ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Naisella on todisteita sieppauksesta

Italialainen nainen kertoo sieppauksesta ja avaruusolentojen kohtaamisesta, jossa häneltä otettiin näytteitä.

Naisella on tukea takanaan mm. valokuvien ja videon muodossa. Hänellä on myös outoja jälkiä kehossaan, sekä tutkimuksissa löydettiin myös outoa ainetta, joka hohtaa UV-valossa. Videon mukaan aine on tuntematonta alkuperää.

Kaikista hämmästyttävimmän jutusta tekee kuitenkin se, että nainen synnytti myöhemmin niin sanotun hybridin eli ihmisen ja avaruusolennon yhdistelmän.

Kyseinen uutinen onkin herättänyt suurta kohua mm. Italiassa ja Meksikossa.

Katso video aiheesta (naisen juttu alkaa kohdasta 1:20)

http://www.youtube.com/watch?v=chYGM_fMcU4

EDIT:

Kyseessä on mahdollinen huijaus koska tarkempia tietoja jutusta ei ole ilmennyt.

Mitä mieltä sinä olet? Pitäisikö näinkin isosta jutusta raportoida Suomen ja USA:n uutisissa?

 

Tykkäys ja jakotoiminnot:

54 kommenttia aiheeseen: Naisella on todisteita sieppauksesta

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Nanoxt sanoo:

    Oho! Harmi, että hybridi meni pieleen. Mutto joo, jostakin Suomen uutistenkin pitää aloittaa. Suomennos tai tekstitys englanniksikin olisi hyvä tässä. Mutta mä luulin että greyt ei enää sieppaa ihmisiä o.O

  • Infrequentia sanoo:

    Hmmmm mielenkiintoista… tuosta on hankala sanoa mitään, aika tyhjentävä video. Vähän enemmän videomateriaalia olisin kaivannut tästä ”alienlapsesta”, tuntui että sille annettiin vain muutama sekunti lopusta. Olen kyllä ennenkin lukenut vastaavasta tapauksesta, siinä vain raskaana olevan naisen lapsi vietiin hybridin siittämisen sijaan… takavarikoivat ilmeisesti ”tutkimusmateriaaliksi”. :/
    (offtopic) Olenko ainoa jota häiritsee että jokaisen GALAKSIT RÄJÄYTTÄVÄN UFOVIDEON otsikko on aina kirjoitettu ISOILLA KIRJAIMILLA?

  • Infrequentia sanoo:

    Näyttää muuten suht paljon nyljetyltä pieneläimeltä, esim. jänikseltä.

  • DEA sanoo:

    Nainen on kyllä varmasti TODELLA tyytyväinen, että ”hybridi” tai mikä lie ei syntynyt. Toi synnytys on muutoinkin naiselle tosi kova juttu ja paikka, vaikka kaikki menis hyvinkin. Jäi vähän epäselväksi, että mikä video oli naisen omaa ja mikä rekunstroitu?

  • Wespa sanoo:

    Joo se voi näyttää nyljetyltä esim. koska jos ei ole vielä kerennyt nahka ym. kehittyä…

    PS. Osaako joku kääntää tuota kieltä mitä videossa puhutaan suomeksi?

  • Infrequentia sanoo:

    Voin pyytää poikaystävää tulkkaamaan tuon illalla jos siihen mennessä ei ole suomennusta saatu. 🙂

  • Korn sanoo:

    Pitäisi uutisoida. Tällöin ”feikkien” mahdollisuudet pienenisivät sillä uutisiin tuskin päästettäisiin tutkimatonta materiaalia. Mutta sitä on turha toivoa. Vaikka tällä pallolla tapahtuisi mitä, löytyy aina tahoja jotka hautaavat ne satavarmasti. Kun ihmiset pidetään autuaan tietämättöminä ja keskittyineinä omiin pikku elämiinsä kaikki on hyvin…

  • Calico Jack sanoo:

    Maussanin Jaimea taas vedetään höplästä. XD

  • Stuge sanoo:

    todisteitapa hyvinkin…fosforia käsissä ja sitä rataa. Kai te ymmärrätte et jos jenkit ois tehny tän saman niin siinä ois ollu erikoisefektejä ja enemmän hehkutusta, meksikolaisella tuotantoyhtiöllä ei ole varaa tehdä tätä parempaa, joten aika tylsää katseltavaa…näitä tän kaltasia videoita on youtube täynnä.

  • Naali sanoo:

    Mikälie Hypridi meni kyllä jo vähän liian pitkälle. En usko siihen hetkeäkään. Muuten tuo pätkä voisikin olla melko uskottava (tuo valokuva ns. alienin päästä oli kyllä hieno).

  • BlackDeath sanoo:

    eikö tuo ”lapsi” voisi aivan hyvin olla jotenkin kehitysvammainen ja sitä rataa?
    Mulla oli pentuna joku vartalotussi, joka keräsi valoa auringosta ja hohti sitten..Ja just tuo fosfori kans..

    Sori nyt nuo epämääräset mielipiteeni.. Väsyttää, eikä jaksa keskittyä.

  • Satunnainen Vieras sanoo:

    Koko tarina löytyy jos etsii youtubesta lauseella ”UFO ITALIAN WOMAN ABORTS ALIEN FETUS”. Videot löytyvät myös seuraavan kanavan kautta: http://www.youtube.com/user/NYC812

    Itse videoista kommentoisin lähinnä sitä, että vaikka naisen iholta löytynyt aihe todetaan harvinaiseksi ja hankalasti tehtäväksi, ei sen nimeä kuitenkaan mainita. Myöskin ’hybridin’ tutkimus on lähinnä hätäisiä otoksia, joista ei todellakaan aukene mitään. Jotta tätä aihetta voisi ajatella totena, tulisi myös itse ’dokumentin’ olla paremmin työstetty; selkeä kokonaisuus antaa uskottavamman kuvan kuin hätäiset videokuvat ’todisteista’ ja ’oudoista tutkimustuloksista’. Tästä tulee lähinnä mieleen Juhan af Grannin tv-dokkarit.

  • ”Pitäisikö näinkin isosta jutusta raportoida Suomen ja USA:n uutisissa?”

    Eiköhän näistä tosiaankin raportoitaisi hieman laajemmin ja vakuuttavammin, jos näissä nyt yhtikäs mitään uutisen aihetta olisi. On se jännä miten tämä Jaime aina onnistuu löytämään nämä ’isot’ uutiset. Tuoreessa muistissa se ’outo olio’ ja samaan kastiin voi niputtaa tämän ja Maussanin muutkin tuotannot.

  • A-E sanoo:

    Näin tänään, mitä huomenna? Ufo:jako? Hah

  • matruska sanoo:

    repesin kun näin noita videopätkiä noista alieneistä, oikeesti mitä bullshittiä

  • Möllykkä sanoo:

    Mää näin tommosen videon alun muumioituneen elikon justiinsa eräässä museossa. Luovuttakaa nyt jo sillä revittely.

  • recon sanoo:

    Täällä tunnutaan pitävän YOUTUBEA ehdottoman luotettavana foorumina!!! Muistakaa, että kyseessä on sivusto jolle KUKA TAHANSA voi ladata lähes minkälaisia videoita tahansa. Totuus lienee, että suurin osa, siis SUURIN OSA Tuben videoista on pelkkää häränkakkaa…

  • JoOoO sanoo:

    Raamatussakin on jotain juttua avaaruuden ”elämästä”

  • Korn sanoo:

    Ja Raamattuhan on tunnetusti maailman eniten luettu satukirja….

  • Korn sanoo:

    …edelliseen kommenttiini vielä lisäten: itse siis uskon maan ulkopuoliseen elämään mutta Raamattuun en.

  • paperilyhty sanoo:

    Wespa: et sitten 🙂 raaskinu läppää tänne lisätäh. nooh ymmärrän täytyyhän se joku raja siinäkin kulkee ettei ihan mitä sattuu

  • Jaarno sanoo:

    Melkosen uskomattomalta kuulostaa. Luulisin että olisi tälläinen enemmän esillä jos nuo olisi kunnolla tutkittu ja todettu jotain ihmeellistä. Elikkäs parempaa dokumenttia kaivattaisiin. Kuten myös… Niin noh, yksinkertaisesti enemmän faktoja.

  • Wespa sanoo:

    Recon en pidä youtubea kauhean luotettavana, mutta video on otettu Meskikon uutisista. Tapaus on ollut esillä siis youtuben lisäksi ainakin Italian ja Meksikon televisiossa.

  • Wespa sanoo:

    repesin kun näin noita videopätkiä noista alieneistä, oikeesti mitä bullshittiä

    Joo se oli selvästi recunstroitu (uudelleen jäljitelty) tilanne. Aika normaali toimenpide mm. dokumenteissa…

  • Wespa sanoo:

    ”eikö tuo “lapsi” voisi aivan hyvin olla jotenkin kehitysvammainen ja sitä rataa?”

    Voisihan se olla. Luulisi kuitenkin, että nainen tietää kenen kanssa on ollut sukupuoliyhteydessä (siis jos puhutaan ihmisistä) ja muutenkin sopii hyvin koko tarinaan tuo, kun on sieppaus ja jäljet yms.

  • ”…en pidä youtubea kauhean luotettavana, mutta video on otettu Meskikon uutisista. Tapaus on ollut esillä siis youtuben lisäksi ainakin Italian ja Meksikon televisiossa.”

    Siis jopa sen surkuhupaisan ”oudon olion” jälkeenkin pidät Meksikon televisiota luotettavana tietolähteenä?!? =) Tämähän on aivan samaa luokkaa.

  • Hexa- sanoo:

    hopönpöppö jam uut en ymmärrä miten pystytte sanomaan noin. tutkikaan yt tuota uutista hieman paremmin. wespan kanssa kyllä samoilla linjoilla.

    aivan hyvin voi olla ette edes tiedä varmasti mitä tuossa videolla sanotaan ja silti pidätte asiaa täysin feikkinä ei ei..

  • Hexa- sanoo:

    ja sitäpaitsi eikös jokin tutkimus juuri ollut kumonnut tuon muukalais lapsen ” olevan jotain tuntematonta alkuperää !!!?+.. asiasta nimittäin oli täälä aijemmin jo

  • Hexa- sanoo:

    siis TODISTANUT EIkä kumonnut ! :D: eli todistanut olevan tuntematonta alkuperää..

  • metele sanoo:

    ”Luulisi kuitenkin, että nainen tietää kenen kanssa on ollut sukupuoliyhteydessä..”

    haha, niinhän sitä luulis 😉 ja siihen ei muuten tarvita mitään paranormaalia aktiivisuutta että se tieto katoaa 😀

  • Hexa- sanoo:

    metele noniin ihan pohjattomia heittoja, tämmöisiä ei tänne kaivata koska ei edistä juttua mihinkään suuntaan

  • Huttu sanoo:

    Noidenkaan tutkimusten tuloksia emme tule koskaan näkemään, täytyy vaan luottaa siihen että ne tulokset pitää paikkaansa?

    Ja todellakin ei ole ennenkuulumatonta että humalassa harrastetaan yhden yön juttuja ja sitten ihmetellään kun kuukautiset ovat myöhässä.

    Italialaiselle on vain kaksi mahdollista selitystä:

    1) Edellispävänä paahtoleivässä nähty neitsyt Maria siunasi tämän naisen ja on hän tullut raskaaksi ilman miestä.

    2) Avaruusolennot tekivät tämän naisen raskaaksi ja tuhrivät häneen hohtavaa ainetta, kaikki tämä ja paljon muuta Maussanin tv-ohjelmassa, mikä tosiaan on aika verrastettavissa Af Graanin tuotantoon.

    Kolmaskin vaihtoehto on.. tosin se ei taida edistää tutkimusta koska siinä ei ole paranormaalia mukana.. voi harmi:

    Nainen oli ollut villeissä juhlissa kavereidensa kanssa, juoneet kunnolla tequilaa. Vähän leikitty jollain partyfosforilla ja harrastettu irtosuhteita ja tultu raskaaksi. Vanhemmat eivät sietäneet tätä joten kun raskaus alkoi näkyä tehtiin abortti.

    Vuosia myöhemmin kerrotaan tarinaa hybridistä ja näytetään eläimen ruhoa, paha sanoa tosin minkä eläimen

  • Hexa- sanoo:

    voi voi…

  • Hexa- sanoo:

    voin lyödä vaikka vetoa ettete ole hirveemmin etsinyt edes aiheesta muuta tietoa

  • no body sanoo:

    jos aihetta oikeasti haluaa tutkia ( eikä pelkää jos ilmiö vaikka onkin todellinen ) niin suomeksikin on käännetty John Mackin kirja aiheesta. John Mack oli harvardin yliopiston psykiatrian maisteri , joka työnsä puolesta alkoi tutkimaan abductioita.
    Mitä tulee tähän dokumenttiin , niin aika huono laatu.
    esim kun tossa on noita kaikkia kuvia ja videoita niin niitä ei ole kunnolla eritelty ja selitetty mikä on mitäkin.
    Ja muista jos sut abductoidaan ,niin ne päästää vapaas kun huudat niille telepaattisesti että ” mulla on klingoneja kavereina ” niin ne päästää heti vapaaks.
    Toinne mikä auttaa on että sanoo että on trans-sexuaali. , se yleensä
    hämmentää niitä hetkeks , ja ehtii livahtaan pakoon.

  • Hulupattaja sanoo:

    Ihan varmasti, juu ei koko tiedemaailma kohisis ,jos naisen sisältä löydettäisiin, avaruudellisen raiskauksen seurauksena, sammakon sikiö. Mutta yllättävästi asiasta raportoi maailmalla anoastaan, tuttavamme, parta mooses meksikosta. Mistään kansainvälisistä tutkimuksista asian yhteydessä kukaan kuullu taaskaan mitään. Yhtä hyvin onnistunut tutkimus, kuin sen karhunraudoista löydetyn kaljuolion kanssa: Hämähäkin seiteissä, ja homeessa rautoineen säilötty, muumioitunut märännös. Todennäköisesti tuo jeppe pitää tuota sikiötäkin yöpöydällään homehtumassa, ettei sitä kukaan kansainvälinen, puolueeton taho pääse tutkimaan, ja sisiliskon raadoksi toteamaan.

  • Ja jos abduktioita haluaa tutkia abduktiotutkijan harhaisena ristiretkenä, niin silloin kannattanee lukea John E. Mackin satukirja. Hänen tutkimusmetodinsa eivät todellakaan kestä päivän valoa.

  • Karvalakki sanoo:

    ”Näyttää muuten suht paljon nyljetyltä pieneläimeltä, esim. jänikseltä.”

    Yhden roadkill oravan nylkemisen perusteella voisin sanoa että nahaton orava on hyvin paljon tuon ns hybridisikiön näköinen. Mikäli jutulla on haluttu kalastella huomiota eikä sikiö ole aito niin tässä on käytetty jotakin oravan kaltaista jyrsijää jonka raajojen anatomia muistuttaa etäisesti kädellisen raajoja. ”Sikiön” takaraajojen perusteella menisin sanomaan, että ihan se on nyljetty pieneläin.

  • -gardner- sanoo:

    Mielenkiintoinen video, mutta vaikuttaa kyllä melkoisen feikiltä uutiselta, varsinkin kun tästä samasta ohjelmasta tuntuu tulevan kaikenlaisia ”sensaatiouutisia” vähän väliä.

  • tunhhu sanoo:

    Nyt ihan vaan kaikille tiedoksi, että tätä ei tarvinnu tutkia netistä kun 10 min. ja vahvisti tietoa siitä että feikki on. Italian ufopiirit on pyytänyt saada nähdä konkreettisia todisteita (lääkärinlausuntoja , ruumiinavauspöytäkirjoja jne) mutta ”yllätys yllätys” sellaisia ei ole saatavilla, siellä epäillään ”ruumiinavaajan” olevan tämän naisen avustaja ja kysessä olevan siis megaluokan ufohuijaus. tätä vahvistaa naisen puheet siitä, että ihmisillä on ”2 vuotta aikaa”, joka ajaa juttua taas hypetykseen vuodesta 2012. uskokoon ken tahtoo

  • tunhhu sanoo:

    ja vielä siitä nyljetystä elukasta, se on kuvien perusteella hyvinkin nuori jänis

  • Hulupattaja sanoo:

    ”Italian ufopiirit on pyytänyt saada nähdä konkreettisia todisteita (lääkärinlausuntoja , ruumiinavauspöytäkirjoja jne)”
    Niinhän minä vähän epäilinkin, että tekarien vieressä yöpöydällä, se pimittää tätä nyljettyä oravan, tai minkälie raatoa. Pari kuukautta vielä niin on yhtä heikosti tunnistettavissa, ja yhtä vahvassa homeessa, kuin se edellinen ansalöydös alieni. Yhtähyvin voi olla sitten muukalasihypridin sikiö, kuin yli ajettu jäniskin, kun ei ota enää erkkikään selvää moisesta lahokasasta. Pääasia näillä huijareilla ettei sitä pääse kukaan ulkopuolinen riippumaton taho ,puolueettomasti ,ja tarkasti ,heti tuoreeltaan tutkimaan.

  • recon sanoo:

    Tuosta Youtubesta vielä.. Menkää hakusanalla Reptilian katsoon mitä löytyy. On Reptilian uutisankkuria, lisko-Clintoneita. Ovatko ne joukossamme? 😉

  • recon sanoo:

    Nämä on yhtä hyviä todisteita kun huonolla kuvalaadulla kuvatut avaruusvieraiden tunnistamattomat lentävät kohteet videot/valokuvat

  • Adamantti sanoo:

    Kaikennäköistä mullistavaa ne kyllä esittää tuossa Les Grandes Mysteries (tai jotakin sinnepäin)-ohjelmassa. Jotenkin vaan alkaa kiinnostus loppua kun noita sensaatiomaisia asioita tulee jatkuvalla syötöllä tuolta. Heh, ja täytyypä sanoa, enkä vain tarkoita tuota ohjelmaa, että kysynnän ja tarjonnan laki on esillä hyvin tässä ”UFO”-todisteiden löytämisessä. Nykyään ovat ihmiset ovat yhä kriittisempiä, teknologian, erikoisefektien ja myös yleistiedon kehittymisen myötä, joten tulee yhä vakuuttavimpia ja uskomattoman aidolta vaikuttavia (huomatkaa ironia uskomaton-sanaa käyttäessäni) ”todisteita” 🙂 Aikanaan riitti vain suttuinen valokuva tai vakuuttava kertomus. Minne ne vanhat ”hyvät” ajat ovat menneet oikein hmm? Aika heppoisasti käytetään täällä myös sanaa ”todiste”. Ihmiset varmasti käsittävät sen monella eri tavalla. Minun käsitykseni on se, että hyvä, ja ainoa todiste on sellainen mikä todistaa todistamista vaativan asian. Jos jokin asia saa minut uskomaan tietyn mahdollisuuden, esim. vaikka maan ulkopuolisen älyn, olemassaoloon, ei se ole mikään todiste.

  • Hexa- sanoo:

    antakaapa nyt sitten julkisuuteen todisteet että italialaiset ufo-tutkijat olisivat pyytäneet nähdä noita todisteita ynm missä niin kerrottiin? ja se ettei mitään ole annettu mistä kaivoit tiedon?

  • Hexa- sanoo:

    on erittäin hyvä jos näin on sitten saataisiin pois luettua yksi feikki lisää

  • tunhhu sanoo:

    ”Hallo!
    I’m from Italy and I’ve seen both the videos.
    I must tell you that there is a big discussion among the various italian ufo communities about these videos and the general opinion is that we are in front of a huge fake.
    Hints are that the fetus is a rabbit and that the fluorescent substance is just some cheap paint.
    These conclusions come from the fact that nobody is giving real proofs of what they are showing in the video: no medical exams of the fetus, no chemical exam of the dust.” -lainaus sivuilta

    -http://naturalplane.blogspot.com/2009/07/video-italian-autopsy-of-alien-fetus.html

  • Israfel sanoo:

    Kiitos Tunhhu. Ja mukavaa, kun jollain on halua ottaa asioista selvää. Se, että jopa UFO-yhteisöt ovat sitä mieltä, että on feikki, vakuuttaa minut kyllä.

  • Hmmm… eli toisinsanoen ufot raiskasivat hänet… todella uskotavaa 😀

  • goottityttö 95 sanoo:

    Miten alienit lisääntyy?

  • lily sanoo:

    uskon tähän täysin. minua on lapsesta asti seuranneet paranormaalit ilmiöt jotka ovat joskus olleet jopa pelottavia. aloin katsomaan videota iphonella. video oli latautunut itsestään kohtaan 1:15 tai 1:50 tai 1:05 ja laitettu pauselle. en ehtinyt nähdä kunnolla sillä näyttöön tuli ilmoitus ” virhe:elokuvaa ei voida toistaa” ja sivu sulkeutui ja pomppasi videohistoriaani…

  • Tutkija sanoo:

    lily en usko että tarinasi on paranormaali ilmiö…

  • lily sanoo:

    ei välttämättä juuri tuo, mutta niitä on kymmeniä. tiedän mitä olen kokenut eikä kaikkiin vaan ole selitystä

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto