon liittyen. Pyynnön on tehnyt yli 17 000 ihmisen ryhmä.

Valkoinen talo kieltää kaikki huhut avaruusolentojen vierailuista.

Virallisessa tiedotteessa kerrottiin, että Yhdysvalloilla ei ole mitään todisteita avaruusolentojen olemassa olosta, eikä siitä, että ne olisivat ottaneet yhteyttä maahan. Tiedotteen antoi Barack Obaman hallinnon edustaja Phil Larson.

– Ei ole myöskään olemassa uskottavaa tietoa siitä, että tällaisia todisteita olisi salattu kansalaisilta, Larson lisää.

Yhdysvallat kuitenkin myöntää, että elämää voi olla toisilla planeetoilla.

Lähde: iltalehti.fi

Tykkäys ja jakotoiminnot:

19 kommenttia aiheeseen: Valkoinen talo: Ei todisteita maan ulkopuolisesta elämästä

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Höpönpöpö sanoo:

    Ja eikun odotellaan salaliittoteoreetikkojen paljastuksia. Hassu yksityiskohta tuo ”Yhdysvallat kuitenkin myöntää, että elämää voi olla toisilla planeetoilla”. Oiskin ollut melkoinen uutinen jos USA olisi kieltänyt moisen mahdollisuuden! 🙂

  • Ogeli sanoo:

    Heh.

  • Didact sanoo:

    Minun mielipiteeni asiasta:
    A) Muukalaiset tarkkailevat ihmisiä, mutta eivät halua tehdä lähempää tuttavuutta, koska ihmiset ovat vielä niin primitiivisiä.
    B) Maapallolla ei ole vieraillut muukalaisia koskaan, mutta jos kyseinen päivä koittaa niin se on ihmiskunnan tuho (muukalaiset haluavat planeetan itselleen).

  • Isojalka sanoo:

    Kun luin tuon jutun ensinmäistä kertaa mieleeni tuli eräs miete ja se tulee etenkin tästä lauseesta: ”Ei ole myöskään olemassa uskottavaa tietoa siitä, että tällaisia todisteita olisi salattu kansalaisilta”.
    Siis jos nyt USA:n hallitus tai joku muu USA:ssa oleva korkea taho salaisi/salaa Maan ulkopuolisen elämän todistavia todisteta, niin en itse usko, että silloin tiedotettaisiin, että hallitus on salanut todisteet ulkoavaruuden olioista. Eli silloinkin tulisi luultavasti sama kommentti: ”Ei ole olemassa uskottavaa tietoa siitä, että tällaisia todisteita olisi salattu kansalaisilta”.

    En nyt väitä että joku taho salaa ulkoavaruuden oliot, vaan miettisin tässä vain asiaa.

  • Wespa sanoo:

    Isojalka totta.

    Huomatkaa myös mikä ero on sanoa “Ei ole olemassa uskottavaa tietoa siitä, että tällaisia todisteita olisi salattu kansalaisilta” sijasta suoraan, että ”emme salaa tietoa kansalaisilta”. ”Ei ole olemassa uskottavaa tietoa”… on hyvin epäsuorasti sanottu, eikä anna suoraa vastausta siihen salataanko tietoa vai ei. Periaatteessahan tietoa voidaan salata, mutta tuo on poliitikkomainen tapa kiertää vastaus ja sanoa, että ei ole olemassa uskottavaa tietoa että näin tehtäisiin. Ei kai sellaista tietoa ole jos salaaminen on hyvin tehty. 😀

  • Tuumailija sanoo:

    Ja jotkut oikeasti uskoivat valkoisen talon paljastavan noin maailmaa mullistavan asian ”vain” 17 000 ihmisen pyynnnöstä… Grow up. 17 000 000 ihmistä saattaisi saada kielenkannat heltiämään.

  • Nova sanoo:

    niin tämä on täysin 50/50 uskottavuuden kannalta,
    on täysin sama lähteä arvioimaan salaavatkohe asioita vai eivät ja pääni pantiksi voin laittaa että salaavat vielä näätte.<

    lienee suurempi kysymys miksi juuri nyt usa tuo julki valtaväestölle ettei "Mitään kontaktia / edes todistetta ole saatu) sill' välin muut maat julkaisevat mittavia ufo arkistoja eikä usa/kiina,venäjä juurikaan niitä avaa..

  • Nova sanoo:

    Tuumailija
    ihmisiä on varmasti tuo jälkimäinen lukusi,asiasta nyt ei ole nostettu tarpeeksi suurta asiaa ja vaikeaahan on mittava kampanja saada kyseisestä aiheesta aikaiseksi?

  • Nova sanoo:

    minusta pitäisi myös pohtia saman kaltaisten väitteiden paljastumiseen johtavia yhteläisyyksi’ä historiasta.

    sillä historia ja tavat toistavat toisiaan ja varsinkin sisäpiiri eliitin ajatus toiminta saattaa kohdata tässävaiheessa toisensa väitän että asiat joita suurimmin salaillaan ja joine totuutta kierrellään, näitä tutkien on löydettävissä todisteet yhteykselle että juuri tämä kyseinen väite on vale..

  • Makro sanoo:

    Eräs asia menee minulta ohi aina näissä ”salailuhommissa”.
    Jos hallitukset salaisivat avaruuden ulkopuolisen elämän olemassaoloa, se tarkoittaisi, että nämä superälykkäät elämänmuodot eivät olisi tietoisia siitä, että me tiedämme heistä. Tai vaihtoehtoisesti nämä vieraat elämänmuodot haluavat yhtälailla meidän olevan epätietoisia heistä juuri samalla tavalla kuin nämä ”salaliittohallitukset”. Tämä puolestaan luo paradoksin. Jos avaruusolennot pystyvät (kaiken lukemani mukaan), lukemaan ajatuksia ja levittämään intergalaktista hippiliikettä, miksi he eivät ole tätä asiaa tarpeeksi selvittäneet heistä tietäville tahoille näissä salaisissa hallituksissa ja vaikka uhkaamaan heitä haltuunotolla tai maailmanlaajuisella mindfuck skenaariolla jossa otetaan kaikkiin maailman ihmisiin kerralla kunnon yhteys ja selitetään asia juuriaan myöten?

    Ja jos nämä ekstraterrestriaalit ovat tietoisia, että meiltä salataan asioita ja ilkeät salahallitukset meitä kontrolloivat ,eivätkä tee asialle mitään vaikka pystyisivät, se tarkoittaa ,että joko et:t eivät välitä, tai ovat yhteydessä salaisten hallintoelimien kanssa eivätkä halua olemassaoloansa tuoda julki.

    Kummassakin tapauksessa, tämä näyttäisi siltä, että ulkoavaruuden elämänmuodot ovat joko todella typeriä tai sitten täysiä kasipäitä.

    Toivottavasti edes jotain selkoa tuosta saitte.

  • Jurri sanoo:

    Sitte kait se on uskottava, ettei niitä uvomiehiä oo kun amerikan sedät niin sanoo…pettymys 🙁 .

    Jos mitään salattavaa ei kerran ole, niin voisivat nyt edes julkaista kaikki tutkimuksensa aiheesta ihmisille. Mitä niitä pimittämään.

  • Kimi sanoo:

    Usko, on jännä asia. Olkoon sitten kyse uskosta että maapallolla on toiselta planeetoilta tulleita, tai usko että hiilihydraatti on perseestä, tai usko että kaikkialla on pelkkää salaliittoa.

    ”Uskovaisen kanssa väittely on kuin pelaisi pulun kanssa shakkia. Pulu kaataa nappulat, paskoo pöydälle ja rupeaa huutelemaan että voitti pelin”

  • Akvinolainen sanoo:

    Sama jenkki-instanssi kiisti vankilennot puolueettomien maiden ilmatilassa. Jäivät mokomat kiinni valehtelusta, joten tähän ilmoitukseen kannattaa suhtautua pienellä varauksella.

  • Miffy sanoo:

    Makro: mitä luulet että tapahtuisi jos yhtäkkiä tänne laskeutuisi vieraita elämänmuotoja? Veikkaan että ihmiset alottaisivat välittömästi taistelun tulijoita vastaan vaikka kyseessä olisi intergalaktiset rauhaa rakastavat hipit. Vielä todennäköisemmin ufojen ilmestyminen taivaalle saisi aikaan täydellisen paniikin ja kaaoksen. Autot ajaisivat metsään ja heikkosydämiset kuolisivat järkytykseen. Jos on olemassa tämä avaruushippien rotu joka olisi ottanut jo yhteyttä maahan, he eivät olisi varmasti näyttäytyneet kaikille. Emme siis voi näillä spekseillä tietää vielä yhtään mitään mihinkään suuntaan.

  • jatu sanoo:

    US&A on hallinto joka on täynnä salaisuuksia. Ei todellakaan kerro totuutta. Ei mitään uutta.
    Todelliset paljastukset alkaa jostain ihan muusta valtiosta.

  • Radical sanoo:

    USA Former President Jimmy Carter:

    ”President Carter was the first U.S. president to admit to a ufo sighting.”

    http://en.wikipedia.org/wiki/Jimmy_Carter_UFO_incident

    http://cohenufo.org/Carter/carter_abvtopsec.htm

    USA Former President J.F Kennedy:

    ”As with many other U.S. presidents, there was a report that Kennedy had sighted a UFO.”

    http://www.presidentialufo.com/john-f-kennedy/72-president-john-f-kennedy

    USA Former President Gerald Ford:

    http://www.bibliotecapleyades.net/exopolitica/esp_exopolitics_ZZL.htm

    ”Gerald Ford as most people know was involved in the big flap of UFO sightings in Michigan in the mid-sixties. He helped to initiate a congressional look at the UFO problem.”

    ”Ford did nothing on the UFO front once he became president or after. It naturally leads to the question of whether there is a big briefing given which changes all presidents’ minds about releasing confirming evidence of UFOs.”

    UFOs And The Presidents:

    http://aboutfacts.net/UFOPresidentsIndex.htm

  • Huhhuh sanoo:

    Noh, todisteita ainakin jonkinnäköisestä selittämättömästä UFO:sta on pian tulossa parablogiin jahka wespa kuvani julkaisee!

  • Rekuiretneim sanoo:

    no eihä he vois kieltää edes sitä etteikö vaaleanpunaisia lentäviä elefantteja jotka on kissan näköisiä ja jotka harrastaa hip hoppia ja rullaluistelua sinisten sienien kanssa , voisi olla muilla planeetoilla.. ei kukaan voi kieltää totakaan

  • Lare sanoo:

    EI Jenkeillä ole mitään muuta vaihtoehto kuin valehdella silmät ja suu täyteen,

    ajatelkaapa millaisen lumipalloefektin ja kohahduksen ympäri maailmaa Ufosalaisuuden myöntäminen aiheuttaisi, siinä olisi sitten aivan pakko myöntää monta muutakin asiaa… tuloksena ehkäpä historian suurin uutispäivä jonka seurauksia ei tietäisi kukaan!

    Obaman ja monen muun maan hallinto kaatuisi alta aikayksikön!

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto