FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Ancient Aliens – The Mission

Aikaisemmassa uutisessamme kerroimme miten ufotutkija uskoo avaruusolentojen laittaneen ihmiselämän alulle. Tämä teoria ei ole kuitenkaan kauhean uusi ja sen mahdollisuuteen uskoo myös moni muu tutkija.

Avaruusolentojen maapalloprojektia sekä vierailuja käsittelee myös Histroy Channelin dokumentti Ancient Aliens – The Mission.

http://www.youtube.com/watch?v=qT_RBqHR31I

Kiitos vinkistä Sepadamukselle. 🙂

Mainos: Suunnittele ja teetä oma t-paita tai vaikka huppari.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

60 kommenttia aiheeseen: Ancient Aliens – The Mission

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • WeAreNotAlone sanoo:

  Kannattaa kattoo Jimi-kanavalta tiistaisin muinaisia avaruusolioita klo 21.00, sieltä selvii enemmän tietoo. Ja torstaisin tulee klo 21.00 Jimi-kanavalta, maailmanlopun ennustuksista kertova dokkari. Niissä on yhteys ja hyvii dokkareita molemmat 😉

 • jatu sanoo:

  Ne tosiaan on mielenkiintoisia dokkareita. Samoin Discovery kanavat lähettää vastaavaa ohjelmaa, harmi vaan kun kaikisa ei ole Suomennosta. Moni asia menee ohi vaikka koittaa keskittyä kuuntelemaan. Noh, Google korjaa tämänkin ongelman tulevaisuudessa.

 • ari matti teräväinen sanoo:

  Suunitelma ?!
  Tiesin jollakin tasolla jo lapsena olin osa tätä suunitelmaa ja sitä syytä en kyennyt ajattelemaan miksi niin ajattelin !?
  Psykiatria otti minut pois yhteisöstäni: Ja joka ei tätä voinut hyväksyä tämä lapsi niin meitä opettaa tai neuvoo täällä …….

 • ari matti teräväinen sanoo:

  Suunitelma kunnioittaa? – Ihmisen vapaata tahtoa joko elää olla edelleen olemassa : Ei he voi meitä sillä tavalla kahlita me nyt emme saisi erehtyä tekemään asioita väärin ?
  Intiaanit uhrasivat Ihmisiä : Länsimainen kristinusko antoi koko Ihmiskunnalle taktisen ydinaseen ? Tuhota tämä kaikki mitä he on meille antaneet poistavat eloon jääneet muualle ? – Koe uusitaan se ei heitä haittaa niin paljon ?

 • ari matti teräväinen sanoo:

  MAAILAMNKAIKKEUS TIEDE ON SAANUT MULTIUNIVERSUMIN TEORIAN ?!
  UNIVERSUMI ON LUKEMATON JOUKKO MAHDOLLISIA TODELLISUUKSIA ? JA JOPA UNIVERSUMEJA: JA NIIN SANNOTUJA MAAILMANKAIKKEUKSIA JA JOISSA ON ELÄMÄN OLEMASSA OLOLLE NE NIIN SANOTUT LAINALAISUUDET? JOISSA ON AINA MÄÄRÄTTYJÄ YHTÄLÄISYYKSIÄ: IHMISEN KEINOILLA ME EMME NIIHIN YLLÄ MUTTA NE ON OLEMASSA JA VOI TAVALLA TAI TOISELLA HAVAITA OLEVIKSI …

 • Entity sanoo:

  Ok, tämä selvä.

 • Fanta sanoo:

  Facepalm

 • ari matti teräväinen sanoo:

  MEILLE HISTORIA ON OPETTANUT : USKONTO JA POLIITTINEN JOHTAJA ON YKSI JA SAMA ASIANTILA ? MEIDÄN PITÄÄ OLLA VALMIITA AINA SAMAAN KOHTALOON JONKA NATSIT MERKITSIVÄT HISTORIAAN !
  Hyvyys virtaa tänne : Sitä pitää viljellä aina pienillä teoilla joissa on hyvyyttä ? – Otin jätesäilöstä perunaa jonka viimeinen käyttöpäivä on ensikevät hyvää laatua ! – Osan annoin yhdelle rouvalle niin voimaton on hyvä tässä maailmassa nyt 2000 luvulla Ja Ihmiskunta uhkaa suistua lähiidässä tuhoonsa ? Saasteet tulee tänne suomeen pitää syödä ja juoda:Ihmisiltä voi rajat sulkea ja olla päät pienissä pensaissa tuli polttaa ahteria ?

 • ari matti teräväinen sanoo:

  AVARUUSOLENNOT EI OLE HYVIÄ EIKÄ PAHOJA MUTA KUMPAAKIN LAJIA ON HEISSÄ !
  IHMISYYS ON SILTÄ JOLTAKIN VÄLILTÄ ? Taipuvainen sortumaan pahan palvelijaksi luulee saavansa itselleen suurimman hyvän elämän ja tulevaisuuden ? Hitler opetti paha on todella vahva sinun omassa mielessäsi on vipusia jotka jäävät tähän kiinni ja se viha vie voiton?!
  Heillä voi olla suumitelmia : Yhtä kaikki me olemme vastuussa ja he ei helpolla meitä auta. Ryhdy mihinkään senkaltaiseen mikä on aika toivoton ele myös meissä syytä tähän miksi on niin ……..

 • ari matti teräväinen sanoo:

  Tiesin tämän lapsena osasin pelätä : Uskovat opettivat miten on paha julma luulo Ihmisissä jotka on uskovia!? Jumala on heidän teoissaan vahva : Pelkoa Traumatisomista käyttivät muokatessaan lapsista ja nuorista mieleisiään ? Moni joutui Snelmankotiin ja joka oli Oulussa 1974 – 75 paikka jonne epäonnistuneet vietiin..
  Siellä oli Post Traumaattisia Sressireaktiota aiheuttavia toimia hoitoja ja yritettiin poistaa niillä minusta ? Ufoajatuksia ja Avaruusolentoja leimaamalla minut ja ajatukset mielisairaiksi ..
  Sitä mitä tehtiin siellä sen : Psykiatrisen tiedeuskon nimissä. Ja sitä ennen Uskon ja Jumalan nimissä ?

 • ari matti teräväinen sanoo:

  Pohjoispohjanmaalla poliittinen psykiatria?Yhtä Uskonnollisen ja uskoon perustuvan kasvatusjärjetelmän: Epäonnistuneiden tulosten poistamisessa: Oulunsuuhun hyväksikäytetyt koulukiusatut jopa ne alkoholismin ja väkivallan, ”uskon ja samalla psykiatrian uhrit”
  Monia kertoja : Lastensuojelu ja hallinto pesi kätensä,sitä ei ole voitu myöntää he näitä auttoivat tässä asiassa ?
  Ei kukaan uskalla vastustaa auktoriteettia: Jos menee työpaikka joutuu itse hoitoon urataan siis ne lapset ja nuoret. On vääriä tietoja ja jopa tehty diaknooseja. Asiakirjoja myöten peiteltyä lähihistoriaa joka opetti mitä on hyvien Ihmisten hyvyys ?

 • ari matti teräväinen sanoo:

  LÄHIIDÄSSÄ MUHII KATASROFI! SIELLÄ ON YHTEISKUNNALISET OLOSUHTEET JOISSA TALOUS JA VALTA OIKEUTTANUT KAIKEN PAHAN !?
  Euroopan ja Yhdysvaltojen sekä Venäjän että Kiinan valtapiiri on jakanut luonnonvarat ja hyödyt. -Siellä yritetään ajaa nyt tankilla ja asevoimalla kaikki ne kansat talloen ne yhteen verilammikkoon ja katuun ?
  ja uskoville tämä on toivon päivä:Pian tulee messias pelastaja
  tämän jälkeen kun käyty se puhdistava ydinsota ?
  Ensin on ammuttu taktiset ydinaseet kohteisiinsa : Veriurit ja ne karistsat siinä pyhässä sodassa? Jumala poistaa nyt sen pahan Ydintulen kautta?! Ja ne Uskovat julistivat minulle 1970 luvulla tätä aika pahat traumat siintä tuli sain jopa pelätä !
  Kuoleman tuhon pelkoja ne edelleenkin vain lietsovat ……..

 • ari matti teräväinen sanoo:

  HITLER JA KANSALLISOSIALISTIT OLIVAT OIKULTISTEJA ?JOILLA OLI NE KEINOT JOITA USKOVAT JA USKONNOT ON KÄYTÄNEET KAUTTA HISTORIAN !
  Pelastajan tulo edellyttää veren puhdistamista : Intiaanit ja ne korkeakulttuurit harjoittivat sitä kulttia !? Sen jälkeen tulivat kristityt: ja aloittivat omat julmat veriset uhrimenot? Tuhosivat intiaanien kulttuurin: Ja aloittivat uudet sodat joissa kehitettiin Ydinaseet nyt uhrataan koko planeetta ?
  Ei ole auttajaa : Jumalan tahto on Ihmisen tahdon neliö ja summa niin hyvään kuin pahaan joka on Ihmisen vapaa tahto !?

 • ari matti teräväinen sanoo:

  PALJONKO ON ENÄÄN AIKAA ESTÄÄ TÄMÄ KAIKKI !?
  ON IHME JOS JOKU MEITÄ KEHITTYNEEMPI NYT EDES HALUAA TÄMÄN VAIN JATKUVAN : Jos jokin jää eloon hyökkää muille planeetoille ja on uhka näille muille siviilisaattioille !?
  Me emme voi oppia eloonjääneet on sodan aiheutaneet tahot joilla oli suojapaikoja ? Teknologiaa: ja madonreikiä tai tähtiportteja se me toistamme ne virheet joita muut tekivät ennen meitä ?
  Onko heillä mitään syytä meitä auttaa : Eloonjääneet voi koota pois ne ei sitä tee enään pahemmaksi !?

 • ari matti teräväinen sanoo:

  VIE SOTAA AVARUUTEEN: JA LEVITÄ SITÄ GALAKSIN MUHIN OSIIN !?!
  Mikä olisi motiivi auttaa meitä : Kuin se planeetta on kuin se koira jolla ei ole tervettä olevaa se elämää pakko lopettaa ?
  OPERAATIO ON SAMA ASIANTILA KUIN SAIRAAN ELÄIMEN LOPETTAMINEN.JA TUSKIEN POISTAMINEN ON SITÄ SE NUKUTETAAN JA LOPETETAAN ?
  Tämän tiesin jollakin tasolla jo lapsena : Uskovat käyttivät jopa sitä ajatusta hyväkseen lietsoakseen pelkoa ja vihaa !?
  Ihminen sortuu tähän : Heistä se oli ” Rakastavan Jumalan” tahto joka oli ilmoitettu raamatussa Ihmiskunnalle? Minä olin kuulemma jumalaa vastaan niskuroiva kapinoiva ja se paha Ihminen …..

 • Rutalanmäen Gona sanoo:

  Nyt v*ttu oikeesti..

 • ari matti teräväinen sanoo:

  TIEDÄN OLEN MAHDOLLISESTI ” VAELTAJA ” -JOITA ON TÄÄLLÄ NYTKIN MONENLAISIA JA MUOTOISIA HE ELÄVÄT EDELLEENKIN IHMISINÄ TÄÄLLÄ ?
  Haakisirikkoutuneen avaruuslentäjän taruma on minulla vieras uhkaava maailma on se synynnäinen ongelma? – Vieraus ja ahdistus
  joka kiusasi minua noin 10 ensimmäsitä elinvuottani? Tällä on se viitteellinen merkitys kuka minä olen ?
  Heitä on heillä on vaikeaa olla : Lapsena vielä nuorena ei koe he on täällä kotonaan. Siis Ilman aluksiaan ja sitä mihin he on kuuluneetkin aiemmassa olomuodossaan ? Syvin Trauma olla täällä ja kärsiä siintä …..

 • ari matti teräväinen sanoo:

  Ei tahdo ihmisille mitään pahaa : Se että nämä on siltikin aina pahoilla tarkoituksilla liikkeellä !?
  Ei sitä voi psykiatrialla pois pyyhkiä : Ei lääkityksillä eikä terapioilla sinun pitää etsiä ja hakea sitä vastausta kuka minä olen ja miksi minä olen täällä ?
  Kukaan ei sinua auta. Sinun pitää muita auttaa tai ymmärtää? On aina siintä kitkaa miksi minä en muutu muuksi ? Kuin mitä minä olen ei tottele valtaa tai talouta ja auktoriteettia !?

 • jatu sanoo:

  Hyvä teräväinen! Anna palaa….

 • Pasi Kuikka sanoo:

  Cool story bro.

  Pisteitä ja pilkkuja vaan lisää. Eikä kai kaikki terapia ja lääkitys niin pahasta ole? Eikä tarvii HUUTAA.

 • Wespa sanoo:

  ari matti teräväinen, pyydän sinua kiinnittämään huomiota viestien ulkoasuun. Ainakin capsit voisi jättää pois, niin viestejä on miellyttävämpi lukea. Kannattaa myös kertoa kaikki mielellään yhdessä tai muutamassa viestissä eikä spämmätä useita lyhyitä viestejä. Ota tämä ystävällisenä huomautuksena. 🙂

 • ... sanoo:

  Löydät kaikki Ancient Aliens – Kaudet kaikkine jaksoineen (3 kautta) kun googlaat tv.links.eu sitten ancient aliens (2010). Klikkaa View more search results for this episode ja etsit gorillaVid, minkä kautta pystyy parhaiten katsomaan klippiä.
  Tietysti txt ei ole mutta kyllä aikuinen ihminen enkkua sen verran ymmärtää.

 • mustamies sanoo:

  no niin otetaanpas tästä uusi avatari. toivottavasti se olisi hieno :mrgreen:

 • mustamies sanoo:

  no ei ollu. 🙁

 • mustamies sanoo:

  käykää minun sivulla ja kommentoikaa!

 • Belgor sanoo:

  Tämmöne visio tuli mieleeni.

  Simpanssin dna perimä on 97,3% sama kuin ihmisen, joten tuo pieni 2.7% eroavaisuus mikä tekee meistä ihmisiä voisi olla humanoidi dna perimästä kotoisin.
  Joten olisimme yhä hybrideitä, mutta emme kuten nois ancient alieneis mietiskellään 😉

  Mitäs tost tuumaatte, en tämmöst teoriaa o muualt viel bongannu 🙂

 • Menee lujaa sanoo:

  Giorgio Tsoukalos, se kaikkien ufojuttujen legenda

 • mustamies sanoo:

  käykää minun sivulla ja kommentoikaa! huom! kommentin pitää liittyä aiheeseen, turhat viestit poistetaan!

 • ALIEN sanoo:

  mustamies me käymme sinun sivuillasi jos haluamme…

 • Kalle sanoo:

  Foliopäitä, Kaikkialla foliopäitä..!

 • mustamies sanoo:

  ok mutta mahdollisimman nopeasti! haluan sivuilleni muita kävijöitä kuin minä itse 😀

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Mustamies

  Onks sun sivuilla alienpornoo? Muuten ei käydä 😛

 • mustamies sanoo:

  ei ole, vaan hopeanuolesta tietoo. käykää silti!

 • jatu sanoo:

  Mustanaamio: Kävin katsomassa sivujasi, hyvältä näyttää. Siitä vaan jatkoa rakentamaan.

 • tomppa sanoo:

  Onko joku lapsi taas opetellut sivuston tekemistä… koita nyt se linkki selvästi saada esiin jos toivot että siellä joku käy

 • mustamies sanoo:

  sinne pääsee klikkaamalla minun nimeä, eli tuota mustamies. enkä ole lapsi, ja minulla on monta koe-sivua, mutta tuo wiki on onnistunein. kiitos jatu, päivittelen sitä sitten kun ehdin :mrgreen:

 • multipena sanoo:

  mustamies: ehkä en älyä käyttää sivujasi mutta tuntuvat olevan aika pjärsiistä.

 • mustamies sanoo:

  no katso ihmeessä! aiheena club penguin sekä hopeanuoli ja manga.

 • Jännä sanoo:

  Kuinkas vanha sinä olitkaan mustamies kun club penguita pelailet??

 • mustamies sanoo:

  28 vuotta kyllä vain mutta cp on hyvä paikka!

 • mustamies sanoo:

  käykää minun sivulla pyydän! ja kommentoikaa!

 • JaniP sanoo:

  mustamies joka ei ole lapsi, tämä onkin ainoa oikea paikka jossa voit mainostaa sivustoasi, että jatka vaan samaan tyyliin.

 • hopeanuoli sanoo:

  no enpä ole lapsi en.. käykää minun sivulla älkääkä toitottako musta mies mainosta vaan ja plää plää.. nimi on hopeanuoli!

 • hopeanuoli sanoo:

  no niin nyt sinne pääsee taas minun nimestä 🙂

 • xcvxcv sanoo:

  Kohta eka seasoni katsottu, on aika mielenkiintoinen dokumentti vaikkakin pelkkää spekulointia ja hyvin vähän konkreettista todistusaineistoa väitteistä.

 • Pasi Kuikka sanoo:

  Olen noita katsonut jokusen jakson, ja ihan mielenkiintoista spekulointiahan niissä on. Toisiksi uusimmassa South Park -jaksossa (S15E13) näille irvaillaan kyllä melko hauskasti, suosittelen katsomaan, jos et ole turhan tosikko.

  Kävin hopeanuoli/mustamies/turret tusk sivuillasi, mutta ei siellä ollut minulle mitään, koska en katso mangaa, en pelaa pingviinipelejä koska äkspoks, ja tärkeimpänä, ei ollut alienpornoa 🙁

 • Avaruusolennot istuttaa meitä ympäri maailmankaikkeutta sopiville planeetoille ja sitten kun ”on lisäännytty ja täytetty maa” niin tulevat syömään meidät. Jep, meidät syödään niinku siat jouluna :S

 • hopeanuoli sanoo:

  heh..

 • jatu sanoo:

  En oikein jaksa ymmärtää ihmistä joka todella uskoo, että me ihmiset olemme siirrelleet yli 250 tonnin kiviä? Mitä niiden alkupaino on voinut olla ennen työstämistä?
  Miten ne on saatu muutaman metrin korkeuteen?

  No niin joo, vähän matematiikkaa niin sillähän se onnistuukin.
  Jos kivi painaa valmiina 250 tonnia, jokainen nostaisi 50kiloa, noh eihän siihen tarvita sitten kuin 500 000 ihmistä nostamaan yksi kivi.

 • hopeanuoli sanoo:

  club penguin on nettipeli!

 • hopeanuoli sanoo:

  lopetin vuodatuksen sivuni. mutta nyt nimestäni pääsee uusille suntuubin sivuilleni! eli käykää siellä!.

 • hopeanuoli sanoo:

  mielenkiintoinen aihe tämä… Ps. Käykää mun sivuilla!

 • Pasi Kuikka sanoo:

  Jatu: tuolla menetelmällä tarvittaisiin kylläkin ”vain” 5000 ihmistä nostamaan se kivi, mutta kyllähän ihmiset ovat keksineet pyörät, taljat ja vipuvarret ties kuinka kauan sitten. En tietenkään väitä, että 250t kivi olisi mitenkään helposti nostettavissa, mutta ei sitä tarvitse nostaa menetelmällä ”silmät kiinni nyt, kivestä kiinni nyt”.

  hopeanuoli: Nyt loppui se spämmäys, ellet tietenkin sponsoroi Wespaa avokätisesti. Mene mainostamaan jonnekin manga- tai pingviiniaiheiselle foorumille, missä sivusi liittyvät aiheeseen.

 • Pasi Kuikka sanoo:

  Hopeanuoli suntuubi-sivuillaan: ”en minä ole mikään lapsi ja cp on hyvä paikka!. kannattaa käydä. nämä sivut ovat club penguin fanisivut, teillä paranormaali hörhöillä ei ole tänne asiaa! kutsun tänne sitten cp faneja! v***u paranormaalihörhöt v***uun!”

  Eli taisit jo huomata, että tämä on väärä mainoskanava sivuillesi.

 • jatu sanoo:

  Pasi Kuikka
  Totta, tuli vahingossa yksi nolla liikaa, eli tarvitaan 50 000 ihmistä nostamaan kivi paikoilleen.
  Tuolloin kun kivi on nostettu niin ei ollut pyörää, saatikaan taljoja keksitty. Silloin oli raakaa voimaa, köysiä sekä puita alle joita pitkin liutettiin.
  Tässä laskukaava: ketaa 2.5

  Kilot Ihmiset

  100 2
  1000 20
  10000 200
  100000 2000
  1000000 20000

 • jatu sanoo:

  Kilot………..Ihmiset

  100………….2
  1000…………20
  10000………..200
  100000……….2000
  1000000………20000

 • kuka älykääpiö oli matkinut taas nimeäni? minun nimeäni ei tarvitse matkia tai jätkät on perässä 🙂

 • nyt loppuu oman sivun mainostaminen!

 • Jatu: Eikun vieläkin on yksi nolla liikaa, sinulla on kaaviossasi alimmassa rivissä miljoona, eikä satatuhatta:
  250 000 [kg] / 50 [kg/mies] = 5000 [miestä].
  Mutta eipä tätä näin simppelisti ratkaista, sillä eihän kiveä varmaan ole nostettu suoraan ilmaan, vaan nimenomaan vieritetty, pyöritetty, kenties kammettu ja vinssattu. Mistäs kivestä on itse asiassa kyse, sen täytyy olla 4-5 metriä kanttiinsa?

  Mielenkiintoista on myös se, kuinka noita muinaismurikoita on voitu työstää suunnilleen samalla tarkkuudella, mikä saavutetaan timanttisahalla ja -poralla.

 • Joku joka ei pelkää sanoo:

  Pasi Kuikka Kusi Paikka

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot