FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

UfoDisclosure tänään!?!? (Perjantai 27.11.)

David Wilcockin ja Project Camelot -sivuston mukaan USA:n pitäisi julkistaa niin sanottu UfoDisclosure (eli avaruusolentojen olemassa olon julkistaminen) mahdollisesti tänään perjantaina. Tiedot perustuvat whistleblower Pete Petersonin kertomiin tietoihin. Petersonin kerrotaan olevan kytköksissä Obaman hallintoon ja täten omaavan tietoa asioista.

27.11 on ponnahtanut ylös aika varmana päivänä, vaikka alkuperäinen aikataulu oli tämän vuoden loppu – ensi vuoden alku.

Aiheesta puhuu myös Brad Johnson

http://www.youtube.com/watch?v=FDKVqIAOu3U

Päivitämme sivustollemme lisää tietoa jahka sellaista tulee. Olkaa kuulolla.

Mitä mieltä sinä olet? Uskotko julkistamiseen ja miten se mahdollisesti tulisi muuttamaan asioita?

EDIT:

Näin kävi, että mitään ei siis vielä julkaistu.

Pahoittelen sitä, että tämä juttu oli harhaanjohtava ja saattoi aiheuttaa liikaa toivomuksia perjantaille. David Wilcock ja Project Camelot ei hehkuttanut 27.11. päivämäärää varmana, vaan se oli ilmeisesti yksi päivänmäärä muitten joukossa. Päivämäärä kehittyi ilmeisesti netissä spekulaatioiden kautta. Alkuperäinen aikataulu lienee vieläkin tuo vuoden loppuun mennessä / ensi vuoden alku.

 

Tykkäys ja jakotoiminnot:

73 kommenttia aiheeseen: UfoDisclosure tänään!?!? (Perjantai 27.11.)

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • josno sanoo:

  Jospa kuitenkin tapahtuu Blossom Goodchildit, ja menee viimeinenkin usko, että mitään Disclosurea tapahtuu.

  Kaikkien viime aikaisten tapahtumien valossa kuitenkin (esim. Viime vuoden YK:n UFO-seminaari, Vatikaanin konferenssi maanulkopuolisesta elämästä, Scifisarjat (jotka käsittelevät aihetta), mainokset, MSM puheet UFO:ista/disclosuresta (esim CNN,FOX).

  Kyllähän tämä olisi hieno homma. No, katsotaan.

 • WM_ sanoo:

  Innolla odotan, mutta ei voi mtn jos ei käykään mtn..
  Erittäin mielenkiintoiseksi pistää vissiin maailmanmenon sellainen julkistaminen

 • s3nsi sanoo:

  Ennemmin tai myöhemmin se tapahtuu ja se voi olla jo tänään. Lähitulevaisuusessa jokatapauksessa. Maailma menee mullin mallin mutta ei se enää paljon huonompaan suuntaan voi mennä. Pohjalta pääsee vain ylös.

 • Ogeli sanoo:

  Mutta eikö tästä jo uutisoitu täällä aiemmin? Että piti olla jo aikoja sitten.

 • jäppinen sanoo:

  Ne mitään ilmottele. Minkä h***etin takia ilmottas HERÄTKÄÄ

 • -m- sanoo:

  Vähän epäilen, mutta katsotaan miten käy!

 • shakaali sanoo:

  ei varmasti. kaveri vaan hakee huomiota.

 • A-E sanoo:

  Jahas. Päivä on tänään

 • Mercury sanoo:

  Jos vaikka USA julkaisisi omat UFO-arkistonsa, kun niin monet muutkin maat ovat sen tehneet, eikä mitään ihmeellistä ole tapahtunut.

 • 555+111 sanoo:

  Just just! Jos ei tänään, niin sit ens viikolla, ens vuonna, jne…

 • Captain_K sanoo:

  Pari vuotta sitten UFO-konferenssi kertoi taluttavansa elävän alienin näytille – mitään ei tapahtunut.

  14.10.2008, UFO:jen massanäyttäytyminen ”monelta luotettavalta kanavoijalta” – mitään ei tapahtunut.

  Viime UFO-konferenssissa kerrottiin että moni maa tulee julkistamaan UFO:jen olemassaolon ja myös he lyövät todisteet pöytään – mitään ei tapahtunut.

  Nyt tämä ja Wespan pienet maahiset täällä uskoo kaiken…

 • Micco sanoo:

  Itse asiassa moni maa on julkistanut salaiset ufo-arkistonsa.. esim. Ruotsi

 • Tomppa sanoo:

  Taas samaa roskaa!

 • DEA sanoo:

  Tässä taitaa nyt olla kyse siitä, että kuka arvaa oikean päivä, että pääsee sanomaan ”mitäs mä sanoin!” 🙂

 • Hyrre sanoo:

  Enpä usko että mitään taaskaan taphtuu, mutta eihän sitä koskaan tiedä, vähän kuin lottoa tekisi.

 • Markku sanoo:

  Ei varmasti tule tapahtumaan, ei tänään eikä huomenna.

 • Phoebe sanoo:

  Uskon että avaruusolennot ovat jo täällä, mutta en usko että meille mitään niistä kerrotaan
  .

 • C++ sanoo:

  Olisikohan kannattavaa hakkeroida NASA:n tietoverkkoihin ja etsiä vähän tietoa näistä Alieneista ja UFO:ista 😉 Pistää vihaksi tämä tämmöinen, että kansalaisilta pimitetään tietoa näinkin suurista asioista.

 • Captain_K sanoo:

  Micco: Kyse oli siitä, että hallitukset julkaisisivat UFO:jen olemassaolon, ei arkistoja. v maahinen, ku pitää rautalangasta vääntää

 • Eppu sanoo:

  Olisihan se kiva vihdoin saada kuulla totuus näistä asioista ihan oikeilta virkamiehiltä 🙂 (En tarkoita mitään pahaa blogia kohtaan)
  Mutta en oikein usko että tulee julkistamaan mitään, sillä Alienit ovat minun mielestäni jo täällä kanssamme.

 • WM_ sanoo:

  Huvittaa aina nämä kommentit 😀
  PARANORMAALI blogi, mutta silti tullaan moralisoimaan aihetta. Pitäisiköhän nimi vaihtaa ”normaali blogiksi”? xD

 • Oudotus sanoo:

  Mietityttää itseänikin kun joka tuutista on alkanu tulla näitä UFO alien juttuja. Luin tässä kuukaus sitte Ilkka Remeksen kirjan Operaatio Solaris, jossa maailmalle uskoteltiin avaruusolioiden olevan uhka, jotta maat ”yhdistyisivät” ymymym.. Tapahtuukohan niin oikeasti 😉

 • Mercury sanoo:

  C++:lle – Johan se yksi britti hakkeroi 2001 nurkilla Nasan koneisiin ja nyt on ilmeisesti päätymässä USA:han luovutettavaksi.

 • Huttu sanoo:

  Ei taas….

  Itelläni ainakin soi jo hälytyskellot kun samassa artikkelissa on Wilcock, Project Camelot sekä sitten vielä Blossomin lojaali sylikoira Brad.

  Toi kaveri kilahti ihan totaalisesti tuolloin kun Blossomin hypettämän valoliiton piti saapua. Siitä lähtien se on ollut pelkkää saviours of earth-sontaa ja valo täyttäköön sielunne mantraa.

  Mitään ei tule tapahtumaan, nähtiin se jo viime kerrallakin kun piti olla niin tarkkaa tietoa suoraan Obaman hallitukselta.

 • C++ sanoo:

  Tarkoitat Gary Mckinnonia? Joo kyllähän se vähän epäilyttää kun tyyppiä uhataan Guantanamoon joutumisella ja elinikäisellä vankeusrangaistuksella.Ettei vaan olis löytäny jotain vähän salaisempaa tietoa ja nyt yhdysvallat haluaa hiljentää hänet laittamalla vankilaa lopuelämäksi.

  No pitää suunitella tätä hommaa vähän ennenku alkaa mitään tekemää 🙂

 • Huttu sanoo:

  Ihan normi rangaistus tuo Garyn keissi mielestäni on. Kelatkaa nyt, kaveri hakkeroi itsensä Pentagonin systeemeihin, sekä NASAan…

  Siitä tuli ihan julmetut kustannukset kun ne joutu laittaa kaikki verkkoturvallisuudet uudestaan.

  hakkerit on nykymaailman Gandalfeja joten tollaset halutaan telkien taakse etteivät pääse aiheuttamaan lisää vahinkoa. Ja jos se ois oikeesti löytäny jotain niin Gary olis aikoja sitten joutunu ikävän ”onnettomuuden” uhriksi.

 • Unknown sanoo:

  no jos sitä elämää tämän maailman ulkopuolelta löytyy, niin mahtaa ihmisistä tulla paranoideja. alkavat kulkea foliohatut päässä.

 • Paroni sanoo:

  itseni mielestä on melkein selvää että maan ulkopuolella jossain on muutakin elämää, mutta en usko että tänään julkistetaan mitään ihmeempää. enkä tiedä edes haluaisinko että julkistetaan, sillä ei tiedä p***ele millaset kaaokset alkais pitkin tellusta.

 • Paroni sanoo:

  eikä ihmiset oo vielä valmiita kohtaa mitää tollasta.

 • MR.Mr sanoo:

  Tuskinpa vaan. En edes usko avaruusolioiden käyneen täällä.

 • Wespa sanoo:

  Viime UFO-konferenssissa kerrottiin että moni maa tulee julkistamaan UFO:jen olemassaolon ja myös he lyövät todisteet pöytään – mitään ei tapahtunut.

  Ajankohdaksi annettiin muistaakseni tämän vuoden loppuun mennessä… Vai oliko ensi vuoden alkuun mennessä… Mitään ei tapahtunut, vielä.

 • jkh86 sanoo:

  Ei siinä mitn…oikeastaan jo iha naurettavaksi menee nämä 🙂 Tottakai itekkin haluis että julkaistais yms tulisi julki…mut ei. ”Julkaistaan silloin ja silloin…mutta viimeistään vuonna silloin ja silloin”…. huh. Sitten MITÄÄN ei tapahdu 🙂

 • Bere sanoo:

  jkh86 tuon hyvin mainitsi. Omasta mielestäni nämä on nähty jo niin monta kertaa Goodchildista lähtien. Viimeisin juttu taisi olla Jenkkilän pommit joiden piti räjähtää lokakuun lopulla – lähteinä oli niin WTC-iskujen ennustajaa, afrikkalaista ja jotain venäläistä heppua, mutta noh mitäs kävikään.

  Normaali päivä tulee olemaan, mutta toivotaan, että olen väärässä 🙂

 • OPK sanoo:

  Niin, aina odotetaan tulevaisuudessa tapahtuvaa ”paljastamista”. Mitään ei tapahdu, eikä tule tapahtumaan. Mieleltään kaikista tylsimmät silti jaksavat odottaa tapahtumista, joka päivä, joka kuukausi, joka vuosi yhä uudestaan ja uudestaan lukemattomien ja taas lukemattomien pettymiskertojen jälkeen.

 • Janne sanoo:

  Hmm, eipä kuulu mitään. Eikös siä ameriikoissakin ala kello oleen jo sen verran et kohta pitäs jotain tapahtua.. Katsotaan vaan, niin mitään ei kuulu. Sama juttu joka kerta.

 • olliqo sanoo:

  Obama on se ufo!!

 • timonsteri sanoo:

  Obama perheineen ovat ”egyptiläisiä” klooneja.

 • Laakeri sanoo:

  Jonne neuvoo: Älä turhaan odota Disclosurea !

 • Captain_K sanoo:

  Wespa sanoi: ”Ajankohdaksi annettiin muistaakseni tämän vuoden loppuun mennessä… Vai oliko ensi vuoden alkuun mennessä… Mitään ei tapahtunut, vielä.”

  Ai tulee siis tapahtumaan mielestäsi? Lyödäänkö 10e vetoa? Otetaan vaikka aikajanaksi 2010 kesäkuun 1.

 • päivi sanoo:

  kyllä mä luulen että se on jo aikalailla selvää meille että niitä on olemassa.onhan niitä jo niin monia nähty.sama kait se on kertooko siitä joku hallitus tai ei!!mitäs sitte vaikka ne sanois että joo näitä olentoja on täällä maapallolla käynyt tai käy…sehän on jo aika selvää =)

 • Julree sanoo:

  Se on jo aika selvää että Disclosure tulee tapahtumaan minä hetkenä hyvänsä. Sitä ei voi enää estää. Hienoa jos tapahtuu jo 2010 alkuun mennessä, hienoa jos tapahtuu yleensäkään vuonna 2010. Varmaa kuitenkin on, että homma on enää hiuksen varassa tulla julki — ja monelta lähteeltä.

  Ne ketkä on lähemmin tutkinut Camelotin toimintaa, tietää mm. että Starchild-kallo on jo yksi avain disclosuren saavuttamiselle. Lupaavalta näyttää.

 • shakaali sanoo:

  Captain_K: tosiaan. minäkin olen valmis lyömään 100e vetoa, ettei mitään humanoidien olemassaoloa paljasteta. annan jopa aikarajaksi 27.11.2010.

  halukkaat ottakoon yhteyttä: sakari[at]vituttaa.net

  tietenkin pitää jotenkin sopia maksujärjestely…

 • Paroni sanoo:

  olisikohan siinä enemmän hyvää kun pahaa jos tollasii asioita alettas paljastelee…

 • harry belastondis sanoo:

  P. askaahan tuo oli, koko uutinen taas.

  Vekkulia miten joku pieni pillereitä napsiva ryhmä saa tavallisen kansan varpailleen jänskäämään.

  Ei tarvitse kuin keksiä pillerit päässä ”kanavoiden” jokin päivämäärä ja huutaa: UHVOT TULLOOO, POIS ALTA! , niin tainamaaretin luo kerääntyy hänen lähipiirinsä askartelemaan foliohattuja ja ”tervetuloa pläjädiläiset” plakaatteja kellariinsa kuudettasadatta kertaa.

  Vielä kun keksittäis miten samalle porukalle myytäs jotain kallista huutelemalla vaikka että MERSUT TULLOO, niin saisi jonkun autotehtaan työntekijät ehkä pitää duuninsa.

  T:

 • Huttu sanoo:

  No en tiedä mitä Project Camelot väittää tuosta niin sanotusta Starchildin kallosta mutta tutkimusten mukaan kallo on noin 900 vuotta vanha, ja siitä on tehty DNA-tutkimukset jotka osoittavat että lapsi oli ihminen, ja tämän vanhemmat myös olivat ihmisiä.

  Luultavasti lapsi on kärsinyt niin sanotusta ”vesipää” sairaudesta tai jostain poikkeamasta jossa päähän on kertynyt tavallista enemmän nestettä aivojen ja kallon väliin.

 • Thezork sanoo:

  Olipas yllättävää taas tämäkin tapaus… prkl!

 • jäppinen sanoo:

  Ei katellu uutisia eilen mutta ei vissii obama paljoo siellä julistellu. TOSI yllättävää

 • Pja sanoo:

  Yhtä paljon tulee näitä ”disclosureja” kuin tulee valoliiton aluksia tai enkelisiipisiä jeesuksia pelastamaan maailman. Tarinat vaihtuu joka kerta, aina mukana on joku hallintoa lähellä oleva, ”luotettava” todistaja. Eivätkö ihmiset koskaan opi.

  Höpinää ja puhetta on piisannut 30v näistä asioista, mutta tekoja on tasan nolla. Yrittäkää nyt edes skarpata 🙂

  Pointtini ei ole kieltää alieneiden olemassaoloa, uskokoon niihin kuka haluaa tai on uskomatta. Mutta hallitusten tiedonantoja ei ole ko asian tiimoilta tulossa, trust me.

 • MR.Mr sanoo:

  eipä mitään ”disclosuria” tullut. Enkä vieläkään ole nähnyt yhtään vakuuttavaa todistetta mistään avaruusolioiden vierailuista täällä.

 • Xul sanoo:

  Taas menee koko blogi ihan villiksi, mutta taitaapa tulla taas hiljaista kun juttu vähän aukeaa. Hyvä puoli näissä on että julkaisevat sentään päivämäärät, että kun ne menevät ohi niin ne myös ovat ohi. Ei näitä enää voi kovin tosissaan ottaa.

 • Julree sanoo:

  Siis äiti saattoi olla ihminen mutta entäs isä…
  http://www.starchildproject.com/research.htm

 • faktat kuntoon sanoo:

  Vähän tarkkuutta näihin juttuihin, pliis! David Wilcock ei ole missään sanonut, että marraskuun 27. päivä tapahtuisi disclosure. Myöskään Project Camelot sivustolla ei ole sanottu, että 27. päivä tapahtuu disclosure. Project Camelotin haastattelema Pete Peterson esitti, että tuo päivämäärä on mahdollinen paljastukselle. Tuo 27. päivä ei missään yhteydessä ole ”ponnahtanut ylös melko varmana päivänä”. Ainoastaan netin keskustelupalstoilla sillä on spekuloitu. Wespa on onnistunut vääristelemään melko rankasti Wilcockin ja Project Camelotin työtä vieden niiltä uskottavuutta. Olisi ehkä syytä oikaista virhe, kuten sanomalehti tekee, jos julkaisee virheellisen tiedon? Kannattaisi perehtyä faktoihin ennen kuin kirjoittaa ”uutisia”.

 • Masterpiece sanoo:

  Haistan julkisuuden kaipuuta.

 • Mikael sanoo:

  Eihän David Wilcock sanonut varsinaista päivää milloin Disclosure olisi suunniteltu tapahtuvan. 27. päivä oli huhu puhetta artikkelin kommenteissa, tiedä sitten mistä huhu on alunperin alkanut.

  David uskoo, että Disclosure tapahtuu vuoden 2009 loppuun mennessä.

  Saa nähdä miten käy. Ainakin vähän epäilyttää että voisiko tuo laajasti uutisoitu Bulgarian ufo juttu olla pieni alkupala ja pääruoka vielä tulossa? Myöskin se viittaa siihen että Disclosure saattaa tapahtua, että Vatikaani on julkaissut myönteisemmän kannan ufoista. Jos Vatikaanissa tiedetään että virallinen Disclosure tapahtuu ja eivät halua menettää kaikkea uskottavuuttaan kun se tapahtuu.

 • Wespa sanoo:

  Korjasin artikkelia. Pahoittelen sen harhaanjohtavuudesta.

 • WM_ sanoo:

  Tuosta on ollut paljon juttua että vuodenvaihteen aikoihin tapahtuisi.
  Tätä ei ihmiset kannata eikä pidä ottaa ennustuksena, sillä tuo 27. päivä ei ollut ennustus vaan jonkun sanomaa sisäpiiritietoa (tai sitten vain nettiin levinnyt huhu päivämäärästä)

  Ja vaikkei mtn Parablogin ilmoittamista ennuksista käykään, mitä väliä? Eikös meidän jos kenenkä pidä ottaa blogissamme ilmoille ennusteet? 😉

 • Julree sanoo:

  Joo ei tälläsistä asioista kannata nyt mieltänsä pahoittaa tai suuttua. Kyseessä on kuitenkin aika vaikeasti ’ennustettava’ tapahtuma, mutta onhan se hauska seurata jos osuu joskus nappiin. Siihen en usko että Peterson mitään julkisuutta tällä havitteli.

 • jep jep sanoo:

  mitään ei tulla julkaisemaan, se on yhtävarma niinku ”ufojen” näyttäytyminen tässä taannoin.

 • Julree sanoo:

  @jep jep

  Mitkä sun lähteet on?

 • Bloodbound sanoo:

  @Julree

  Entä missäs ovat sitten lähteet, että varmasti julkaistaan?

 • WM_ sanoo:

  Ei niistä ollut puhetta, Julree ei puhunut mistään varmasta julkaisusta 😛
  Jos vaihtoehto A ei ole varmaa, ei Bnkään tarvitse olla

 • Ogeli sanoo:

  Vaikka olisivat jo tehneet kontaktia tänne, niin en oikein jaksa uskoa että sitä paljastettaisiin. Ainakaan lähitulevaisuudessa, tuskin koskaan ellei sille olisi jotain erityistä syytä. Miksi juuri nyt? Jos siis vaikka oletetaan, että ufot olisivat käyneet täällä jo tuhansien vuosien ajan.

 • Julree sanoo:

  @Bloodbound

  Lähteet on joka puolella ympärilläsi. Ota hetki ja tarkastele niitä, lue näistä asioista niin saatat huomata ettei toi ole mitenkään kummallinen sattuma, että disclosure tapahtuu juuri näinä aikoina.

 • tomppa sanoo:

  joo eipä näkyny

 • OPK sanoo:

  Koska Wespa lopetat blogisi uskottavuuspulan vuoksi? Tällaisten jälkeen olisi korkea aika puntaroida myös ylipäätänsä yleistä järkevyyttä suhteessa siihen, mitä tulee tällaisiin typeriin höpöhöpöuutisiin.

 • Wespa sanoo:

  Joo lisää Tukiaista jatkossa. 🙂

 • WM_ sanoo:

  Vois muuten kuukauden heittää juttua joistain maailmaa asuttaneista liskomaisista olennoista, jotka edelleen hallitsee maata, ihan vain että suolletaan kuraa joka karsii pois ne jotka eivät tätä blogia halua lukea, mutta joilla ei ole muutakaan tekemistä 😉

  Tuo oli sitten täysin läppää, mutta pistää kummastuttamaan, miten a) jaksaa tulla jollekin foorumille, joka ei vastaa halujaa. b) lukee artikkelit. c) kommmentoi niihin jotain jonka voisi pienellä pähkäilyllä jättää sanomattakin 😉

  OPK, näytä paranormaaleista ilmiöistä kertova blogi joka pois sulkisi ajankohtaisiin hetkiin annetut ennusteet?

 • shakaali sanoo:

  wm: esimerkiksi jos aihepiiri ”paranormaali” sattuu kiinnostamaan, mutta aiheet ovat sivunneet täyttä diippadaappaa jo pitkään.

  varsinkin jos kyseisellä foorumilla on aiemmin ollut mielenkiintoisia aiheita.

  itse en vielä valittaisi, mutta valitettavasti alkaa taso uppoamaan new-age hömpän sekaan.

 • shakaali sanoo:

  eli a) ”foorumilla” on ollut mielenkiintoisia juttuja. b) toivoo, että niitä vielä tulisi. c) useimmat kommentoijat heittävät jotain täysin mielipuolista ja lapsellista soopaa. tiedä sitten onko vitsi vai ei. 😉

 • WM_ sanoo:

  Mjoo, toki jos miettii aihetta paranormaali, siitähän useimmilla on jonkinlaista käsitystä ties niin miten useasta tapauksesta. Useat tapaukset onkin käsitelty, joten ihan luonnollista ottautua ajankohtaisiin, paranormaaleihin seikkoihin 🙂
  Blogin aihetasosta sen verran, että se miellyttää paikoin toisia ja toisilta osin taas toisia. Olisi hienoa, joskin mahdotonta, miellyttää kaikkia osapuolia.

  Olisi kiva tietää millaisista aiheista eritoten on pidetty.
  ”Parhaimpana”, eli parhaiten arvioituna artikkelina on ”100 miljardia maan kaltaista planeettaa galaksissamme”. Eikä aikaakaan kun kuulin närkästyneitä mielipiteitä artikkeliani kohtaan, joka koski kuusta löydettyä vettä. Kuten huomaat, aiheet ovat aika saman tyylisiä, avaruuteen liittyviä löytöjä, osaa kiinnostaa, osaa ei 😛

 • shakaali sanoo:

  tietenkään ”pankin räjäyttäviä” aiheita ei löydy läheskään joka päivä, varsinkaan kun ufoja, aaveita, tonttuja ja muita möllejä on jo ollut aiemmin paljon.

  silti jotkut ennustukset, kanavoinnit ja elämänfilosofiset jutut sopisivat minusta mielummin henkimaailmaan…

  pakko nostaa kuitenkin hattua sun ”kultainen leikkaus” artikkelille, joka tosiaan oli mielenkiintoinen. siinä oli sellaista tieteellis/taiteellis/filosofis otetta.

 • WM_ sanoo:

  Nonni, kiitosta! 😉
  Mielestäni artikkelit, joista ei niin pidä, voi skipata, sillä mielestäni esim ennustukset, vaikkeivat ikinä toteutuisikaan, ovat kuitenkin aika paranormaalia (ja mietippä jos toteutuisikin! [”paranormaali blogi oli ensimmäinen asiasta tiedottanut suomalainen sivusto, ja vieläpä ennen itse tapahtumaa”]) x)

  Ja vielä jos saan selitellä, kierrellä ja kaarrella, noihin elämänfilosofian artikkeleihin on tätänykyään laitettu vaan linkki sinne Henkimaailma-blogin puolelle 🙂

 • MyFirstEnemy sanoo:

  David Wilcock ei sanonut mitään kyseisestä päivästä. Kannattaa seurata tuota David Wilcockin blogia, mielenkiintoisia aikoja eletään..

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot