FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Ufo-tutkija: Maahan tulleet alienit laittoivat ihmiselämän alulle

Etelä-Afrikassa pidettiin ufokonferenssi viime kuussa. Konferenssin järjestäjä ja ufotutkija Michael Tellinger kertoi, että avaruusolennot vierailivat maassa noin 300 000 vuotta sitten ja laittoivat ihmiselämän alulle kloonaamalla omaa perimäänsä.

He tulivat etsimään kultaa, kertoo Tellinger avaruusolentojen aikeista

Hän kertoo myös, että avaruusolennot ovat yhteydessä suurimpiin johtajiin vielä nykypäivinäkin.

Joidenkin mielenkiintoisten pimeiden voimien kesken on menossa taistelu maasta

Tellingerin mukaan Etelä-Afrikka on paikka josta elämä sai alkunsa.

Lähde: huffingtonpost.com

Tykkäys ja jakotoiminnot:

117 kommenttia aiheeseen: Ufo-tutkija: Maahan tulleet alienit laittoivat ihmiselämän alulle

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Ogeli sanoo:

  Erittäin uskottava teoria.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Oletkos Ogeli koskaan kuullut huuhaa-teoriaa, jota et pitäisi erittäin uskottavana? 😉

  Hieman itseäni mietityttää tämä foliofetsien sinisilmäisyys. Jotenkin olisi ymmärrettävämpää jos yksi teistä uskoisi salaliittoihin, yksi liskokansaan, yksi esihistoriallisiin alieneihin, yksi isojalkaan, yksi kummituksiin, jne. Mutta, ei. 99 prosenttia näistä hörhöistä nielee kaiken. Siis aivan kaiken. Se on aika surullista.

 • dark lord sanoo:

  Höpönpöpön: kuinkas sitten ne ”oikein” uskovaiset? Koko sheeple lauma juoksee uskonnollisten, MSM:n ja sepitetyn historian perässä. Joten yhtä uskottavata on kaikkien foliohattujenkin tarinat.

 • Nova sanoo:

  Höpönpöpö:
  vaihteeksi syyttelemässä ja esittämässä murskaavaa kritiikkiä’ ufoihin uskovia vastaan jotka kokonaisuudessaan ovat yhtä todennäköisesti oikeassa kuin nyky tiede joka muokkautuu ja kumoutuu mitä uskomattomimilla tavoilla.

  laajat kokonaisuus arviot aiheesta antavat ymmärtää ja puhuvat täten ufojen puolesta ja jonkinsortin historiasta maapallon kanssa, jota ei tule unohtaa ja täysin sivuuttaa vain koska näyttö ei ole runsasta ja mitä ihmettä aikaa on kulunut tolkuttomat määrät..

 • Nova sanoo:

  jep ja jeesus touhut puhuvat kattavasti ihmeiden puolesta
  tästäkin lyön pääni pantiksi että ihmeitä todistetusti on tapahtunut aiheen ytimessä olleille. joten tästäkään tuskimpa” mitään tietävä Höpönpöpö:n ei kannattaisi kovinkaan kovaäänisesti alkaa syytellä, sillä oma sivistyksesi asiaa kohtaan mitä varmemmin on aukollinen.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Muistaakos dark lord yhtä ainoatakaan tapausta, jossa tutkimus olisi osoittanut paranormaalin vaihtoehdon kannattajien olleen oikeassa? Niin, sellaista ei historiamme vielä tunne. Ihan joka ikinen kerta kun olemme törmänneet meille tuntemattomaan ilmiöön on sen tarkempi tutkiminen vienyt yhä kauemmas paranormaaleista vaihtoehdoista kohti luonnollista. Aika jännä juttu.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Nova, sivistykseni aukottomuuteen en toki itsekään usko, mutta jos kuvittelee, että Jeesus Nasaretilaisen ihmeteoista tai alienien vierailuista olisi minkäämoisia todisteita, niin silloin todellakin kuvittelee… 😀

 • jatu sanoo:

  Kyllä se höpöhöpö on viisas mies. Mistä se kaikki oikein tietää?
  Tuonkin se tiesi ihan tuosta vaan, ettei avaruusmiehet ole meitä alulle laittanut?

 • Höpönpöpö sanoo:

  Taitaa, jatu, niin, ettei se, joka epäilee tämäntapaisia teorioita osoita omaavansa mitään sen kummempaa viisautta vaan ihan sen perinteisen, kohtuullisen yleissivistyksen.

 • jatu sanoo:

  No sitähän minä juuri tarkoitinkin, viisautta, joka kumpuaa sinusta.
  Tosta vaan vasemmalla kädellä torppasit yhden evoluutio kyhäelmän.

 • Löpönlöpön sanoo:

  Höpönhöpölle:

  Itseasiassa historia tuntee tällaisen tapauksen. Aiemmin oli uutinen, että jotkin hiukkaset ovat kulkeneet kokeessa valoa nopeammin. Foliohatut uskoivat heti. Tietääkseni mm. sinä, mutta ainakin joitain muita henkilöitä lisäksesi haukkui foliohattuja typeryydestä uskoa että koko suhteellisuusteoria olisi väärässä yhden kokeen perusteella.

  Nyttemin koe on toistettu ja alkaa tosiaan näyttää siltä, että ns foliohatut olivat oikeassa ja einsteinin teorian täydellisyyden puoltajat väärässä.

 • Entity sanoo:

  ”Samassa he havaitsivat kolme- tai neljäkymmentä sillä tasangolla sijaitsevaa tuulimyllyä, ja ne nähdessään Don Quijote sanoi aseenkantajalleen:
  – Hyvä onni ohjaa asioitamme paremmin kuin osaisimme toivoakaan, sillä näetkö, parahin Sancho Panza, kuinka tuolta ilmaantuu kolmekymmentä tai neljäkymmentä hirmuista jättiläistä. Niitä vastaan aion käydä taistelemaan ja ottaa ne kaikki hengiltä, ja niiltä saatu saalis olkoon rikkautemme alku, sillä tämä on rehellinen taistelu, ja Jumalalle tehdään suuri palvelus, kun sellaiset kehnot sikiöt hävitetään maan päältä.
  – Mitkä jättiläiset? – kysyi Sancho Panza.
  – Nuo jotka tuolla näet, – vastasi hänen isäntänsä – nuo joilla on pitkät käsivarret; toisilla ne ovat usein lähes kahden peninkulmankin pituiset.
  – Eikö mitä, armollinen herra, – virkkoi Sancho – nuo, jotka tuolla näemme, eivät ole jättiläisiä, vaan tuulimyllyjä, ja ne, mitkä näyttävät käsivarsilta, ovat siipiä, jotka pyörittävät myllynkiveä, kun tuuli niitä liikuttaa.
  – Helppo on huomata – vastasi Don Quijote – ettet ole perehtynyt siihen, mikä koskee seikkailuja; ne ovat jättiläisiä, ja jos sinua peloittaa, niin siirry loitommaksi ja käy rukoilemaan minun lähtiessäni heitä vastaan huikeaan ja epätasaiseen taisteluun. Tuon sanottuaan hän kannusti ratsuaan Rocinantea ollenkaan välittämättä aseenkantajastaan Sanchosta, joka huutaen vakuutti hänelle että hän oli aivan varmaan käymässä tuulimyllyjen eikä jättiläisten kimppuun. ”

 • Höpönpöpö sanoo:

  No, mutta… Kädet taskussakin voi hyvillä mielin olettaa, ettei tämän kyhäelmän laatija kykene perustelemaan sitä kuin mielikuvituksellaan. Ja torppaa kuitenkin valtavan määrän tutkimusta.

 • Entity sanoo:

  Einsteinin teoriaa tuskin pitää kukaan täydellisenä. Tähän asti se on toiminut hyvin, mutta koska nyt on kokeellisesti todistettu että maailmankaikkeuden nopeusrajoituksena pidetty valonnopeus on arvioitu väärin, se on uskottava. Katsokaas kun tiede etenee, ei ole mitään syytä aloittaa uskonsotia.
  Sitäkään että herkkäuskoisuus osui kerran oikeaan, ei voi pitää todisteena siitä että kaikki muukin pureksimatta nielty on totta. Jos ei suodata ollenkaan ulkopuolisia vaikutteita, täyttää päänsä joutavalla roskalla.

  Tiistainahan julkistettiin, että nykyisin parhaana maailmankaikkeuden olemusta kuvaavana teoriana pidetty hiukkasfysiikan standardimalli voi hyvinkin pitää paikkansa, kun sen ennustamasta higgsin bosonista on saatu mittaustuloksia. Einsteinin yleinen suhteellisuusteoria pitää edelleen pintansa, koska sen ennustamia maailmankaikkeuden ominaisuuksia on kyetty luotettavasti mittaamaan. Mutta kun ottaa huomioon tahdin, jolla tiede nykypäivänä edistyy, ei mene montaakaan vuotta että Einsteinin teoria siirtyy tieteen historiassa muinaishistorian osastolle.

 • Löpönlöpön sanoo:

  Agree, ei se tosiaan todista että kerrankin kun herkkäuskoiset ovat oikeassa, kannattaa aina uskoa asiat purematta.

  Olen itse kriittinen, enkä usko käytännössä mihinkään mitä täällä on, mutta silti jutut kiehtovat minua todella paljon ja siksi täällä käyn lukemassa. Vaikka suurin osa on aina todella epäuskottavaa shaibaa, toivon kuitenkin että jotain mullistavaa ja poikkeavaa todella tapahtuisi joskus. Se on koko tieteen suola kun uutta keksitään tai opitaan minulle.

 • Löpönlöpön sanoo:

  En itse ole mikään tiedemies, mutta tieteen seuraaminen siis kiinnostaa; Juuri siinä toivossa että jotain mullistavaa keksittäisiin. Mikä olisi hienompaa kuin uutinen jonkunlaisesta ”yhteydestä” johonkin extra maanpäälliseen elämään? Eipä tietenkään mikään. Toivoa sopii, muttei pidä mennä uskomaan kaikkea mitä nokan eteen tuodaan 😉

 • weqaz sanoo:

  Eli tuntemattomien lentävien objektien tutkija selvitti miten ihmiset on tälle planeetalle syntynyt. Kyllä tämä on nyt todella uskottavaa, kuinka julkeatte edes epäillä?

 • Höpönpöpö sanoo:

  Löpönlöpön, puhuin paranormaaleista ilmiöistä, enkä itse laske hiukkasten nopeusennätyksiä paranormaaleiksi. Toki mainitsemassasi tapauksessa on kyseessä huikean isosta jutusta. Käsittääkseni sitäkään ei kait ole lopullisesti todistettu vaikka koe onkin toistettu samoin tuloksin. Muuttujia on paljon ja kyseessä todella tarkkuutta vaativa laji.:)

  Enkä todellakaan yritä esittää mitään hiukkasfyysikkoa, olen tässä asiassa täysin asiantuntijoiden varassa.

 • Ogeli sanoo:

  Höpönpöpö, koen jopa hieman loukkaavana että luulet että minä ”nielen kaiken” mitä eteeni tuodaan. Mitä tarkastelen tietoa hyvinkin kriittisesti, mutta samalla aina myös kuitenkin ilman ennakkoluuloja. Menet liiaksi yleistämään ihmisiä. Ei kaikki ole ”hörhöjä”, vaikka tottakai niitäkin löytyy. Moni meistä täällä on aivan normaaleja nuoria ihmisiä jotka ovat vain kiinnostuneita tällaisista asioista. Ymmärrän, että sinä vanhempana ihmisenä olet varmaan kyynistynyt kun olet pettynyt maailmaan joka ei ole vastannut odotuksiasi.

 • Kimi sanoo:

  Tulivat etsimään kultaa…laittoivat samalla ihmisen aluille…joo joo. Ovat tarkkaileet 300 000 vuotta meitä ja kahtovat miten käy…joo joo…ihmeitä tapahtunut jo Jeesukselle kun käveli vetten päällä…

  Lainatakseni arvostetun taitelian kirjoituksia. ”Senkin sokeat typerykset, avatkaa silmänne ja herätkää”

 • Anon sanoo:

  Miten maahan tulleet alienit laittoivat elämän alulle ->
  Kannattaa tutustua Urantia-kirjaan (kirjoitettu n. 1924–1935 ja julkaistu 1955).

  http://fi.wikipedia.org/wiki/Urantia-kirja

  Elämän juurruttaminen maapallolle (Urantia) luku 58 – luettavissa:
  http://www.urantia.org/fi/urantia-kirja/luku-58-elaman-juurruttaminen-urantialle

 • skeptikko sanoo:

  Psyklot sen teki ja Xenu pakotti.

 • Harri sanoo:

  Ensin tulivat Vegalaiset jotka lomailivat Maapallolla, ja halusivat luoda kulkuneuvon itselleen (kehomme)maanpäälle.
  Sen jälkeen tulivat Lyyralaiset jotka vaativat Maapalloa itselleen, ja on jatkunut meidänpäiviin saakka (Illuminaattin valta).
  Nyt me Vegalaiset vaadimme jälleen takaisin Maapalloa itsellemme (suuri muutos maanpäällä käynnissä).
  Olemme vain pelaajia ja taisto käydään Hengessä.
  Olemme Galaktisia olentoja. Emme mitään pieniä ihmisiä, vaan hyvin voimakkaita henkisiä entiteettejä joilla on ihmiskokemus.
  Olemme saaneet lihapukumme (75% vettä 25% hiiltä) Äiti Maalta kulkuneuvoksi kuten halusimmekin.

 • ulululululu sanoo:

  No olipas siinä paljon todisteita etc herran tarinalle :D. ”Musta tuntuu että alienit ovat hakeneet kultaa maapallolta 300k vuotta sitten ja siinä samalla tekivät ihmiset” …… Eh?

 • ulululululu sanoo:

  Minun tarinani on se että Mahtava Flying Spaghetti Monster taisteli aurinkokunnassa Cthulhua vastaan 300k vuotta sitten ja voitti näin Wanhan vihollisensa mutta kärsi vaikeaita vammoja. Osa mahtavan FSM nuudeli lonkeroista tuhoutui ja palasia tippui maapallolle joista syntyivät ensimmäiset ihmiset. Hänen nuudelinen korkeutensa havaitsi tämän hyväksi ja loi siinä samalla fossiilit/jumalat/kristallikallot/ufot/alienit hämäämään ihmistä turhalla informaatiolla, jotta emme saisin totuutta koskaan selville!!! Vaan joutisimme hakemaan varmuutta elämäämme hänen lämpimien lonkeoidensa syleilystä!

 • ulululululu sanoo:

  And yes i blame android for typos!

 • Giles sanoo:

  Suurin osa ihmisten uskomuksista on yhtä tyhjän kanssa, ja vaikka tiede pystyisi todistamaan joitakin asioita, ei se kuitenkaan kaikkea pysty todistamaan. Tiede todistaa asiat mittaamalla, jollain välineellä, jossain tietyssä paikassa. Mitä jos mitattaisiin eri välineillä? Voiko tieteen antama fakta olla aina se ainoa oikea vastaus, varmasti ovat hekin väärässä välillä, tai mitä jos koko ajan? Onko historiasta kirjotetut asiat varmasti totta? Sieltähän on voitu jättää vaikka mitä pois. Tiede tai uskomus, molemmat voivat olla häilyviä jos todisteista puhutaan. Jokainen uskoo, mihin uskoo, ja perustelee sen omin sanoin miksi näin uskoo. Tähän artikkeliin ottaen kantaa kysyn vain kysymyksen että miksi tämä homo sapiens on ainut älyllisesti kehittynyt elämänmuoto täällä maapallolla?

 • Belgor sanoo:

  Kyl ihmisiä piisaa arvostelemaan toisten päätelmiä ja tutkimuksia maailmankaikkeudesta ja ihmisyydestä vaikka ei kukaan tiedä totuutta ylipäätänsä itsestäänkään….
  Olen huomannut kun Facebookiin kirjoittelen omia teorioitani/näkemyksiäni(600 kaverille)elämästä niin jotku saattaa ”tyhmyyttään” luulla et uskon esim jeesuksen olleen hybridi jonka rippeet humanoidit haki meidän tuhottua heidän poikansa ym.ym…:D
  Mite joku voi väittää et uskoisin omiin satuihini ilman faktoja. Kaikki mistä ei ole faktaa on mielikuvituksemme varassa ja ilman mielikuvitustahan ei keksittäisi uutta lähestymis tapaa asioihin 😉
  Useat ihmiset ei edes yritä tajuta mikä on fiktiota ja mikä faktaa vaan alkavat väittää ties mitä yrittämättä itse miettiä totuutta asioihin tai saati kertomalla rohkeasti muillekkin…
  Eli aivopestyjä mielikuvituksettomia ihmisiä piisaa XD

 • Belgor sanoo:

  Täs pari turinaa FB seinältäni.

  Amazonin sademetsän muurahaisella on yhtä hyvät mahkut törmätä ihmiseen kuin meillä meitä kehittyneempiin olentoihin. Ihminenkään ei hakeudu muurahaisen seuraan keskelle viidakkoa koska siitä ei ole hyötyä.
  Vaikka kohtaamisia tapahtuisikin, niin vähemmän kehittynyt ei edes tiedosta/ymmärrä laisinkaan huimasti kehittyneempää olentoa 😉

  Leikittelen ajatuksella vuodesta 2012 ku maailmanloppu kuulemma tulee…..
  Ehkäpä kyseessä on avaruuden viljelijöidemme sadon korjuun aika . Meitä ois ny suht muhkea määräkin vaik esim. polttoaineeks avaruus aluksiin. Ollaa niinku biopolttoainetta miljardi vuotta vanhalle rodulle.
  Ajatellaas että Ihmisiä kasvaa viljana lukemattomilla planeetoilla pitkin universumia. Meitä ei katsota yksilöinä älykkäiksi laisinkaan koske emme osaa yksin rakentaa/ymmärtää ympäristöämme vaan toimimme kuten muurahaisetkin….
  Ympäristömme ymmärtämättömyys ja sen tuhoaminen omalla kustannuksellamme todistaa tuolle rodulle ettemme ole kuin rikkaruohoja, joten sovimme hyöty käyttöön ainoastaan räjähdysmäisen lisääntymisemme ansiosta. Osaamme jopa tuhota lisää tilaa pellollemme lisääntymistämme varten ilman että viljelijämme joutuisivat ”kyntämään” 😀

 • Harri sanoo:

  Se miten määrittelemme itsemme ja maailman ympärillämme, muodostaa uskomuksemme, mitkä vuorostaan muodostavat todellisuutemme.
  Luomme oman todellisuutemme siitä, mitä päätämme uskoa itsestämme ja maailmasta ympärillämme.
  Meidät on opetettu uskomaan vain se, mitä voimme aistillisesti havaita näkö-, kuulo-, maku-, haju- tai kosketusaistimme kautta.

  Suurin osa yhteiskunnallista ohjelmointia opettaa meitä hyväksymään hyvin rajoittuneen näkemyksen ihmisen olemassaolosta ja kyvyistä.
  Kaikki ajattelu mikä ei sovi kulttuuriohjelmointimme tai oppijärjestelmiemme rajattuihin ajatteluohjelmiin suljetaan pois.

  Emme suinkaan ole ainuita tietoisia olentoja,
  Maapallollakin on tietoisuus ja olemme todiste siitä.
  Olemme 75% vettä sekä 25% hiiltä eli 100% Maapalloa.
  Sinä joka luot todellisuutesi aistiesi kautta olet Galaktinen olento joka on vain unohtanut kuka olet.
  Kuin varvas joka ei muista että loppukehokin on olemassa.

 • Kaaosjumala sanoo:

  Belgor:
  2012 ei ole maailmanloppu, vaan uuden ajan alku. Jotkut uskovat että se tarkoittaa alienin tulemista ja että he poistaisivat sodat ja taudit ja muut maailmasta, jotkut uskovat että Jeesus tulee takaisin ja tuhoaa syntiset jne., mutta se että 2012 on maailmanloppu on suhteellisen vähän uskottu teoria asiasta ”tietävien” keskuudessa. Siis tietenkin, jos asiaan uskoo. Itse en usko.

  Sitten asiaan, kyseinen teoria kuulostaa melkein yhtä naurettavalta kuin skientologien tarina. Vaikka itse uskon että siihen on hyvät mahdollisuudet että olemme avaruudesta tulleet, esim. meteorissa joka tänne on pudonnut, niin se että alienit tänne ovat meidät laittaneet on omasta mielestä erittäin epätodennäköistä

 • khill sanoo:

  Joo eihän sitä koskaan tiedä mutta en kyllä itse uskoo tuohon vaikka uskon että avaruus olennot ovat vierailleet pallolla jo kauan. Kuitenkin on tyhmää väittää että ne on luonut meidät kun ei ole pitäviä todisteita tämän takia kaikki avaruusolentoihin uskovat leimataan hulluiksi kun nuo idiootit sanovat asioita ilman pitäviä todisteita, yksi esimerkki on jimin muinaiset avaruusoliot dokumentti, suurin osa siinä ohjelmassa on täysin pellejä varsinki se idiiootti pellen näkönen tyyppi jolla on punaset posket ja se helveinmoinen hiuspehko.

 • Belgor sanoo:

  Harri puhui asiaa todellisuudesta.

  Juu ja…eiköhän tuo 2012 maailmanloppu mene ohi niin kuin kaikki muutkin ennustetut loput.
  Mayatki ois voinu ihan hyvin jatkaa kalenteriaan loputtomiin jos olisivat halunneet tai kerinneet.
  Kuinkahan pitkälle esim windows xp käyttis näyttääkään kalenterin ilman päivityksiä ja tuleekohan sen lopussa muka kaiken loppu 😀

  Aiheesta alienit:
  Ihmettelen miten voi ajatella että humanoidit kultaa tulisivat täält hakemaan, täällähän on vaik mitä luonnon muovaamiakin eliöitä joista luulis humanoidienki olevan kiinnostunut tieteellisesti(paitsi jos ne on kaiken muunki istuttanu tänne,ni sit niil on jotain suurempaa tekeillä)…
  Kulta on peräisin supernovista muistaakseni eli luulis sitä olevan muuallakin saatavilla.
  Toi alien juttu on iha perus kauraa mitä voi ihmismieli luoda.

 • alieni anu sanoo:

  Me näytämme alieneilta, koska meidät on luotu heidän geeneistään.Ei siis ole mitenkään outoa että he ovat meidän näköisiämme.
  Me olemme luotu orjiksi, orjia olemme nytkin ja orjina tulemme pysymään.Kaikki jotka luulevat olevansa vapaita, katsokaapa ympärillenne.Jo pienestä pitäen totutetaan yhteiskunnan säännöille, toisten keksimät lait ohjaavat jokapäiväistä elämää.Et saa olla olemassa ellet maksa veroja, ellet käy töissä, ellet noudata toisten lakeja.

  Nuoresta asti sinut istutetaan velkavankeuteen, et saa mitään tukia vaan pitää ottaa opintolainaa, jotta saa opiskella lisää lässynlässyä.Matematiikka yms on kyllä hyödylllistä osata, mutta historiassa on paljon pehmoista tietoa jota on hyödytöntä opettaa.Ihmisen alkuperä yms ovat kouluissa silkkaa tuubaa.

  Olet orava.Heräät,syöt teollisuuden valmistamaa aamiaista lisäaineviidakon peruilta, menet kuin robotti töihin ja raadat siellä apinana vain siksi että saat samaa lisäainehöttöä lautasellesi kun pääset kotiin.Kotiin päästyäsi katselet television propagandaa,mainoksia siitä mitä sinun tulee pistää päällesi, mitä sinun kuuluu syödä, mitä sinun pitää ostaa, ketä äänestää ja mitä mieltä sinun tulee asioista olla.

  Luulet voivasi vaikuttaa johonkin,ja ottaa osaa tärkeisiin asioihin äänestämällä, vaikka asiat päätetään herrojen saunailloissa.Sinä olet kone, turha,pelkkää lihaa joka jauhetaan yhteiskunnan koneistoon.Sairastut ruuasta jota syöt ja elämästä jota elät.Syöt ulkomaisten firmojen valmistamia outoja lääkkeitä jotka tuhoavat elimistöäsi lisää, maksat kaikesta ilomielin ja teet ylitöitä että saat ostaa lisää turhuuksia taloosi.

  Raha ja uskonnot ovat luotu siksi, että sinua hallitaan niillä.

  Ilman rahaa et voi tehdä yhtikäs mitään.Ihmisten tekemät rajat rajoittavat liikkumistasi, et saa viljellä ellet osta maata, et ruokaa ellet maksa.

  Face it, olemme orjia.

 • paranormaaliHULLU sanoo:

  HÖPÖ,HÖPÖ ! me olemme kehittyneet apinoista SILLÄ SELKEE!

 • Toveri sanoo:

  ”He tulivat etsimään kultaa” On natsiufojen jälkeen alan kahjoimpia sepustuksia.

  A) Kultaa on kaikkialla maailmankaikkeudessa, Maasta sitä ei löydy yhtään sen enempää kuin muualtakaan.

  B) Mitä he sillä kullalla tekisivät? Jos heidän tekniikkansa vaatii kultaa, sitä löytyy myös heidän omasta aurinkokunnastaan. (Miten muuten he olisivat kehittäneet kultaan pohjautuvaa tekniikkaa?)

  C) Jos he jostain syystä olisivatkin tulleet tänne kullan takia, mitä he Maassa tekevät? Asteroidivyöhykkeellä on arvometalleja pajlon helpommin saatavilla.

  D) Miten ihminen tähän liittyy? Muukalaisten kullankaivuussa meillä kun ei olisi paljon virkaa. Jos he hallitsevat tähtienvälisen matkustuksen, ovat mestarillisia bioinsinöörejä ja heidän fysiikan ja kemian tuntemuksensa ovat vuosimiljoonia meitä edellä, miksi he loisivat ihmiset kaivamaan heille kultaa? Kaiken muun tieteen hallitseva rotuko olisi totaalisen kädetön kuoppien kaivamisessa? Ja vielä kerran C jos heidän sivilisaationsa on rakennettu kullan pohjalle he kyllä tietävät miten louhia kultaa, he ovat hioneet menetelmiä omalla planeetalla ja aurinkokunnassaan jo kauan ennen tänne tuloa.

  ”ET haluaa kultaa” teorioihin uskova henkilö luiskahtaa mielestäni kreationismin kaltaisen uskon puolelle.

 • sanoo:

  kaikkein uskottavin juttu olis että maan lähel on niitten vihollinen ja tää ois taistelu planeetta lähimmälle muulle tähdelle koin aurinkoon on matkaa yli valovuosi et vois olla tavallaan lähempänä en väitä siis että olis aurinkon planeetoissa

 • sanoo:

  on kirjoitus virheitä en ole alien 🙂

 • Gaia2012 sanoo:

  tutkimusten mukaan ~40% suomalaisista uskoo ufoihin. Ilmeisesti jotain todisteita on kun prosentti on noinkin iso.

  Ei ole silloin poissuljettu teoria, että ovat vaikuttaneet elämän kehitykseen maapallolla. Tämä olisi vaihtoehto Darwinin evoluutioteorialle, mikä poissulkee kaiken ulkopuolisen älyn mahdollisuuden elämän kehittymiselle.

 • mustamies sanoo:

  onpas siinä iso ihminen kun pitelee vitsi maapalloa käissä! :mrgreen:

 • Nexeon sanoo:

  Toveri:n kanssa samaa mieltä! 🙂

 • X sanoo:

  sumerian anunnaki gold nibiru planet x

  http://www.youtube.com/watch?v=KKqc79dPbWs

 • mustamies sanoo:

  mitään nibirua ei olekkaan!

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Jimi-kanavalta tulee dokkareita muinaisista avaruusolioista. Joihinki teorioihin uskon, mut joihinki taas en.

  Ja tämä uutisointi oli yhessä jaksossa.

  Onhan se aika kaukaa haettu että ufot olivat ”luoneet” meidät maapallolle. Mutta ei mahdotonta. Kukaan ei voi todistaa väitteitä todeksi, tai päinvastoin.

  Ihmiset ovat, mitä ovat ja mihin ne uskoo.

 • Harri sanoo:

  Greg Braden määrittelee aikakausien muutoksen liittyvän magnetismin katoamiseen ja/tai mahdolliseen napamuutokseen. Bradenin mukaan maa sykkii perustaajuutta, mikä on maan sydämenlyönti. Sen taajuus on lisääntynyt 7.8 hertsistä 1958 (Schumannin resonanssi) noin 9 hertsiin 1996, minkä ennustetaan olevan 13 hertsiä varsinaisen aikakausien vaihdoksen aikaan (2012). Tämä lisääntynyt taajuus vaikuttaa myös fyysisen kehon sykkeeseen.
  Kun mangetismi tarpeeksia ohenee, niin silloin häviävät ajatuksemmekin.
  Mies tai nainen koostuu neljästä kehosta: henki ja mieli (tuli + ilma = sähköinen) ja tunteet ja keho (vesi + maa = magneettinen), näin olemme sähkömagneettisia olentoja alkemiaperustalta.

 • Joku sanoo:

  On vain Leijoja ja ledivaloja ja suokaasua. sitten on jumala tuolla pilven päällä istumassa joka tuomitsee eläviä ja kuolleita…Mutta TIUKKA EI UFOILLE

 • spudrospärde :DD sanoo:

  make sense, koska jos lähtee miettimään evoluutiota niin tuntuu tyhmältä että ihmiset ovat muovautuneet alkuperäisin pienenpienistä olioista

 • X sanoo:

  ”He tulivat etsimään kultaa” On natsiufojen jälkeen alan kahjoimpia sepustuksia”

  – Toverillekkin tiedoksi, että tämä ”sepustus” on osa maailman vanhinta sumerilaista tekstiä. Samoin tieto Nibirusta – kymmenestä planeetasta sekä Anunakeista jotka loivat nykyihmisen, homo-sapiensin.

 • X sanoo:

  ”natsiufojen jälkeen alan kahjoimpia sepustuksia.”

  Ei ole mikään ”sepustus” – kuuluu maailman vanhimpiin sumerilaisiin kirjoituksiin. Samoin tieto Nibirusta – kymmenestä planeetasta ja Anunnakeista, jotka ”loivat” nykyihmisen.

 • mustamies sanoo:

  turpa kiinni sönkkö!

 • Entity sanoo:

  Moni asia on järjetön, jos niitä ei ala selvittää sen enempää kuin mikä oma ensimmäinen mielikuva asiasta on. Itse olen lukenut kymmeniä kirjoja ja enemmän nettisivuja kuin jaksan muistaa aiheesta ufot ja ihmiskunnan vaihtoehtoinen historia. Täyttä soopaa, alusta loppuun, on valistunut arvaukseni. Vaikuttaa kuitenkin vahvasti siltä, että ihmiskunnan historia ei ole mennyt ihan kaikilta osiltaan samalla tavalla kuin se peruskoulussa opetetaan.
  Historian opetusta voisi lisätä ja sen laatuun voisi koulussa panostaa.

  Alieni Anu, olet näkemyksesi kanssa oikeassa. Mutta oletko koskaan miettinyt, että jokaisella meistä on mahdollisuus ohjata myös oman elämän kulkua. Ei tämä maailma ole niin valmis, että jokin kasvoton koneisto ohjailisi asioita. Itse olin teini-ikäisenä samalla linjalla, sittemmin olen yllättänyt itseni tekemällä asioita joita en olisi koskaan uskonut tekeväni ja päätymällä asemiin, joissa en olisi koskaan uskonut olevani. Elämä kehittää suhteellisuudentajua, vaikkei varsinaisesti muutu helpommaksi koskaan.

  Ihminen ei ole ainut älyllinen olento tällä pallolla, vaan ainut älyllinen olento, jonka itse tunnustaa. Katsokaapa joskus vaikka vesilammikossa kylpevää varista ja kysykää itseltänne näyttääkö sen toiminta älyttömältä? Meillä on taakkamme uskonnollinen ohjelmointi, joka on hyvin monessa kohtaa ristiriidassa sen todellisen maailman kanssa jossa pitää elää.

  Ottakaa asioista selvää. Ei se vaadi paljon, että vaikka kerran viikossa kävelee kirjastoon ja ottaa kirjan kauniiseen käteen. Eivät ajatuksenne ole ainutlaatuisia, vaan historia tuntee paljon toisinajattelijoita ja nykyään eletään niin ihmeellistä aikaa, että myös toisinajattelijoiden ajatuksia saa tutkia ilman pelkoa vainosta.

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Vuonna 2008, kirkko ensimmäistä kertaa tunnusti ja uskoo, että saattaa sittenki olla elämää maan ulkopuolella, varsinki älyllistä elämää.

  Tämä tieto sotii kristinuskon uskomusten kanssa.

  Satoja vuosia sit, kun ihmiset näkivät ufoja taivaalla ja ne ikuistettiin maalauksiin, nii sitä pidettiin ”Jumalan merkkinä”.

  Nykyaikana monet uskovaiset pitävät ufoja Saatanasta.

  Jos Jumala tai Saatana tai ylipäätänsä muut pakanalliset jumalat on olemassa tai ovat olleet. Nii uskon että he ovat ufoja.
  Koska vuosituhansien ajan ufoja ollaa nähty ympäri maailmaa ja varsinki ennen vanhaa, niitä on pidetty jumalina.
  Onhan Jumalakin taivaalta, nii on myös ufotkin. Ja kaikki mikä tuli taivaalta ennen vanhaa, oli jumallista.

  Joten, en yhtää ihmettele, vaikka ufot olisivatkin luonneet meidät asuttaa maapalloa.

  Mutta kaikki ovat teoriaa ja uskoa. Mutta nehän tunnetusti kulkevat käsi kädessä 😉

 • Isojalka sanoo:

  Delfiini + muut valaat, ihmisapinat(johon myös ihmiset kuuluvat) + muut, korppi + joutkut toiset linnut, koira, kissa, sika ja mustekala. Siinä oli joitan Maapallon älykkäimpiä eliöitä.
  Toiset niistä ovat älykkäämpiä kuin toiset ja sitä rataa. Eli me ihmiset emme todellakaan ole ainoita älyllisiä eliöitä Maassa. Ja sitä ei voida kieltää että esim. delfiinit ovat älykkyydeltään lähes samalla tasolla ihmisten kanssa.

  Itse juttuun, sanon sellaista, että on aika kaukaa hauettua väittää, että alienit loivat meidät kullan kaivuu operaatioihin. Eli epäilen tätä teoriaa.

 • X sanoo:

  Asiahan ei ole millään lailla uusi. Tämä ”kullankaivuu-operaatio” kuuluu vanhoihin sumerilaisiin kirjoituksiin…

 • Höpönpöpö sanoo:

  Tuo 2012-höpötys on ihan diiba-daabaa. Etelä-Amerikkalaiset tekivät kalentereita joskus 500 – 1 000 vuotta sitten. Eiköhän ole ihan luonnollista, etteivät he tehneet niitä näyttämään tuolloin maailman tappiin asti? Jos tuo kulttuuri olisi pysynyt pystyssä kauemmin he olisivat tehneet niitä ajan kuluessa lisää. Intiaanit ovat itsekin sanoneet ettei kyse ole mistään muusta. Miten pitkälle luulette vaikka Helsingin yliopiston laatineen kalentereita valmiiksi? Vuoteen 2013 ehkä..? IIIIIKKK!!! Maailmanloppu 2014!!!

 • mustamies sanoo:

  no sehän on parempi kuin 2012, eikö vain höpö? :mrgreen:

 • Höpönpöpö sanoo:

  Niin, no, mustamies, ei tässä ny semmonen hoppu oo…

 • neropatti sanoo:

  tuo urantia kirja on vasta sellasta p*skaa, että huhhuh!

 • qwertyman sanoo:

  Ne tuli hakee kultaa koska ne on avaruusmerirosvoja? Siis, jossain päin niiden omaa planeettaa tai asuinpaikkaa ne on köyhiä alieneita ja sit ne tuli tänne ryöstää meidän kullat?

  Samasta syystä ne otti mayat/muut tommoset heimot yms palvojikseen, koska ne hoksas että ne palvoo niitä ja uhraavat kultaa/arvometalleja niille.

 • js16 sanoo:

  ”Se miten määrittelemme itsemme ja maailman ympärillämme, muodostaa uskomuksemme, mitkä vuorostaan muodostavat todellisuutemme.
  Luomme oman todellisuutemme siitä, mitä päätämme uskoa itsestämme ja maailmasta ympärillämme.
  Meidät on opetettu uskomaan vain se, mitä voimme aistillisesti havaita näkö-, kuulo-, maku-, haju- tai kosketusaistimme kautta.”

  Olipa hienosti sanottu ja pitää paikkansa. 🙂

 • js16 sanoo:

  Siis Harria tossa yläpuolella lainasin.

 • Wespa sanoo:

  Palauttelin muutamia kommentteja jotka olivat menneet syystä tai toisesta tarkistuslistalle/spämmeihin. Nyt pitäisi mm. Nexeonin ja muiden kommentit näkyä. 🙂

 • jatu sanoo:

  On ihan höpöä luulla, että me ihmiset oltaisiin kaikki itse keksitty, ilman ulkopuolisen apua.
  Ensin me asutaan luolissa, sitten me rakennetaan mahtavia pyramiideja joiden tarkkuus vetää hiljaiseksi vielä tämän päivän kivityömiehet ja koneistajat. Seuraavaksi me murretaan atomi ja lennetään kuuhun.

 • Akvinolainen sanoo:

  Arthur C. Clarke ja Stanley Kubrick käsittelivät aihetta jo avaruusseikkailu 2001, jossa ihmisen kehitys olisi juuri maan ulkopuolisen sivilisaation ansiota.

  Minä taas kääntäisin ajatuksen toisinpäin. Mitä jo me ihmiset olisimmekin tulevan supersivilisaation itu?

  Neuvostoliitossa uskottiin taannoin tähän teoriaan ja useat neuvosto-scifi-kirjailijat käsittelivät aihetta kuten Strugatski-veljesten kirjat ”Miljardi vuotta ennen maailmanloppua” ja ”Hankalaa olla Jumala”.

 • waltsu sanoo:

  Sori nyt jos olen vähän tyhmä kun mietin tällaisia mutta jos ihmiskunnan luomiseen on tarvittu maan ulkopuolisia olentoja niin kuka tai mikä on ne luonut? toisaalta osaako joku sanoa miten darwinin teoria selittää sen että maapallolle on kehittynyt niin monta ihmisrotua…

 • X sanoo:

  Mielenkiintoinen ajatus. Mutta mutta… maailmankaikkeus on niin vanha, että tällainen supersivilisaatio olisi jo ehtinyt syntymään jo kauan kauan sitten ja levittäytymään eri planeetoille niin halutessaan. Jopa vierailleet maapallolla aikoja sitten laittamassa elämän alulle?!
  Se taas tuhoaako ihminen itse itsensä ja tuhoaa luonnon ja pilaa elämän edyllytykset näyttää tällä hetkellä valitettavasti todennäköisemmältä tulevaisuuden näkymältä …ellei sitten ufot riennä apuun. 🙂

 • Anon sanoo:

  Paha kyssäri waltsu, tosi paha 😉 Ensin oli vain Jumala – sitten Poika ja Henki – Pyhä Kolminaisuus. Yhdessä loivat lisää olentoja ja nämä taas erikseen tai yhdessä lisää jne. – kunnes loppupäässä olemme taas me ihmiset, jotka olemme evoluutionaarisen kehityksen
  tulos, emme suoran luomistapahtuman tulos. Ihmisen kehitys jatkuu siis edelleen… (tästä on sitten muitakin selitysmalleja, enkä nyt väitä mitään – jokainen uskokoon omalla tavallaan.)

  Darwinin teoria selittää tämän niin, että kantarotu levittäytyi uusille alueille nälän tai tilan tai muun syyn vuoksi. Uudet luonnon olosuhteet synnyttivät lajissa erilaisen tarpeen kehittyä eri suuntaan. Kantarotu erkaantuivat uusille seuduille ja ajan myötä lajiutui – syntyy kokonaan uusi laji/(tai ihmisrotu). Vain täysin uusiin olosuhteisiin sopeutuneet yksilöt selviytyivät ja jatkavat sukua – luonnonvalinta.

 • Isojalka sanoo:

  Jos leikittelee hiukan ja uskoisi tämän Alienien kultakaivuun teorian, niin herää kysymys, miksi tämä erittäin älykäs tähtienvälisen matkailun kehittänyt laji kehitti kullankaivuuseen kokoonsa nähden fyysisesti heikon lajin, ihmisen? Esim. katsotaan vaikka gorillaa joka on puolet ihmistä suurempi, mutta voimiltaan kuitenkin kahdeksan kertaa suurempi kuin ihminen. Luulisi että kullankaivuun kannattaisi hankkia voimakas otus. Ja sitten vielä jos alienit loivat meidät kullankaivuusen, miksei meistä luotu kaivamiseen erikoistunutta lajia?

 • Honka sanoo:

  Illuminaatti sälyttää kultavarantoaan Tyynellävaltamerellä veden alaisissa säilöissä.
  Joihin pääsee vain sukellusveneellä.
  Sinänsä hyvin nerokasta.
  Ja odottaavat Anunakeja.

 • Korn sanoo:

  Tulee mieleen cowboys and alien (vai mikä leffan nimi olikaan)… Siinä alienin tulivat mainaamaan kultaa maapallolle…:P

 • X sanoo:

  Isojalka: Nämä alienit(Anunnakit) kehittivät sitä jo planeetallamme elävää kädellistä (Homo erectus) ja loivat nykyihmisen alun (Homo sapiens). Gorillat ja erectus olivat kullankaivuuseen sanotaan nyt että liian kädettömiä. 😉

  Otsikko: – ”avaruusolennot vierailivat maassa noin 300 000 vuotta sitten ja laittoivat ihmiselämän alulle” – Täällä siis oli jo Homo erectus n. 300000 vuotta sitten. Ihmiselämää ei siis laitettu alulle tuolloin vaan ihmistä ainoastaan geneettisesti muunneltiin.(Ancient Alien Theory)

  – ”He tulivat etsimään kultaa” – ei tarkoita sitä, että ”loivat ihmisen” kullankaivuuseen. Ihmiset olivat täällä niin miksei laittaa heitä töihin. Mitä koneita/teknisiä laitteita Anunnakeilla oli ja miten he kultaa kaivoivat on sitten eri juttu.

  Asiasta toiseen: Mistäköhän nuo hollywood-scifi leffojen ideat oikein syntyvät? Knog, knog, kno-oog… 😀

 • Höpönpöpö sanoo:

  X: ”Mistäköhän nuo hollywood-scifi leffojen ideat oikein syntyvät?”

  Ettei peräti mielikuvituksesta..?

 • X sanoo:

  Höpönpöpö: Eikös ole aika erikoista, että kaikkien vanhojen sivilisaatoiden kirjoituksiin liitetään aina näitä taivaalta laskeutuvia jumalia. Eri puolilta maailmaa ja eri maanosista muinaiset kertomukset ja kirjoitukset ovat hämmästyttävän samanlaisia. Siihen kun vielä lisätään nämä valtavat kivirakennelmat – pyramidit ja muut. Ihmiskunnan historia ja menneisyys näyttää tältä osin hyvin mystiseltä. Jopa meillä nykyaikana on tämä oma alien/ufo-ilmiömme (ym. viljapeltokuviot vrt. esim. nazca.linjat). Jotain tässä siis on muutakin kuin mielikuvitusta. – Vaiko, eikö? Odotan sitten skeptistä kommenttia, kiitos 🙂

 • Höpönpöpö sanoo:

  X: ”Eikös ole aika erikoista, että kaikkien vanhojen sivilisaatoiden kirjoituksiin liitetään aina näitä taivaalta laskeutuvia jumalia.”

  Ei mielestäni koska kyseessä on kieltämättä mielikuvitusta kiehtova teoria. Nämä ’liitokset’ ovat kuitenkin osoitettu kovin kaukaa haetuilta kun hieroglyfejä sun muita ovat tutkineet vakavasti otettavat alan asiantuntijat.

  ”Eri puolilta maailmaa ja eri maanosista muinaiset kertomukset ja kirjoitukset ovat hämmästyttävän samanlaisia.”

  Ihmissuku pysyi suhteellisen pitkään alkukodissaan Afrikassa ennen leviämistään muille mantereille ja myytit saattavat polveutua hyvinkin varhaisilta ajoilta.

  ”Siihen kun vielä lisätään nämä valtavat kivirakennelmat – pyramidit ja muut.”

  Mikään ei osoita etteivätkö muinaiset kulttuurit olisi kyenneet sen aikaisella tekniikalla ja ihmisvoimin rakentamaan monumenttinsa ja palatsinsa.

  En kyllä yhtikäs mitään kovinkaan mystistä keksi ihmiskunnan historiassa sattuneen…

 • Höpönpöpö sanoo:

  Kirjoitin skeptisen kommentin, vaan eipä näy täällä…

 • jatu sanoo:

  Olet tainut jäädä yläasteen historiankirja tasolle?

 • X sanoo:

  Nyt näkyy… minusta hyvä, että täällä on myös tämä skeptinen (tosin minusta kapea-alainen)-näkökanta asioihin – ottamatta nyt kantaa kuka on oikeassa kuka väärässä.

  Tieteemme on on vasta paranormaalien ja monien muiden ilmiöiden ja asioiden (vaikka avaruustutkimuksen/geenitutkimuksen) alkumetreillä. Kun näitä ”pitäviä todisteita” ei vielä ole tai kun uudet todisteet viittaavat muihin vaihtoehtoihin, voimme silloin esittää erilaisia hypoteeseja ja teorioita. (Vaikka elämän synnystä). Takuuvarmasti tiede kehittyy ja näille asioille/ilmiöille saadaan lähi-tulevaisuudessa myös tieteellistä tutkimuspohjaa. Toivoa sopii, että näiden vakavasti otettavien tutkijoiden tutkimustuloksia ei silloin kyseenalaistettaisi, vähäteltäisi tai luokiteltaisi huuhaaksi, kuten nyt ja usein aiemmin on tapahtunut.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Todellisuudessa (niin just täällä) aina kun mitä tahansa ilmiötä on tutkittu on tutkimus aina johdattanut yhä kauemmaksi paranormauliuden mahdollisuudesta. Näin se vain on. Ampukaa viestintuoja jos avarakatseisuutenne niin vaatii… 😉

 • mustamies sanoo:

  ei ole yhtään kiinnostava juttu.. ei tarvitse käydä valittamaan että ehkä se sinusta ei ole ja plää plää..

 • X sanoo:

  Höpönpöpö: Se mitä me pidämme todellisuutena on muuttuva käsite. Tuskin me vielä tiedämme todellisuudesta/totuudesta kun pienen osan. (vertaa vaikka 500 vuotta sitten jolloin ihmisten todellisuuskuva oli hyvin erilainen.)

  Monet ilmiöt, joita tällä hetkellä pidämme paranormaaleina saavat kyllä aikanaan luonnollisen selityksen, mutta koska tieteellä ei ole antaa niille mitään tieteellistä selitystä juuri nyt, me luokittelemme ne paranormaaleiksi. Maailmankaikkeudessa kuin luonnossa pätevät tietyt lait, mutta me emme tunne vielä näitä kaikki lain-alaisuuksia. (meillä on sekä omat että tekniset rajoitteemme)

  ! Olemme pitäneet valon nopeutta vakiona, mutta nyt tämäkin on jo asetettu tieteessä kyseenalaiseksi. Joskus myös jo luonnollisena/selvänä pitämämme asiat saavatkin selittämättömiä / poikkeuksellisia piirteitä.

  Nyt menee aihe vähä ohi otsikon, mutta menkööt tämän kerran 🙂

 • Höpönpöpö sanoo:

  No, sanotaan nyt vaikka näin, että minulle elämä ja maailmankaikkeus ovat aivan huikeita juttuja vaikka käsitykseni perustuvatkin tieteellisiin todisteisiin ja omaan kokemukseeni ja havaintoihini. En kaipaa yhtikäs mitään hokkus-pokkusta saadakseni palikat paikoilleen.

 • X sanoo:

  Osalla on juuri näitä omia kokemuksia paranormaaleista ilmiöistä ja nykytieteellä ei ole antaa heille mitään vastauksia. Silloin on etsittävä vastauksia jostain muualta. Heille nämä asiat eivät tosiaan ole pelkkää hokkus-pokkusta.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Tai he eivät haluakaan normaalimpaa selitystä. Koska lähes aina sellainenkin löytyy. Joskus sekin toki jää valistuneen arvauksen asteelle, mutta päihittää loogisuudellaan hokkus-pokkuksen 6 – 0.

 • jatu sanoo:

  Ei se noin mene. Ensinnäkin, olin isossa firmassa hommissa 10 vuotta, yhtiössä joka tekee puhelimia. Siellä oli hyvä huomata miten skeptikot ja epäilijät olivat kavereita, jotka olivat olleet mukana Saloran ajoista asti. Eivätpä he mitään uutta keksineetkään. Tukeutuivat vanhaan ja turvalliseen, kaikki muutokset olivat pahasta.
  Uudet kaverit, jotka ottivat kaikki tilanteet mahdollisuutena, olivat aikansa visionäärejä ja pro innovatiivisia. Niin se vain on, pidetään jokainen tapaus uutena mahdollisuutena, eikä välittömästi torpata kaikkea järjen tai tieteen vastaisena.

 • jatu sanoo:

  Vaikkakin kaikkea p****a ja feikkiä tulee tuutin täydeltä, mukaan mahtuu silti aitojakin asioita.

  Uskon vakaasti, että isoveli ei anna meille kaikkea tietoa.
  Kun tulee tapaus, että löydetään jokin esine esimerkkinä Dropa-Kiekot. Valtio joka haluaa salata todellisuuden, tekee samanlaiset kopiot ja todistaa viimeiset feikiksi, aito ja alkuperäinenkin menettää todistusarvosa.
  Toivottavasti vielä tulee sekin päivä kun kaikki vastaavat tapaukset otetaan pöydälle ja paljastetaan kansalle.

  Meitä hallinoi valtiot, kirkot, öljy-yhtiöt, lääketeollisuus ja moni muu taho, olemme noissa kiinni kuin kärpänen lehmän lantakasassa!

 • waltsu sanoo:

  X on ihan oikeassa siinä että joillain ihmisillä on sellaisia kokemuksia joita ei valtavirran tiede pysty selittämään. kuulun itsekin tähän ihmisryhmään ja pakko sanoa että sekä tieteestä että henkimaailman asioista kiinnostuneena en ole löytänyt tieteellistä selitystä kaikkiin kokemuksiini vaikka olisin halunnutkin. Höpönpöpö on kyllä sinänsä oikeassa että paranormaalia ei ole olemassakaan. on vain ihmismielelle selittämättömiä ilmiöitä

 • Akvinolainen sanoo:

  X: ”Mielenkiintoinen ajatus. Mutta mutta… maailmankaikkeus on niin vanha, että tällainen supersivilisaatio olisi jo ehtinyt syntymään …”

  Kannattaa muistaa Fermin paradoksi. Jos muukalaisia on jo olemassa, missä ne ovat?

 • X sanoo:

  – ”Jos muukalaisia on jo olemassa, missä ne ovat?”

  a.) SETI – Ehkä meitä satoja, tuhansia, miljoonia vuosia pidemmälle edenneet sivilisaatiot eivät käytä viestinnässään radiotaajuutta.
  b.) Ehkä he kommunikoivat meille vieraalla tavalla: Esim. paranormaali-ilmiöistä tunnuja: telepatia, automaattikirjoitus/kanavointi, tai jopa viljapeltokuviot..?
  c.) He saattavat jo olla täällä (ufot) tai olleet jo pidemmän aikaa (historialliset kirjoitukset taivaalta laskeutuvista jumalista.)
  d.) Me emme ehkä pidä heitä muukalaisina (osa heistä saattaa näyttää aivan tavallisilta ihmisiltä.)
  e.) Ehkä he ainoastaan tarkkailevat meitä. Mikä syy heillä olisi puuttua ihmisen omaan kehitykseen?

 • sacu sanoo:

  Kaikenlaista voi uskoa, tai olla uskomatta. Silti ei ole mitään perusteita uskoa että jotkin avaruusoliot olisivat käyneet istuttamassa perimänsä luodakseen ihmislajin. Ihmisenkin geenit johtavat aivan alkeellisimpiinkiin eliöihin asti. Ihmislajin alkionkehityksessä on nähtävissä samoja vaiheita kuin monien eläin- ja varsinkin nisäkäslajien alkionkehityksessä. Homo sapiens EI ole erillinen muihin lajeihin verrattuna, biologisesti emme ole ylivertaisia muuten kuin aivojen käytön osalta, ja tämä sattuu olemaan vain sattuman kauppaa. Tietysti olisi kiehtovaa, että meidät olisi ”istutettu ulkopuolelta”, mutta mikään varteenotettava, tieteellinen todiste ei tue tätä ns. hörhöteoriaa.

  Se, miksi ja miten ihminen on kehittynyt, johtuu todennäköisesti ainoastaan siitä, että avaruus on uskomattoman laaja, ja elämän kehitysmahdollisuuksia miljardeilla eri planeetoilla. Kun aikaa, mahdollisuuksia ja onneakin on riittävästi, yksi elämän kehityslinjoista voi johtaa myös meidänkaltaisiimme olentoihin. Todellisuus on paljas, raaka, tunteeton, riisuttu yliluonnollisuuksista, vaikka niihin niin kovasti haluaisimmekin uskoa.

 • Anon sanoo:

  Jos lähtee ajatuksesta, että maailmankaikkeudessa on ja vaikuttaa Kosminen Äly – mahdollisuudet elämän synnylle kertaantuvat
  potentiaalisesti ja elämä olisi hyvinkin yleistä. Elämä ei silloin olisi sattumaa, ja myös ihmis-elämällä olisi tuolloin tarkoitus ja päämäärä.

  Jos lähtee ajatuksesta, että elämän syntyyn vaikuttaa ainoastaan sattuma – elämä maapallolla olisi silloin ainutkertainen /
  poikkeuksellinen tapahtumaketju ja olisimme kaikkeudessa hyvinkin yksin. Todellisuutemme olisi tällöin tosiaan paljas, raaka ja
  tunteeton – vailla mitään ylevää tarkoitusta ja merkitystä.

 • Akvinolainen sanoo:

  X: ”c.) He saattavat jo olla täällä (ufot) tai olleet jo pidemmän aikaa (historialliset kirjoitukset taivaalta laskeutuvista jumalista.)”

  Kyllä on aika suuri todennäköisyys että he (supersivilisaatio) on jo käynyt täällä jo useampaan otteeseen vuosimiljardien aikana. Tosin pitää ottaa huomioon luonnonlait kuten entropia (luonnon epäjärjestykseen pyrkiminen), jolloin kaikki tuhoutuvat tietyn ajan kuluessa.

  Muukalaiset ovat varmaan käyneet täällä, mutta ovat sittemmin kadonneet ja/tai tuhoutuneet ajan hämärässä.

 • waltsu sanoo:

  ”sacu: Silti ei ole mitään perusteita uskoa että jotkin avaruusoliot olisivat käyneet istuttamassa perimänsä luodakseen ihmislajin. Ihmisenkin geenit johtavat aivan alkeellisimpiinkiin eliöihin asti. Ihmislajin alkionkehityksessä on nähtävissä samoja vaiheita kuin monien eläin- ja varsinkin nisäkäslajien alkionkehityksessä”

  mun käsittääkseni tämä mainitsemasi ”hörhöteoria” (joka on todellisuudessa teoria muiden joukossa) ei väitä että et-sivilisaatiot olisivat luoneet ihmiset alusta alkaen vaan pikemminkin että ne muokkasivat jo apinankaltaiseksi saakka kehittyneestä lajista ihmisen.

 • X sanoo:

  Jonkun mielestä ehkä mielenkiintoinen aihe. Herättää ainakin paljon pohdintaa… 🙂
  Ilmeisesti nyt täytyisi tarkentaa tätä ”hörhö olio” -teoriaa hieman. Ei tämäkään teoria tosin ole vielä mitenkään ’valettu muottiin’, vaan vaihtoehtoja voi ja saa esittää. 😉

  Kyseessä siis EI ole kreationisminen luomis -teoria, vaan se tukeutuu myös todisteisiin evoluutiosta/geenitekniikasta (niiltä osin kun meillä todisteita on), ETTÄ ulkopuolisen älyn olemassaolon mahdollisuuteen -> meitä kehityksessä edellä oleva ’supersivilisaatio’ (myös ns. entisaikojen jumalat)

  Tässä tapauksessa nämä älykkäät olennot saattoivat laittaa sekä elämän alulle, ETTÄ edesauttoivat/nopeuttivat geneettisesti tiettyjen elollistyyppien syntymistä maapallolla.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Waltsulle tiedoksi ettei tämä hörhöteoria todellakaan ole tasa-arvoinen teoria muiden joukossa. Tämä perustuu vain kehittäjänsä mielikuvitukselle. Oikea teoria perustuu jonkinlaiselle tieteelliselle näytölle. Ero on huikea.

 • jatu sanoo:

  Miten perustelet, että teoria on vain kehittäjän mielikuvitukselle? Miksi se ei voisi olla totta? Mistä sen tiedät?

 • X sanoo:

  – Minusta näyttöä on sen verran, että tällainen teoria voidaan esittää.

 • jatu sanoo:

  Tuo kysymykseni oli suunnattu höpölöpölle.

 • X sanoo:

  …- Oliskos kenestäkään vastaamaan ja kertomaan mikä sitten olisi tuo parempi ’oikea teoria’ vaikka juuri elämän synnylle?
  Käsittääkseni elämän syntytapahtumaa ei tunneta. On ainoastaan teorioita. Miksi tämä ’ancient aliens’ -teoria ei olisi tällöin teoria teorioiden joukossa?

  jatu: edellinen kommenttini ei ollut suunnattu hk. sinulle. 😉

 • torkkeli sanoo:

  Kuulemma nykyisestä evoluutio teoriastakin löydetään paljon aukkoja. Lukekaa Erich von Dänikenin kirja vieraita avaruudesta, siitä löytyy paljon hyviä juttuja tähän asiaan liittyen. En itse ole mikään asiantuntija näiden eri teorioiden suhteen mutta pidän esim. tätä teoriaa hyvin kiinnostavana ja miksi se ei voisi olla totta jos tutkitaan ikivanhoja seinä maalauksia ja eri heimojen perimätietoja yms. niin yllättävän saman kaltaisia tarinoita ja kuvauksia tapahtumista löytyy eri puolilta maailmaa.

 • torkkeli sanoo:

  Todisteita löytyy tämänkin teorian pohjalle…

 • Akvinolainen sanoo:

  Jos muukalaiset olisivat istuttaneet ja/tai muokanneet ihmisen geenejä, niin aika vähäistä se olisi ollut kuitenkin.

  Esim. ihmisellä ja alkeellisella monisoluisella laakamadolla on yli 75% yhteisiä geenejä.

  Simpanssin genomihankkeen valmistuminen vuonna 2005 varmisti perimän hämmästyttävän identtisyyden. Kummallakin lajilla on noin 23 000 geeniä, jotka poikkeavat toisistaan vain 1,23 prosenttia. Meillä on vain 689 ikiomaa geeniä ja meiltä puuttuu vain 86 simpanssin geeniä. Tosin geenien säätelyissä on vielä eroja (ehkä 1% lisää eroa).

  Homo sapiensilla ja neatherdalin ihmisella on jo 99,5% ja ylikin yhteisiä geenejä, joka on sama ero kuin ihmisten keskinäinen geenivaihtelu vaikka naapurin kanssa.

 • waltsu sanoo:

  Höpönpöpö:
  ”Waltsulle tiedoksi ettei tämä hörhöteoria todellakaan ole tasa-arvoinen teoria muiden joukossa. Tämä perustuu vain kehittäjänsä mielikuvitukselle. Oikea teoria perustuu jonkinlaiselle tieteelliselle näytölle. Ero on huikea.”

  Kiitos kommentista! Mikä näistä teorioista sitten oli se oikea tai lähinnä oikeata näyttää aika jos näyttää…

 • X sanoo:

  Mutta eikös näissä geeneissäkin ole jotain eroa? ts. on geenejä, joilla on hyvin suuri vaikutus lopputuloksen kannalta ja geenejä
  joilla ei (myös ns. “roska-DNA”). Eli päättelisin, että hyvinkin pieni muutos tai aktivoituminen tietyssä ratkaisevassa geenissä olisi vaikutus oleellinen. Siksi mekään emme tietenkään muistuta mitenkään laakamatoja, vaikka 75% olisi yhteisiä geenejä, sillä ratkaisevaa olisi tuo loppu 25%. Tällöin myöskään tuo prosentti-luku ei olisi mitenkään tärkeä. Se taas, että meillä on yhteistä laakamadon kanssa tarkoittaa vain, että meillä yhteinen alkuperä.

  Jos muukalaiset puuttuisivat geenistöömme (myös hom. erectus) he tietäisivät mitä tekisivät ja keskittyisivät juuri näihin tiettyihin ratkaiseviin geeneihin. Tarvittava muutos olisi tuolloin tosiaan vähäinen, mutta lajin käyttäytymisen kannalta oleellinen.

 • jatu sanoo:

  Höpölöpö on varmaan mennyt korvatunturille skeptic juhlaan?
  Muuten mukava juhla, mutta kukaan ei usko sanaakaan mitä toisen sanoo.

 • Akvinolainen sanoo:

  X:”Jos muukalaiset puuttuisivat geenistöömme (myös hom. erectus) he tietäisivät mitä tekisivät ja keskittyisivät juuri näihin tiettyihin ratkaiseviin geeneihin”

  Joo. Se että ihmisen ja esim. simpanssin ero on noin vähäinen periaatteessa vain vahvistaa sen että meidän geenejä olisi jossain vaiheessa ”kopeloitu”. Mielestäni on kulunut liian vähän aikaa yhteisestä kantamuodosta.

  Lasketaanpa jos meillä on vain 689 ikiomaa geeniä ja meiltä puuttuu vain 86 simpanssin geeniä, niin vähennetään lajin sisänen ero (0,5%) ero supistuisi vieläkin.

  ”monoliittia odotellessa”

 • X sanoo:

  Tietenkin tieteellisessä mielessä haemme nyt ensin ihan luonnollista selitystä – siis miksei evoluutio olisi täysin luonnollinen tapahtuma, niin kuin meille opetetaan. Miksi hakea selitystä alieneista, jumalista, henkiolennoista?
  Mutta kuten torkkelikin tuolla jo totesi: ”nykyisestä evoluutio teoriastakin löydetään paljon aukkoja.” Ratkaisemattomia kysymyksiä on edelleen paljon. mm.

  – Elämän synty: Miten alkeellinen elämä muinoin syntyi? Laboratoriokokeissa/olosuhteissa ei synny elämää.
  (tapahtumakulun sattumien summa on täytynyt olla lähes älytön!) Voisiko elämä edes syntyä sattumalta?
  – Mutaatiot: Harvoin, jos koskaan on mutaatio ollut hyödyllinen eliölle lajin luonnollisessa ympäristössä. (lukuisat tutkimukset)
  – Kehityksen nopeus/hitaus: Jotkin lajit ovat pysyneet lähes samoina vuosimiljoonien aikana, kun taas kehitys on tapahtunut
  suhteellisesti hyvin nopeasti – lajit yksinkertaisesti ”ilmestyvät”. (paleontologia)

 • Telemakkara sanoo:

  ”- Elämän synty: Miten alkeellinen elämä muinoin syntyi? Laboratoriokokeissa/olosuhteissa ei synny elämää.
  (tapahtumakulun sattumien summa on täytynyt olla lähes älytön!) Voisiko elämä edes syntyä sattumalta?”

  Olet täyin oikeassa siinä, että olosuhteiden ja sattumien sarjojen on oltava tismalleen oikeat. Mutta epätodennäköisimmästäkin tapahtumasta tulee todennäköistä, kunhan tapahtumat toistetaan tarpeeksi monta kertaa. Esimerkikisi nopanheitossa saadaan väistämättä 100 peräkkäistä kutosta jos noppaa vain heitetään tarpeeksi monta kertaa. Tiedemiehillä ei vain ole käytössään miljardeja vuosia eikä maapallon kokoista laboratoriota.

  ”- Mutaatiot: Harvoin, jos koskaan on mutaatio ollut hyödyllinen eliölle lajin luonnollisessa ympäristössä. (lukuisat tutkimukset)”

  Sana mutaatio käsitetään arkikielessä yleensä huomattavana epämieluisina epämuodostumana. Tällaisila mutaatioilla on hyvin harvoin mitään evolutiivista mekitystä. Evoluutiossa mutaatiot ovat kuitenkin yleensä huomaamattoman pieniä, joiden merkitys eloonjäämisen kannalta on huomattavissa vasta suuria eliökantoja tarkastellessa. Evoluutio perutuu siis suurimmilta osin mikroevoluutioon.

  On totta että nämä pienetin mutaatiot ovat harvoin hyödyllisiä, mutta jo yksikin lajille hyödyllinen mutaatio alkaa välittyä nopeasti jälkipolville. Jokaisen onnistuneen mutaation takana on lukematon määrä hyödyttömiä mutaatioita.
  Mutaatioiden hyödyllisyyden todistaa myös ihmisten ruuansulatuksen kehitys maitoa pilkkovaksi. Kaikkilla ihmisillä oli alunperin laktosi-intolerassi. Mutaatioiden hyödyllisyys on olennainen osa evoluutioteoriaa.

  ”- Kehityksen nopeus/hitaus: Jotkin lajit ovat pysyneet lähes samoina vuosimiljoonien aikana, kun taas kehitys on tapahtunut
  suhteellisesti hyvin nopeasti – lajit yksinkertaisesti “ilmestyvät”. (paleontologia)”

  Kehityksen nopeus evoluutiossa ei ole missään tapauksessa vakio. Radikaalisti muuttuvat ympäristötekijät saattavat muuttaa lajia hyvinkin nopeasti, kun taas muuttumattomissa ympäristöissä lajeilla ei ole mitään tarvetta kehittyä.

  Evoluutioteorian vastustajat tarrautuvat mielellään fossiilien ”puuttuvin” välimuotoihin. Nämä selittyvät lajien mm. tiettyjen kehitysvaiheiden nopeudella, jolloin tietyistä lajesta jää vähemmän fossiileja. Nämä välivaiheet saattavat sijaita myös sellaisissa maa kerrostumissa, jotka ovat tuhoutuneet eri aikoina vaihtelevan eroosion tai epäsuotuisien sääolosuhteiden takia.

  Fossiilien kartoitus ei myöskään ole eikä milloinkaan tule olemaan täydellinen fossiilien löytämisen hankaluuden vuoksi. Uusia lajeja ja niiden välimuotoja löydetään kuitenkin jatkuvasti ja aukkoja paikkaillaan fossiili kerrallaan.

 • pitkä kommentti!

 • JayJay sanoo:

  Ihanko tosi? Luulin että se oli lyhyt!!

 • ai tuo telemakkaran kommentti oli lyhyt?

 • jatu sanoo:

  ei kun sun

 • kuka on niin tyhmä että ajattelee sen noin?

 • jatu sanoo:

  minkä?

 • äh ihan sama teille sanoa mitään!

 • jatu sanoo:

  Kenelle?

 • MasaVatta sanoo:

  Jumalaa ei oo ollu olemassa. alienit teki meijät sillä siisti.

 • Möller sanoo:

  Tämä lienee järkevin uskomus.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot