FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

11.11.11 kosminen päivä?

Jo pelkästään numerologisesti perjantai 11.11.2011 on mielenkiintoinen päivä.

Luku 11 on numerologiassa mestariluku ja siitä kerrotaan seuraavaa:

Mestari, visionääri, idealismi, inspiraatio, visiot, sisäinen voima.
Intuitiivisin kaikista luvuista. Se edustaa valaistumista – kanavaa alitajuntaan, sisäistä näkökykyä ilman järjen vastaväitteitä, herkkyyttä, hermostunutta energiaa, ujoutta ja epäkäytännöllisyyttä.
Numero 11 pitää sisällään kaikki numeron 2 ominaisuudet kohentuneina karisman, johtajuuden sekä inspiraation lataamina. Se pitää sisällään kahtinaisuuden, joka luo dymaanisen, sisäisen ristiriidan sekä muita katalyysejä sen nykyisessä olomuodossa. Jos tämän luvun voimaa ei käytetä päämäärien tavoitteluun, se voi luoda sisäisiä pelkotiloja.
Numero 11 kulkee tietään voimakkuuden ja itsetuhon välisellä nuoralla. Se pitää sisällään mahdollisuuden kasvuun, pysyvyyteen ja intuitiiviseen ymmärrykseen sekä henkisiin totuuksiin. Tämä mestariluku ei löydä rauhaa järjestä vaan uskosta.  Tämä on meedion luku.

Monien New Age -uskomusten mukaan kyseinen päivä on portaali positiivisemmille voimille ja maapallo latautuu positiivisempaan energiataajuuteen. Toisenlaistakin polariteettia kuitenkin löytyy, jotkut nimittäin uskovat, että kyseessä on portaali joka päästää demoneja tai pahoja voimia lävitse.

11.11.11 kosminen portaali

Tutkimusten mukaan ihmisryhmien meditoinnilla on vaikutus lähiympäristön hyvinvointiin. 11.11.2011 suuret joukot ihmisiä ympäri maapalloa meditoivat ja pyhittävät päivän rauhalle sekä rakkaudelle. Jo pelkällä 10 minuutin meditoinnilla voi olla suuri vaikutus.

Negatiivista polariteettiä käsittelee Sawin tekijöiden uusin tuotos 11-11-11.

Positiivista puolta käsitellään mm. näillä videolla.

Millainen päivä tulee olemaan? Sitä tuskin kukaan tietää, mutta jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa millaisissa merkeissä päivänsä viettää. Miten sinä vietät kyseistä päivää?

Monet ihmiset menevät kihloihin sekä naimisiin myös tuona maagisena päivänä.

Myös dokumenttielokuva Thrive julkaistaan 11.11.2011.

EDIT: Nyt myös MSNBC julkaisi artikkelin aiheesta.

Lähteet: fi.wikipedia.org/wiki/Numerologia, en.wikipedia.org/11:11, astro.fi, 1111themovie, firethegrid.com.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

43 kommenttia aiheeseen: 11.11.11 kosminen päivä?

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • pikkuporsas sanoo:

  EKA!! 🙂

 • Höpönpöpö sanoo:

  Pikemminkin 11.11.11 on melko koominen päivä. Onhan se nyt hauska yhteensattuma kun päivämäärä koostuu pelkistä ykkösistä.

 • Wespa sanoo:

  Vuotta 2111 odotellessa. 😀

 • pietari sanoo:

  onkohan 11.11.2011 klo11.11 se kauan puhuttu yhdestoista hetki,,eikös joku semmonen sananparsi ole että jotain esim tapahtuu yhdennellätoista hetkellä.

 • pikkuporsas sanoo:

  moni menee kihlohin/naimisiin huomen. ens vuonna olisi vaa parempi 12.12.2012 niin sen jälkee ei tulekkaa ihan heti vastaavia päivän määriä.

 • Ogeli sanoo:

  Täytynee tosiaan pitää huomenna hieman tavanomaista pidempi meditointisessi. Jotain maagista noissa numeroissa kyllä on. Olen nähnyt kelloissa sun muissa nyt kuukausien ja viikkojen ajan todella usein 11.11 numerosarjaa. Ihmiskunnan tietoisuus on räjähtämässä aivan uusiin ulottuvuuksiin. Huomenna pitäisi muuten alkaa ”teoreettinen” mayakalenterin yhdestoista aalto.

 • WM_ sanoo:

  Itseäni kiinnostaa tuossa päivässä vain ja ainoastaan TES: Skyrimin julkaisu!

  Muuten en tosiaan jaksa innostua sillä kalenterijärjestelmä on ihmisten kehittämä, joten jos joku vain olisi päättänyt järjestää eri kalenterisysteemin niin nyt olisi jokin ihan eri päivämäärä. 😉

 • Ogeli sanoo:

  Heh, pelkästään jo Skyrim tosiaan tekee huomisesta kovin hienon päivän!

 • jännä juttu sanoo:

  11.3.2011 – japanin tsunami
  11.9.2001 – wtc-iskut
  11.1.2010 – Haitin maanjäristys
  11.11.11 mitä huomenna mahtaa tapahtua ;DD

 • thene sanoo:

  Tottakai huomenna on erityinen päivä koska skyrim ilmestyy!

 • pikkuporsas sanoo:

  skyrim, ette voi olla tosissanne 😀

 • Nova sanoo:

  heih, rakkautta ja rauhaista ajatusten kä’sittelyä teille, sitä me tarvitsemme paljon enemmän tässä maailmassa

 • Jarppi sanoo:

  Vai mahtoiko olla jo 11.11.1111 nythän on kuitenkin 11.11.2011

 • Makro sanoo:

  Skyrim tuokoon minulle runsaasti väkivaltaisia ajatuksia ja lohikäärmevihaa! Ne paksiaiset eivät ansaitse elää!

 • Wespa sanoo:

  Jotain artikkelin tärkeydestä kertoo se, että nyt myös MSNBC käsittelee aihetta!
  http://www.msnbc.msn.com/id/45248022/ns/technology_and_science-science/#.Trx82_LxKul

 • Jännä sanoo:

  12.12.2012, tämän jälkeen kestää kauan ennen kuin tulee uudelleen tollainen koominen päivä.

 • Kaaosjumala sanoo:

  Noniin, 11.11.11., portaalit aukeaa, monsterit pääsee valloilleen ja wanhat lohikäärmeet lähtee metsästämään. Onneksi olet Dragonborn, pääset näyttämään Rauhaa ja Rakkautta niille. Ne ovat siis miekkojeni nimet

 • JaniP sanoo:

  11.11.11 11:11

 • skeptikko sanoo:

  Skyrim taitaa olla edelleen se suurin juttu, mitä tälle päivää on tapahtunut. Tosin en vielä peliä omista, niin tämä on vielä pelkkää kuulopuhetta.

 • Ogeli sanoo:
 • aavekuiskaaja sanoo:

  olen viettänyt tämän päivän näin: pelaillut wormsia, kävin koirani kanssa lenkillä, söin. ihan niinkuin vietän mmutkin päivät.. vaan kalja ei olemaistunut?

 • Nexeon sanoo:

  Itselleni päivä on ollut melkoinen epäonnenpäivä.

  1. Puhelimeni herätykello ei herättänyt kun akku oli loppunut yön aikana –> myöhästyin töistä

  2. Juuri kun olin parantumassa tästä ikävästä flunssasta alkoi nenäni vuotaa kuin lavuaarin hana.

  3. Käytän kovia piilareita erään silmäsairauden vuoksi, vasemman puoleinen silmäni on ollut aamusta asti niin kipeä, että en voinut laittaa linssiä kyseiseen silmään. Silmästä on vuotanut kyynelnestettä koko päivän eikä loppua näy.

  4. Oltuani työpaikalla 1h, olin istahtamassa tuolille kun farkkuni repesivät takapuolesta (en ole läski, päinvastoin olen aina ollut todella hoikka)

  5. Jouduin ajamaan kesken työpäivän takaisin kotiin vaihtamaan farkkuja –> unohdin työpuhelimen kotiin.

  6. Mitä seuraavaksi? Päivä on vasta aluillaan…

 • Ogeli sanoo:

  Haha Nexeon, sinun kannattaa olla varuillaan tänään! 🙂

 • aavekuiskaaja sanoo:

  no oletpa ollut aku ankka tänä päivänä 🙂

 • jatu sanoo:

  Tämä päivä eroaa huomisesta siinä, että tänään on perjantai 🙂

 • aavekuiskaaja sanoo:

  niin, mitäs tuolla tarkoitit? muuten tuossa on 🙂 🙂 :).. heh..

 • tuplawee sanoo:

  jännä juttu sanoi:
  ”11.3.2011 – japanin tsunami
  11.9.2001 – wtc-iskut
  11.1.2010 – Haitin maanjäristys
  11.11.11 mitä huomenna mahtaa tapahtua ;DD”

  on muuten jännä 😮 ykkönen on tuhoisempi luku kuin kuvitellaan. pitääpä kytätä uutisia jos tänään tapahtuu taas joku katastrofi… Noh omalta osaltani päivä on ollut suht miellyttävä mutta ehkä se johtuu siintä että sain pitkästä aikaan kofeiinia kahvin ja energiajuoman muodossa ja pääni käy nyt ylikierroksilla :DD

 • Isojalka sanoo:

  Ei vielä ole tapahtunut mitään ihmeellistä, vai onko minulta joku jäännyt paitsi.
  Kysyn vielä tähän: Mikä oikein on skyrim? Skeptikko jo valaisi hiukan asiiaa eli se on jokin peli, muuta en sitten tiedäkkään. Aivan ensinmäinen kerta kun sen nimen kuulin.

 • aavekuiskaaja sanoo:

  taitaa olla peli, eikä tänään katastrofia tule koska tämä on vain kosminen päivä.. eipä tänään mitään ole tapahtunut.. en kyllä tiedä tuleeko japanissa uusi tsunami :O

 • Ampuj4 sanoo:

  Pakko kertoa ihan tosielämään liittyvä tapahtuma mikä sattui itseasiassa juuri äsken 11.11.2011 jotain kello 14.30 tienoilla. Kävin maitokaupasta ostamassa ruokatavaraa kun olin autolla liikenteessä ja (piti käydä ostamassa autoon tarvikkeita) Niin sattuipa kassalla että ruokapaketin hinnaksi tuli tasan 5.55 € myyjäkin ihmetteli ja tokas että ei oo kyllä koskaan sattunu 6.66 € tai vastaavaa. Ite siihen että eipä tuo nyt mtn kummempaa tuskin aiheuttais.

  Sen jälkeen päätin pistää muutaman kolikon RAY:n pelikoneeseen kun oli tuo lompakko paisunut kolikoista jonkun verran kun vaihteeks oli käteistäkin lompakossa. Alottelin pelaamaan kultajaskaa jollain 2-3 egellä. (en muista tarkalleen paljon laitoin mutta vähemmän kuitenkin mitä voitin) Sitten tulikin voittoja muutama ja rahasumma keikkui siinä 5 egen paremmalla puolella ja aattelin että yritän ottaa 6 egee ulos jos saan vielä voiton mutta sitten päädyin lopulta ottamaan 5 euroa ulos koneesta sen kummepia ajattelematta (hävittyäni muutaman kerran).

  Lopun kruunaa vielä se poislähtiessäni parkkipaikalla sattui olemaan venäläinen auto parkissa oman autoni lähellä ja satuin vilkaisemaan sen rekisterikilpeä ja siinä seisoi co555c(78) tai vastaavaa. Kuitenkin oli 555 peräkkäin :D.

  Tämä tapahtui siis aivan sattumalta sen kummempia edes päivältä odottamatta itse. Mitä tein niin aamulla katsoin videot ja lukasin tämän artikkelin enkä sen kummemmin ajatellut/odottanut mitään mystistä päivältä. Vasta sen jälkeen kun näin sen venäläisen ajoneuvon rekisterikilven alko ajatus juoksemaan 😛 eli mitä tästä opimme:

  Skeptikot voi lässyttää mitä tahtovat mutta itselle kyllä tällasta pääs tapahtumaan IHAN SATTUMALTA. Kiinnostais tietysti tietää että mikä on 5:n merkitys numerologiassa ylipäätään kun en ole sen kummemmin perehtynyt tuohon ”numerologiaan”

 • aavekuiskaaja sanoo:

  mä pelasin viime viikonloppuna jatsia, edellisissä peleissä oli tullut kakkosiin 66, ja viime pelissä silloin viikonloppuna tuli kutonen, eli 666.. sitten sillä oli vielä kasin portit.. hyytävää. tänään kun olin koirani kanssa lenkillä, huomasin kyltin jossa oli numerot 666..

 • StGermain sanoo:
 • Wespa sanoo:

  Nexeon mitä työpaikka edustaa sinulle? Onko kyseessä työ josta nautit vai työ jonka perässä roikut vain pakon edessä koska raha? Tuon nimittäin voi tulkita potkaisuksi oikeaan suuntaan jos onkin tulossa nurkan takana jotain parempaa työtä tms. vaikka tuo nyt tuskin ihan potkuihin johti. 😀

 • Nexeon sanoo:

  Olen vasta aloittanut kyseisessä firmassa ja työ on vain osittain sitä mitä luulen haluavani tehdä. Tiesin jo siis kun aloitin tuolla, että ei tule olemaan viimeinen työpaikka, mutta kuitenkin mahdollisen seuraavan työpaikan kannalta hyvä, valmistava ja kokemusta kartuttava työ. Niin ja ei johtanut potkuihin 🙂

  Mainittakoon vielä, että huono onni jatkui vielä päivän aikana. Tuossa kuukausi sitten oltiin varattu matka Espanjaan jonne olisi tarkoitus lähteä huhtikuussa 19 päivä. Noh, tänään sitten jotenkin sattui tuo netistä tulostettu ”kuitti/aikataulu tosite” käteen ja huomasin, että matka olikin varattu Tammikuun 19 päivälle. Nyt tämän kaiken muuttaminen tulee maksamaan väh. 65€/henk. Tavallaan tuon voi ottaa myös positiivisenakin asiana, mutta joo…semmoista.

 • Mika85 sanoo:

  Oli ja meni, ei sattunu mitään. hihhulit pettyi ja jotku sanoo että tulee se päivä vielä huomennaki, niin tekee.

 • lownrgy sanoo:

  viimeiset kolme päivää on ollut jonkinlainen kollektiivinen portaali auki, tiedä liittyykö tähän päivämäärään mitenkään mutta halusin mainita asiasta. kaivakaa syvältä syyllisyyden häpeän ja pelon alta.

 • aavekuiskaaja sanoo:

  olin eilen baarissa ja siel synty pien kahakka.. onneksi mitään ei käynyt.. tänään olin koirani kanssa lenkillä ja kävin kaupassa, ostokset teki yhteensä 666.. kuusisataakuusikymmentäkuusi.. aika paljon ja vielä pedon luku..

 • sellanenjotakiinnostaa sanoo:

  mitä minä sain tajuta 11 paikkeilla kun skyrimin olin ennakkotilannut että ei se peli tuu perille muutakun vasta maanantaina viikonlopun takia ….

 • aavekuiskaaja sanoo:

  jaa.. varmaan ihan tyhmä peli worms on paras!

 • kabanossi sanoo:

  ihan kuraa.

  noi on pelkkiä numeroita. on pelkkä sattuma, että aikaa on ruvettu laskemaan jostain ajankohdasta ja nyt sattui tulemaan 11.11.11.111.1.1.1.1.1.1.1.1.111. jokainen hetki on perjaatteessa yhtä ”historiallinen”, sillä toista ei tule.
  aika on käsite, jonka ihminen on keksinyt, siinä ei ole mitään mystistä. ihmisen on helpompi elää ajan kanssa, sillä siten ihminen tietää millon missäkin on oltava.

 • Silence sanoo:

  Juutalaisen ajanlaskun mukaan taidamme elää jo pikkasen päälle 6000 vuotta (seitsemättä päivää, 1 pv = 1000 vuotta), joten juutalaisten 11.11.2011 taisi olla vedenpaisumuksen aikoihin =)

  Nyt pitäisi tietää minkä laskutavan Jumala on valinnut. Voimmeko olla niin omahyväisiä, että oletamme Jumalan noudattavan Gregoriaanista kalenteria, joka on otettu käyttöön vasta 1582 vuonna (eri maissa eri aikaan).

 • atta sanoo:

  No mitä tapahtui? Juho-Matti sai vatsataudin!

 • Mr. ? sanoo:

  11.11.11.
  -Siitä on jo n. 5kk-6kk…mitä sinä päivänä taphtui…
  …tapahtui, eäille yksilöille, -tai ainakin eräälle, yksi henkilö – tietty…
  …monet, jotkut, siis puhuvat päivän olevan täynnä positiivista energiaa? -Rakkautta? -Valaistumista?
  …mistä ikinä nämä ajatukset ovatkaann, ne…:
  …joillakin yksilöillä, jollakin yhdellä tietyllä henkilöllä…
  kyllä pitää täysin IRONISESTI paikkaansa…tapahtui jotain, mitä tiede, tai järkevä logiikka EI MITENKÄÄN PYSTY selittämään!!! Ja se tapahtunut asia ei kuitenkaan ollut mitenkään negatiivinen – TÄYSIN päinvastoin, MUTTA täysin täynnä ironiaa ja selittämätöntä ”energiaa” (tarkoitan tunteita)…1 ihminen, 11.11.11.-päivä…täysin käsittämätöntä, mutta…niin.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot