ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Obama paljastaa avaruusolentojen todellisuuden väittää All News Web

Amerikkalainen alien- ja ufosivusto All News Web kertoo, että Obama tulee paljastamaan tietoa avaruusolennoista lähiaikoina.

26 joulukuuta kirjoitetussa artikkelissa mainitaan, että Obama tulee pitämään puheen sivuten avaruusolentoja. Lähteenä kerrotaan olevan sisäpiirin henkilön. Puheessa tullaan kertomaan todisteista jotka osoittavat meihin otettaneen yhteyttä avaruusolentojen taholta.

Lisää aiheesta kertoo myös Asiaone News.

Kiitos vinkistä Mikalle! 🙂

Tykkäys ja jakotoiminnot:

45 kommenttia aiheeseen: Obama paljastaa avaruusolentojen todellisuuden väittää All News Web

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Höpönpöpö sanoo:

    Neuvoisin pitämään jäitä foliohatuissa…

  • Huttu sanoo:

    Ei mä en voi pitää jäitä, mun on pakko juosta kadulle koska vihdoin ja viimein yhdysvaltain presidentti kertoo totuuden!! Viimeiset 70 kertaa on ollu vaan huhupuhetta, mut mä tiedän et tämä kerta on oikea, ja tää on sitä paljon puhuttua faktaa koska netissä sanottiin niin! 😉

  • jatu sanoo:

    Olisihan tämä aika ideaalinen tilanne.

  • jep jep sanoo:

    Ei taida noilla disclosure höpinöillä olla enää minkäänlaista uskottavuutta, kun niillä on alun alkaenkin ollut vaikeuksia uskottavuuden suhteen.

    Mutta luotettavasta lähteestä kuulin, että nyt ne uhvot tullee.

  • P_S sanoo:

    uskotaan sitten kun se on tapahtunut. turhaanpa tuosta etukäteen innostuu. eiköhän tuosta olis voinu tarkan päivämäärän ja paikankin kertoa, jos tuo pitäisi paikkaansa.

  • lownrgy sanoo:

    obama on avaruusolento

  • Jorgos sanoo:

    ”Monet teistä ovat odottaneet tätä päivää ja minulla on suuri kunnia paljastaa, että…mitää avaruusolentoja EI OLE olemassa. Toistan, ei syytä paniikkiin. Avaruusolennot ja UFOt ovat satua.”

  • Askapää sanoo:

    Uskon kun nään/kuulen puheen. Vaikkakin uskon että tuolla on muutakin elämää mutta näitä puheen pitäjiä ja ”paljastuksia” on pitänyt tulla ennenkin.

  • partapatu sanoo:

    Joo olisihan tämä mahtava asia jos toteutuisi, mutta on niin monesti jäänyt toteuttamatta. Enkä rupea todellakaan odottamaan mitään. Taisi joskus vuosi siten lokakuussa olla samanlainen uutinen, eikä ole mitään puhetta ollut Obamalla. Olisi ihan kiva jos toteutuisi.

  • Dr.Z sanoo:

    En oikein usko, että toteutuu.

  • eara sanoo:

    hahah taas yksi tapa saada säpinää ufo-piireihin, tai oikeestaan tämä oli niin huono, ettei ufo-hihhulitkaan jaksa. Tämä oli kyllä vuoden paras! Yllättän taas lähteet aika minimit, vähän kuin joku väittää blogissa että Elvis on Rauno Repomies! Ja piti ihan uutisoida tämä, vähän tasoa edes tännekkin!

  • mauri sanoo:

    Eikö oikeasti löytynyt parempaa aihetta uutisella? Taas kerran ”anonyymi sisäpiirin henkilö” paljastaa jotain p***aa, kun kaikki järkevät ihmiset naamapalmuttavat.

  • Masterpiece sanoo:

    Mitäs jos Obama paljastaakin, että avaruusolentoja on olemassa. Olisiko tämä sitten turha uutinen?

  • Antero Petteri sanoo:

    Vaikka yhdysvallat tietäisivätkin pienien vihreiden miesten olemassa olosta niin en usko, että sitä paljastettaisiin lyhyessä virkasuhteessa olevalle presidentille.

    Miksi presidentti olisi tietoinen kaikista valtiosalaisuuksista?

  • kabanossi sanoo:

    wanha.
    muistaakseni lähetin tämän uutisen wespalle jo melkein kolmisen viikkoa sitten kun se ilmestyi ufo-nurkkaan.
    olen myös laittanut tämän linkin jo aikasemmin eteenpäin wespalle, mutta sitä ei ikinä julkaistu. toimiiko wespan posti?

    http://news.asiaone.com/News/Latest+News/Asia/Story/A1Story20101227-254977.html

    (tämän laitoin wespalle jo joulukuun puolella, mutta lukekaa muut tästä)

  • Doc sanoo:

    Niin, onhan Top Secret-”tason” yläpuolella joidenkin tietojen mukaan 38 tasoa, ylin muistaakseni Cosmic, jossa sit olis tiedot UFOista ja alieneista ym.
    Mutta kukaan USAn presidenteistä ei tietojen mukaan ole saanut tuota turvaluokitusta koskaan.

  • Jorgos sanoo:

    Juu ja joo, ”Cosmic” my ass! Nää on näitä salaliittoteoreetikoiden ja ufo-hörhöjen itse kehittämiä ”luokituksia”. ÄLKÄÄ NYT OLKO NOIN NAIVEJA! Olis kiva tietää tän foorumin lukijoiden/kommentaattoreiden keski-ikä…14v? ;D

  • Huttu sanoo:

    Arvasin että joku laittaa tuon linkin tänne missä vouhkataan kolmesta jättimäisestä avaruusaluksesta, se on plaljastunut hoaxiksi jo viime vuoden syyskuussa, silloin niin väitetyn SETIn henkilön nimi oli Greg, nyt se sitten muutettu Johniksi, muuten juttu on sama. Että ihan hyvä ettei Wespa ole laittanut sitä tänne tuoreena uutisena..UFO-yhteisötkin ovat jo sanoneet että tuo on niin huono feikki että

    Vaaditte kuitenkin linkkiä niin siinä on, ihan OIKEAN astronomin selvitys asiasta, lukekaa tarkkaan. Ei pitäisi teillä folioilla on tuon jälkeen mitään sanottavaa, peiliin voisitte katsoa pari kertaa.

    http://blogs.discovermagazine.com/badastronomy/2010/12/27/giant-spaceships-to-attack-december-2012/

  • Jorgos sanoo:

    ”joidenkin tietojen mukaan…” JUURI NÄIN! Vähän sama kuin se ”joku”, jota kukaan ei tiedä, tunne tai ole tavannut, mutta joka on tehnyt & sanonut vaikka mitä ihmeellistä! 😉

  • lownrgy sanoo:

    hohhoijaa, next.

  • vapauden puolesta!!! sanoo:

    hohhoijaa, kaikki nyt tajuaa ettei Obama mitään paljasta… Wikileaks on ainoa sananvapauden puolesta toimiva taho, joka disclosuren voi tehdä! tietenkin vaan jos ei Obaman CIA vangitse juliania sitä ennen…
    Tämän totuuden kertoo ensimmäisenä tietenkin maikkari http://www.mtv3.fi/wikileaks/
    Naurettavaa kun jotkut vielä kehtaavat väittää meidän mediaamme ylhäältä ohjatuksi, kun todistaahan jo tuo sivu sen olevan toisin!

  • Macroman sanoo:

    vapauden puolesta!!!
    Olethan perillä siitä että Julian Assange ei ole yhtä kuin wikileaks?
    Suosittelen lukemaan Voiman artikkelin asiasta:
    http://fifi.voima.fi/voima-artikkeli/2010/numero-10/wikileaksin-voima

    Wikileaks ei ole yhdestä henkilöstä kiinni, eikä yhdestä palvelimesta.

    Obama esiintyi muuten viime torstaina unessani ja kysyin multa mitä teen lauantaina, ja sit me mentiin yhdessä pyöräretkelle.

  • Askapää sanoo:

    Sit se ilmesty mun uneen perjantaina ja haukku sut seläntakana

  • jatu sanoo:

    heh heh 🙂

  • vapauden puolesta!!! sanoo:

    Macroman,

    En ole, kiitos huumoripitoisesta valtavirran vanaa seuraavasta artikkelista. Luulin tosiaan että wikileaksista lähti kaikki muut kuin CIA:n COINTELPRO-väki jo aikoja sitten ja että Julian olisi CIA:n toimesta laitettu tuon wikileaksin keulakuvaksi.
    Linkittämästäsi artikkelista sain aivan uuden kuvan tästä tilanteesta, niin ei tarvi enää uskoa näitä wikileaksin nimilleen alunperin perustaneen henkilön ”valheita”: http://cryptome.org/wikileaks/

  • I WANNA BE NEO sanoo:

    Macromanin linkistä löytynyt Voiman artikkeli oli kyllä varsin kuvaava tarina unessa olevan kansan ajattelusta wikileaksin suhteen. 😀

  • fwfwfwe sanoo:

    “Monet teistä ovat odottaneet tätä päivää ja minulla on suuri kunnia paljastaa, että…mitää avaruusolentoja EI OLE olemassa. Toistan, ei syytä paniikkiin. Avaruusolennot ja UFOt ovat satua.”

    Uskot ilmeisesti sitten että maapallo on luotu about 6,5 päivässä 6000v sitten ja dinosaurusten luut on aseteltu partamiehen toimesta maan alle?

    Kukaan ei varmaan varmaksi pysty sanomaan onko avaruus”olioita” olemassa, mutta onhan se nyt huomattavasti todennäköisempää kuin että olisimme ainoa planeetta missä on elämää.. vai onko skeptikot noin yleisesti ottaen täysiä ääliöitä siitä en tiedä, uskontohan tuokin skeptismi 😀

  • pete_s sanoo:

    niin paljon trollausta

  • Höpönpöpö sanoo:

    fwfwfwe:
    ”Uskot ilmeisesti sitten että maapallo on luotu about 6,5 päivässä 6000v sitten ja dinosaurusten luut on aseteltu partamiehen toimesta maan alle?

    Kukaan ei varmaan varmaksi pysty sanomaan onko avaruus”olioita” olemassa, mutta onhan se nyt huomattavasti todennäköisempää kuin että olisimme ainoa planeetta missä on elämää.. vai onko skeptikot noin yleisesti ottaen täysiä ääliöitä siitä en tiedä, uskontohan tuokin skeptismi :D”

    Kröhöm… Miten ihmeessä logiikkasi venyy tuon ensimmäisen virkkeesi kaltaisiin johtopäätelmiin..?!? Siis jos ei pidä kontaktia ihmisten ja Maan ulkopuolisen älyn kanssa kovinkaan todennäköisenä niin on kreationisti..?!??? Johan pomppas… =)

    Noin yleisesti ottaen skeptikot pitävät Maan ulkopuolisen ’älyllisen’ elämänmuotojen olemassa oloa hyvinkin todennäköisenä. Olemmehan me itse todisteita siitä, että näinkin surkeasti voi joillekin, onneksi kovin mitättömän harvoille planeetoille suunnattomassa Universumissamme käydä. Sen sijaan ainuttakaan todistetta ihmisten ja uhvomiesten tai edes lentävien lautasten välisestä kontaktista ei ole. Ei edes moisten vierailusta planeetta Maalla meidän tietämättämme aikojen alussa, tms…

    Noin yleisesti ottaen skeptikot myös saattavat hyvinkin olla keskimääräistä älykkäämpiä sanan logiikkaa, syy- ja seuraussuhteita sekä ongelmanratkaisukykyä, avaruudellista hahmottamista, matemaattisluonnontieteellistä ja filosofista sekä tietenkin taiteellista puolta korostavassa merkityksessä. Joutuvathan he luovia ratkaisuja etsiessään tukeutumaan jonkinlaisiin faktoihin voimatta antaa mielikuvituksensa laukata täysin kumoamattomista ’luonnonlaeista’ piittaamatta.

  • lässynlässyn sanoo:

    höpönpöpö trollaa taas. ”täysin kumoamattomat luonnonlait” anna mun kaikki kestää..

    Ei ole kovin kauaa historiassa aikaa siitä, kun maapallo oli ”ihan satavarmasti” litteä.

    Sähkökin oli vain jonkun hurahtaneen jorinaa ja televisio, voi LOL mitä höpönpöpöä.

    Luuleeko höpönpöpö tosiaan että ihmiskunta on nyt evoluution huipulla ja kaikki tietämisen arvoinen tiedetään jo?

    Sorrut tässä samanlaiseen ajattelutapaan kuin ne, jotka morkkasivat suuria keksijöitä aikanaan. (ei se mahdu mun järkeen niin sitä ei voi siten olla olemassa) 🙂

    Astu ulos tähän maailmaan sieltä totuuden suolapatsaan sisältä ja mieti, voisiko vielä olla kenties jotakin, jota pieni ihminen ei tiedä?

    Joka päivä tiedesedät labroissaan kehittävät uutta matskua ja asioita jotka kuulostavat todella hulluille.

    Vastaamalla trollille, todennäköisesti lisään vettä hänen myllyynsä, mutta menköön tämän kerran.

  • Höpönpöpö sanoo:

    lässynlässyn:
    ”höpönpöpö trollaa taas. “täysin kumoamattomat luonnonlait” anna mun kaikki kestää..”

    No, voi pyhä yksinkertaisuus! XD Jospa pitäisit lukiessasi mielessä rakkaan äidinkielemme hienoudet ja yrittäisit pitkäänkin virkkeeseen törmätessäsi hahmottaa se yhdestä tai useammasta lauseesta muodostuvaksi kokonaisuudeksi.

    Oikeampi sitaatti olisi ollut ”…voimatta antaa mielikuvituksensa laukata täysin kumoamattomista ‘luonnonlaeista’ piittaamatta.” Selkeyden vuoksi olisin kai voinut käyttää vaikka sulkuja tyyliin ’…voimatta antaa mielikuvituksensa laukata täysin (kumoamattomista ‘luonnonlaeista’) piittaamatta.

    Aikaasi säästääkseni sanon sen vielä toisin jos vihdoin ymmärtäisit. Skeptikko ei siis voi olla täysin piittaamatta kumoamattomista (=siis niistä, jotka tämänhetkisen tietomme mukaan ovat kumoamatta) ’luonnonlaeista’. Huomaa myös, että asetin sanan ’luonnonlaki’ alunperinkin lainausmerkkeihin. Niiden merkitystä tässä yhteydessä en nyt käy rautalangasta vääntämään, mutta sitä kuuluisaa tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta, kiitos. =)

    Ja hold your horses… tieteellisessä teoriassa on erittäin oleellista, että se kyetään tarpeen tullen myös kumoamaan uudella teorialla. Kirjastosta voit kysyä aiheesta lisää. Ihan peruskaurasta suosittelen aloittamaan.

    ”Ei ole kovin kauaa historiassa aikaa siitä, kun maapallo oli “ihan satavarmasti” litteä.”

    Olet näköjään todellakin mennyt trolliin. Mistä te näitä aataminaikaisia uskomuksianne vetelette???

    Lopusta sanon vain, ettei henkilökohtaisuuksiin meneminen täälläkään ihan sitä hiekkalaatikon fiksuimman jampan kuvaa aina anna. Lukaiseppa nyt uudemman kerran ja ajatuksella tähän astinen keskustelumme ja harkitse tarkkaan kannattaako myöntää väärinkäsityksensä kuin kunniallinen henkilö konsanaan. Henk.koht. asia ei jää vaivaamaan. =)

  • Höpönpöpö sanoo:

    lässynlässyn: ”Sähkökin oli vain jonkun hurahtaneen jorinaa ja televisio, voi LOL mitä höpönpöpöä.”

    Miten tämä liittyyn MIHINKÄÄN edellä sanomaani..??? =)

    ”Luuleeko höpönpöpö tosiaan että ihmiskunta on nyt evoluution huipulla ja kaikki tietämisen arvoinen tiedetään jo?”

    Öööö… Voisitko tarkentaa mikä tekstissäni saa sinut kuvittelemaan näin älyttömiä?

    ”Sorrut tässä samanlaiseen ajattelutapaan kuin ne, jotka morkkasivat suuria keksijöitä aikanaan. (ei se mahdu mun järkeen niin sitä ei voi siten olla olemassa) :)”

    Ja edelleen… Siis missä sorrun..?!?

    ”Astu ulos tähän maailmaan sieltä totuuden suolapatsaan sisältä ja mieti, voisiko vielä olla kenties jotakin, jota pieni ihminen ei tiedä?

    Joka päivä tiedesedät labroissaan kehittävät uutta matskua ja asioita jotka kuulostavat todella hulluille.”

    Ihan oikeasti. Mihin perustuu käsityksesi, että kuvittelen ihmisen millään tavoin täydelliseksi? Tai etten uskoisi merkittäviä keksintöjä tulevan vielä paljon? En pysty seuraamaan logiikkaasi ollenkaan.

  • fwfwfwe sanoo:

    Noin yleisesti ottaen skeptikkojen perusläpät on näitä foliohattua ja salaliittokortteja..(ihankun salaliittoja ei voisi olla olemassa, mutta jätetään se nyt rauhaan ettei taas tunteet kuumene) Helpointa on huudella ja solvata massamielipiteestä eriäviä.. lopulta nää jutut on vielä ainakin tällä hetkellä uskon asioita molemminpuolin. oli niitä tai ei, mistä sitä tietää, kiva aina spekuloida eikä suoraa tyrmätä. Pelata lähinnä todennäköisyyksillä. Anteeksi kun en tunne höpönpöpön taustoja jos ollaan jotenkin loukattu, saatat olla poikkeuskin tässä kirjavassa porukassa. Välillä vaan tuntuu että skeptikoilla on omat jehovantodistajansa tämänkaltaisilla foorumeilla ”käännyttämässä”, antaa ihmisten mietiskellä ja spekuloida rauhassa.

  • Höpönpöpö sanoo:

    En mielestäni ole huudellut ja solvannut vaan esittänyt ihmettelyni ontuvaa logiikkaa kohtaan. Minustakin on kiva keskustella, mutta jotta keskustelussa olisi pienintäkään järkeä pitää väitteensä pystyä jotenkin perustelemaan. Aina kun täällä esittää jonkun ajattelun loogiset epäkohdat, tulee vastaukseksi juuri tuon tapaista ’skeptikot sitä ja tätä’ -soodaa. Ja lukekaa mitä muut kirjoittavat älkääkä jumittako ennakkokäsityksiinne! Ihan mahdotonta porukkaa… =)

  • Brianna Vastamaa sanoo:

    Jännä juttu, eikun vaan odottelemaan mitä se Yhdysvaltain presidentti, sitten niistä paljastaa! 🙂 JOS paljastaa 😮

  • jatu sanoo:

    Voihan se vaikka paljastaakin? Parempihan se on, että tieto tulee Obamalta itseltään kuin Wikileaksilta, joka kertoo Obaman ja muun poika bändin tienneen koko ajan.

  • CropCircle sanoo:

    TIME OUT BOYS & GIRLS!!!
    Siis kysehän on nyt siitä, että onko kyseisessä uutisessa perää. Siihen tietysti vaikuttaa erityisesti uutisoija ja uutisaiheen lähde. Nyt epäilyksen (ainakin allekirjoittaneen) alla on uutisen julkaisija SEKÄ sen lähde, suhteessa uutisen laatuun, joka olisi mullistava. Näitä vastaavia kun on putkahdellut ”uutis-ankkoina” n. 1kk välein vastaavista ”uutislähteistä” (lue: Hevosmiesten-tietotoimisto) niin EI KOVIN PALJOA VAKUUTA TÄMÄ, ainakaan minua. 😉

  • CropCircle sanoo:

    …ja sitten vaan kaikki taas odottamaan…sehän se vasta jännää onkin. Vähän kun pienenä kun odoteltiin että ”tuleekohan se pukki?” 🙂

  • vekkuli sanoo:

    millonka tämä paljastus tulee?

  • meollaanmatoja sanoo:

    kyllä mun mielestä 2000-luvulla saa olla jo aika naiivi, jos ei usko hallitusten tietävän ufoista jotain. spekuloida saa niitten alkuperästä, ja pitääkin, mutta kyllä nyt todistusaineistot on kääntäny vaakakupin siihen suuntaan että oot aika naurettava heppu jos väität ettei ilmiö ois todellinen. truth is out there, niinkun joku joskus mainitsi. tuhannet tunnit videonauhoja, tutkahavaintoja, silminnäkijähavaintoja ja kertomuksia (eikä pelkästään ”hihhuleiltanne”, koska tuntuu ettei sanasi ole enää minkään arvoiset jos mainitset uskovasi ufoihin). Jos astronautit ja NASA-teknikot tulevat ulos ja kertovat asian olevan totta, ja jopa vierailujen arkipäiväisiä, niin skeptikoiden tulisi jo vetää vastaan vähän vankempia todisteita kun silminnäkijöiden uskottavuuden pilkkominen. Kukaan ei kiellä UFO:jen olemassaoloa, ja niiden käyttäytyminen ja vaadittu teknologia ei ole ymmärrettyä planeetallamme, josta on hyvin loogista luoda hypoteesi muukalaisista. Siitä voi jokainen vetää johtopäätöksensä, mutta itse olen jo varsin tietoinen ilmiön paikkansa pitävyydestä ja odotan innolla asian julkaisua myös valtaväestölle. Avaruusolennot ovat jo täällä, ja skeptikot saavat pian nuolla karvasta kalkkia.

  • Vharha sanoo:

    Ei oikein vakuuta,vaikka olisihan tuo hienoa..näitä juttuja on vaan ollut niin usein että en nostaisi haippia kovin korkealle. Vähän turha postaus,koska mahdollisuudet ovat aika pienet..

  • jatu sanoo:

    katsoiko joku tänään JIM:D:n?Kertoi ufoista, oli tosi mielenkiintoinen. Siinä oli lentäjien ja astronauttien tallennettua keskustelua.

  • jatu sanoo:

    Mitäköhän tämä uutinen tarkoittaa? Eikö Wikileaks tulekkaan julkaisemaan ufo-raportteja?

    http://www.findance.com/uutiset/13657/wikileaks-vuoti-ufo-asiakirjan-ufo-huolista-ei-tule-keskustella

  • Huttu sanoo:

    Obama piti alkuvuoden puheensa ja hän ei sanallakaan maininnut avaruusolennoista mitään. Korosti vain säästöjen merkitystä ja taloudesta toipumista.

    Eli siinä nähtiin taas ”luotettavien” lähteiden taso. Kuinkahan mones kerta tämä jo oli?

  • Savon gona sanoo:

    Olin kalakukkoo torilla ostamassa ja kuulin kaisalta että puhhuuvat kylillä että nyt ne uhfot tulloovat.. aekoovat laskeetua kuopion torille tämän vuojen kuluvessa, ovat kuulema kalakukoelle jottae sukua ulkonäöltään.. Tämän tieton kuulin luotettavalta lähteltä yläsavon veräjällä kun olin kaljalla… sisäpiirin miehiä… HAHHAHAHAHHA

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto