ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Kissoilla on supernäkö – Näkevät ihmiselle näkymättömissä olevia asioita

Kissojen ja muiden eläinten on arveltu näkevän asioita joita ihminen ei pysty havaitsemaan. Nyt asiaan on saatu vahvistus osoittaa Lontoossa tehty tutkimus.

Kissalla on omanlaisensa supernäkö

Kissojen silmät vastaanottavat isomman alueen ultraviolettivaloa kuin ihmiset, tästä johtuen kissa näkee myös pimeässä paremmin kuin ihminen.

Moni asia heijastaa UV-valoa, tämän jotkin eläimet näkevät, kun samalla me emme sitä pysty havaitsemaan, kertoo biologian professori Ronald Douglas.
Esimerkiksi kukissa saattaa näkyä tietynlaisia kuvioita jotka näyttävät missä osissa kukkaa mesi sijaitsee. Porot voivat myös havaita jääkarhut lumen seasta lumen heijastaessa UV-valoa, kun taas jääkarhun turkki ei sitä heijasta, professori lisää.

Tutkittu asia selittänee myös sen miksi kissat kiinnostuvat niin helposti tavanomaisista asioista kuten esim. paperista. Joskus papereihin, tekstiileihin ja esim. kosmetiikkaan lisätään kemikaaleja jotka saavat ne näyttämään kirkkaammilta. Samaan aikaan kemikaalit saavat ne vastaanottamaan enemmän ultraviolettivaloa ja täten näyttävät  UV-valolle herkän eläimen kuten esim. kissan silmissä hyvinkin mielenkiintoisilta.

Kissojen näköalue on myös ihmistä suurempi, kissa näkee 200 asteen alueen, kun ihminen havaitsee 180 astetta.

Lähteet: themindunleashed.org, livescience.com ja royalsocietypublishing.org

Tykkäys ja jakotoiminnot:

15 kommenttia aiheeseen: Kissoilla on supernäkö – Näkevät ihmiselle näkymättömissä olevia asioita

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • 555+111 sanoo:

    No tämäpä vasta paranormaalia onkin, Huh!

  • Kuolemantuoja sanoo:

    Entäs muksut? Eikös niistäkin ole sanottu, että varsinki vauvat/taaperot näkevät vaikka mitä tiettyyn ikään asti? Varsinki oma muksu, ihan kun välillä näkis jotain seinäl/katossa, ja pää välil kääntyy nopeesti, ihan kun näkisi jotain.

  • Höpönpöpö sanoo:

    Monien eläinten on tiedetty jo aikoja sitten aistivan värit eri lailla kuin me ihmiset ne näemme. Kissakaan ei näe asioita, jotka ovat ihmissilmälle salattuja vaan aistii eri väriskaalan johtuen fysiologisesti erilaisesta silmän rakenteesta. Tappi- ja sauvasolut ja niiden määrä ovat muistaakseni ratkaisevia. Lapsen silmä on rakenteeltaan taatusti lähempänä aikuisen ihmisen kuin kissan silmää.

  • Defg sanoo:

    periaatteessa on ja ei.
    kissa saattaa havaita maan ulkopuolista omilla kyvyillänsä.

  • Sami sanoo:

    Voisko olla, että henget..edesmenneet ovat tukena ja enkelit..Tiedän lasten näkevän enemmän,kuin me aikuiset.

  • Defg sanoo:

    Sami tuossa sinun ajatuksessa saattaa hyvinkin piilla se haettu siemen.
    lapset ovat vielä niin herkkiä ja viattomia niin voi hyvinkin olla että heitä seuraillaan ainakin aikuisia enemmän.

  • Wespa sanoo:

    On olemassa perhoslaji joka näkee kahdeksan eri pääväriä (ihmisen kolmen sijaan). Tästä voisi vetää montaakin filosofista ajattelua siitä, että mitä maailma lopulta on? Onko maailma oman tietoisuutemme ja aistiemme luomus joka riippuu täysin siitä kuka on sitä aistimassa?

    Samaan aikaan ihminen huomaa taas olevansa asioiden välissä, vaikka on luullut olevansa paras ja mahtavin, näköiaistillaan ainakin on kohtuu huonoissa listoissa. 😀 Tosin meillä on hyvin kehittyneet kädet joiden takia pystymme kirjoittamaan ja rakentamaan asioita joihin muut eläimet eivät erilaisen fysiologiansa takia pysty.

  • Manu sanoo:

    Viimeisimmät tieteelliset havainnothan ovat paljastaneet, että todellakin on useampia ulottuvuuksia kuin käsittämämme neljä ulottuvuutta eli puhutaan ns. hyperavaruuksista.

    http://ennustuksia.com/universumin-olemus/

  • Kummalumma sanoo:

    se voi olla et lapset näkee ns enemmän, kun ei vielä ole os ”asennettuna” .. eli perinteinen miksi esim banaanin näkee kaikki samanlaisena? no siksi kun meillä on sama os ohjelmoituna koppaan ;D

  • Mietiskelija sanoo:

    Loppuko wespalla usko kun 2012 ei tapahtunut mitään vai alkoiko se tehdä työuraa?

  • Eli sanoo:

    Kissat ovat jänniä otuksia:)
    Meidän naapurin kisu tuli aina meidän luokse käymään kun kotonaan ei ollut ketään rapsuttelemassa ym. seurana. Yhtäkkiä se saattoi sitten vain nostaa päätään ja kuin ruveta kuulostelemaan ympäristöään. Kohta se lähtikin kotiansa kohti ja ei mennyt kauan kun tuttu naapurin auto ajeli pihaansa. Näin kävi useamman kerran. Aistikohan se jotenkin näiden kotiintulon ennalta?
    Asutaan maalla ja ympäristö on aivan hiljainen lukuun ottamatta toisinaan ohi ajavia autoja.

  • Jo jO sanoo:

    Meijä äiskän kissa (tai oikeesta mun) Tulee aina mua vastaan ovelle, ku meen kylää äiskälle. Se jotenkin aistii kun olen tulossa. Esim kun vanhempani ravaavat sisään ei se niitä koskaan vastaan tule. Tässä klipis on jotain juttuu siitä https://www.youtube.com/watch?v=2ztsIR6i0e4&list=PL2C2FBAB7E002EE3E

  • nakki sanoo:

    Tai sit ne vaan kuulee tai haistaa. Meidän koiraki jos nukkuu sohvalla ja emäntä tulee jostain kotiin ni se herää ja sillein niinku valpastuu ja muuntaman minuutin päästä ovi jo aukeekin. Joo tässä oli kyse kissoista 😀

  • ? sanoo:

    On meidänkin koiralla telepaattinen kyky viestiä itselleni tekemisistään. Mietin kerran, että miksi koira syö heiniä? Sain siihen telepaattisen viestin, että se syö kuin vuohi niitä ja näin sen puremassa vuohta ikäänkuin se olisi laumassa ja aikeinaan saalistaa vuohi. Näin he varmaan houkuttelevat saaliitkin ansaan. Lähettelemällä niille viestejä, jotka voivat olla myös ehdotuksia toisille lauman jäsenille. On totta, että skotlannin terrierit asustivat vuorilla ja saalistaisivat luonnon oloissa ilmeisesti myös vuohia.

  • Dante sanoo:

    Käsittämättömän terävää logiikkaa. Käyttäjä ”?”, toivon kovasti, että olet trolli 🙂

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto