ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Useita ufoja Floridassa

Yhdysvalloissa Floridassa havaittiin useita ufoja. Videolla näkyy samaan aikaan myös lentokone, mutta kohteet vaikuttaisivat olevan lähempänä tai isompia, kuin vertailussa näkyvä lentokone.

Ovatko videolla näkyvät kohteet kiinalaisia lyhtyjä vai jotain muuta? Lentonopeus vaikuttaisi ainakin omaan silmääni olevan liian nopea tuulen mukana kulkeville lyhdyille, mutta mitä mieltä sinä olet?

Tykkäys ja jakotoiminnot:

38 kommenttia aiheeseen: Useita ufoja Floridassa

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Nexeon sanoo:

    Kiinalaiset lyhdyt tulevat ensimmäisenä mieleen, mutta…en tiedä. Olis pitänyt nähdä omin silmin ja lähempää jotta tätä osaisi kritisoida paremmin.

    Sen voin jo tähän heti alkuun selventää ettei joku ala taas väittämään, että video EI ole feikki. Kuvaaja on oikeasti, aidosti, tässä elämässä ja tässä ulottuvuudessa kuvannut nuo lentävät objektit, ne eivät ole video efekteillä videoon lisättyjä tms.

  • Fanta sanoo:

    Näkyy kuvaajilla ainakin olleen siistit fiilikset, melkein harmittaa sanoa mutta epäilen noita sellaisiksi kuumailmapalloiksi, mitä on joskus aiemminkin luultu ufoiksi. Lentonopeutta en osaa arvioida, mutta kaikki lentää niin lähelle samaa rataa. Eihän se varmista asiaa tietenkään, mutta jos joku ois veivannu noista vielä kunnon manööverit niin sitten tämä olisi ollut jo melko uskottava.

  • Fanta sanoo:

    Lentonopeuden liiallista suuruutta tosin tukee eräs asia: Kuvaan ilmestyy yhdessä vaiheessa nimittäin lentokone, eikä se lennä huomattavasti nopeampaa kuin nuo esineet.

  • Nexeon sanoo:

    Mutta mitäs näinkään viimeisillä sekunneilla,,,? Yksi objekteista katoaa näkyvistä silmänräpäyksessä…

  • Fanta sanoo:

    Nexeon: Kuumailmapallosta loppui bensa?

  • Kimi sanoo:

    Niin, kun tälläisiä videoita katsoo, tulee väistämättä mieleen, että uffot varmaan tarvitsee valoja lentäessään, jotta näkis ja jotta niihin ei törmättäis ja jotta heidät varmasti nähtäisiin. Ja kun he nyt haluavat tulla nähdyksi, samalla he kuitenkin jättävät salaperäisiä salaviestejä peltoihimme…? Hei nyt nukkumaan

  • Nexeon sanoo:

    Kimi:llä ollut selkeästi pitkä yö takana 😉

  • Belgor sanoo:

    Luulis enempiki löytyvän matskua noist kun noinkin pitkää ja selvästi näkyivät taivaalla….
    Paha mennä valoista videolla tulkitsemaan mitä ovat… Soittikohan kuvaaja tai joku edes poliisille et oisivat käyneet katsomassa onko valopalloista vaaraa kuten esim hätäraketit ja ilotulitteet on poliisin tehtävän arvoinen ainaki tääl meillä päin.
    Feikki tuo ei ainakaan ole.

  • jatu sanoo:

    Jaa’a, enpä osaa sanoa mitä olivat? Kovasti muistuttivat kiinalaisia teoksia?

  • Wespa sanoo:

    Video oli siis yökuvauksella kuvattu. Kohteissa ei välttämättä ollut yhtä hyvin nähtäviä valoja mitä videolta välittyy.

  • JariWolf sanoo:

    1. Avaruusoliot varmasti pysyvät lentämään myös näkymättömissä jos haluavat.

    2. Mitkä hiton kuumailmapallot?

    3. Nämä näyttävät kiinalaisilta lyhdyiltä.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Höpö höpö mitään Kiinalaisia lyhtyjä ole. Vaan selvästi ufoja 😉

  • uffo sanoo:

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zCEm636-0bI#!

    liittyisikö tämä asiaan mitenkään.. kello ja päivä samat

  • mustamies sanoo:

    varmaan ufo..

  • jatu sanoo:

    Uffo: Alku näytti hyvältä, mutta miksi hemmetissä se oli pätkitty. Osat 1 2 ja 3 oli ihan samoja.

    Tässä yksi epäilys tuolle videolle: its a helicopter that’s why they turned the sound off!

  • jatu sanoo:

    Olen katsonut videot jokusen kerran läpi, enkä edelleenkään osaa sanoa puoleen tai toiseen?
    Yksi kaveri täällä foorumilla kuitenkin osannee vastata tähänkin kysymykseen?

  • skeptsisyyskunniaan! sanoo:

    Ihan yleisesti ottaen ärsyttää, että jotkut ihmiset(?) täällä ottavat nokkiinsa siitä, että joku on skeptinen. Ilman skeptisyyttä ei tieteessä tai maailmassa yleensäkään päästä eteenpäin, epäileväisyys on seikka jonka avulla me kehitymme. Ihminen olisi harvinaisen typerä eäin, jos se uskoisi kaiken mukisematta. Ei ole hyvä niellä kaikkea faktana – teorioista ei tule faktaa ilman epäilystä, ilman todisteita. Aina on hyvä olla skeptinen. Tämä maailma olisi varsin hirveä paikka, jos kaikki, mitä meille sanotaan, olisi totta. Noh, mene ja tiedä…

    Ei muuta.

  • attata sanoo:

    Eiköhän vastaus kuitenkin ole ihan kuvamanipulaatio. Tollasen kohteen lisääminen videoon on todella helppoa, hajottaa valolähteen filtteri epäsäännölliseksi ja ottaa taustasta väri-valkotasapaino balancin ja tekee kohteen muodon vaikka photarilla.

  • attata sanoo:

    Minusta on todella huvittavaa näissä 99 % ufo videoissa se, että koskaan kamera ei tallenna ufojen häviämistä kameran näkökentästä, vaan aina video vaan loppuu kesken ja yleensähän nämä videot on alle minuutin pituisia. Luulisi nyt edes, että pattereita riittäisi kamerassa kuvata pitempäänkin. Sama myös useasti ufo videoiden alussa, eli tallenne alkaa vasta kun ufot näkyvät. Juuri mielenkiintoistahan ufo videoissa olisi se mistä ufot tulevat ja minne häviävät? Ja tunnetustihan juuri näitähän on vaikea lavastaan.

    ps. talven aikana tulossa taas yksi ufo video Suomesta!

  • Tutkija sanoo:

    Luultavasti jotain lyhtyjä mutta en ole varma…

  • Isojalka sanoo:

    Öö.. jäin vain miettimään, miten pystytte 100 prosentin varmuudella sanomaan, että tämä kuvaajaryhmä on oikeasti nähnyt tuollaisen taivaalla, eivätkä ole tehneet sitä tietokoneella jälkeenpäin?
    Jotenkin näyttäisi siltä että nousisivat maasta, mutta voivathan ne tulla jonkun mäen takaa. Saattaapi olla kiinalaisia lyhtyjä mutta saattaapi olla olemattakin. Mutta vielä ne ovat kuitenkin UFO:ja.

  • Hullunen sanoo:

    vähä epäilyttää toi et sillon joku nigtvisioni mukana.

  • tuplawee sanoo:

    selvästi lyhtyjä. lähtevät samasta paikasta ja lentävät samaa rataa ja kyllä ne oikeastikin kulkee noin kovaa (tai oikeestaan hiljaa) se on vain illuusio että ne lentäis nopeempaa ku lentokone

  • Joku sanoo:

    Selvästi suokaasua + ehkä pari leijaa mihin laitettu mitäkäs muutakaan kun ledivaloja

  • jatu sanoo:

    skeptsisyyskunniaan!: Juuri päinvastoin, skeptisyys on kehityksen jarru. Skeptikko tukeutuu tuttuun ja turvalliseen, pelkää uutta ja mahdotonta.
    Turun toreilla olisi edelleen mestauslavat käytössä, mikäli kaikki olisi skeptisiä.

  • jatu sanoo:

    Kannattaa pitää mieli avoimena, mutta ei kuitenkaan niin avoimena, että aivot valuu ulos!

  • Höpönpöpö sanoo:

    Mitäs jos nyt kuitenkin, jatu, tarkistaisit mitä termit tarkoittavat ennen kuin alat niitä itse uudelleen määrittelemään ja omien määritelmiesi mukaan arvottamaan.

    Ja todellakin, kuten tuplawee jo mainitsikin, lentokoneen nopeutta ei voi suoraan verrata näihin objekteihin koska etäisyyttä kohteilla toisiinsa nähden lienee kilometrejä.

  • Höpönpöpö sanoo:

    Useammastakin kohdasta videota (esim 1:46) näkee sokea puuhevonenkin vastaansanomattomasti mistä noita lähetellään. En tiedä onko kuvaaja tahallaan sijoittanut vasemmalla olevan puun peittämään kohde selvästi, mutta sieltähän niitä nousee aluksi hyvinkin jyrkästi ylös ja ilmavirran kuljetettaviksi. Joko kuvaaja pelleilee kustannuksellanne tai on tavallista tampiompi kun ei muka tajua, että nämä UFO:t ovat peräisin tuosta ehkä muutaman kilometrin päästä ja mene paikan päälle kuvaamaan. Etenkään kun ei edes ensimmäistä kertaa kyseistä showta ole todistamassa.

  • Hullunen sanoo:

    Totta turiset

  • pietari sanoo:

    ainakin kun kohteet ovat alempana horisontissa ne ovat kirkkaampia,,kun kuvassa näkyy neljä kohdetta yksi himmenee niin kuvaaja keskittyykin enää vain kolmeen kirkkaampaan kohteeseen. tämä 4kohde alkaa joko vilkkumaan koska on lentokone,

    tai himmenee koska on lyhty, nousee korkeammalle ja ilmankosteus sumentaa sen.

  • ALIEN sanoo:

    Joo ihan selvästi joitain lyhtyjä…

  • Mr. O sanoo:

    Ihan vain mielenkiinnosta kysyn, mutta mitä kiinalaisia lyhtyjä ja mikä niiden lentoperjaate..?

  • mustamies sanoo:

    lyhty tai ufo, saman tekevää..

  • tuplawee sanoo:

    huomasitteko muuten et noi autot kulkee kovempaa ku lentokone 😀 No siis lisään vaa et vaik noi on tod näkösesti lyhtyjä nii oon itsekin nähny tollasen samanlaisen hiljaa kulkevan valon ja sekin ”sammui” lopuksi. mutta se oli kaukana kehityksestä tyyliin missä ei oo lyhdyistä kuultukaan.
    Ja mitä opimme tänään: se mikä on leija ja ledejä sinulle, on ufo minulle.

  • Boomshakalaka sanoo:

    No on kyllä melko kirkkaita lyhtyjä, jos nuo nyt lyhtyjä ovat. Taustalla näkyvä lentokone meni suht samaa vauhtia, kuin nämä lyhdyt.
    Aika vaikea sanoa, että mitä nuo nyt sitten ovat.

  • Hullunen sanoo:

    mutta mikä tuo valopallo tuossa 1:01 jälkeen yläreunassa keskellä sivuttaisuunnassa? kameran joku ite tekemä välähdys tms.?

  • böö sanoo:

    Jäikö kaikilta huomaamatta kun videoa oli kulunut tasan 1min niin outo välähdys kuvan oikeassa yläkulmassa ? Pysäytin videon siihen ja aika epämääräinen esine paljastu

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Böö

    En nähnyt mitään 😀

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto